In așteptarea miresei tehnoliberale!

             
Ieri liberalii au avut o lansare... în derivă.

Manifestarea caraghioasă care s-a vrut una serioasa, a avut  accente comice în aşteptarea tehno-liberalului Soros ...Pardon, Ciolos, care nu mai venea. Probabil rămăsese prins în amantlâcul neserios cu Nicusor Dan, acest Dan Diaconescu al anului 2016,  a încurcat scenele de pe  care ar fi trebuit să vorbească. Ca să pună mâna pe şcolile buzoiene, liberala cu mărul otrăvit de la ISJ, i-a incurcat doctoratele şi masteratele "mamosului" de la Nehoiu cu dosarele  penale pe care le are. Au falsificat documente şi neadevaruri, numai să faca în ciudă PSD-ului. Halal educatie!
Merci deranj! La Buzau, Antonel, noua găselniţă liberală, încearcă să justifice prin acuze pozitia lui "Eutanasiu"aruncat din Alba tocmai la Buzau, pe prima pozitie. Noroc cu avantajele democratiei reprezentative că mai pot vorbi si ei de sanse. Dar cel mai mult si mai mult m-a impresionat capacitatea d-nei Gorghiu de a trece de la vocea de soprana la cea de bariton în zadarnica încercare de a impresiona pe cineva. Un moment penibil pe care şi ei vor să îl uite repede dar şi noi. Aşa că le dorim să rămână în derivă că oricum nu e nevoie de ei pe la Buzău.
Şi în final, vă spun încă o dată: Când îi aud pe liberali vorbind de salarii şi creşterea nivelului de trai este ca şi cum l-ai asculta pe Hitler vorbind despre pace!

Comentarii

  1. Degeaba cântați prohodul PDNL-ului. Sunteți mai tolomaci decât ei. Vă dați cu stângul în dreptul. Neasigurarea cvorumului la votul OUG 20/2016, care trebuia să vă aducă un plus de imagine, cu Marcel secretar la Camera Deputaților, va cântări greu.
    Marcel ne-a spus că este o manipulare ieftină dar n-a demonstrat acest lucru. A lăsat-o în coadă de pește. S-au cheltuit un purcoi de bani pentru votul cu cartele. Dacă se vota cu cartele se spulberau orice suspiciuni legate de asigurarea cvorumului, dar se preferă tot votul cu mâinile ridicate. Deocamdată Buzăul este roșu dar încă o gafă majoră și roșul se va decolora în portocaliu. Cu mămosul vă tânguiți degeaba. Ați încurajat pe cineva să participe la concursul pentru ocuparea postului de director? Chiar dacă pica la concurs mămosul, ISJB numea pe cine vroia mușchii lui, nicidecum un apropiat al PSD-ului. Așa că ciocu-mic, tehnocratițele e la putere acu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu cerem sa numeasca un om dn partidul nostru.Noi am cerut sa numeasca un om,un om educat,un cadru didactic,o persoana care merita macar un dram de respect.Asazisul concurs cu diferenta dintre manusi si sosete, si cea dintre cal si magar, este de un caraghioslac demn de cartea recordurilor.

      Ștergere
  2. In timpul glorioaselor cincinale de guvernare de dreapta cand economia duduia, cand PIB-ul crestea precum Fat-Frumos, starea de bine a natiunii se concretiza prin "investitii marete", napadite azi de buruieni si rugina, surpate din cauza nerespectarii standardelor de calitate la care au fost executate. Ele s-au naruit, conturile unora sunt bine-mersi si astazi. Cand suflarea bugetivora era indemnata sa ia calea bejeniei, sa-si mai ia un job dupa indemnul d-lui Videanu, cei ramasi acasa se delectau pe Youtube admirand cu jind vila Luminatiei Sale , conacele si bolizii unor diversi abonati la contracte nesimtit de grase cu statul. Acum, cand tarziu dar e totusi mai bine decat niciodata, se incearca rezolvarea uneia din problemele majore ale Statului roman si anume deficitul resursei de munca ni se arunca iarasi perdeau de fum a deficitului bugetar. Sa-i mai vad pe liberali guvernand cand l-oi asculta pe Hitler vorbind despre pace ! A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cioloș zice:
    "nu se poate ca parlamentarii să nu fi ştiut de existenţa Legii responsabilităţii fiscal-bugetare" potrivit căreia cu 6 luni înainte de alegeri parlamentare" nu se mai adoptă acte normative care vizează măriri de salarii".

    LEGEA 69/2010 responsabilității fiscal-bugetare spune:
    Art. 9. — (1) Nu se pot promova acte normative cu mai puțin de 180 de zile înainte de expirarea mandatului Guvernului, în conformitate cu art. 110 alin. (1) din Constituția României, republicată, care conduc la creșterea cheltuielilor de personal sau a pensiilor în sectorul bugetar.

    N-am studii juridice, sunt absolvent de mate-fizică, dar chiar și eu nu pot să pun semnul egal între cuvintele adoptă și promovare. Cioloș este absolvent de horticultură. Probabil la el merge.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative
    Text publicat în M.Of. al României.
    În vigoare de la 09.06.2016
    În data de 09.06.2016 NU era stabilită data exactă a alegerilor parlamentare. În principiu erau la sfârșitul lunii noiembrie 2016, deci oricum guvernul Cioloș avea de gând să dea țeapă sindicatelor din sănătate gândindu-se tocmai la ideea că în eventualitatea ca Ordonanța trece prin Parlament să invoce Legea 69/2010 a responsabilității fiscal-bugetare care la art.9 (1) spune că nu se pot PROMOVA acte normative cu mai puțin de 180 zile înainte de expirarea mandatelor Guvernului care conduc la creșterea cheltuielilor de personal în sectorul bugetar.
    Cel care promovează actul normativ este chiar Guvernul Cioloș care atacă legea la Curtea Constituțională. Nu Parlamentul a promovat acest act normativ. Că majoritatea parlamentară se folosește de acesta, pentru un plus de imagine, face parte din jocul electoral care numai corect nu este.

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema s-a rezolvat. A ieșit Adrian Vasilescu, consilierul veșnicului guvernator BNR Mugur Isărescu și a cuvântat:
    "PIB-ul estimat pentru anul viitor nu poate suporta aceste majorări de salarii. Trebuie să ținem cu dinții de deficitul bugetar. Cine spune contrariul nu știe nimic despre PIB".
    Eu unul, habar n-am despre cum se calculează PIB-ul, dar nici măcar ministrul finanțelor publice Anca Dana Dragu nu știe, că doar și domnia sa a contrasemnat OUG 20/2016?

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori sa dam timpul înapoi si sa ne amintim ca tot la fel spuneau si 2012 .Vorbeau apocaliptic despre "dezastru"etc. si nu a fost asa.Dimpotriva am avut relansare economică si creștere economică,ba mai mult cea mai mare creștere economica din statele europene.Asa va fi si acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule lasa tu cresterea economica,mai bine spune nehoienilor cum vor ai tai sa fure din asa zise calamitati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am publicat tocmai ca sa vedeti cat de penibil sunteti.Probabil asa ceva, nu putea scrie decat procesomanii frustrati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Doru,va rog sa explicati in calitate de candidat tot ceea ce nu inteleg frustratii si limitatii din punct de vedere politic si economic.Este foarte usor sa-ti dai cu parerea despre viata cotidiana nehoiana dar foarte greu sa infaptuiesti lucruri pozitive.Cert este un lucru:PSD a demonstrat impreuna cu echipa sa ca se pot face lucruri bune in Nehoiu.Actuala echipa a PSD Nehoiu se diferentiaza clar de ceilalti "politicieni locali".De aceea nutresc speranta ca pe 11 decembrie electoratul nehoian va vota pt.prosperitate,protectie social si bunastare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dumneata ai facut evaluari fara justificari , cerand altcuiva sa dea explicatii. Argumenteaza, daca poti, altfel limitarea dumneata se opreste la afirmatie. Daca cineva gandeste diferit dar argumentat , limitatul si frustratul devii dumneata. Politicieni locali cu exceptia d-lui Muzgoci nu prea se vad, preocuparea celorlalti fiind mai degraba oportunistica. Mai nutriti un pic si explicati : dl Milea care fost la PNL, apoi la PSD este politician ? Dl. Muzgoci care a inceput la PDL si a castigat cu PSD este politician ? Prefer sa cred in Milea si Muzgoci si ceilalti din echipa PSD ca oameni, definiti de competenta ,intentii echilibrat sociale si moralitate acceptabila ( moralitatea perfecta fiind subiectiva si inutila social ) Eu unul a226(r), am crezut in valorile de dreapta pana cand am trait in ceea ce presupune dreapta : individualism , individualism, individualism. "Eu, doar eu, in lupta cu ceilalti care sunt alti eu".Oricum, te-am pierdut, dupa ce nutresti, digera ! Lectia data clasei politice din cacatul asta de Romanie, la alegerile locale a fost : "Boierule, lasa-ma sa traiesc " Primarul ala votat primar din arest este elocvent. Si tupeul lui Dragnea, si a lui Severin si al celorlalti. Intr-o tara occidentala de 25 de ani munciti ca sclavii pe 250-300 de euro si votati cu dreapta. Sa va fie de bine ! Bancul ala cu patronul si masina e relevant : "Vaaai , sefu' ce masina faina aveti ! - Iti place ? Daca vei munci mai mult si mai eficient , anul viitor voi avea una si mai faina ! "

      Ștergere
    2. Deci daca o sa votam cu stanga o sa muncim ca boierii si o sa avem mii de euro salarii , nu? Cam asta e logica dumneavoastra! Marile averi le au politicienii de stanga stimabile si bugetarii corupti! Asa ca nu amestecati economia reala de dreapta in care competenta si libera concurenta duce la performanta si progres cu ce se intampla in Romania de 26 de ani!! Mare atentie la detalii...

      Ștergere
  10. Nimic nou domnule deputat?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nea Dorule, n-am mai fost in Nehoiu de un an jumate si vreau sa vin in vizita. A facut PSD-ul ceva sau iar dau doar de santuri si trantesc palaria de pamant?

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai "nea"poți veni.O sa rămâi cu pălăria pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine, nea Dorule, cu toata dragostea o sa vin. Sarbatori binecuvantate sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  14. Este adevărat că oraşul va rămâne fără căldură în curând? Primăria a întreprins ceva în acest sens? Dar dumneavoastră? Aş dori un răspuns realist ,nu unul electoral!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar nu e importantă problema încălzirii? S-ar putea să pierdeți voturi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Încă o dată m-am convins că publicați doar ceea ce vă convine. Încălzirii orașului este ca un ou fierbinte pe care vă este frică să-l vă atingeți!

    RăspundețiȘtergere
  17. Curtea Constituțională a decis că măririle de salarii în sănătate și educație sunt constituționale. Unde-i intelighentul care mă făcea diștept ca Muzgoci?

    RăspundețiȘtergere
  18. Fiindca s-a adus in discutie incalzirea orasului va rog sa transmiteti profesoarei Bacescu ca se afla la catedra in calitate de dascal si nu ca sa scrie pe tabla ca primaria este vinovata de lipsa caldurii. Va arat poza facuta de copil, puteti sa o actionati in judecata ca sa isi vada de treaba ei. Juridic ea stie in ce situatie se afla in acest caz? Poate sa inteleaga lumea de ce este atat de infocata de la o vreme... dar minte si induce in eroare niste minori care transmit parintilor acasa acest mesaj. Eu unul am discutat cu alti parinti unii au fost dispusi sa plateasca o cantitate de combustibil dar DIRECTORUL REFUZA SI TINE COPII IN FRIG SPECIAL CA SA PICE PRIMARUL RAU. Nicu Tanase a vrut sa cumpere motorina de ce nu e conducerea liceului de acord? Primaria dati directorul in judecata ca va sustinem!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iar copilul dvs este la scoala in calitate de elev sa invete nu de fotograf. Dascalii au si ei dreptul la conditii normale de lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceeasi masura in care copii nostri merg la scoala in calitate de elevi, deci pentru a invata, in aceeasi masura cand intra in scola, dar si in afara ei, dascalii au misiunea de a-i invata si de a fi repere morale pentru acestia. Pentru a-si obtine dreptul la conditii normale de lucru moral este sa si le obtina oricum altfel decat facand politica la orele de curs . Politica se poate face oriunde, chiar si la "pierde rata" precum ex-directorul, prezent activ in campaniile electorale, pe bloguri, precum actualul doar in scoala nu. Profesorul care a facut acel gest trebuie sa fie sanctionat.

      Ștergere
    2. A fost sanctionat cu functia de director adjunct

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări