Rezultatul alegerilor locale- Nehoiu 2016.

Foarte multe persoane m-au rugat sa afisez rezultatele finale ale alegerilor de la Nehoiu.Nu o sa public rezultatele din fiecare sectie de votare, dar probabil voi face unele referiri.Am obtinut al |||-lea rezultat pe judet, fapt ce spune multe despre echipa de la Nehoiu.Am fost sprijiniti de foarte multi nehoieni, care ne-au acordat increderea, situatie care ne obliga si le multumim. PRIMAR, 1.I Milea-3954-voturi-64,52%2. 2.S.Manea- 851-------13,89% 3.A.Corcodel-698------11,39% 4.C.Morarasu-625-------10,20% CONSILIUL LOCAL, 1.PSD-3447 -voturi------- 57,5% 2.ALDE-1000---------------16,68 3.UNPR-691 -------------- 11,52% 4.PNL- 857----------------14,30% CONSILIUL JUDETEAN, 1.PSD-3345- voturi--------56,57% 2.ALDE-876-----------------14,81 3.PNL-843------------------14,25% 4.UNPR-552------------------9,33% 5.Altii-297------------------5,02% Trei sectii de votare au obtinut peste 70% si anume: Lunca Mare,Prund Arsele si Curmatura.In rest s-au obtinut intre 51 si 60%,exceptie facand Casa de Cultura cu 68%.Chiar daca in unele sectii de votare, UNPR-ul marelui perdant a luat 2 si 4 voturi, la sedinta de analiza cu "intelectualii" partidului, au hotarat sa se pregatesaca de alegeri,dovedind o vointa greu de explicat, pentru unul care a pierdut la un asemenea scor.Ma intreb oare, pentru pierderea acestor alegeri cati bani imi mai cere!?Pentru cele din 2012 imi cere 1,5 miliarde!? Asa cum deja stiti,nominalizat de partid pentru functia de Viceprimar al orasului a fost desemnat ing.Florin Constantinescu, care va face echipa cu Ionut Milea pentru urmatorii patru ani.Infirmand inca odata barfele rauvoitoare,si nejustificate la adresa mea,raman la Consiliul Judetean Buzau pentru functia de consilier judetean,de unde sper eu sa fac echipa cu cei doi,pentru reusite, cel putin la fel ca cele din mandatul precedent.

Comentarii

























  1. Defalcat și pe secții de votare:

    http://s31.postimg.org/52ci1kx3v/Primar_si_CL_5_iunie_2016.jpg


    RăspundețiȘtergere
  2. La Bisca Rozilei Milea a obtinut 72%. Ati "uitat" sa o remarcati pentru ca presedintele organizatiei Psd dl Gavriloiu e din Bisca sau pentru ca dumneavoastra nu ati fost in campanie la Bisca domnule Muzgoci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Basca scorurile au fost diferite.72% a fost doar la primar,in rest au fost 60%.Eu am amintit scorurile cumulate de peste 70%.Nu am fost in campanie la Basca pentru ca eu am avut doua sedinte de CJ in acel moment.Poate nu stiti, eu am mai avut si alte insarcinari,pe langa aceea de a conduce campania de la Nehoiu.Sa stiti ca orice imi veti reprosa, eu AM FACUT PENTRU BASCA, MULT MAI MULT DECAT SE BAT CU CARAMIDA IN PIEPT UNI.Asta asa, cu mana pe biblie,pentru toti aceea care m-au" muscat "in ultimi ani.Si la Basca ,au fost bagati bani(in investitii evident)fata de alte locuri.Dar nu complicati lucrurile ,a fost foarte bine peste tot.Nici nu am zis altceva.Atentie, rahaturile din 2012 nu mai merg astazi.Este periculos!

      Ștergere
    2. Cand ati condus campania de la Nehoiu?Poate in 2012.Acum a condus-o Milea asistat de Buzau.Precis cu ce ati condus?

      Ștergere
    3. Peste tot au fost scorurile diferite. V-am atras atentia doar pentru ca ati mentionat Prund-Arsele si Curmatura ca au avut peste 70% si nu cred ca si la consiliul local desi sunt sectii mici pe cand Basca i-a dat lui Milea peste 700 de voturi, cat nu au luat Morarasu sau Corcodel din tot Nehoiu. Basca a fost recunoscatoare . Nu va inflamati degeaba domnule Muzgoci este cunoscut ca-l sapati demult pe Gavriloiu, cel mai vechi si loial psdist .Dar sa nu uitati ca roata nu e patrata.

      Ștergere
    4. Auzi cucoana,eu nu am pretins nimic de la Nehoiu.Cu ce L-am săpat eu pe Gavriloiu,"cel mai"!?Sau cine pe cine?Daca nu am condus,nu am condus,doar n-o sa ma bat eu cu toată lumea,pentru cine pe cine a condus.Ca sa fie vechi si loial ,L-am ajutat si eu.Apropo,asa este ,a luat mai mult decât ceilalți si chiar mai mult decât a luat domnia sa in 2008 in tot Nehoiu.Nu cu mine trebuie sa va certați si sa-imi reproșați pentru ca nu cu mine s-a luptat Gica.Eu nu sunt dusmanul lui.Eu am venit cu un bagaj politic in PSD pentru care merit mai mult respect.Cand eram adversar PSD-ului L-am bătut peste tot (nu mi-au luatnicio sectie de votare),ca este coincidenta sau nu dar PSD are rezultate cu mine in echipa.Dupa cum vedeți ma țin departe de Nehoiu ,din cauza unora ca dvs,dar nu scăpați de mine pentru ca mai am multe de făcut in Nehoiu.Poate dvs ma vreți adversar!

      Ștergere
  3. Milea - locomotivă; un procent însemnat de alegători ai lui Milea nu a votat lista de consilieri locali PSD.

    Manea și Morărașu mult sub scorul partidului, candidaturi nepotrivite, cu mențiunea că ALDE este cea mai nouă apariție pe scena politică nehoiană și au împușcat 1.000 de voturi din totalul de 10.251 la nivel județean.

    Corcodel - electorat puțin dar disciplinat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi am luat scoruri extrem de bune peste tot.Eu am dat scorurile aste in partid de foarte mult timp.L-am rectificat, doar atunci cand l-au numit pe "mecanicul de locomotiva" director la liceu.Atunci am spus ca PNL se va clasa pe ultimul loc.Simpatizantii ALDE cat si PNL au votat cu Milea si pentru ca nu doreau Corcodel si nu vedeau in candidatii lor posibili castigatori.Echipa nostra a fost net superioara tuturor,atat ca asezare in lista cat si ca strategii.La un moment dat am aplicat tactica "singuri impotriva tuturor"pentru ca onor contarcandidatii nostrii ne-au ajutat.In loc sa se supere pe mine sau mai stiu eu pe cine ,ar analiza corect si cu luciditate tot ce s-a intamplat.Au fost forte multe buletine cu vot PSD la CJ dar care mai aveau o stampila pe inca un partid.Poate in unele sectii au votat si impotriva unor oameni de pe lista,dar nu-i nimic anormal in asta.Una peste alta a iesit bine.

      Ștergere
    2. PS.Si inca ceva despre care nu se vorbeste aici si anume:Noi am fost singurii care au modificat ordinea si componenta listelor de candidati, si se pare in bine.

      Ștergere
  4. PROCENTUL DEOSEBIT DE MARE OBTINUT IN ALEGERI DE MILEA SI DE PSD ÎI INCARCA CU O RESPONSABILITATE MARE SI-I OBLIGA SA ASIGURE SI LINISTEA IN INSTITUTIILE ORASULUI,MAI ALES IN LICEU,UNDE ATMOSFERA ESTE INSUPORTABILA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur ca suntem obligati de vot sa asiguram multe ,dar mai intai, oamenii aceea de acolo, trebuie sa protesteze ei,trebuie sa ia ei atitudine fata de ce li se intampla.Acolo se intampla lucruri ciudate, care nu cadreaza cu o institutie care are ca scop desavarsirea educatiei.Am vazut cadre didactice care dau like la elucubratiile mecanicului.Ii inteleg pe aia de i-a avut tacsu in lista ,dar NICIODATA un cadru didactic.Am inteles ca dna Stoian, care a fost facuta in fel si chip, si-a pierdut busola, dar noi nu avem voie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se stie dintotdeauna ca profesorii nu au coloana vertebrala si le place sa stea ca capul plecat, dar dumneavoastra aveti obligatia pentru cei care v-au votat sa faceti ceva cu acest individ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Madam Stoian a facut miscarea peste capul cadrelor didactice. Am inteles ca si la Cislau a procedat la fel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nea Dorule, ce faceţi la Nehoiu cu liceul? Îl lăsaţi pe mâna lui Claudiu Corcodel? Trebuie să rezolvaţi problema asta cumva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai invatati matematica domnule. La Prund Arsele ati luat 72,8% pt Milea si 65% pt Psd. Ati remarcat-o doar asa sa iesiti in frunte nu ca cumulat este peste 70%. Asta cu insarcinarile multe pe care le-ati avut e buna. Maine poimaine va laudati ca ati condus campania PSD pe intreg judetul daca nu pe tara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Prostu-i tot prost.Nu voiam sa remarc nimic,nu vroiam sa evidentiez nimic.Daca voiam ceva aveam,dar nu vreau.Ce mi-am dorit am .Si pentru comentariul din spam:am venit cu voturi in spate, de vreo patru ori cat au obtinut uni in "meci" direct cu mine.Mai bine tineti-va serviciul, ca in scurt timp o sa dispara si ala.Se spune ca pe prost trebuie sa-l lasi in ale lui.Nu am facut si nu am condus nimic.Esti multumit(a)?"Cine sapa groapa altuia,cade in ea".

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa te vrem , fa sa dispara serviciile ca doar nu sunteti in stare sa faceti locuri de munca. De amenintari sunteti bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu "fac"locuri de munca,dar trebuie sa gasesc si doritori sa munceasca.Sa stiti ca nu numai fostul, constitue un pericol pentru Nehoiu.Mai sunt si alte capcane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fostul nu e deloc un pericol, e un căcat! Milea o sa faca precum Lungu, o sa zica lasa ca vede Dumnezeu si face el drpetate. Restrictionati-l ba nu-l mai lasati de capul lui. Popa vrea liniste si pace? Sa-l scoata dracului din schema. CE ATI FACUT CONCRET CA SA SCAPATI ACEST ORAS DE TEROAREA CELOR DOI? CE???

      Ștergere
  13. Cate locuri de munca ati creat in ultimii 4 ani? Atunci spuneati ca faceti sute. Cati angajati aveti dle Muzgoci?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu atati cât as vrea dle.Anul trecut am avut anunț cu,angajez 100 de oameni.Stiti câți au venit?Niciunul.Nu sunt singurul care se vaită de asta.Din 40-50 de șomeri trimiși de AJOFM la mine (chiar confectioneri de la DAL)nicio fata nu a vrut sa conținute munca ,toate au plecat in șomaj.Maine deschid la Nehoiu,dar cu ce oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Treaba cu angajatul nu este așa de simplă. Spuneți că oamenii nu mai vor să muncească și preferă șomajul dar v-ați întrebat dacă salariul pe care l-ați oferit este atractiv? Sigur v-ați întrebat și chiar v-ați răspuns dar ca orice capitalist veros, militant într-un partid social-democrat, vă zbateți pentru maximizarea profitului. N-o luați personal, principiul guvernează în toate firmele private. Se chinuie japonezii de la Urlați să găsească 300 de operatori cablaje dar măcar ăia nu sunt membrii unui partid social-democrat, pentru asta au venit în România, să ofere salarii minime pe economie.

      Ștergere
  15. Nu are nimic comun social democrația cu munca,cu afacerile,cu mine,cu politica pe care o fac eu.Personal nu amestec afacerile cu politica.Poate doar in măsura in care ma străduiesc prin plătirea taxelor si impozitelor la stat sa fiu un om serios,un bun cetățean si de ce nu un exemplu in societate.Am avut o firma in insolventa si va rog sa ma credeți nu am recurs nici măcar la mijloacele legale prin care puteam sa nu plătesc integral suma datorata,pentru ca exista.Am plătit absolut tot si am scos-o din insolventa pe profit.Daca privim totul comparativ,atunci v-as aminti ca nici întreprinzătorul roman care da locuri de munca nu este egalul unuia dintr-un stat mai puternic economic decât Romania.Noi am avut 50 de ani de comunism nu de capitalism,asa ca mai avem de pus multe lucruri la punct.Avem o problema noi toti romanii, nu numai noi cei de la Nehoiu.Orice patron cu un pic de minte își iubește oamenii cu care lucreaza.Chiar si pe aceea care nu sunt competitivi,pentru ca ei din păcate sunt intr-un procent îngrijorător.Eu nu am făcut asa tam tam asa cum fac uni ,care spaguind au făcut o firma si își spun cu superioritate oameni de afaceri.Pot vorbi, pentru ca am plătit multi bani la stat si am avut in permanenta zeci de oameni angajați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice patron cu un pic de minte nu trebuie să-și iubească salariații, chiar este contraindicat, ci doar să le plătească rezonabil munca depusă. De iubit are cine să-i iubească.
      Rămân surprins de naturalețea afirmațiilor cum că social-democrația n-are legătură cu munca, cu afacerile, cu politica pe care o faceți dumneavoastră. Avem păreri diametral opuse despre ceea ce-ar trebui să se numească politică. Probabil de aceea dumneavoastră sunteți politician iar eu nu sunt.

      Ștergere
    2. De data asta sunt de acord cu dumneavoastra,Nehoiu Barfe si as ruga pe domnul Muzgoci sa ne spuna,ce salarii au angajatii dansului?Sincer.

      Ștergere
    3. Dvs ma credeți idiot sa public salariile oamenilor mei?Majoritatea lucrează la norma si va asigur ca uni primesc salarii chiar bune.Noi cam stim asa cum stam si-mi permit sa spun ca sunt in partea de sus a clasamentului privind salariile din ind. ușoară.Daca ați veni la firma ați vedea ce salarii dau.Eu ii mai plimb,ii distrez,fac destule lucruri care sa-i stimuleze in munca.Nucleul dur al firmelor mele nu m-a părăsit niciodată,chiar daca au fost si vremuri grele prin care au trecut,mai ales după focul din 2008.As vrea sa știți ca nu am ramas dator nici la oameni,nici la stat după incendiu chiar daca nu am fost asigurat.

      Ștergere
  16. Dvs ați făcut referire la mine si la firma mea.Chiar nu are nimic de a face firma mea cu politica pe care o duc eu,de stânga sau de dreapta.Nu plătesc oamenii funcție de apartenența lui sau a mea politica.Pot însă sa va dau cuvântul meu ca nu-mi bat joc,restul tine de cu totul alte lucruri.Ar fi important de știut daca dvs aveti sau ați avut vreodată un angajat.Poate ați vorbi altfel.Sper sa nu tabarati pe mine numai pentru ca nu gândim la fel in unele privințe.Franchetea mea mi-a adus neajunsuri in politica.Sa știți ca nu am descoperit apetența oamenilor pentru cinste,corectitudine.Asta înseamnă carente in educație,si astfel de carente se găsesc si in educația muncii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai rămâne să-mi spuneți că sunteți și liderul de sindicat în propria dumneavoastră firmă dar acest lucru nu are a face cu politica de stânga sau de dreapta pe care o duceți sau mai bizar că faceți politică de dreapta în PSD.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca mai continuați cu răutăți ieftine si ironii deloc fine,nu mai comentați aici.Eu am spus cu sinceritate cum sta treaba.Aveti alte argumente?

    RăspundețiȘtergere
  19. Unui anonim:Eu am oameni multumiti in firma.Nu salariile oamenilor mei fac obiectul discutiilor pe acest blog.Sunt un om liber,fac ce vreau si cum vreu,nu-mi trebuie nici mila publica si nici aprecierea unor carcotasi compexati.Am spus mai sus ca am platit si platesc tot la centima.Nu lucrez cu oameni la negru si nici cu bani.Totul este la vedere si nu-i treaba "cetateanului"cum imi fac eu afacerile.Nu lucrez cu statul si nici nu intentionez.Eu aduc beneficii acestei tari.Cand am avut incendiu ,statul nu mi-a facut niciun serviciu.Cat priveste politica in numele caruia credeti ca aveti dreptul sa ma insultati va rog sa va abtineti.Mai este unul care ma injura de ceva timp,am impresia ca ma injura si pentru faptul ca liberalii nu l-au dorit pe lista.O face pana intr-o zi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cu ce i-ar fi ajutat pe liberali? Ei au probleme de la varf.

      Ștergere
  20. Primarul condamnat dupa castigarea mandatului va suporta impreuna cu partidul costurile alegerilor anticipate, prevede un proiect de lege depus la Senat.

    Propunerea legislativa este semnata de deputatii independenti Viorel-Ionel Blajut, Mihai Deaconu, Daniel Fenechiu si Razvan-Ionut Tanase.


    Legea s-ar aplica primarilor cu dosare de urmarire penala deschise inainte de preluarea mandatului, in cazul unei condamnari care are loc dupa ce au castigat alegerile.

    Proiectul prevede ca propunerile de candidati trebuie sa fie insotite de declaratiile de acceptare a candidaturii, declaratiile de avere si de interese, declaratiile privind calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia, dar si de o declaratie pe proprie raspundere cu privire la existenta sau inexistenta unei umariri penale impotriva candidatului, situatii de incompatibilitate ori de conflict de interese, constatate de ANI.

    Daca un candidat la primarie este intr-una din aceste situatii, acesta va declara, pe proprie raspundere, infractiunile pentru care este cercetat si stadiul urmaririi penale.

    In plus, isi va lua angajamentul scris ca, daca va fi condamnat, sa suporte singur, daca a candidat independent, sau in solidar cu partidul sau cu alianta politica care il propune, toate costurile generate de organizarea de alegeri anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Astia sunt tot in campanie frate.

    RăspundețiȘtergere
  22. sunt unul din cei 4000 de prosti care l.au votat pe milea vreau să.i transmit ceva deraiatului in numele la toti. deraiatule stii ce sa ne faci da? ai de lucru toata vara ca suntem 1800 de barbati.

    RăspundețiȘtergere
  23. Numiri ilegale la unitatile scolare din Berca! Noile “directoare” de la Berca povestesc elevilor istorisiri amoroase...cu amanunte picante! Binomul Marcu – ISJ isi face de cap in dispretul tuturor (suspiciuni de mita, relatii amoroase si altele)

    http://newsbuzau.ro/social/7208-numiri-ilegale-la-unitatile-scolare-din-berca-noile-directoare-de-la-berca-povesteste-elevilor-istorisiri-amoroase-cu-amanunte-picante-binomul-marcu-isj-isi-face-de-cap-in-dispretul-tuturor-suspiciuni-de-mita-relatii-amoroase-si-altele

    RăspundețiȘtergere
  24. Poate sa-l ajute si consoarta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări