Vin alegerile !?

Sunteti de acord cu mine ca parca nu mai sunt asteptate asa, ca altadata? Va asigur totusi ca ele vor fi "mai sangerose" ca niciodata. Asta pentru ca, la Nehoiu, au crescut orgoliile. Caini raniti, sacali, mielusei, cu totii vor acolo, pe strada Merilor. Si nu pentru ca ar iubi orasul! Unii pentru foame, altii din calicenie si multi dintre ei din prostie.
Sefii partidelor vor, dupa experienta ultimilor douazeci de ani, un tip slab, un tip usor de speriat, usor de manipulat si implicit, usor de condus. Mai e loc de lideri adevarati intre atatea interese?

Marea nenorocire pentru noi este ca si ei, candidatii, au planul lor si atunci isi pun pe liste prea multi  oameni care nu prea stiu carte.. Asa ajung printre consilieri niste baieti cu mintea obtuza, lipsiti de personalitate si mult prea pupincuristi. Liderii judeteni vorbesc de vremuri noi, de oameni noi dar una semnalizeaza si alta fac in realitate. Si ei sunt prizonierii jocurilor de mai sus. Din ce am observat, la Nehoiu cineva, cu interese prea mari pentru a putea fi intelese de noi, cei mici, a vrut sa ne bage pe toti in aceeasi oala si sa faca o mare ciorba. Cineva doreste sa arate ca toti sunt hoti.

Unii asteapta sa intre la puscarie, altii sa-si termine procesul si poate, ajungand in fruntea administratiei, sa incerce o rasturnare de situatie. In realitate sunt ganduri perverse.
In ceea ce ma priveste, cinstea nu mi-a adus prea multe beneficii. Faptul ca m-am batut cu pumnii in piept ca sunt curat, fara dosare si ca nu am mangaiat si nu voi mangaia niciodata clantele usilor de la DNA nu a contat. Tot hotii si gainarii de curte au castig de cauza. O fi directiva, de sus, cine stie... Interesu' national, dorinta poporului....
M-am trezit, fara sa inteleg de ce, pe lista suspinelor. Am fost privit cu scepticism cand a venit in discutie loialitatea mea. Partidul nu m-a aruncat pe scari dar nici nu m-a apropiat atat cat mi-as fi dorit eu.
Tarziu, poate prea tarziu, am realizat ca ei ma tineau aproape numai sa nu fiu in opozitie. Sunt indivizi care si-ar vinde propria mama pentru un post de consilier judetean. Mai marii nostri stiu asta. Ei bine, eu nu sunt asa si o sa se vada asta.

Organizatia a "sapat transee" cum spuneam eu la investire. Au tinut usile incuiate, ferecate pentru a fi impiedecati sa patrunda oamenii buni sau oamenii noi. Nu care cumva sa vada acestia cum isi angajeaza nevestele, amantele si nepotii in functii care mai de care mai ravnite.! Ar fi vazut cum isi angajeaza rudele si cum concursurile sunt "castigate "de neamurile lor. Posturi caldute, fara norma sufocanta, fara durerile de cap pe care ti le da productia.

Recent, am vazut un preot care, fiind "premiat" cu bani publici, cumpara infuenta pentru un posibil candidat, fara sa isi dea seama ca gestul este unul penal. efectiv fara sa-si dea seama ,ca gestul este unul penal.ONG-uri si asociatii  "selectate"pentru a fi cadorisite cu bani publici ,ca mai apoi, ele sa returneze serviciul.Conducatorii(castigatorii)iau totul ! Am vazut lideri locali si judeteni  care vad lumea si percep libertatea de sub talpa pantofului nevestelor.Unii dintre ei locali sau chiar judeteni ,au totul,au putere,chiar daca vremelnica,au bani,au influenta, dar uita sa aiba "buletin de suflet buzoian"sau nehoian daca vreti.Si pentru ca eu cred in echipa,pot construi o echipa,pot trai intr-o echipa,atunci toti cei care credeti in mine ,veti avea o echipa foarte buna si din nou  o speranta.

Comentarii

  1. De trei ani iti spunem asta!!!! De trei ani ii acoperi si refuzi sa publici parerile noastre bazate pe observatie. Noi nu avem creierele spalate, stim sa analizam ceea ce vedem si auzim. PSD isi va culege roadele iar tu vei fi mereu un Sisif care impinge bolovanul la deal. PSD a castigat alegerile din greseala acum 4 ani mai bine zis din tradarea lui Bagiu care si-a sacrificat propriii lui candidati doar ca sa iasa el presedinte. Si-a dat la schimb 3 primari ca sa nu iasa Mocanu si sa iasa el. USL functiona atunci si s-a facut vanzarea cumpararea iar tu stii deja asta. Oamenii nu vor repeta greseala de acum 4 ani. 3 ani de acceptare a situatiei inseamna 3 ani din viata orasului asta. Esti complice intr-un fel. Cu parere de rau pentru idealismul tau de care se folosesc toti, iti spun asta, nu cu rautate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Naiv nu sunt, doar ca "păcătuiesc" si eu,crezând foarte mult in oameni.Mi-au fost propuse multe combinații neserioase sa le zicem așa,dar nu am achiesarea la ele.Si acum Buzăul îmi propune multe si mărețe poziții,dar nu știu sa-mi explice de ce nu au făcut-o pana acum.Nehoiu este si astăzi prizonierul unor "bagabonti politici"este prizonierul unor interese amanetate si in care un pispirica primar le-ar servi de minune.Am greșit in multe situații si mai ales fata de mine si ai mei ,dar nu am fost complice niciodată.Unii ma urasc tocmai pentru ca le cunosc combinațiile si cu siguranța le voi devoala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept dezvaluiri.Da-i in freza gelatului!

      Ștergere
    2. Doru am sa fac tot posibilul sa fiu si eu in tara macar in ultima saptamana de campanie. Florin

      Ștergere
  3. Da,Ciolacu vrea oameni tineri.Va deconta aceasta ambitie a doua zi dupa alegeri.Trebuie sa fii nebun sa risti pierderea puterii intr-un oras mergand pe aceeasi varianta cu care ai castigat acum 4 ani. Pentru ca sa fim seriosi,Milea e prelungirea lui Lungu,nu vor putea fi separati.In acest moment orasul este condus de Lungu si partidul este condus Lungu.Unde este sondajul de opinie promis?Cine din Nehoiu a fost intrebat in legatura cu posibili candidati? Nimeni.Cand s-a intruit biroul executiv la Buzau si s-a decis candidatura lui Milea?Cu cate voturi? Noi suntem doar masina de vot?Se vrea echipa de tineri pescari?Un partid mare dar care este in descrestere nu are voie sa piarda mandate.PSD, ia-ti adio din iunie de la Nehoiu!Lumea nu e nebuna sa voteze echipa Lungu 2.

    RăspundețiȘtergere
  4. Durerea e ca intradevar cunosti multe dar nu ai "devoalat" nimic. Doar promisiuni de ani de zile. Si asta inseamna santaj politic. Ai castigat ceva ca ai tacut?

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Muzgoci, ca si consilier judetean aveti posibilitatea sa cereti raportul pe anii 2013-2014 al Camerei de Conturi Buzau.Se aude ca este foarte voluminos, acest raport si acolo putem vedea,, realizarile'' acestui ,,PISPIRICA" DE PRIMAR.Asa o sa fiti foarte transparent,iar noi contribuabilii o sa stim sa ne alegem conducatorul.Nu de alta, dar sa nu mai gresim ca acum 4 ani.Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul Anonim de la 20,39, in cateva propozitii va contraziceti de 5 ori. Spuneti ca PSD-ul va culege roadele, apoi spuneti ca oamenii nu vor mai repeta greseala de acum 4 ani(!!??), pai ori va castiga ori va pierde?.Psd nu a castigat la Nehoiu datorita tradarii lui Bagiu nu avea nicio legatura daca e asa ar fi castigat Corcodel ca erau la PNL amandoi.Nu prea sunteti coerent in ce afirmati. Iar dvs domnule Muzgoci daca aveti cohones cum va laudati spuneti cu subiect si predicat cu nume si prenume cine vrea o paiata in loc de primar la Nehoiu si pentru care interese.Altfel nu sunteti decat carcotas sau inca asteptati o oferta mai buna si le aratati doar pisica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD isi va culege roadele adica ce-a semanat.

      Ștergere
    2. Si tu tot la PNL erai Ionut, asa ca stii ca Bagiu si-a vandut primari la schimb cu postul de presedinte.

      Ștergere
    3. CE A SEMANAT PSD?

      Ștergere
    4. In 2012 pe Lungu si in 2014 pe Milea

      Ștergere
    5. Psd e un partid pragmatic, nu conteaza cine e omul conteaza sa castige. au ei un feeling special.Pe Doru nu l-au vrut ca daca ar fi castigat sub sigla lor s-ar fi laudat ca ar fi castigat oricum si nu le-ar fi intors serviciile.Asa ca l-au lasat sa castige oricum. Ar fi ceva.

      Ștergere
  7. te-ai saturat sa fii tarfa lui Milea?

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnu Doru a anceput canpania ca domnu Claudiu nu a scris nimica !!

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Muzgoci am vazut pe blog ca vindeti tablete si m-ar interesa cea redusa la 549,99.O dati si in rate ca o vrea fetita si vreau sa i-o fac cadou. La pret intreg o pot lua mai ieftin ca lucrez la mobila si nu am posibilitati.Multumesc si succes in alegeri eu oricum va votez la orice partid. Si familia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai un pic de rabdare ca o sa dea PSD tablete la tot cartierul.

      Ștergere
  10. Puteti scie orice ca tot domnu Ionut iese primar.Va e ciuda? O sa va inchida gura dupa aia.....Va mutati singur....

    RăspundețiȘtergere
  11. io nam inteles dak ai plekat de la psd.sau ce?? iti faci partid??

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu imi doresc decat sa fie o campanie electorala frumoasa dara jigniri fara sa fie amestecata viata personala....sa castige cine merita, cine a facut si ii place sa faca ceva pentru nehoieni.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu imi doresc decat sa fie o campanie electorala frumoasa dara jigniri fara sa fie amestecata viata personala....sa castige cine merita, cine a facut si ii place sa faca ceva pentru nehoieni.

    RăspundețiȘtergere
  14. S-au primit noi membri la PSD Nehoiu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta e perioada in care se fac declaratii curajoase, cum a zis si Dragnea ca PSD poate boicota alegerile. Tu de fapt vrei sa plusezi? Ai grija ca nu stii ce carti au in mana cei de la masa. Vezi ca Milea are chinta sparta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe acest blog s-a aruncat cu laturi in organizatia Psd Nehoiu de 4 ani incontinuu si dvs. vorbiti de loialitate? Acest partid v-a dat un post de pe urma caruia ati castigat in 4 ani sute de milioane. Nu stiu daca vom castiga sau nu cu Milea dar cel putin e o lectie ca nu poti fi si cu sufletul in rai si cu sula in fund. Adica eu sunt cinstit, voi sunteti hoti dar stau la voi sa-mi termin mandatul si sa-mi incasez banutii si vreau sa ma puneti si primar... nu merge asa.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da,PSD Nehoiu este condus de Lungu,dar dupa data de 1 Februarie viata PSD Nehoiu va fi alta(se pare ca Lungu va pleca in puscarie).Da,in actul de cpntrol al curti de conturi sunt nereguli:-firma lui Levesica a patat multi bani.-firma unui domn din Siriu tot la fel.-Domnul Vinatoru are un ONG caruia primaria ia alocat subventie lunara.Stiti Nehoieni ca se va mari pretul la apa si canal?
    Astea sunt problemele Nehoienilor domnule Muzgoci,dar am mai scris pe aici ,dar dv nu ati publicat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Va rugam sa ma lamuriti si pe noi, care sunteti inginer de constructii civile sau rugam chiar pe beneficiarul investitiei ”Sediu primarie oras Nehoiu” sa puna pe saitul primariei plansele care fac parte din proiectul respectiv, mai ales pe cele care reprezinta fatadele imobilului pentru ca nu intelegem ce s-a intamplat, ce a solicitat beneficiarul, ce a inteles proiectantul si ce a realizat constructorul. Diferenta de nivel superior dintre corpul principal al cladirii si fronton este inadmisibila, a iesit o innadeala de prost gust si sunt curios sa vad procesul verbal de receptia lucrarii la final paote se uita cineva in sus sa o vada. Nu e de inteles ce a vrut executantul sa evidentieze prin diferentele de plan vertical si nivelul soclului fata de sol la roate cele 4 fatade. Pe fatada laterala dreapta si pe cea dorsala nu exista soclu, pe fatada stanga s-a lasat nivel de soclu 60 cm, pe fatada principala o portiune are 120 cm, alta are 60 iar alta deloc. S-a executat deja termoizolatia soclului deci nu e loc de interpretare. Domnilor, de ce ati insistat sa modificati proiectul initial si sa realizati acest imobil din materiale ieftine cu lucrari si resursa umana necalificata si neautorizata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce nu il intrebati pe fl. vice personal ca a trecut pe langa dvs si v-a salutat tocmai cand discutati azi in fata casei de cultura ”defectele” primariei. Inca nu e terminata fatada.

      Ștergere
  19. Dupa curtea de conturi de anul trecut i-au crescut sansele frezatului.... sa intre la brutarie impreuna cu seful Lungu. Iar tie iti cresc sansele la primarie. Fa rost de raportul curtii de conturi si publica un rezumat.Sa vada toti nehoienii ce multa ,,administratie” a invatat Milea in cei 3 ani. Parca asa zicea cineva aici... Pispirica a invatat doar cum sa cheltuiasca banii publici in interesul lui personal. Daca te incalzeste cu ceva Milea tot la brutarie ajunge chiar de avem ghinionul sa iasa primar. La fel ca Lungu. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca s-au folosit bani publici pentru inmormantare, mai ales ca nu erau niste oameni saraci!

      Ștergere
    2. Va rog eu,lasa-ți acest subiect deoparte.Chiar nu este cazul.

      Ștergere
    3. Dar de ce ati pus cratima?

      Ștergere
    4. Cred ca programul tabletei ma bate deseori.Evident din neatenție.Cei care se pricep ,știu despre ce vorbesc.Eu sunt atehnic si un pic neatent.

      Ștergere
  20. Fiecare cetatean al acestui oras are aceleasi drepturi cu ceilalti. Toti suntem egali in fata primariei. Ce a facut azi Milea este campanie electorala pe seama unor morti. Primaria a organizat si suportat toate inmormantarile de azi pe care le-a transformat in funeralii nationale. De ce nu beneficiaza toti de discursul primarului? De cand s-a transformat un eveniment privat intr-unul administrativ? Despre morti numai de bine dar rugam pe domnul Milea sa se ocupe cu aceeasi atentie si de urmatoarele inmormantari.

    RăspundețiȘtergere
  21. Din raportul curtii de conturi au rezultat deturnari de fonduri de peste trei zeci de miliarde de lei vechi,bani incasati de Lungu si Milea prin intermediul unor firme care nu au efectuat aceste lucrari.Sume deturnate de la doua lucrari-Baza sportiva 4.044.220.000 lei,si fonduri APIA pentru pasuni-6.685.540.000.lei.Vor urma alte informatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Muzgoci, oamenii te intreaba ce ai de gand cu care partid mergi dar nu le dai niciun raspuns numai amanari de luni de zile. Frumos respect pentru fanii tai si ai blogului. In acest timp celelalte echipe racoleaza oamenii buni. O sa te trezesti singur ca te lasi asteptat ca o mare vedeta. Dormi?

      Ștergere
    2. Vad ca deja a inceput campania electorala...si a inceput urit. Vad ca se vehiculeaza sume.. inainte de comenta, va rog sa analizati . Nu e vorba de deturnari de fonduri.. sunt lucrari executate, ati inteles gresit, cine v a dat informatia v a dus in eroare...Curtea a calculat suma rezultata din efectuarea lucrariiii.....dar nu a spus ca sunt deturnari de fonduri.....HAideti sa schimbam regulile jocului. ..cine castiga sa castige ca asa vor locuitorii nu din cauza noroiului improscat in ceilalti..

      Ștergere
    3. Vad ca deja a inceput campania electorala...si a inceput urit. Vad ca se vehiculeaza sume.. inainte de comenta, va rog sa analizati . Nu e vorba de deturnari de fonduri.. sunt lucrari executate, ati inteles gresit, cine v a dat informatia v a dus in eroare...Curtea a calculat suma rezultata din efectuarea lucrariiii.....dar nu a spus ca sunt deturnari de fonduri.....HAideti sa schimbam regulile jocului. ..cine castiga sa castige ca asa vor locuitorii nu din cauza noroiului improscat in ceilalti..

      Ștergere
    4. Daca a-ti citi raportul curti veti ramane blocati la ce hotii sau facut in ultimi 3 ani.Rog pe D-ul Milea sa-l publice pe siteul primariei daca are curaj.

      Ștergere
  22. Corcodel are e plătit cu fiul sau 16 miliarde de lei nu pentru ca a furat banii ci pentru ca nu a plătit la timp.A exercitat un abuz neplatindu-i la timp lui Strajeru.Florin a încurcat-o rău de tot pentru ca si-a dat bani către firma sa si procedura spune altceva.Banii nu au fost furați sa ne înțelegem bine.Asa ca nu veniți aberații gen nu au furat etc.S-a încălcat legea.Florin a greșit poate in multe privințe dar lui aparțin asfaltările si bani pentru primărie si stadion.Altfel astăzi ne uitam cum se ruina totul.Pacat ca nu S-a înțeles cu dumneavoastră altfel astăzi eram scutiți de multe dureri decap la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Se asteapta cineva la lupta dreapta? Asa e in politica si asa e in alegeri. Blaturi, trisari, tradari. Doar in sah nu poti trisa iar aici vorbim de alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  24. E foarte urit ce se intampla pe scena politica nehoiana.....reclamatii peste reclamatii...sunt implicati functionari...e trist..functionarii au fost executanti atat in timpul lui Corcodel cat si in timpul lui Lungu....si acum ambii se reclama si cad functionarii....acestia sunt terorizati. ...nu e corect. .ei au muncit si nu merita asta...potoliti va si faceti o campanie curata...ar fi mai frumos si pentru candidati si pentru salariati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salariatii au la dispozitie un cod moral si unul profesional, plus o optiune de rezerva in caz ca sunt constransi sa incalce legea. DEMISIA. Din cate stiu eu, nimeni nu a executat nimic gratis. Fiecare si-a primit plata. Unora li se platesc chiar avocati personali din banii primariei pentru procese personale.

      Ștergere
  25. Domnule Muzgoci, sefii dvs de la Buzau chiar au evaluat toate situatiile prin care poate trece Ionut pana la alegeri si au ajuns la concluzia ca va intra macar in campanie? Nu este o intrebare cinica ci una elementara. Il considera cu adevarat candidatul care le poate asigura pastrarea mandatului la Nehoiu si castigarea alegerilor generale? Pentru un partid mare interesul suprem este asigurarea a cat mai multe mandate de parlamentari. Restul e ciolaneala. Pe Ionut l-au luat in comparatie cu ceilalti candidati sau doar cu resursele actuale ale PSD?

    RăspundețiȘtergere
  26. O sa răspund la multe comentarii de aici,acum însă ma opresc sa fac doar o observatie.Am observat ca se repeta in continuu ca văz doamne a început CAMPANIA URÂTA.Ce este urat se afla la mine in spam,ce poate fii veridic si de explicat ,se afla aici,le puteți vedea si explica.Se întâmpla lucruri urate la Nehoiu si se întâmpla acum sub ochii noștri.Vreau sa nu las lucrurile sa scape de sub control.Acum s-a votat bugetul si nimeni nu spune de ce la Casa de Cultura se cheltuie aproape 2 miliarde fără sa ai cultura(o sa revin)mai bine zis cum a devenit o GAURA NEGRA a orașului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca la Casa de cultura capuseaza bugetul un ONG despre care vom auzi in curand pe alta cai.

      Ștergere
  27. Daca Milea este cinstit ,asa cum il apara unii,sa prezinte public actul de control al curtii de conturi care va clarifica totul.Sunt grave deturnari de fonduri din bugetul local,in beneficiul celor doi complici Lungu si Milea.Nu ma intereseaza luptele voastre politice,dar aici e vorba de banii Nehoienilor.Nu va intrebati cum a ajuns Milea sa prospere asa rapid cu un salariu de bugetar?Chiar si din sarbatoarea de Craciun Milea a facut o afacere montand instalatiile luminoase cu salariatii primariei si incasand contravaloarea acestei prestatii printr-o firma a unor prieteni.Voi continua cu alte informatii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca tot ati adus vorba de Craciun,ar fi interesant sa aflati ca primarusul Milea a impartit evlavios o suma frumusica din bugetul local de 1.034.000.000 lei ca ajutoare de urgenta ,cei mai multi beneficiari neavand acest drept.Dorim sa afiseze,asa cum e legal,lista persoanelor care au primit ajutoare de urgenta cu semnaturile acestora.

    RăspundețiȘtergere
  29. Raportul curtii de conturi se afla la Corcodel .Presedinta unui ONG se bate cu pumnii in piept ca stie ea cum s au folosit banii ptr ong ul din casa de cultura ,vb peste tot ca vi la dat si dvs.ca sunteti prieteni vechi.Ca va aliati cu Corcodel sa l terminati pe Milea.Sper sa publicati.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corcodel daca era destept nu avea de platit atatea miliarde. Cred ca este record de prostie chiar si in Romania, recunoscuta ca fruntasa pe mapamond, ca un primar sa nu fure dar sa plateasca atatea miliarde unei firme care nu mai poate de paguba lui.

      Ștergere
  30. Daca sumele care se vehiculeaza aici sunt reale atunci Milea este cel mai mare pericol pentru nehoieni. Trebuie sa lasati orgoliile deoparte si sa luptati toti impotriva acestui personaj sinistru condus din spate de alt sinistru. Bateti palma cu Bularca si cu Corcodel altfel nu mai scapam de borfasii astia care au capusat bugetul local. Oricare varianta este mai buna decat Milea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sumele care se dadeau ca ajutoare de urgenta erau mult mai mari in timpul lui corcodel.....si nu mai zicea nimeni nimic....oare de ce? Si sa fim seriosi, corcodel dadea ajutoare de urgenta la toate curvele... pe cand Milea da la cazuri sociale deosebite. ...Dar..a inceput campania..nu sunt ajutoare. e raportul curtii de conturi. Nu e raportul e altceva..... de la distanta se poate vorbi usor........ mai usor e sa critici decat sa faci ceva bun pentru nehoieni......dar orice facere de bine.........

      Ștergere
    2. de pe vremea lui Corcodel: ajutoare de urgenta de 1 miliard pe an. de pe vremea lui pispirica: ajutoare de urgenta de 1 miliard intr-o singura luna. mita electorala. de aia vorbeste lumea. mamica anonimului de la 17:14 a primit si ea ajutor de urgenta pe vremea lui Corcodel...

      Ștergere
  31. A murit Mişu Clemniuc, Dumnezeu să-l odihnească şi fără răutăţi sau ironii vă rugăm domnule Milea să vă îndreptaţi atenţia faţă de amărâtul de Romică şi să-l ajutaţi aşa cum v-aţi implicat în înmormântările de săptămâna trecută. La acelea aţi obţinut simpatia celor din partid dar pentru asta o să vă iubească Dumnezeu. Corcodel a avut măcar grijă să nu i se încalce drepturile patrimoniale ale lui Romică. Să nu lăsaţi vreun nenorocit să-l înşele, să vă faceţi datoria de protector social pentru un om cu probleme.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu vă mai dați atâta fete mari. Sunt câteva mesaje să avem o campanie frumoasă... ca să nu fie urâtă. Când aspiri la funcția de primar îți asumi și restul. Dl Muzgoci a trecut prin asta. Și dl Corcodel. Deci au rămas dnii Bularca și Milea. Este normal ca cetățean să aflu ce ,,secrete" au acestia ca să-i cunosc mai bine și să votez informat. Postările nu fac rău decât dacă sunt adevărate... Dacă domnul Muzgoci publică minciuni el se face de râs dar dacă sumele acelea cheltuite nelegal de Milea sunt reale, eu vreau să stiu. Lumea s-a desteptat chiar și la Nehoiu și mulți vor să știe adevărul. Dacă sumele acelea sunt reale domnul Milea devine o mare dezamăgire ca și dl Lungu și eu îi recomand să nu mai candideze ca are sanse mai mari să scape de pușcărie. Să țineți minte ce am zis acum.

    RăspundețiȘtergere
  33. Onorații fictionari din primarie nu mai faceti pe victime .nu..i destul ca la-ti vandut pe Lungu Milea de unde se ştie de datele din dosar ,daca voi le ştiți îl informati pe corcodel zilnic ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e corcodel primeste zilnic informatii de la unii salariati care au avut unele condimente peste salariu in timpul mandatului lui....pot sa dau si nume.......a spus el intr o seara la bistro...2 femei si un barbat......un indiciu.....din acelas serviciu.....o sa dau si nume dar doru nu le publica.

      Ștergere
    2. Da am auzit si eu.....cunosc persoanele.......si era de asteptat sa tradeze......acum au conturile goale si nu mai pot cumpara tot ce vor din toate magazinele moca. Da Corcodel a recunoscut la bistro...persoanele astea sunt chiar foarte aproape de Milea.....sunt de incredere.o sa revin cu nume....sper sa le publice.......

      Ștergere
    3. Ne plac amanuntele, mai zi! Ce masa era, la geam sau la perete? Cu ce era imbracat? In ce parte tinea telefonul? N-a zis si de iphoanele pe care le-a facut cadou Lungu unor doamne si sunt si acum pe inventarul primariei? Ia uite nesimtitul de Corcodel te pomenesti ca nici studiile tale platite din banii primariei n-a zis nimic. Sa vezi ce-l batem pe Corcodel asta ca nu zice decat de doi insi iar restul ati dus-o foarte rau cu Lungu si Milea.

      Ștergere
    4. TeRMINATI CU PROSTIILE SI LASATI FUNCTIONARII IN PACE. DORULE AI ZIS CA NU AMESTECI FUNCTIONARII.

      Ștergere
    5. Nu mai dati vina pe functionari primariei.Milea la turnat pe Lungu.

      Ștergere
  34. Stiu ca lui Milea nu.i convine ca te.ai apropiat de corcodel.o sa primesti tot felu de mesaje pe blog si de la ,,prieteni” sa te puna rau cu corcodel. sper sa ai discernamant sa nu te lasi manipulat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde este apropierea!Probabil se regăsește in arhicunoscutul "nu ești cu noi ,ești împotriva noastră"

      Ștergere
  35. Sustinatorii lu corcodel dati mi 3 motive ca sa l votez.....3 realizari ale lui in 20 de ani.........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fabia rosie, apartament, magazin de bijuterii ...

      Ștergere
  36. Cei peste 2 miliarde lei alocati casei de cultura, sunt papati de asociatia ,,Asociatia Culturala, Datini si Obiceiuri Muntenesti'', infiintata in 16.02.2015, consumatorii fiind : Titel Vinatoru, Paganini si altii.Ar trebui sa ne dea explicatii directorul actual al casei de cultura si sa ne motiveze care este efectul acestei cheltuieli destul de mare. Dl.Doru este benefic pentru noi contribuabilii sa aflam nominal salariatii de la casa de cultura si de la Asociatia Sportiva , pentru a sti cati banii se irosesc din bugetul local cu salariile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne poate spune cineva cu ce sporturi se ocupa Asociatia Sportiva? Ce performante are?

      Ștergere
  37. Aha,asociatia cu dansurile populare.Pe mine m-ar interesa daca aceasta asociatie are documente de evidenta contabila daca i-a cerut vreodata consiliul local un raport financiar sau macar l-a intrebat pe directorul casei de cultura in baza a ce a facut contract cu ei. daca sunt autorizati sa se ocupe de copii sau doar amatori.E usor sa faci un ONG ca nu dai taxe impozite chirii si faci ce vrei tu ca nu te intreaba nimeni.Sa vedem ce parere are si altcineva ce se petrece la casa de cultura.Si da, am dori sa aflam si cati salariati sunt ca sunt multe variante care circula.

    RăspundețiȘtergere
  38. Se ce nu poare sa mi dea nimeni 3 motive sa il aleg pe Corcodel? Bai fratilor nu va e oarecum sa mi spuneti sa l votez pe Corcodel? Ce a facut pt. Nehoiu? Vreti iar ura si dusmanie in oras? Si banii cheltuiti cu fetitele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CORCODEL, ESTE LIBER IN COMPARATIE CU LUNGU ,IAR MILEA ESTE PE URMELE LUI LUNGU.DACA ITI PLAC HOTII VOTEAZA-I IN CONTINUARE

      Ștergere
  39. Asta înseamnă diversitate de păreri.Din 8 comentarii am dat drumul la 6.Cele doua erau răfuieli între colegi ,salariați ai primăriei.Sunt bleguti ,dacă nu au învățat nimic din lecția lui 2012.Nu place nimănui ,când se regăsește pe aici si așa aluziv.Cand este laudat este cam bine,când nu...........ar cam trebui închis.Va promit dezastre pentru multi aspiranți la "funcția"de persoana publica.De altfel ,anul acesta voi înființa un ziar județean,după toate regulile presei democratice.Speram noi si un post tv.Pana acum am menajat pe toată lumea ,dar de acum încolo nu voi căruța pe nimeni.Nici pe Milea,nici pe Radu,nici pe Corcodel.Toti vor trebui sa răspundă la niște întrebări,toti.Cineva spunea ca idealismul meu a devenit naivitate de care au profitat toti.Sute de mii de EU sunt țocati de niște familii ,fără merite in acest oraș.Vreti sa alegeți hoți ,aveți de unde alege.Vreti sa alegeți oameni cărora sa le pese de Orășelul asta ,atunci urmăriți-ma cu atenție si urmați-ma.Mi-am făcut datoria fata de acest oraș,am făcut tot ce a ținut de mine sa vina bani in acest oraș si au venit.Daca nu ma opuneam public,chiar cu riscul de a supăra nume importante ,spitalul nu mai exista.porniti discuțiile de acolo de unde se toaca bani.Lemne de foc,chipurile pentru scoli,ONG-uri,multe ONG-uri,asociatii de pensionari,de sugari de măritate si nemaritate.Buget Casa de Cultura,sport ajutoare de urgentă.APIA etc.Eu voi întreba in scris si voi cere chiar si in instanța sumele plătite de unele societăți comerciale si persoane fizice .Sa vedeți evaziuni in zona asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diversitate de pareri inseamna sa se exprime toti. Ce faci tu este cenzura. Si noi o sa publicam ce nu ai publicat tu ca sa vada lumea de ce ti-a fost frica. Nu ne pasa ce vor salariatii ei si-au luat malaiul sau pedeapsa.

      Ștergere
    2. Dacă ești veninos si nu ma respecți ,in dragostea ta oarba fata de Corcodel ,nu o sa te mai public.

      Ștergere
    3. Domnule eu sunt obiectiv, nu ma intereseaza salariatii au codul muncii in fata si isi asuma activitatea. Primarii nu fura singuri ci prin ei deci sa nu se mai planga nici unul. E bine cand isi primesc casele si concediile dar nu e bine cand vine curtea si parchetul. Nu ti-am aratat lipsa de respect dar in spatiu public esti dator cu expicatii. Te deranjeaza daca te intreb ce inseamna ”noi” cand spui ca deschideti un post tv? Te referi la o echipa politica? Ca s-ar putea sa fim coechipieri din cate am inteles si nu e cazul sa te certi cu mine.

      Ștergere
  40. Erata:programul îmi joaca feste.cruta nu căruța si orașul cu o .Mai sunt si altele ,dar asta este.

    RăspundețiȘtergere
  41. Citesc pe portalul judecatoriei patarlagele si ma minunez!!!!Stefan Maria martor in procesul lui Lungu care a avut azi termen.Milea tu ce zici de asta?Doreii te au tradat sau sunteti toti cu Lungu?Din doua,doar una e plauzibila.Oare care?

    RăspundețiȘtergere
  42. Te interesează cu cine e Dorel Milea Lungu ,nu e vorba care cu cine e ????nu te mai minuna ar trebui să-ți scriu care e adevărul dar mă abțin deocamdată :De Prieteni Trădări Linguşeli Plîngeri Penale MINCIUNI
    O să scriu adevărul despre toate pe facebooc dar nu acum

    RăspundețiȘtergere
  43. Mai usor ne este sa precizam care sunt lucrarile lui Milea. Asfaltarea strazilor din centru. Cat despre proiectele lui Lungu s-a vazut rezultatul. Un ambulator de miliarde care sta inchis de vineri pana luni cand urgentele sunt mai mari. Bani bagati aiurea in aparate care stau. Plus o incercare de reabilitare a casei de cultura pe care spuneti ca a impiedicat-o discotecarul. Nici macar procesul cu el nu l-a castigat primaria. Toate procesele astea ale lui Lungu pe care Milea s-a incapatanat sa le continue la ordinul lui au costat bani frumosi avocatele lui Lungu sunt scumnpe. Cine va fi tras la raspundere pentru aceste onorarii de lux? Consiliul local este de acord sa plateasca avocati contractati de Milea si Lungu la preturi de CEDO? Mai baieti inainte de a vorbi de realizarile lui Corcodel hai sa vedem cat ne costa ambitia lui Lungu si a lui Milea de a-l rapune pe Corcodel.

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce facem domnule Doru ne decidem cine sunt candidatii sau mai asteptam sa vedem ce face interesul national maine?Intre timp s-a plictisit si Radu asteptand si s-a lasat.

    RăspundețiȘtergere
  45. Permiteti-mi sa am rezerve in privinta unei singure chestiuni si anume faptul ca PSD accepta cu buna stiinta sa desemneze un candidat care sa fie finantat cu banii lui Lungu. Riscul e atat de mare incat mai bine l-ar prefera pe Lungu. Ferma de porci si iezi e pentru campanie pregatita. Doar nu isi imagineaza cineva ca partidul baga bani in candidati. Parerea mea e ca alegerea e foarte grea asa ca nu renuntati inca domnule Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
  46. Chiar credeți ca integritatea este punctul forte al PSD!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ati stat dvs 4 ani la PSD chiar cred in integritatea acestui partid.

      Ștergere
  47. Deloc. Vorbeam de riscuri. Sa-l arunci pe Milea in competitie e ca si cand i-ai pune lui Lungu pantofii si paltonul lui Milea si le-ai zice oamenilor ca e Milea.

    RăspundețiȘtergere
  48. De fapt Lungu a iesit din viata politica de un an si 3 luni. Milea s-a descurcat singur si se va descurca incontinuare. Legea va spune daca are dreptul sau nu sa candideze. El a fost loial Psd si e normal ca acestia sa-i acorde incredere mai ales ca in urma consultarii organizatiei PSD Nehoiu aceasta a spus clar ca il va sustine pe Milea si nu pe Muzgoci.Nici in ochii opiniei publice Muzgoci nu e deasupra lui Milea ca intentie de vot. Si atunci psd Buzau ce sa faca? Sa destrame organizatia si sa riste? Logic ca trebuie sa mearga pe varianta optima primarul in functie cu toata organizatia in spate are cele mai bune sanse. Doru ar trebui sa se multumeasca cu un post de consilier judetean pe care il merita. Este prea tarziu sa mai faca inca un partid la Nehoiu si sa candideze. A cazut prada increderii si a intarziat prea mult. Cel tarziu in toamna tba sa demisioneze din Psd.Acum e prea tarziu nu mai are motive credibile.

    RăspundețiȘtergere
  49. Puteți să spuneți despre Milea ce vreți! Că-i Lungu revenant, că-i cârpa nu știu cui, omul a câștigat electoratul care face diferența. Feisbuciștii. Doar câmpul tactic îl mai poate scoate din joc, altminteri puteți să-i spuneți de pe acum dom' primar.

    RăspundețiȘtergere
  50. Vad ca s-a aflat si aici ca Milea l-a turnat pe Lungu.Ce nu se stia ca socru lui Milea secretaru l-a turnat si el pe Lungu. Si inca doi salariati. Ei zic ca la intelegere cu Lungu dar nu cred.Asa e rasa lor de turnatori.Milea se debaraseaza curand de Lungu ca sa-i creasca sansele veti vedea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu se stie e ca secretarul socrul primarului interimar l a tradat pe corcodel in 2012, la inceputul mandatului credea ca Nehoiu e al lui mai ale ca gineresu era viceprimar.acum ca se afla la strimtoare nu numai ca l a tradat pe lungu in dosarul capra- ca de la el a cunoscut corcodel tot dar il va vinde si pe gineresu corcodel i a promis ca il scapa de toate belele daca e cu el.IIHHHHHH.URIT.....INCEPE SPECTACOLUL.MILEA NICI NU STI DE UNDE TI SE VA TRAGE.

      Ștergere
  51. Introduceţi comentariulDl Muzgoci, ati mai candidat pt functia de primar al orasului,si poate veti mai candida. Sprijin politic ati avut intotdeauna.....si nu numai,ati avut si sustinere financiara,ce nu inteleg eu este cum de nu ati reusit pana acum sa ajungeti in fruntea orasului?? Oare va lipsesc unele calitati,sau o fi doar ghinion? Sau poate nu sunteti simpatizat de "comunitate"?

    RăspundețiȘtergere
  52. Milea a ajuns primaras tradandu-l in cel mai parsiv mod pe cel care l-a adunat de pe drum ,iar acum ,pentru a se salva ,l-a tradat pe Lungu la Parchet la Ploiesti.Pe el nu-l intereseaza oamenii pentru ca el nu are omenie ,el vrea doar salariu de primar si beneficiile pe care le are de la primarie.Sa-i fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  53. Introduceţi comentariul dvs...in 2012 ati intrat in PSD alaturi de colegul de partid Florin Lungu. Amandoi veneati de undeva din "dreapta". Mare parte din proiectele cu care ati cucerit electoratul s-au realizat. Acum ca s-au schimbat putin opiniile d-voastra despre PSD nu este responsabilitatea noastra ca si cetateni, dar se pare ca totusi ati gasit o portita sa va retrageti spre dreapta PMP . Intrebarea mea este o sa demisionati din functia de la CJ? Asa ar fi drept si just! Dar sa nu vorbim din nou despre ce este just ca nu suntem in masura. Cand pierzi ceva.macar sa-ti pastrezi demnitatea! Deci fruntea sus si mult succes cu PMP!ln ri

    RăspundețiȘtergere
  54. Imunitatea lui Oprea s-a ridicat, practic UNPR nu mai exista. Intrebarea nu este cine va fi candidatul PSD la Nehoiu ci al cui candidat va fi Corcodel? E o tema serioasa de gandire.

    RăspundețiȘtergere
  55. Singura problema a lui Doru e ca nu poate functiona in echipa decat daca este recunoscut ca lider. In alte conditii nu rezista nici el si nici echipa.

    RăspundețiȘtergere
  56. Si ma rog,argumentati.Aia cu lidereala este ok,dar restul este o stupizenie.Cand l-am scos pe Lungu primar am functionat,lasand orgolii,lasand ambitii personale si ne-am subordonat unui deziderat.Se pare ca doar eu am facut-o,restul mai pe langa.Faptul ca am intalnit oameni fara caracter ,nu mai este treaba mea.Faptul ca ei aveau un plan bine pus la punct stricat doar de procurori,iarasi nu mai este treaba mea.Toata lumea a mizat pe faptul ca functia de consilier judetean nu se refuza.Ca la marlania asta au achiest si liderul PSD Buzau ,asta-i altceva.Uite ca se poate sa se renunte si la functia de consilier judetean si la alte functii caldute.Sa le dea lui Gavriloiu,la neveste3le lor ,lui Manu ,lui Dorel si lui giner'su.iar nehoienii sa fie mandrii de primarul lor daca-i voteaza.La varsta mea nu ma prostituez.Vreau sa fac ceva si eu chiar am facut,daca nu eu am de unde sa culeg satisfactii.Din munca mea de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce te aprinzi ca nu am zis cu rautate. Tocmai ca nu se poate face o echipa daca nu are un lider bun. Presedinte la PSD aici e Gavriloiu. CINE IL BAGA IN SEAMA PE GAVRILOIU? A ORGANIZAT VREODATA O SEDINTA O ADUNARE CEVA? Ce echipa este aia care e condusa de altcineva decat liderul ei? Defectul de care am zis ca il ai influenteaza si echipa. Si sincer eu cred ca exagerezi un pic cand spui mereu ca tu l-ai scos pe Lungu primar. Lungu a avut o echipa mare si era momentul in care nehoienii au zis ca nu e rau sa mai schimbe oamenii. Eu am votat Corcodel pentru ca mi-e frica de analfabeti in posturi de conducere sunt foarte periculosi am trait perioada anilor 60 70. Sa te fereasca Dumnezeu dragutul de prost în fruntea unei structuri. Atat iti lipseste tie Dorule un pic de modestie si spirit de echipa in rest esti un baiat exceptional.

      Ștergere
  57. Introduceţi comentariul dvs... Nu stiu cine este Gavriloiu asta dar vad ca este un personaj in viata politica Nehoiana,,,,, daca nu este o persoana controversata inseamna ca nu a furat nimic de la nimeni... Ce adunari sa mai faca la PSD ca fac destule....dar cu usile inchise...cred ca-s reguli de ordine interioara...

    RăspundețiȘtergere
  58. Aha deci acum ati inceput "balacareala" ! Sa fie oare rezultatul faptului ca nu ati fost d-voastra cel validat de Bz pt functia de lider pe Nehoiu??? Eu am convingerea ca Milea (vice primarul) nu o sa raspunda la provocari,indiferent de natura lor.....va recomand si d-voastra ...ati vazut ca nu ati avut succes in campaniile precedente cu aceste strategii.

    RăspundețiȘtergere
  59. Corcodel e mic copil pe lîngă milea ăsta cere de rupe lemne porci brînză bani trebuie să-i întrețină şi familia şuşu :trădări e puțin spus după l-au vîndut pe Lungu marele Gavriloiu şi milea acuma se mănincă între ei pe ciolan .nu mai e prostu de lungu să..i tină din bani ..

    RăspundețiȘtergere
  60. Sa ne raportam la intrebarea cheie din postarea ta ”Sunteti de acord cu mine ca parca nu mai sunt asteptate asa, ca altadata?” (alegerile)
    Tu asta crezi, ca nu sunt asteptate? Va fi mult peste tensiunea de acum 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
  61. Corcodel a avut foarte multe realizări si le-a continuat chiar si dupa ce n-a mai iesit primar.A mai facut o casa la Valea Lupului sau e posibil sa ne inselam si sa fie facuta tot din salariul de profesoară.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări