"BOMBITA DE LA NEHOI' "

Dupa trei ani in care parca nu-si gaseau cadenta, cei din PNL Nehoiu ne tot anunta un candidat surpriza pentru alegerile din 2016. Surse credibile il dau ca sigur candidat pe dl. Radu Bularca. E bine!

Comentarii

  1. Nu am sa public niciun comentariu deocamdata.Nici pro nici contra.Faptul ca vor sa candideze,mai multi oameni importanti din Nehoiu,este foarte bine.Cand era pe culmi fostul primar,candida doar el si cei pusi de el sa candideze.Intr-un fel, ma simt "vinovat" de faptul ca astazi, toti acesti concetateni de-ai nostri se vad in aceasta pozitie.Eu sunt unde sunt si probabil asta este si un semnal pentru partidul meu,sa se trezeasca.Pare ca adormise, in asteptarea unei ipotetice arestari a lui Corcodel.Si cum la noi la romani, toti suntem mai buni decat cel de langa noi,iata ca altii lucreaza.Nu-mi da fiori,ma stimuleaza.Asteptam mutari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt un simplu locuitor al acestui frumos orasel si am fost in politica la un partid care era la putere cand activam ca membru si cred ca in acest moment orice candidat va fi privit cu reticenta. Fara nici o modestie daca as candida la functia suprema as bate multi candidati care se cred persoane de succes dar nu au facut nimic ptr cetatenii acestui frumos orasel. Nu vreau sa intru in detalii cum sunt pontati oamenii pe tarlalele asa zisilor oameni care vor sa candideze la functia suprema. Rusine sa le fie ca toti sunt o apa si#un pamant.

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu dvs.Mi-ar face placere sa cred ca nu este vorba despre mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe dvs nu va cunosc din pct de vedere al comportamentului cu angajatii dar daca as auzi nu as ezita sa va critic ca nu poti sa te comporti cu oamenii ca in sclavagism. As dori sa va ganditi la unul din proiecte care cred ca s-ar putea obtine cu fonduri nerambursabile de iluminat public cu panouri solare si daca mai doriti idei sunt dispus sa mai vb. Va doresc numai bine si sa nu uitati de comportamentul cu aproapele tau

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca am relatia care trebuie cu salariatii mei,mai de graba una colegiala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci tot respectul si in general un manager bun stie sa isi stimuleze echipa si prin diferite activitati care nu se rezuma la foarte multi bani.Sunt foarte multe proiecte care se pot face in zona si nu numai ci si in orasul Buzau. As fi vrut sa vad de exemplu cercuri pentru copii - de fizica, de matematica, biologie(am fost si eu cand eram tanar rebel si era interesant). O alta idee interesanta pe care am auzit-o undeva si se poate obtine fonduri ar fi "Colectarea hartiei din scarile de bloc"- deoarece sunt multe pliante si oamenii nu se deplaseaza sa le arunce pana la ghena de gunoi. Daca se pastreaza decenta pe acest blog si sunt idei constructive am sa mai revin. Va urez numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu ce m-a ,,impachetat"?Intrebare pusa unuia din spam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A spus ca il sustii si s-a inteles ca te are la mana. Crocodilu are partie libera catre primarie ca Radu nu e cunoscut.Erai printre singurii care putea sa se opuna.....

      Ștergere
  8. Ti-am timis un mesaj despre Bularca si nu l-ai publicat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări