La multi ani prieteni!

     
Oriunde va aflati, va doresc sa fiti fericiti si sanatosi.Va doresc sa fiti mai buni si sa aveti un 2015 asa cum va doriti Un An Nou plin de impliniri si sperante.La multi ani!

Comentarii

  1. Îi tot trimit domnului de pe blogul "concurent" câteva comentarii de ceva timp cărora nu vrea să le dea accept. Pe unul dintre ele vi-l trimit și dvs. În speranța că îl veți publica, dar mai ales că oamenii din Nehoiu se vor trezi la realitate cât mai repede. Mesajul sună astfel :

    " Stimate domnule profesor doctor,
    Știu că nu îmi veți publica acest mesaj atât timp cât nu vă gâdil orgoliul, însă am câteva întrebări la care mi-ar plăcea să primesc niște răspunsuri. Cred că ar trebui să se facă o paralelă între rezultate elevilor dumneavoastră și ale celorlalți profesori (care nu au titlul de doctor). Aș vrea să știu așa, pentru cunoștinele mele generale, care a fost promovabilitatea la Bacalaureat a elevilor cărora le împărtășiți cunoștințele dvs. de doctor în matematică.
    Aveți senzația că sunteți singurul cel mai bun din acea instituție de învățământ, însă părerea mea sinceră și extrem de personală este că în ceea ce vă privește, sunteți exact contrariul. Nu fac parte din colectivul școlar, însă îmi este imposibil să nu văd, ori pe rețelele de socializare, ori de pe diverse site-uri ce se întâmplă acolo. Este strigător la cer faptul că în fiecare zi discreditați o instituție în care copiii și părinții ar trebui să aibă încredere, cadrele didactice care își fac treaba mai rău sau mai bine. Dacă sunt probleme, ele trebuie rezolvate în liniște, fiindcă vă întreb pe dumneavoastră : cum mai poate un profesor să își stăpânească elevul după ce vede cum este numit cu diverse abjecții de către domnia voastră? Copiii fac orice să scape de carte, iar dacă dumneavoastră le dați “apă la moară”, se va ajunge doar la inevitabile eșecuri.
    Nu vă doresc decât să munciți mai mult in folosul unei comunități și nu doar în dezavantajul dumneavoastră. Sunteți mult prea înfierat într-o luptă pe care într-o zi o veți duce doar singur, fără să mai aveți pe lângă oameni care să vă susțină."

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupul care zambeste. A fost odata un lup pribeag si flamand ce a nimerit pe lângă o stana fără câini. Lupul nostru văzând asta isi lua repede o blana de câine si se prezenta la ciobani sa.l angajeze. Ciobanii de buna credinta nu numai ca îl angajara ba ii dădură dreptul sa aduca si alti câini si peste ani îl puseră sef peste stana. Inconjurat de prieteni acum lupul isi arunca blana si devoreaza toate mioarele si o parte din oi. Intrunindu-se la sfat ciobanii îl dadura afara si puseră un cioban plin de promisiuni sef de stana. Dar se dovedi ca si acesta isi alese din stana berbecii cei mai frumosi si ii duse la stana lui. Lupul nostru, bătrân de acum si cam flenduros se gândi ca ar fi momentul sa mai pună odata mana pe stana. Merse cu paraciunea la ciobani si le spuse ce a facut seful de stana. Se gudura, se dădu peste cap facu giumbuslucuri numai si numai sa intre in voia ciobanilor. Se jura ca el nu a mâncat nicio mioara dar si.a ales prost câinii care s-au dedulcit la ele. Ciobanii stau la sfat si lupul bătrân si infometat le zambeste încurajator. Sub zâmbetul lui se vad coltii insangerati. La marginea stanii ascunsi in pădure, fiul lupului , lupoaice tinere si prietenii dau târcoale maraind nervos.Asteapta doar un semn al lupului bătrân. Ciobanii încă stau la sfat....Va urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Curaj Dorule ,Cotcodel se teme de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu in locul lui m-as teme!Mai mult,chiar trebuie sa se teama.

      Ștergere
  4. Pentru ca ciobanii se cam codesc si stramba din nas, batrinul Lup isi cam pierde rabdarea. El vede ca s-au format deja inca doua haite de caini care merg cu cereri la sfatul ciobanilor pentru a fi angajati sa pazeasca stana. Stana se imbogateste pentru ca se primesc anual mioare tinere ajutor de la Europa.Lupta e grozava. Lupul este nervos, si-a trimis lupoaicele tinere in calduri sa atraga in haita lui dulaii cei mai rai din gastile rivale. Fiul Lupului este pedepsit pentru ca nu se poate abtine si latra la ciobani, el a fost legat in fundul padurii si are sarcina sa creasca puii. Un dulau solitar a fost ademenit de Lup dar avand cicatrici vechi reciproce isi pazesc jugulara si se maraie. Ciobanul vinovat nu vrea sa plece de la stana pentru ca haita lui e destramata si alergata de hingheri. El spera ca acestia sa-l ierte desi e suspect de turbare si e legat de cotet. In haita care pazeste provizoriu stana a intrat dihonia, unii vor sa fie masculul Alfa desi au supt la Lup si sunt niste potai fara dinti. Va urma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Neluarea masurii de excludere din PSD a unui membru arestat preventiv 30 de zile si arestat la domiciliu urmatoarele 30 si nu se stie cate vor urma ne dau masura integritatii conducerii PSD BUZAU. Organizatia condusa de un om acuzat de coruptie in instanta nu poate lua masura excluderii unui coleg asemenea lui. Pacat Dorule ca faci parte din conducerea unui asemenea partid. O sa te afecteze. Curata partidul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Raspuns pentru fiul: nu am avut si chiar nu am nimic cu tine, de asemenea nu ma interesezi, dar tu te-ai bagat in treaba asta si iti pot demonstra cronologic jignirile pe care mi le-ai adus. Valabil si pentru taica-tu pe care nu l-am jignit pana cand nu m-a jignit el mai intai (de trei ori), poti verifica mesajele. Eu sunt dispus sa merg pana-n panzele albe cu astfel de actiuni chiar daca nu-mi face nicio placere ceea ce se intampla. Daca te detasezi de toate, asa cum ai spus (lasa si Anonimii cu lupi si alte povesti) este in regula.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu sunt in conducerea partidului,iar la Nehoiu sunt simplu membru,asa ca nu am cum sa "curat"partidul.In niciun caz nu doresc sa fiu afectat ,pentru prostiile altora.Probabil am sa plec cat de curand.Pacat,istoria se repeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eh, hai sa nu minimalizam faptele ! Astea nu sunt "prostii" sunt fapte care se lasa cu ani grei de puscarie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,dar este FIX problema lor.Asta voiam sa spun ,nu sa minimalizez faptele.Nu am fraternizat si nu voi fraterniza cu snapanii,spagarii si hotii indiferent cine ar fi ei.Nu voi sta eu sa primesc laturi in cap,pentru ca nu stiu ce individ,cu care vremelnic sunt coleg intr-un partid, minte,fura si face lucruri ilegale.Nu!Nu voi mai face eu pe "Ionel cel cuminte"numai pentru ca trebuie sa ma vada oamenii,baiat de treaba.Nu voi mai permite eu "hotilor care striga hotii"sa-mi terfeleasca numele,familia si ce am eu mai de pret ,onoarea si cinstea(jur pentru asta).Nici nu stiu pe cine au starnit!

      Ștergere
    2. Ai stat cuminte pentru ca ai si tu scheletele tale in sifonier. Si vad ca taci indiferent ce mizerii scandaloase publica Atac de Buzau (articol trimis de Claudiu Corcodel bun prieten cu Paraschiv) despre tine si familia ta...

      Ștergere
    3. PAI LA CINE TE REFERI CU STARNITUL? TU TE REFERI TOT TIMPUL LA CORCODEL DAR HOTII SUNT PE LANGA TINE, IN PARTIDUL TAU. ASTA E PROBLEMA!!

      Ștergere
  9. Istoria se repeta? Daca vrei sa fii un pic mai explicit te rugam!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce simpatic esti Dorule!
    Cum sa nu fiu subiectiv cand tu o arzi cu propaganda rosie dar sufletul tau vibreaza in prezenta portocaliilor infratiti momentan cu cativa galbejiti! ... noi ramanem tot ca prostii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Organizatie politica asa cum a avut PD-L intre 2006 -2013 la Nehoiu nu a mai fost si nu va mai fi curand. Astazi sunt gasti, clanuri, rubedenii in politica nehoiana.Nu este nicio organizatie cu adevarat politica, toti urmaresc doar ciolanul si sa le dea in cap celorlalti. Mare pacat ca s-a destramat acea echipa de oameni sufletisti adevarati(cu cateva exceptii corcodeliste). Si vina principala ii apartine lui Cezar Preda.

      Ștergere
    2. Fiul lupului a scapat din lant. Pentru ca un timp a stat pe la Gradina Zoologica se considera invatat. Pentru ca atunci cand era catelandru fugise din padure si umbla cu o haita de maidanezi zdrentarosi care atacau gospodariile nepazite i s-au format instincte de supravietuire impotriva naturii lui. Cand nu e atent lupul-tatal ii fura din prada. Si cand e atent tot il fura, il bate si ii fura prada. Asa s-a invatat si asa supravietuieste de mic. El nu stie sa vaneze. Dar odata cu pierderea stanii situatia e grea si pentru lupul moralist, prada vine doar odata pe luna si cam putina pentru atatea guri flamade. Tensiunea e mare, au inceput sa urle la luna, unii dau semne de turbare. Dulaul cel mare si rosu care apara stana neplatit ii simte de la distanta si-i latra neincetat dandu-i de gol. Fiti pe faza, nu mai e mult pana la incaierarea generala.

      Ștergere
    3. Asa este. Cezar Preda a distrus PD Buzau. A alungat toti oamenii de valoare

      Ștergere
    4. Organizatia aceea nu avea drep criteriu de constituire si promovare nepotismul.Chiar daca,am si gresit cu unii promovandu-i ,intentia a ramas una nobila.A fost o conjuctura nefavorabila,dar a si fost dorinta unanima de a scapa de Corcodel.In ultimile zile,toata echipa aceea a facut ce trebuia si a dat voturile lui Lungu.Este adevarat ca, Lungu nu a inteles importanta gestului,cum nu a inteles multe alte gesturi,care in final l-au costat.Sufletul il ai acolo unde esti inconjurat de oameni,de oameni adevarati, oameni de onoare.Persona,l astazi incep sa ma detasez de tot si de toate.Acum ma refer la situatia si atmosfera din PSD Nehoiu.Se mizeaza mult prea mult pe o presupusa arestare a lui Corcodel care se pare este aproape.In felul acesta cred unii ca se egalizeaza situatia si vor pastra puterea.Gresit,total gresit.Se va alege praful si pulberea de aceasta echipa, care are foarte multi oameni valorosi,care stau in umbra unor "subtirei".Este pana la urma problema,strict a Buzaului,in al carui discernamant politic cred.Atentie,Corcodel "racaie"sa-i fie deschis si la PDL si la PSD !

      Ștergere
  11. "Poveste lupului"este interesanta si plina de subtilitati.Satira si ironia fina este folosita cu iscusinta.Va gazduiesc,scriind in felul acesta.Lupul cel tanar,ar putea crede ca ma tem.Nu detaliez pentru ca oricum nu ar intelege semnificatia gestului.Euforia gestului animalic,acela de a musca,specific unui lup tanar si lipsit de minte ii joaca feste.Lupul cel batran,ba ma denigreaza pe unde poate,ba imi propune aliante avand ca scop "impartirea Nehoiului in mod egal"In ce hal,au ajuns lupii din ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  12. 2 ani si doua luni cu suspendate si inerzicerea dreptului de a exercita functii publice 10 ani...Lungu...10

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia zi d le CONSILIER JUDETEAN cum e cu LUNGU? Li s a facut mila judecatorilor de el de ia dat cu suspenare ...ca doar e din Nehoiu, oras care vroia sa l treaca pe numele lui.Nici acum nu stii nimic, nici acum nu acuzi
    ?La Curtea de Apel parca vad ca ia cu executare .asa va fi.Puscarie oricum va face , cu suspendare nu mai are cum s ai dea la cate dosare penale are.Il mai sustii acum?sper sa publici mesajul, sau macar il vei citi sa vezi ca nu suntem prosti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici nu stiu si nici nu ma intereseaza.Nu l-am bagat eu si nu a facut ce a facut pentru mine.De aici de unde sunt nu am cum sa stiu ,pentru ca am lucruri mult mai bune de facut.Ca om si ca bun crestin ii doresc numai bine,ii doresc sa-si rezolve problemele pe care le are.Am eu comun cu Lungu,cam tot atat cat aveti dvoastra cu fostul ministru David sau cu Grebla sau cum dracu s-o chema.Nu stiti cum sa ma legati de problemele altora, in speranta ca voi fi si eu murdarit cu ceva.In felul acesta, credeti ca egalizati mizeria, cu a idolului dvoastra.Am mai spus,sunt doar simplu membru si nici macar nu aveam cum s a-l trag la raspundere.De vorbit,am vorbit destul si o sa mai vorbesc.Vad ca sunt niste acuzatii si pe la PNL-PDL,nu cumva ma faceti responsabil si pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
  15. D le Doru Muzgoci esti consilier judetean , ales de noi nehoienii.Chiar ai uitat?Nu trebuia sa veghezi asupra orasului ?Te ai delimitat imediat de Lungu, ai batut toba de 2 ani despre Corcodel si tot ameninti cu dosare penale.Pe nici un portal al justitiei romane nu apare Corcodel ca cercetat in vreun dosar penal.Omul tau,Lungu pe care l ai sustinut in campanie a comis o cu varf si indesat.De ce nu faci loby sa fie exclus din PSD? Vad ca i urezi numai bine, asa ne a vrut si el noua, nehoienilor.Eu ii urez ani de puscarie ca ne a luat de prosti...dar sa piarda si bruma de agoniseala pe care o mai are.Niciodata nu ai scris pe blog despre neregulile care se petrec in urbea noastra,implicit in cadrul primariei.Niciodata d le Doru.Tu nu sti....nu stii nimic.ai un fix cu Corcodel.Daca il vrea nehoienii primar,vom vedea e alegerea noastra,dacanu..nu si punct.Nu mai bate toba ca ne am saturat asa cum bati toba si cu drumul de la Podul Negru-Basca.Sa vedem cu cine iese psd ul in campanie ..ca tu nu ai nici o sansa, sondajele vorbesc.Sper sa publici ca nu te am jignit doar am spus adevaruri intr o democratie asa cum ne am castigat o in 89.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare totusi ca dta nu m-ai ales,altfel ai fi observat ca am spus ce trebuia, de cate ori am avut ocazia.Desi ma bat chiar pentru acel drum de la Basca,va atrag atentia ca nu s-a terminat mandatul.Oare erati asa de vehement si cu preaiubitul vostru conducator fara dosare?Dar la DNA la Ploiesti merge doar in vizita de curtuazie?Dar dosarele pe care le-a luat DNA pentru ultimii 10 ani ,le-aluat pentru mine?Dragostea este oarba,aveti mare atentie!Stai linistit totusi,o sa veghez sa nu se intoarca preaiubitul conducator printre noi.Asta sigur.

      Ștergere
    2. Te inseli, chiat te am votat eu si familia mea..printre putini care te au votat.Nu l am votat niciodata pe Corcodel , te am votat pe tine iar mai apoi pe Lungu.Din pacate, Lungu ne a inselat asteptarile.Pacat ptr oras, pacat pentru noi.Nu te voi vota deoarece faci politica de stanga..iar eu pe psd sau candidat psd nu pun stampila in viata mea.

      Ștergere
  16. Dorule blocati-l pe Corcodel cu orice pret. Nici nu va puteti inchipui de ce va fi in stare in ultimul mandat daca il va lua ca stie ca e ultimul. E plin de ura.Calcati-va pe mandrie discutati psd cu pnl cu pdl si nu-l primiti, nu-l sprijiniti, el incearca pe la toate usile baga fitile baga falsi presedinti, promite marea cu sarea numai si numai sa se vada iar primar, e disperat are procese are reclamatii,nu are bani, toti i-au dat cu flit dintre cei pe care i-a imbogatit. vorbiti cu sefii de la Buzau, faceti orice puteti si opriti acest monstru. aveti grija si la Gavriloiu, e omul lui isi freaca mainile de bucurie daca va candida Gavriloiu de la psd il prosteste ca in 2008. nu e neaparat sa publici dar actionati nu stati cu mainile in san.nu va mai certati intre voi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu ne certam,dar lucrurile trebuiesc spuse.Dl Gavriloiu este prea preocupat de propria-i persoana, ca sa vada si sa perceapa obiectiv.Mai sunt si altii in aceeasi situatie.In ce-l priveste pe Corco aveti incredere nu o sa-i iasa,cum nu i-a iesit nici in 2012.Mai mult ,cred ca si el o sa-si dea peste degete ca altii si o sa regrete gestul de a nu se retrage in liniste.Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu va grabiti cu programatul alegerilor. Cititi bine hotararea de azi a Judecatoriei Patarlagele. Pedeapsa accesorie, aceea de a nu putea fi ales in autoritatile publice sau de a nu putea ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat este suspendata pe o perioada de 2 ani si 2 luni. Deci domnul Lungu Florentin este in continuare primarul orasului Nehoiu, nu si-a pierdut mandatul (vedeti art. 15 alin. 2, lit. e din Legea nr. 393/2004) si va avea dreptul sa candideze daca va mai dori. Si oricum, chiar daca nu va mai dori, Partidul Social Democrat nu il va sustine pe domnul Gavriloiu Gheorghe pentru postul de primar la urmatoarele alegeri, dar nici pe domnul Muzgoci Constantin Doru. Organizatia P.S.D. are deja pregatit un eventual candidat, unul care are sanse mult mai bune de a castiga decat cei doi mentionati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il are pregatit pe Fat Frumos,degeaba va agitati.cred ca merge cu trei sau patru oameni,deghizati.

      Ștergere
    2. Mare prost mai esti! Este suspendata executarea pedepsei cu inchisoarea, nu pedeapsa accesorie. Va mai candida la functia de baci in satul Stanila.

      Ștergere
  19. domnule Muzgoci Gavriloiu e prieten cu Corcodel,,,,, discutau si radeau intr-o dimineata chiar in fata primariei.... nu va bazati pe el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ce sa fac daca discutau.Au mai discutat ei.Orasul este mic si oamenii discuta intre ei.

      Ștergere
  20. Din pacate asa este. PSD Buzau nu are curajul sa rupa pisica, va incerca sa puna un candidat neutru sa nu incaiere gruparile Muzgoci- Genilia si Gavriloiu-Milea. Ei habar nu au ca indiferent pe cine va pune, un candidat sub sigla PSD are cele mai putine sanse in momentul asta la Nehoiu si organizatia tot se rupe.Gheorghe Gavriloiu sa-i fie rusine ca este din Basca si nu a facut nimic pentru satul lui de unde a luat destule voturi. Nemeritat de multe voturi a luat. Si-a rezolvat interesele personale de familie. Daca nu se asfalteaza pana la alegeri si nu plombe ci covor asfaltic, nu va lua mai mult de 50 de voturi. Dar el s-a mai facut de ras are obrazul gros. Dorule forteaza-i sa-ti spuna clar daca te sustin sau nu ca te duc cu bombonica pana la alegeri si nu mai ai timp sa te pregatesti. ESTI SINGURUL DE CARE SE TEME CORCODEL CA NU A PUTUT SA TE MURDAREASCA . P e valul DNA te poti sui dar nu din partea psd.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu nu am facut bisericute in partid niciodata si asta pentru ca, cel care va castiga asa,va pierde orice tip de alegeri.Apoi,notati ce va spun acum;Daca voi fi fortat sa plec din partid ,atunci va spun ca ,nu stiu daca voi castiga Nehoiu,dar voi bate la scor fosti colegi,oricine ar fi ei.Nu vreau sa fiu lipsit de modestie,dar pot lupta cu oricine,auzit,neauzit,nou sau vechi ,cu partid sau fara de partid.Experienta ma recomanda pentru asta.In rest tine de perceptie,tined e noroc,tine de hazard dar si de calcul.Personal,as incerca cartea independentei,pentru ca am prieteni si pe stanga si pe dreapta.Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cam contrazici. Pe de o parte ai incerca sa candidezi ca independent iar pe de alta parte afirmi ca daca nu ai sustinere de la Jupanul Buzau n-ai nicio sansa.
      Eu unul mi-as dori un primar independent care sa ramana independent (de facto) pana la sfarsitul mandatului chiar daca va fi acuzat ca nu s-a milogit pentru cativa gologani de la centru. Cel mai mult ii dispretuiesc pe oportunisti chiar daca se afirma ca politica este o dama de consumatie. In vremurile pe care le traim o dama de companie are mai multa onoare decat un politician.

      Ștergere
  22. Daca lupti doar sa arati ca erai cel mai bun candidat din partid deja ai pierdut. Om mic, obiectiv mic. Cel mai bine era sa te duci la Pdl si sa refaci orgaqnizatia, ar veni toti inapoi iar dupa un sondaj corect te-ar fi sustinut si Pnl.dar cat e Preda acolo nu ai acces el merge tot cu Corcodel(din umbra cade obicei ca asa le place securistilor). E ultima ta sansa acum ca si a lui Corcodel dealtfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am avut si nu o sa am niciodata mentalitate de perdant si de "om mic".O fi bine o fi rau,vom vedea.

      Ștergere
    2. Pai daca nu ai niciun obiectiv politic imediat, ce esti?

      Ștergere
  23. Jigodiile nu au culoare politica.Eu,jur ca am incredere in oameni si numai asa am putut fi lovit de cate o jigodie bine mascata in haina de "om de treaba".Preda are multe greseli,dar daca a ajuns la concluzia ca dinozaurul corcodel nu este ce si-ar dori el,atunci pa Corco.Altfel l-ar fi luat.Stiu ce entuziasm era cand l-a luat pe "dottore",iar acum nu mai contenesc cu epitetele "magulitoare" la adresa lui.Alegerile se vor castiga in 2-3 luni si tot atunci se vor castiga.Cunosc locul 1si 2.In Nehoiu lumea nu-l mai vrea pe dinozaur,restul tine de imi place sau nu,ori de capacitatea de convingere.Din nou ,dar mai ales acum, vom avea un vot negativ,poate mult mai masiv ca in 2012.In locul ratiunii,dorinta nevestelor vor juca un rol decisiv in configuratia listelor de candidati.

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca asa se pune problema unui oras :"este sau nu ce si-ar dori Preda" suntem pierduti. Ei au colaborat si colaboreaza. Nici Corcodel nu doreste presedintia unui partid care presupune munca si organizare, cheltuieli. El vrea doar sa fie candidat sustinut, intretinut, finantat. Si oportunistul Preda nu-si va face scrupule sa ordone sustinerea daca miroase ca C sta bine in sondaje. Dle Muzgoci nu te mai amagi cu sintagma "in Nehoiu lumea nu-l mai vrea". Daca ai experienta politica asa cum susti tot timpul, stii ca jumatate din voturi ti le aduce echipa si jumatate personalitatea ta si faptele bune. Daca nu le ai pe amandoua nu castigi, daca le ai lumea mai uita trecutul, nu toti au suferit ca tine sunt si multi care au dus-o bine cu dinozaurul i-a mai lasat si pe altii sa fure nu ca asta nou, altii spera. Daca te culci pe urechea ca lumea nu-l mai vrea , somn usor dar o sa te trezesti intrun cosmar..Si nu mai face pe mama Omida ca sti tu locul 1 si 2 inseamna ca noi nehoienii suntem niste prosti mergem degeaba la vot. Ai grija ce vorbesti nu mai scoate perle.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate tocmai ca stiu ce vor,nu ca sunt "mama Omida".Daca nu,sa vina Corco,intr-un fel abia astept.Eu tot Doru o sa raman,adica o sa fie ca inainte cand eram printre putinii care vorbeau.Astazi sunt foarte multi.Ce ziceti.Fac politica din pasiune,nu pentru ca mor de foame.As vrea sa-i vad pe unii angajati pe ici pe colo cat de curajosi o sa fie.Eu i-am vazut si inainte ce "luptatori"erau.Aia cu firma mea, este pentru "intelectualii"care-l inconjoara astazi.Daca va spun ca stau perfect cu firma,nu ma credeti.

      Ștergere
  25. Dorule tu esti prea de treaba da nu te-ai prins ca Corco e pa mana cu DNA. Asta e dracu gol. Vezi ca tu esti urmatoru pa lista un prieten a fost la masa langa Corco la cantina la bar. Ai grija cu firma ca astia iti insceneaza orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-i faca ma,sa-i puna foc ca doar ia mai pus odata.

      Ștergere
  26. Inca ceva,ma simt prea bine unde sunt ca sa-mi fac griji,daca si cine va fi primar la Nehoiu.Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  27. Este adevarat ca te pune Corcodel vice? E cea mai buna solutie care am auzit-o pana acuma pentru nehoieni. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dorule unde dracu" ai disparut.Astia zic de toate prin oras.Si eu cred ca ciucardeii sunt istorie.Dupa condamnarea lui Florin oare psd nu-i schimba pe Gavriloiu si pe Milea?Ei sunt echipa care a condus Nehoiu si care s-au facut de ras dar ne-au facut si pe noi.In afara de nebunul ala micu eu nu am auzit pe nimeni ca ai fi amestecat in ceva ilegal.Este?Ar fi pacat acum cand ai o sansa imensa.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa fie sanatosi cu totii!Nu-mi pasa de nimeni si de nimic.Nu sunt amestecat in nimic ilegal si nu voi fi amestecat niciodata.Am mai spus,dorm linistit.

    RăspundețiȘtergere
  30. sa nu dormi prea mult si sa te trezesti intr-un cosmar
    asta e problema nehoienilor - dorm exact cand altii lucreaza
    somn usor :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. Stiu ce vreti sa spuneti.Daca nehoieni vor dori din nou regimul de trista amintire,atunci sa-l aleaga din nou.Daca vor din nou sa le invie afacerile cu paduri,cu terenuri,cu bani la sacosa(auzi 2 miliarde!?)atnci sa-l realeaga.Daca nehoienii ,vor din nou stapan ,.pe cel care i-a facut prosti nu o data,atunci il pot alege din nou.Daca vor nehoienii sa aleaga un om care nu are respect pentru profesori,pentru medici ,pentru carte in general,atunci sa-l realega.Daca vor sa aleaga niste oameni care nu au respect pentru femei,pentru mama,pentru sotie ,pentru copii,pentru ideea de familie sa-l aleaga din nou.Daca vor sa puna din nou mana la gura ,atunci cand vor vorbi ceva ,atunci sa-l aleaga din nou.Ei au pentru ce "lucra",pentru ca-si doresc din nou servitori, pentru ca au case de terminat,ziduri de finisat,becuri sofisticate in casa de inlocuit, mobila noua ,intr-un cuvant ,au o motivatie serioasa.Munca cinstita este grea.Eu cred ca a sosit momentul sa vorbeasca toata lumea.Vor nehoienii un om nepatat,fara dosre penale,fara sa planeze asupra lui suspiciunea fraudarii fondurilor publice ,multiubite de famiglia fantoma,sa iasa la vot si sa-si decida soarta.Asta este calea.Eu cred ca asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
  32. Domnu Muzgoci, Corco a fost primit in PNL? intreb ca face adeziuni la pnl > a fost pe Vl. nehoiu, la Paltineni, chirlesti si Nehoiasu, impreuna cu Adi Briciu - concubinul contabilei -Tomuta G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa precizez ceva:Cunosc foarte bine conducerile judetene ale marilor partide buzoiene.In afara de mult trambitatul si esuatul PLR al lui Tariceanu ,la ora aceasta, niciun partid nu-l doreste pe Corcodel.Daca l- ar fi vrut cineva ar fi fost "uns" pana acum.El este trecutul si oamenii se gandesc la viitor,dar nici nu este exclus si asta depinde de multi factori.Umbla in speranta ca oamenii vor mai putea fi pacaliti inca odata.Nu stiu daca a fost Adi cu el, dar sa nu uite ca dupa alegeri,nasul lui suna disperat cerand clementa si a avut-o.Are de rezolvat dosare grele, de care va trebui sa se ocupe in urmatorii ani.Lucrurile o sa se aseze cat de curand.Epoca spagarilor,a hotilor a trecut si asta ar cam trebui sa o vedem si noi.Cred ca salariatii primariei au invatat lectia si isi vad de treburile lor.Au ce face.Reveria unora poate fi de inteles,dar doar pana la un punct.

      Ștergere
  33. Domnule Muzgoci raspundeti la o intrebare simpla va rog : dupa 1990 ati avut vreodata pe mana fonduri publice? au stat vreodata bani publici sub singura dvs. semnatura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu dle/dna,nu am semnat niciodata pentru bani publici,NICIODATA.Mai mult eu nu fac politica din 90,eu am intrat in politica cu cateva luni inainte de alegerile din 2012.Nu am semnat nici singur nici langa altcineva pentru bani publici.Nici firma mea nu a beneficiat de fonduri publice,deci nu am lucrat cu statul niciodata.

      Ștergere
    2. Multumesc dle Muzgoci, stiam asta. Dupa acest raspuns este inutil sa va mai bateti mereu cu pumnul in piept ca sunteti nepatat si ca nu ati bagat mana in fonduri publice. Precizati doar atat: nu am avut niciodata pe mana bani publici. Pentru ca este foarte greu sa furi din seiful trezoreriei si la Nehoiu nu am auzit inca de o asemenea spargere, 99% din nehoieni pot spune ca sunt nepatati, nu au furat bani publici!

      Ștergere
    3. Aveti dreptate,dar eu nu am spus ca sunt cel mai, ci doar ca ma straduiesc sa raman nepatat.Am mai spus undeva mai jos,ca eu nu cred in " toata lumea fura" si ca eu cred in cinstea concetatenilor mei.

      Ștergere
    4. In acest domeniu nu exista "cel mai" patat sau "cel mai putin patat"...ori ai pus manuta la cascavalul care nu era al tau, indiferent ca de la stat sau de la privat, vecin, asociat, frate, prieten,etc.ori nu... Si nu instituim aici ca principiu de judecata "daca ai fost condamnat sau nu" ca asa si Corcodel poate spune ca nu a ciupit nimic pentru ca are cazierul curat. Desi stim toti cate inginerii a facut. Asa ca dle. Muzgoci, e bine daca nu sunteti intrebat sa nu va puneti mana-n cap dinainte... Noi romanii stim ca nimeni vreodata cu gena de dac nu a scos mainile din butoiul cu miere fara sa se linga pe degete, dar suntem toleranti cu asta. Problema e cu cei care vand si butoiul si mierea noastra.

      Ștergere
  34. Ce frumos ai zugrăvit portretul edilului anonim! Dupa ce s-a cocoțat in fruntea urbei, oricine ar fi acela, se va comporta fix cum povestești. Genele nu minte. Singura varianta acceptabila ar fi sa importam din China, dar exista reticenta cică gălbejiții ar fi de fapt ciuma roșie.

    RăspundețiȘtergere
  35. Domnule Muzgoci, lucrurile nu sunt asa simple cum vreti dvs. sa le prezentati. 1.Regimul Corcodel nu a fost un regim de trista amintire pentru toata lumea, 38% l-au vrut si in 2012. 2.Sunt multi oameni care vor sa le invie afacerile confiscate de ultimul regim. 3.Oamenii in general vorbesc cu mana la gura despre autoritati daca nu sunt implicati in conflicte directe cu acestea. 4 Enunturi ca "v-a facut prosti, nu respecta doctorii, profesorii, femeile, etc. " sunt gratuite daca nu aveti argumente si probe. 4. Nu cred ca dvs. aveti casa terminata, mobila noua, ziduri puternice,masina buna , conturi grase si nu va mai doriti nimic decat sa lucrati pentru bietii nehoieni. Din punctul meu de vedere deschideti o campanie electorala si o deschideti cu stangul dorind neaparat sa punctati primul. Aud aceste argumente de la dvs.de multi ani si lumea s-a saturat de ele au devenit laitmotive. Nehoienii vor altceva, poate vor omul cu initiative concrete,cu discursul"hai sa punem toti umarul" sa schimbam fata orasului, cu recunoasterea greselilor trecutului(apropo, nu am auzit niciodata ca v-ati recunoscut vreo greseala politica si asta nu e un semn bun pentru mine, va credeti perfect), nu cu discursul " ala-i bau-bau ala-i hot nu aveti incotru, eu sunt mai bun... Putem sa si copiem daca nu putem fi originali si poate ne-ar trebui un primar ca cel de la Siriu!! Cred ca ori va sfatuiti cu oameni care nu prea au curaj sa va spuna unde gresiti, ori nu va sfatuiti cu nimeni. Eu stiu ca aveti potential, aveti intentii bune dar un pic de modestie si mai putina infatuare nu strica nimanui. Va e teama sa aveti un plan, un program , macar de intentii daca nu de proiecte. Nu exista nicaieri un om garantat, om providential. Cu atat mai putin un om care vine din politica actuala romaneasca pe care o practica asiduu in ultimii 8 ani. A226(rl).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspundeam cuiva si nu vorbeam de mine.Ce sa fac, sa spun ca am furat ,daca nu am facut-o?Greseli am facut si am cam platit pentru asta.Nu stiti de ce sunt in stare si este normal sa fiti si reticent si subiectiv.Pentru ca tot m-ati acuzat de lipsa de modestie,va spun totusi ca daca as fi fost primar la Nehoiu,as fi fost intre primii pe judet,dar asta este.Inca odata,de gresit am gresit,mai ales in politica,dar ma straduiesc sa nu o repet.Inchei cu ce de fapt am vrut sa incep comentariul asta:Am auzit in ultimul timp in targ"asta a furat ca un fraer,celalalt era mai rafinat ,mai sofisticat"sau "fura cu mana altuia".Oare oamenii isi doresc tipul asta de corupt!?Intrebam si eu asa.Nu,nu este campanie,pentru ca nu am zis ca voi candida.Mai de graba nu as face-o.

      Ștergere
  36. "Toti sunt niste hoti"nu este imbratisata de mine.Deschideti va rog ochii si o sa-i vedeti.Hotii,asta-si doresc sa credeti.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ati intrat in "silentio stampa" domnule Muzgoci? Se aude ca Gavriloiu v-a luat fata la Buzau si el o sa fie candidatul PSD pt. primar. Corcodel isi freaca mainile de bucurie. Gavriloiu deja imparte functi.

    RăspundețiȘtergere
  38. Astia sunt "binevoitori" si incearca sa te manipuleze. Eu il cunosc personal pe Gica si nu e tradator ca Milea .Gica e om de caracter si asta s-a vazut in timp. Faceti ceva cu echipa la PSD ca e pacat. Milea nu s-a dezlipit de PNL si va trage clapa . Umbla la toti consilierii PNL si la ei acasa. O sa imi dai dreptate curand. Esti prea vechi in astea ca sa te tepuiasca unu ca Milea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gica e om de caracter nu uita cine i-a facut bine si Corcodel l-a pus bine-bine pe langa Dorojneac. Cum a picat D. cum s-a dus su pozitia lui Gica la baraj.

      Ștergere
  39. Ce mai conteaza!?Ce ma intereseaza pe mine?Nu mai poate cineva sa ma tradeze pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu cred ca ati renuntat la lupta! Aveti un adversar fara sustinere politica, fara sustinere economica, fara mare sustinere publica, cu destule probleme in justitie chiar daca inca nu e trimis in judecata si il lasati sa castige? Cand inca nu era trimis niciun primar dupa gratii, cand era stapan pe Nehoiu, avea bani, in jurul lui roiau politicienii mari facandu-i curte l-ati infruntat , i-ati dat dureri de cap si acum cand e nimic renuntati? Nu va inteleg. 5-6 comentatori interesati va pot face sa renuntati, sau un partid care oricum e pe tobogan in toata Romania?! Noi in ce sa mai credem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce am avut de demonstrat,am demostrat.Ce am avut de spus ,eu chiar am spus.Trebuie sa credem in adevar,in dreptate,pentru ca se pare Romania este pe drumul cel bun.Faptul ca institutiile statului reactioneaza este foarte bine pentru noi.Mai ramane sa reactionam si noi.Cred in puterea de discernamant a nehoienilor.

      Ștergere
  41. Daca Gavriloiu candideaza ca primar din partea PSD, jumatate din echipa de la Nehoiu v-a demisiona sau nu-l va sustine, deoarece acest om nu are nici o sansa sa castige primaria. Gavriloiu nu are potential moral, intelectual si nici financiar, nu are credibilitate si nici simpatie printre nehoieni. Dovada e faptul ca nici el insasi nu-si poate aprecia corect capacitatea si posibilitatile intelectuale pentru a ocupa aceasta functie, de vreme ce isi doreste fotoliul de primar....Tichie de margaritar ii trebuie chelului.... Normal ca-si freaca altii mainile de bucurie. Sper totusi ca echipa de la Buzau se va gandi foarte bine si de doua ori, pe cine arunca in fata la candidatura primariei. Daca vor merge pe mana lui Gavriloiu, PSD va pierde din nou alegerile la Nehoiu cum s-a mai intamplat..............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca are sustinere,va candida.Deocamdata el este presedintele si el are sustinere.De ce nu ar candida?

      Ștergere
    2. Ti-ai gasit psdisti sa demisioneze!! mai curand il sapa si il tradeaza decat sa demisioneze cum au facut altii. E clar ca in veci nu castiga Gavriloiu, un om destul de limitat din toate punctele de vedere care nu conduce nici acasa, fara coloana vertebrala(usor de cumparat sau speriat de Corco, vezi 2008), pe care nu am auzit sa aiba vreun comentariu public cu privire la situatia penala a bunului sau prieten Lungu ca sef de partid vorbesc, etc. Si v-am mai spus aici, daca se bazeaza pe Basca si acolo nu se asfalteaza vede ciuca voturi el sau psd-ul. Ca de altfel si dl. Muzgoci care a promis. Oamenii nu uita.

      Ștergere
    3. Simplu, Gavriloiu nu va candida pentru ca nu are sustinere. Nu il sustine nimeni din P.S.D. Nehoiu.

      Ștergere
    4. Gavriloiu se pune bine cu asociatia din Casa de Cultura.Ce ziceti de asta.Vrea sa candideze si isi apropie presedinta de la asociatie sa o foloseasca in campanie.Mare atentie Doru.Sper sa publici oricum toata lumea vorbeste.

      Ștergere
    5. Poate sunteti un pic cam aspri cu dl Gavriloiu.Nu stiu ce veleitati de lider are,dar nici nu este un cetatean care sa nu merite chemarea intr-o echipa politica oricare ar fi ea.Nu am fost un apropiat al domniei sale si nu din vina mea.Atunci cand am mers la drum cu cineva,eu nu am tradat niciodata si nici acum nu am facut-o.Nu se pune problema in termenii mai sus amintiti"il sustine","nu-l sustine"pentru ca nu s-a pus problema.Personal nu mai am ambitii prostesti.Eu spuneam ca atata timp cat este presedinte,inseamna ca are sustinere politica, fara de care nu se poate vorbi de nimic.Eu am spus ca voi face tot ce pot ca sa se asfalteze acel drum,iar daca nu se va putea, eu voi pleca.Asociatia de care vorbiti,este ce spuneam eu odata ca este.Ar trebui sa vada si el asta.Asociatia aia,a fost si este a lui Corcodel si o sa vorbesc mai mult, altadata.

      Ștergere
  42. ACTUALITATE
    În dosarul celor 9 infracţiuni,
    Primarul Lungu de la Nehoiu, încă 30 de zile de arest la domiciliu. Asta ar fi un motiv suficient?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florin este si victima celor care "i-au fost aproape"si pentru faptul ca "prietenii"care acum nu cred ca dau navala sa-i fie alaturi,l-au impins la rele.I-au spus cat este de "frumos","cat este de destept",pe cine sa inlature si pe cine sa apropie,la care s-au adaugat propriile greseli.Telenovela,nu se va termina aici si va avea final de tragedie, atat pentru hoti,cat si pentru "fraeruti politici".

      Ștergere
  43. Nu mai inteleg nimic. Tocmai acum renuntati la lupta, De ce ? oamenii au asteptari mari de la dvs. Milea e cu pnl e clar, e cu Corcodel....... numai cu psd nu e .......... Nu lasati lucrurile acum asa, domnule Muzgoci. unde e acea hotararea pe care o aveati acum cateva saptamani?

    RăspundețiȘtergere
  44. Daca nu candideaza Muzgoci si Corcodel campania nu are niciun farmec. Desi sa votezi un om de 65 de ani cu trecut securist-comunist cu atatea matrapazlacuri in activitatea de 20 de ani ca primar si viceprimar, care desi a fost lasat in pace l-a bagat in puscarie pe Lungu, pentru ca vad ca nimeni nu are curaj sa o spuna, Corcodel l-a reclamat pe Lungu pentru faza din Lunca, din cauza lui va face puscarie, deci sa votezi acest om rau, imoral,adulterin, inseamna sa fii dea dreptul cretin. Eu votez Doru Muzgoci si sigur nu ne va dezamagi ca Lungu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca voi candida sau nu,dar daca o voi face SIGUR nu voi dezamagi.

      Ștergere
    2. Cine ne poate spune daca vei candida sau nu? doar nu te astepti sa fie vreun miting si sa fi rugat! lasa ifosele de fata mare... daca-i mai da o luna doua de arest la domiciliu lui lungu e gata, il demite prefectul si pana in august-septembrie avem alegeri. Ca vad ca nu are minima demnitate sa-si dea demisia, suntem rusinea Romaniei cu primar in functie arestat. Rusine Lungu.

      Ștergere
    3. Nu,nu sunt ifose.Pur si simplu la ora asta nu se stie.Tot ce auziti dvoastra,sunt doar presupuneri,speculatii sau barfe.Vom vedea.Alegerile,oricum vor avea loc la termen.Va aduceti aminte cate injuraturi am primit, cand am spus asta acum cateva luni?

      Ștergere
    4. Care termen domnule? Ce alegeri la termen, crezi ca il tine cineva pe Milea pana in 2016? Citeste legea, daca primarul nu-si poate exercita mandatul, dupa 6 luni e demis si in maxim 90 de zile se organizeaza alegeri. decembrie plus 9 luni egal august 2015. Sau crezi ca Lungu revine pe post.

      Ștergere
    5. Bine, punem pariu. Daca sunt anticipate, tu nu candidezi si-l sustii pe Corcodel !! :))))...Daca sunt la termen eu il conving pe Corco sa te sustina. Merge?

      Ștergere
  45. Nu am renuntat la lupta,dar nici nu imi este frica, ca o sa raman fara munca, daca nu ies primar.Un lucru va promit si de care trebuie sa tina cont toti sustinatorii "kamicaze"ai Corcodelului-el nu va mai fi primar niciodata.Mai mult, cred ca o sa-l urmeze pe Florin, foarte curand.Doar au fost prieteni candva.

    RăspundețiȘtergere
  46. Mestere de 3 luni nici un articol serios desi s-au intamplat evenimente extraordinare pe plan politic in judetul si localitatea noastra. Pe 10 parca vad si o condamnare a lui Boscodeala si pe urma sa te tii scandal!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Dorule, fina lui C.Corcodel , profa de engleza a anuntat astazi in cancelaria scolii de pe valea nehoiului ca nasul ei va lua concursul in martie, va fi numit director si va face ordine in nehoiu.Fa ceva omule ca orasul asta e blestemat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ,orasul nu este blestemat,orasul se curata de mizerie."Vrabia malai viseaza"!

      Ștergere
  48. Domnule Muzgoci, va rugam sa ne ajutati in privinta colegului nostru, prof doctor de matematica din liceu. Nu mai e intreg la minte. Fugim care incotro cand apare in cancelarie.Omul asta trebuie sa plece din scoala, ne-a ingrozit cu amenintarile, cu jignirile.Doamna Cojocaru mai are putin si pleaca, chiar nu stim ce sa facem.Am fost contactati de conducerea liceului sa facem front comun, dar multi se feresc ca apar pe blogul acestui nenorocit. Cu ce au gresit nehoienii sa ia parte la tigania acestei familii numita Corcodel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Aveti putintica rabdare"stimabililor.Nu credeti ca ar cam fi cazul sa reactionati fiecare,daca sunteti cu adevarat revoltati de ce vi se intampla?Sprijin aveti,autoritatile reactioneaza,institutiile functioneaza salava Domnului.Apoi,este dreptul domniei sale, sa aleaga cum se autodistruge.Dumnezeu da unor oameni,mult peste puterile si meritele lor,dar si cand le ia...Incepe adevarata decadere a acestei familii si ei nici macar nu realizeaza acest lucru.Mi-e sila,mi-e mila!

      Ștergere
    2. Ati auzit cumva de plangere la organele de ordine publica? Ce minciuni!!!

      Ștergere
  49. Bosco condamnat si demisia din psd.ce zici Doru..va taiat elanul psd istilor din Nehoiu.Cu Genilia .vice.Gavriloiu cu tot.nu publici macar sa citesti nu suntem prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Boscodeala demonstreaza ca are onoare ,asa cum trebuie sa aiba un adevarat lider.Ar trebui si altii sa-i urmeze exemplul.Eu cred ca daca ne uitam in jur vom observa adevarata fata a acestei tari,dar ca sa mergem totusi inainte,raspunderea este una individuala.

      Ștergere
    2. Daca parerea ta despre un primar, sef de partid care ia 5 ani de puscarie cu executare este ca e un om onorabil, apoi sa te duci si tu cu onoarea ta cu tot.

      Ștergere
    3. Eu vorbeam despre anuntata demisie a dlui Boscodeala si faceam trimitere la cei care nici macar nu vorbesc despre asta,invocand solutia definitiva.Despre asta este vorba.

      Ștergere
  50. DOrule, ziceai mai sus ca se curata orasul, cum dracu se curata orasul cand fina nasului e trimisa la cursuri pe banii primariei.............. si pe urma i sa promis ca va fi angajata la primarie/. asa se curata orasul?......... asa se cheltuie banii publici/se lauda in lunca pripor ca vicele trebuie sa o angajeze..... ca asa a zis nasul..... Sa vad daca o sa publici acest mesaj... asa vom realiza daca tu intradevar publici toate mesajele sau doar pe care iti convine.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vi se pare ca asta am facut eu pana acum?Ce mare chestie este asta?Despre cine este vorba ,pentru ca chiar nu stiu?Ce fina, ce nas!?Imi vorbiti cu repros ,de parca eu trebuie sa ma simt vinovat,de tot ce se intampla necurat in Nehoiu.

      Ștergere
  51. Onoare avea Boscodeala daca nu facea atatea fapte penale. Normal era daca isi dadea demisia cand a fost trimis in judecata. Dar intotdeauna politicienii inteleg mai greu sensurile...

    RăspundețiȘtergere
  52. este adevarat ce am auzit. Corcodel tatal e in cercetare penala pentru procesele verbale incheiate de politisti pentru amenzi. am inteles ca avea sa rupa aceste documente pentru cei care se duceau la el și le promitea ca il voteaza, cica e vorba de 3 miliarde care sau adunat dauna in bugetul statului si juniorul este cercetat penal pentru banii de la liceu, cica sunt chemati oameni din liceu si declara cum au fost fortati sa semneze facturi pentru obiecte care se gasesc la el acasa nenorocitii pozeaza in cinstiti

    RăspundețiȘtergere
  53. asta va balacareste pe toti si voi nu spuneti nimic.anuntati nehoienii ca sunt in cercetari penale pe banii de la liceu si din bugetul nehoiului, de ce acceptati rautatile lor fara sa ripostati, oricum din ce in ce mai multa lume vorbeste despre profesorul doctor de mate ca a innebunit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista alte cai,demne de oameni civilizati,care pot contracara astfel de porniri josnice.Daca cineva te acuza ca faci lucruri ilegale si imorale,iar tu nu gasesti de cuviinta sa raspunzi civilizat demontand acuzatiile,dar raspunzi cu injurii ,demne de oameni,care nu au avut nicio legatura cu educatia,cu scoala,cu cei sapte ani de acasa,ce sa mai raspunzi?Cui?Unui astfel de om?Nu merita.

      Ștergere
  54. Am aflat din presa centrala ca generalul Gabriel Oprea a fost decorat. Presupun ca de președinție, de însuși neamțul-icoana. Ce acte de vitejie a făcut UNPR-istul? Eu zic ca a fost decorat pentru ce se va întâmpla în viitor, pentru cum va întoarce armele într-un viitor apropiat. Ca la 23 august. PSD-ul sa se pregateasca de opozitie ca austerii nu mai au rabdare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nehoienii nu-l mai vor pe Corcodel care a fost inlaturat cu sacul gol si mai vrea odata sa si-l umple. Dar in lipsa unei candidaturi oneste si inteligente oamenii vor ofta si il vor vota. Muzgoci a candidat odata in 2008, a pierdut(desi zice ca s-a apucat de politica in 2012),pe urma l-a sustinut pe Lungu considerandu-l mai bun ca el si vedem ce bun a fost, asa ca Muzgoci nu va lua mai mult de 18-20%, maxim 25 %daca are psd in spate. Ma tem ca daca va candida Muzgoci oamenii vor alege Corcodel. Gavriloiu are sanse mai mari.

      Ștergere
    2. Niciodata nu am considerat ca Lungu este mai bun ca mine,niciodata.Am ales un moment impreuna pentru a realiza un obiectiv.In continuare sfatuit de Gavriloiu si inca unul sau doi au ales ce au ales.Nu a fost vina mea si nu port pica nimanui.Asta este si desi nu am dorit asta, Dumnezeu a aratat calea si adevarul.Am candidat in 2008 si a fost prima zguduire cu adevarat a lui Corcodel,in cea mai puternica perioada a "domniei "sale la Nehoiu.Am pierdut dar eu am avut scor peste partid,fapt ce a aratat potentialul de crestere al meu care in final l-a ajutat in 2012 si pe Florin.Desi era mai vechi in politica Gica a fost surclasat de mine,el luand sub partid cu mult.Poate si de aici spiritul,revansard la adresa mea se vede si astazi.Eu il gasesc profund vinovat de ce i s-a intamplat lui Florin si implicit in Nehoiu.Asta poate pentru ca nu stiai,dar stiai "obiectivuleeee".

      Ștergere
    3. Si daca voi candida,indiferent cu cine,eu nu voi fi niciodata al treilea si din postura de independent.

      Ștergere
  55. Din presa locala am aflat ca Ministerul Educației scoate la concurs funcțiile de inspector general. Punem pariu ca va avea și Nehoiu un candidat! Nu ca ar avea prea multe șanse dar cu siguranță va avea motiv sa pozeze în victima și sa tina treaza atenția publicului asupra persoanei domniei sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a candida la o functie de inspector ai nevoie si de recomandarea Consiliului de administratie din scoala unde esti titular.Daca va ganditi la cine ma gandesc si eu, cine ii va da recomandare pentru calitatile profesionale si mai ales morale, cand acea persoana ataca membrii din CA? NIMENI

      Ștergere
  56. Pe blogul profesorului-doctor Pralea ando Bacau se ataca niste doamne care ne educa copiii. Acest haules-baules al Nehoiului nu are nimic sfant si imi dau seama cum o respecta pe propria simao. Ja la furat ciriclie profesoreeee... Has mo car doctoreeee.

    RăspundețiȘtergere
  57. Toata lumea de la judet,de la stanga la drepta, il asteapta pe "luminatul"de Nehoiu.Hai mai oameni buni,fiti seriosi.S-a terminat,nimeni nu mai da doi bani pe oamenii astia cu exceptia catorva nostalgici de Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu Dorule mereu astepti lumina de la Buzau. Important este ceea ce vor nehoienii. Am vazut cate parale face si Buzaul, fura pe rupte, spagi imense, afaceri cu terenurile statului si in final puscaria. Ai vreun cap politic luminat la Buzau la psd sa ni-l dai exemplu? In loc sa porniti schimbarea politicienilor de jos, de la consilieri locali, sefi de organizatii, etc.voi asteptati sa se schimbe ai de sus. Aha, asteptati mult si bine. Daca voi nu luati atitudine cei multi de jos si le permiteti sa stea in fruntea voastra chiar si celor cu condamnari sa nu va mirati ca sunteti considerati la fel de hoti sau complici.

      Ștergere
    2. Prietene,eu nu astept nimic de la nimeni.Am suficienta experienta incat sa fac diferenta dintre, a te vrea nevasta pe un afis si a fi sau nu in stare sa conduci Nehoiu.Am mai spus,mai de graba scarbit de ce se intampla,nu voi candida,dar sigur unul va beneficia de ajutorul meu.Va fi acela, care ma va convinge, ca merita cu adevarat acest lucru.Va fi acela care se va inconjura de oameni adevarati ,nu de paiate.

      Ștergere
  58. Prof. doctor de mate a inceput sa stearga din postari, mai are momente de irigare a creierului, oare stie povestea CUIELE?Am inteles ca a mai avut astfel de momente de-a lungul vietii, cotonogea pe cate cineva apoi se potolea, la fel face si acasa, halal de cei care ii stau prin preajma, asta nu mai are ce cauta in invatamant sa educe copii

    RăspundețiȘtergere
  59. Se pare ca Gica are in sfarsit sustinerea Buzaului dupa disparitia sefului cel mare. Tu in ce barca mai esti? Sau te-au lasat iar pe afara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are sustinerea Buzaului!?Pe pariu?Ei bine,eu nu mai sunt in barca,sunt pe vapor.Nu pe dinafara,ci in cabina comandantului.

      Ștergere
    2. I-ai dus cafeluta?

      Ștergere
    3. Mai duci si cafeluta uneori,chiar daca nu sunt construit pentru asta.Multumit?

      Ștergere
    4. Crezi ca daca esti prieten cu Romica, automat ti se deschid toate usile?

      Ștergere
  60. IAR TI-AI LUAT-O DE LA SCUMPII TAI COLEGI DE PARTID. NU AI NOROC

    RăspundețiȘtergere
  61. Materie: Contencios administrativ şi fiscal
    Obiect: sechestru asigurator
    Stadiu procesual: Fond
    Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de reclamantul ORAŞUL NEHOIU prin PRIMAR, cu sediul social în Nehoiu, Aleea Merilor, nr. 2-4, jud. Buzău, în contradictoriu cu pârâţii CORCODEL ALEXANDRU, cu domiciliul în Nehoiu, str. George Bacovia, nr. 20, jud. Buzău şi CORCODEL CLAUDIU, cu domiciliul în Nehoiu, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 1, jud. Buzău. Dispune restituirea către reclamant a cauţiunii în cuantum de 13.412,54 lei depusă de ORAŞUL NEHOIU prin PRIMAR cu ordinul de plată nr. 382/24.03.2014. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată.

    RăspundețiȘtergere
  62. TE-AU LUCRAT SI O SA ITI DAI SEAMA SI TU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tot aveti cu "te-au lucrat",ce credeti ca o sa obtina cu asta,daca m-au lucrat?Chiar credeti ca eu pierd ceva?Poate doriti sa ma pornesc impotriva omului astuia,poate,sau poate aveti dreptate,poate.Ce am de spus voi spune,in rest nu ma intereseaza nimic.Sunt suficient de inteligent sa nu-mi doresc primaria cu orice pret.Poate deloc,o sa vedeti.Mai am cateva comentarii dure si la adresa mea si a lui Gica.Daca voi avea ceva de spus,o sa-i spun.Nu mai este un secret ca ma cam sapa,dar eu stiu proverbul cu cine sapa groapa altuia.Am vazut multe din astea,unele le traim.Cineva vrea sa vada daca voi publica ceva despre secretara"daca sunt barbat".Nu cunosc subiectul si nu ma intereseaza.Poate vrea si dumneaei un loc de munca,ce-i rau in asta?Cand am putut sa fac mai multe, nu m-am inghesuit sa-mi angajez rudele,am ajutat intai pe altii si tot n-a fost bine.

      Ștergere
    2. Dorule nu mai raspunde la toti dobitocii care habar nu au de politica si vor numai sa te enerveze, sa scoata de la tine declaratii conflictuale in cautare de scandal. De multe ori iti faci tu insuti deservicii raspunzand la toate aiurelile si barfele incaieratorilor de meserie. Ei sunt disperati ca nu stiu ce ai de gand nu stiu pe cine te bazezi, cu cine te intalnesti, ce planuri ai.Lasa-i sa fiarba. Si sa nu-ti fie rusine sa recunosti ca vrei sa administrezi acest oras, Ai pregatire, cinste si bun simt mai mult decat aia cu doctorat la Chisinau. Ar trebui doar sa te detasezi putin pe politica in sine si sa te axezi mai mult spre nevoile urbei. S-a cam dus cu ploconeala pe la judet si capitala, cine este gospodar stie sa aduca bani si investitii, stie sa-si ceara drepturile legale iar tu ai darul sa intri pe fereastra cand vrei ceva daca usa e incuiata. Hai, capul sus si curaj, oamenii trebuiesc informati corect.Tu ai forta de lider, poate iti lipsesc unu doi consilieri care uneori sa te sustina(nu e cusher sa te prezinti singur pozitiv) ca nimeni nu e perfect.

      Ștergere
    3. Iertati-ma dar daca spun ca sunt curat nu inseamna ca ma laud,chiar asa este si ma mandresc cu asta.In rest aveti dreptate.M-am cam detasat si imi place sa raman asa.

      Ștergere
  63. Am ajuns să trăim și acest moment.Nu credeam că se va ajunge chiar până aici, dar asta se va întâmpla și de acum înainte dacă vom accepta felul de a fi al familiei Corcodel ca reper normal. Astăzi victimele lor sunt cei care dețin puterea pentru că stau pe funcții deținute de ei mult timp. Cât au fost la vârf au umilit mulți oameni, chiar și cu pregătire superioară lor. Bunătatea noastră, toleranța noastră, tăcerea noastră i-au determinat să creadă că este normal ceea ce fac și au perseverat. E greu acum să le explici că oamenii au demnitate, vor respect și liniște. Modul josnic în care atacă două directoare de școli ajunse la o maturitate, cu rezultate obținute în meseria lor, cu generații de copii asupra cărora și-au pus amprenta pozitiv, colege de breaslă cu care a lucrat mult timp mă face să cred că acest om nu mai are nimic dumnezeiesc în el.Un profesor care educă elevi, fost director de școală și tată a 2 copii nu poate avea astfel de gânduri, un astfel de limbaj. Persoanele atacate( deputați, senatori, primar, viceprimar, consilieri locali, inspector școlar general, consilier județean, directori de școli, colegi din școală)sunt oameni care au urmat niște școli ca și el, au obținut niște funcții vremelnice ca și el, au familiile lor ca și el. Sunt oameni normali care își trăiesc viața de zi cu zi cu bune și cu rele, au defecte fizice, vicii ca fiecare dintre noi, unii mai multe, alții mai puține, dar cu siguranță nu sunt perfecți. Poate spune cineva pe lumea asta că e perfect? Se pare că da. FAMILIA CORCODEL. Restul suntem creațiile lor sau animale(cucuvele, scroafe, purcelușe etc). Dacă acești oameni au obținut funcții nemeritate își vor primi răsplata(votul cetățeanului, demiterea sau alte forme legale de sancționare). Nu-i firesc să apelezi la instrumente care te descalifică din calitatea de om normal.Mă întreb cum arată în mintea lor oamenii cu care ar conviețui normal, în înțelegere și pace.Deocamdată îi văd niște suflete chinuite care se hrănesc din răutate, care nu se pot bucura de ceea ce au agonisit mai mult sau mai puțin corect pentru că nu-și găsesc locul.Nu se pot vedea așteptând la coadă într-o instituție, folosind bani munciți cu sudoare pentru a cumpăra ceva, contraziși atunci când n-au dreptate. Sper să găsim o cale pentru a instaura normalitatea și în acest frumos orășel de munte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos si plin de adevar comentariul! BRAVO. IAR ACESTE CUVINTE SINTETIZEAZA EXACT SITUATIA LOR: "SUNT NISTE SUFLETE CHINUITE... CARE NU-SI GASESC LOCUL".

      Ștergere
    2. Sincer,de la revolta eu am trecut la MILA.Mi-e mila!

      Ștergere
    3. Ar trebui sa se lase de meseria pe care mimează ca o face.Fug copiii de Liceul Nehoiu ca sa nu faca matematica cu el

      Ștergere
  64. Sper ca nehoienii sa citeasca articolul de mai sus si sa ia aminte. Intradevar asa este. Dar Singura diferenta intre corcodel si actuala putere este acea ca primul nu a angajat in primarie neamurile......... aici a avut un atu pe care actuala conducere nu il are si pe care oamenii il vor taxa.ar trebui sa sa fie mai atenta actuala conducere cu asa ceva..... primaria nu este o societate familiala.......... in care sa fie angajati numai apropiatii primarului.......deja in oras se vorbeste despre 2 viitoare angajari,,,,,, si abia asteapta sa-l prinda la cotitura pe cel care conduce primaria......din punctul asta de vedere corcodel a fost destept si-a tinut rudele si finii la distanta de primarie i-a angajat intradevar in alte institutiii dar nu in primarie........ cu chestiile astea sigur va pierde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cine mai angajeaza ca am si eu nevoie de loc de munca?!!

      Ștergere
  65. Mai Dorule de ce nu va intelegeti voi la PSD? Nu e bine ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  66. Stati linistit, nu se bate din pacate chiar nimeni la PSD.Chiar ii anunt pe aceasta cale ,ca eu nu mai vreau nimic.

    RăspundețiȘtergere
  67. Multe am vazut pe lumea asta, dar se pare ca in ziua de azi nu trebuie sa te mai mire nimic. Am urmarit primele articole de pe blogul profesorului cu interesul cetateanului care vrea sa stie ce se intampla cu banul public mai ales in vremurile noastre si curiozitatea celuia care gusta umorul. Pana la un moment dat am inteles si vendetta personala cu primarul si pamfletele nu lipsite de finete. Dar incet-incet mesajele transmise s-au umplut de ura si intoleranta si s-au adresat oricarei persoane nu era de acord cu atitudinea profesorului. Cinismul, grotescul, violenta verbala,insulta,calomnia,uratenia sufleteasca au inlocuit pamfletul. De curand vad ca este atacata o persoana pe care nu o cunosc foarte bine, nici nu am stiut ca a fost orfan de copil dar stiu ca este cadru didactic. Ma intreb ce fel de oameni pot sa atace aceasta trauma ca si cand ar fi un viciu? Ce schilozenii de suflete pot sa aiba? Aproape le doresti ca si copiii lor sa ajunga orfani si sa rada cineva la fel de inteligent ca profesorul de ei. Unii vor spune, domnule nu trebuie sa citesti daca nu-ti convine. Este gresit, raul trebuie cunoscut ca sa stii sa te feresti de el. Nu stiu cum e Alexandru Corcodel ca om, dar daca el este tatal care l-a educat pe profesorul Claudiu Corcodel, nu pot sa spun decat ca a scos un rebut si eu nu vreau sa-mi mai administreze orasul un astfel de om. A226 rII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intru totul de acord cu dvs. A226(r)

      Ștergere
    2. De foarte mute ori "gandim la fel".Analizele dvs ma inspira si nu am ramas suparat,chiar daca uneori m-ati taxat.De altfel, nu m-am ferit niciodata sa dau drumul criticilor,oricat de nefavorabile mi-au fost.Cred ca dvs v-am publicat tot si nu toate mi-au fost favorabile.Nu?"Cine are urechi de auzit,sa auda".

      Ștergere
    3. Cappo del tutti cappi , te-am mai taxat din cand in cand este adevarat.Se spune ca Antoniu in vremurile lui de glorie dupa moartea lui Cezar, cand era aclamat ca un zeu pe strazile din Roma isi lua un apropiat cu el si-l pusese sa-i spuna tot timpul la ureche "esti om, nu esti zeu, esti om..." Am glumit desigur, dar uneori iti mai trebuie si tie cate o urecheala si eu am curaj sa ti-o ofer, nu ca sa te supar ci sa te indrept. Dar cu prietenie.Eu sunt cel care echilibreaza balanta. Multumesc pentru acord tovarasului A226 r pe care as vrea sa-l cunosc la o bere. A226 rII.

      Ștergere
    4. De fiecare data cand va citesc commenturile, ma intreb daca nu cumva am scris in somn.. :)))) Da, n-ar fi rau... :D

      Ștergere
  68. Ne-am lamurit . Publici numai ce iti convine

    RăspundețiȘtergere
  69. Public ce trebuie.Culmea ar fi sa promovez si eu insulta si calomnia de cea mai joasa speta.Mai mult, persoanele la care faceti referire nu sunt persoane publice.

    RăspundețiȘtergere
  70. Comentariile oamenilor prieteni cu gramatica , limba romana si bunul simt care se vor publicate pe blogul tau Dorule ar trebui sa te incurajeze. Desi tu nu esti un intelectual creator in purul sens al cuvintelor, faptul ca acestia prefera sa ti se adreseze tie trebuie sa fie un semn pentru tine. Comparati ce se publica aici cu mizeriile cotetarilor. Cine este analfabetul??

    RăspundețiȘtergere
  71. Eu nu am inteles de ce nu mai candidati. V-a impus de sus sa va dati deoparte?

    RăspundețiȘtergere
  72. Nu dle nu mi-a impus nimeni nimic.Din contra "de sus" cum spuneti dstra, mi-au spus ca trebuie sa candidez.Erau de fata primii 4-5 oameni din partid,iar de la Nehoiu Milea si Gavriloiu.Cred ca de aici a inceput totul.Oricum, totul are un inceput.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milea si Gavriloiu vor si ei sa candideze si lucrurile s-au schimbat la Buzau. Ei zic ca organizatia Nehoiu nu va vrea. Candidati toti din partea PSD? Eu cred ca dvs aveti sansele cele mai mari si il luati pe unul din ceilalti vice

      Ștergere
  73. Orice organizatie isi alege candidatul pe care vrea sa-l sustina iar cei de sus isi dau acordul, nu invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta doar în teorie. Practic, numirile se fac ca în perioada fanariota. Cine oferă mai mult este în capul listei.

      Ștergere
  74. Da asa este,il dau sau nu.De ce?Pentru ca uneori organizatiile sunt captive intereselor unor rude,prieteni etc.care nu sunt reprezentative pentru o localitate.Organizatia se poate inchide si poate impiedica accesul unor oameni,care chiar au ceva de spus,a unor oameni valorosi.In fond nu asta ne dorim, toata societatea romaneasca,promovarea competentei si nu promovarea propriilor interese!?Asa se ajunge ca,reprezentantul unui partid mare, impus de organizatie,sa ia sub procentul partidului si mai grav trage partidul in jos.O mare prostie a unora, o constituie interesul marunt de a se intreba, ce loc va ocupa pe liste,daca in organizatie vin oameni valorosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "In fond nu asta ne dorim, toata societatea romaneasca,promovarea competentei si nu promovarea propriilor interese!?"

      Ce simpatic ești mai Dorule! Unde ai văzut tu politician sa pună interesele majorității înaintea intereselor personale, ca-l mănânc!

      Ștergere
    2. Vreti sa sugerati ca organizatia psd Nehoiu este o grupare captiva intereselor unui grup restrans de rude si prieteni?

      Ștergere
  75. Sunt tatal unui copil care face matematica cu acest profesor care vorbeste limbi straine la ore sta pe tableta si le vorbeste urat de profesori colegii lor.Am auzit ca este o comisie care vrea sa vada cum se poarta la ore si in scoala.Domnii profesori va rog sa ne intrebati si pe noi cate ore a facut cand era director si ce face acum cu copii nostri.Sa i fie rusine ca vorbeste asa urat de doamnele profesoare ca am auzit numai bine despre ele.Asta arata ce fel de om este el.Nu lasati ca ne nenoroceste copilasii.

    RăspundețiȘtergere
  76. Zelele astea am vazut pana unde poate cobora caracterul unui om.Si barbat. Sa ataci cu atata ura o persoana care stiu ca este directoare apreciata de copii și parinți inseamna ca nu mai esti intreg la minte.Fata asta a venit cu parintii ei la baraj, a fost eleva foarte buna la Lunca Pripor, a facut liceul pedagogic și facultate la spiru haret cum au facut si altii din acest oras.Lumea o vorbeste de bine pentru ca a ajuns prin forte proprii aici, si-a ajutat fratii si o stiu serioasa și muncitoare.Am inteles ca si colegii tin la el pentru ca este intelegatoare si face treaba in scoala.Ma intreb ce are omul asta de ataca pe toata lumea?

    RăspundețiȘtergere
  77. Dorule, tineti aproape unul de altul chiar daca nu va iubiti. Faceti mai multe pentru acest oras și la alegeri oferiti mai multi candidati.Sper sa se incheie perioada Corcodel care imprastia ura si dezbinare. Asta se vede si din ce face profesorul junior la liceu si pe blogul lui de mare barbat. Daca era barbat isi facea macar un nume de cadru didactic bun. Este un individ care a mancat din banii liceului și orasului degeaba.Fiti uniti, fratilor sa scapam de aceasta familie cu mari probleme de caracter.

    RăspundețiȘtergere
  78. De pe blogul profesorului facut doctor la chisinau aflam ca vrea sa se inscrie la concursul de inspector general.Speram ca cineva sa citeasca si creatiile josnice de pe blogul lui si sa-l dea afara din invatamant pana nu va fi prea tarziu. Daca ajunge asta inspector general la setea lui de ura si manifestarile hitleriste nu ne ramane decat sa plecam in Africa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cat esti de prost si Africa o sa te refuze.Tu de ce nu te faci Doctor? de prost ce esti, normal. Va dati cu parerea pe aici, cinci , sase carnati si trei fufe proaste.Auzi , sa-l dea afara din invatamant, parca scola este un SRL. Vorbiti exact ca prostii.Va meritati soarta!!!

      Ștergere
    2. V-am publicat ,doar pentru a vedea si altii, ce inseamna sa gandire deplorabila.Auzi,"va meritati soarta"!Il si vad pe protejatul dvs, cum o sa-i replice ministrului incompetent aiureala din invatamant.Cum o sa-i replice el ministrului, ca a scapat nevasta de sub control prin maracinii patriei, in loc sa se ocupe de soarta fiilor analfabeti.Cum fura ministrul justitiei si internelor ,cu Maria Cojocaru si Florin Lungu.Cum ficele lor ,fac ochi dulci batranilor din occident.Doamne, ce oameni!Voi nu vedeti asta si atunci chiar va meritati soarta.

      Ștergere
  79. Am citit noul articol al profesorului nebun si ma gandesc ca este modest. Ar trebui sa solicite functia de ministru. Inspector general este prea putin pentru experienta acumulata.Intrebați fostele eleve de liceu pe care le cauta intr-o criza bahica prin club pe vremea directoratului sau convingeti-va singuri lecturand pe blogul lui creatiile cu un puternic caracter educativ. Dincolo de gluma, chiar nu aveti de gand sa-l dati afara din invatamant?Ce mai asteptati. Se intreaba si elevii din liceu cand ii scapati de acest om care numai exemplu de urmat nu e.

    RăspundețiȘtergere
  80. In data de 12 februarie, pe acest blog, am făcut un rămășag, asa în eter. Se pare ca l-am câștigat. Intuiția încă nu m-a părăsit. Un cadru didactic din Nehoiu dorește sa participe la concursul pentru ocuparea postului de inspector general. Cineva ma apostrofa ca NIMENI din Consiliului de Administrație al școlii unde este titular nu-i va semna o recomandare. Eu nu sunt asa sigur ținând cont de faptul ca nu au avut pana acum NICIO reacție la înțepăturile colegului lor.

    RăspundețiȘtergere
  81. Vorbeste lumea prin Nehoiu ca nu mai candidezi e adevarat ? Daca e asa spune-ne si noua motivele

    RăspundețiȘtergere
  82. Zilele astea e o sedinta de consiliu local. Ar fi bine sa mergi si sa ii iei trezesti pe consilieri ca astia dorm linistiti si iau indemnizatia degeaba. Sa ne informezi si pe noi ce mai pun la cale ca Nehoiu e intr-o debandada totala. Vrem sa stim pentru ce ne platim taxele ca nu se vede nici un proiect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din câte știu, ședințele Consiliului Local (CL) sunt publice. Poate asista orice cetățean. Acum este un moment prielnic pentru a se sparge gheata si sa devina obișnuință pentru ședințele CL Nehoiu. Poate in acest fel membrii CL ar renunța la statutul de yes_man.

      Ștergere
  83. Domnilor, in ceasurile harazite mie de viata cu atata zgarcenie si in care ma las uneori prada visurilor n-am indraznit sa-mi inchipui ca exista atata pilduitoare ipocrizie si asemanare intre gandirea unui profesor doctor si a unui subinginer de mine. Am citit ultimul articol privitor la concursurile din invatamant pe blogul-pamflet. Caragiale ar fi rosu de invidie. Doctorul care a ajuns director de liceu cand taticul era primar PNL, iar PNL era la guvernare cu Tariceanu prim-ministru spune ca el a fost singurul director din Romania care a dat concurs si care nu a fost numit politic. Profesorasul acuza acum modul netransparent in care se tin concursurile, cu subiectele stiute din timp de cei norocosi. Binenteles ca doctorul stie ce vorbeste, a trecut prin asa ceva. Dar avertizeaza din timp ca daca nu castiga concursul va contesta inclusiv in instantele de judecata.Nu pot sa nu ma amuz. In cateva cuvinte filozofia de viata a beizadelei se reduce la "cand mi-a picat mie bine, n-am vazut ca nu sunt in regula concursurile, adica in 2008 era totul ok. Acum nu mai am sustinere si e posibil sa pic asa ca va avertizez din timp ca nu este legal si normal ce se intampla"!! Asta nu inseamna ca teoretic stim cu totii, politicul isi vara adanc coada peste tot si ar fi bine sa lase invatamantul independent si apolitic dar Claudiu C. era ultimul care sa traga de urechi sistemul. A226 rII. La multi ani sarbatoritului zilei!

    RăspundețiȘtergere
  84. Ma cutremura ce citesc aici. Pe mine ca parinte ma intereseaza mai putin diplomele pe care le afiseaza domnul Corcodel pe blog atata vreme cat matematica predata de el este limba straina pentru elevii din liceu și limbajul mizerabil pe care il foloseste pe acel blog spune multe despre calitatea lui de om, ce sa mai spun profesor si director.Ce face ministerul in astfel de situații in care plateste un om din sistem sa denigreze tot ce construiesc cu truda alti profesori dornici sa lucreze cu copii nostri? Este strigator la cer!Cum pot ramane fara replica profesori din Nehoiu cand le terfeleste imaginea este greu de inteles. Omul asta ne educa copiii si noi nu facem nimic?Nu stiu ce razboi are cu oamenii atacati si nici nu ma intereseaza. Singurul lucru care ma revolta este ca ai nostri copii sunt victimele unui sistem bolnav in care profesori de acest fel sunt lasati sa faca ce vor prin scoli, ca de rezultate bune cu elevi nici nu se poate vorbi in cazul de fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cadrele didactice serioase isi vad de treaba si isi fac datoria la catedra ignorandu-l pe acesta. Pe termen lung aceasta atitudine s-ar putea sa le dauneze chiar acestora. Din cate am inteles de la scolile din comunele invecinate nu prea vin copii buni. Acestia sunt indiferenti la diplomele lui corcodel

      Ștergere
  85. Se vorbeste prin targ ca profesorul nebun preseaza profesori sa l laude in sedinta de la liceu pentru a primi recomandare sa se inscrie la concursul de inspector general. Suntem curiosi care sunt cei captati de limbajul obscen folosit de acesta pe blog.Pentru ca a lauda un astfel de profesor dupa ce s-a dezbracat de haina de om mi se pare o curata nebunie. Deocamdata se vehiculeaza nume de finute, amante, prietene ale lui sau ale tatalui.La felul in care au stiut sa regizeze ani in sir astfel de intalniri nu ne mai mira nimic.

    RăspundețiȘtergere
  86. Daca nu ar fi tragic ar fi chiar comic !!!! Domnilor, nu mai pot de ras. Profesorul dement zice sa stam linistiti conflictul dintre el si Cojocaru Maria nu are nimic cu scoala, este de natura politica. Hahahahaha, asta chiar e mare pacalici. Pai ce treaba are el cu politica? Dupa ce a distrus ce mai ramasese din Pd-l demonstrand daca mai era nevoie ca numele Corcodel nu este in stare sa construiasca ceva iar juniorul nu poate sa comunice cu nimeni, a fugit sub izmenele lui tacsu din punct de vedere politic. Lupul batran a vorbit cu Tariceanu sa-i puna o pila la ministrul invatamantului sa-i puna feciorul macar inspector ca ii crapa fierea de necaz subordonat al Cojocaritei. Sapoca scrie pe el daca nu pleaca. Acum fiindca ii trebuie recomandare a schimbat discursul, el are dispute politice desi e poate in cel mai rau caz admirator al vreunui partid. Cata fatarnicie si miselie la acest individ. Ptiu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări