Vorbesc prea mult, cei care ar trebui sa taca!

            

   Atat de otravita este atmosfera la Nehoiu si atat de apasatoare si bulversanta, incat oamenii de buna credinta, nu mai stiu in cine sa creada,nu mai stiu sa deosebeasca binele de rau si omul serios de panarame si pupincuristi.Scuipatul fiecaruia catre oricine, este la fel de scarbos ,este la fel de otravit.Marturisec ca-mi pare nespus de rau, ca ma vad  nevoit sa miros excrementele  unor neoameni ,cu aere de politicieni,care vorbesc de sub fusta sau papucul nevestei.Pacat de orasul asta!

Comentarii

  1. Nu cunosc ce este la dumneavoastra in partid dar cred ca ati facut foarte bine aducand oameni noi pe listele de candidati.Aveati mare nevoie pentru ca nu toata lumea merita asta.Nehoiu este oras si trebuie reprezentat asa cum se cuvine.Consilierul local trebuie sa-l reprezinte si pe cel care matura strada,dar si pe Gauran sau Spataru sau altcineva luat la intamplare.Oamenii care fac ceva ,care lasa ceva in urma lor.Si Constantinescu si Ceausel sunt plusuri pentru partid iar revenirea lui Genilia era necesara.Improspatarea partidului si reformarea lui nu trebuie sa se opreasca aici.Imi cer scuze dar o sa revin pentru ca scriu de pe un telefon in masina.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Primesc tot felul de comentarii care ar trebui sa provoace valva,dar nu voi musca momeala.Nu ,nu mi-am schimbat parerea despre anumite persoane,voi reveni cu alte precizari dar numai dupa campanie.Prioritate zero are acum castigarea alegerilor la Nehoiu cu Milea candidat de primar, puternic sustinut,dar si la Consiliul Judetean.Astazi organizatia are obligatia sa intoarca serviiciile aduse de Consiliul Judetean orasului nostru,printr-un vot consistent si asa va fi.Venirea celor doi domni la care se face referire, pe mine nu poate decat sa ma bucure,personal chiar ma onoreaza.Nu eu i-am adus,dar am fost de acord si bucuros ca au venit langa noi.Sunt oameni absolut seriosi, care cu siguranta vor aduce un plus echipei.Oamenii inteligenti vor putea face diferenta intre orgoliu si interes ,intre orgoliu si propria valoare.Sigur ca avem mult mai multi oameni valorosi si trebuiesc scosi in fata.Imi face placere sa constat ca de acum inainte,promovam oameni pe criteriul valorii, nu pe criteriul filiatiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă au venit oameni valoroși în PSD înseamnă că a plecat familia Ștefan?

      Ștergere
    2. Daca vin oameni nu înseamnă ca trebuie sa plece oameni.Un partid serios trebuie sa se deschidă,pentru a putea avea o plaja de selecție mai mare.Intr-un partid,trebuie sa se regăsească toate catogoriile socio-profesionale.Promovarea pe criteriul filiației trebuie sa dispară.Familia trebuie sa fie unita acasa,nu in partid.

      Ștergere
    3. Intr-un partid trebuie sa se regaseasca si categoria sociala a a hotilor, sau a celor a trimisi in judecata pentru infractiuni facute ca demnitari in functie?

      Ștergere
    4. Da! Pentru că în societate sunt mulți care au ales această cale sau le surâde soluția hoției!

      Ștergere
    5. Pana cand hotărârea nu este definitiva nu poti lua măsuri.Tocmai pentru ca au fost si foarte multe cazuri infirmate de judecători.Personal nu ma simt confortabil in compania hoților,a oamenilor certați cu legea,pentru ca eu nu am avut niciodată asa ceva si nici nu voi avea.

      Ștergere
    6. Fostu ministru Gabriel Oprea sef la UNPR e urmarit penal de DNA pentru mai multe chestii si tot nu le e rusine membrilor din partid sa candideze din partidul ala ca ce vina au ei ca Oprea a incalcat legea. Asa e peste tot nu mai faceti voi pe curatii.

      Ștergere
    7. Un om nu e un partid si Oprea nu candideaza, a avut onoarea sa faca un pas inapoi. Altii au nerusinarea sa faca un pas inainte cand sunt trimisi in judecata, iar altii le spala imaginea " cu limba" si cu vorbe de duh gen "lasa ca si voi". Apoi au pretentia sa fie considerati cinstiti si nepatati. Esti cu hotii esti hot domnule.

      Ștergere
    8. Onoare?Cand te cauta DNA nu e onoare e rusine.

      Ștergere
  3. Foarte bine faci ca il sustii pe Ionut.Avea nevoie de sustinerea unor oameni valorosi.Si eu sunt convinsa ca este o victima colaterala si ca pana ala urma adevarul va iesi la suprafata.Sunt Mama si parca m-ar durea sa stiu ca niste oameni rai si-ar batae joc de fata sau baiatul meu.Sunt oameni implicati in aceasta politica din Nehoiu care ar trebui sa se gandesaca ce oras vor sa construiasca pentru copii lor.Ce viitor vor sa le ofere.Cine sa le fauresaca viitorul?Poate niste oameni care nu au facut nimic in viata sa-si puna amprenta pe viitorul orasului nostru?Nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  4. Echipa PSD creste.Foarte bine ca vin si oameni de calitate care pot aduce voturi oameni respectati in oras.Să nu creada niste golani ca vor aduce iar teroarea la putere.Fruntea sus suntem cu voi.Uniti-va toti si voi lasati orgoliile acum puneti toti umarul in aceiasi directie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai mediocrii se tem de concurenta,mediocrii si necinstiți!Oamenii onesti nu au de ce sa se teama.

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit s-a facut dreptate si in procesul in care dna Genilia l-a dat în judecata pe profesorul doctor de matematica pentru mizeriile scrise pe blog despre dumneaei.
    Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea principală. Constată că pârâtul - reclamant a încălcat dreptul la demnitate şi la propria imagine a reclamantei –pârâte . Obligă pe pârâtul-reclamant la plata sumei de 30.000 lei cu titlu de daune morale pentru atingerea adusă dreptului la demnitate şi la propria imagine a reclamantei –pârâte . Obligă pe pârâtul-reclamant să şteargă de pe pagina personală de facebook şi de pe blogul” Cotidian de Nehoiu”toate postările care au vizat pe reclamanta –pârâtă. Obligă pe pârâtul-reclamant să publice hotărârea instanţei pe pagina personală de facebook şi de pe blogul” Cotidian de Nehoiu”şi într-un ziar de circulaţie judeţeană. Respinge cererea reconvenţională ca fiind neântemeiată. Disjunge acţiunea conexă ce formează obiectul dosarului nr.3662/277/2015 formulată de pârâtul –reclamant, care va avea calitatea de reclamant în această cauză în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă , care va avea calitate de pârâtă în această cauză cu termen de judecată la data de 19.05.2016,cu citarea părţilor. In temeiul art.453 c.p.civ obligă pe pârâtul-reclamant la plata sumei de 2929,29 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Pătârlagele . Pronunţată în şedinţă publică azi ,21.04.2016
    Document: Hotarâre 21.04.2016

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muzgoci aici ai jignit foarte multe persoane.Nu te mai bucura prostule ca tu urmezi

      Ștergere
    2. Deșteptule,ai foarte mult de așteptat la câte probleme aveti.Astia care scriu pe aici,nu știu cam ce va așteaptă pe voi.Eu știu.

      Ștergere
  7. Corcodel isi ia banii inapoi de la Genilia ca inca nu s-a pronuntat in al doilea. Sunt doua procese paralele dupa cum scrie in Hotarare. Sa nu uitam ca hotararea nu e definitiva

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai nasol e cind intra oamenii in puscarie.De trebue sa nu se aplece dupa prosop.... Banii nu sint o problema mai ales la familia Corcodel

    RăspundețiȘtergere
  9. SI SE FACU DREPTATE ! URMEAZA RESTUL-RABDARE! In rest numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare lucru.Aia de la primarie sint gata sa intre la racoare si nu ati scris de ei. Mi se pare mult mai grav sa intri la puscarie decit sa dai niste bani. Nu ramine asa ca m-am interesat si eu prin tara nu mai exista asemenea sume.E o hotarare politica.Asa si pe dvs. poate sa va dea oricind in judecata Dorel sau Corcodel sau oricine de care ati scris. Are drepte asta de mai sus.Aveti rabdare ca mai sint cai de atac si ii stiu eu bine pe Corcodei i-a urmarit. Pariez pe ei in orice situatie.Asta nu inseamna ca votez cu ei.Doar pariez ca se descurca

    RăspundețiȘtergere
  11. Doru,ti-am mai scris postari decente ce nu mile-ai postat!Iar scrii doar ca sa mai improspatezi blogul!Da domnule nume,de ce nu vreti sa va deranjati intre voi?Vrem sa stim si noi ale cui sunt fustele astea unde se ascund politicienii nostri de la Nehoiu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Jurista si contabila sefa si-au gasit repede alinarea la UNPR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-e ciuda, ma ?

      Ștergere
    2. Păcat ca doamnele mai sus amintite, spera la un ajutor din partea groparului lor.Este suficient sa vezi receptia policlinicii dispusă dar neasumata de Corcodel, din perioada in care acesta a pierdut alegerile si data venirii lui Lungu pe Merilor.Si salariații suspendați si Lungu ,musca mărul otrăvit oferit de Corcodel.Pacat ca nu exista minte!

      Ștergere
    3. Fiecare pasare pe limba ei piere.Si doamnele abia acum isi arata calitatea de functionar public al statului.Aceasta le e competenta...

      Ștergere
  13. Proiect Nehoiu21 aprilie 2016, 22:17

    Domnule draga,depinde ce scrii si cum scrii.Acolo nu era vorba de niște comentarii mai mult sau mai puțin răutăcioase,ci pur si simplu articole preluate de presa, condimentate intr-un anume mod.Ma rog,treaba lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. COMUNICAT IMPORTANT:Circula in Nehoiu zvonuri prin care mi se atribuie o ipotetica intalnire a mea cu A.Corcodel si cu F.Lungu.Dezmint categoric acest zvon.Probabil comunicatorul lor (prost),incearaca sa arunce o umbra de indoiala asupra sustinerii mele pentru candidatul partidului nostru.I-as ruga totusi sa nu ma supere.Eu nu fac intalniri perverse de partid.Nu este in stilul meu.Daca as avea problemele pe care le au unii, m-as gandii foarte serios la iesirile mele publice.Mi-ar fi rusine!Daca zvonul otravit nu are sustinere le doresc tuturor sa-si rezolve problemele si sa le lumineze Dumnezeu calea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Poftim????Adică Elena și Meluzina au trecut de partea lui Corcodel???Păi ăsta a fost jocul oameni buni nu vă dați seama.Dacă ești curat și nu ți-e frică aștepți cu capul sus sentința legii.Halal funcționari!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate e gluma asta cu contabila trecuta de parte lui Corcodel pentru ca este impotriva ei gestul adica o acuza grav.

    RăspundețiȘtergere
  17. DA este adevarat astazi DOAMNELE "domnisoare" ELENA SI MELUZINA AU PLECAT in pelerinaj cu nimeni altul decat -A.CORCODEL atunci intreb -CINE O FI TRADAT? CINE A DAT INFORMATII? Halal demnitate de contabil si jurist!

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca este adevarat ca victimele au trecut de partea groparului lor pai nu mai sunt victime.Cand au semnat documente aveau ani buni de experienta in primarie.Au avut timp sa fie victime cand au fost puse sa semneze.Cine le-a impiedicat sa refuze sau macar sa denunte dupa aia?Astepti pana intra dosarul pe rol si iti aduci aminte ca e mai bine de partea celui care a reclamat?Nu cumva a fost totul pus la cale?Atunci va rugam nu mai ziceti ca victime.Isi merita soarta daca tin sedinte acum la Valea Lupului si la Nehoiasi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sesizati organele de cercetare penala pentru faptul ca divulga informatii de serviciu.Am banuiala totusi ca treaba asta le-a infundat mai rau.Lui Corcodel nu-i pasa de ele ci doar se foloseste de ele.Asta le va costa libertatea nu niste semnaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce informatii de serviciu sunt secrete? cat se fura sau cine fura sau care informatii ii sunt necesare lui corco? nu stie toata lumea?

      Ștergere
    2. Semnatura lor a insemnat acceptul si complicitatea asa ca orice vor declara va fi un primu rand impotriva lor.

      Ștergere
  20. Cunosc foarte bine situatia si va confirm faptul ca Elena si Meluzina nu au trecut de partea lu Corcodel..... sunt amarate saracele au ramas fara serviciu si nici acum nu le lasati in pace? Ce aveti cu ele? S au dus la viceprimar sa le ajute si acesta le a zis ca nu are nicio solutie pentru ele. Dar pentru susu a avut ca personal a fost la Ocolul Siriu si l a angajat. Dar pt ele nu are solutii. Mai mult, le a dat afara din birou.. ca vezi doamne scrie presa..... Vai de mama lor. Nu mai inventati ca s a dus cu Corcodel.... E FALS.... O sa vedeti ca am dreptate.... Sa vedem daca se publica acest mesaj sa vedem cat de coeect e domnul Doru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vreti sa faceti din Milea adversarul vostru, atunci gresiti amarnic.Si eu cunosc situatia.Legal nu are cum sa va ajute.Din punct de vedere uman ,sigur o va face.Voi reveni.

      Ștergere
  21. Pe asa oameni se bazeaza statul ca sa faca documente si ai mai si plateste? Cum sa nu ai bage pe primari in puscarie daca asta e comportamentul. Bravos ce salarii au avut daca nu sunt indiscret...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corcodel ii asigura ca-i ajuta sa iasa basma curata, se erijeaza in protectorul lor.

      Ștergere
  22. Dragii mei,este treba lor daca vor sa fie victime ale aceluiasi "binefacator".Corcodel le-a intains o capcana atat lui Lungu dar si functionarilor pentru ai fi lui bine in procesele viitoare.Iata o mostra de discurs al lui intr-un proces viitor"eu v-am spus ca astia sunt niste nenorociti, chiar in procesul dusmanului meu traditional".Nu va fii bine deloc.Dragii mei,nu va vreu raul ,dar in momentul in care v-a pus sa faceti procesul verbal de receptie, imediat ce a pierdut alegerile- V-A INTINS O MARE CURSA TUTUROR.El nu stie nimic,voi sunteti monstrii.Ganditi un pic!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce capcana?Corcodel i-a pus sa fure?

    RăspundețiȘtergere
  24. Victima nu poti sa fii decat daca esti nepregatit profesional sau pe o functie nemeritata. In rest este ori neglijenta ori coruptie. Pe un functionar public nu poti sa-l ameninti sa semneze ca-l dai afara, e protejat de legi si de sindicat. Asa ca lasati-o mai moale cu "victime". Ganditi-va la ce avantaje au avut, vedeti ce averi au, ce salarii au avut si mai discutam.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu nu inteleg de ce se discuta atat se mult pe tema celor 2 functionare Lasati le fratilor in pace.. se vor apara in instanta..treaba lor.. Sau vreti sa mutati atentia de la campanie pe ele...... FRATILOR ELE NU CANDIDEAZA.LASATI LE IN PACE.DISCUTATI DE CANDIDATI, ce vor face pentru Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  26. De campanie vorbim aici ele au fost pioni in campania asta.

    RăspundețiȘtergere
  27. Au avut salarii de bugetar.Despre averi, ce sa mai vorbim ,ele abia isi platesc niste rate la banca.Averi au facut cei care vor sa distraga atentia dand vina pe ele.De ce nu le lasati in pace?

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamnelor nu va dezvinovatiti aici caci noi nu va judecam fapta penala. Doar ne miram de cea morala cum ati fugit repede la Corcodel sa va apere? E avocat? Ieseati cu capul sus din povestea asta daca va delimitati de toti si va vedeati de treaba dvs. Daca sunteti nevinovate nu aveti ce sa patiti. Va grabiti.

    RăspundețiȘtergere
  29. DEZGUSTATOR CE SE INTIMPLA PE INTERNET E STRIGATOR LA CER SI S-A AJUNS MULT IN NOROI SI IMI PARE RAU CA A TREBUIT SA VAD ASA CEVA IN ZI DE SARBATOARE SI IN POST.ASA SE CREDE CA SE CISTIGA ALEGERI?ASTIA NE JIGNITI PE TOTI DACA ASA CRED.PE MINA CUI AJUNGE DOAMNE NEHOIU?

    RăspundețiȘtergere
  30. Poate in alta parte ,dar nu aici unde zic eu,demnitatea a fost respectata.Noi știm foarte bine sa facem diferența între libertatea de expresie,cunoaștere,informare si evident denigrare.Cel mai important aici ,funcționează cu adevărat prezumția de nevinovăție.Proiect Nehoiu nu urăște pe nimeni,proiect devoalează impostura si mai ales si-a propus schimbarea la fata a acestui orășel cu ajutorul dvs care citit acest blog.Si daca am mai greșit ,nu a fost cu intenția de a face rău.Proiect Nehoiu imbratiseaza valorile creștine ,imbratiseaza familia.Proiect încurajează libertatea de expresie,nu injuriile aduse unui om sau altul.Incurajam toleranța nu slăbiciunea si prostia.

    RăspundețiȘtergere
  31. CU BUNE INTENTII SI CU CHEF DE TREABA SE SCHIMBA LUCRURILE.CETATENII VOR LINISTE NU MAHALA.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ma uit la lista de consilieri locali propusa de UNPR Nehoiu si ma apuca nostalgia. OF, OF domnule Corcodel unde sunt vremurile de glorie? Doar atat ati putut la ora actuala!! Ce rost mai are? Vreti o umilinta definitiva.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sint curios cum pot veni cu programe pentru cetateni acestui oras daca nu au avut nicaieri servici nici macar Corcodel in ultimii ani si cum poate sa faca sa mearga economia mai bine daca el nu face cumparaturi de la Nehoiu. Ce experienta au oamenii lui?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări