"La rascruce de drumuri"

          
Cum trebuie sa procedam? Ce trebuie sa facem? Cum trebuie sa arate Nehoiu in perioada urmatoare? Cine sunt oamenii capabili sa redreseze o corabie oarecum in deriva? Aproape toata lumea are probleme. Toata lumea politica, evident. Ei, nu chiar toata lumea! Comentati!

Comentarii

  1. Haideti sa facem asa:nu dati nume de penali ,de oameni care nu sunt doriti, pentru a nu se interpreta ca lovim in unii si in altii si le "sifonam imaginea".Va cer asta, poate pentru a ma proteja pe mine,pentru ca mie mi se reproseaza excesele sau sinceritatea dvs.Va multumesc.Refaceti comentariul.

    RăspundețiȘtergere
  2. PS.Era sa uit,erau nume de la toate partidele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi vine sa cred ca o sa fie Folli candidat la PSD! Dvs. care v-ati luptat atat si sa vina altul din afara nu e corect. Acuma nici nu aveti unde sa mai plecati ca e tarziu. Am inteles ca Folli e suparat pe dvs ca ati scris urat despre el. Sa le fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Foli este supărat pe mine?A mai rămas vreunul!?Eu il doresc in partid,alții nu.Maine se va clarifica si la noi si punct.Nu eu sunt cel care a dus situația asta pana aici.Personal imi convenea situația de pana in Comitetul Executiv.Pot face compromisuri ,dar pana la un punct.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uterin cunosc de foarte mult timp Doru,te cunosc si înțeleg sa pricep de ce Doru pe care il știu eu accepta compromisuri alături de niște oameni care de cand te-ai dus in partid ei numai te-au bârfit .Dujmanul PSD de astăzi este PSD ăla din interior.Daca la PNL oamenii de acolo nu înțeleg cu ce se servește politichia,întrezărească drama acestui popor nehoian.Nu spun ca ești cel mai cel dar parca tu pricepi cu ce se mănâncă administrația .Eu cred ca in condițiile in care oamenii vorbesc tot mai mult de pușcăriabili,de justiție,de politicieni cinstiti,de politicieni hoți.Avem si aici si aveti si voi astfel de oameni de coloratura.Cum sa vi intr-un partid in care acolo dictează cine vrea si cine nu vrea.Oare de ce a plecat fostul tău coleg de la PNL ,a plecat pentru ca acolo nici măcar nu se mima democratia.Cred ca băiatul asta al vostru este o victima ca multe altele care au fost in apropierea puterii de la Nehoiu anilor 2000-2016.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine a fost desemnat candidat in urma sedintei de astazi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da oameni buni. Organizatia a fost înștiințată astazi de capcanele unei asemenea desemnari si circumstanțele ei. In final, s-a hotărât sa se meargă in continuare cu Ionut Milea- candidat la funcția de primar al orașului Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine a instiintat aceasta organizatie nestiutoare? Mai bine zis ne puteti spune cine l-a sustinut pe Ionut si cine a fost impotriva? Dvs. cum ati "pledat" ?

    RăspundețiȘtergere
  9. In astfel de situații este bine sa știe toată lumea la ce se expune.Nu a fost un vot pur si simplu ,au fost discuții.Personal am pledat pentru a nu fi Ionut candidat,dar nu are nici o importantă.Curentul de al susține oricum a fost mai puternic astfel ca Gavriloiu,Dorel cu familia lui,Dl Costică Toader si Manu au fost mai credibili decât pledoaria mea.Cum in democrație minoritatea se supune majorității,Ionut a rămas candidat.Nu trebuie privită asta ca pe ceva ieșit din comun,asa-i in democrație.Restul sunt chestiuni de interior si nu pot fi făcute publice.Asa este normal.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bombardat cu întrebări răspund:Dl Foli s-a a întors in organizație,unde am înțeles ca a mai fost.Noi astazi am discutat o stare de fapt,creată nu de mine.Mergem cu asa mai departe sau regândim.Nu am spus ca eu nu-l mai susțin bla bla.Ba dimpotrivă ,voi merge la Buzau si ei își vor face treaba.Mai mult, eu voi susține echipa mai sus amintita pentru a fi trăgătorii de lista.Este normal ca eu sa fac un pas înapoi.Voi susține lista ca orice membru militant atunci cand voi veni la Nehoiu,pentru ca eu mai am si atribuțiuni pe Vale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt un vechi membru Psd. Am fost surprins sa il vad sâmbătă la sedinta de birou pe dl. Foli M.care este cunoscut ca fiind membru Pnl,bun prieten si partener de afaceri cu fostul primar Corcodel.Toata lumea se întreba ce cauta acesta fix la sedinta Psd in care urmă sa se desemneze viitorul candidat la primarie in condițiile in care pana atunci nu l-a mai vazut nimeni la nici o sedinta Psd.Fost coleg de serviciu la baraj cu dl Gavriloiu,dl Foli se interesa cum ii cheama pe cei prezenți la aceasta sedinta. Era foarte clar ca trebuia sa dea raportul mai departe, probabil lui Corcodel.Gavriloiu nu a luat nici o atitudine impotriva prezentei asa zisei "cartite" infiltrate care jubila de fericire când a aflat ca este desemnat sa candideze Ionut Milea considerat un adversar slab in fata lui Corcodel care are sa-i plătească acestuia niste"polite". Personal cred ca cea mai buna si câștigătoare alegere pt partid ar fi fost Muzgoci care are experienta politică a candidaturii si organizării altor campanii electorale comparativ cu Milea care este anchetat penal.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eram sigur că nu publicați comentariul! Rușinică!

    RăspundețiȘtergere
  13. Personal nu văd nimic rău ca dl Foli se alătura organizației.Daca niciun director de mare întreprindere, nu este bun de oorganizația noastră ,atunci cine ?Sunt mai multe comentarii in spam care vorbesc despre asta sau despre cum "mi-a tras-o"Milea.Gresit in ambele cazuri.Faptul ca am avut o poziție anume nu înseamnă ca nu șut in aceeași barca cum se spune.Mi-am spus părerea si cam atât intr-o situație nu de mine creată.Sustinatorii înfocații ai lui Ionut, nu-i fac un bine aruncând cu otrava.Eu am văzut multe si nu se știe ce se va întâmpla.Am văzut organizații întregi desființate in momentul cand conducerile județene au ajuns la acea concluzie.Tare imi este teama ca unii il învie pe Corcodel si va rog sa ma credeți,eu nu șunt unul care nu doarme de asta.Eu treaba mi-am făcut-o.Faptul ca spun lucrurilor pe nume nu ma simt in niciun fel stingher in partid sau pe strada.Sper sa se câștige,pentru ca noi avem cu toții niște obligații fata de omul care a făcut pentru Nehoiu,ce nu a făcut nimeni in toată perioada de după revoluție.Acel om este nimeni altul decât Neagu Petre-Președintele Consiliului Județean Buzau.Restul,sunt ambiții locale prostești.

    RăspundețiȘtergere
  14. Publicați comentariul cu echipa de fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va supărați,dar public ce cred eu ca trebuie publicat.Unora nu le place sa fie criticati.Exercitiul acesta democratic nu-l poate înțelege oricine.Totusi in ce ma privește ,eu voi spune ce este de spus cu orice risc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Risipa banilor publici nu este un subiect de discutat?

      Ștergere
  16. Nu pentru asta nu am publicat eu comentariul dvs.In ce privește pierderea meciului cu 20 sau 22 la 0 este un lucru care trebuie explicat.Patarlagele cheltuie in toate infinit mai puțin decât Nehoiu si are rezultate mai bune decât Nehoiu.La fotbal ei au plătit doar transportul in rest nimic.La Casa de Cultura ei chieltuie pentru întreținerea ei undeva la 100 RON/an.La noi 2 miliarde pe an.Sa nu spun astea doar pentru ca suntem in același partid!?Nu fac parte din filmul asta.Am văzut cum se credea si erau aplaudați pentru asta ,cultura la nivel de Nehoiu,înseamnă doar câțiva copii,talentați de altfel,care se exprima intr-un mediu insalubru,impropriu căruia i se spune Casa de Cultura.Sunt lucruri care ne dor,ne interesează si trebuiesc rezolvate.Eu ma implic cu orice riscuri.Sigur nu insinuez ca este vina doar a actualilor conducători,dar eu Doru Muzgoci ,am promis oamenilor in 2012 ca nu vom face precum fostul edil.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dar de mizeria de la sala de sport ce puteți spune? Ați intrat vreodată la toaletă? E un focar de hepatită. Salariații de acolo ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  18. Este acesta un semnal ,care poate fi luat in serios.Nu ma îndoiesc de asta.Acum sa nu fim mai catolici decât Papa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ar fi bine să fie luat în seamă dar mă îndoiesc! Și mai sunt o mulțime de probleme în oraș a căror rezolvare e simplă dar nu se vrea din cauza intereselor mărunte ale unor oameni mici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Numai mintea creată a unor bețivani (ei știu despre cine este vorba)cred ca anumite comentarii cu caracter critic sau cu conținut veridic,sunt atacuri la adresa intereselor lor sau a protejatului lor.Am primit multe comentarii lucru care ar trebui sa-i facă sa nu mai aibă somnul liniștit.Nu public deși sunt corect concepute,pentru va nu vreau sa zgândăresc sensibilitățile unor oameni nevinovați.Ce este la Nehoiu nu este bine.unul imi duce mie grija,dar uita ca pușcăria este garsoniera lui si a prietenilor săi nu peste mult timp.Nu sunt supărat,am răbdare si sunt mândru si fericit ca nu sunt in aceeași situație.Nici n-o sa fiu!Referitor la salariati,va mărturisesc sincer ca-mi pare rău.Chiar si de cei care credeam sau cred ca merita ce trăiesc ,sincer imi pare rău.Poate am gura mare ,dar nu am făcut rău nimănui.Nu am pe nimeni pe conștiința si am ajutat multă lume.Multi prosti si cu suflet negru ,sunt in locuri unde nu ar trebui sa fie.De aceea sunt periculoși,dar voi avea grija sa nu se înmulțească si sa nu mai propovăduiască prostia.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un om e tot anchetat de 4 ani ,de când nu mai e primar.Daca era vinovat,era la puşcarie.Dar NU e.
    Un alt om e cercetat in niste dosare despre niste hoții imense.Nu doar el.Ci impreuna cu altii dovediti si condamnati vinovati.
    CE VOM ALEGE ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e la puscarie dar e condamnat sa plătească primăriei adica noua tuturor 16 miliarde. Alege-l tu, noi stim ce sa alegem.

      Ștergere
    2. Minciuni.Arata o condamnare definitiva.NU E !
      IN SCHIMB CELALALT A REFUZAT SA SE CONSTITUIE PARTE PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIULUI PRIMARIEI PE CARE L-AU CONSTATAT PROCURORII...???
      ADICA BANII FURATI NU NE MAI TREBUIE. DE CE ?

      Ștergere
    3. "E condamnat". Esti ridicol anonimule dar din fericire lumea e atentă și gândește în Nehoiu. Procesul se judeca încă și este CIVIL nu PENAL deci nu se poate vorbi niciodata de"condamnari".condamnati sunt cei cu procese penale nu Corcodel. Adica Milea si funcționarii care au furat de la primărie. Unii deja au fost fortati sa plece de la primarie ,altii urmeaza. Tu alege-l pe Milea care are o soartă mai rea decât Lungu.Noi il alegem pe Corcodel ca nu l-ați dovedit cu nimic de 25 de ani,dacă fura ar fi fost altundeva acuma.După cum se știe Milea va ajunge de o sa iti fie milă de el,mai vorbim.

      Ștergere
    4. Domnilor simpatizanti,totusi nu puneti semnul egalitatii intre Corcodel si Milea atunci cand vorbiti de fapte penale.Milea a facut greseli slava Domnului ,dar nu-l puteti pune in galeria marilor hoti ai Nehoiului, pe care din pacate unii dintre dvs, ii plangeti.Functionarii au furat!?Poate ar trebui sa-i fie rusine unui sustinator corcodelist sa spuna asta.Oamenii aia sunt niste victime a tuturor actualilor si fostilor edili ai Nehoiului.Daca as fi salariat la primarie, as reactina prin vocea alesilor lor ,pentru ca nu-i corect ce se intampla.Mi-ar fi placut sa vorbiti mai cu atentie si unii si altii.

      Ștergere
    5. Fiecare salariat are o raspundere contractuala individuala. Cea colectiva, in caz ca primaria are un contract colectiv de munca semnat cu un sindicat, intervine cand sunt litigii de munca declarate si inregistrate. Daca un salariat se simte fortat, amenintat, intimidat, constrans sub orice forma sa execute dispozitii (SCRISE, ATENTIE!)sau sa semneze documente pe care le considera ilegale, are la dipozitie calea refuzului argumentat prin referat. E mult de discutat când pomenim de soarta functionarilor. Sunt oameni cu vechimi apreciabile, studii corespunzatoare am inteles ca au, deci ei ar trebui sa stapaneasca legalitatea actelor administrative mult mai bine decat primarii. Frica locului de munca daca nu semneaza e doar o prostie inventata de ei, o slabiciune pe care o putem intelege doar daca este discutabila competenta lor. Intelegeti ca infractiunea in mediul administrativ este eminamente colectivă, nu poate fi savarsita de unul singur.

      Ștergere
    6. Intradevar nu e corect ce se intampla cu functionarii.... isi pierd locurile de munca pe nedrept. Sunt nevinovati sunt victimele alesilor locali..... Trebuie sa se ia o atitudine impotriva alesilor locali cu privire la acest aspect....sunt un bun prieten al unui salariat care si a pierdut locul de munca nedrept......... Nu e corect ce se intampla.

      Ștergere
    7. Dar tu domnule corcodelist ne arati vreo condamnare definitiva? Milea nici nu este trimis in judecata. Pe Corcodel il asteapta niste condamnari penale pt ca R. B. a vorbit pt terenul de la gara Nehoias. Si da, Corcodel este condamnat de instanta de fond sa plateasca 16 miliarde ca o instanta te condamna nu te roaga. Primaria se poate constitui parte civila pana la terminarea procesului nu obligatoriu in faza de cercetare. Sigur ca voi care ati furat impreuna cu Corcodel 20 de ani il veti ajuta sa plateasca danganalele, fiti oameni cu obraz hai nu fugiti de el. Dar v-a dat vestea proasta sau o ascunde? PNL nu l-a primit, a pierdut la cateva voturi. A inceput sa tina sedinte pe ascuns prin Badarlegi urmeaza marea intrunire de la Stanila.:))))...sunteti de tot rasul-plinsul! Nu are curajul sa iasa cu voi in centrul orasului, i-e rusine cu voi si voua cu el asta-i adevarul.

      Ștergere
    8. Daca e CIVIL plateste doar daca are chef?

      Ștergere
  22. Celui cu "pacalitul":aveti dreptate .Sunt de acord cu dvs.

    RăspundețiȘtergere
  23. Zi pentru toata lumea sa stim si noi cu ce are dreptate nu face corespondenta privata.

    RăspundețiȘtergere
  24. Obligă în solidar pârâţii Corcodel Alexandru , Grupul Şcolar Tehic Nehoiu ( LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA NEHOIU ) , CORCODEL CLAUDIU la plata sumei de 1.341.254,59 lei reprezentând penalităţi achitate de către Oraşul Nehoiu prin Primar către SC LAGUNA CONSTRUCT SRL în temeiul titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 1201/20.09.2009 pronunţată de Tribunalul Buzău, la plata sumei de 97.789,94 lei reprezentând dobânda pe care Oraşul Nehoiu o achită pentru rambursarea creditului contractat de la Trezoreria Statului , credit contractat în scopul achitării penalităţilor la debitul la care a fost obligată reclamanta Oraşul Nehoiu prin sentinţa civilă nr. 1201/20.09.2009 pronunţată de Tribunalul Buzău , la plata sumei de 110.280,93lei reprezentând dobânda legală calculată de la data de 15.03.2013 când Oraşul Nehoiu a achitat întreaga sumă datorată către SC LAGUNA CONSTRUCT SRL şi până la 30.06.2015 precum şi în continuare până la data achitării acestei sume de către pârâţi. ACESTA ESTE MESAJUL PE CARE-L VETI VEDEA ZILNIC SI CARE VA AJUNGE LA TOTI CETATENII CU DREPT DE VOT AI NEHOIULUI. Pentru ca de ce ? Ca sa fim bine informati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e numa ca procesu e civil nu penal.... Banii sunt la Strajer si la Lungu si o sa vedeti ce na-ti vazut :))))))))

      Ștergere
  25. Avem informatia credibila ca saptamana viitoare se va face o analiza serioasa a activitatii clubului sportiv de fotbal finantat de primarie si se va taia in carne vie daca rezultatele nu sunt pe masura cheltuielilor. Se pare ca un anume Grigore C. SI-A ARATAT DISPONIBILITATEA sa preia si sa finanteze clubul daca revine fostul edil.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vai,ce ne ai informat !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nehoiu nu va avea liniste pana cand oameni din GASTILE lui Corcodel si Lungu vor ocupa functii in primarie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări