Lista de candidati UNPR Nehoiu

      Aceasta este lista de candidati a UNPR Nehoiu pentru alegerile din 5 iunie 2015.


          
           1.sing Corcodel Alexandru
           2.Moiseanu Stefan
           3.Bucur Nicolae
           4.inv.Damian Ilie
          5.Carstian Aurica
          6.Ungureanu Aurel
          7.Jarcau Eleodor Irinel Ion
          8.Dragomir Catalin Constantin
          9.Tacea Alin Mihail
         10.Stan Nicolae
         11.Dumitrache Ion
        12.Branzea Ion
        13.Carstian Adrian
        14.Irimia vasile
        15.Axinte Lucia.
         16 Moldovan Neculai
         17.Stoichita Laurentia
         18.Avramescu Elena Raluca
         19.Poapa Constantin
         20.Ileana Mihaela
         21.Marinescu Radu
          22.Olteanu Andreea Olivia.

Comentarii

  1. SA VEDEM PROGRAMULLLLL !

    RăspundețiȘtergere
  2. buna lista!mai ales cei are detin discoteca in casa de cultura,cei care au refuzat modernizarea casei de cultura vor consilieri.bravo

    RăspundețiȘtergere
  3. Programul unpr si corcodel O Mare RĂZBUNARE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiti proverbul ala romanesc?
    "Ce dulau a fost si ce JAVRA a ajuns"

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate partidele asteapta programul unpr ca sa-l copie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mandatul lui corcodel sunt convinsa ca se va reabilita casa de cultura si multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Singura solutie pentru nehoiu si cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cea mai slabă listă de consilieri! Dacă le dai o dictare elementară 90% din ei nu iau notă de trecere! Au pe listă mari oameni de afaceri care dau de muncă la zeci de nehoieni. Pardon, dau de băut! Rușine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate sa ne spuna candidata cu nr.18 in ce conditii a plecat de la Primarie?

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte buna lista. Ma refer la primele locuri.Tinem cont ca UNPR o sa ia 4-5 consilieri asa ca e buna.Sunt oameni seriosi

    RăspundețiȘtergere
  11. O lista echilibrata.Sunt placut surprinsa .Dupa ce citisem inainte ma asteptam la cei mai rau.Sunt oamenii rai in Nehoiu si barfitori. Lista e cum trebuie

    RăspundețiȘtergere
  12. Corcodel va scoate multi consilieri cu lista asta . Mai multi ca PNL

    RăspundețiȘtergere
  13. Cei mai multi consilieri o sa ii aiba PSD .Urmeaza UNPR,PNL, ALDE.Nu sunt sigur la ultimile doua.Manea ar putea sa ia peste PNL ca are oameni mai potriviti

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte puternica echipa.Cine dracu sint astia sunt reali?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu avem nimic cu nimeni de aici,cu nimeni.Este dreptul fiecăruia sa candideze si sa susțină pe cine doresc.mi-ar face plăcere sa constat ca nu trimit mesaje obscene pe bloguri si pe facebuk.Daca nehoieni vor considera ca acești oameni trebuie sa conducă Nehoiu in următorii patru ani,atunci sa-i voteze.Atentie pe cine susțineți!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nicu Bucur si Ilie Damian îi iau fata lui Corcodel o sa ajunga city manageri.

    RăspundețiȘtergere
  17. Damian este un om cumsecade,a fost atâția ani învățător si cred ca se poate spune ca este un om cumsecade.Din păcate noi oamenii avem o slăbiciune care se cheamă orgoliu.Nu cred ca făcut alegerea corecta,dar el știe ce este mai bine pentru el.Corcodel reprezintă griul din politica nehoiana,el reprezintă trecutul.Probabil cel care-mi trimite mesajele mizerabile este unul si același cu cel care a vorbit pe bani publici la 8989....pe banii primăriei.Poate in scurt timp,va voi pune la dispoziție numărul de telefon de la care se suna.Asa spre aducere aminte!Numarul acela l-au avut multi cetățeni ai orașului nostru si multi il vor recunoaste.Daca vor laturi ,poate le vom da laturi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Corcodel reprezinta griul ? In fine... Cine este Cirstian Aurica locul 5 daca stie cineva?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O stim pe fata lui nu pe el.

      Ștergere
    2. Poate ma gândeam la o atmosfera bacoviană ,dar mai bine spun "întunericul".

      Ștergere
    3. PS:nu știu cine este."Este cea mai buna lista"dar nu-i știe nimeni.

      Ștergere
  19. DORULEEEEEEEEEE , 98% sunt petardeeee..

    RăspundețiȘtergere
  20. Spune-mi si mie o petarda aruncată de mineeeeeeee!Una.Dragule,eu cand spun cuiva ca este hot ,atunci sa sti ca este hot.Nu-mi este frica de procese etc,alea sunt petarde.

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca ne uitam la nr de comentarii se vede clar ca batalia se va da Milea-Corcodel. Lista buna are si ALDE dar e slaba conducerea erau altii mai potriviti pentru locul 1.PNL are cea mai praf lista. Ce era si ce a ajuns PNL in 4 ani....

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe listă ar trebui să apară și oameni cu studii superioare.Avem așa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  23. PNL are o lista puternica.Corcodel este doar in mintea unor nostalgici întârziați iar eu cred ca nehoieni nu vor acorda încredere unor oameni care au făcut mult rău,sau nu au făcut nimic in viața lor.

    RăspundețiȘtergere
  24. NEHOIU A INVATAT IN ULTIMII 4 ANI SA TRAIASCA FARA STAPAN!!! ASTA E SINGURUL ADEVAR. PRIVATII RESPIRAM USURATI IAR COPIII NU NE MAI SUNT SANTAJATI. DOMNULE CORCODEL CE SA NE MAI INVATATI DVS PE NOI DACA SUNTETI PRAFFFFFFF PE TOATE FRONTURILE???

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonimule mergi la politie daca stii de vreun santaj si nu mai plange pe bloguri.Corcodel e in toate comentariile voastre si in creierele voastre de incompetenti. Daca ar fi asa de praf cum ziceti nu l-ati mai baga in seama. Stim ca va e frica dar nu scapati. Habar n-aveti cu ce va luptati :)))

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu mai e in mintea nimanui ca nu mai reprezinta nimic.E foarte bine fara dictator si stim cu cine ne luptam cu un om care nu stie sa piarda si face orice ca sa distruga. Primaria e demult trecuta sa-si ia gandul.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doru, da-i dracului de prosti! puterea huliganilor e ANONIMATUL. Ei nu au unde sa spuna nimic decat pe blogul lor si in felul lor agresiv si scarbos. Nu le mai da loc de comentarii aici, te rog! Sa se zvarcoleasca, sa faca ce vor, dar nu le oferi un loc curat pe care sa se pise ei. Da-i dracului, sa comenteze pe fb daca le convine sa li se cunoasca numele, dar nu le prea convine, ei sunt zmei doar anonimi. Fiecare cu blogul lui de campanie, daca vor competitie online.

    RăspundețiȘtergere
  28. Asa am vrut sa zic si eu domnule Muzgoci macar aici lasati-ne sa respiram fara ei. Toata lumea e proasta numai ei destepti si toate femeile sunt curve numai ale lor sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  29. Stim cu cine ne luptam si am stiut din 2005 incoace, un semidoct securist profitor al oricarui regim, un las care nu face nimic important cu mana lui ci se foloseste de toti apropiatii pana si de copilul frustrat si cu toate complexele din lume. Un batran care nu poate si nu mai are dreptul sa mearga demn cu capul sus in orasul pe care l-a condus multi ani. Nu cred ca mai este un caz in Romania in care un fost primar 16 ani sa mearga doar insotit de gorile prin piata publica. Rusine ca mai candideaza!

    RăspundețiȘtergere
  30. Mi-ar plăcea sa constat ca măcar in aceste zile demonstram frica de Dumnezeu,toleranta,si înțelegere.Sa va dea bunul Dumnezeu după sufletul si faptele fiecăruia.Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări