Sedinta CJ Buzau- luni la orele 12.00 la sediul ACR Nehoiu.

Sedinta este publica.

Comentarii

  1. Eee, acum când președintele consiliului județean este ales de popor trebuie să-și arate și domnul Emanuel chipul în teritoriu, altminteri pentru domnia sa Valea Buzăului se înfunda la Poieni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ups. Am luat plasă. Abia acum am văzut că sunt articole vechi, iar multe dintre cele recente șterse. Probabil ați făcut schimb de bloguri cu juniorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum, prinde contur și amenințarea cu: o să vedeți un alt Doru după sărbători! Doru fără blog. Cumințel. Îmi pare rău că nu am făcut print sceenuri înainte de periaj, doar așa pentru aducere aminte, nu cum a pățit-o Boșco!

    RăspundețiȘtergere
  4. Suntem în 2016!!!Ce şedinţă de C.J de anul trecut?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va grăbiți in a emite judecați pripite.Pur si simplu nu știu ce se întâmpla.Am găsit blogul așa cum i-l vedeți ,cu toate postările șterse pana la astea.O sa-l rog pe Bogdan sa verifice despre ce este vorba .

    RăspundețiȘtergere
  6. Convenabilă chestie. Din senin, din blog au dispărut articole. Mama lor de hacheri!

    RăspundețiȘtergere
  7. stai linistita barfe ca avem si noi print sceenuri

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai devenit si tu ascultator ca Milea? Ai vazut ca el se descurca fara blog.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu stiu de ce va mirati parca nu stiti ca Muzgoci e campionul victimizarilor. Mai intai ca i-au dat foc la firma apoi ca l-a furat Corcodel la alegeri apoi ca psdistii i-au tras ciolanul din fata tocmai cand luase cutitul si furculita, apoi ca s-au platit tigani sa-l omoare, acum ca i-au spart blogul. pun pariu ca asta nu se publica...

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu cretinule din ce ai enumerat aici ce nu este adevărat.A pus el țiganii sa-l amenințe?Nu i-a ars lui fabrica?Mai bine ați lua atitudine cum Milea va fura cu mașini la gunoi niște fiare vechi,buldo mâncătorie de bani ,afaceri cu indivizi din lunca mare.El a fost chemat la DNA la Ploiesti in ziua când socrul sau era condamnat la 2,7 ani de închisoare.Tot Muzgoci estevinovat?Prosonvanilor ce sunteți .

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt afacerile lui Lungu controlate prin consilierul Lungu si Moise. Milea doar executa. Buzaul sa se mai gandeasca inainte de a ne livra un candidat la pachet cu Lungu. Sau sa nu se gandeasca si sa piarda alegerile.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări