Lista de candidati a PSD pentru Consiliul Local Nehoiu

                     
                  

                                 1.prof.Milea Ionut- consilier local  si candidatul de primar al orasului
                                 Nehoiu.jud.Buzau     

                                 2.ing Gavriloiu Gheorghe 
                                                           
                                 3. jr.. Muzgoci Doru C-tin  (si locul 8 la Consiliul Judetean Buzau)          

                                 4. prof.Aanei Genilia
                                                                     
                                 5. prof..dr.Constantin Gheorghe  
                                                       
                                 6. ing.Ceausel Dan      
                                                                  
                                 7. Stefan Dorel       
                                                                        
                                 8. ing.Constantinescu Florin    
                                                    
                                 9. ing.Petre Ion
                                                                             
                                10. stud.Dumitru Mircea Valentin     
                                         
                                11. teh.Ene Ion

                                12. teh.Ciubuc Georgel

                                13. Tanasescu  Gheorghe

                                14. teh.Ionescu Nicolae  

                                15. prof.Stoichita Elena  
         
                                16  teh.Borovina Dragos

                                17. Branzea Constantin

                                18. Anton Danut

                                19. Stroe Doru

                                20. dr.Remisovschi Sergiu

                                21. Manaila Dorin

                                22. Urjan Iulian

       In speranta ca lista noastra va satisface dorintele si exigenta  d-voastra :Va multumim !

Comentarii

  1. Veți lua cel puțin 60% din voturi! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. O lista buna,Putea fi si mai buna.Va rugam sa le publicati si pe cele ale contracandidatilor dumneavoastra.Fata de ce se auzea ,puteti iesi pe strada onorabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cati consilieri se vor alege?

    RăspundețiȘtergere
  4. "Pierde vara" la primarie26 aprilie 2016 la 13:24

    Nu ii cunosc personal pe niciunul dintre candidati. Bine ar fi pentru noi sa publicati CV-ul fiecaruia. Sa vada tot poporul nehoian ce au facut acesti "candidati" pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dvs nu cunoasteti lista de candidati,inseamna ca nu sunteti din Nehoiu.Va asigur insa ca avem in lista oameni care au facut si fac ceva pentru Nehoiu.De la munca de zi cu zi la cea de interes public.Sunt persoane care au intrat in politica pentru prima data, la rugamintile unor membrii de-ai nostrii.De altfel ne propunem sa deschidere fata de cei care vor sa activeze in randurile noastre.Personal am militat si voi milita pentru aducerea unor oameni noi nepatati.Poate sa va placa sau nu anumite persoane,dar noi consideram ca merita calitatea de consilier local si in consecinta vi-i propunem.

      Ștergere
    2. Ce a făcut și ce va face pentru oraș candidatul de pe locul 7? Dacă nu publicați comentariul măcar publicați un răspuns și eu o să înțeleg!

      Ștergere
    3. Bine ar fi sa publicati CV-ul la toti candidatii ca pe unele liste nu cunoastem decat 1.

      Ștergere
    4. Sunt sigur ca in lista sunt persoane care au facut si fac ceva pentru Nehoiu, dar ceilalti care au mai fost si nu au facut sa stea pe banca de rezerve. Sunt deacord cu oamenii noi in partid, dar cu oameni care au demonstrat ceva, care au proiecte realizate. Nu sunt de acord cu oameni care folosesc influenta din postul de consilier in interes propriu (exclus Mr. Muzgoci).

      Ștergere
  5. Buna treaba bravo Doru e lista cu oameni nu cu fantome. Si sa mergeti pe campanie curata si pe scris civilizat ca lumea e scarbita de campania altora.

    RăspundețiȘtergere
  6. DA!!! OAMENI ONESTI SI PREGATITI!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Voua vi se pare ca aici este o campanie civilizata si curata?

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,aici se face o campanie civilizata.Cel putin noi ne propunem asta.Daca mai aratam "marul viermanos"din gradina altuia nu cred ca inseamna "campanie murdara".Referitor la candidatul nr 7 va pot spune ca desi nu am avut noi cea mai buan relatie si nu o sa deszvolt subiectul,dar omul asta isi merita locul, prin impolicarea pe care o are in satul lui.Este tipul de consilier implicat.Avem si consilieri de reprezentare,ingineri ,juristi,profesori,doctori,tehnicieni si muncitori, suficient sa reprezinte intreaga comunitate si sa-si inteleaga menirea pentru care sunt aici.De aceea suntem in echipa stimati prieteni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca spuneti ca facefi o campanie civilizata,de ce nu recunoasteti ca UNPR-UL si-a pus candidati din toate satele si cartierele, nu in functie de implicare politica.Eu cred ca asta da dovada de respect fata de cetateni.Multumesc.

      Ștergere
    2. U,N,P,R pe astia i-a avut pe astia i-a pus.Alti de unde?

      Ștergere
    3. O sa punem toate listeledar daca dvs puneți semnul egalității între lista PSD ,a PNL si chiar a ALDE ,atunci nu mai avem ce discuta.Corcodel nu mai știe adunarea de cand este in opoziție.

      Ștergere
  9. Cineva spunea ca nu este de acord, ca membrii noi sa se regaseasca pe locuri eligibile etc.Sa stiti ca eu stiu oameni care in campania trecuta au muncit foarte mult dar nu au fost nici atunci nici acum pe vreo lista.Nu este o conditie.Lista trebuie facuta in asa fel incat sa nu uiti ce partid reprezinti,sa nu uiti ca Nehoiu nu este un satuc o comuna de rangul trei,sa nu uiti ca mai ales acum un consilier local mai trebuie sa stie si ce voteaza si de ce voteaza si sa aiba initiativa.Dl Onet si dl Bita la care faceti referire sunt oameni alaturi de echipa si nu au mai dorit sa faca parte din lista ca si dl Tanase de altfel.Dna Mihaela Fratila ca urmare a serviciului domniei sale a fost lasata uitarii un pic trebuie sa recunosc.La cum o stiu eu va fi alaturi de echipa si eu personal o apreciez foarte mult.Are curaj ,inteligenta si atitudine, lucru pe care nu-l au multi astazi.Va fi alaturi de noi.Vom fi deschisi noilor veniti,nu vom frana partidul si nici Nehoiul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doar doua doamne au avut loc pe lista de consilieri psd?? In Nehoiu oare nu se vrea sa se promoveze si femeile sau nu se poate?

    RăspundețiȘtergere
  11. Aveti dreptate,dar va promit ca PSD va deschide larg usa doamnelor si le veti regasii in numar mult mai mare pe listele noastre.Recunosc nu s-a facut totul ca doamnele sa fie in numar mai mare langa noi,ba mai mult unele au fost poate un pic blocate.O sa fim moderni atat in administratie cat si in politica.Mai ales ca avem un candidat tanar, lucru ce nu ar trebui sa ne faca probleme de conservatorism.Aveti incredere in noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce femeie din Nehoiu ar mai vrea sa fie mânjită politic ?
      Corcodeii au mânjit rasa feminină a orașului , eu cred ca sunt poponari de nu suporta femeile .

      Ștergere
  12. Stiu ca dumneavoastra va veti implica in campanie si vreti sa castigati dar cu tot respectul ma indoiesc ca se va intampla. Nu veti castiga nici dumneavoastră si nici corcodel pentru ca intre un om anchetat penal si unul care a stat 20 de ani la primărie si nu a facut nimic, alegătorul nehoian de rand, care gândeste singur si e satul de promisiuni va alege o a treia varianta. Poate ne vedem după alegeri la o cafea si îmi veti da dreptate pt ca acum nu puteti face asta deoarece sustineti cauza partidului. Nu uitati ca la locale întotdeauna s-a votat omul nu partidul. Lista este slabuta

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt singurul care a luat atitudine la timpul potrivit de teama ca cetatenii sa nu interpreteze gresit situatia creata.Am in fata dosarul si va rog sa ma credeti, Ionut ca si ceilalti de fapt ,sunt victima omului care a facut mult rau Nehoiului.Din pacate unii nu inteleg nici acum ca au fost hrana din cursa pentru fostul lor stapan.Sper,iar Ionut crede (si are de ce)ca un judecator il va achita.Va marturisec ca in situatia usoara ca a lui Iont, se mai afla doar un singur salariat.Eu cred ca amandoi vor fi achitati.Va marturisec ca lista este buna ,desi sunt convins si eu, ca se putea si mai buna.Dar vad ca nu ziceti nimic de realizarile noastre?Unele chiar istorice.Ce am facut noi si ce a facut Ionut, chiar nu conteaza?Eu cred ca da.Vi le voi aminti eu,daca nu le vedeti.Asa ,spre aducere aminte.Inca odata, aveti incredere in noi.Vom moderniza Nehoiu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine e Tanasescu Gheorghe?

    RăspundețiȘtergere
  15. Dl Tănăsescu este un domn din Chirlesti,gospodar,serios si foarte energic.Cred ca merita un loc in lista si mai cred ca nu se va opri aici.Imi place omul asta,imi place sinceritatea si franchețea lui.

    RăspundețiȘtergere
  16. E cumnatul lui GABI STAN?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,Gabi este cumnatul lui.Ce treaba are mai oameni buni,al cui cumnat este !?

      Ștergere
  17. Anunț important:Mai dau un motiv de vorbe tari la adresa mea.Noul ministru al Fondurilor Europenea,Cristian Ghinea,este de la..................Begu. Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cam grăbești.Încă nu a fost validat de Iohannis. Si nici nu credem ca ai avut tu vreo contribuție sa-l desemneze.

      Ștergere
  18. Poate parintii sunt de acolo. Cristi Ghinea e bucurestean.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mâine seara ,veți avea si listele de candidați ai celorlalți competitori-ALDE,PNL,UNPR.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce respect are pentru cetateni dl. Corcodel cand din Basca Rozilei are propus consilier in domn tamplar(nicio problema cu meseria) care nu cred ca stie nicio boaba de administratie? Si din alte sate identic. Oameni buni ganditi-va ca rolul consilierilor e foarte important. Primarii si-ar dorii sa-i manecreze cum vrea. E nevoie de consilieri buni si cinstiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar la Chirlesti ce vrei sa zici ca nu are consiliera buna?In centru a pus doi de la bar nu stiti voi deastea.

      Ștergere
    2. Gresit,uitativa in America jurati care au iltimul cuvant sunt alesi din oameni simpli si corecti care nu au interese.

      Ștergere
    3. Ne intereseaza Nehoiu America e departe.

      Ștergere
    4. Jurații din America sunt foarte atent Selectați si dau niște teste IQ. Si nu au ultimul cuvânt ci dau un verdict doar dacă toți 12 ajung la aceeași concluzie. Pedeapsa o aplica tot judecătorul. Vezi " 12 oameni furioși " un film de referința in domeniu. Nu confundați oamenii simpli in comportament cu oamenii simpli ca gândire si pregătire.

      Ștergere
  21. Tot respectul pentru un om simplu,daca este un om serios,un gospodar,un familist.Partea cealaltă cu competentele administrative este altceva.Poate au in echipa asemenea oameni.Vom vedea mâine seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebarea este domnule Doru ca de ce cereti voturi de la oameni simpli?

      Ștergere
    2. Eu nu cred ca ați văzut la mine altceva pentru oamenii simplii.Noi suntem un partid social democrat si ne adresam in principal acestor oameni.Simplu,ei sunt frății si surorile noastre,sunt părinții nostrii.Noi înșine suntem oameni simplii.Condusul este altceva,administrația este altceva.

      Ștergere
  22. Salutări cu mult respect tuturor din această listă,felicitări pentru realizările de pînă acum,baftă și multă putere de muncă pe viitor suntem alături de voi!

    RăspundețiȘtergere
  23. Salutări cu mult respect tuturor din această listă,felicitări pentru realizările de pînă acum,baftă și multă putere de muncă pe viitor suntem alături de voi!

    RăspundețiȘtergere
  24. Încercam sa facem ce trebuie pentru Nehoiu,indiferent de controversele din societatea nehoiana,dar si dintre noi.Trebuie sa conturam fata care trebuie orașului nostru.Personal eu tot spun ca trebuie sa-l faci pe cel care trece prin Nehoiu,sa se oprească,sa bea o cafea sau de ce nu,sa se odihneasca aici.

    RăspundețiȘtergere
  25. Unde putem să citim şi promisiunile pe care partidul dumneavoastră le oferă Nehoiului?

    RăspundețiȘtergere
  26. Aici o sa le afișăm,dar nu inainte de a pune promisiunile din 2012.Dumneavoastra veți decide daca ne-am ținut promisiunile sau nu.Vom vorbi si despre cele de la oraș,si despre cele de la județ.Dumneavoadra decideți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu promisiunile din 2012 daca sa facut ceva este meritul domnului Florentin Lungu pentru finantari si proiectele domnului Corcodel,de care va feriti sa amintiti.Multumesc

      Ștergere
  27. Este si meritul lui Lungu dar mai ales al partidului, al presedintelui PSD,al CJ si evident echipa.Corcodel are doar meritul de a fi lasat datorii istorice.A blocatinvestitiile la Casa de Cultura si a invrajbit societatea nehoiana ca nimeni altul,incat iti trebuiesc ani sa normalizezi situatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și încă mai învrăjbește comunitatea nehoiană! Bănuiesc că nu este străin de linia20! Ar trebui ca la aceste alegeri să-l trimitem la lada de gunoi a istoriei iar lumea să-și vadă de treabă și să nu se mai raporteze la Corcodel sau, mai grav, să raporteze lui Corcodel!

      Ștergere
    2. Aveti dreptate! Datoriile istorice lasate de Corcodel Alexandru ne-a tras in jos tot Nehoiul, iar prin blocarea renovarii casei de cultura, acest om, ar fi trebuit alungat din Nehoiu cu pietre. De ce nu scrie nici un ziar povestea cu Casa de cultura?

      Ștergere
    3. O sa se loveasca singur cu pietre ca nu mai cineva in Nehoiu la ora asta sa nu stie ca lina 20 e blogul lui de campanie. Ce-a fost si ce-a ajuns sa conduca o gasca de discotecari. Dracu ii votează pe astie.

      Ștergere
  28. Asteptam listeke celorlalte partide.Ai promis Doru.

    RăspundețiȘtergere
  29. Il votez pe Dorel ii votez si pe cei 5 care nu ii cunosc de pe lista de la voi il votez si pe Musca dar nici macar nu vreau sa vad lista lui Corcodel. Sa se duca nene de aici cu tot neamul dupa el.

    RăspundețiȘtergere
  30. Din cite se aude corco si discotecarii cam sunt favoriti cred ca o sa ne conduca urmatori 4 ani.Tarani saraci si multi din clasa de mijloc il vor inapoi.e cam singura solutie pentru nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singura soluție pentru Nehoiu? Decât să votez lista UNPR mai bine mă mut din Nehoiu! Cum să-l votez pe nea Bucur consilier? Poate omul se vede viceprimar? De ce nu apare Onetz pe listă? Ca să poată linge blidele celui ce va fi ales!

      Ștergere
    2. La Dan au lins blidele multi ,dar Dan nu a lins blidele nimanui!Chiar tu,cel care ai scris comentariul nu te poti uita in ochii lui Dan !

      Ștergere
  31. La capitolul liste are oameni din popor care cunosc problemele si greutatile cetacenilor.cred ca o sa iasa primar sta cel mai bine din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are oameni din topor .Probabil Selectați de la ......linia douăzeci.

      Ștergere
  32. Normal ca ai lui cunosc problemele foarte bine ca doar ei le-au creiat.

    RăspundețiȘtergere
  33. Tarani in sensul bun al cuvintului cei care muncesc pamintul nu cei din lista psd.

    RăspundețiȘtergere
  34. Nea Dorule, am văzut toate listele şi a voastră e cea mai potrivită. Te rog eu, implică-te şi faceţi campanie în adevăratul sens al cuvântului, să iasă Ionuţ primar şi să scăpăm odată de Corcodeii care bântuie Nehoiul. Ne-am săturat de moguli şi bandiţi, vrem pe cineva care are coloană vertebrală. Spor la treabă, nu mă dezamăgi!

    RăspundețiȘtergere
  35. La ce liste sunt imi pare foarte rau ca nu an candidat la primarie ca independent ca sunt sigur fara nici o modestie ca aveam 99 0/0 si nu trebuia sa pleci capul decat in fata cetatenilor. Obligatiile ptr partid nici nu existau. Va salut si votati dupa ce analizati fiecare detaliu. Nu va lasati manipulati de nici un candidat. Succesuri tuturor si sa nu vi se para acel scaun vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ați realizat multe lucruri si meritați încă un mandat.Aveti cu cine defila pe străzi.Lista buna cu foarte multi oameni serioși.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări