Anunt important.

Îmi pare rau că s-a ajuns la o asemenea situaţie şi trebuie să vă anunţ că blogul a fost spart pentru că cineva a reuşit să ghicească vechea parolă şi să stearga o multime de articole. A fost usor să ne dăm seama cine, dacă articolele care au rămas sunt cele în care subiect era fostul primar, Alexandru Corcodel.
Se ştie în tinereţe e mai greu să accepţi criticile însă orgoliul îţi poate deveni un inamic. Dictatorii nu vor accepta niciodată să fie criticaţi. Sper ca din experienţa mea să înţelegem toţi cu cine avem de-a face.

Între timp, ca să le stea unora în gât, Proiect Nehoiu rămâne deschis, şi cine are urechi de auzit, să audă iar cine are "bile" să iasă la interval. Şi încă ceva: cine crede că a invetat comunicarea politică la Nehoiu, să se gândească mai bine.

Când alţii, care azi se văd un fel de Che Guevara de Gârboi, îi cântau colinde lui Corcodel cu glas sfios, ţurloaiele tremurând şi ochii în lacrimi de emoţie, Proiect Nehoiu făcea sute şi chiar mii vizualizări pe zi. Oamenii comentau şi ne rugau să le publicăm părerile fără să îşi dea numele. Le era frică de un om care a terorizat oraşul 20 de ani şi care, din păcate are discipoli, ciocoi.  Aici, online,  pornea în 2008 un fenomen. Fenomenul ala e Proiect Nehoiu. Si ramane aici pentru a taxa orice abatere de la lege sau de la bunul simt.


 Semnat,
Unchiu' Sam.

Comentarii

  1. Dacă doriți să fiți credibil faceți plângere și toate demersurile necesare pentru prinderea și pedepsirea făptașului. Spartul blogului este echivalent cu intrarea prin efracție. Sunteți politician. Militați pentru respectarea legilor. Aveți ocazia să câștigați capital politic sancționând derapajele de la lege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt derapaje controlate zise si drifturi!! :))))...Muzgoci nu vrea sa fie credibil ci "incredibil". Hahaha...

      Ștergere
    2. Total de accord!.......Titi Loaie

      Ștergere
  2. https://web.archive.org/web/20160110140318/http://proiect-nehoiu.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca doriti alta metoda sa va recuperati postarile puteti cauta dupa url sau dupa titlul postarii pe google care are toate paginile indexate, de genul : http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BR2VKM3EB9EJ:proiect-nehoiu.blogspot.com/2015/12/de-ce-nu-avem-o-traditie-in-sarbatori.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro si le puteti reposta fara nicio problema cu pastrarea vizualizarilor si a comentariilor daca este postat pe acelasi ID de post de la blogger, nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca exista in memoria cache, insemana ca le-ai ascuns singur cu buna stiinta. Nu stiu ce de va imaginati voi Muzgocii ca lumea e idioata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bou mai ești ma!Mare bou!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu sunt toate postarile pe google doar unele

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu se mai aude nimic?? noutati??

    RăspundețiȘtergere
  8. Oooooooo,sunt multe.Demisii,apariții,plecări,regrupări,pușcării,procese,pușcăriabili noi,surprize.

    RăspundețiȘtergere
  9. In seara asta va fi doar un preambul.zilele următoare vor aduce noutăți si știri,sper eu multe știri.Se lucrează intens.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări