Am promis ca asfaltam la Colti si la Gura Teghii.Ne-am tinut de cuvant!


                               
                                             
Mi-am "clatit"ochii pe ultima emisiune televizata la care am participat in recentele alegeri locale ,si in care-i prezentam scepticului meu contracandidat, proiectele PSD de pe Valea Buzaului .Vorbeam atunci de proiectele PSD pentru Judetul Buzau, si pentru multi erau doar promisiuni electorale.Nu-mi place sa-mi arog merite in aceste proiecte,dar evident sunt mandru ca mi-am adus si eu aportul in cateva realizari ale  presedintelui CJ dl Neagu Petre,ale Consiliului Judetean,ca reprezentat al Vaii Buzaului .Spun răspicat  ca sa stie toata lumea:Nimic din toate realizarile pe care dvs le-ati vazut in acesti patru ani in localitățile județului BUZAU , nu ar fi fost posibil fara sprijinul conducerii PSD la nivel central si județean ,fara o implicare consistentă a președintelui PSD dl dep.Marcel Ciolacu.Am văzut foarte multi așa-ziși oameni de dreapta sau justițiari de carton ,care ne etichetează in fel si chip minimalizandu-ne munca si eforturile ,doar pentru  ca intr-un partid mare se mai întâmpla si lucruri care nu ne plac.Se intampla ,dar echipa asta valoroasa este hotarata sa faca treaba,sa faca ordine.Altii stramba din nas si voteaza impotriva,impotriva intereselor celor care i-au trimis acolo. Ne-am atins multe obiective pentru ca suntem manageriati corect de la centru,pentru ca respectam oamenii,pentru ca ne dorim sa facem si sa lăsam ceva in urma mandatului dat de cetățeni pentru patru ani,pentru ca suntem o echipa.Asa am putut bifa realizari la  Nehoiu,Chiojdu,Calvini,Patarlagele,Gura- Teghii,Colti ,ca sa amintesc doar cateva din cele mai cunoscute,si nu in ultimul rand ,echiparea noii maternitati la cele mai inalte standarde profesionale. Am început bine,avem proiecte pentru județul BUZAU  si suntem conduși cu atenție si corect.Votul masiv dat de cetățenii județului BUZAU si ai Văii Buzăului ,fac ca județul sa aibă o reprezentare semnificativă  a politicienilor buzoieni PSD in  administrația centrală.Acest lucru s-a simtit si in ultimi patru ani, cand am avut reprezentare la vârf in administrația centrală .Dorim sa dezvoltam in continuare infrastructura ,dorim sa dezvoltam sănătatea  si evident ne vom îndrepta atenția către educația tinerei generații.Masurile economice luate de guvernul PSD, au adus plusul de care avea nevoie economia românească , pentru o creștere economică sănătoasa.Am fost unul dintre cei care au vorbit tot timpul despre dezvoltarea turismului buzoian, aducând in sprijinul afirmațiilor mele ,obiectivele importante demne de vizitat din zona  Gura Tegii si COLTi,de pe Valea Buzaului.In timpul campaniei o doamna de la Gura Teghii(nu-i dau numele)ma întreba: "Se va face dle Muzgoci??A început si se face dna!

Comentarii

  1. E un iceput bun atât pentru Localitățile aferente cat si pentru Judetul Buzau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorulet te ataca Gavriloiu si familia ca l-ai săpat si ca la lansarea voastră ai spus intenționat ca el este fostul președinte al partidului.Gica spune ca el a ajutat ultimii trei primari sa ajungă primari la Nehoiu si ca câștigat alegerile si dictatorul de la Buzău l-a dat afara.Nu este un pic cam mult sa tăceți ca peștii?Se pare ca aveau alte așteptări după aceste alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gura pacatosului adevar graieste, ultimii 3 primari alesi au fost Corcodel, Lungu si Milea. Daca Gica recunoaste ca in 2008 l-a sprijinit pe Corcodel sa ajunga primar desi candida si el e o dovada extrema de sinceritate. Nu si de cinste sau loialitate partidului, dar asta e alta poveste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu o sa public comentarii "tari" la adresa unui coleg de-al meu, poate pentru ca nu se merita asta.Daca tot este invocat Dumnezeu,ar fi bine sa se gandeasca de doua ori cand se face asta,mai ales ca toti pretindem ca suntem buni crestini.Nu am cerut nimic si nu datorez nimic nimanui.Tipul de gandire expus pe facebook, nu dovedeste altceva decat infantilism politic vecin cu ridicolul.Am primit pentru o perioada de timp o insarcinare politica si punct.Oare nu merit asta!?Nu vreau sa dezvolt subiectul.Este un subiect de natura interna si inchei doar atat;Am primit pur si simplu o insarcinare din partea superiorilor mei.Nu cred ca se doreste sa dezvolt eu subiectul.JUR ca fraza de la prezentarea candidatilor a fost o pura coincidenta un simplu accident de vorbire,cum au mai fost si altele,cum a fost si cel din 2012 cu "timpul irosit".Am avut atatea renuntari, incact trebuie sa fi prost rau, sau rau intentionat sa nu vezi asta.Prea multe renuntari.Nu intentionez sa fac rau nimanui,nu este stilul meu,nu am dorinte arzatoare,nu sunt razbunator,nu am platit si nu voi plati polite.Il las pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai Dorule,ori eu sunt tampit ori eu nu pricep nimic in viata, desi am o facultate din aia care se facea pe vremuri.Alegerile la Nehoiu nu au mai fost facute pentru ca putea iesi ceva urat in lupta dintre Milea si tine.Subiectul ati fost voi si nu altul.Lupta in partid se dadea intre tine si Ionut.Gica a ramas presedinte(al cui?)doar pentru ca a fost un vid.1.la Nehoiu nu au fost alegeri.In consecinta, psd nu avea un birou statutar.In 2012 tu ai condus alegerile,tu ai ales oamenii ,tu cu Lungu.Am mers total pe gandirea ta,pentru ca am fost acolo.Ai fost tinut departe de organizaqtie ani de zile pana cand ai fost adus de Buzau dupa dezastrul din turul 1 al prezidentialelor.Ai facut la Nehoiu o lansare de zile mari ,desi tu ai spus multe lucruri inaintea desemnarii lui Ionut.Ai pus suflet si ai fost din nou desemnnat sa conduci campania lui Ionut si la fel ai colaborat cu Ionut si nu cu Gica.Punandu-te se face o reparatie morala si te rog sa ma crezi stiu foarte bine ce gandesc oamenii.Tu esti conducatorul care mai face si pentru echipa ,nu numai pentru tine si familia ta,pentru rudele tale.Nu trebuie sa te simti tu vinovat cu ceva.Imi cer scuze pentru ca scriu de pe telefon si-mi vine foarte greu la varsta mea.Ionut este un tip inteligent pentru ca a ales sa colaboreze cu tine si va avea numai de catigat si el si Nehoiu.Tu ai fost umilit nu Gica,tu ai fost inlaturat nu Gica.Cum adica "am sustinut ultimii trei primari"?Si pe Corcodel in 2008?

    RăspundețiȘtergere
  6. Doru deja se lucreaza intens la indepartarea ta.Tot de la prieteni ti se trage. Tu scandal tu procese si baietii destepti culeg roadele.Nu e corect

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu trebuie sa se lucreze la "îndepărtarea mea",eu doar trebuie sa văd ,sa simt ceva si gata sunt îndepărtat.Totusi,eu nu văd de ce !?Alegerile le-am câștigat,avem primar si viceprimar,avem multe de făcut si chiar nu văd de ce sa se încerce "românește"lucrături.Poate daca au mâncărimi uni.Pur si simplu nu au fost făcute alegeri de niște ani,organizatia funcționa nestatutar si voi organiza alegeri.Ca membru in BEJ nu se putea in mod normal sa se ocupe de partid altcineva decât eu sau primarul.Cum primarul este extrem de ocupat mi-a fost încredințata mie aceasta sarcina.PSD prin noua conducere județeana, dorește un partid social democrat modern,o organizație puternica ,deschisă la nou.PSD dorește sa-si apropie oameni valoroși,profesioniști in domeniul lor,familiști serioși ,oameni onorabili .

    RăspundețiȘtergere
  8. ATI CASIGAT ALEGERILE CU 70% SI NU PUTETI SCAPA DE MORCOVEI SI EI O SA VA TOACE PE NERVII SI PE BANII NOSTRII. SA PLECE DRACULUI SI TACSU SI FISU SI SA TRECETI LA TREABA FARA MANCATORI DE CACAT IN SPATELE VOSTRU

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi suntem puși pe treaba.Sa urle cât doresc cei doi.Avem o echipa bine intenționata si nu suntem dispuși sa încălcam legea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa le zica cineva la morcoveii astia ca au trecut alegerile si ca lumea nu-i mai vrea s-a saturat de ei. Striga si ei hotii dar hotii s-au cernut sunt deja pe dinafara si e greu fara ciolan si banisori frumosi pe stat degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine draq sunt morcoveii si de ce le zice asa?

    RăspundețiȘtergere
  12. CU RESPECT MA ADRESEZ STIMATULUI DOMN DORU,CARE A LUPTAT INTOTDEAUNA PENTRU COMUNITATEA NOASTRA.
    VA ADUC LA CUNOSTINTA O GRAVA PROBLEMA PRIVIND SPITALUL ORASENESC NEHOIU.
    DE LA 1 IANUARIE 2017 SPITALUL VA RAMANE FARA MEDIC INTERNIST CEEA CE INSEAMNA SI INCHIDEREA ACESTUIA.
    SECTIA DE MEDICINA INTERNA ARE PONDEREA CEA MAI MARE DE PACIENTI INCLUZAND SI BOLNAVII CRONICI, CU UN EFECTIV DE 25 DE PATURI PENTRU BOLNAVII ACUTI SI 15 PENTRU CRONICI.
    NU AM NIMIC CU MANAGERUL, DAR SE PARE CA PROBLEMA IL DEPASESTE,SAU SUNT ALTE INTERESE CU ACEST SPITAL CARE NU VOR FI PE PLACUL NEHOIENILOR.VA ROG SA CONVOCATI DE URGENTA UN CONSILIU DE ADMINISTRATIE SI SA CAUTATI SOLUTII PT CA NIMENI DE AICI NU IA MASURI,TOATA LUMEA SE CEARTA SI MA ASTEPTAM CA NISTE OAMENI SCOLITI SA FIE IN PRIMUL RAND UNITI, PE ACEASTA CALE IL ROG SI PE DOMNUL PRIMAR SA IA ATITUDINE PT CA NU CUNOASTE REALITATEA DE AICI, SI NU VREAU SA CRED CA L-AM VOTAT IN VAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos planul domnule Muzgoci. Iti ceri singur ajutor pe propriul blog. In anonim desigur. De ce domnul de mai sus nu a luat legatura cu primarul in prealabil? Vrei cu orice pret sa subminezi autoritatea lui Milea, primar ales acum cu un procent care arata increderea oamenilor in el. Sigur nu ai sa publici dar macar sa nu ramai cu impresia ca pacalesti pe cineva cu cererile astea anonime de ajutor.

      Ștergere
  13. Problema lipsei medicilor este o problema care ne depaseste pe toti.Asta nu inseamna ca stam cu mainile in san.Desi este cunoscuta problema ,in cursul zilei de astazi voi vorbi cu primarul si directorul pe aceasta tema.

    RăspundețiȘtergere
  14. Desi am ramas ancorat in discuții pe tema spitalului va spun sincer si raspicat -nu este deloc bine pentru ca nu găsim medici.Internistul este urgentă de grad 0 a tuturor,in următoarele luni.Daca nu,nici nu vreau sa ma gândesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. VA MULTUMESC PENTRU CA ATI PUBLICAT COMENTARIUL MEU REFERITOR LA SPITAL,CARE ESTE O PURA REALITATE.STIU CA SUNTETI UN OM PENTRU OAMENI SI NU MA INDOIESC DE ABILITATEA DVS IN A GASI SOLUTII.O SA URMARESC CU DEOSEBIT INTERES SI IMPLICAREA AUTORITATII LOCALE IN ACEST PROCES SI MAI ALES A MANAGERULUI DE SPITAL. DACA IMI VA AJUNGE LA NAS UN IZ DE INCHIDERE A ACESTUI SPITAL, PENTRU A PROSPERA 2 - 3 SMECHERASI, O SA FIU NEVOIT SA I SCRIU SI DOMNULUI MINISTRU, POATE DANSUL O SA AIBA O ALTA PARERE. DAR PANA ATUNCI....... NU MI-A PIERIT CREDINTA IN LIDERII CARE MA CONDUC. O ZI BUNA! STIMATULE OM!

    RăspundețiȘtergere
  16. Astazi m-am intalnit cu dl dr Remisovschi si am stabilit niste intalniri cu niste doctori internisti cu care dansul a mai intrat in contact.Dl director este la fel de interesat ca si noi sa avem spital.Singura noastra problema este lipsa medicilor si nu altceva.Nu numai noi suntem in situatia asta.Sunt si alte spitale si chiar Spitalul Judetean se confrunta cu asemenea tip de problema.Daca dvs ati putea convinge un medic specialist, sa vina la Nehoiu ,ati deveni eroul nostru.Sigur ca nu ne lasam,sigur ca punem la batae toate resursele sa rezolvam problema.Este un fenomen national.Sper sa prezentati intelegere ,si sa aveti incredere ca nu stam cu mainile in san.Mai bine i-ati scrie ministrului sa ne dea medici,sa dea anumite derogari, pentru ca altfel EL va fi raspunzator de dezastrul din spitalele romanesti, cu acest tip de problema ca al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  17. Punctul de lucru,ISU NEHOIU,de ce nu mai functioneaza? PENTRU CA SUNTETI FFFF COMPETENTI, NU? SAU A FOST FACUT ASA POMPIERISTIC,PENTRU ALEGERI? PRAF IN OCHI,PENTRU FRAIERI...TIPIC PSD.

    RăspundețiȘtergere
  18. Puntul ISU si-a intrerupt temporar activitatea independent de vointa noastra.Ei nu sunt subordonati noua.Noi chiar facem si am facut nu ca cel din dreapta care confunda asfaltul cu bolovanii cat roata.Noi am facut sa se intample asta la Nehoiu(punctul ISU),altii nu au fost in stare sa "carpaceasca" o masina ,care sa fie capabila sa stinga un bat de chibrit.Daca nu ai fi las, ai spune cine esti asa barbateste,dar pentru a te numi barbat, nu este suficient sa porti pantaloni.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum nu sunt subordonati vouă, dar in campanie v-ati falit cu aceasta mare "realizare".

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest punct de lucru ISU de la Nehoiu va funcționa in continuare.El nu a fost făcut pentru campanie,el a fost făcut pentru nehoieni.El este acolo si punct.Daca ISU nu ar mai da echipaj,noi tot am putea face asta prin forte proprii,dar va fi punt ISU.Restul sunt răutăți.Este o treaba excelenta făcută de Milea pentru Nehoiu.Daca in 2008 aveam asa ceva la Nehoiu eu imi salvam fabrica de la foc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam si masina si echipaj si se decontau bani frumosi.

      Ștergere
  21. Ești unul din frustrații lui Corco,invidioși,rai,limitați si fomisti,manipulatori.Deaia ați avut succesul imens din 5 Iunie!Primaria nu cheltuie nimic.Pune la dispoziție clădirea si terenul.ATAT.Va este atât de foame încât in orice vedeți,bani,șpăgi,hotii.Stiati voi ce făcea tăticul vostru cu terenurile si va gândiți ca toti sunt la fel.Vai de voi .

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce faceti dle Muzgoci mai mult scriati cand erati in strainatate acum puneti batista pe tambal. Nu dati drumu la comentarii, nu ziceti nimic de alegeri in organizatia Psd , nimic de alegeri. Ce face Domnu vice protejatul dumneavoastră, isi vede de afaceri?

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca nu vedeti ca cam cat munceste vicele asta "protejatul meu",sunteti ori,ori.Alegerile din partid isi vor uram agenda.Am facut primul pas prin constituirea biroului, care va coordona alegerile procesul premergator alegerilor.Nu sunt probleme.V-am publicat sa vada si altii ce ineptii spuneti,pentru ca dvs nu aveti capacitatea sa vedeti asta.Vicele este un domn valoros,este un inginer autentic nu parat si partidul isi pune sperante in astefl de oameni.Face o echipa frumoasa cu primarul ales si imi place sa cred ca toti trei vom face o echipa inbatabila in urmatorii 8 ani.Vom deschide larg portile partidului pentru a putea patrunde nehoieni valorosi in partid.Urasc nepotismul,si partidele de familie.Multumit(a)?

    RăspundețiȘtergere
  24. Felicitari domnului vice este tot timpul printre oameni si are initiative de laudat.Felicitari primariei pentru anunturile puse in apropierea platformelor de gunoi.Este bine sa incepeti schimbarea constiintei oamenilor mai intai rugandu-i sa pastreze curatenia si pe urma sa-i sanctionati.Vedeti ca la blocurile turn containerele nu au capace...Va rugam sa luati urgent o masura in consiliu in legatura cu masinile abandonate pe butuci pe domeniul public.Sunt de prost gust si e nesimtire fata de ceilalti cetateni.La blocul E1 ne-am saturat de rable lasate ani de zile in fata blocului acum mai e una si langa parcul de copii de langa ocolul silvic.Eu cred ca oamenii se pot educa important e sa incepeti de undeva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări