Emisiunea de la Campus TV

PARTEA I A EMISIUNII DE LA CAMPUS TV-BUZAU IN CARE AM INCERCAT SA LAMURESC SCANDALUL NEFIRESC IN CARE AM FOST TARAT!

 





 PARTEA A II-A

 

Comentarii

  1. Felicitari pentru modul cum ati prezentat cazul. Cu exceptia pasajului in care ati spus ca Genilia este intamplator, cu totul intamplator fina dvs. Sper ca nu a iesit fina la o tragere la sorti. Si interventia dansei a fost lamuritoare, are un vocabular extrem de bun, vorbeste concis si atinge exact ce trebuie. Claudiu Corcodel si tatal au pierdut mult in urma acestei dezvaluiri. Publicati peste tot aceasta emisiune. Toti nehoienii ar trebui sa vada si sa stie cu ce se ocupa acesti indivizi. Fac reclamatii peste reclamatii zilnic, majoritatea pe nume fictive si anonime. Niste cazaturi umane. Nu stiu sa piarda.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce face politia, l-au arestat pe Valente?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cunosc.Astept si eu rezultatul anchetei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intelectualii spun ca daca nu te-ai intalnit cu o persoana de un an , nu poti sa o ameninti !! Ei se cred in comuna aia din jud. Bacau unde nu exista alte mijloace de comunicare decat chiuitul si haulitul. Blogul ala cred ca se adreseaza retarzilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel blog se adreseaza celor cu capul pe umeri, celor care nu stau la 90%,in general oamenilor cu un pic de carte.Acest blog se adreseaza numai si numai lingailor de profesie, pupincuristilor si usor de manipulat. Cand Doru stapanul inelelor, era singur posesor de blog, terfelea pe toata lumea si nimeni nu se supara.Acum daca situatia este un pic schimbata, se simte terfelit si nu mai stiu cum.Oare toti acei oameni ,pe care ai terfelea si ai denigra acum cativa ani, cum se simteau? Roata se pare ca a inceput sa se invarte si vine precum tavalugul.Nehoienii sau mai desteptat, nu ai mai poti duce de la spate cu Goarna. Filmulete trucate de prost gust, nu mai impresioneaza chiar pe nimeni. A impresioonat in 2012 , cand fiul domnului Doru, a trucat unul si i-a mers....dar ...nu merge de multe ori la apa.

      Ștergere
    2. Bă....se vede ce carte ai tu daca nu ai învăţat până acum că atunci când se afla la începutul unui cuvând "î" se scrie cu "î" din "i" nu cu "â" din "a". Din câte ştim noi, "lingăii de profesie" şi "pupincuriştii" (cui? nu are relevanţă! Cu siguranţă nu ai lui Corcodel!) treaba asta se învaţă din clasa I. Aaaa. Şi era să îmi scape. " A impresionat filmuleţele că e sub cincizeci!" Culţilor! Şi roata poate a început să se invârtă nu să se învârte cum ai scris tu.
      Nu am terfelit pe nimeni niciodata pe acest blog. Poate doar pe Corcodel cel bătrân, şi asta doar cu argumente politice. Nu cred ca mama dânsului, soţia sau nepoţii au aparut pe aici făcuţi cu ou şi cu oţet. Şi tăvălugul ce înseamnă? Puţină descriere vă rog! Şi nehoienii poate "s-au" mai deşteptat că aşa se scrie corect în situaţia asta. Şi da! S-AU mai deşteptat că nu l-au mai votat pe Corcodel şi am impresia că nici nu o vor mai face. Şi fiul domnului Doru (Mulţumesc pentru stimă, nu trebuia. Sunt obişnuit cu "bălosul" şi "analfabetul" de la discipolul vostru.) nu a trucat nimic pentru că nu era acasă. Nici măcar nu a votat. Nu a făcut campanie. Şi nu era vorba despre el în filmuleţ ci despre fiica domnului Primar. Mai documentează-te. Până când învăţaţi să scrieţi rămâneţi pe blogul profesorului viteaz şi poate vă învaţă el şi Răduţă mai multă carte. Noi, "băloşii, lingăii, orfanele, analfabeţii, cucuvelele" şi cum mai vreţi voi, o să vă scriem în continuare, corect gramatical nişte plângeri şi vă vom cere mulţi bani. Că tot de la noi i-aţi furat 20 de ani. Hai sănătate la toată lumea. Si de-aia fizică şi de-ailaltă!

      Ștergere
    3. Eu zic asa: comentariul Anonim 5 martie 2015, 21:40 este scris de Doru Muzgoci iar raspunsul, comentariul Proiect Nehoiu 6 martie 2015, 02:05 este al altcuiva. Ma insel sau nu? Evident ca nu astept raspuns din partea lui Doru Muzgoci. Daca publici comentariul pot sa si argumentez pe ce ma bazez.

      Ștergere
    4. In interiorul parantezei nu se incepe cu litera mare. Primar nu se scrie cu litera mare la sfarsitul frazei ca nu e vreo localitate sau vreun nume propriu, e o functie, deailalta se scrie legat. Blogul ala se poate sa se adreseze intelectualilor dar din pacate atrage numai semianalfabeti cu apucaturi de brute.

      Ștergere
    5. Argumenteaza! Comentariul de la 21 40 e scris de "un analfabet" si pentru ca tu esti adept al minciunilor lui Corcodel ai zis sa te dai interesant si sa il atribui lui Doru! Si da. Al doilea comentariu e scris de fi-su! Dar macar v-a umilit! :)) Si asta pentru ca poate! Oricand! Oriunde!

      Ștergere
    6. Ai dracu' ce lungvisiti sunt astia ai lu' Corcodel! Nu stiam ce academicieni sunt ai lu' Raduta si Adi Stan :))

      Ștergere
  5. Domnul profesor ameninta si santajeaza aproape in fiecare zi pe blogul lui. Sa le spui colegilor sa stea departe de ce se intampla in scoala ca el nu glumeste este tot o amenintare. Limbajul infect folosit este tot o amenintare pentru cei care vor sa stea departe de gura lumii. Asa au procedat de multi ani cei doi Corcodei si le-a mers. Se pare ca lumea s-a saturat. Nehoianul vrea liniste, respect, indiferent din ce categorie socio-profesionala face parte.Va apreciem ca le faceti fata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosul Corcodel vrea sa lase impresia ca are controlul in Nehoiu. Stilul lui de securist insa nu mai e adaptat anului 2015. Oamenii au mai evoluat, tinerii de azi au personalitate si mai mult curaj ei nu au frica de autoritati specifice pensionarilor. El da inainte tot cu manipulare, delatiune, amenintare(de o sa ma intorc pe multi am sa popesc), minciuni. Ii ameninta in special pe cei despre care stie niste lucruri ca le-au facut impreuna. II suna pe toti si-i minte ca poate face necazuri ca nustiu pe cine termina ca ala e gata ca nu are cine sa-i stea in fata, ca rezolva probleme, etc. Fratilor stati linistiti. Fostul primar e atat de fricos incat n-o sa va dea in gat daca are si el de suferit. Se invarte ca hiena in cusca pentru ca nu-i mai iese nicio manevra politica. Faptul ca nici un partid adevarat nu-l mai primeste ii afecteaza serios imaginea. Sa candidezi independent la 67 de ani dupa ce ai fost in Psd si Pnl ar fi un dezastru e semn ca esti terminat, expirat politic nu mai crede nimeni in tine si mai bine stai acasa. Daca in ultimii ani cat ai stat pe margine nu ai fost in stare sa faci nimic pentru nehoieni decat reclamatii ai fost dat afara si din consiliul local pentru ca te opuneai la orice e alt motiv pentru ca oamenii sa nu te mai aleaga. Faptul ca fug toti de tine pentru ca nu-si pot asocia numele si imaginea cu scandalurile si porcariile fiului tau e alt semn ca pierzi orice sustinere. Pur si simplu corcodeii sunt exclusi din societatea nehoiana pentru ca ei nu se pot comporta ca niste cetateni normali, ei nu vor decat sa ne calareasca, nu vad viata altfel.

      Ștergere
    2. Corect.Corcodel a fost si este o hiena.Eu am impresia ca se umfla in pene din cauza noastra.Il tot bagam in seama pe el si pe fisu.Chiar nu avem altceva de facut,domnilor?M am saturat de ei ,iar tu Dorule vezi ti de lupta voastra ca ne ati impuiat capul cum va taiati voi in sabii si cum faceti regii ieftine.Ati ajuns de rasul nehoienilor .

      Ștergere
    3. Imi cer scuze,dar nu a fost in intentia mea de a scoate la lumina, mizeria din oameni, fie el si Corcodel.Chiar acum, vin de la o intalnire cu Secretarul Camerei Deputatilor si cu Presedintele Consiliului Judetean, unde am discutat foarte serios, de drumuri pentru Nehoiu,de investitii.Sper sa va pot anunta, ca ele au devenit realitate si nu doar promisiuni.Trebuia sa raspund atacurilor, pentru ca altfel s-ar fi acreditat ideea,ca ceva tot este adevarat.Cand este vorba de viata ta si a familiei tale,trebuie sa te temi.Te poate ucide chiar si un individ de "40kg", cum ii spune dl doctor prietenului sau.Nu trebuie bagatelizat subiectul,in rest chiar trebuie sa ne ocupam de Nehoiu, pentru ca are mare nevoie de asa ceva.

      Ștergere
    4. Daca ele devin realitate te anuntam noi. Nu suntem orbi.

      Ștergere
    5. Cine este Presedintele C J? Suntem si noi curiosi.

      Ștergere
  6. Studiile alea multe facute de profesorul pamfletar au fost anulate de un comportament ingrat. Rusine sa-i fie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sigur ca da! Studiile le pot anula din doua vorbe niste pigmei. E ceva disperare pe blogul tau Dorule :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca pot fi anulate. Dar cu ceva timp in urma behaiau niste miei pe langa Parcul Tineretului din Bucuresti despre modul in care beizadeaua a ajuns mare doctor in matematici. Domnul profesor doctor stie despre ce vorbeau!

      Ștergere
  8. Nu dle,gresesti,nu este nicio disperare, nici pe blog, nici in suflet.Va multumesc pentru grija!

    RăspundețiȘtergere
  9. care ma? studiile alea facute cu nasu' la bucuresti? daca se vrea profesor doctor sa se duca in universitar. sa vezi ce rad aia de el acolo.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca un anonim scrie ca "fisu lui Doru va poate umili oricand oriunde fiindca poate" iar Doru publica acest comentariu, nu este cu nimic diferit fata de Claudiu Corcodel. Duceti-va dracului toti 4, corcodei si muzgocei tati si fii ca sunteti niste imbecili ingamfati. Aveti impresia ca sunteti buricul Nehoiului si nu se poate fara voi. O sa vedeti ca lumea s-a saturat de aerele voastre nu faceti decat sa intoxicati, sa poluati viata sociala din orasul asta. Rusine sa va fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nici in fata evidentei,dvs nu prezentati niciun pic de intelegere, doar pentru niste cuvinte nevinovate,atunci mie nu-mi ramane decat sa-mi cer cu respect scuze.Nu doresc sa supar pe nimeni, intrat cu buna credinta aici.Lasati-l pe copilul asta in pace,pentru ca in afara de faptul ca sufera cum mama si bunicii lui sunt terfeliti zilnic,nu are nicio vina.O zi buna.

      Ștergere
    2. De ce sa ne ducem dracu ma? Ca ziceti voi? Sictir! Bravo lui ca a publicat. Nici macar atat lucru nu poate sa publice? Dar comentariile in care i sa da la m...e nevestei si parintilor si copilului are voie sa le publice, nu? Daca nu va convine nu mai cititi ma! Ca blogul asta exista de pe vremea in care singura indeletnicire a lui Corcodel era sa va fure pe voi sau cu voi. Baiatu e destept si deocamdata nu a umilit pe nimeni. In schimb v-ati trezit voi sa puneti la zid pe toata lumea. Mari destepti. Sa va fie rusine ca ati ajuns sa va luati de niste copii si de femei si de mame. Atata va duce capul. Sa va iasa din cap ca o sa ajunga Corcodel primar doar ca fi-su jigneste pe toata lumea. Da. Vorbeste lumea de el dar vorbeste cat de rau a ajuns. Nu l-ar vota nimeni decat orbii, surzii si fara suparare- prostii. Muzgoci PRIMAR!

      Ștergere
  11. Am stat in cumpana daca trebuie sa public acest comentariu si asta doar pentru ultima fraza.Pana si eu m-am obijnuit cu invectivele la adresa mea si a familiei mele,si evident nu-mi vine sa cred ca cineva scrie si pozitiv de mine.Totusi nimeni nu a umilit pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu auzi ca daca public eu astia scriu ca e Bogdan! Asa ceva... Nu e Bogdan. Mai incearca profesore!

      Ștergere
    2. Oricum ar fi, ma onoreaza asocierea cu Bogdan.

      Ștergere
    3. Bogdan era pe la televizor mai devreme deci sigur nu are timp de bloggeri

      Ștergere
  12. Eu scriu pe acest blog de cand Bogdan era prin liceu.La vremea respectiva,nici nu realiza ce se intampla pe aici.I-am interzis sa se amestece,in lupta politica de la Nehoiu.Cunosteam ,, onestitatea" adversarilor.Am facut multe dezvaluiri,dar niciuna mincinoasa,niciuna la adresa familiei.Am facut declaratii politice si nu atacuri la persoana membrilor familiei.Eu respect familia in general.Nu mi-am pus niciodata familia in situatii jenante.Nu am lipsit niciodata din casa si din viata fiului meu.Sunt inca o sursa inepuizabila de dovezi, privind cinstea unor adversari,inepuizabila.Daca nu as purta un respect nehoienilor onesti si cinstiti, as putea sa raspund in acelasi mod,dar nu m-as mai respecta.Avem ce discuta cu siguranta aici,asa ca haideti sa dam drumul mintilor sa gandeasca ceva pentru oras,pentru viitorul nostru.Trebuie sa fi un mare idiot, sa-mi trimiti si astazi aceleasi invective care au generat tensiunea.Chipurile,un profesor anunta buzoienii,cum mi-am dat eu foc la firma in 2008,ca sa incasez o asigurare.Ce bine ar fi fost sa am o asigurare!Nu m-as mai fi chinuit niste ani.Acum pot spune ca am reusit.Daca as fi fost de-al lor,as fi fost dat drept exemplu pentru reusita.Astazi ma intreb ca si atunci:Chiar a luat foc, asa din senin firma aia !?Vazand ura care mocneste si astazi in Nehoiu, spun ca si atunci, ca NU.Unii,au perdut doar niste alegeri, si se pare ca nu gasesc drumul sa o ia de la capat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări