Luni 11 mai- Nehoiu va fi gazda sedintei extraordinare a Consiliului Judetean Buzau.

Luni 11 mai, va avea loc o sedinta extraordinara a CJ care se va desfasura in sala de festivitati a ACR din orasul Nehoiu. Orele de desfasurare si ordinea de zi vor fi anuntate in zilele care urmeaza, cel mai tarziu pana vineri. Sedinta este publica si vor fi discutate probleme de infrastructura, sanatate, educatie, turism si alte probleme specifice Vaii Buzaului. Sunt invitati primarii si sefii consiliilor locale de pe Valea Buzaului dar si importanti oameni de afaceri din Nehoiu si din imprejurimi.

Comentarii

  1. Urjan Elionora6 mai 2015 la 10:29

    Sper să nu uitaţi de problemele unora dintre crescătorii de animale care sunt umiliţi de 3 ani!
    Urjan Elionora

    RăspundețiȘtergere
  2. In ce ma priveste,mi-as dori ca lucrurile sa fie bune ,pentru absolut toata lumea.Uneori poti ,alteori te zbati ,dar degeaba.Problemele se rezolva discutand si nu revansard.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de publica este sedinta? Daca eu, un neica nimeni, doresc sa asist la sedinta, se poate? Sau sunt scaune doar pentru membrii si invitatii lor?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumneavoastra sunteti cetatean si este dreptul dvs sa participati.Nimeni nu are voie sa va ingradeasca acest drept.Depinde la ce ora veniti si cate locuri sunt,dar daca veniti si va asezati in sala,nimeni nu va da afara.Se poate sta si in picioare ,daca nu mai sunt locuri,asa ca veniti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări