Comunicat: Proiect Nehoiu condamna insulta si vulgaritatile din campania electorala din mediul online



Suntem profund indignati de vocabularul vulgar, inuman, si suburban folosit de candidatul UNPR , Alexandru Corcodel in mesajele pe care acesta le plaseaza direct sau indirect in spatiul online. Totodata, catalogam drept josnice tentativele unor membri ai echipei de campanie a UNPR-Nehoiu de a-i denigra pe contracandidatii din celelalte partide laolalta cu oameni simpli, neimplicati politic, pe platformele online controlate de fiul fostului primar, Claudiu Corcodel si prietenii acestuia. Sustinatorii d-lui Corcodel, in frunte cu fiul acestuia, folosesc bloguri cu autor necunoscut in continutul carora murdaresc in mod grosolan si la limita penalului familii de nehoieni simpli, onesti si cu bun simt. Este de notorietate deja faptul ca dl. Claudiu Corcodel are un dosar pe rolul judecatoriei Patarlagele in care mai multe persoane ii cer daune morale substantiale pentru insulta si calomnie. Este inadmisibil sa jignesti fara limita si sa patezi imaginea unei persoane care nu iti impartaseste ideile politice, doar cu scopul de a incerca sa o intimidezi.
Proiect Nehoiu si echipa pe care o conduc militeaza pentru un comportament civilizat si o campanie electorala bazata pe argumente, fapte, analize si proiecte. Dorim sa purtam discutii bazate pe bun simt si respect fata de fiecare dintre alegatori, indiferent de culoarea sau optiunea lor politica. Vom incerca, la fel ca si pana acum, sa pastram in limitele declaratiilor politice atacurile noastre la adresa contracandidatilor. Asa ca nu veti vedea in spatiul online jigniri aduse mamelor, fiicelor, sotiilor sau chiar amantelor celor mai sus mentionati.
Avem insa voie ca in limitele unei declaratii politice, sa va reamintim ca individul care a condus orasul Nehoiu prin tereoare si hotii de neimaginat timp de 16 ani, vine acum in fata dumneavoastra si promite reabilitarea "Casei de Cultura- George Baiculescu" pe care domnia sa si apropiatii sai au ingropat-o pur si simplu. Este acelasi Alexandru Corcodel care timp de 20 de ani NU A FOST IN STARE sa toarne o mana de asfalt in oras sau sa aduca macar un investitor notabil ( in afara de cei care au ras de pe fata pamantului fostul IFET).
Va punem la dispozitie astazi documentele care atesta litigiul dintre Primaria Orasului Nehoiu si firma care ocupa abuziv acel spatiu precum si adresa CNI care refuza demararea lucrarilor la Casa de Cultura.
Motivul refuzului CNI este acela ca incinta Casei de Cultura este ocupata de un domn care acum vine sa va ceara votul pentru a face parte din echipa de consilieri propusa de Alexandru Corcodel si UNPR- Nehoiu. De ce e important? Pentru ca aceasta Casa de Cultura are o arhitectura unica in judet si de o frumusete rara, motiv pentru care ea trebuie conservata.
Echipa UNPR promite asfaltarea "drumurilor principale" de parca nu ar trai in orasul Nehoiu ci la Lopatari.
V-ati trezit cam tarziu domnilor. Cam cu 4 ani chiar. Ce sa vezi? Intre timp le-am asfaltat noi.
In cateva zile vom avea utilaje pe drumul de pe Valea Nehoiului pana la biserica, unde drumul necesita reparatii, pe portiunea de drum care apartine orasului, si pe strada Bisericii de la Lunca Priporului.
Da! Suntem pregatiti acum sa intram in sate cu asfaltarea si sa le aducem la standarde civilizate.
Sper ca nu vreti sa vorbim de spital domnule Corcodel, adica de sanatatea populatiei, ca va bate Dumnezeu. Nu ati facut nimic pentru ea in 20 de ani! Asa cum nu vreti sa vorbim nici de educatie unde dumneavoastra aveti mari carente. Nu ati invatat nimic dle Alexandru din experienta 2012. Nu trece nicio saptamana in care sa nu vina de la parchete precizari si cereri legate de dosarele dvs. din justitie, domnule Corcodel.
Din ce am vazut pana acum, multe mandate veti lua dle Corcodel. Doar ca nu mandate la primarie ci mandate de retinere si ulterior arestare preventiva. Din pacate veti mai face victime, pentru ca nu prea aveti scrupule si nici demnitate. Unele va conduc in aceasta campanie.




Comentarii

  1. SPUNETI DIRECT CA NU A PUTUT FI REABILITATA CASA DE CULTURA PENTRU CA INAINTE DE-A PLCA DIN PRIMARIE CORCODEL A PRELUNGIT CONTRACTELE DE INCHIRIERE PENTRU DISCOTECA DE UNDE ARE PROFIT SI PENTRU MAGAZINUL DE BIJUTERII AL AMANTEI SI CA PRIMARIA I-A ACTIONAT IN JUSTITIE,PENTRU CA AMANTA SI DISCOTECARUL NU VOR SA ELIBEREZE SPATIUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti cei din Casa de Cultura cu contracte AU CASTIGAT in instanta DEFINITIV impotriva primariei.Deci ei au avut dreptate, nu Milea. Aveti ceva de obiectat impotriva unor hotarari judecatoresti domnule Muzgoci ca nu intelegem care e sensul discutiei.Sau scrieti doar asa ca sa dea bine in campanie?Eu cred ca va faceti un deserviciu venind cu neadevaruri ca oamenii cunosc realitatea si hotararile sunt publice. Ne-am saturat de minciuni.Sper sa aveti taria sa publicati

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci recunoasteti ca ati impiedicat lucrarile.Ati castigat pentru ca avocatei lui Lungu nu i-a mai pasat de procesele asta,prietenii stiu de ce dar se face revizuire pornita de unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa dvs este corect ce se întâmpla.Nu!?Cu alte cuvinte Casa de Cultura trebuie pusă la dispoziția domnilor UNPR-isti,de altfel oameni plini de onestitate si cinste.Pentru voi cultura înseamnă locul de unde sa va scuipați veninul si laturile in capul nehoienilor care nu sunt de acord cu voi.Adica după voi si ilustrul vostru sef, cei 18 miliarde pe care le are de plata,prejudiciind bugetul, este un moft al lui Milea nu !?Adica jurați voi cu mâna pe icoana,care dintre voi mai credeți in Dumnezeu,ca Ionut Milea este mafiotul mafioților,hoțul hoților si ca nu "îngerașul"Corcodel si alți mafioți locali,sunt demni de disprețul nostru !?Da,eu am fost singurul care a spus ca Milea nu ar trebui sa candideze la un moment dat, dar nu făceam asta pentru ca doream sa fac jocul nemernicilor secolului,nu voiam asta ca eram musai împotriva unui tânăr,ci pentru ca EU stiam de ce sunteți in stare,știam la ce josnicii puteți ajunge.210 dispoziții de plata ajutoare sociale,a semnat candidatul vostru iubit,imediat ce a pierdut alegerile din 2012Tot atunci își trecea si terenurile de la Setu(8000mp),terenuri de zeci de mii de EU "cumparate"cu câteva sute de EU.Da de terenurile de la Nehoiasu,si cele de la Catiasu știți ceva?Nu dați totul in dragostea asta,va spun eu,NU MERITA.V-ați pus tot Nehoiul in cap, pentru unul care nu merita.Pagini false poate face orice prost,bloguri false la fel,dar gândiți-va ca voi si familiile voastre ați putea fi centrul atenției sunteți aceluiași psihopat.Dar va spun eu,un creștin nu face asta,un drac da.Lovesti in preot,lovești in învățător,lovești in femei,in relația mama-fiu,in conducătorii aleși ai orasului(mârșav nu politic),lovești in tot ce nu este de acord cu tine si pretindeți ca iubiți familia,ca iubiți educația,ca iubiți Nehoiu?Nu,in realitate nu aveti nimic sfânt si pur si simplu va este foame,dar foame mare.Nu veți ramane nepedepsiți,nici de legile tării,nici de Dumnezeu,nici de oameni.Nu știu cu cine veți face voi reconciliere in Nehoiu,după aceste alegeri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pariu ca a doua zi sunt la usa lui Milea mucenitele si apostolii lui Corcodel si vor spune ca au fost amenintati sau pacaliti?Doar nu e prima oara.

      Ștergere
    2. Nu 200 de ajutoare sociale ci ajutoare de urgenta a dat Corcodel dupa ce pierduse deja alegerile ca si iasa banii din casierie pe care-i folosise in campanie. Aici se vede si buna credinta a lui Lungu fata de nehoieni care a acoperit toate faradelegile lui Corcodel.

      Ștergere
  5. Domnule Doru din suflet va rog afisa-ti lista acea cu ajutoare care s-au dat dupa alegeri pentru ca sa va spun ceva. Dupa alegerile de primar fina mea a facut dosar de alocatie la nasterea la al treilea copil si cand a completat acolo niste hartii si pe birou la doamna care facea actele era o hartie cu numele la baiatul meu care era atunci ultima clasa la liceu dadea bacul si facuse campanie cu fostul primar si cu doamna de romana. Dupa ce mi-a zis fina am intrebat pe cineva de la impuestas si mi-a zis ca nu poate sa imi spuna ce bani ar fi luat baiatul ca nu se baga. Am aflat de la alcineva că a luat 240 lei. Dar baiatul meu nu a luat in viata lui bani de la primarie.Am vrut sa il intreb pe Florin care intrase primar dar plecase la mare pe urma eu am plecat cu baiatul in Spania. Domnule Doru eu cand vin in tara in august vreau sa fac scris la politie dar daca nu e nimic e ascuns si stiti de asa ceva va rog din suflet sa spuneti cine e pe lista. Mare dreptate a-ti face.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani Doru Constantin Muzgoci! Gabriel Stoichita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Constantinescu Florin21 mai 2016 la 20:21

    La multi ani, sanatate si multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Banii s-au ridicat din contabilitate in suma totala nu din caserie. Lungu a vrut sa scoata asta la iveala dar a renuntat pentru ca dadea de dracu contabila sefa si jurista si el avea nevoie de ele. De aia le-a si terminat. Ar fi interesant sa vedem statul si suma totala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Gabi,multumesc Florin.Tot respectul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. În legătură cu ajutoarele de urgență ale lui Corcodel ,nu le mai dați acum in campanie ,că ti.am scris de mult de ele dar nu ai vrut să le dai drumul ,protejai pe cineva ,eu am toate copiile l.a ajutoare ,de ce acum ?din disperare ?e uşor să denunți pe cineva poate nici acum nu e tîrziu ,de aruncat cu piatra ,de a face hoț ,e foarte usor dar voi ,dar să esiți in .centru Nehoiului si să spuneți NOI SUNTEM CEI MAI CINSTIȚI si atunci o să vâ dau dreptate ,.poate fiecare dintre voi aveți copii ,de ce trebuie să treacă copii noştri prin toate măgăriile voastre ?poate ex un dumnezeu ,nu pleacă nimeni pînă nu l.e plătim mai devreme sau mai tîrziu ,nimeni nu gindeşte că dai nas in nas cu acea persoană poate cind nu gîndeşti .,si atunci ??din puscărie tot se intoarce cineva ,dar din pamint nimeni ,nu mai dați vina unul pe celalant că sunteti persoane mature ,am să l.e dau toată averea,l.ui Milea si altor persoane să văd dacă sunt in stare să crească o gaină?? Mai discutăm după aceia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care disperare? De 4 ani Corcodel reclama si acuza dar cand e vorba de sute de milioane pe care si le-a tras DOAR la plecare... vaz doamne isi face Milea sau Doru pacate. Vai mor copiii care copii trec prin magarii? Domnu Doru, nu publicati lista nu sunteti credibil si cu asta basta.

      Ștergere
  11. Hopa va e frica baieti? Stiti ce zic unii oameni rai? Ca banii au fost ridicati toti si s-a mai facut o plata de 4500 lei catre un ONG a treia zi dupa alegerile pierdute dar i-a ridicat tot persoana care i-a depus in acel cont. Ce nimereala tot pe 13 iunie...ghinion...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Contabila ia depus si ia ridicat ptr.presedinta.Sa vedem daca postezi,Doru.Bafta

      Ștergere
    2. I-a depus pentru presedinta dar la ea a ramas doar salariul ca in fiecare luna ca tot trancanea ea ca are functie onorifica. Lua 15 milioane net din alocatia de la primarie si restul inapoi...

      Ștergere
  12. Nimic nu a invatat acest tiran in 4 ani.Nu are respect pentru nimeni si pentru nimic.Le taie calea la toti oamenii salariati si oameni din Nehoiu si-i ameninta cu politia si cu parchetul si le aduce aminte cum i-a facut el oameni. Sa-i fie rusine si sa nu mai viseze frumos ca nici nu ne-a facut el oameni si nici nu ne e frica de politie si nici nu va veni inapoi ca el asa zice la toti.Suntem satui de razbunari ca pentru altceva nu vine. E batran si obosit nu mai are putere pentru nimic sa-si vada de treaba lui ca stim si noi unde e politia daca e nevoie si daca ne mai ameninta mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. dar sa vedeti ce tupeu pe buricatii aia ai lui din gasca si cat ameninta aia. nu au spus macar odata ca vor sa faca ceva bun.ei doar distrug reclma si ameninta.tataie nu ne confunda cu salariatii aia ai tai de se c... pe ei de frica.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe unde treceti voi in campanie si faceti poze cu oamenii la ei in curte si pe strada se duce pe urma Corcodel sau oamenii lui si ii ameninta ca ii are la mana cu cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  15. Despre ce vorbeste persoana care zice ca vor suferi copii daca eu zic aici ca baiatul meu e pe o lista ca a primit bani si el nu a primit bani. Am intrebat iar pe fina si a spus ca in birou era domnisoara cu ochelari de la Setu şi doamna cu parul alb care a fost tatal ei dascal la biserica. Fina a auzit ca e vorba de baiatul meu cand a zis domnisoara cu ochelari sa ii faca cealalnta doamna ancheta baiatului meu si s-a uitat pe hartie. Fina s-a speriat de cuvantul ancheta de aia mi-a zis dar v-am zis ca pe urma nimeni nu a mai recunoscut nimic. In august vin la politie atat sa stiti toti.

    RăspundețiȘtergere
  16. mama mor astia de invidie pe milea si pe oamenii lui.lasati baieti sa aibe milea oameni prosti si voi descurcati.va cu doctori.vedem cand se inumara voturile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate ar fi interesant de publicat la cate sedinte de consiliu local a lipsit dl Stefan Manea. Acesta a fost respectul pentru cetatenii care l-au votat in 2012. Si daca a avut vreo initiativa. Pentru ca el nu uita sa aminteasca la toate portile de problemele primariei. Oameni buni nu fiti prosti, cine are bani multi si afaceri, gandul lui e la banii lui si la afacerile lui nu la necazurile noastre. Nu mai vrem primari afaceristi bogati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Manea candidează ca să-și realizeze propriile proiecte. Nu cred că îi pasă de Nehoiu ci doar de afacerile lui. planul său măreț este să ocupe toată piața. Pentru asta candidează.

      Ștergere
  18. DAR CATI DINTRE ONORATII CONSILIERI AU AVUT IN 4 ANI VREO INITIATIVA DE PROIECT DE HOTARARE? VA ROG SA RASPUNDETI !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. AHA.de acea Acarul spune pe la porti,ca,Ionut a fost batut cu pietre.Mare politruc si acest acar de Arsele.

    RăspundețiȘtergere
  20. Da,aveti dreptate voi vreti primari inculpati,pe care o sa-i aresteze si dupa aia sa- l puneti pe Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
  21. Multe dezvaluiri despre asa zisele fapte ilegale din primarie multe nume de functionari care zice ca sunt corupti, ce sa vezi coincidenta imediat dupa ce au parasit primaria sefa contabila sefa cadrelor si seful lucrarilor. Doamnelor eu va recomand ceva si imi permit ca am vechime in munca mai multa decat aveti dvs ani si nu oriunde ci unde s-a furat de s-a rupt ati auzit de baraj. Cand aveti probleme pe care urmeaza sa le rezolve legea sa lasati legea sa vorbeasca in locul dvs pentru ca daca aveti un asemenea comportament si incepeti de suparare ca nu mai sunteti la primarie sa va turnati colegii ca vand maturi sau cine mai stie ce, nu va mai angajeaza nimeni niciodata pe nicaieri. Cand dati pe goarna tot ce stiti voi e un exemplu prost de caracter al vostru. Plus ca stie toata lumea ca fara semnaturile sefilor de birouri nu se face nici o miscare deci nu doar ca ati observat niste lucruri dar ati si acoperit. Cineva va atrage intr-o capcana si nu realizati dar veti ramane pe cont propriu si nu veti ramane bine. Cer scuze dar asa se vede treaba.

    RăspundețiȘtergere
  22. e un pamflet, nu aveti simtul umorului?
    https://plebea-nehoiu.blogspot.com/2016/05/joc-de-glezene.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Proiect Nehoiu25 mai 2016, 13:31

    Multe dintre comentariile de mai sus,chiar daca sunt aproximativ tendențioase, au in profunzimea lor si întrebări din spațiul public nehoian.Asa se vorbește si despre Manea,si despre Milea si despre alți candidați.Atat"fetele mari"de la PNL care mimează cumințenia,cât si neprihănitele de la ALDE,arunca in spațiul public minciuni si manipulări grosolane,ațat la adresa mea, căț si a candidatului nostru.Nu vreau sa dau exemplu de atitudini grosolane dar parca totul miroase a frăție corcodelista,nu ca ar fi o premiera,dar asa pare.Nu vreau sa dezvolt subiectul,dar asa cum am mai spus ,oare cât sa mai răbdam?Eu unul nu.Domnilor liberali,nu noi va rupem afișele ,ci aceia care doresc sa se laude mâine ca au bătut PNL Noi vorbim despre ce am realizat si avem ce le spune oamenilor.Noi vorbim despre ce am vrea sa se întâmple la Nehoiu si sigur se vor întâmpla multe lucruri frumoase.Pentru cei care au somnul agitat in ce privește poziția mea viitoare:Nu vreau vice la Nehoiu,vreau doar sa fiu cu ochii in patru.Atat!Atentie ce vorbiți s-ar putea întoarce împotriva distra.

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnul Doru lasati functionarii care au fost dati afara in pace,sunt destul de suparati nu ii mai suparati si dvs. De unde stii ca ce se scrie pe bloguri este opera lor? Lasati i domnule in pace ca sunt nevinovati, nu mai aruncati cu noroi in ei.

    RăspundețiȘtergere
  25. Unde dracu vedeti voi ca eu ma leg de functionari?Ati ramas cu reminiscente de la fostul si puneti semnul egalitatii intre ce se scrie aici si linia ororilor.

    RăspundețiȘtergere
  26. In vinerea mare dupa ce ati primit ordinul de suspendare l-ati sunat pe fostul primar si ati cerut protectie si ajutor mai precis sa vi-l dea pe avocatul lui ala mare si tare. Vi l-a dat. De ce mai sunteti suparati?

    RăspundețiȘtergere
  27. rusine sa va fie ca va folositi de acesti functionari in campania electorala.nu aveti alte subiecte?

    RăspundețiȘtergere
  28. ce vulgaritate domnle? da voi ca ii injurati pe toti si ziceti numai barfe despre ei?

    RăspundețiȘtergere
  29. Suntem in masura sa va prezentam rezultatele sondajului de opinie realizat in orasul Nehoiu de COSP organism independent neguvernamental: La primari: 1. Milea Ionut 46,6% , 2. Morarasu Constantin 22,3%, 3. Manea Stefan 16,7 %,4. Corcodel Alexandru 14,4%. La partide: 1. Psd 45,5%, Pnl 23,5%, Alde 17,2%, Unpr 13,8%. Sondajul a fost efectuat in perioada 23-27 mai 2016 pe un esantion reprezentativ de 300 persoane si are o marja de eroare de +(-) 2,5%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ce facem domnu' Doru, comentam cu anonim pe blog la noi mai nou?

      Ștergere
  30. Chiar eram curios cum iese sondajul m-au oprit si pe mine langa catedrala luni si m-au intrebat cu cine as vota. Erau doi tineri o fata si un baiat. Le-am zis sa se duca si prin sate si au zis ca se duc. I-am intrebat de la ce partid sunt si a zis ca sunt neutri si sunt platiti de o fundatie pentru drepturile omului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Vedeti voi sondaj la urne :)))

    RăspundețiȘtergere
  32. Muzgoci numit Minotaurul conjugal :))))

    RăspundețiȘtergere
  33. Cred ca Milea i-a mai mult decat arata sondajul. Sigur ia 50%. E un bun crestin cu frica de Dumnezeu si ce promite face. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa invinga. Nu ne mai intoarcem in trecut la Corcodel ca am vazut de ce e in stare. Dl Morarasu e bun de vice deocamdata, iar dl Manea prietenul lui Corcodel sa-si vada de afaceri si sa nu mai rupa afise pe unde trece. De fapt inteligentul ala de Cirlan le rupe. Sa-i fie un pic de rusine ca e om batran.

    RăspundețiȘtergere
  34. Vremea stapanilor a trecut gata la revedere pa paaaa lasa ca de batrani trebuie sa avem noi tinerii grija nu ei de noi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cred ca mitingurile de azi dimineata confirma sondajul cu o singura exceptie, dl Corcodel. O mare dezamagire, nu ia nici 10%. Trist sfarsit de cariera politica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ocazia asta se trezesc la realitate si zevzecii aia care.l cred in continuare un mare combinator, mare om politic, om cu relatii, etc. Ce i.a mai păcălit!!

      Ștergere
    2. Sa mori tu! Zi zau...Lachita!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări