Auras Mihaiu din Nehoiu- cel mai bun fotograf din tara la Sony World Photography Awards 2015. Fotografia lui va fi expusa la Somerset House în Londra!

Felicitari tanarului fotograf Auras Mihaiu! Nehoiu se mandreste cu tineri ambitiosi si talentati!
"Fotograful român Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat premiul Romania National Award, în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015.
Fotografia „Alesul oilor” realizată de Mihaiu a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la cea mai mare competiţie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015, şi a fost aleasă dintre toate fotografiile înscrise la oricare dintre cele 10 categorii Open ale concursului.
Fotografia va fi expusă la Somerset House în Londra în perioada 24 aprilie – 10 mai 2015"


Comentarii

  1. Nu ma asteptam sa-l laude cineva pe acest om!La Nehoiu se merge cu "sa moara capra vecinului"si atat.Sa aveti o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma refeream la comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Titi,scandalul este din pacate mai interesant pentru multi.Asta nu inseamna ca Auras,este mai putin merituos decat este.Noi am venit cu stirea,meritul este exclusiv al lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am apreciat fiindca ai scris de el!Asa este,daca scriai ceva de barfit,se umplea blogul!Felicitari inca o data(l-am felicitat si pe FB)lui Auras!

      Ștergere
  4. Este unul dintre putinii nehoieni care au ales să arate ca se mai intampla si lucruri bune in acest mic orasel. Sincere felicitari! Suntem mandri de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inteles de la Auras ca Primaria va organiza o expozitie de fotografie cu lucrarile lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, deja au aparut afise prin oras. Sper ca si Doru sa promoveze expozitia pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări