La multi ani Romania. La multi ani romani!

Sa fim mandri de ceea ce suntem si sa nu uitam ca inainte de toate avem acelasi sange. In ziua asta sa uitam de problemele noastre, de conflictele noastre si sa fim frati. Dedic tuturor aceasta balada minunata care contine esenta poporului roman.
La multi ani romani! 

Comentarii

  1. La multi ani Doru! Melodia e cam neinspirata, nu se intelege nimic, desi Lese e un mare roman si un mare artist!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine se aude perfect.Poate instalatia d-voastra are probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. La tine se aude , ca esti in Bucuresti..Bogdane :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu Bogdan a pus asta ci eu.La mine aici se aude perfect.In fond era o urare doar!Bogdan nu scrie pe proiect,iar atunci cand o va face, va semna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnu Doru nesanatosul ala iar a scris pe blog numai prostii. Eu l-as da in judecata daca as fi in locul directoarei. E bolnav psihic, un ingamfat si un nesimtit.Sa ii fie rusine ca face scoala de ras. De scarba lui duc oamenii copiii la Patarlagele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceilalti,colegii,parintii,ar trebui sa inteleaga nocivitatea gesturilor acestui om.Se pot face multe.Sunt institutii care reglementeaza astfel de deviatii,care sanctioneaza astfel de derapaje.Cred ca trebuie sa ne fie mila si in niciun caz sa nu ne incaracam cu ura.Ce era de demonstrat s-a demonstrat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este de neinteles atitudinea conducerii liceului fata de aceste actiuni ale d-lui Corcodel.Un director adevarat si-ar apara colegii in fata agresiunilor verbale ale acestuia! De pierdut vor pierde cu siguranta elevii ! Ce-or fi zicand acestia cand vad postarile de pe bloguri?

      Ștergere
  7. Doruleeee.l-au luat pe Bigiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa fim multumiti ca astfel a avut ocazia sa ne arate caracterul . Ne trezeam ca îl votam primar fără sa.i cunoastem adevarata fata. Este un caz fericit pentru ca nehoienii care citesc acele cuvinte care nu pot fi scoase decât de o minte bolnava se vor distanta automat de intreaga familie Corcodel. Va dati seama ca daca ar iesi tatăl primar l.ar pune iar director. Ma mir ca cel bătrân nu.si da seama ce rau ii face beizadeaua.

    RăspundețiȘtergere
  9. E bolnav de ura, invidie.Se lauda cu vizualizarile articolului dar nu-si da seama ca toti care il citesc sunt oripilati la ce poate scoate o minte atat de bolnava.Doamne fereste! Articolul e citit nu pentru ca e interesant prin continut ci pentru ca ramai fara cuvinte la cat jeg are in sulet autorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observatie pertinenta.
      Anticipate sau la termen, alegerile la Nehoiu vor fi foarte interesante tinand cont ca nu vor aparea oameni noi care sa polarizeze politica locala.

      Ștergere
  10. Se aude ca Cezar Preda care a fost pe locul 2 rămâne in locul lui Bigiu daca e arestat. Dorule mai stai in partidul puscariasilor si coruptilor? Te Mandresti cu ei?

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau sa ne intelegem.Nu sustin si nu ma reprezinta penalii de oriunde ar fi ei.Pentru mine un asemenea penal, nu trebuie sa aibe hotarare definitiva ca sa-l numesc asa.Ma lupt cu astfel de penali de ceva timp si m-a costat intr-un fel o anume" punere la colt".Hotii de la Nehoiu de ieri si de azi ma scarbesc la fel de mult si nu am nimic de a face cu astfel de indivizi .Ar fi trebuit sa se vada asta cel putin in cazul meu .Cu hotii, care nu au culoare, la puscarie.Acolo le este locul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hotul neprins, negustor cinstit! Banuiala nu tine loc probatoriului chiar daca evidenta si bunul simt spun altceva. Daca nu este banuiala atunci este tainuire si vina se propaga.

      Ștergere
  12. Corect ca de obicei! Domnu Doru nici Boscodeala nu are hotarare definitiva si este trimis in judecata in mai multe dosare penale. Este si Boscodeala un penal? Va rog sa raspundeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate cunosc eu dl Boscodeala are in spate niste hotarari de consiliu Aici Curtea de Conturi spune ceva ,Consiliul Local spune altceva.Judecatorul va hotara.

      Ștergere
    2. Nici nu ma asteptam sa fiti la fel de ferm si principial, va tremura chilotii cand auziti de Boscodeala. Cu hotarari in spate sau nu, este trimis in judecata pt. infractiuni ESTE INCULPAT! In cel mai bun caz consiliul municipal poate fi complice, stiam ca sunteti si jurist. Si Lungu mi se pare ca are hotarari de consiliu in spate. Si Corcodel avea tot timpul hotarari de consiliu in spate(prefectul le anula cu ghiotura fiind ilegale). Cum puteti sa va dati cu parerea ca stiti dvs. ca in cazul lui nu e chiar asa, ca asa si pe dincolo. Mai ramane sa ne spuneti ca in cazul lor sunt "dosare politice". Domnu Muzgoci !!! Pai cu asa principii vreti sa fiti respectat??

      Ștergere
  13. Consilierii județeni vor da cu subsemnatul?

    Categorie: Politic
    Publicat: Luni, 08 Decembrie 2014 00:00
    Scris de Călin BOSTAN
    Accesări: 494
    Un alt aspect care necesită discuții după reținerea lui Bîgiu pentru luare de mită este și acela al reacției acestuia și a noilor săi colegi din PSD ori de câte ori
    aleșii județeni ai opoziției se opu­neau proiectelor de hotărâre promovate de acesta. Spunem acest lucru întrucât, după perchezițiile de sâmbătă noapte de la Consiliul Județean, procurorii anticorupție au luat copii ale tuturor hotărârilor acestui deliberativ, pentru a cerceta legalitatea lor. Nu ar fi exclus, în cazul în care se constată că unele dintre ele - cel puțin cele legate de achiziții publice ori cele privind patrimoniul județului – au fost promovate și votate tot în urma unor șpăgi, consilierii județeni să aibă ocazia să dea ei înșiși cu subsemnatul la Direcția Națională Anticorupție, dat fiind că, în conformitate cu prevederile legale, aleșii au responsabilitate materială și penală asupra propriului vot.
    Să ne reamintim doar de ultimul incident din cadrul Consiliului Județean, când ­li­derul grupului de consilieri democrat-liberali, Raul Florescu, a fost amenințat de către vicepreședintele social-democrat Petre Emanoil Neagu cu o anchetă la fostul său loc de muncă, întrucât acesta și colegii săi au refuzat să voteze un proiect de hotărâre care, astfel, nu a fost adoptat. Mai mult, atât Neagu, cât și Bîgiu, au susținut că votul negativ al consilierilor PDL și, mai nou, ai PNL, s-ar datora ambiției liderului democrat-liberal Cezar Preda, care s-ar opune marilor proiecte promovate de Bîgiu & Co, spre binele cetățenilor municipiului. Cât de bine au vrut să facă buzoienilor președintele Consiliului Județean și acoliții săi și cât caracatiței din jurul lor, vor răspunde, în aceste zile, procurorii anticorupție.

    RăspundețiȘtergere
  14. Care-i noutatea sau spectaculosul din stire.Cine-i vinovat sa plateasca.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu vreau sa va flatez vad o anumita presiune din partea cititorilor sa va distantati de corupti si psd. Poate pentru ca sunteti perceput ca un om relativ cinstit. Nu v-ati pus aceasta problema? A226(r2)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate s-a vazut sau sper asta, ca nu stau in fata in orice conditii si cu oricine.Este normal ca oaqmenii sa imi puna astfel de intrebari.Ma distantez clar de astfel de indivizi, cu orice pret.

      Ștergere
    2. Pai avem atati saraci icat vom avea de unde alege. Vad ca nimeni nu pune problema alegerii unui om cinstit si inteligent cate sa iubească Nehoiul si oamenii. Toti se raportează la starea materiala. Halal cetateni. De asta oamenii destepti nu se baga. Avem conducătorii pe care.i merita majoritatea. Hoti si prosti.

      Ștergere
  16. Doruleeeee l-au luat si pe fratiorul tau Florineeeeeeel... Cand iti ziceam ca vin anticipatele, tu nu Batman , Batman....

    RăspundețiȘtergere
  17. Ziarele urla ca l-au saltat pe Lungu pentru defrisarile din Lunca Mare. Banuiesc ca sustii in continuare propria opinie din data de 7 decembrie 2014, 21:17, sau aici nuantam!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am raspuns mai sus despre cum vad eu lucrurile.Situatia este complicata dar nu si pentru mine.O sa avem multe surprize in viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  19. In zilele urmatoare vin cu precizari si cu vesti despre viitor.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Situatia este complicata dar nu si pentru mine". Pai da pt tine e simpla ca esti anafara schemei. Te-ai increzut in Boscodeala. Ai crezut ca esti smecher da s-a dovedit contrariul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Esti.....chiar nu vezi ca sunt!?Ce ridicoli sunteti !

    RăspundețiȘtergere
  22. Constat cu regret ca acest om CLaudiu Corcodel este bolnav de-a dreptul. El se crede Dumnezeu, el le stie pe toate, doar el are dreptate iar restul ori se supun lui, ori vor avea de suferit ca doar el va avea grija sa se razbune pe toti. Va rog sa intelegeti el se bucura atat de mult de raul altora fara sa aiba nici macar o strangere de inima cand se uita la casa in care sta. Se simte nedreptatit, acuzat ca ar fi furat hartie igienica si altele. El nu a furat niciodata nimic, toate au fost castigate cu sudoarea fruntii. Cat de nesimtit poti sa fii ca sa faci ce face el?Asta primar? Noua ne trebuie un primar sarac si curat care sa faca ceva pentru Nehoiu, nu pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am avut un Presedinte sarac si curat si uite unde am ajuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiam ca Basescu a avut gologani si pe vremea lui Ceausescu iar cat priveste curatenia ...

      Ștergere
    2. Da , corect. Vrem un primar sărac si prost daca se poate. Asta meritam asta ne trebuie.

      Ștergere
    3. Ai 3 variante:
      1. Alegi ce ti se ofera;
      2. Nu mergi la vot pentru ca nu ai pe cine sa alegi;
      3.Poti candida independent.
      Nu mi se pare corect sa folosesti pluralul (vrem, meritam) chiar daca este vorba de sarcasm.

      Ștergere
    4. Ce ziceti de curajul onoarea si barbatia lui Claudiu Corcodel? Are curaj sa jigneasca o femeie vaduva in varsta de 62 ani fara copii si fara prieteni care sa o apere. Cica se lupta cu ea. Asta da luptator. GISU LAPU cotetarule.

      Ștergere
    5. Neglijezi un aspect foarte important. Doamna in cauza a facut o alegere. A ales sa se faca politician si sa se puna in slujba comunitatii. Cum si domnul in cauza a cochetat cu politica pot spune ca lupta lor este una politica. Ca politicianul Claudiu Corcodel a ales sa se exprime intr-un anume fel doar scrutinurile electorale ne vor releva daca a fost o alegere inspirata sau nu. Gusturile majoritatii electoratului nehoian isi vor spune cuvantul.

      Ștergere
    6. Sa intelegem ca prin lupta politica d-voastra intelegeti sa ne comportam marlaneste,folosind trivialitati greu de reprodus!? Sa nu ne gandim ca acea femeie este profesoara,director de scoala,ca ar putea fi mama ,sora oricui,ca ar putea fi chiar familia noastra?.Asta nu a facut si nu face politica oameni buni.Asta cere sa-i fie dat una in cap crezand ca victimizandu-se va reveni in varf.NICIODATA!Cum poate un cadru didactic sa distruga" icoana profesor",!? Ideea de coleg de breasla,de omenie ,de bun crestin,de concetatean,de bun simt,cum? Nu domnule ,scrutinurile electorale poate sa-ti aduca multa mizerie,important este daca poti, sa preantampini asta.D-voastra credeti ca mie imi este o secunda frica de niste scelerati cum sunt Corcodeii?Credeti ca eu nu pot scrie de mama ,de nevasta, de copii, asa cum o face el ?Nu o s-o fac niciodata ,eu o rezolv altfel,dar o rezolv.

      Ștergere
    7. Actiunile d-lui Corcodel afectează nu numai cadrele didactice de la liceu ci si elevii,intrega comunitate.Păcat de cadrele didactice care isi fac datoria,neglijand mizeria din jur.

      Ștergere
    8. In textul de mai sus nu intamplator am folosit cuvantul alegere de mai multe ori. Definitoriu pentru mine sunt alegerile (deciziile) pe care le luam. Nu poate fi luata in discutie ideea preintampinarii unui anumit comportament. Putem discuta despre lucruri care s-au intamplat. Felul in care se exprima domnul Claudiu Corcodel este decizia dansului iar motivatia pentru care face acest lucru o stie doar dumnealui. Cei care intamplator sau nu citesc ceea ce publica dumnealui vor aproba sau dezaproba ceea ce face. Cei care-l aproba se regasesc in comportamentul dansului iar cei care-l dezaproba vor evita sa mai acceseze blogul cu pricina. Chiar daca repetitia este enervanta spun ca este o chestie de optiune. Nu sunt in masura sa judec pe nimeni dar pot lua decizii vis a vis de modul in care se comporta oamenii.

      Ștergere
    9. Sa nu uitam ca domnul Claudiu este o persoana publica si de aceea,pozitia sa nu-i da dreptul la asemenea abjectii,cum le spune Doru!Prin comportamentul sau ,pare o persoana frustrata,lipsita de character!Indiferent de problemele dansului cu doamna Cojocaru,el tinde spre un tatism iesit din comun!Un adevarat barbat avea un comportament total diferit de al lui,chiar daca femeia ii era dusmanul sau de moarte.Spuneti ca are motivele sale!Va intreb pe dumneavoastra,cum ati proceda in cazul sau,a unui fost director de liceu si actual professor,om politic si tata de copii?

      Ștergere
    10. Ca indivizi, genetic, suntem unici. Ipotetic, daca as fi in locul lui probabil m-as comporta diferit.
      Pe de alta parte ii inteleg furia si frustrarea. Nu este deloc placut sa vina cineva si sa-ti confiste jucaria preferata (director al liceului) dupa ce in prealabil ai avut asigurari ca acest lucru nu se va intampla. Copil fiind, al lui Alexandru, se comporta ca atare lovind cu batul orbeste si improscand cu noroi pe toata lumea. Cam la fel ma comportam si eu in perioada prescolara, cel putin asa mi s-a povestit.
      Daca isi recupereaza jucaria preferata eu zic ca se va comporta cu totul altfel.

      Ștergere
    11. Da,comportament infantil.Acesta dovedeste nivelul de maturitate pe care il are.Cum s-ar zice,e prea crud pentru functia de director de liceu!Nu-i contest calitatile de profesor de matematica dar ca sa conduci o institutie,trebuie mai intai sa fii bun maneger!Iar parintii,parintii elevilor, de ce tac??

      Ștergere
  24. D-l Corcodel trebuie pus la punct pana nu distruge liceul. Conducerea scolii poate face acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  25. Aleg să scriu aici pentru că dacă aș scrie lui Corcodel, chiar și sub semnătură, nu ar publica.
    Problema este ceva mai profundă decât o simplă opțiune. Dacă un adult poate să discearnă și să aleagă, un copil este vulnerabil, este la vârsta la care își caută modele, iar Corcodel Claudiu este un model pentru că este profesor. Ce fel de model poate fi? Unul car promovează limbajul vulgar, de mahala? Asta ne dorim pentru copii noștri? Cine îmi garantează mie că la clasă nu folosește același vocabular? Și chiar dacă nu îl folosește, tot îi „educă” pe elevii dânsului, pentru care ar trebui să fie un model, făcându-i pe aceștia să folosească același gen de limbaj. Cum poate un om normal să scrie așa vulgarități într-un spațiu public și să promoveze articolele pe facebook unde pot fi citite de copii de toate vârstele.
    Ce fac părinții? Ce face acel comitet de părinți din școală? Dacă se întâmpla într-o țară civilizată așa ceva, acel individ zbura din învățământ. Profesorul trebuie să fie model demn de urmat de către elevii săi, nu un personaj cu vocabular mizerabil.
    Dacă avea ceva de împărțit cu vreo persoană (coleg sau nu) putea să o facă în particular nu pe spațiul din internet accesibil tuturor elevilor. Ar trebui să îi fie rușine. Face de râs întreaga comunitate nehoiană, dar mai ales profesorii din școala aceasta. Sunt foarte mulți profesori în liceul nehoian care merită tot respectul, oameni care chiar fac ceva pentru noi toți, pentru copii noștri, iar el aruncă cu mizerii asupra lor. Nu numai Cojocaru este jignită, ci și ceilalți din școală pe care el îi reclamă, îi jignește și îi amenință cu mizeriile lui. Să îi fie rușine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca majoritatea cadrelor didactice de la liceu se simt jignite atunci sa puna problema in Consiliul de Administratie din care fac parte profesori, reprezentanti ai primariei si reprezentanti ai parintilor. Sa nu astepte sa le apere altii onoarea. Daca intr-adevar se simt jignite si nu reactioneaza in niciun fel atunci modelul promovat este cel al lasitatii, lucru care-l va determina pe colegul lor sa-si perfectioneze modul original de a se exprima intr-un spatiu public. Daca nu reactioneaza sa le fie si lor rusine.

      Ștergere
  26. Probabil ca multe cadre didactice ar reactiona dar se tem sau sunt scarbite de rasturnarile de situatie care au avut loc pe scena politica centrala si locala.Intr-adevar,in consiliul de administrator parintii ar putea ridica aceasta problema si poate ca lucrurile s-ar misca. De asemenea parintii pot face sesizare conducerii scolii si mai departe la inspectorat.

    RăspundețiȘtergere
  27. Se tem din cauza modului in care Primarul, alesul comunitatii sa-i reprezinte interesele, se comporta ca vataful pe mosia boierului. O parte din vina o au si membrii comunitatii care si ei, la randul lor, se comporta ca niste iobagi. Istoria ne-a relatat ca din cand in cand au loc rascoale si tot istoria ne spune ca dupa un timp lucrurile revin. Schimbarea de mentalitate o poate aduce doar acel Primar care mai simte ceva si pentru vecinul sau, nu numai pentru sine si neamuri. Daca exista un astfel de om in Nehoiu cu siguranta nu este membru al niciunui partid iar daca-i trece prin cap vreo candidatura independenta o sa aiba grija politicienii sa-l discrediteze.

    RăspundețiȘtergere
  28. Profesorii sunt scârbiți de vocabularul folosit de acest individ de aceea nu au luat atitudine, însă nu cred că vor mai suporta prea mult. Aud că acest individ, corcodel claudiu, aduce în cancelarie ziarul de scandal Atac de Buzău, pe care firește nu îl citește nimeni, dar spune singur ceva despre el. Ce fel de profesor este? Au început colegii lui să se gândească să plece din școală doar ca să nu mai fie colegi cu el. Cum să reacționeze oameni cu bun simț în fața unui mahalagiu? Nu se pot coborî la nivelul lui. Cred că părinții ar trebui să ia primii atitudine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as face fotocopii ziarului respectiv si l-as publica gratis in Nehoiu,sa vada toata lumea ce murdarii poate sa scrie acest dascal.Cred ca nu realizeaza cat de penibil este!

      Ștergere
  29. Ce se aude Dorule! Am inteles ca Prefectul l-a suspendat din functie pe Lungu. In ce conditii isi poate pierde mandatul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Procedura spune ca intr-o astfel de situatie, viceprimarul, supus votului consilierilor, va inlocui pe perioada suspendarii ordonatorul de credite, care este primarul.La Nehoiu, nu avem nevoie de tensiuni suplimentare,asa ca vicele va continua sa conduca.Anul viitor, avem multe de facut pentru Nehoiu si vom tine ca acele lucruri sa se infaptuiasca.Personal voi fi alaturi de vice,iar saptamana care vine, vom merge impreuna sa rezolvam cateva probleme.

      Ștergere
    2. Stiam ca vicele preia atributiile primarului in perioada suspendarii. Intrebarea mea se referea la posibilitatea pierderii mandatului primarului ales in situatia in care instantele inca n-au pronuntat niciun verdict (condamnare sau achitare) in procesele in care este implicat.
      Am intrebat acest lucru deoarece pe buzele multor nehoieni se citeste alegeri anticipate. Si nu sunt cele parlamentare, ci cele locale pentru alegerea unei noi sperante in fruntea primariei. Se vehiculeaza si nume de candidati.

      Ștergere
  30. Dupa ce vom avea o solutie definitiva si irevocabila se poate discuta de alegeri.O solutie pentru grabirea lucrurilor, ar fi demisia primarului in functie.Am mai spus si s-au repezit asupra mea,ca nu vor fi alegeri anticipate la Nehoiu.Le mai spun celor din spam, ca noul primar,NU va purta numele de Corcodel si ca cei cativa nostalgici,vor traii noi dezamagiri.

    RăspundețiȘtergere
  31. Chiar daca este un "baiat rau"de data asta voi fi eu mai atent.Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  32. domnule draga de ce tocmai CLAUDIU CORCODEL il critica pe lungu? de ce ? pentru ca el este cel care acum isi plateste toate darile din propriul buzunar, pentru ca el vede ca nu mai creste casa lui, ca el vede ca toate cheltuielile de intretinere trebuie sa le faca din propriul buzunar....... nu cred ca e in masura sa critice...... el spera ca va avea din nou acele facilitati.. oare asa prosti sa fie nehoienii?............ de ce nu il critica altul pe Lungu..... dar tocmai un CORCODEL?
    sa fim seriosi.... nehoienilor nu cadeti in plasa corcodeilor................. ...... corcodeii impiedica activitatea in administratie, au infiltrat oameni pe care ii platesc gras...... fac orice pentru a recapata puterea.. nu ii lasati nehoieni,,,,,,.....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări