Tu alegi. Doru Muzgoci invitat la SE TV

Comentarii

  1. Vreau sa-i raspund domnului doctor de pe linia deraiata ca vad ca nu o face nimeni! Milea nu si-a arogat niciodata ca "el a asfaltat" Nehoiul. Suntem in anul 2016 si destul de sanatosi la cap sa stim ca noi platim taxe si impozite si din acesti bani avem spitale, politie , scoli si uneori asfalt. Asa ca nu mai tine dumneata domnule profesor-doctor teoria chibritului ca proiectele sunt ale nu stiu cui si banii ai nustiucui. Nu e mare lucru sa scri pe o hartie avem nevoie sa asfaltam drumul cutare, gata asta e proiect. Corcodel a avut timp 20 de ani sa asfalteze ceva si in timpul lui drumurile au ajuns varza nu a pus un metru de asfalt pe niciun drum!!! Corcodel a fost la putere intotdeauna a tradat mereu partidul care l-a facut primar si a trecut in barca puterii si a guvernului, nu s-a vaitat niciodata ca nu are bani. Cu exceptia spoirii scolilor si gradinitelor cu firma lui si a lui Arion nu a facut absolut nimic ci a asistat la distrugerea IFET-ului fabrica ce i-a dat o paine, a SERVCOMULUI si a altor firme, a facut o canalizare de 47 miliarde ce nu foloseste nimanui si alte pagube. Mai mult de atat o instanta a hotarat ca Corcodel si fiul lui au pagubit Primaria Nehoiu cu 17 miliarde lei vechi. Claudiu Corcodel, nu avem nevoie sa ne spui tu ca suntem prosti. Stim ca am fost prosti in 96,2000,2004 si 2008 cand l-am votat pe tatal tau. Stim ca asfaltul nu e din banii lui MILEA ci din banii nostri. Dar mai stim si ca bugetul Nehoiului in 2007, 2008 pe vremea lui Corcodel era mai mare decat cel din 2015 si totusi vedem ca "banii nostrii" s-au folosit mai bine cu Milea primar. Pentru asta o sa-l votam pe Milea Ionut, pentru modestia si pentru bunul lui simt nu pentru ca ar pune el din buzunar bani sa asfalteze. Vila ta s-a inaltat in 6 lunui dle Claudiu si stie toata lumea ce firma a construit-o. A fost un blestem ca ati furat acel teren ce trebuia sa fie al primariei si iata ca vila ta doctore se va vinde la licitatie si banii vor intra in contul primariei cum e drept. Nu te ia cu frisoane? Milea sa nu ai nicio emotie, nehoienii nu mai sunt prosti, te vor vota chiar de-ar fi sa mearga Corcodel in maini prin centru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! cel mai bun comentariu din ultimul timp! Cred ca asa gandim multi, insa nu toti avem capacitatea de a ne expune ideile in scris, asa bine!

      Ștergere
    2. Foarte bine punctat! Felicitari !

      Ștergere
  2. Fara sa fiu rau sau sa bag batul prin gard am un sfat pe care il dau cu drag si repet nu cu rau. Cel mai bine ar fi sa plece din Nehoiu. Sa ma iertati dar e singura cale sa mai mearga cu capul sus pe undeva. Un oras intreg e terorizat de un om care nu vede nimeni ca are o problema mare de tot. Cei apropiati familie prieteni faceti ceva pentru acest om pana nu e prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Povestea falimentarii Servcomului Nehoiu este de dat procurorilor dar Lungu s-a ocupat de capre in loc sa se ocupe de hotiile lui Corcodel si sa recupereze banii(nu aia pentru el). Servcomul era serviciul primariei si in anul electoral 2008 nu a incasat prestarile catre sute de clienti persoane fizice din Nehoiu. Primaria a imprumutat Servcom cu miliarde sa plateasca salarii in timp ce ei nu voiau sa incaseze facturile. A fost deturnare de fonduri. Corcodel a cumparat voturi contra facturi, i-a iertat pe oameni de datorii,si a pus din banii primariei ca sa fie votat. Si apoi a declarat Servcomul in faliment. Acesta a fost marele administrator Corcodel, va iert de datorii, va iert de impozite, va iert de autorizatii daca ma votati. Si a venit ca un mincinos in Consiliu spunand ca legea il obliga sa faca contract cu o firma de salubritate specializata si ne-a pus un pret urias. Acum vedeti ca se poate ca orasul sa aiba propriul serviciu de salubritate si la un pret foarte mic? Asta a fost Corcodel, un mincinos ordinar care a pus la pamant tot ce functiona bine in Nehoiu. Singur Muzgoci cu pedelistii lui au luptat in consiliu sa se spuna adevarul despre Servcom si sa nu fie data in faliment iar datoriile catre primarie sa fie recuperate. Corcodel a fost un distrugator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spre sfarsitul campaniei a prins grai domnul Morarasu care este impotriva lucrarilor facute de mantuiala si de ochii lumii. Sa-i reamintim că el personal s-a ocupat de lucrarea de reabilitare apă canal din centru şi a lasat toate trotuarele cu bucatile de pavaje aruncate pe langa bordură mai ales în faţa blocului unde stă EL! În faţa treptelor a lăsat găuri care sunt şi acum, la fel în faţa tuturor scărilor de bloc până la noi în capăt. Domnul care e atât de gospodar să ne spună de când nu s-a mai văruit casa scării la el în bloc? Lasa-ne Morarasu cu bunele tale intentii astupa gaurile alea din trotuar ca a fost fraier Milea ca ti le-a trecut cu vederea. Rusinica Morarasu!

    RăspundețiȘtergere
  5. La un preț foarte mic însă calitatea lasă de dorit. Sunt zile când se strâng mormane de gunoi în spatele cantinei asta și din cauza agenților economici care aruncă alandala gunoiul. Ar trebui tomberoane pentru colectare selectivă! suntem oraș totuși!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va suparati dar eu din toata campania asta nu am inteles niste chestii. Corcodel cu grotacii lui de pe linia 20 nu au treaba deloc cu PNL și cu Manea. Nu se ia de ei niciodata. Ii deranjeaza doar MIlea si echipa lui. PNL nu are nici o problema cu Corcodel, se poarta cu manusi sa nu-l supere. Manea nu conteaza a pacalit cativa oameni de treaba sa iasa langa el si i-a pus pe lista ca sa iasa el consilier si ne mai abureste el cu cinstea si ca a muncit de mic copil. Cred ca vrea sa-si mai faca un hotel si sa ia toata piata ca deja a inconjurat-o. Milea are o campanie foarte civilizata el nici nu trebuie sa faca nimic decat sa-si vada de treaba lui de primarie. La el vorbesc rezultatele. Fiul lui Corcodel face campanie pentru PNL Cislau ca s-a prins cum stau treburile ca PSD cu ALDE si UNPR si-au dat mana si ei raman pe dinafara iar. Tot ce am inteles e ca prezent si viitor nu poti sa construiesti cu oameni din trecut ci cu oameni tineri care inteleg niste nevoi ale tinerilor si care vad alt fel orasul asta. Milea sa nu uiti ca votam cu tine dar ne esti dator cu OMENIE si cu CINSTE asa sa sti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Te si crucesti la ce neseriosi pot fi unii candidati. Sau cum vor sa prosteasca lumea. Domnule Manea, aveti in programul de administrare a orasului ca veti organiza serviciu de salubritate(gunoi) a orasului. Acest serviciu exista si este cel mai ieftin pt cetateanul nehoian fata de tot judetul. In calitate de consilier local ar fi trebuit sa stiti asta. Umblati cu un dosar si spuneti ca nu stiu ce lucruri din Nehoiu s-au facut foarte scump. Uitati sa spuneti nehoienilor cate spatii aveti dvs. inchiriate de la primarie, ce suprafete au, de cati ani si la ce preturi de nimic! Adica 1 leu mp. Domnule Manea ca sa fiti credibil in introducerea la programul dvs trebuia sa incepeti cu un scurt bilant al activitatii de consilier local 4 ani, la cate sedinte ati fost, la cate ati lipsit si ce initiative de hotarari ati avut.Adica niciuna.Si ati lipsit la mai mult de jumatate din sedinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. CIT DE JOSNIC TREBUIE SA FITI UNII INCIT SA NU MAI STITI NICI DE RESPECTUL FATA DE PROPRIA VOASTRA FAMILIE? CUM PUTETI SA UMBLATI PRIN SAT CU DOSARE LA SUB BRAT SA ARATATI LUMII CA SE FAC CONTRACTE ILEGALE IN PRIMARIE CIND NEVESTELE VOASTRE LUCREAZA LA PRIMARIE? CE FEL DE OM SI DE SOT ESTI DOMNU BRICIU CAND UMBLI DIN CASA IN CASA SA SPUI CA LA CONTABILITATE SE FAC ATANJAMENTE? UNDE LUCREAZA FEMEIA TA? TE MAI PRIMESTE IN CASA EI SEARA DUPA CE UMBLI CU MANEA PRIN BISCA SI PE PRIPOR SI II BAGI CUTITUL IN SPATE? AI INTREBAT-O CUM SE SIMTE CIND PLECI DE ACASA SA IMPROSTI CU NOROI INSTITUTIA UNDE EA MUNCESTE? CU BANII MUNCITI DE EA CINSTIT VA GOSPODARITI SI ARE GRIJA SI DE COPIII DUMITALE. LA FEL SI DOAMNA DE ENGLEZA CU SOTUL DIRECTOR LA CASA DE CULTURA. NU VA E RUSINE SA SPUNETI DIN CASA IN CASA CA E CORUPT SI INCOMPETENT? UNII SUNTETI ATAT DE NEBUNI INCIT VRETI SA VA VEDETI PROPRIA SOTIE SAU SOT IN INCHISOARE. CE FEL DE OAMENI SUNTETI SI CE VRETI SA DEMONSTRATI CETATENILOR CA VA PASA DE EI? LA FEL SOCRUL LUI PENES VRETI SA CURATATI VOI CU LINIA 20 PRIMARIA DE HOTI. DOMNULE GINERELE TAU CARE E TATA LA NEPOTII TAI LUCREAZA LA PRIMARIE. SUNT SCIRBIT TOTAL. IN LOC SA VA APARATI FAMILIA UMBLATI DIN CASA IN CASA PENTRU INTERESELE NICI MACAR NU STITI ALE CUI. LASATI ORGANELE DE DREPT SA STABILEASCA UNDE S-A GRESIT SAU S-A FURAT SI FITI LINGA SOTII SI SOTIILE VOASTRE NU LE FACETI DE RIS PRIN SATE NEOAMENILOR. VA FOLOSESC NISTE SMECHERI CA SA VA FACETI DE RIS PROPRIA FAMILIE. RUSINE SA VA FIE LA TOTI. RUSINE! DOMNULE DORU DATI LA PUBLIC COMENTARIUL VA ROG CU TOT RESPECTUL.

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a demonstrat ca PNL e blat cu Corcodel??? S-a demonstrat. Care ati iesit la lupta alaturi de Radu Bularca ati vazut alaturi de cine ati iesit de fapt? Alaturi de Corcodel. Voi faceti campanie si doamna inspectoare generala prima grija l-a numit iar pe Corcodel director. Ati facut echipa de oameni seriosi dar nu ati stiut ca sunteti manipulati de Corcodel. Nu stiati cine e Bularca???? Nu stiati cine e Cojocaru????

    RăspundețiȘtergere
  10. PNL ati fost pe mana cu Corcodel dar v-ati folosit de oameni curati pentru ca nu puteati iesi cu sacali in campanie! Nu veti reusi!
    http://www.newsbuzau.ro/index.php/politica/7114-nela-wamsiedel-si-sultan-escu-au-comis-o-l-au-numit-in-sfarsit-director-pe-claudiu-corcodel-la-liceul-din-nehoiu-iata-ce-ne-astepta-dupa-alegeri-daca-liberalii-castiga

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări