La multi ani doamnelor si domnisoarelor!

Pentru Proiect Nehoiu este foarte importanta aceasta zi. Asta pentru ca acest blog a luat fiinta pe 8 martie, undeva prin 2008. De atunci am continuat sa respectam femeia. Pentru ca femeie inseamna responsabilitate, sacrificiu, dragoste, sprijin, alinare si nu in ultimul rand frumusete!

La multi ani tuturor fetelor, sotiilor si mamelor din Nehoiu. Noi va respectam inainte de toate!

Comentarii

  1. Mama mea a fost la biserica astazi si a fost placut impresionata de gestul dumneavoastra domnule Muzgoci! Si neplacut impresionata ca preotul nu a dat nici macar o floare sau o bomboana, femeilor. Macar astazi ca in rest doar cere...Nu am dat numele bisericii sau preotului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca am reusit sa aduc o bucurie mamei dvs si sper si celorlalte doamne.Am fost cam in tot Nehoiu, de la Basca la Mlajet,insotit de patru tineri deosebiti,carora le-a placut si lor sa ofere flori.Poate pentru ca preotul a fost doar la serviciu,un serviciu in care se roaga pentru noi.Sa zambim totusi,cu intelegere si ingaduinta.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zambind cu ingaduinta si fara nicio ranchiuna va spun ca un adevarat preot nu tb sa considere biserica un loc de munca sau doar un serviciu, iar dincolo de asta ar fi fost un gest frumos fata de enoriase pe care un barbat il poate face oriunde, pe strada, la serviciu... Da, mama si toate doamnele s-au bucurat, este o zi in care sunt mai sensibile decat de obicei. La multi ani doamnei Muzgoci!.

      Ștergere
  3. Da, frumos gest din partea dvs. Am observat ca si d-l Gavriloiu a oferit flori împreună cu d-l viceprimar si cu d-l lungu. Ma intrebam de ce nu ati fost impreuna?

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Mugoci, va rog frumos imi raspundeti si mie la o intrebare? A cui este Asociatia UN SUFLET, O FLOARE careia i s-a dat bani din bugetul local? am vazut pe net hotararea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne-am intalnit la finalul actiunii in Nehoiu.Dl Romeo Lungu a oferit alaturi de colegii mei la Nehoiu.Eu am facut acest gest nu numai astazi,ofer flori doamnelor cam in fiecare an.Personal mi-am dorit sa ajung cam in tot Nehoiu si am facut asta.Imi facusem planul cu mult inainte de dumnealor ,asa ca nu am facut decat sa ma tin de planul initial ,alaturi de acesti tineri frumosi si spirituali.Poate mi-am dorit sa ies din tiparul de a oferi ceva doar la piata si in centru,unde oricum nu l-am ocolit.In fond si uni si altii am oferit flori doar.In final ar fi trebuit sa ne intalnim in centru,dar eu am ajuns un pic mai tarziu.Gestul nu are nicio alta conotatie.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că era bine să spună primul comentator despre ce preot este vorba. Eu am fost la Catedrala din centrul Nehoiului și părintele Bogdan Furtuna a oferit flori tuturor persoanelor de sex feminin. Cum a făcut, de altfel, și anul trecut. Și când era preot la Păltiniș oferea femeilor flori de 8 martie. Nu toți preoții sunt la fel! Puteți verifica spusele mele. LA MULȚI ANI, DOAMNELOR!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aprecierea pentru dvs este cu atat mai mare pt, ca dvs nu oferiti flori doar in campanie asa cum au facut ceilalți - au oferit flori pt a-l alege pe d-l Lungu - si nu ati oferit si fluturasi ca ceilalți. Nu cred ca era momentul ca d-l viceprimar sa ofere fluturași... macar de 8 martie sa uitam de politica. Felicitari d-le Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos!Tot respectul pentru parinte,pe care de altfel il stimez.Are multe lucruri frumoase la activ ,pe care PN le-a evidentiat .Plecaciune parinte!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări