ALEGERI IN PSD NEHOIU!

       

Comentarii

  1. Casa de cultură nu mai e bună?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa de cultura are proiectul de rabilitare blocat de niste smecheri care au dat primaria in judecata special ca sa se suspende lucrarile.

      Ștergere
  2. E sedinta unei organizatii si isi alege locul unde sa se tina. Casa de cultura a avut grija tataie al vostru sa o scoata din finantare. Cine a mers cu disotecarul la CNI sa depuna hartie ca e in proces si sa se opreasca finantarea? Ar trebui inchisa definitiv de forta majora pana la reparatie. Acolo unde se faceau dosare de incalzire la etaj este praf pica pe voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. sUNTEM IN 24 SI NU ANUNTA NIMENI REZULTATUL LA ALEGERI? SAU S-A AMANAT.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu s au amanat cred ca au probleme de identitate. Eu as fi curios ca simplu votant cati din smecherii psd ului cei care aspira sa devina parlamentar, ministru etc cunoaste statutul partidului. Eu daca as fi ptr o zi președinte de partid as da test din statul partidului si ultimului membru. In rest pe 11 decembrie sa castige cel mai bun. Succesuri tuturor candidatilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca nu este ușor ,dar eu cred in voi trei Milea -Constantinescu-Muzgoci.Succes si felicitări pentru funcție si candidatura.Bravo!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări