O PREMIERA ISTORICA- SEDINTA DE CONSILIU JUDETEAN DE LUNA VIITOARE SE VA TINE LA NEHOIU. INITIATIVA E MENITA SA ADUCA LIDERII JUDETULUI MAI APROAPE DE OAMENI



Şedinţa ordinară de Consiliu Judeţean din luna viitoare se va ţine în oraşul Nehoiu, într-un spaţiu care încă nu a fost stabilit.consilier
Decizia a fost luată de consilierii judeţeni astăzi, la propunerea colegului lor Doru Muzgoci, de loc din Nehoiu.
Iniţiativa a fost apreciată atât de consilierii judeţeni, cât şi de conducerea Consiliului Judeţean. În acest fel consilierii vor afla problemele locuitorilor de pe Valea Buzăului.
Rămâne de văzut dacă aceste deplasări se vor transforma în obicei, mai ales că există solicitări şi din partea altor consilieri. 

Comentarii

  1. Sper sa fie într-o sâmbătă și sa se tina pe scena Casei de Cultura iar locurile din sala sa fie toate ocupate de locuitori ai Nehoiului. Ar fi un spectacol pe cinste. In orice alta formula, fără public, va fi doar o slaba încercare de spălare a imaginii șifonate în urma zăngănitului de cătușe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stiu ca orice s-ar face,tot se gasesc sceptici care sa demonteze oricum orice.Nu este bine nu?Zanganit de catuse sunt si la colegii liberali,si cel care ne-a invrajbit 20 de ani ,dar nu la mine.Nu voi raspunde eu in locul niciunui penal de oriunde ar fi el.Ma intereseaza sa pot face ceva ,daca nu ,viata merge inainte.Nu astept nimic cu dintii inclestati.

    RăspundețiȘtergere
  3. De parca acei consilieri judeteni nu ar trai in judetul Buzau , trebuie adusi cu forta sa fie"mai aproape de oameni". Nea Doru aveti niste clisee verbale de te doare mintea. Vorbiti despre aceasta sedinta ca "premiera istorica" probabil dupa revolutie de parca s-ar fi inceput asfaltarea Podu Negru Paltinis ca si aia tot premiera istorica ar fi. Melodramatic dar cu ce eficienta, doar spalari de imagine? Sper sa fie sedinta publica intr-un spatiu suficient sa vina lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spre RUSINEA nehoienilor vine consiliul judetean, pentru ca al nostru consiliu local nu a fost in stare sa-si rezolve problemele, nu mai stie cum se face o sedinta de consiliu.
    Iar consiliul judetean nu vine datorita dl. Muzgoci, altele sunt persoanele care au alarmat cu privire la neregulile locale!
    Si da, vor deveni obicei pana vom fi si noi din nou in stare sa ne rezolvam singuri problemele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta da prost. De parca vine sau ar putea veni in control sau ar putea substitui consiliul local . Sau parca atributiile CJ se suprapun cu cele ale CL. Dute ma pe fbk ca habar nu ai despre ce e vorba aici.

      Ștergere
  5. Daca faci de faci,daca nu faci de ce nu faci,daca totusi faci nu-i meritul tau ,este al altora.Cunosc tipologia ,nu de ieri de azi.Venim in intampinarea problemelor Consiliului Local Nehoiu ,nu sa le rezolvam noi problemele.Nu stiu cat de bine va fi ,dar rau nu are cum sa fie,totusi ideea si propunerea imi apartine 100%.In speranta ca va iesi ceva benefic din aceasta actiune ,spun doar ca respect punctul de vedere al tuturor.Cu bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca numesti respect cenzurarea (nepublicarea) comentariilor care sunt mai mult decat decente dar care nu-ti convin, te înșeli amarnic. Daca cineva are ceva de spus va gasi o modalitate s-o faca in ciuda respectului tau pentru alte puncte de vedere si in acel moment vei fi etichetat ca demagog.

      Ștergere
  6. Nu comentariile la adresa mea ma deranjeaza.Dupa ton, cred ca orice as spune ,este in defavoarea mea.Scrieti la dvs pe pagina ce doriti ,aici eu decid .Vedeti care este diferenta, eu sunt un "tu"si asta nu-mi place.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miroase a campanie nea Doru..nu suntem prosti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu domnisorule,nu este campanie,este pur si simplu administratie de care Nehoiu are MAAARE nevoie.Cel putin eu si colegii mei asta facem.Altii fac campanie si se gandesc la CIOLAN,dar ne impiedica foarte violent.O sa vorbim despre asta.

      Ștergere
    2. daaaaaa, va impiedica agenturili straine si mai nou DNA de asta nu rezolvati nimic. cunoastem poezia. ce e remarcabil e ca in lipsa de comentarii favorabile nea Doru este obligat sa le publice si pe astea mai critice.

      Ștergere
    3. Cunosc pe cineva care isi povesteste afacerile si repeta cu satisfactie ,,eu nu sunt prost,,...mai spune ceva iar zice ,,eu nu sunt prost,,... Probabil are o frustrare, dar ar trebui sa repete in gand. Spunand cu voce tare nu convinge pe nimeni nici macar pe el. Aviz amicului de la 19.04.

      Ștergere
  8. Ma intreb de ce ne-o fi lasat cel de sus pe pamantul asta carcotasi inainte de a se produce un eveniment. Apreciez ideea organizarii unei sedinte cu alesii judeteni. Probabil vor fi dezbatute teme care includ rezolvarea unor probleme comune mai multor localitati de pe aceasta vale.Sa nu uitam ca Nehoiu este unul dintre cele 4 orase ale judetului, cu exceptia municipiului Buzau. Ce poate fi gresit intr-o astfel de initiativa? Societatea este intr-o continua schimbare.Putem sta cramponati in niste tipare care nu mai corespund vremurilor? Indiferent ce va presupune aceasta intalnire, cu siguranta nu poate fi ceva rau.Sper sa traiesc si timpuri in care reprezentantii tuturor grupurilor politice, sociale sau de alta natura pot avea un dialog decent, bazat pe aprecierea sau combaterea unor idei, nu a unor persoane.Probabil atunci vom incepe sa evoluam. Atunci cand vom intelege ca trebuie sa ne respectam pentru ceea ce suntem, cu bune si rele, ca ne putem sprijini unii pe altii prin simple gesturi care costa putin dar inseamna mult, vom incepe sa evoluam. Eu tot sper ca TOLERANTA sa puna stapanire pe noi si sa ne dam mana pentru a construi ceva durabil in timp in acest frumos orasel de munte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos si adevarat. Ceea ce ati scris este corect intr-o societate normala, intr-o tara cu stat de drept. Dar va reamintesc cateva lucruri: Bagiu presedintele consiliului judetean este in puscarie de 5 luni pentru luare de mita, trafic de influenta, etc. Presedintele PSD Buzau partid majoritar in consiliul judetean (are si presedintele interimar) a fost condamnat de instanta de fond la 5 ani inchisoare cu executare. Alti senatori si deputati psd buzoieni sunt trimisi in judecata pt. fapte de coruptie(Mocanu, Ghiveciu). In astfel de conditii imi spuneti mie ca sunt cramponat in niste tipare care nu mai corespund vremurilor pentru ca sunt intolerant? Cu acesti politicieni doriti dumneavoastra sa fim toleranti? Nu vorbesc aici de Doru Muzgoci, sunt sigur ca nu are probleme cu legea si poate initiativa lui e de buna credinta, dar mai avem noi incredere in consiliul judetean? In iunie sunt trei ani de cand au fost alesi oameni buni si priviti Nehoiul! Spitalul probleme nerezolvate, drumul Nehoiasu- Basca distrus, strazile din Nehoiu-varza,liceul numai in scandaluri si rezultate proaste(fostul director ia 4,5 la un concurs si fuge), primarul nostru in arest la domiciliu, vicele si secretarul cercetati, etc. si voi imi vorbiti mie de concordie toleranta si intelegere, de respect, de bune si de rele? Ce i-a impiedicat pe consilierii judeteni sa constate problemele(ce jignire, vin aici dupa 3 ani abia sa constate problemele, nu se stie cand le vor dezbate si solutiona) pana acum? Este o prosteala pe fata marca psd " noua ne pasa, noi venim spre voi, etc. Cu astfel de oameni ma sfatuiti "sa ne dam mana pentru a construi ceva durabil...". Cat de naiv sunteti...

      Ștergere
    2. Eu as vrea sa vorbim despre oameni si despre fapte.Va rreamintesc ca Bigiu este arestat pentru fapte comise in timpul cand era mare liberal.Nu vreau sa vorbesc despre ,culoarea celor care incalca legea.In loc sa vorbim de subiectul pus in discutie,noi vorbim despre care are mai multi penali,voi sau noi.Vestita poveste a lui "ba tu".L-am vazut pe Ludovic Orban scuipand foc inpotriva coruptilor si a doua zi,era in situatia incriminatilor.Daca dvs v-am facut un rau invitand CJ-ul la Nehoiu ,imi cer scuze.Eu cred ca uni sunt speriati ca se poate face ceva.O sa revin cu subiectul asta.Va salut.

      Ștergere
    3. Chiar vrei sa ne prostesti Dorule? Despre oameni si fapte vorbesc si eu. Bagiu a fost arestat pentru LUARE DE MITA IN FLAGRANT in decembrie 2014. La ce partid era ??? Binenteles ca a facut ilegalitati si cand era la PNL, omul era spagar de meserie deaia l-a si racolat psdul. Ba eu vreau sa vorbesc despre culoarea politica a celor care incalca legea pentru ca in judetul Buzau e dezastru cu psd-ul .Nu-ti face cinste aceasta aparare a coruptilor sau devierea subiectului crede-ma. Eu si altii vrem sa te sprijinim dar daca te faci ca ploua cand arde jarul la talpi si-i mangai pe crestet pe corupti, ne mai gandim. Nu te-am criticat pentru initiva cu CJ, ne-am exprimat motivat scepticismul. Macar sa faceti ceva si sa ne dati peste nas.

      Ștergere
    4. Iar faci greseala sa crezi ca aici expun critici numai adversarii politici. Sunt oameni neutri care vad mai bine de pe margine. A nu recunoaste o problema(si coruptia la PSD e o grava problema, mai mare ca la alte partide) inseamna ca nu vrei sa o rezolvi. Nu e nimeni "speriat ca se poate face ceva". Noi stim ca se putea face demult dar nu s-a vrut. Suntem speriati ca vor reusi sa prosteasca iar lumea cu vorbe promisiuni si amagiri ca totul e pentru imagine. Pentru ca se apropie alegerile. Cu respect. A226(rII).

      Ștergere
    5. Nu vreau sa polemizez cu nimeni.Inteleg dezamagirea multora,dar va rog din suflet creditati-ma si pe mine cu bune intentii.Doru de astazi este un pic mai matur .Ma straduiesc sa nu mai fac nimic cu orice pret,incerc sa fac doar atat cat imi permite pozitia mea de astazi.Daca am suparat pe cineva ,imi pare rau.

      Ștergere
    6. Inca ceva:M-am gandit ca daca vom aduce la Nehoiu oameni importanti,oameni de decizie, care sa ne cunoasca problemele,poate vom grabi o decizie.Fac lobi nu de ieri de azi.Campania se apropie pentru toata lumea si asta nu ne face rau ,dimpotriva.

      Ștergere
  9. Multumim Dorule pentru aceasta initiativa. Tu esti un tip care se zbate, speram sa dea si roade.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta imi doresc,asta sper si nu ma voi da batut.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cei de la PNL ai inceput sa se organizeze la Nehoiu. PSD ce face? Nu se mai simte nicio miscare pe acolo. Sa intelegem ca si-au atins toate tintele? Slab lider aveti! Mai treziti-l din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ati spus bine ,,au inceput sa se organizeze""noi insa suntem organizati.Este adevarat ca avem multe de facut ,dar poate mai este timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, psd-ul la Nehoiu este organizat!!! Este ultima gluma. Parca noi nu stim ca sunt trei grupari , una cu Milea , cea mai mare, una cu Gavriloiu, mijlocie si una cu Muzgoci, cea mai mica! Fiecare o sapa pe cealalata. Va bate PNL-ul de va asculta cu urechea. Nu luati 35%.

      Ștergere
  13. Ce tara plina de contraste!
    Social-democratii au in general profesii liberale iar majoritatea bugetarilor cocheteaza cu liberalismul. Nici nu stii ce te umfla. Rasul, plansul sau deneaul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Uni considera ca a fi liberal,inseamna sa fi la moda,chiar daca nu au nimic comun cu liberalismul.Hotii liberali vaz doamne sunt loviti de noblete,cat despre uni bugetari,ei tanjesc dupa o reducere de salariu probabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incoerent ca intotdeauna.reseteaza-ti creierul.

      Ștergere
  15. ”Bulăul” naște monștri, Bîgiu ”naște” alți pretendenți la pârnaie: Alexandru Corcodel, fostul primar de la Nehoiu, și omul de afaceri Ion Coman

    Prezentare1

    Într-un dosar instrumentat de DNA, altul decât cel în care a fost arestat, Bîgiu este inculpat iarăși pentru luare de mită, alături de fostul ministru de interne liberal Cristian David, faptă comisă în cursul anului 2008, în calitate de prefect al județului Buzău, când a solicitat un milion de euro pentru retrocedarea unui teren de 15 hectare în orașul Buzău. În declarația dată la DNA, Bîgiu recunoaște că a primit în numerar aproximativ 700.000 euro din suma pretinsă, pe care susține că i-a dat în integralitate mai departe. Bîgiu precizează în această declarație că circa 250.000 euro au ajuns în campania electorală a PNL din 2008, an cu alegeri locale și parlamentare, iar restul i-a dat unor persoane pe care deocamdată nu dorește să le nominalizeze. Printre cei care au beneficiat de acești bani se află fostul primar de la Nehoiu, Alexandru Corcodel (20. 000 de euro) și omul de afaceri Ion Coman de la Cislău (10. 000 de euro).

    Articol din Gazeta lu Buzoianu

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer eu nuprea stiu care este legatura cu I Coman .Stiu insa ca in 2008 cand am candidat, in zilele de dupa alegeri,unul imi spunea :"ce ma ,credeai ca o sa castigi?"dupa ce treceai tu prin sate,veneam noi si facema curatenie",asta insemna ca isi cumparau voturile si numai asa se alegea ca praful ,de o echipa frumoasa si bine intentionata.Multe lucrururi vor iesi la lumina si se pare ca le-a cam sosit timpul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa vedem ....bani de campanie de unde ai avut?esti penibil..

      Ștergere
  17. Si ce vina are Corcodel ca Bagiu i-a trimis niste bani sa ii foloseasca in campanie electorala? nu vedeti ca spuneti aberatii? Asa ar trebui arestati toti primari care au facut campanie, de unde sa stie el daca erau bani furati sau din ce dracu erau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aberatiile nu le spunem noi,le spun procurorii ,care ancheteaza cum au fost cheltuite niste spagi.Parca atunci spuneati ca-i vorba de valoare ,nu de bani ! Totusi,recunoasteti ca "valorosul "a dat bani in campanie?

      Ștergere
    2. Au spus procurorii ca A Corcodel este pretendent "la parnaie" ? Asta era aberatia la care ma refeream. Vrabia .... Nu a dat niciun ban in campanie, am fost impreuna. S-au platit facturi de afise, banere si alte cheltuieli. Primarul era prea tare sa dea bani la oamneni cand a iesit cu 65 la suta din primul tur. Pana la 20 ai lui Muzgoci era mult, pentru ce sa dea bani? Bagiu daca a dat bani a dat sa i se faca lui campanie, nu a candidat si el????

      Ștergere
    3. Tu nu ai luat nici un ban in n campanie?Ma faci sa rad...

      Ștergere
    4. Este vorba de mine sau de tine in aceasta ecuatie? vrei sa spui ca tu daca ai dat o gramada de zdrente mita electorala le-ai dat cu chitanta la partid? Ai facut sponsorizare la Pdl, esti in registru? Ai facut facturi de vanzare de la firma ta in 2008? De ce dracu sunteti atat de ipocriti si farisei Dorule? Tu vorbesti despre bani de campanie? Lungu a bagat bani cinstiti in campanie, in tonele de zahar, ulei si faina din 2012? Mocanu v-a dat bani cinstiti sa-i faceti campanie? Cum poate sa apara comentariul unui anonim ca raspuns la alt comentariu amandoua simultan? Nu ti-e un pic sila de tine sa comentezi anonim aici? Sau de asta comentezi anonim pentru ca ti-e rusine de aceleasi lucruri ilegale facute si de voi? Tu nu ai nevoie de adversar politic, tu singur prin falsitatea si ipocrizia ta, condamnand public lucruri pe care le.ai facut si le faci si tu, cu rusine dar le faci iti dai masura valorii si nehoienii nu sunt atat de prosti. Eu unul prefer un hot sincer decat un hot mincinos daca nu e de ales altceva.

      Ștergere
    5. Te-am publicat ca sa vada lumea ,ce ridicol esti sa susti asemenea aberatii.

      Ștergere
    6. Atat de mult v-a umilit incat ati ramas cu obsesia Corcodel si dupa ce este un biet pensionar alungat ca un caine de la toate partidele? Asa credeti ca veti castiga alegerile tot cu lozinca Corcodel-hot! Tare il mai urasti Muzgoci si doar sti ca ti-au zis duhovnicii ca ura nu e buna te autodistruge. Lasa-l in plata Domnului sau a judecatorilor tu vezi de fa ceva din functia pe care o ai ca acusi trece mandatul si nu poti sa te lauzi cu nimic bun pentru noi. Lucrurile trainice vorbesc singure despre oameni nu vorbele pe blog. A226(r).

      Ștergere
    7. E unul din cele mai corecte comentarii din ultima perioada.
      Adevarul verde`n fata. Bravo ca l-ati publicat.
      Din pacate avem de ales numai dintre hoti mincinosi sau hoti care spun adevarul, dar hoti in toate cazurile.

      Ștergere
  18. JURA TU CA ASTEA SUNT ABERATII, JURA CA IN CAMPANIILE TALE BANII AU FOST CURATI, DE LA OAMENI CINSTITI SI S-AU DAT si folosit CONFORM LEGII PARTIDELOR. Hai sa te vad daca ai curaj sa publici si sa juri.

    RăspundețiȘtergere
  19. In campania din 2008 am pus mana de la mana cum se spune pentru ca eram uniti de un ideal.Aia au fost banii nostrii si nu de la partid.Niciodata nu am primit bani de la partid,pentru nicio campanie.Am primit materiale publicitare,aproape in limitele legale.Nu aveam la dispozitie bugetul public,aparatul administrativ.Nu aveam restaurante,magazine,profesori si elevi,asa cum avea si erau puse la dispozitia fostului ,cam tot ce misca in Nehoiu.In fond chiar acest preaplin l-a distrus in 2012,iar realitatile de astazi,confirma ca am avut dreptate si in consecinta nu l-a mai dorit nimeni.Cativa nostalgici se pare ca nu este suficient.Nu l-a dorit Buzaul care a cam decis peste capul tuturor cam de fiecare data.Spunea cineva ca il urasc.Am mai spus-o,eu nu urasc si am demonstrat asta cand i-am intins o mana.Eu am fost cel care a dorit si a si facut ceva in acest sens,am intreprins actiuni de reconciliere la Nehoiu ,judecate gresit chiar si de catre colegii mei.Cand Lungu a luat-o pe topogan a crezut ca ii surade norocul si a inceput dupa acelasi tipic,sa ma atace si pe mine si familia mea.Nu a tinut,a gresit "andrisantul".Faptul ca a fost dat la o parte si de catre copiii lui de suflet,spune multe.In ce priveste faptul ca am facut sau nu ceva in CJ,o sa se vada la sfarsitul mandatul,cand se va vedea daca voi fi pe o lista eligibila sau nu.Acum la Nehoiu se concentreaza pe ce are de facut si vara asta o sa se vada si lucrul asta.Nu cine va fi candidatul acum ne intereseaza,va veni si vremea aia.Daca voi fi ascutat in procent de 30 la suta,judecand dupa experienta mea demonstrata ,vom castiga sigur si la pas.Rautatile nejustificate nu ma intereseaza,nu ma ating.Nu am fost si nu voi fi implicat in afaceri necurate ,niciodata.Vreau sa fac ceva pentru orasul meu,daca voi fi sprijinit si incurajat .Daca nu,salutare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu mai da atentie la toti marlanii care baga batul prin gard.Esti barbat cu experienta ce dracu.Am vazut ca ai retras comentul cu razvratita.Sti cine e.A lu' Popescu ala.Acum sunt cu corco .Iti dai seama cat de jos au ajuns astia.Astia a lu batranu comfunda banii vostrii cu ai lui Corco din firmele lui .Ai dracu.nu-i mai publica pe uratii astia.

    RăspundețiȘtergere
  21. Urati la suflet poate ,ceea ce este cel mai grav.Nu ma mai surprinde nimic.Sunt indivizi carora le-am facut bine mai ceva decat parinti lor si tot clevetesc,tot te injura ,tot te barfesc.Traiesc in Nehoiu si vad si eu multe si pe multi.Multumesc lui Dumnezeu ca ma ajuta sa-mi construiesc viata asa cum vreau eu,independent de turnatoriile lor,de invidiile lor,de prostitutia lor morala.Erau indivizi care mai aveau un pic si ma pupau ,atunci cand Lungu era pe cai.Aveau nevoie de prieteni.Acum cred ca sunt pe picioarele lor.Uitati-va cum l-au parasit pe Corcodel de parca nici n-au existat,altii bat la portile celor care cred ca au o sansa sa fie in varf.O prostitutie in adevaratul sens al cuvantului.Cam asa se intampla la Nehoiu astazi.

    RăspundețiȘtergere
  22. ACESTA NU MAI ESTE UN BLOG DESCHIS SI OBIECTIV. IMI PARE RAU SA O SPUN DOMNULE MUZGOCI. ATI OPRIT NISTE COMENTARII PERTINENTE IN CARE ERATI INTREBAT NISTE LUCRURI. DACA NU AVETI DE GAND SA MAI FACETI POLITICA E OK , NU MAI SUNTETI OBLIGAT SA RASPUNDETI. DAR DACA VETI MAI CERE VOTUL CETATENILOR INDIFERENT PENTRU CE FUNCTIE FITI SIGUR CA VOI REVENI CU ACELE INTREBARI. DEGEABA FUGITI DE ELE!

    RăspundețiȘtergere
  23. Probabil nu am publicat, pentru ca dvs ati aruncat niste noroi in capul cuiva.Daca ati fi facut-o sub semnatura ,atunci m-ati fi putut acuza de cenzura,in situatia data insa,eu si numai eu decid ce si cum se face aici.Eu,am ajuns in situatia ca pe blogul meu ,pentru a nu fi acuzat ca-mi scriu singur comentariile pozitive ,public in cel mai masochist mod cu putinta, oameni profund neprietenosi cu mine si ai mei.Inchipuiti-va ca mergeti in casa unuia si ii spuneti cat de hot este,ce ipocrit este etc.Dupa tonul pe care l-ati afisat aici,,cu siguranta nu ati fost niciodata un votant de-al meu.Totusi,puneti intrebarile oricat de incomode ar fi,dar atentie la limbaj si la atacurile asupra unor oameni,pe care poate nu doresc sa-i atac.

    RăspundețiȘtergere
  24. PS.Nu am spus ca nu mai fac politica,am spus doar ca ma gandesc la asta.Un anumit personaj de la liberali,a si interpretat ca as putea face echipa cu el,in acest caz.De ce !?Nu am facut nimic care sa ma faca sa ma ascund,dimpotriva.Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  25. Mintiti degeaba, nu am aruncat cu niciun noroi, v-am intrebat de ce nu sunteti principial, de ce acuzati la altii lucruri pe care le-ati facut si voi la partid in campanii. Atata tot. Pana acum aveti mii de comentarii si acuzatori toti anonimi, nimeni nu si-a dat numele. Inteleg ca aici au voie doar votantii dumneavoastra. Foarte bine ca ati precizat. Laudati-va intre voi daca credeti ca asta e un dialog productiv.

    RăspundețiȘtergere
  26. Exemplu de dialog productiv"mintiti".Atat de hotarat,incat parca am fi furat impreuna.Daca dvs puneti semnul egalitatii intre actiunile mele si cele ale lui Corcodel ,multumesc,nu vreau sa mai dialogam.

    RăspundețiȘtergere
  27. Duceti dialogul mereu spre Corcodel. Am zis ca mintiti nu ca furati. Si am spus in legatura cu nepublicarea unor întrebări. Daca a intreba lucruri concrete înseamnă a arunca cu noroi înseamnă ca dvs. Aruncati aici cu noroi de 7 ani. Scapati odata de complexul Corcodel oricum nu mai candidează, e terminat. A mai zis cineva aici concentrati.va sa faceti ceva pozitiv lumea m.o sa mai voteze trompeta cea mai galagioasa. Dimpotrivă.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ii dati intruna cu mintiti fara a argumenta.Amintiti de Corcodel,dar afirmati ca am o obsesie cu el.Era sa nu va public pentru afirmatia ca am aruncat cu noroi 7 ani aici,dar la fel nu ati precizat nimic.Cuvinte,cuvinte,cuvinte grele in speranta ca va vedea cineva si va spune"i-a zis-o".daca nu ati fi macinat de rautate si in niciun caz de logica ati vedea ca eu chiar ma zbat .Ce sa va spun ,ca am donat la spital 50 de pijamale si 40 de lenjerii,ca am sponsorizat elevi si activitati ale acestora,ca mai apoi sa vina cineva si sa spuna ca ma laud si ca ar trebui altcineva sa spuna ca am facut!?Orice as face nu-i voi multumi pe cei ca dvs,orice as face.Cand am facut prunerea sa avem sedinta CJ la Nehoiu ,bineanteles au venit altii si au spus pe aici pai o faci electoral.Daca as fi spus ca vreau asta,ati fi afirmat ca "oricum nu-l baga nimeni in seama pe acolo".In ultimul mandat al batranului am donat 950 de lenjerii la cresa din Nehoiu.Eram membru in CA(neremunerat).Imediat drept multumire am fost dat afara.Ieri la spital,am constatat alaturi de cadrele de acolo ca,ultima mare sponsorizare ,a fost facuta tot de mine in mandatul dnei Istrate.Evident tot cu astfel de produse.Fac si eu ce pot si cum pot,dar fac.Altii doar critica.Daca dau, sunt "bogatan",daca nu dau sunt sarantoc .Daca spun adevaruri sub semnatura "arunc cu noroi",daca nu,sunt obedient,pupincurist.Daca vreau sa candidez sunt "ciolanist",daca renunt ,am facut-o pentru bani.Sa cam fiti sanatos!Asta cu trompeta "ati furat-o"de la altii,dar am fost tropeta pentru ca aveam ceva de zis,paradoxul este insa ca, unii colegi de partid spun ca le-am adus deservicii si de fapt nu i-am ajutat ,i-am tras in jos.Puneti-va de acord!Tot pe aici,am auzit ca nu am nicio valoare,iar altii,uneori aceiasi,ma acuza ca sunt vinovat de alegerea lui Lungu.Vorba lui Nenea Iancu:"eu cu cine votez"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de data aceasta constat cu multumire ca va sustin in cele afirmate. Cu aceeasi multumire constat ca nu am mai avut de multa vreme argumente/motive sa-mi exprim opinii contradictorii opiniilor si actiunilor dvs. In unele din comentariile mele am incercat sa fiu critic-constructiv , nicidecum adversar, combativ. A226(I)

      Ștergere
    2. Astept criticile,accept sfaturile,accept diversitatea de idei,cu argumente obiective evident.Am mai spus asta,sunt un om bataios nu bataus,sunt un curajos nu un certaret si am slava Domnului,disponibilitate la dialog.Am experienta,dar in fiecare zi invat,de la toata lumea,inclusiv de la dvs.

      Ștergere
  29. 950 de lenjerii la cresa din Nehoiu care are 25 de paturi? Nu e cam mult? Adica ati donat aproximativ 300 milioane lei vechi? Bravo domnule, meriti tot respectul nostru si o zic fara sa glumesc! A226(r2)

    RăspundețiȘtergere
  30. Lengeriile acelea contineau evident mai multe piese(fata de perna ,cearsafuri ,simplu si plic)la modul asta.Noi producatorii,socotim in productie nr de piese lucrate.

    RăspundețiȘtergere
  31. PS. Mai mult,le-am promis ca o sa le fac lengerii si pijamale pe nr de paturi.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ca de fiecare data,postezi ceva si se discuta despre cu totul altceva.Vendete,rafuieli,sageti,manipulari cativa la obiect,vizitatori insa multi.Foarte multe comentarii ,care au ca scop declansarea luptei politice dintre mine si PNL sau Radu B.Nu voi intra in acest joc,pentru ca eu nu stiu ce si cum gandesc ceilalti.Sunt pe un culuar,deocamdata singuri ,dar cu siguranta nu vor ramane asa.Noi avem cateva preocupari administrative,care trebuie sa reuseasca si dupa ,mai discutam.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si ca sa nu-mi ies din tipar, mai zic ; societatea civila multumeste investitorului Doru Muzgoci pentru donatiile facute spitalului. In acelasi timp, societatea civila asteapta de la politicianul Doru Muzgoci , evident, nu doar de la dumnealui ci de la toti carmuitorii nostri, ziua in care acest spital va functiona normal, eficace si eficient (sau macar eficient) , fara a fi nevoie de donatii. A226(r)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa se intample asta cat de curand.Personal,ma implic in aceasta problema nu de ieri de azi.Sa stiti ca nici Spitalul Judetean nu sta pe roze ,desi beneficiaza de fondurile judetului.O sa fac o postare pe tema asta,pentru ca este foarte complexa.Unul din punctele de interes ale CJ ,care va avea loc la Nehoiu ,se refera si la sanatatea zonei.Poate ne vedem la sedinta.

      Ștergere
  34. Gheorghiade afirma ca sunteti candidatul PSD-ului la taburetul de primar al Nehoiului la alegerile locale, la termen, din vara lui 2016. Este adevarat sau ziaristul doar speculeaza?

    RăspundețiȘtergere
  35. In seara asta am vazut si eu articolul,eram intr-o sedinta CL la primarie.Probabil dl Gheorghiade,are sursele domniei sale,la Buzau sau Nehoiu.Cert este ca,nu eu am fost sursa,poate si pentru faptul ca aici nu s-a discutat problema.Aseara parca am scris ,noi aici la Nehoiu ,avem multe de facut din punct de vedere administrativ si dupa aceea vom discuta despre locale,cu luciditate si calm.Nici da,nici ba.Vom analiza si vom decide.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi preferat un raspuns transant dar probabil asa o sa fac si eu in ziua alegerilor: am sa ma duc sa votez sau poate ca nu.

      Ștergere
    2. Credeam ca te mai gandesti cu privire la omul pe care-l votezi.

      Ștergere
    3. Aveti tot timpul din lume sa va ganditi cu cine veti vota.Oferta este generoasa o sa vedeti,in niciun caz nu s-a inchis lista pretendentilor.

      Ștergere
    4. Lume multa oameni putini.

      Ștergere
  36. Nu fiti rautacios,nu pot da raspunsuri transante in acest caz.As fi nepoliticos fata de colegii mei.Cel mult,eu pot spune daca as vrea sau nu,dar atat.Avem tot timpul.Sigur am inteles,este dl Radu Bularca.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu prea ti-a placut comentariul cu inventarul lenjeriilor de la cresa si nu l-ai publicat. Ti-e teama ca esti prins cu ditamai minciuna?

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu vreau sa va conving de nimic,ar fi o greseala din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  39. Este revoltator. Nicio urare pentru Florin Lungu de ziua lui in presa online locala. Nu cred ca a facut doar rau, ca nu mai are prieteni ca toti l-au parasit. La multi ani in libertate Florine. Un vechi amic.

    RăspundețiȘtergere
  40. Da asa este,numai ca pentru mine nu mai este o surpriza asa ceva.Mi s-a intamplat si mie si nu sunt singurul.La multi ani Florin Lungu!

    RăspundețiȘtergere
  41. DORULE, CIRCULA UN ZVON PRIN NEHOIU... E ADEVĂRAT? CORCODEL A FOST RIDICAT DE DNA?

    RăspundețiȘtergere
  42. Da l-am vazut saltat,dar nu de DNA ci de iubita lui si aruncat in celebra masina rosie.

    RăspundețiȘtergere
  43. Si eu.Mai mult,unul spune ca "toata lumea spune ca va castiga alegerile".Ce lume mica aveti dle! In doua culori,va merge la puscarie s-au va veni la primarie,de manuta cu Adita.

    RăspundețiȘtergere
  44. Da cu Adita ...dar care ca sunt doi.Un ingrijitor si un patron.Primul deja se vede cum dirijeaza el primaria ca i a promis taticul ca il pune mare sef,asa se lauda.Poate la loto-prono ca are pile...Te salut ,Doru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va bucurati ca niste copii mici la dulciuri. V-a trecut glontul pe la ureche, de asta sariti in sus de bucurie. Va kkti pe voi de frica daca PNL il reprimea pe Corcodel castiga suta la suta. Acum sunteti linistiti, Bularca nu are experienta politica iar echipa lor nu este unita, sperati sa castigati. Nu uitati cui datorati acest lucru: daca junele Claudiu nu facea crize de personalitate care s-au dovedit fara niciun suport ca nu e bun la nimic si nu-si dadea demisia de la pDL putea sa joace o carte in sustinerea tatalui la Buzau. Asa ca multumiti lui Claudiu.

      Ștergere
  45. Vedeti,aici se spunea ca eu am obsesia Corcodel.Radu nu are experienta politica,dar are inteligenta politica.Sunt suparati,ca a indraznit cineva din interior,sa spuna batranului,de ce numai tu?Vedeti fara batran nici nu stiu sa respire,nu pot gandi,nu pot vedea viitorul fara el,nu gasesc solutii.Pai bine ma,el care era superdestept,avea pe toata lumea la degetul mic,el sa faca asemenea greseli de Gaga?Nu cumva l-ati supraevaluat si acum nici macar voi corcodelistii nu mai credeti in el,nu-l mai vedeti invincibil?Reveniti cu picioarele pe pamant,unii chiar au facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  46. Noi suntem cu picioarele pe pamant...dar voi ce faceti?Il lasati pe Croco sa faca campanie cu pachete duse la batrani.?Doru tu sti ce vb angajatii asociatiei condusa de Crocobaur?Ca pachetele cu zahar.ulei.orez sunt de ls Croco care nu ia uitat si ca va reveni.De cand isi permit analfabetii aia sa spuna minciuni.Sau chiar sponsorizeaza Corco pachetele?Asteptam raspuns.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grija mare, ai fracturat rau limba romana.Oare cine este analfabetul?

      Ștergere
  47. Ce sa facem ,sa-i impiedicam sa faca asta?Nu,nu sunt de la el ,dar probabil,unii asa cred sau asa le spun oamenilor.Daca asociatia ar face totusi asa ,ea o sa aiba o problema.Una de credibilitate,mai ales.Nimeni in afara de presupusul dirijor,nu ar mai avea incredere in ea si nici in membrii ei.Il bagati in seama prea mult cu "va reveni",nu va mai reveni niciodata.Daca nici macar acum nu vad ca i-a condus un .........ce sa mai spun.Tot niste membrii din astia ,ii spuneau si in 2012 ca va lua 80/100.Acum nici atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati linistiti ca nu-i mai face absolut nimeni campanie lui Corcodel. ADCN in nici intr-un caz.L-au parasit toti cand si-au dat seama ce fel de om este. El tot mai da ordine nu realizeaza ca nu mai e decat un simplu pensionar.

      Ștergere
    2. Asociatia are o problema...penala.Nici nu sti.

      Ștergere
    3. La parasit pe dracu.Habar nu aveti cum spala unii oameni de afaceri bani prin ADCN...Oamenii de campanie ai lui Corco.O sa vedeti ce va urma..veti ramane uimiti.Se apropie...Lungu ramane mic copil.Tineti aproape.

      Ștergere
    4. Da, se cam aude ca nici nu au voie sa distribuie produse alimentare la batrani ci numai de curatenie, o fac ilegal si ca sa ajute o anumita firma care are patronul in conducerea lor. nu pute cam urat, e voie ? binenteles ca nu degeaba, presedinta are cont deschis nelimitat. parca Dorule ne promisesesi ca ne dezvalui ce se intampla la ADCN. te-au manjit sau sunt curati?

      Ștergere
  48. Nu te intrebi de ce se judeca cu primaria..de unde are bani??de ce nu renunta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se judeca de nevoie prostule. Ca primaria l-a dat in judecata.

      Ștergere
    2. Limbajul este tipic cuiva.Sa stiti ca se judeca cu adevarat de nevoie ,pentru ca asa a cerut Curtea de Conturi.Este bine sa stiti.Daca nu ar fi fost motive ,ar fi fost respins de la primul termen sau poate nici nu intra pe rol.Asa ca,rabdare!

      Ștergere
  49. Si acum tot atat va lua. 80/100=0,8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inteligentule , ce inseamna un simplu 0,8? din cat, din 1,00? va luati dupa onorabilul moderator care nu mai vede ca pe tastatura exista si %!

      Ștergere
  50. Prostule era vb de presedinta care sr judeca cu primaria.Alta hahalera care i canta in strune lui Corco.Minte de rupe si face joaca lui ala batran.Toti angajatii sunt ai lui Corco..Doru scuze ca vb asa dar ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti fara sa ai habar. Nimeni nu mai e la ora actuala sub comanda lui corco cu exceptia unui kamicaze ratacit. Presedinta zice una da face ce trebuie . Procesu e vechi si trebuie sa mearga nu are ce-i face. Crezi ca la primarie sunt niste sfinti nu ai voie sa te judeci cu ei?

      Ștergere
    2. Habar n ai tu ...ca sa vbcivilizat...O sa vezi...zornait cat de curand.Sa va vad atunci pe toti care faceati liste de partid plr cum raspundeti .Vor urma multe inclusiv DNA

      Ștergere
    3. Aaa si de ce tine cu dintii de spatiul din Casa de Cultura?Din cauza lor nu sa reabilitat...Pacat ca sunt copii care tremura de frig .

      Ștergere
    4. Daca este adevarat ca s-au pierdut banii pentru Casa de Cultura, atunci ar trebui ca acei care s-au impotrivit si din cauza carora nu s-au mai facut lucrarile sa dea acei bani din buzunarul lor.

      Ștergere
    5. Sunt curios cum "vezi" tu zornaitul. Ce copii tremura in casa de cultura? Din cauza lui Corcodel poate. Intai vedeti puscariabilii vostri ca sunt mai aproape de mititica decat altii.

      Ștergere
    6. Ii aresteaza DNA pe aia care faceau liste plr? In sfarsit ...da cum au indraznit?...nu stiau ca e ilegal?..multi dobitoci au acces la internet Doamneeeee...

      Ștergere
    7. Cui ar trebui sa dea bani din buzunarul lor? Eventual primariei sa-si ia niste juristi care sa castige macar un proces si ei ??

      Ștergere
  51. Totusi,tin la o disputa civilizata.Va rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  52. Dorule publica replicile, nu mai tine cu analfabetii!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Muzgoci de ce publici comentarii despre altii ca ar fi analfabeti, cand tu esti mai analfabet decat ei? Nu ai dreptul sa razi de altii.

    RăspundețiȘtergere
  54. Celor care sunt contra ADCN-ului,le doresc o batranete ca acelor ce beneficiaza de ajutorul celor care au indrznit sa le faca viata un pic mai usoara, purtandu-le un pic de lumina in case!Indiferent cine coordoneaza aceasta asociatie,atata timp cat e in regula,lasati-o si nu va mai ofuscati!Macar in saptamana patimilor sa avem putina decenta!Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma ce conteaza cine face un lucru bun,ce importanta are cine ajuta niste batrani.Poate sa fie el si fostul ,desi nu-l vad in stare.Sa faca toata lumea cate ceva bun,in numele cui or vrea ei.

      Ștergere
    2. Nu am citit ca cineva ar fi contra ADCN. Dar daca vorbim despre decenta, ca e Saptamana Patimilor ce parere aveti despre cei care publica pe Facebook poze cu acei batrani nevoiasi si cu situatia lor? Au cerut acei batrani ajutor la acest mod? De ce nu spun cei de la ADCN care publica pozele ca ei sunt salariati si platiti sa faca aceasta munca 8 ore pe zi? Asa toti angajatii spitalului ar trebui sa-si puna poze cu pacientii pe care-i ingrijesc, e acelasi lucru. Deci putina decenta si mai putina reclama doamnelor si domnilor de la ADCN. Nu mai faceti atat tam-tam sa nu atrageti atentia cui nu trebuie.

      Ștergere
    3. De ce,nu ati vazut fotografii din spitale sau din centre de batrani?Nu ati vazut fotografii din gradinite sau scoli etc ?Va inselati!Va intreb,ati fost la vreunul dintre acesti batrani,sa-i vedeti fata cand cineva mai intra pe la el?Probabil si dumneavostra sunteti unul dintre cei care si-au uitat neamurile de la "tara" si acum faceti pe "domnul" de oras!Fiecare e liber sa se exprime cum vrea!Se pare totusi ca va ofuscati,domnu'(a)!Eu cred ca sunt binevenite aceste fotografii in saptamana patimilor!Acesti batrani adevaratii oameni care sufera.Amin!

      Ștergere
    4. Mare dreptate aveti.D na presedinta face asta sa poata sifona bani .Stiati ca nu are cofinantare si nu a avut nici anul trecut?Subventia pe legea 34/2000 o cunoaste cineva? Veti vedea urmari....Doru sa publici pentru ca altfel inseamna ca esti partas daca ascunzi anumite lucruri penale ...oamenii stiu si vb.intre ei.

      Ștergere
    5. Pentru cine sunt binevenite pozele domnisoara? Nu vorbeam aici de libertatea de expresie ci de nesimtirea unora care desi sunt platiti sa faca un lucru fac pe eroii si salvatorii batranilor ca si cum ar da ceva din buzunarul lor sau ar face ceva gratis. Tu esti inca o copila usor de manevrat si pacalit, ai sa-ti dai seama mai tarziu. Daca faceti un lucru crestinesc faceti sa nu stie lumea, dar voi nu puteti fara sa va ridicati poalele.

      Ștergere
    6. Am o teorie.Daca faci ,de ce faci,daca nu faci ,de ce nu faci.Daca faci si nu stie nimeni, ce-ai facut,iar nu e bine.Ivorat din propria-mi experienta.

      Ștergere
    7. Lasati, lasati ca nu la faptele politice ne refeream aici. Politicianul sigur ca trebuie sa-si promoveze faptele , sa ia un nou mandat sau poate o alta functie, dar noi oamenii obisnuiti ar trebui sa fim mai decenti si modesti cand facem fapte bune. Daca era o campanie de ajutorare,voluntara, crestineasca, cu obiective clare, nume-prenume intelegeam, dar la ei nu era cazul. Posibil ca seful fiind in cadere de notorietate si lipsit de alte variante, i-a pus un pic la treaba.

      Ștergere
  55. Dar daca "ajutarea batranilor" care in sine este o fapta buna nu este decat o interfata a unei hotii? Va rog sa-mi dati voie sa fiu neincrezator in tot ce este sustinut de fostul primar. Sa fie pacatul meu daca gresesc. Sau sa fie pacatul acelora care se folosesc de niste oameni neajutorati sa insele.

    RăspundețiȘtergere
  56. NU iti este deloc jena sa pomenesti de finiade si nepotisme, dar iti reamintim ca ai promis unui numar mare de amici si apropiati de-ai tai posturi la primarie si in tot sistemul public. Nici noi nu am avut accs la vreun dasar ci doar la niste declaratii verbale cum ca pe fiul cel mare al fostlui contabil sef de la IFET Nehoiu l-ai ajutat sa obtina un post bun de director la Hidro, dar in schimbul unei parti din salariu. Colegii tai de la PDL stiu asta si mai stiu ca banii bietului om nu insemnau cotizate pentru partid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tinut sa public acest idiot comentariu,tocmai pentru ca nu am nimic de ascuns.Ai muri de foame daca te-as blestema ,sa mananci cam din atatia bani ,pe care mi i-a dat mie baiatul asta.Organizatiile sustin niste oameni pentru niste functii conform statutului.Niciun om nu se poate lauda ca mi-a dat mie ceva ,pentru ca l-am sustinut sau ajutat cu ceva,niciunul.Multi dintre cei care se arunca acum in lupta sunt patati rau si atunci probabil incearca sa faca si din mine unul la fel ca ei.Imi pare rau pentru voi baieti,dar in 7-8 ani de politica la un anumit nivel acuzatiile la adresa mea sunt ,ba am furat de la tricotaje(firma privata cand am plecat de acolo)sau mi-a dat nu stiu cine,nu stiu ce .La moda este acuzatia de furt din bani publici,la mine nu tine asta si voi o stiti.Va temeti desi eu nici nu mi-am anuntat vreo intentie de a candida.Presa scrie ,pentru ca ea ma cunoaste si ma cunoaste bine.

      Ștergere
    2. Mesaj catre anonim (anonima ) !
      Te rog respectuos sa nu intervi in relatia de prietenie dintre mine si Doru,deoarece sigur nu cunosti amanunte .
      Referitor la activitatea mea profesionala, ti as dori sa ajungi la acelasi nivel la care sunt si pentru care am muncit .Iti stau la dispozitie cu cv ul meu .
      PS: Faptul ca te ascunzi sub anonimat , asta nu inseamna ca nu te cunosc.Rezolvati problemele penale si de alta natura pe care le ai.Acum ma crezi ca stiu despre cine este vorba ?
      Te salut Doru, cu toate ca in ultimul timp nu ne am mai vazut.
      Claudiu Popescu

      Ștergere
    3. Atunci sa te aleaga presa daca ea te cunoaste mai bine!

      Ștergere
    4. Asta ai inteles,asta ai scris,doar nu stie nimeni cine esti.S-o crezi tu!

      Ștergere
  57. Normal ca in spatele ADCN ului este Corcodel? Echipa ADCN merge la sigur la anumiti batrini pe care Corcodel ii cunoaste.......... Nu e meritul ADC unului asa zisa depistare a cazurilor sociale.... numic nu e intamplator ei merg la sigur pentru ca Corcodel cunoaste foarte bine cetatenii orasului...... de fapt e o cam[panie electorala mascata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa mergeti la acesti batrani si sa-i intrebati ,cati au auzit de Corcodel!

      Ștergere
  58. Nu ma intereseaza cine este in spatele cuiva.Ma intereseaza ,sa se faca cu buna credinta,daca nu ,ei vor avea de suferit pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  59. Se scrie cu patima de parca ar fi Saptamana Patimasilor,nu Saptamana Patimilor.

    RăspundețiȘtergere
  60. Am primit mai sus un mesaj de la Claudiu Popescu ,care sper eu clarifica acuzatiile "bomba"ale unui distins anonim,pe care-l stie toata lumea.Au fost mai multi oameni care au primit astfel de insarcinari si faptul ca au ocupat functiile mentionate ,inseamna ca au avut pregatirea necesara pentru asta si dupa aceea sustinerea politica.Personal ma mandresc ca am reusit ca presedinte de organizatie sa impun la Buzau oameni din Nehoiu.Au mai fost si altii si probabil o sa mai curga apa pe Buzau pana cand cineva va egala realizarile noastre de atunci.Nu faceam smechereste nimic si ne bateam pentru ideile si oamenii nostrii ,pana la capat.Nu ne ucideam intre noi,dar ne spuneam la masa aia rotunda ,tot ce aveam de zis.Afara eram o echipa ,pe care nu a putut-o destructura un dictator si cativa delatori.

    RăspundețiȘtergere
  61. un articol din OPINIA pentru anonimul ofuscat:"Bătrânii din azilurile de la Pogoanele și Smeeni, vizitați cu cadouri de Paște de vicepreședinții CJ"....tot Corcodel I-a trimis si p-astia?

    RăspundețiȘtergere
  62. Iertati-va si iubiti-va caci nu este nimeni dintre noi fara de greseala, fara de pacat! Si nu numai pentru zilele astea, pentru tot timpul. Iar daca nu va puteti iubi, macar nu va mai urati.... A226(r2).

    RăspundețiȘtergere
  63. Cand e sedinta de consiliu judetean la Nehoiu? Sunt nerabdator sa particip!

    RăspundețiȘtergere
  64. Sedinta CJ de la Nehoiu este pe data de 11 mai .Voi reveni cu noi amanunte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări