VIITORUL ARATA BINE !

Experienta interesanta ieri in Consiliul Judetean Buzau,unde ne-am intalnit cu mai tinerii nostri colegi din Consiliul Judetean al elevilor.Cei doi presedinti si-au pus fata in fata colegii, intr-un schimb interesant de idei,de informatii.Prezentul ,dar mai ales viitorul.Maturitatea lor a fost frapanta pentru noi si in niciun caz discutiile nu au fost intre niste copii si niste adulti, ci pur si simplu intre colegi.Discutiile s-au purtat
in zona voluntariatului,a functionarii consiliului,  a institutiilor,a implicarii, dar cel mai important, ambii parteneri au invocat nevoia de educatie.Educatia,cunoasterea  si selectia, aduc caliate in politica si implicit in  administratie.Tanarul presedinte al elevilor a vorbit de nevoia implicarii in politica a a oamenilor de calitate,a oamenilor care au demonstrat competente, lucru cu care am fost intrutotul de acord.Calitatea actului administrativ, este direct legata de caltatea oameniulor pe care i-ai trimis acolo si pe care i-ai dorit sa te reprezinte.










Comentarii

  1. Daca ar trebui sa ma simt responsabil de tot ce se afla in stânga si in dreapta mea, ar trebui ori sa stau acasa ,ori sa plec din Nehoiu,varianta plauzibila se pare.Nu pun in discuție in plină campanie calitatea unor colegi de-ai mei.Atunci cand am de spus ceva, o fac acolo unde trebuie.Stiu ca doriți un pic de scandal,dar acum toti cu bune si rele,trebuie sa câștigam alegerile.Foarte multe pagini pe care le întâlniți zilele acestea pe online sunt făcături electorale care au scopul de a otrăvii.Daca ar fi avut măcar o bruma de obiectivitate,as fi comentat,asa.......ma abțin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare mult seamana campania dumneavoastra de anul asta cu cea din 2012. Pacat ca nu invatati din greseli si ca nu aveti curajul de a candida de unul singur, nu ajutand pe altcineva. Cu atat mai mult cand acei "altcineva" sunt persoane cu prea putina materie cenusie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-un partid mare sunt si astfel de oameni.Cu aceia la care faceți dvs referire, eu nu am de a face.Fiecare cu treaba lui si răspunderea sa.Primaria nu este totul pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce nu dai drumu la comentarii? aperi pe cei incriminati?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru voi care ati capusat poporul pina la măduva.ati plecat de la o dacie second si astăzi va lefaiti in vile si bolizi.toti sunteți niște mimcinosi si profitori,va urmariti interesele,trădători de neam mai aveti sa ne vindeti pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu eu nu am "capusat poporul" cum spui tu,eu am muncit cinstit.Chiar si dupa ce mi-a ars, unde probabil tot niste frustrati mi-au pus foc.Nu cer sa fiu laudat pentru reusita, dar nici sa fiu injurat pe munca mea.Eu nu am beneficiat nimic de la stat,dar probabil tu ai avut acces la educatie pe banii unui "lafait",sau la sanatate ,sau mai stiu eu ce.In principiu ai putea avea dreptate, dar mintea iti este incetosata si bagi pe toaa lumea in aceeasi oala.Nu am lucrat niciodata cu statul,asta sa sti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar cu partidele "ai lucrat" ? Ti-a pus draq foc ti-ai pus singur ai zis ca poate asa li se face mila la oameni si te aleg primar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce pot spune eu in fata unei asemenea ineptii!?

    RăspundețiȘtergere
  9. Tic,Tac,Tic,Tac.Celebru urmezi si tu.ATENTIE.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa evenimentele din Nehoiu ai disparut,oare de ce?CLOACA DE HOTI,INCULTI SI PROSTI.Stai pe aproape sa vezi ce mai urmeaza.De ce nu mai susti Psd Nehoiu?Urmezi si tu domnule chiar daca nu ai facut afaceri cu statul,tu chiar o sa ai o mare surpriza.Te rog sa nu o crezi o amenintare,va fi o realitate.Nehoieni trebuie sa va cunoasca cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  11. In "cloaca de hoți"cum o numești tu preacuratule de drepta,nu exista Doru Muzgoci si nici nu o sa fie.Zilele astea am avut foarte mult de munca,dar si foarte multe de observat.Probleme au avut cei din aceeasi tulpina, plus câteva victime nevinovate.Eu niciodată.Vom câștiga alegerile si cred eu,detașat .In rest sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nici o vorba de suspendati? oare nu sunt comentrii?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ziarele vorbesc, inteleg caci susti pe MILEA dar si salariatii din primarie ii susti? Se lasa greu dati afara, digera greu, sapai de unde mai sug? Se aude ca au trecut la amenintari din partea lor VICELE stie ? tot mai vrea sa-i tina linga el? poate o fi cineva care sa faca ceva sesizari!

    RăspundețiȘtergere
  14. Va mărturisesc ca am convingerea ca toti acești oameni, la care faceți referire(cu răutate nejustificata),sunt niște victime.Rusine tuturor acelora care i-a pus in situația aceasta pe toti acești oameni .Sunt victimile unor calici,unor hoți care au folosit partidele lor si instituția pe care o controlau vremelnic ,ca pe propria lor mosie.Crestineste este sa prezentați înțelegere pentru acești oameni,care sunt niște biete victime.Nesansa llor este ca au cunoscut si au servit niște neoameni,niște oameni de nimic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au servit si interesele lor. De cand este crestineste sa ierti hotii si falsificatorii? Si de cand ne interpunem noi justitiei domnule Muzgoci? Populist ca de obicei.

      Ștergere
    2. Ei au fost platiti din bani publici sa serveasca interesele nehoienilor domnule Muzgoci nu ale unui primar sau altul. Pana se pronunta justitia daca sunt vinovati sau nu sa lasam o alta lege cea a functionarilor publici sa se aplice adica acestia sa stea acasa si sa astepte verdictul. Dumneavoastra daca prindeti un angajat ca va fura marfa il iertati crestineste sau il dati afara omeneste?

      Ștergere
  15. PS:Poziția de mai sus este valabilă si pentru Milea.Si el este tot o victima.

    RăspundețiȘtergere
  16. Voi vota fără rezerve pe Ionuț Milea sau orice altă posibilă candidatură propusă de PSD, chiar și o gâscă beată. Cel mai mult detest implicarea așa-zisei justiții independente, în special parchetele, în jocurile politicului. Cum să fie dom’le justiția independentă dacă până și pentru ieșirea la pensie a unui magistrat este necesar decret prezidențial? Probabil ca mine vor face mulți olteni și o vor vota pe Olguța chiar dacă nu aveau de gând s-o facă.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări