Asta nu-i educatie. Si nici "asta" nu are ce cauta la inspectorat

Daca asta este alternativa la educatia buzoiana propusa de PNL, atunci sa nu va mai mire ca ca sunteti acolo jos in preferintele buzoienilor, in preferintele romanilor. Demonstratia de epurare politica facuta de dna Florina Stoian frizeaza nu numai bunul simt, dar este si o demonstratie de "asa nu se face" sau este o demonstratie de crima impotriva educatiei buzoiene, ca doar n-o fi vorba de prostie. Niciodata un sef al educatiei buzoiene nu a numit la conducerea unei scoli un om cercetat penal, un om asupra caruia justitia are o prima sentinta prin care il obliga la plata unor sume astronomice, chiar si pentru un roman bogat din top 300. La cateva zile dupa ce a fost numit director, mecanicul trenului deraiat la linia douazeci, a mers in instanta unde s-a aparat pe sine, iar liceul pe care-l pastoreste din "marinimia" dnei Stoian, a fost lasat la mila Domnului. Ce nu stie dna Stoian este ca sunt deja cadre didactice si personal auxiliar care nu mai vor sa lucreze aici, pur si simplu vor sa plece scarbiti, oripilati, ingroziti in alta parte sau in alte domenii. Conflict cu parinti nemultumiti, caruia i-au dat o tenta de politic, desi unul dintre parintii protestatari este liberal si in niciun caz social democrat. Colegi si colege discreditati, umiliti, injositi, majoritatea nefiind membrii vreunui partid politic, sunt obligati de decizia dnei Stoian sa inghita laturile liberale (sau ce-or mai fi astea), numai pentru ca dna Stoian se razbuna pe Nehoiu, pe copiii de pe Valea Buzaului, pe cadrele didactice din orasul Nehoiu. Nu stim daca la baza razbunarilor domniei sale stau ura fata de PSD sau ura fata de PNL.  Marturisesc ca aveam fata dna Stoian un respect sincer si i-am demonstrat asta si cand am fost colegi si cand am fost in CJ cu reprezentari diferite. I-am luat apararaea de foarte multe ori, cand i se atribuiau epitete deloc prietenoase de catre diferite persoane, cele mai multe instigate de familia fata de care nutrea pana nu demult sentimente de dispret. Stiu bine asta și o stiu multi nehoieni. Dna Stoian confunda concursul prin care a intrat la ISJ cu un act de proprietate asupra scolii buzoiene si unde domnia sa trebuie sa-si numeasca in conducerea scolilor toti prietenii de sprit pe care-i are prin judet. Oamenii nu sunt prosti, dna Stoian, si ati vazut ce lectie v-au dat cislaienii in urma votului din 5 iunie. Ati fost acolo! Eu cred ca si acolo, prin prezenta dvs in sectia de votare (de ce oare!?), oamenii v-au dat o lectie. Din păcate, victimele, la fel ca si la Nehoiu, au fost altii, care poate nu meritau asta. Sunt sigur ca o sa mai primiti! Nu iubiti învățământul, doamna Stoian! Nu iubiti educația, dna Stoian! Nu iubiti valoarea, dna Stoian.Din pacate pentru cariera dvs, ramaneti un politruc ieftin pe care istoria nu-l va retine. Nu are de ce!

Comentarii

  1. Mare dreptate aveti!Pana nu demult Corcodel o facea in fel si chip iar acum sunt cei mai buni prieteni.Halal respect de sine!Inseamna ca avea dreptate Corcodel in ceea ce o priveste pe asa zisa "inspectoare generala".

    RăspundețiȘtergere
  2. Profesorii sunt lasi. Exista forme de protest dur in care si parintii pot avea un cuvant greu la fel ca si profesorii. Mecanicul a ajuns la aceasta limita cu nesimtirea pentru ca tot Nehoiul i-a PERMIS! Lasato-l sa vi se urce in cap, asa va trebuie. Zilnic trebuia sa scrieti reclamatyii. Zilnic. Zeci, sute, exact cum face el. Si nu la inspectorat cu la minsiter. Dar e mai usor sa va smulgeti parul din cap.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari domnule consilier judetean. Felicitari domnule Muzgoci. Aceasta problema ar trebui discutata cu colegii dvs. in prima sedinta de consiliu judetean. Este strigator la cer ce se intampla cu invatamantul buzoian.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ministerul cum intelege faptul ca deraiatul reprezinta doua parti in proces adica si pe el si liceul? Si cum intelege sa puna diresctor pe unul care a dat inspectoratul in judecata si pe profesori? Ati intrebat ministrul de chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Directorul doctor a dat in judecata si consiliul de administratie din liceu pentru ca i-a dat avertisment pentru conflictul cu elevii.El poate jigni elevi, profesori, colegi, conducerea inspectoratului(fosta conducere) si este aparat de inspectorat. Este urmarit penal pentru cum a cheltuit banii liceului si poate conduce liceul in continuare. Din toti profesorii care predau la liceu nu putea fi gasit un om nepatat, fara culoare politica?Oare ministrul educatiei stie? In ce tara traim?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ministrul educatiei o sa stie cand o sa i se adune pe masa multe reclamatii.El nu citeste bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca au inceput sa scrie sefii interimari.......ce le mai place sa fie sefi........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt numiti sefi interimari la primarie sunteti gresit informata domnisoara

      Ștergere
  8. Lasati amaratii astia in pace..... i-a bagat Lungu destul in belea...... ce mai aveti cu ei dl Doru? Campania a trecut...... spor la treaba.....

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu mai inteleg nimic dl Doru.. pe dvs va preocupa acum salariatii suspendati sau sa puneti on practica programul cu care ati candidat ? Va rugam frumos nu ne dezamagiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNULE CONSILIER JUDETEAN ,FACETI PARTE DIN COMISIA DE INVATAMANT DIN CONSILIUL JUDETEAN,POATE GASITI SOLUTII PENTRU SCOALA.

      Ștergere
  10. Dragii mei nu va infierbantati,este deja foarte cald afara.Mesajele dvs pot fi cel mult citite de noii edili Milea-Constantinescu si cred eu vor acționa in consecință si cu respect fata de lege.Daca voi fi consultat in vreo problema ,le voi spune părerea mea ,daca nu ,nu.Stiu doar ca sunt mânați de intenții frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma voi strădui sa nu mai public dispute dintre colegi,dintre femei etc.Eu in postare vorbeam de altceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa se certe cei de la primarie pana nu mai pot.Eu va spun ce vad din bloc.Domnisoarele de la primarie vin la han la asociatia cu care are primaria proces.Ce atata fereala le e rusine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce atatea discutii domnilor cu privire la aceste domnisoare? Da intradevar contabila lucreaza la ADCN vreti sa moara de foame? Ce vreti ca nu inteleg de ce tot scrieti atat, nu e nici o fereala se poate verifica documentele asociatiei. Jurista nu lucreaza acolo va spun sigur. Secretarul lucreaza la ocolul siriu, fieraru are pensie, iar stoichita nu lucreaza.Ca sa stiti de toti cei suspendati sa dormiti linistiti.

      Ștergere
    2. Urmariti in continuare de la bloc cd se intampla la han devine interesant. Sa nu va scape ceva ca nu mai primiti nimic in schimb. Fii domnule/ doamna serios/oasa si vezi de treaba dumneata.

      Ștergere
  13. Stati un pic domnul Muzgoci ca nu ma cert cu nimeni si nici nu sunt femeie colega cu doamnele dar nici nu imi e frica sa imi spun parerea. Am recomandat tanarului primar sa isi faca propria lui echipa ce e rau in asta e ilegal cumva? Sa nu sara nimeni de fund in sus ca ne-am saturat de nasul pe sus a celor de la primarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ii mai recomandati dvs, ca stie domnul primar ce are de facut.Dumneavoastra recomandati acasa sau la locul dvs de munca. Lasati autoritatile administratiei publice locale sa si faca treaba.

      Ștergere
    2. Nu ii mai recomandati dvs, ca stie domnul primar ce are de facut.Dumneavoastra recomandati acasa sau la locul dvs de munca. Lasati autoritatile administratiei publice locale sa si faca treaba.

      Ștergere
    3. Am voie sa recomand ce tine de banul public si chiar am voie sa fac sesizari si reclamatii pentru ca sa isi faca treaba autoritatile. Am voie ca si cetatean sa fac mai multe decat imi dai voie dumneata duduie.

      Ștergere
  14. Domnul Doru tema acestui articol era despre educatie nu despre unde lucreaza nu stiu cine. Hai sa terminam cu golaniile astea. Sunt alte probleme mai importante de rezolvat in orasul asta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca lucrează undeva este fix problema domniilor lor, nu a mea ,nu a altora.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este problema tuturor stimate domn, iar cine a raspuns in locul doamnei contabile I-a facut rau. Trancaniti toti verzi si uscate fara sa va dati seama de consecinte.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da domnu Muzgoci da v-a lasat pe dinafara si astia .Sper ca santeti multumit

    RăspundețiȘtergere
  18. Trancanim cu aordul domnului adimistrator de blog. Daca nu iar place trancaneala nu ar publica. Dar e plictiseala mare. Toti sunt pusi cu botul pe labe.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vacanta placuta domnu Doru. Cand va intoarceti?

    RăspundețiȘtergere
  20. Muzghi ce faci ai sters dupa blog? Ti-e frica.hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  21. Hopa.Te-a pus președinte la PSD Nehoiu?Este adevărat sau miștocăreala?De ce nu postezi?Publici?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări