"TARA PIERE SI BABA SE PIAPTANA!"

     
                      ,,Tara piere si baba se piaptana!"
              Piatra de incercare pentru invatamantul nehoian!
           

Poate sa para incredibil pentru unii, dar maine, cadrele didactice de la Liceul Nicolae Iorga din Nehoiu sunt  chemate in Consiliul Profesoral sa dea recomandare unui coleg pentru a participa la concursul de sef al invatamantului buzoian. Persoana in cauza este nimeni altul decat ,,profesorasul pamfletar", C.C care, din cand in cand, intre doua"pamflete", mai preda si matematica.
,,Tara piere si baba se piaptana". In loc sa se intalneasca si  sa decida ce fac cu copiii din clasa a 8-a care nu dau semne ca ar dori sa ramana in aceasta scoala, dascalii sunt chemati sa-i "mangaie" orgoliul ,,profesorasului pamfletar". Pentru mine este de neînteles frica unor cadre didactice de a pune piciorul in prag, indiferent cui, atunci cand este atacata "ICOANA PROFESOR"! Repet, il si vad pe ,,profesorasul pamfletar" cum,  ajuns inspector, o sa-i raga un perdaf ministrului sau pentru faptul ca,  fara doctorat, conduce un minister. "Cum? El, ministrul analfabet, a carui sotie sta intepenita printre maracinii patriei, in loc sa se ocupe de proprii copii, analfabeti evident, comploteaza cu ,,Bataita" (cum ii spune el directorului sau in fata elevilor) la fabricarea de probe mincinoase la adresa mea?"
Dupa ce a descris scoala de unde isi ia leafa, ca pe "Crucea de Piatra" a anilor 2014-2015, dupa ce le-a adresat magulitoarele cuvinte de ,,slugoi", ,,incompetenti" si ,,prosti" colegilor sai, profesorul distrat le cere recomandarea. Ii someaza sa-l aprecieze. Daca ar fi fost ceruta recomandarea pentru functia de DERBEDEU, cu siguranta nu era decat un singur candidat -,,profesorasul pamfletar". In loc sa se ocupe de dosarul penal, in care este acuzat de fals si uz de fals,de delapidare si abuz in serviciu, domnisorul in cauza invoca imixtiunea si presiunea politica, ca si cum domnia sa ar fi politician. Hai, mă!? Mi-e teama ca maine profesorii nehoieni, prin votul lor, vor fi complici la furaciunile ,,caprarului", ,,ale cucuvelei" si a ,,orfanei" si vor fi cu totii slugoi ai ,,basicutei sefe". "Doamne, ocroteste-i pe romani!"(nehoieni) Stimati profesori, nehoienii asteapta o reactie demna de la dumneavoastra. Acelasi lucru il  asteapta si autoritatile judetene, o curatenie din interior. Astfel de indivizi nu vor mai  ajunge niciodata, nici in fruntea invatamantului buzoian si nici in conducerea acestui liceu. Parol!

Comentarii

  1. Salut proprietarul si cititorii acestui site. Aceasta este ceea ce se numeste proba de microfon adica las comentariul meu ca sa ma asigur ca imi reuseste publicarea. Recunosc ca nu sunt familiarizat cu acest tip de tehnica si imi doresc sa invat ca sa pot comenta si eu ca un umil cetatean atat pe publicatii de politica externa cat si de administratie si politica locala. Pana la urma sunt cetatean platitor de taxe si ma intereseaza anumite lucruri. Daca reusesc publicarea acestui comentariu revin cu placere daca si domnia voastra domnule Muzgoci veti accepta. Nu am interactionat niciodata cu domnia voastra, decat in urma cu multi ani cand ofereati flori doamnelor si domnisoarelor pe strada iar eu o sprijineam pe mama mea care abia se externase. Ne-am salutat barbateste si atat. Acum as avea de spus si o sa revin pentru ca cetatenii acestui oras trebuie sa dezbata probemele cetatii indiferent de mediul in care aleg sa faca asta. Salut pe toata lumea si ma retrag pentru moment.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va astept cu cea mai mare placere,pentru ca in fond, de aceea a fost creat acest blog,pentru dezbatere,pentru informare,pentru dialog civilizat.Cu stima DM.

    RăspundețiȘtergere
  3. Care fals si uz de fals?debitezi si dezimformezi ca de obicei.Mai citim si noi portaluri judecatoresti si nu e nimic penal.Aceeasi tactica ca si Lungu si vedem cine e penalul..Lungu si acolitii lui.Corco inca e bine acasa si praf va face .Ai sa ajungi la vb mele Doru si o sa ti spun in fata la momentul potrivit.Nu esti in masura sa deschizi gura vezi ti de penalii din partid care bubuie de sechestre .Corco nu a fost sfant dar......vou ati ingropat orasul in datorii.Va huleste lumea peste tot .ati prapadit bugetul local...lungu.vice.secretar.contabila..levesici.etc.Lasati nee!!!!Plecati cat mai puteti .Corco isi va juca cartea de final...cand va vrea si cand e momentul.Nu cred ca publici dar daca esti barbat ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Care datorii? Pentru prima data dupa multa vreme, Primaria nu mai are nici o datorie. Am inteles ca inclusiv imprumutul contractat pentru plata datoriilor lasate de Corcodel a fost achitat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad cineva mi-a luato inainte si se pare ca stie.Asa este primaria nu are astazi datorii.La preluarea mandatului primaria Nehoiu era aproape de insolventa.Si prin meritul lui Lungu dar mai ales al partidului care a avut vointa sa ajute Nehoiu s-a ajuns la situatia de astazi de a nu avea datorii.Stiu ca cei care oftati dupa Corcodel vreti asta si se vede cu ochiul liber, nu trebuie sa te chinui.Mai mult,imprumutul de 24 miliarde((sper sa nu gresesc cifra)a fost preluat de finante, usurand astfel misiunea celor care conduc Nehoiu.In primavara asta va incepe si asfaltarea strazilor interioare din oras gratie ajutorului Ministerului Dezvoltarii-licitatia a avut loc zilele trecute.Dezastrul este doar in mintea celui care a astazi da cu subsemnatul pentru multe prostii din mandatul lui si anume Alexandru Corcodel.Cautati-va alt stapan,pentru ca pe cel ce l-ati avut,nu -l vad bine deloc.Stimabile,pe portalul despre care vorbiti, nu apar si multele anchete penale in care este implicat "idolul"d-stra.Acum pe portal exista doar cateva procese, pentru niste multe miliarde,pentru care-i trebuie o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.N-ai vrea sa fi in locul lui,n-ai vrea sa fi atat de ,,curat"cum este el.Crede-ma !Asa ca, "toate la timpul lor si oua rosii la Paste".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai afirma prostii. Primăria nu este Societate Comerciala ca sa poată intra în insolventa. Când Primăria avea sa-i dea firmei lui Lungu bănuții facturați pentru lucrări efectuate, Lungu nu a cerut insolventa Primăriei ci a așteptat și când a prins ceva cașcaval în visterie și i-a virat singur, în calitate de Ordonator de credit. Oricum multa materie cenușie nu se afla în cutiuța domnului Lungu, rămânând asociat unic în firma în momentul în care a preluat taburetul de primar.

      Ștergere
  6. Dorule, cum a ramas pana la urma ? L-au recomandat colegii pe Corcodel sa fie sef ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa scape de el,o sa-i dea o recomandare ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti serios sau te vrei ironic! Daca vorbesti serios atunci trebuie sa-l realegem pe Alexandru Corcodel primar, ca sa scapam de el.

      Ștergere
    2. Chiar nu ati oservat circul pe care il fac acesti "pofticiosi"tata si fiu!?De la Nehoiu in jos,cam toata lumea rade de obsesia unora din urbea nostra.Si la functia de sef al statului pot candida acesti indivizi.

      Ștergere
    3. Nu circul mi se pare important ci atitudinea celor care fac parte din Consiliul de Administratie. Recomandarea CA nu este o simpla formalitate cum afirma unii pe aici ci este o conditie obligatorie pentru a-si putea depune dosarul de inscriere. Macar acum CA putea sa-i dea circarului peste nas, dar cred ca nu sunt cu mult mai breji.

      Ștergere
  8. Dacă ar fi să scape colegii de el printr-o simplă recomandare cu siguranță ar da fiecare dintre ei câte una. Dar nu e așa. Oricum s- au găsit doi slugoi ai familiei doritoare de funcții să îl gâdile pe
    dotore. N-au spus mai nimic, dovadă că erau forțați să facă asta. Și-au dat arama pe față. Sunt mulți care îi doresc să ajungă inspector general însă nu pentru că îl consideră potrivit, ci pentru că își doresc să scape de el din școală. S-au saturat de mizeriile lui dar nu pot face mare lucru. Ei își văd doar de bunul mers al activității lor. Oricum cine încearcă să îi spună ceva ce nu îi place lui este amenințat și jignit. Iar profesorilor nu pe place așa ceva. Ei nu sunt mahalagii ci dascăli.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ia ghiciti cine a luat cuvantul pentru a-l recomanda: invatatorul coordonator de pe V. Nehoiului, care in urma cu vreo doi ani cauta in stanga si in dreapta inlocuitori pt. directorul Corcodel si d-na invatatoare Posirca de care stim cu totii ce hram poarta si in ce medii sociale inalte se invarte ca sa nu spun cloaca.Acestia sunt armata Corcodelului in scoala. Felicitari profesorilor care au avut verticalitate si l-au infruntat in Consiliu.Recomandarea pe care o va primi cu siguranta nu-l va recomanda pentru aceasta functie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei,aici nu este vorba de recomandare,este vorba de modul cum un om alege sa se faca de ras.In dorinta lui de a cauta motive sa arunce cu noroi in scoala,in oameni ,in cariere,a gasit acest moment.Personajul crede ca este un luptator,ca este barbat,ca este apreciat,cand in realitate este un frustrat,un las,un om de nimic.Cadrele didactice au fost sunate(doar anumite persoane)chiar de catre batranul pieton.Ei,uite ca nu prea a tinut.Ce vedeti d-stra este culmea penibilului,este decadenta unei familii spoite ,timp de 20 de ani in acest oras.Repet,mie imi este mila!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca tie iti este mila, mie imi este sila!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai neobrazatule sotia domnului Damian ti-a fost colega. O femeie cu bun simt si foarte serioasa. Te-ai gasit tu cu doi gandaci sa va luati de oamenii astia care nu au nimic de a face cu razboiul vostru? Nu mai esti in toate mintile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ma intereseaza pe mine cine l-a recomandat pe individul asta.Numai pentru faptul ca recomanzi un asemenea specimen pentru o asa functie spune multe despre capacitatea ta ,despre discernamantul tau.Numai cum scrie despre parintii mei decedati,despre sotia mea si copilul meu,despre fina mea ma face sa-i bat la usa.Din clipa asta nu ma mai intereseaza imaginea mea,nu ma mai intereseaza politica (duca-se dracului)dar individul asta va plati.Jur!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa-mi fie cu iertare domnule Muzgoci,dar intreb si eu,de ce ai creat acest ''blog''?Sa balacaresti niste oameni?De ce se cheama acest ''blog'' Proiect Nehoiu?Daca ai un razboi personal cu o anumita persoana,du-te domnule si spune-i in fata ,asa barbateste ce parere ai!Ce legatura are asta cu Proiect Nehoiu si mai ales cu ce ai contribuit la dezvoltarea acestui oras,in afara de faptul ca te dai mare politician?!Ce proiecte ai propus si realizat pentru Nehoiu???Bine ai spus in comentariul de mai sus,lasa-te de politica,dar ai grija de imagine,trebuie loc de"buna ziua''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este dle,aveti dreptate,cred ca puteam face orice dvs, tot nu ati fi observat ca fac ceva,ca-mi pasa.Lucrul asta din pacate, l-am observat foarte tarziu.Poate nu am facut lucruri demne sa fie observate dvs,dar astazi constat cu oarecare satisfactie, ca nici nu meritati,poate.Mi-am cheltuit banii,sanatatea,timpul si iata ca veniti dvs si-mi comfirmati,ca nu merita.Pentru satisfactia dvs ,sa stiti ca nu am castigat din politica.Am vrut si eu sa fac ceva,sa nu stau si sa critic de pe margine,dar am gresit.Vazand ce oameni de ,,calitate"am intalnit si pana la urma pentru cine m-am expus eu atat de mult-chiar ca aveti dreptate,nu merita.O familie, care avea toate motivele din lume sa fie linistita si respectata, este supusa unui tir de invective,de abjectii,de calomnii, in "aplauzele"unui public dornic de "sange",gata sa te sfasie, numai pentru ca in viziunea unora ai "reusit" si tu nu prea meritai.Ai reusit pe dracu!Nu,nu stiu sa mint,nu stiu sa fiu pupincurist si nu pot spune unora, doar ce vor ei sa auda.Intru-un cuvant ,nu stiu sa mint frumos,sa fiu credibil.Ati vazut ca in presa de scandal,nici macar nu pot face un nou articol cu "faptele" mele reprobabile,il reiau pe cel scris acum cateva saptamani,intesat de invective.Aveti dreptate ,nici macar nu am reusit sa le rup gatul pana acum.Pentru dvs nici macar nu conteaza ca nu sunt amestecat in faptele penale, care abunda prin urbea noastra.Nu conteaza.Nu va plac si basta.Mai este unul in Nehoiu, care intre doua "partide"bahice imi declara ca nu ma place(uneori ma si injura), ca sunt, atentie, prietenul lui Corcodel.Si el, este unul care nu vede si ce sa-i fac?Bag seama ca nu m-ati votat.N-ati pierdut nimic, dar nici eu!Mi-am dorit sa ma adresez celor care vad,ce sa-i faci,poate nu mi-a reusit.Va salut!

      Ștergere
  15. Imi pare rau,dar nu citesc presa de scandal,nu-mi place presa in general.Ati inteles un pic gresit,nu va acuz de nimic,nu am ''preferinte'' politice,de fapt nici nu am fost la vot,dar ceea ce nu inteleg si n-o sa inteleg niciodata,este ''mancatoria'' asta dintre oameni.De ce nu se face ceva constructiv pentru zona asta,indiferent de partidul din care fac parte alesii cetatenilor?(este o intrebare retorica evident).Cat despre dosarele penale ,nici astea nu ne intereseaza,cine a gresit sa plateasca.Si totusi ,nu mai exista nimeni in orasul nostru care sa ia fraiele in maini si sa se vada ceva in urma lui?Doamne fereste,doar nu suntem o zona plina de infractori!!!I Imi cer scuze pentru interventie si va doresc numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze si eu.Nu eram in cele mai fericite momente cand am primit mesajul.Mie mi se pare ca oamenii,cer mult mai mult decat imi permite pozitia mea de acum.Sunt doar consilier judetean, nu presedinte.Nu sunt presedintele organizatiei la Nehoiu,poate nu stiati,sef la partid la Nehoiu este dl Gavriloiu.Dl Gavriloiu nu colaboreaza sub nici un chip cu mine,macar asa de dragul realizarilor pentru orasul nostru.Se vor realiza cateva lucruri in vara asta si probabil unii cred ca vor fi castigatorii simpatiei populare.Sa fim seriosi.Ori esti ,ori nu esti.Ori ai,ori nu ai si cativa nici macar nu-si dau seama ca nu au.Atata va mai spun ,mie chiar imi pasa de orasul asta si fac si eu ce pot deocamdata.Va inteleg si inca odata scuze!

      Ștergere
  16. Iar te certi cu tonomatele lui Corcodel. Nu intelegi ca nu vor decat sa te faca sa renunti?

    RăspundețiȘtergere
  17. n-ai sa vezi negrii in zapada.

    RăspundețiȘtergere
  18. PREA MULTE EXPLICATII LE DAI CORCODELISTILOR. PARCA LOR LE PASA DE CE FACI TU. DOVEDESTE-NE CA NU STAI DEGEABA IN CONSILIUL JUDETEAN SI NU FACI PLECACIUNI PE ACOLO SI O SA AVEM GRIJA DE TINE. DAR MULTA VORBARIE NU TINE LOC DE FAPTE. NE TREBUIESC FAPTE. DE 3 ANI MAI NIMIC BUN NU S-A FACUT.

    RăspundețiȘtergere
  19. In numele unui cliseu populist si idiot numit imagine ,eu am cam uitat sa fiu EU cu bunele si cu relele mele.Prea m-am straduit uneori sa demonstrez unor oameni care chiar nu merita ca eu sunt intr-un anume fel ,ca sunt generos,bun tra la la.Zillele trecute un fost salariat al primariei imi spunea:"Dorule daca ai sti de cate ori erai facut vinovat de toate relele din Nehoiu care se petreceau noaptea, cand tu dormeai linistit si nu faceai si nu stiai nimic"Eram pusi sa te pazim, sa vedem ce faci noaptea si stiam de cate ori aprinzi lumina etc"A doua zi eram facut raspunzator de distrugerea unor bunuri si erau suficienti oameni care credeau asta.Am inteles ca mi se construia o imagine ,trebuia sa fiu vazut ca fiind rau ,calic ,conflictual, imagine pe care au incercat si "unii colegi"alaturi de care am castigat alegerile.In numele imaginii,am suportat umilinte din partea unor doritori de intoarcere la pozitiile privilegiate din mandatele Corcodel.Asa s-a facut ca am inghitit, cand unul cu creerasul mic Adi,imi interpela baiatul cu dispret"ti-ai luat bacul ma!?"si alte hartuieli din astea.Ei,s-a cam terminat baieti.In ultima perioada, fara argumente si de un subiectivism strigator la cer, au inceput, in afara de mine, distrugerea imaginii unor barbati,a unor dne ,a unor fosti elevi etc care insemnau ceva si care ar putea spune la un moment dat NU.Pana aici!Ajunge!Multi au muscat momeala,dar va asigur ca nu definitiv.Nu poti lasa o viata de om construita pe valorile familiei,a bisericii,a muncii cinstite sa vina unul si sa-ti arunce cu noroi,numai pentru faptul ca in mintea lui (lor)sunt singurii care merita,care cunosc,care stiu,crezand in teoria vesniciei hotilor.Asa ceva nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Muzgoci lamuriti-ma si pe mine si pe ceilalti cititori ai acestui blog ce s-a intamplat in Primaria Nehoiu dupa alegerile din 2012. Eu cred ca este necesara o dezbatere foarte atenta sincera si larga despre momentul 2012. Istoria proasta din care nu inveti nimic se repeta. A fost un vot mai mult anti Corcodel decat un vot pentru Lungu. Multi au crezut in promisiunile echipei Lungu ca se va face dreptate, ca se vor descoperi toate nelegiuirile lui Corcodel si acesta va plati. Ma intreb la cel mai serios mod acum dupa 3 ani si jumatate cand nimeni nu s-a atins de fostul primar decat cu niste cercetari(era obisnuit oricum cu astea) daca demersul din campanie a fost sincer sau s-a facut vreun blat dupa alegeri, Lungu dorind doar sa-l distruga politic sa fie sigur ca nu-i mai ameninta scaunul? Sau a fost vorba doar de incompetenta? Ati vorbit in 2012 de calculatoare cumparate de la o anumita firma prietena cu preturi umflate, etc. Dupa cum vedem Corcodel a asteptat ca Lungu sa greseasca, sa incalce legea si imediat l-a plesnit. Domnilor, sunt fapte arhicunoscute in Nehoiu ca fostul primar avea prieteni protejati si firmele acestora protejate. Se stie ca multi ani de zile acestea nu au platit taxe si impozite la primarie in mod ilegal. Nici amenzi nu s-au platit. Noi ca prostii plateam. Pagubele sunt sigur ca sunt de multe multe miliarde. Din acele miliarde s-au inaltat case palate si s-au cumparat masini , s-au intretinut amante, s-au facut excursii, s-au cumparat pamanturi. In loc sa avem drumuri bune si apa potabila si ieftina.E posibil ca si firmele lui Lungu sa fii profitat de aceea nu a avut curajul sa denunte? Acestea sunt lucrurile care trebuiesc spuse dle Muzgoci. Indiferent ca sunt fosti sau actuali prieteni, hotia trebuie aratata si terminata odata pentru totdeauna din banii publici. Ceva s-a intamplat, cineva a jucat fals in campanie si dupa. Corcodel a reusit sa-l bage in puscarie pe Lungu cu alunecarea de teren. Lungu nu s-a putut atinge avand atatia ani arhiva primariei pe mana de Corcodel? Prostie, incompetenta sau blat, aceasta e intrebarea!!

      Ștergere
    2. Asta cam asa e. Nici nu mai conteaza ce a facut Corcodel cu atatia bani, ca a facut case apartamente si magazine cu bijuterii pe numele altora, si el nu are o masina e pieton. Vrem dreptate il vrem la wc turcesc. Toti hotii indiferent cum se numesc la puscarieee...

      Ștergere
  20. Maine veti avea parte de niste surprize si niste dezvaluiri incomensurabile.Nu cred ca se poate compara cu ceva, ce s-a petrecut in Nehoiu in ultimi 10-20 de ani.Poate ca maine,veti putea descoperi sau va veti convinge daca mai era cazul,cine sunt cu adevarat NENOROCITII acestui oras.Cine sunt penalii,nebunii,sociopatii,psihopatii si de ce nu,criminalii acestui oras.Poate incepand de maine, vom descoperii si pe cei care mi-au dat foc la firma in 2008.Tineti aproape,pentru ca merita.Cand te inharjezi cu pedofili,santajisti si puscariasi,nu ai cum sa nu culegi roadele.Tineti aproape,penttru ca merita!Pentru voi si de ce nu,pentru orasul nostru.Poate de maine, veti avea curajul sa vorbiti toti,s-au ma rog,cat mai multi.Aveti dreptul dar si obligatia asta!

    RăspundețiȘtergere
  21. horoscopul saptamanii 23.02-01.03
    VARSATOR
    Se va manifesta de luni o recrudescenta periculoasa a unor ilegalitati, care ii afecteaza in mare masura pe nativii din aceasta zodie. Intregul interval, este necesar sa-i ocrotiti pe toti membrii familiei care nu se descurca singuri. Miercuri, vor aparea multe discutii cu sefii directi care au in vedere consolidarea unor noi activitati. Agresivitatea prin intermediul cuvintelor va favoriza aparitia conflictului major de la mijlocul saptamanii, cand este posibila chiar inregistrarea unui proces penal. Nativele se vor afirma prin petreceri de lux vineri.
    Zile norocoase – marti
    Zile fatidice – sambata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fantastic! Ce se potriveste?Va spun doar ca trebuie sa ne urmariti.va fi bine!

      Ștergere
  22. Am mai primit patru comentarii,care imi spun ce rau imi va fi mie si familiei mele.Sa vedeti ce rau va va fi voua maine.Abia astept.

    RăspundețiȘtergere
  23. Intai la organele abilitate.Mi-au cerut asta.Intr-o zi doua o sa le aveti si dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va tineti de cuvânt! Altfel, deveniti neserios!

      Ștergere
    2. ”devine”?! neserios e deja de multa vreme, doar ne mai arata asta inca o data in caz ca nu eram convinsi.

      Ștergere
  24. Dorule ai grija cu presedinta ca va toarna pe goarna pe toti pe unde umblati.Joaca rol dublu.Asa cum a facut mereu.Feriti va de magarus.

    RăspundețiȘtergere
  25. TREBUIE SA VA FAC O DEZVALUIRE IN AVANPREMIERA CELOR ALE LUI DORU. Stiu cine va fi noul primar al orasului Nehoiu. Nu pot sa va spun cine este dar va dau cateva indicii: 1. Nu va fi Corcodel, nici tatal nici fiul. Daca au un pic de minte si bun simt ar trebui sa renunte de pe acum la toate sforariile pentru a-si lasa loc de buna-ziua. Niciun partid nu-i agreeaza si se tin tari pe pozitia de refuz(PSD sI PNL) Va incerca pe la PC sau UNPR dar se va lovi de opozitia PSD care va vrea propriul candidat. Este ca o vulpe care da tarcoale la cotete dar toate sunt incuiate si n-a ramas nicio gaina pe afara. 2. Nu va fi candidatul sustinut de PSD. Acest partid a pierdut ocazia sa se reformeze, trebuia sa o faca imediat dupa arestarea lui Lungu, trebuiau sa-si dea demisia presedintele si vicepresedintii, trebuiau sa se primeneasca, sa organizeze alegeri libere, democratice. Au ratat si credibilitatea lor e sub 25% si tot scade. Se vede ca acolo esalonul 2 nu exista fiind un partid-clan. 3. Va fi candidatul sustinut de PNL si PDL. Aceste doua partide au forta, ambitie si oameni mai putin corupti si coruptibili(cu mici exceptii virusati de Lungu de care se vor curata repede). Candidatul lor va fi o surpriza, nu a mai facut politica si nu a fost implicat in niciun scandal de nicio natura. Este un profesionist in meseria lui, serios, familist si tanar. A fost greu de convins si inca mai are unele conditii care i se vor indeplini. Va fi bine, ca sa-l parafrazez pe dl. Muzgoci. Apropo si Doru va agreea solutia PNL si va sustine acest candidat. Cu stima, A226(rll).

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca este cel la care ma gandesc eu,nu.Nu este un profesionist si gandeste groaznic.Pentru el,Nehoiu este doar centrul lui.Un sefulet obscur,care pare bun,doar pentru ca este necunoscut.Nu de omul salvator are nevoie Nehoiu.Toti cei care vor asta,trebuiesc convinsi sa intre sa-i vedem la lucru,intru-un partid,vorbind despre cine este si ce vrea.Am mai auzit zilele astea despre cineva ,aparent bun si el ,dar care nu prea da pe acasa, de cand i-a intrat in cap ca este viitor candidat.Asta este "bun"pentru multe partide,desi nu stiu de ce.Oamenii buni trebuiesc descoperiti totusi prin partide,nu prin parcari.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu este cel care ganditi dvs. Si nici nu cred ca un bun primar ar fi trebuit neaparat sa intre in malaxorul intereselor unui partid mai inainte sa-l indoctrineze un pic. Adica sa verifice ei daca va fi "primarul nostru", sau ii trece prin cap sa fie primarul tuturor nehoienilor? Cu scuzele de rigoare, eticheta de politician nu este la mare pret astazi.A226.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In formula actuala, majoritatea banilor în primarii vin prin Consiliul Județean. Un primar care nu are susținere politica va fi boicotat din toate părțile și are toate șansele sa-și sfârșească mandatul deplorabil.
      Daca banii ar veni direct de la Guvern pe cu totul alte criterii decât politice atunci altfel s-ar mișca un primar independent.

      Ștergere
    2. Chiar daca politica este detestata la ora asta,fara politica nu se poate.

      Ștergere
  28. Stiu asta si de aceea spuneam eu ca,mai de graba as renunta la politica.Totusi politica se face cu oameni,in echipa si nu parasutat pe post de salvator.Apoi,trebuie sa te integrezi intr-un sistem judetean si national care exista deja.Aceia nu te mai vad pe tine ca pe un slvator si ar putea aparea izolarea.Trebuie sa-l vezi cum interactioneaza cu oamenii ,cu echipa,cu superiorii ,pentru ca toate astea exista.Banii se aduc totusi cu sprijin politic.Proiecte poate face oricine,dar ele trebuiesc finantate si aici este problema.Administratia publica nu se face dupa tipicul unei societati comerciale.

    RăspundețiȘtergere
  29. Dorule, semeni cu un jurnalist de tabloide. Arunci cu vorbele aiurea. Dacă, din fericire pentru tine, se adeveresc ai numai de câștigat iar dacă rămân doar vorbe o să dai vina pe sursă, că este neserioasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca maine ,o sa pot publica ce-am promis.Am spus ca organele de cercetare, mi-au cerut sa le depun la d-lor intai.

      Ștergere
  30. Desi am spus ca viitorul primar vine dintr-un partid si va avea sprijin politic raspundeti ca si cum ar veni independent. Si daca ar fi independent? Intrati pe un teren minat domnule. Nu trebuie sa te integrezi in niciun sistem judetean sau national mafiot. Primarul trebuie sa fie administrator nu politician in primul rand. Si nici nu trebuie sa fie vazut ca un salvator, doar nu suntem in prapastie, faliment sau insolventa si nici nu trebuie sa lupte cu zmei sau balauri . Este suficient sa fie bine intentionat , cinstit si sa nu puna botul la sfaturile lingailor de profesie.Banii se aduc numai cu sprijin politic? Chiar nu simtiti cursul societatii, nu ati invatat nimic din 16 noiembrie si din actiunile DNA/? Sau poate vreti sa-mi spuneti legea care spune ca o localitate cu primar independent nu primeste bani, nu primeste finantari pentru proiecte?! Eu cred ca politicul mai mult incurca. Vad ca v-ati alarmat, mai stim si noi cum se face administratie locala,nu mai dati lectii. Dati-mi exemple cu ce a ajutat localitatea faptul ca primarii au fost oameni de partid.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ar fi putut fi un comentariu bun,numai ca uitati ca eu sunt gazda si va ofer spatiu sa va exprimati.Era o parere la care am suficiente argumente sa o sustin si in niciun caz nu dau lectii.Incerc si nu de ieri de azi, sa port un dialog cu dvs, dar nu va puteti abtine sa va aratati usorul dispret.Macar de-as sti cine sunteti.Totusi eu sunt gazda.Oameni buni ,haideti sa incercam sa comunicam,sa aducem argumente nu insulte si jigniri.Aveti tot dreptul din lume ,sa sustineti pe cine vreti si ce vreti.

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi pare rau sa va spun, cred ca sunteti intr-o perioada mai tensionata si nu mai aveti proprietatea termenilor! V-am adresat eu insulte si jigniri? Sau chiar va simtiti reprezentantul politicienilor romani din ziua de azi? Mi-am permis sa va spun sa nu-mi dati lectii de administratie pentru ca si dvs. v-ati permis sa-mi spuneti ca o primarie nu se conduce ca o societate comerciala, ca si cum eu habar n-as avea cu ce se mananca. Asta considerati insulta si jignire? E adevarat ca am un usor dispret pt clasa politica hoata si corupta, daca va deranjeaza puteti sa-mi spuneti si nu va mai comentez nimic. Sunteti o gazda, dar nu sunt sigur ca trebuie sa va multumesc daca publicati sau sa ne multumiti pentru ca intram pe blogul dvs.(chiar si numai pt. asta) si cu ocazia asta luati pulsul nehoienilor , ceea ce trebuie sa va fie de folos plus ca se mai aduna ceva la contor. Eu caut intotdeauna sa fiu echidistant si asa cum l-am pleznit in dese randuri (cu literele) pe Corcodel, tot asa dati-mi voie sa nu va mangai pe crestet unde mi se pare ca nu e in regula. E propria mea parere, puteti fi sau nu de acord, nu e nicio problema. Insulta si jignirea nu inseamna a nu fi de acord(vezi Dex). Cu aceeasi stima.

    RăspundețiȘtergere
  33. Da,fie cum spuneti dvs.Am vrut doar sa precizez ca nu mi-am dorit sa dau lectii nimanui.Imi spuneam si eu un punct de vedere si cam atat.Dupa cum vedeti v-am publicat, asa cum am facut si cu altii, chiar daca nu intotdeauna ,,gandim la fel".

    RăspundețiȘtergere
  34. Hai Dorule, ca s-a făcut "cred ca maine"! Ce atâta suspans! Ca doar nu-i arestarea lu' Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
  35. Domnule Muzgoci,ma uimiti!! Cum adica ''oamenii buni trebuie cautati in partide''?!Daca nu existau atatea partide,Nehoiu nu ar mai avea administratie???Prea te-ai obisnuit domnule,cu apartenenta la anumite partide,un bun administrator e bun si fara sa faca parte dintr-un partid ,cred eu...Sper sa vina vremea cand tara asta si localitatile ei se vor dezvolta si fara''contributia politicienilor'',sper sa devenim o tara civilizata!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu dle,nici nu am spus si nici nu cred asa ceva.Nu complicati lucrurile,un om bun este un om bun si atat.Cred ca reusita consta in aducerea a cat mai multi oameni buni,seriosi,competenti, care sa activeze intr-un partid.Am avut intodeauna aceasta deschidere si am criticat nepotizmul din politica si o voi face in continuare.Nu m-am ferit niciodata sa promovez si sa-mi apropii oameni valorosi.

      Ștergere
    2. Nu ai promovat oameni valorosi.Ei te au sustinut pe tine.Tu doar i ai folosit,atat.Dovada ca nici un om cu demnitate si onoare nu e in preajma ta.Exact ca si Corcodel care se folosea de oameni ,multi plecand din primarie cat au vazut cu ochii.Oamenii v au ridicat nu voi.Vei avea aceeasi soarta.Oamenii cu demnitate ,scoala,care traiesc din munca cinstita ,cu perspective de viitor nu stau in preajma voastra.Au propria identitate si nu se lasa manipulati.

      Ștergere
    3. Nu stiu ce sa fie ura sau frustrare,poate amandoua.Asa este dar tot niste oameni au venit la mine la usa si mi-au cerut sa ma implic deci m-au promovat asa cum si eu am promovat pe altii.Ma consider un om cu demnitate si care traieste din munca cinstita .Asa am fost educat si asa ma straduiesc sa raman.Cei care m-au invitat pe mine sa fac politica,asta spuneau,ca sunt un om cinstit si cu demnitate.A ,nu toti oamenii pe care i-am sustinut au confirmat.Unii chiar au dezamagit si profesional si ca om.Cel pentru care imi iau cel mai des reprosuri, se crede si el un om de onoare etc.

      Ștergere
  36. Tu poti supravietui cu 700 ron/luna?Exprimati un punct de vedere ca esti psd ist.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am fost lider sindical inainte de a fi patron si am militat pentru asta.Si astazi ca si atunci,cred intr-un salariu care sa-ti asigure un trai decent,civilizat dupa ce ai prestat o munca.Din pacate suntem suprataxati,sufocati chiar,dar am vazut intentia guvernului de a micsora taxele si impozitele.Sper sa se reuseasca acest lucru,asa cum sper ca spaga va deveni daca nu eradicata, macar sa fie limitat fenomenul, la fel ca in statele europene la care ne raportam tot timpul.Sigur ca 700 este strigator la cer,dar cate alte categorii profesionale nu sunt puternic defaforizate?Profesorii,medicii,chiar functionari publici,toti au acest sentiment de nemultumire.

    RăspundețiȘtergere
  38. Asta era marea dezvăluire: ca ai fost lider de sindicat și după aceea patron! Sunt șocat! Bine ca și-au dat acordul organele de cercetare!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări