"Simt enorm si vad monstruos"!

                   
Alegerile din aceasta toamna aduc cu ele ,si speculatii si analize in stare sa-i favorizeze pe uni participanti ,si sa-i defavoirizeze pe altii.Cum democratia la noi imbraca forme din ce in ce mai ciudate si de neinteles, simpatizantii de drepta viseaza la "castigarea"alegerilor ,nu prin numarul de mandate obtinute in urma scrutinului electoral  din aceasta toamna, ci prin artificii prezidentiale gata sa mototoleasca rau constitutia Romaniei.Am mai vazut asta: "nu dati puterea in mana unui singur partid(asta inainte de alegeri)si "vreu guvernul meu",dupa ce a castigat.

Comentarii

  1. hopa!!!
    Nr. unic (nr. format vechi) : 2173/277/2016
    Data inregistrarii 06.09.2016
    Data ultimei modificari: 06.09.2016
    Sectie: Civil-Penal
    Materie: Penal
    Obiect: infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) art.13 ind.2, rap. la art.297 alin.1 NCP; art.321 alin.1 NCP; art.272 alin.1 NCP
    Stadiu procesual: Fond

    Părţi
    CORCODEL N. ALEXANDRU Inculpat


    RăspundețiȘtergere
  2. se vede ca fost fisu ocupat cu inceperea scolii ca a uitat sa publice in Opinia si pe linia 20 stirea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Muzgoci, nu-l lasati pe nemernic sa ne umileasca si sa faca exact ca taica-su sa isi construiasca propria armata si sa ne ingenunchieze pe toti. Va rugam din suflet ca nu mai avem la cine sa apelam faceti tot ce va sta in putere sa impiedicat acest concurs. Dati aceasta rugaminte mai departe la deputati si senatori sa impiedice concursul, sa schimbe legea si sa amane ca vom ramane pe veci cu Corcodel director si deja si-a schimbat consiliul de administratie si-a adus oamenii lui in preajma, si-a adunat si el popi si preotese, ne-a pus pe toti sa semnam ca nu avem pretentie la calificativele lui pentru dosarul de candidat. Domnule Muzgoci, daca el ramane director asta ii va da multa putere. Azi stateam in statia de microbuz si iesea din primarie intre primar si vice, faceau glume si radeau toti 3. Nu e corect sa stiti! Toti am tinut cu dvs sa nu mai vina nenorocitii inapoi si acum primarul face echipa cu el ca sa aiba el liniste. Insistati sa nu aiba loc examenul va imploram! Daca el ramane director nu iesim la vot pentru ca iesim degeaba daca tot corcodeii conduc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper ca ambii sa-si gaseasca linistea in puscarie, acolo unde le este locul.Nu stiu de povestea cu cei doi edili, dar nu-mi place daca este asa.Voi vorbi mai mult, foarte curand.Stiu ca individul care-si spune director,practic ma provoaca pe mine si familia mea, numai pentru ca a vazut ca cei care trebuie sa faca ordine, nu sunt in stare ,sau nu vor sa o faca.Personal cred ca politia doarme,dar asta este altceva,si mai cred ca individul imi arunca tot felul de mizerii mie si fiului sau sotiei mele,in speranta ca voi reactiona violent,pentru a se putea victimiza.Chiar daca marunti, sunt niste infractori, care vor ajunge acolo unde le este locul."Cinstitul" tata al "preacimstitului"director, are inca un dosar pe rol la Judecatoria Patarlagele,unde procurorii au identificat o paguba adusa orasului Nehoiu de 370 000 de EU."Cica"urmeaza altele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumeavoastra vreti sa spuneti ca putem asista la un blat?Adica noi am votat ceva si conduce altcineva?Cred ca avea dreptate ei cand spuneau ce spuneau despre voi adica ca sunteti varza.Pana la urma si unul si altul canva au fost oamenii lui Corcodel si nu vad de ce nu s-ar impaca.Sunteti praf baieti,praf, ati auzit?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne e si scarba de nesimtirea lor.Corcodel a declarat in ziar ca face poze si le da la presa daca vede masina primariei la pescuit.Nu ii e rusine sa vorbeasca tocmai de masina primariei?Daca ar avea gura sa vorbeasca masina aia cand era el primar...Si mai am o problema pe care doresc sa o rezolv venind la o sedinta de consiliu cu cativa cetateni si cu mai multe semnaturi cred ca nu ne da nimeni afara din sala.Vrem sa sa solicitam consiliului sa se calculeze impozitul pe cladiri exact cum i-a fost calculat fiului lui Corcodel.Cum a fost stabilita valoarea casei lui vrem sa fie stabilita la fel pentru toti nehoienii caci am vazut ca nu se poate invers.El nu plateste ca toti ceilalti atunci sa platim toti ceilalti ca el.Eu de exemplu platesc mai mult decat el si casa mea e facuta in 1980 si nu cu materialele lui.Sa nu fie cu suparare la primarie dar nimeni nu a cerut o impozitare reala la el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Primaria are chiar obligatia sa ceara raport de evaluare intocmit de expert autorizat,atat la incheierea constructiei avand la baza procesul verbal de receptie cat si raport intocmit la 31 decembrie inaintea anului de impozitare.Sunt chiar curios cum arata rapoartele depuse la primarie in cazul domnului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa mai discutati cu edilii ca vicele a participat la actiunea asociatiei la care este Corcodel Vicepresedinte. Ca ce chestie trebuie sa apara edilii la adunat de gunoaie caci nu de aia i-am votat. Si mi se pare ca ati spus in campanie la toata lumea ca din cauza lor nu ati putut repara Casa de cultura. Va hotarati daca e bun Corcodel pentru voi sau prostii care v-au votat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule „Anonim”, pentru știința dumneavoastră, Corcodel nu mai are nicio legătură cu asociația respectivă. În al doilea rând, domnul viceprimar chiar este receptiv și se implică, după cum ați observat din fotografii și în aceste activități în care nu se bagă oricine, probabil nici dumneavoastră.
      Și încă un detaliu, văd că nu sunteți bine informat, respectiva asociație nu a mai activat în Casa de Cultură după ce i-a fost sistată abuziv căldura și apoi curentul.
      Vă cam place să comentați, dar nu știți adevărul absolut deloc, nici măcar să folosiți virgula într-o propoziție. ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări