Adevarul gol golut

In ultima vreme prietenii mei, cititorii acestui blog, cetatenii orasului Nehoiu si presa judeteana au fost bombardati cu informatii defaimatoare la adresa mea. Acuzatii de tentativa de omor, de prostie si multe altele. Nu am de gand sa le reproduc aici. Familia mea, fiul meu si sotia mea traiesc un cosmar si au ajuns sa se teama pentru siguranta lor. Am crezut ca facand un lucru cu buna credinta, oamenii vor intelege. Si sper ca au facut-o. Nu incerc sa ma justific in fata nimanui pentru ca nu sunt un infractor. Nu am facut nimic imoral si ilegal. Tocmai de aceasta am sa explic in urmatoarele randuri, pe scurt, de ce ma simt nevoit sa scriu acest lucru. 

Am separat intotdeauna politica de relatiile personale. Tocmai de aceea, dupa ce Alexandru Corcodel, fostul primar al orasului, a pierdut alegerile la Nehoiu nu am aratat ura nimanui. Am vorbit si am incercat sa pastrez o relatie decenta cu fiecare dintre fostii mei adversari politici. Claudiu Corcodel, fiul fostului primar, a fost invitat la cererea mea la un eveniment pe care imediat dupa alegeri l-am organizat- Gala Proiect Nehoiu. M-am bucurat atunci ca a raspuns invitatiei alaturi de multe cadre didactice care au primit premii drept recunostinta pentru eforturile de a oferi o educatie de calitate copiilor nostri. A fost o incercare de a credibiliza scoala nehoiana. Nu s-a facut pana acum niciun astfel de eveniment dupa revolutie si am avut placuta surpriza sa raspunda invitatiei noastre multi reprezentanti ai tuturor partidelor politice alaturi de profesori, medici, oameni de afaceri si functionari publici. Am reusit, macar pentru o zi, pe 21 decembrie 2012, sa arat ca putem comunica si putem sa ne bucuram impreuna indiferent de culoarea politica sau statutul social. De asta am si numit blogul meu " Proiect Nehoiu" . Acesta este, a fost si va fi proiectul meu ca om politic local: SA UNESC, NU SA DEZBIN! Pentru o zi s-a putut. 
 Chiar Claudiu Corcodel, mi-a multumit public pentru gestul facut pentru scoala din Nehoiu, unde el era director. Am fost invitat la Zilele Liceului ulterior si am onorat invitatia pentru ca nimeni nu a dorit. Am fost invitat de acest om sa le vorbesc elevilor si cadrelor didactice despre importanta unei educatii de calitate. Atunci considera ca am acest drept. Acum ma denigreaza si ma face pe blogul lui “bălos” și “analfabet”!  
Am incercat ulterior sa il tratez ca pe orice alt concetatean, crezand in naivitatea mea, ca fiul lui Corcodel este si el om, ca stie ce inseamna decenta, respectul si bunul simt! Nu stie! Am vazut acest lucru cand, in discutiile pe care le aveam cu el cand se aseza la masa unde eu si alti oameni respectabili ne beam cafeaua, scotea perla dupa perla. A marturisit ca ii pare rau pentru inscenarea cu iz penal facuta profesorului Dogaru (acuzat de pedofilie) si pentru ca a umilit-o pe fosta directoare a liceului. Usor-usor, de fiecare data cand ne intalneam vedeam ca isi pierde autocontrolul si ca arata o fata monstruoasa. Nu stia decat sa barfeasca si sa jigneasca oameni. Pentru el toate femeile erau ... "usoare" si toti barbatii erau prosti. Am inceput sa il indepartez desi ma cauta tot timpul pentru ca se simtea marginalizat. Am observat frustrari majore si o ura inimaginabila in felul in care vorbea despre politica si nu numai. 
Atunci cand a jignit-o public pe directoarea liceului, in cel mai grosolan mod cu putinta, m-am delimitat de el si de comportamentul lui deviant. Asta desi nu am avut o relatie de amicitie niciodata cu doamna Cojocaru. Pur si simplu m-am delimitat de modul in care Claudiu Corcodel ataca o doamna, o colega profesor distrugand icoana de dascal a multor generatii doar pentru a-si atinge scopurile meschine. 
De atunci, pentru ca nu i-am cantat in struna, fiul lui Alexandru Corcodel, incurajat de tatal sau la fel de meschin si avid de putere, am fost tarat fara voia mea in zeci de scandaluri si articole denigratoare. A denigrat senatori, primari, actualul consilier prezidential al lui Klaus Iohannis, inspectori scolari, jurnalisti, consilieri locali, femei, copii, profesori, fosti elevi ai liceului etc. Printre ei m-am numarat si eu. Balos, latrau, analfabet, homosexual, bolnav psihic etc. Asa am fost facut un an intreg, zi de zi, fara oprire. Sotia mea si fiul meu nu au fost scutiti. Fiul meu a primit e-mail-uri la locul de munca pline de minciuni. S-a speriat pana si oamenii aceea cand au vazut cine scrie si ce acuzatii aduce. Nu au scapat nici parinti mei morti, Dumnezeu sa-i odihneasca! Nici rudele si prietenii. 
Si am rezistat sa nu iau atitudine ci doar sa ma rezum la declaratii politice si atat. Asta pana cand ultimele mesaje pe care acest individ,  pe care cu greu il mai pot numi om, mi le-a trimis m-au adus la capatul rabdarii. Pentru ca a amenintat ca ma va cauta si ma va lua pe nepregatite, asa cum o facea el in tinerete, m-am temut pentru siguranta mea si a familiei. Insa la doar o zi dupa ce a facut aceste amenintari public, ne-am intalnit intamplator pe strada. Mi-a zambit ironic si provocator si pentru ca nu aveam intentii razboinice am oprit masina si m-am dus inspre el sa il intreb daca are mama, daca are copii, daca are ceva sfant pe lumea asta? Si cine s-a luat vreodata de sotia si copiii lui? Dupa ce a fugit inspaimantat cateva zeci de metri si-a gasit curaj sa imi vorbeasca. M-a acuzat din senin ca as fi fost in Moldova sa caut mormintele bunicilor lui?!!!!!!! Nu am fost niciodata! Nu cred ca a fost nici el vreodata. 

Dupa aceasta discutie, pe un ton mai ridicat, fara nicio urma de agresiune fizica am plecat fiecare in treaba lui. Chiar si atunci, desi a fugit la zeci de metri departare, imi striga ca el vrea sa se bata cu mine. Am plecat fara sa fac nimic din ce s-a spus ulterior la politie si intr-un  ziar de scandal. M-au mahnit minciunile ordinare scrise de el in acel articol aparut a doua zi in Atac de Buzau. Un ziar caruia eu i-am refuzat invitatia de a colabora pentru a-l turna pe Florin Lungu si alti oameni din Nehoiu incomozi familei Corcodel. Fara cutite, bate, lanturi, pistoale si ce mai viseaza dl. Profesor noaptea. El care in fiecare zi se autointituleaza intelectual, doctor, academician sau mai exact unicul intelectual al Nehoiului. Stiam ce va urma! Dovada consta in faptul ca pe pagina sa de facebook a aparut cu o zi inainte de publicare, articolul plin de minciuni uriase care ma defaimeaza. Deci sunt mana in mana! 

Dincolo de toate motivele din lume pe care l-am avut imi cer scuze ca mi-am pierdut cumpatul si a trebuit sa il cert public. Imi cer scuze doar in fata dumneavoastra, a cititorilor si a cetatenilor orasului Nehoiu. Legea trebuie respectata si aplicata doar de organele abilitate. Dar cum sa mai rabzi cand stii ca tatal tau care ti-a murit in brate dupa 9 ani in care a stat la pat, in casa mea, ingrijit de mine, e si el facut homosexual, betiv si “bataus de femei si copii” prin sat. Tatal meu a fost un fruntas al comunitatii in care am crescut! Si a fost un om demn cu care nu i-as fi dorit sa se intalneasca in asemenea conditii. Mama mea a murit dupa ce s-a luptat ani de zile cu o boala grea! Cine este acest om care considera ca are dreptul sa tarasca in mocirla memoria parintilor mei? Asta l-am intrebat si pe el! Cine este acest om care imi jigneste sotia care nu are nicio legatura cu politica si care nu a discutat si nu discuta niciodata aceste subiecte cu nimeni? 
As reproduce ce imi scrie pe privat dar nu pot nici macar sa tastez asa ceva. Am aratat insa autoritatilor totul.
Ceea ce va voi prezenta in urmatoarea postare este doar o mica parte din calvarul in care traiesc din cauza acestui om. In acest moment nu pot decat sa iau in serios orice amenintare pentru ca nu mai stiu la ce sa ma astept. Am sa postez si pe blogul meu  un filmulet in care veti vedea cum un individ, pe care nu il cunosc, m-a sunat intr-o noapte sa imi spuna sa ma pregatesc pentru ca ma va ucide cu toata familia la comanda celor doi Corcodel. Prima parte a conversatiei nu a fost salvata pentru ca sotia mea a inregistrat convorbirea, ingrozita fiind de ce auzea, abia dupa ce s-a desmeticit. Viata mea ar valora, " 20-30 000". Va las sa vedeti cu ochii dvs. La asta s-a ajuns! 
Organele de ancheta se ocupa acum de plangerea pe care am depus-o. Voi continua demersurile si la DIICOT si vor fi analizate inclusiv convorbirile telefonice ale mai multor persoane. Legea e obligata sa ia totul in serios cand vorbim de comanda unei crime in stil mafiot. Si fiul meu a primit amenintari cu moartea in plina zi, intr-un local public in timp ce era la masa cu o prietena. Persoana care l-a amenintat s-a recomandat a fi interlop. La fel ne-am adresat organelor abilitate. Mai mult, individul, altul decat cel care m-a sunat in plina noapte, a revenit si ne-a amenintat pe amandoi cu moartea!
Rog autoritatile, politia, procuratura, DIICOT sa demonstreze ca sunt in slujba cetetenilor si ca pot sa isi faca datoria. Sunt consilier judetean, ales de mii de oameni. Viata si siguranta mea valoreaza la fel de mult ca a oricarui alt cetatean, indiferent de statutul social. As vrea ca legea sa se aplice si in cazul meu asa cum sunt convins ca organele abilitate o aplica in cazul tuturor romanilor!






Comentarii

  1. Foarte trist....
    Totusi am incredere ca Dzeu va dezbina aceasta clicã de mafioti care vor sa urmeze exemplul lui Putin...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu la ce mai stai la discutii cu acest caine? Ignora-l. Mergi in instanta si gata. Nu vezi ca nu ai cu cine sa vorbesti? Asta e un om disperat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar doua comentarii favorabile! Hai Dorule, ca poți mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toata lumea se intreaba: oare de ce a sters dl Corcodel din articole, ramanand doar 4?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tot toata lumea stie si raspunsul. Ia trecut cuiva prin cap sa faca print screen-uri cu articolele si comentariile sterse? Daca nu, atunci prinde orbul scoate-i ochii! Hotul neprins, negustor cinstit! Na c-am dat-o pe proverbe!

      Ștergere
    2. Da sunt toate,chiar si cele sterse.Ei.nu suntem chiar asa de prosti.Se intreba cineva, de ce le-a sters.Raspunsul il gasiti in ultimul lui mesaj ,din emisiunea de la Campus tv.Santajul si amenintarea nu s-a oprit aici.Am vazut ca cineva, ma ironiza cu privire la personajele care ar fi fost puse sa ma omoare.Credeti ca numai un munte de om te poate omori?Niste copilasi s-au jucat spunand ca vor arunca in aer un magazin .Nu vreti sa stiti ce au patit parintii acelor copii.Legea nu este o joaca si sper sa nu fie considerata asa, nici in acest caz.

      Ștergere
  5. De cand criminalii platiti isi suna victimele sa le spuna de cine si cu cat au fost platiti?
    Este foarte limpede ca ce ne-ati prezentat aici este o INSCENARE... slabuta din pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scria unul bine pe alt blog ca 70% dintre nehoieni il vor pe Corcodel. Dar nu a spus si unde il vor: la puscarie. Surpriza o sa-i vina tot de la apropiati care nu pot sa-i mai indure cererile. Ionut a inceput sa ciripeasca. Cel care a adus Sebesul pe gara de unde mulge Corcodel sute de milioane ciripeste si el. Sfarsitul e aproape.

      Ștergere
    2. Cine a facut inscenarea,sa dea bunul Dumnezeu sa aiba parte de tot ce este mai rau pe lumea asta.Daca am trai intr-o tara normala,nebunul,oricare ar fi el,ar fi urgent arestat.Am vazut deseori situatii in care ,dupa ce au murit sau au fost omorati oameni,,necredinciosii"strigau cat puteau ,infierand neaplicarea legii,pasivitatea autoritatilor ,disolutia autoritatii bla,bla.Daca un nebun iti violeaza sotia si iti bate copilul pe strada,reactia ta este considerata incalcare a legii.Tu trebuie sa privesti calm,sa anunti 112,sa mergi a doua zi sa depui o plangere si sa te porti civilizat ,ca un bun cetatean platitor de taxe ce esti.Sa sti ca cei care te vor intr-o asemenea situatie,cei care te vor mort,te vor compatimi,si vor reactiona ca niste cetateni cu simt civic.Ceilalti vor spune"taceti,bine ca nu ni s-a intamplat noua".Poate vor exista si din cei care cred.Si ce daca!Ah,era sa uit,atentie unde puneti virgula,s-ar putea sa nu aveti parte, nici macar de compasiune pentru asta.

      Ștergere
  6. Dorule tu esti sufletist, vrei sa faci cate ceva dar nu ai cu cine. Oamenii sunt anesteziati de informatii care mai de care urate bagate pe gat la televizor, pe internet, pe strada, oriunde.Nesiguranta pe care o traiesc romanii de la o zi la alta ii face sa fie lasi, nepasatori.Ceea ce se intampla in acest oras altadata poate ar fi revoltat lumea. Din pacate in aceasta societate bolnava nimeni nu mai reactioneaza. Mizeria cu care ne-au acoperit Corcodel și Lungu greu se va curata. Te respect pentru ca petreci atata timp sa arati ca am fost condusi de o familie ciudata. Noi stim asta. Linistiti-va, va intelegem chiar daca nu ripostam. Timpul le va rezolva pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ma mira felul in care sunteti atacati.Am lucrat in primarie multi ani si umilinta la care am fost supus doar pentru a asigura o paine familiei mele este de neimaginat. Si stiu ca multi simt asta de acolo. Le dam buna ziua pe strada, dar nu inseamna ca ii mai vrem la conducere.Sa va dea cel de sus intelepciune sa puteti razbate. Sunt machiavelici daca sunt dezlantuiti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca, macar am demonstrat ca sunt victima unui scenariu prin care se doreste distrugerea imaginii mele si a celor din jur.Vor continua sa se faca campanii de presa denigratoare la adresa familiei mele, cu scopul de a arunca o umbra de indoiala ,asupra integritatii mele morale.Mi se vor arunca cu laturi in cap si poate in constiinta publica va ramane o pata ,o urma de indoiala.Nu renunt,ba dimpotriva voi lupta .Am pentru ce.

    RăspundețiȘtergere
  9. Urmariti filmul italian VIATA E FRUMOASA si veti intelege comportamentul acestui profesor. Intr-o postare mai veche de pe blogul sau ne indemna sa vedem acest film. Filmul este deosebit, dar nu poti face o asemanare cu acele vremuri. In mintea lui cu multe rotite a facut-o. Sfideaza, batjocoreste tot ce considera ca sta in calea atingerii scopului sau. A luat in ras ministerul, inspectoratul, liceul in care preda, autoritati locale, judetene, nationale. El este perfect și, precum demiurgul, nu poate fi inteles. Trăieste în sfere inalte, greu de atins de catre muritorii de rand.Nu inteleg de ce insista sa mai stea in invatamant. La aplecarea sa pentru studiu l-as sfatui sa intre in cercetare, poate lasa omenirii vreo descoperire in matematica sau informatica.Sa stiti ca nu glumesc. E pacat sa se risipească atata materie cenusie in lupte inutile precum o virgula nepusa la locul ei intr-un text, un cuvant gresit etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am fost "cotetar" dar mi-e rusine cu profesoru...mai bine nu mai spunea ca a fost in banda noastra,ne face de ras pe noi fostii cotetari...cand o sa-l intalnesc o sa-i fac o corectie fizica sub forma de gluma ...mai bine ar sta in banca lui,mu- i facut pentru politica..ii lipseste diplomatia

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări