REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE TURUL- II-NEHOIU!

1.Sectia de votare 103 Liceu                                                 .Ponta- 316         Iohanis-375
2.Sectia de votare 102.Casa de Cultura                                 Ponta-   324       Iohanis-464
3.Sectia de votare 104.Valea Nehoiasului.                            Ponta- 174       Iohanis-91
4.Sectia de votare 105 Badarlegi                                           Ponta-   55       Iohanis-36
5.Sectia de votare 106Valea Nehoiului 1.                             Ponta-    182      Iohanis-211
6.Sectia de votare 107Valea Nehoiului 2.                             Ponta-    318      Iohanis-276
7.Sectia de votare 108 Valea Nehoiasului                             Ponta-    174      Iohanis-91
8.Sectia de votare  109Lunca Priporului                               Ponta-     233     Iohanis-246
9.Sectia de votare110 Prund                                                  Ponta-    154      Iohanis-125
10.Sectia de votare 111 Basca 1.                                           Ponta-     168     Iohanis-217
11.Sectia de votare112 Basca 2.                                            Ponta-     216     Iohanis-135
12.Sectia de votare113Vinetis                                               Ponta-     85     Iohanis-30
13.Sectia de votare 114.Paltineni                                          Ponta-   264       Iohanis-219
14.Sectia de votare 115.Mlajet                                              Ponta -   278      Iohanis-225
15.Sectia de votare 116 Chirlesti                                           Ponta -    230     Iohanis-201
16.Sectia de votare 117 Curmatura                                        Ponta-   81      Iohanis-47
17.Sectia de votare101.Lunca Mare                                       Ponta-265       Iohanis-242

Din totalul de 9570 de cetateni cu drept de vot ,s-au prezentat la urne  6573de cetateni.Din totalul celor   6483      de voturi valabil exprimate  a rezultat urmatorul rezultat;
               
                  Victor Ponta-     3343-51,57                Klaus Iohanis-3140-48,43

Comentarii

  1. Felicitări PSD a câștigat la Nehoiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca dupa doi ani de guvernare, PSD abia trece de 50 %,daca trece, peste inca doi ani, situatia nu se prezinta deloc roz.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Dorule pronosticul tau s.a cam dus dracului, esti in plop si plopu.n aer, ti.am zis acum vreo 3 seri k nu ai dreptate.Sa le dea Dumnezeu sanatate la cei care au votat ce trebuia si minte multa la cei care au votat pe Sobolan. Te rog nu cenzura, ca asa cum am mai zis blestem. Te stimez oricum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca l-ati prins pe Milea ca asta era greu de convins. Iar tu ai ratat sansa sa treci pe dreapta. Somn usor

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersii mult,oricum pentru mine rămâi un DOMN orice ar fii.asta nu treb publicat neaparat, ramane intre noi.Nu fac misto cand zic ca rămâi un DOMN. Te pup ,o seara buna si stiu ca in sinea ta asta vroiau sii tu.Te salut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha ha ha....stupidenie. Daaciana, dragostea mea!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia de acum incolo politica, inclusiv la nivel local, va deveni interesanta. O sa fim surprinsi ce aliante se vor injgheba in urma acestui vot in numele democratiei.

    RăspundețiȘtergere
  8. V-au ciuruit, cata agitatie, cata valva, PSD-in sus PSD in jos si da, a ramas in jos. Tot parditul lui Ponta si toti sustinatorii lui, sunteti jalnici fratilor, recunoasteti ca sunteti invinsi ! Sa-l intrebe ponta pe Gioana cum se pune inapoi dopul la sampanie :)))) Trebuia sa vedeti de la bun inceput cum merg treburile si cum au fost anticipate de altii, dar voi nimic, bat-man bat-man. Lumea spa desteptat nu mai este asa proasta si nu mai poate fi manipulata usor, se vede asta dupa procentajul iesirii la vot ! Puie Monta !

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt nemultumit de numarul mare de voturi date lui Ponta!cred ca numai influenta lui Florin datorata firmelor ce le are,amenintarile cu demiterea oamenilor din firmele lui,au facut ca nehoienii sa voteze asa de mult pe Ponta!astept migratia "popoarelor".astept gudurelile p.s.d.istilor pe langa ACL.astept sa dispara psd-ul din NEHOIU

    RăspundețiȘtergere
  10. Avem o trupa foarte tare ,Holograf care are o melodie ce o dedic tuturor psd.istilor Si băietii plâng câteodată....si mai e una , Pe mine ma cheamă Florin, sunt băiat grasut si.am dosarul ....plin. Doamne ajuta!! Semnat. Florin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumiri nehoienilor care au iesit la vot si ma bucur ca psd ul a luat o laba peste ochi ca prea ne credeau prosti asadar un fleac i am ciuruit

    RăspundețiȘtergere
  12. Tinand cont ca anul viitor Nehoiu va avea alegeri anticipate pentru primar , este intradevar foarte interesant. sa vedem si pozitia pe care o va avea psd fata de Gavriloiu care a castigat totusi pentru Ponta la Nehoiu, daca va fi propulsat candidatul lor. Se intareste continu si echipa lui Corcodel . Acl castigator acum va avea sigur un candidat important. Doru cred ca e singurul dintre politicienii adevarati din Nehoiu care nu are echipa. Aliantele nu se fac in numele ci in urma democratiei si pentru a guverna, e ceva firesc de asta se face politica, pentru putere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gavriloiu primar!!! E cea mai buna solutie la Nehoiu!!!

      Ștergere
    2. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))........:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..............:))))))))))))))))))))) hahahahhahahahahahahahahahhahahahahha......nu ma mai pot opri din ras.....gavriloiu primar..:)))))))))))))))))...

      Ștergere
    3. Cine spune ca nu are echipa?Credeti asta?

      Ștergere
    4. Din cate stiu, nici la Basca unde are domiciliul, Gavriloiu nu prea mai are credibilitate. S-a promis mult in campania din 2012 iar materializari nu sunt. Oamenii incep sa tina minte si cand le vine randul, taxeaza. Chiar nu are PSD-ul din Nehoiu un tanar pe care sa-l arunce in fata? Cineva a aruncat in spatiul public ideea ca exista inlocuitor pentru Lungu la pronosticatele anticipate din 2015. Daca exista, atunci ar cam fi timpul sa-l promoveze. Acum ar fi momentul, cand se reconfigureaza scena politica.

      Ștergere
    5. Daca e asa bun Gavriloiu spune daca il susti la primarie !

      Ștergere
    6. Am echipa, eu si al doilea dvoastra.Daca mai privim in jur, mai gasim vreo doi trei ,care fac cam cat toti ceilalti la un loc.Eu am mai facut echipe si mai pot face."Toate la timpul lor si oua rosii la Paste".

      Ștergere
    7. Ai facut tu echipe pe dracu. Cand ai candidat la sefia partidului nu te-au sustinut nici angajatii tai de la firma ai venit cu 5 persoane, noroc ca ceilalti au carat cu zecile membrii si prietenii lor facuti membrii la usa casei de cultura. Tu nu poti sa vezi ca aceasta ingamfare,aroganta, infatuare si lipsa de modestie te lasa fara oameni de valoare langa tine. Tu vorbesti tot timpul de tine si realizarile tale chiar si celor care te cunosc foarte foarte bine. Cum sa mai aiba cineva incredere in tine si sa te ajute, sa creada in promisiunile tale cand tu nu recunosti nimic nimanui doar meritele tale unele chiar inexistente? Cum poti sa te bati cu caramida in piept asupra cinstei tale cand sunt persoane care cunosc cum ai luat bani pt trafic de influenta, cum i-ai dat mai departe, cum ai lasat gaura in cotizatiile partidului cateva zeci de milioane si biata secretara cand a fost intrebata unde sunt banii care nu ies intre incasari si cheltuieli a spus de cate ori o trimiteai sa puna bani pe card baiatului tau? Colegii de partid care au auzit asta crezi ca uita? Nu-ti dai seama ca aceste persoane citesc aici si se satura de atat fariseism? Nu ti-am negat calitatile politice, de organizare, combativitatea, dar se te dai aici mare creator de echipe de partid, cinstitul politician(care ai tradat pdl pentru bani ca un mercenar tu neavand nici in clin nici in maneca cu psd), curajos,etc. nu-i cam mult?

      Ștergere
  13. Scurta statistica a rezultatelor. 1. Prezenta mai mare la vot cu 906 persoane. Ponta a mai adunat 865 voturi in plus Iohannis a mai luat 1511 !! Diferenta de 203 voturi intre ei. Iohannis a castigat in cele mai mari sectii: Casa de cultura(zdrobitor), Liceu, Valea Nehoiului 1, Lunca Pripor, Basca 1(surprinzator). Scurta analiza a rezultatelor: Psd a invins la doar 203 voturi, pentru ca nu si-a facut campanie(scurta chermeza de pe stadion nu a contat). In conditiile in care psd nu are opozitie la Nehoiu,( seful acl e prieten la catarama cu primarul psd, directoarea liceului vicepresedinta pnl este pusa in post de psd) rezultatul lui Ponta la Nehoiu este foarte prost. Este o palma a nehoienilor nemultumiti pentru proasta administrare. Nu stiu cine va profita de aceasta. De vina pentru situatia asta este proasta lege data de guvernul Boc cu privinta la alegerea primarului dintr-un singur tur. Primarul ales cu sub 40% nu are legitimitate dupa parerea mea. Vedeti ca daca ar fi fost valabil si la presedintie Victor Ponta ar fi fost presedinte cu toate ca uitati, Romania nu il voia. Asa e si la primarie, este nevoie de un tur 2 pentru ca cetatenii sa aleaga clar intre cei mai buni 2 ramasi si sa-i acorde credit. A226r(II).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corecta observatia cu privire la alegerea primarului din primul tur. As completa-o cu ideea nastrusnica a PNL-ului pusa in aplicare de Nea' Nelu de a decala Prezidentialele de Parlamentare care genereaza hulita coabitare institutionala. Dar, dupa ce-ti cersesc votul, politicienii uita instantaneu de doleantele alegatorului.

      Ștergere
  14. Nejudecand politic, prin vot nehoienii au avut ocazia sa sanctioneze si hotia si ura. Florin a venit la primarie pe un val de dorinta de schimbare. Pe o dorinta de sanctionare a arogantei si nesimtirii uneori mai mult a functionarilor decat a lui corcodel. De hotie nu prea erau si nici acum nu sunt argumente desi se discutau. Si Florin ce a facut ? A venit cu arogantii sai, cu gasca lui, multi dintre ei folosind doar ocazional gramatica si ce-i mai rau a venit cu un mesaj de ura si intoleranta nemaiintalnit de la legionari incoace. Procurorii spun ca a si incalcat legile flagrant . Vom vedea ce vor spune si judecatorii. Oamenii cinstiti ai orasului asta nu pot accepta. Nu mai poti sa le acoperi ochii si urechile cu circ si scandaluri in timp ce gropile se inmultesc, locurile de munca nu se mai gasesc, tinerii pleaca. Orasul asta are probleme grave iar conducatorii ei stau pe holurile judecatoriilor. Ajunge cu ura si razbunarea e timpul pentru intoarcerea la popor. Primarul nu ar trebui sa astepte sa fie scos cu catuse din primarie exista metoda demisiei. Pe multi i-am auzit ca Muzgoci ar fi fost un primar mai bun va jur ca si Corcodel a zis asta, de ce sa nu incercam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit si eu asta cu "a zis Corcodel "ca as fi un bun primar.Cred ca are suficienta expertiza sa-l credem si macar de data asta sunt si eu de acord cu el.

      Ștergere
    2. Ce ai pus botul prostuleeeee.... A zis ca erai mai bun ca Lungu.

      Ștergere
  15. "a rezultat urmatorul rezultat"...fain.

    RăspundețiȘtergere
  16. Abia astept sa vad ce face si Iohannis asta! Ca promisiuni, toti stiu sa facă! Mie mi se pare ca acest (Santa) Klaus are si un usor retard. ma intreb cum s-o descurca el de acum incolo la intalnirile oficiale. Nu va mai bucurati atat ca a iesit mos Klaus (mai ales prin pizzerii), ci bucurativa si dati peste nas psdistilor cand o face si el ceva dar tare mi-e teama ca va pleca singurel sa mai studieze si el arta oratoriei. Totusi satu si ma intreb, oare chiar nu va spune nimic faptul ca nu are un procent mult mai mare decat Ponta? Chinuit a castigat si nu a castigat el cu doar a profitat de cei care erau satuli de Base

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare prost mai esti analistule.Ce a promis Iohannis? Ai fost vreodata la Sibiu in ultimii ani? Nu are procent mare? Base cu Geoana au fost aproape la egalitate si el l-a batut pe Ponta cu 10 procente, un milion de voturi in plus, a castigat lejer nu chinuit. Aia satuli de Base au votat cu Ponta desteptule.

      Ștergere
  17. A profitat si Iohannis asta de supararea oamenilor ca altfel nu iesea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce va mai ofticati psd-istilooooooorr...era una mare doamna, educatoare analfabeta de la Basca aseara, pe la ora 22, posteaza pe facebook Ponta Presedinte! se uita probabil numai la Antena 3. Mai tarziu a sters. Pai de ce sint oameni suparati bre ca sa profite Iohanis? de ce nu i-a facut ponta fericiti?

      Ștergere
  18. Observ ca noul presedinte este sub lupa si este caracterizat ba ca ar avea un usor retard, ba ca este caciula prea mare pentru el. Va reamintesc ca este personajul care l-a mancat pe Antonescu. Sa nu se bucure prea tare portocaliii, neamtul este nascut in Romania si poate oricand sa ia drept model presedintele anterior. Cat priveste motivele pentru care a fost votat, campania pe seama votului din diaspora a fost orchestrata magnific. Anterior, am avut si eu dreptate cu o afirmatie: electoratul roman este imprevizibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi foarte intelep sa ia modelul actualului presedinte!Apropos de electoratul raman:s-a cam desteptat!

      Ștergere
    2. O sa vedem cat de tare s-a desteptat. Un picut de rabdare si vom afla.

      Ștergere
  19. Eu zic ca dl gavriloiu este cel mai bun,este tipul perfect pentru a fii primar al orasului nehoiu chiar merita treaba asta pt ca a facut foarte multe pt psd si pt oras. Mai oameni buni cum dracu s.a gandit ala sa zică asa ceva, nici in gand nu treb sa spui k gavriloiu ar fii bun de primar. Scapi de DRACU dai de TACSU. Asta e un balbait un nanac care abia leaga 2 cuvinte ce dracu nu.l cunoasteti ? Nu stie cat face 1+1 e un îngrămădit si un împiedicat să nu mai zic altfel....Doamne iartă.l ....

    RăspundețiȘtergere
  20. Marele perdant la Nehoiu este Dom' Profesor. A sarit din barca fara sa aprecieze corect distanta si a cazut in apa. E drept, semn sa sara din barca i-a facut Pietonul dar cel care s-a udat cel mai tare a fost el. Cred ca pe viitor se va concentra pe cariera didactica si meditatii. Unii spun ca este chiar profitabil, dar sunt doar rautati. Profitabile sunt doar meditatiile transcedentale; prietenii stiu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  21. Dorule iti dau un sfat. Gratis. Ar trebui sa-ti iau ceva bani pentru el dar ti-l dau gratis. Pleaca de la Psd, acum altfel esti terminat politic si economic poate.Clar . Fa-ti rapid dar rapid o echipa in special din fosti pdl-isti convinsi care nu s-au dus langa Claudiu Corcodel si mergeti la Pnl. Nu stiu cum , la Preda, la Scutaru, dar mergeti. Nu cred ca PDL-istilor de la Buzau le convine ca nu au NICI UN reprezentant la Nehoiu. La PNL Nehoiu au ramas acum niste epave pe care voi pdlistii cu experienta ii puteti usor eclipsa. Era bun si Stoichita dar daca e cu Corcodel asta e. Mi-e teama ca Corcodel nu v-a scapa aceasta oportunitate si va lua iar PNL. Nu trebuie sa publici asta neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si ca sa nu crezi ca spun prostii iti dau o informatie proaspata. Corcodel si ai lui deja au luat sediul Pdl de la casute in primire.Deci au ganduri serioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corcodel a luat pe dracu.Sta acasa si plinge pierderea oportunitatii cu Tariceanu premier.Va asigur ca pe Corco il desfiintexz eu ,numai sa apuce sa candideze si nu va apuca.

      Ștergere
    2. Sef la PDL este deja numit Stefanel Neagoe.Cu sediu ,poate vor sa faca un chiosc ceva,un SNC,SRL sau un PF.

      Ștergere
    3. Care draq pdl ca nu mai exista pdl!!!! al cui presedinte este Neagoe?

      Ștergere
    4. Stefanel, este la PSD....DACA NU STIAI....tot un lingau , ca si tine.

      Ștergere
    5. Stefanel este un tanar care are tot viitorul in fata.Nu este la niciun PSD.Este agreat de Preda si Florescu si asta spune tot.Isi asuma ce face si nu se ascunde in spatele anonimatului.Macar el se zbate sa nu ramana un anonim si chiar a reusit.

      Ștergere
    6. Este la fel de agreat ca si tine....lui i-a dat grajdul la valea viei, iar tie fabrica pe care o ai acum.plus tie multe alte foloase...o masina, bani de curve si multe altele....Le stim stai linistit si chiar nu il agreaza , nici pe el si nici pe tine, osa te convingi....oricum ar fi , amandoi sunteti doi LINGAI ORDINARI. Ne mai auzim.Stim mai multe decat crezi.Putem incepe da cand furai masinile de cusut de la TRICOTAJE. Dar te mai lasam ,,STIMABILULE'' , sa vedem ce mai da din tine.Apropo tavalugul se apropie vertiginos:)))))

      Ștergere
  23. Corcodel e varianta PSD la primarie daca dispare Lungu.Zarurile au fost aruncate si tu Dorule esti iar pe dinafara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu,este asteptat cu bratele deschise.Imi vine sa rad.

      Ștergere
    2. Poti sa razi cat vrei.S-a vazut ca nehoienii nu mai sunt manipulabili cu un pahar de tuica. Am auzit si eu cum ii vorbeau oamenii lui Corcodel in campanie si este respectat. Dai dovada de aroganta fara suport.Razi a paguba

      Ștergere
  24. Muzgoci esti singur si stie toata lumea ca PSD te-a marginalizat.Nu ai facut nimic in existenta ta minuscula dar te crezi bun de primar. Esti de ras

    RăspundețiȘtergere
  25. Se râde la auzul cum că Gavriloiu ar câștiga primăria?! Mie îmi vine să PLÂNG! Dacă Lungu nu apucă să distrugă chiar tot Nehoiul, Gavriloiul o va face cu siguranță.

    RăspundețiȘtergere
  26. Curajosule anonim,Corcodel mai exista?Vad ca voi cativa incercati sa-l reinventati ,dar el si publicul nimic, nimic.Gasiti alte nume, el este istorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muzgoci esti prost rau si iti arat si de ce. Tu esti cel care trancaneste cel mai mult despre Corcodel. Citeste-ti blogu fraiere. Din cate cunosc Corcodel este bine merci da tu te caci pe tine de frica numai cand ii auzi numele. Oamenii inteligenti sunt mereu curtati de partide si numai in lipsa acestora va cauta pe voi prostii. Stim ca vrei si tu un os de ros dar n-o sa fie pentru ca te-ai pus rau cu toti. Asta e viata nu fi suparat!

      Ștergere
  27. Mai lăsati.l draq pe corco v.a intrat in cap, lepra asta va obsedează ,va chinuie psihic e un tăran prost si nimic mai mult ,un las ordinar . Ce draq mai Dorule de unde atata istorie cu animalul asta nu mai exista si gata,e mort....Dumnezeu sa.l ierte..

    RăspundețiȘtergere
  28. Asa sa fie.Dle draga, nu este o obsesie.Raspund insa unor membrii fara de partid din spam, care si-l doresc.De aceea, este inca subiect de discutiie.Nu eu sunt cel care il cauta.In campanie, venea pe langa noi in piata,doar ,doar va fi observat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A murit Corco? Te blestem daca nu publici raspuns la asta......

      Ștergere
  29. Pai acei care si.l doresc asa de tare poate stiu ei ceva poate chiar le este tata ca la cate femei a avut cine stie...multi vb in necunostinta de cauza,multi sunt fosti slugoi altii sunt cu probleme la cap etc. Sa.l i.a draq la ei acasa si gata...Nu ii mai face atata reclama ,nu mai da mesaje cu el si sa vezi k nu mai scrie niciunul. O ZDREANTA de om i.o zic in fata oricand , il invit sa.mi faca ceva da sa se spele pe dinti....

    RăspundețiȘtergere
  30. Doru e adevarat ca te-au dat afara de la PSD!tu ai facut tot posibilu da nu ai avut cu cine

    RăspundețiȘtergere
  31. Iohannis a reusit singur in fata masinariei PSD. Romanii s-au desteptat si voteaza omul. Corcodel va fi primar in Nehoiu curand chiar daca nu iti convine tie Dorule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La aproape o saptamana de la turul 2 am senzatia ca si in eventualitatea in care Ponta ar fi avut 52% din voturi, se inventa ceva astfel incat sa fie considerat castigator Iohannis. Reactiile SUA si a Germaniei ma fac sa cred ca nu ma insel. Poate este mai bine ca s-a intamplat asa, altfel sunt convins ca ne incaieram ca dobitocii in numele nustiucai doctrine. Astept cu nerabdare greve si revendicari salariale tocmai din partea bugetarilor care vor capitalism cu orice pret. Capitalism vor avea.

      Ștergere
  32. Mai am in spam cateva comentarii marca "dotore".Raspund:nu mie imi este frica de voi ,ci voua va tremura ciolanele de cinstea mea,pentru ca eu sunt un om cinstit si curajos.Nu m-am temut eu de voi cand reprezentati ceva, dar acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Om cinstit si curajos". Bă Muzgoci mare prost mai esti :)))))

      Ștergere
  33. Stim multe despre cinstea ta. E adevarat ca esti un gainar marunt, nu ai apucat sa pui mana pe cascaval adevarat, te-ai multumit cu faramituri. Dar mai ales acele maruntisuri la care ai pus botul dovedeste caracterul tau mic.

    RăspundețiȘtergere
  34. Muzgoci nu mai ai nimic in Nehoiu.Nu esti in stare de nimic numa gura e de tine. Pe ai tai ii salta DNA si nu mai ramane nimic de voi.Se ajunge repede si la tine. Ati furat tot ce se putea fura in tara asta da macar avem satisfactia sa va vedem acolo unde va e locu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am inteles niciodata cum poti fi satisfacut sa vezi pe cineva intr-o postura nefericita, in speta la puscarie. Oi fi eu defect, ca vad multi oameni care imbratiseaza aceasta idee. Pare ipocrit ceea ce spun dar majoritatea celor care corespund profilului de mai sus sunt asa zisii adepti ai dreptei.

      Ștergere
    2. Trebuie sa recunosc ca ultima fraza m-a dat pe spate.Justitia nu trebuie sa fie de stanga sau de dreapta.Este maestru cel care te face sa crezi ca el este promotor,aparator,generator de justitie.Oricum este prea tarziu,pentru a dezvolta subiectul, care chiar imi place.Toate mizeriile care se spun sau s-a spus despre mine,ma fac uneori sa raspund in acest fel.Nu sunt un tip razbunator si poate am demonstrat asta,chiar daca altii au catalogat gestul ,functie de perceperea lui sau interesul politic.Jur ca nu am dorit si nu doresc niciunui adversar sau neprieten sa ajunga dupa gratii,dar nici nu voi incuraja hotia.Hotia in exces face victime,face crime.Si aici,putem dezvolta.Chiar daca m-am calit, zilnic primesc zeci de mesaje (de la un singur personaj)care suna gen "nevasta nu stiu cum""fitu oligofren,analfabet"si tot setul de cuvinte magulitoare care nu au nimic cu atacul politic si pe care le gasiti si pe blogul sau.Nu pot fi la inaltimea provocarii,pentru ca eu nu sunt dr.

      Ștergere
    3. Am observat ca a prins tot mai mult ideea nationalizarii averilor celor care au fost dovediti in justitie ca au obtinut-o prin furt. Oare ce vrem? Sa ne intoarcem in anul 1989? Nu se mai poate. Mortul de la groapa nu-l mai intorci. Nu se mai poate aduce inapoi toata industria vanduta ca fiare vechi si s-o mai faci sa si functioneze. Capitalismul la care aspiram presupune capital. Sa fim multumiti ca transferul de proprietate de la stat la privat nu s-a facut cu pistolul ca in Vestul Salbatic al Americii unde cel care scormonea dupa aur era asteptat si eliminat fizic de catre un individ care-si investise banii intr-un pistol, ca sa intre in posesia averii altuia. Nu intelege ca sunt de acord cu furtul dar resetarea societatii la nivelul anului 1989 nu mai este posibila. Ce se poate face in continuare? Impozitarea averilor existente bazata pe un sistem logic si corect si urmarirea incasarii acestora. Nu ca in acest moment cand, spre exemplu, un autoturism este impozitat in functie de capacitatea cilindrica netinandu-se cont si de valoarea lui de piata, de durata de viata a acestuia si multe altele. Nu mai vorbim despre imobile.
      Vrem capitalism dar societatile comerciale sunt impozitate diferentiat, in plus, fata de persoanele fizice. Mie mi s-ar parea logic sa fie invers, altfel nu te crede nimeni ca doresti capitalism. Poate si din aceasta cauza evaziunea fiscala a ajuns la 30% din PIB.
      Sunt multe nuante de discutat pe aceasta tema, pareri si opinii diverse dar ce pacat ca s-ar putea sa ramana doar discutii.
      Mi-ar placea sa ajungem cat mai multi, chiar anonimi, sa ne expunem civilizat punctul de vedere pe orice tema, poate pana la urma se si concretizeaza ceva. Daca nu cumperi bilet la loto, cu siguranta, nu vei castiga.

      Ștergere
    4. Domnule Barfe, ati prins gresit sau intentionat ne duceti pe o pista gresita. Confiscarea averii unui hot(delapidator,corupt,traficant de influenta,etc.) pana la recuperarea prejudiciului creat statului(sau oricarei parti vatamate) nu inseamna "nationalizare". Este ceva firesc in orice stat democratic si de drept, este o lege logica si normala de la oranduirea primitiva incoace.Hotul este pedepsit si i se ia ce a furat sau echivalentul bunului. In prezent exista multe moduri de "a fura", de la privatizari ilegale, subevaluari, licitatii trucate, contracte umflate, etc. toate acestea produc prejudicii statului adica noua. Capitalul vine daca ai in tara lege si ordine pe langa celelalte oportunitati. Nu plangeti de mila nenorocitilor care au jefuit tara asta. De la inaltimea jeepurilor furate ne sfideaza si ne scuipa in timp ce abia ne taram si noi cu un golf 3. Au plecat de la Dacii 1300 sau Oltcituri si au ajuns la ML-uri si Q7 in scurt timp. Cum, va intreb? Cum???

      Ștergere
    5. Logic si corect punctul dumneavoastra de vedere daca am trai intr-un stat democratic si de drept (vezi cazul domnului judecator de la Patarlagele implicat in cazul retrocedarilor ilegale de paduri din dosarul Beganu), cum afirmati, dar s-a furat atat de mult in acesti 25 ani incat prejudiciile nu se mai pot recupera iar timpul fizic nu ne mai ajunge sa reparam raul facut decat partial. De aceea opinia mea este ca mult mai constructiv ar fi sa resetam si sa stergem cu buretele trecutul decat sa continuam vanatoarea de vrajitoare. Stiu ca este nedrept dar este o opinie personala si sa nu va imaginati ca am vreun interes sa iau apararea celor care au jefuit aceasta tara.

      Ștergere
    6. Esti nebun da-te draq. Aaa ceva nu s-a facut nici in juntele militare din America de Sud. Ne expulzeaza astia si de pe planeta nu numai din UE si NATO si ne iau si banii care ni-i i-au dat.. Cum sa ii ierti ma pe hoti de miliarde de euro ca "nu mai avem timp"?? Dar ce avem de facut asa de urgent si ne trebuiesc hoti iertati? "Vanatoare de vrajitoare" ERA O EXPRESIE ce a ramas din evul mediu si care nu are nimic de-a face cu tragerea la raspundere a coruptilor. Ei sunt cat se poate de reali nu himere. Tocmai ca suntem un stat de drept, un judecator corupt ca Toader ajunge in fata justitiei si va infunda puscaria, nu pt ca nu suntem.

      Ștergere
  35. Raspund celui din spam:Doresc sa raman "marunt"cum spui tu,dar nu voi dormi niciodata cu frica ,ca ma vor lua procurorii ,asa cum dormiti voi sau idolii vostrii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a fi numit hot sau spagar sau traficant de influenta, nu conteaza cat ai luat, daca ai apucat sa iei, ci fapta in sine. Vezi ca unele nu s-au prescris. Sa nu crezi ca daca vei fi in tabara opusa si vei continua sa acuzi fara dovezi vei fi menajat. Ne vom apara interesul ca si tine. Fiecare sa doarma cum si-a asternut,cine a gresit sa plateasca,nu este nicio problema, conteaza cum te gaseste campania, liber sau la cotet. Idolatria se practica la psd in general. Voi va inchinati la zeul "RON".

      Ștergere
  36. Se vede ca esti obsedat de Corcodel.fa-ti neaparat un control la cap!

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu-l agreez pe Cezar Preda dar pentru initiativa legislativa adoptata tacit, miercuri 19.11.2014, de Camera Deputatilor are de la mine o mare bila alba.
    Proiectul prevede că nicio persoană nu poate indeplini succesiv functia de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte consiliu judetean decat cel mult pentru doua mandate succesive.
    Eu sper ca si Senatul, care este for decizional, sa-l adopte.
    Eu as fi marsat si mai mult, pentru un singur mandat dar pentru inceput este bine si asa. Felicitari domnului Preda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai intai verificati averea lui Cezar si apoi aruncati cu bile albe. Va pripiti ca intotdeauna domnule Nehoiu Barf

      Ștergere
    2. Nu am nicio calitate sa fac acest lucru. Atata timp cat nimeni nu-i pune la indoiala provenienta averii pot afirma precum proaspatul presedinte: din munca cinstita.

      Ștergere
  38. Daca se confirma mandatul de arestare al fostului prefect Paul Beganu, cred ca se anuleaza bila alba. Cezar Preda a girat aceasta numire si nu poate fi strain de situatie,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mafioti sunt in toate partidele nu numai in PSD

      Ștergere
    2. Opinia mea este ca fiecare este raspunzator de propriile fapte. Nu poti incrimina copilul pentru faptele parintelui. A propos de acest dosar DNA, stie cineva cine este denuntatorul? Sau se considera imixtiune in actul de justitie divulgarea acestuia.

      Ștergere
  39. Cea mai mare greseala ar fi daca am contabiliza votul de duminica doar PSD si nu intregii clase politice.Cine nu a inteles semnalul ,va gresi amarnic si va iesi din istorie.Oamenii au inteles ca doar la vot si impreuna pot corecta derapajele politicienilor.Oamenii patati trebuie si vor face un pas inapoi,altfel vor fi din nou si din nou ,taxati dur la urne.Nu trebuie pus semnul egalitatii intre calicenia unuia sau altuia si un intreg partid.Eu cred si sper ca de acum inainte, partidele se vor gandi de doua ori atunci cand vor promova un om ,asupra caruia planeaza suspiciunea de certat cu legea.Se apropie 2016 si poate fi un inceput ,iar vizatii sa faca un pas inapoi.Valabil peste tot,de la liderii locali ,la cei nationali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravos, aici ai mare dreptate.Asa de radio-sant.Florin Manea strange randurile si se pregaterste de locale.A inceput strangerea membrilor de partid, o particica din functionari, gen,,BUTELIE''. Omul nu pierde timpul,chiar isi doreste marele PNL., DAR DEFAPT CE ATI SPUN EU TOATE ASTEA, PENTRU CA LE CUNOSTI.Se pun oamenii pe treaba, tu pe cine mai astepti?

      Ștergere
    2. Am spus de nenumarate ori ca romanul trebuie sa iasa la vot!Daca institutiile statului vor functiona,oamenii vor fi satisfacuti si vor deveni mai increzatori in cei alesi de ei!Poporul,trebuie sa inteleaga,ca cei alesi sunt platiti din banii lui!Cei alesi nu sunt stapanii oamenilor,cei alesi sunt pusi de oameni pentru a-i reprezenta si de a le asigura o viata civilizata si cat mai sigura!

      Ștergere
    3. Cred ca e un lucru bun pentru noi nehoieni sa fie Florin Manea primar . El are banii si nu o sa fure ca alti.Ar trebui sa te bagi vice cu domnu Manea poate aveti o sansa impreuna .Domnu Manea e si om citit.Eu am vorvit cu el si m-ia placut cum gindeste.Are relatii multe si a facut o afacerea cinstita nu ca alti. El are si bani de campanie si de afise si poate da bautura si mancare la oamenii.

      Ștergere
    4. Mi se pare paguboasa tema primarului avut care nu mai are motivatie sa fure. In general, un om care a dobandit avere se izoleaza oarecum de societate in sensul ca prefera compania altor avuti si nu mai agreeaza prezenta sarantocilor. Marimea averii oricum este perceputa diferit. Daca il intrebi pe Manea daca este avut s-ar putea sa-ti raspunda ca este sarantoc pe langa Dobrica care si-a cumparat ditamai vaporul sub denumirea de barcuta. Prefer un tanar din Nehoiu, fara pic de avere si experienta administrativa dar deschis la minte, singura calitate a lui sa fie aceea de a se inconjura de oameni onesti. Omul providential este o himera.

      Ștergere
    5. Dar unul get-beget din Nehoiu, ce ati zice?

      Ștergere
  40. Florin Manea isi strânge si el echipaj ca vrea primar.Stan Gabi de la primarie si Ciupic Vali sunt cu el. Ai viata grea Dorule ca asta baga bani nu ca tine... Numa din astia de teapa lui Lungu avem ,,noroc''?

    RăspundețiȘtergere
  41. Florin Manea e un iepure asa a fost mereu. Daca tu care-l lauzi esti analfabet dupa cum te-ai fortat sa pari, normal ca ala ti se pare citit. Desi nu ar stii de exemplu sa-ti raspunda la intrebarea cine a fost primul rege dac unificator sau cand a fost lupta de la Tapae.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am lasat special cateva comentarii,pentru a vedea si dvoastra preocuparile unui "telectual "rasat" cum pretinde ca este.Mama si tatal sau, sunt mandri ca au un asemenea "dottore", caruia i-am mai adaugat un t de la tampit.Vai voua nehoienilor care inca mai creditati asemenea puslamale,dandu-le respectul in loc de dispretul vostru.Vai parintilor,care lasa sa le fie educat copilul,de asemenea scursuri.Zilnic primesc asemenea dejectii,zilnic fac cunostinta cu lipsa de educatie a unui om marunt,zilnic.Am vazut "oamenii" de care se inconjoara si nu o sa vorbesc de precaritatea lor,dar si aceia imi raspund cam in acelasi mod.Vad si simt reveria lor,pentru vremurile cand erau simpli slugoi la curtea batranului sforar.Mi-e sila!In rest am vazut interesul d-voastra pentru viitorul orasului.Cine candideaza,cine cu cine face echipa,cine vrea sa ocupe pozitie de start.Foarte bine.Eu insa va pot spune, ca i -am vazut pe toti cei care sunt dispusi sa tradeze si pentru cat.Cupa de sampanie pentru rezultatul ACL la Nehoiu, ar trebui sa o bea Lungu si nu glumesc cand spun asta.

    RăspundețiȘtergere
  43. "Spartanii lu" Tariceanu"si-au facut numarul si astazi.Sau nu mai sunteti ai lui Tariceanu?Eh, un pic mai mult de trei sute.Era sa uit,stiti ca pana la urma au murit toti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU MOR CAII, CAND VOR CAINII.

      Ștergere
    2. Daca sunt pomeniti si dupa 2500 de ani au murit in glorie. Oricum am impresia ca tot mureau pana azi! Cine este Tăriceanu, noi nu l-am girat sa se alieze cu Ponta. Doi perdanti

      Ștergere
  44. Nu mi-ai publicat 2 comentarii. Intuiesc acum cu cine vei merge la alegerile pentru Primaria Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ultimul lucru pe care il doresc este sa supar pe cineva indiferent cine este acela.
    a.Cred ca vremea domnului fost primar a trecut ,iar fiul sau nu se ridica la inaltimea pretentiilor(cel putin asta spune toata lumea)
    b.La PNL este degringolada,iar domnii care se ocupa astazi de el respectabili de altfel nu au capacitatea de a ne oferi un viitor.
    c.Domnu Manea cred ca are pe cineva in familie cu picioarele pe pamant care sa-i spuna ca nu are nimic in comun cu politica.Poate fi bun intr-o echipa ,poate fi de bun ajutor,dar atat.
    d.Domnul Lungu a facut o demonstratie ca un bun om de afaceri ,nu poate fi si un bun primar.La dansul se mai adauga si problemele ca nu a stiut sa se opreasca atunci cand a fost vorba de bani.Este total depasit de situatie.
    e.Domnul Milea este eclipsat de mocirla in care s-a complacut in cei doi ani de mandat.Putea confirma dar nu a facut-o.Nu are experienta si nu are acel ceva pentru acest post.La fel domnul Gavriloiu.
    f.Cred ca dumneavoastra aveti astazi suficiente atuuri pentru a candida,dar nu inteleg de ce nu faceti nimic pentru asta.Nu voi dezvolta subietul ,pentru a nu fi nevoit sa ma vad nepublicat.
    Stiu ca mai sunt suficienti oameni valorosi care pot face pasul in politica nehoiana ,dar pentru asta ar trebui sa-i vedem.Astazi m-am referit doar la ce ni s-a oferit pana acum.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  46. Eram sigur ca se va spune ca "tu iti scrii"comentariile sau ca dau drumul la cele care ma avantajeaza.Ce mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu intotdeauna am spus ca este prematur sa discutam despre locale,despre candidati,despre oportunitati.Asta cred si acum .Nu pot judeca pe nimeni din cei amintiti mai sus,fie ca sunt subiectiv,fie ca nu este momentul cum am afirmat.Poate ajunge oricine intr-o functie aleasa,dar nu oricine reuseste sa confirme.Intr-un asemenea post ai nevoie de mai mult,altfel stai si o sa-i pazesti pe functionarii primariei, transformandu-te intr-un gardian de lux.Chiar daca zilele acestea, uni cred ca se joaca viitorul lor local,eu spun ca abia din primavara sau toamna incepe targul de primari,consilieri,activisti cu nume.Mai cred ca, banii nu vor conta foarte mult in viitoarele alegeri ,fie ele locale sau parlamentare.Local am castigat aceste alegeri ,dar se impune foarte urgent o analiza obiectiva asupra unor aspecte ,care mie nu mi se par in regula.Componenta politica nationala ,este acum oarecum echilibrata, deschizand fronturi multiple pentru oricine.Ceeace se intampla astazi in societate, va lasa urme adanci ,iar oamenii cu probleme, vor fi fortati sa faca pasul inapoi.Asa si trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  48. Dupa cum poate ati aflat azi curtea de apel ploiesti a respins azi procesul lui lungu impotriva a.n.i....starea de incompatibilitate ramane in picioare, mai e posibil un recurs la bucuresti dar nu va avea acelasi sfarsit? e clar ca lungu nu va mai putea candida si nici nu-si va duce mandatul la capat.asa ca domnule muzgoci sa nu ne spui noua ca e prematur sa ne gandim la alegeri si candidati. poate vreti sa adormiti vigilenta unora dar dvs stiti sigur ce vine.

    RăspundețiȘtergere
  49. Din experienta pe care o am,va pot spune ca, chiar daca d-voastra ati avea dreptate,Nehoiu va avea un interimat pana la alegerile din 2016.Nu am de adormit vigilenta nimanui,pentru ca nu am de ce.Oricum nu-i pentru cine se pregateste!

    RăspundețiȘtergere
  50. Cine sa asigure interimatul?de la vice in jos toti sunt anchetati.Rusine Lungu mai bine ai pleca acasa ai facut orasul de cacao,iar tu Muzgoci i ai tinut trena.Mai ai tupeu sa vb cu oamenii cand te ai aliat cu asa monstru.Toti va vb pe la spate tu nu obs sau nu vrei ca ati ramas singuri doar cu niste fini marca lungu,pupincuristi si inculti ca el.Crede ca scapa daca se tot interneaza pron diferite spitale.Rusine sa va fie.

    RăspundețiȘtergere
  51. Am sa raspund incepand cu sfarsitul mesajului, spunandu-va ca ar trebui sa-mi fie mie rusine,cam cata rusine ar trebui sa aveti dvoastra ca ati votat cu cineva,fie el primar sau presedintele Romaniei.Daca ati fi un bun crestin, nu ati afirma ca "se ascunde prin spitale"sau cam asa ceva,ci ati spune "fereasca Dumnezeu",dar ma rog este treaba d-voastra.Din cate stiu dl Lungu vine dupa o operatie si este acasa pentru refacere.Nu este prietenul meu,nu este confidentul meu si nu am spre stiinta d-voastra nicio atributiune in Nehoiu.Am mai spus ca nu-mi voi aroga merite la realizari,asa cum nu-mi voi asuma nerealizarile lui Lungu.Am fost un critic destul de acid al administratiei Lungu, fapt ce m-a costat o demitere.Interimatul va fi asigurat conform legii.Astazi sunteti foarte critici,dar cand altii isi faceau viloaie peste viloaie nu mai erati la fel de vehementi si nici nu erati incercati de acelasi sentiment de rusine.Curatenie se va face in partid dar si prin unele locuri din Nehoiu.Orasul a fost furat sistematic in ultimii 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu domnule Muzgoci, nu te ascunde acum de raspundere. Dumneata nu ai fost un simplu votant al lui Lungu. Daca nu-l luai in brate, daca nu-l sprijineai, Lungu sau nu candida, sau nu castiga niciodata. L-ai prezentat ca pe un Mesia al Nehoiului si i-ai transferat o buna parte din simpatia pe care o parte din cetateni ti-o aratau. Faptul ca te-ai inselat si ne-ai inselat si pe noi este real. Asa ca vrei nu vrei reusitele sau prostiile lui ca primar iti apartin si tie intr-o buna masura! Mai bine iti faci mea culpa, nu fi psd-ist !!!

      Ștergere
    2. Eu am mai scris asta si anume, nu v-am vazut atat de indignati atunci cand Lungu ma umilea, dandu-ma la o parte imediat ce a castigat alegerile.Cat despre "mea culpa"mi-am facut-o de mult.Cred si astazi ca se pot face multe lucruri la Nehoiu.Ce conteaza ca eu chiar stiu si pot sa le fac.Apropo de raspundere:uneori nici de propriul copil nu poti raspunde, dar de un "parteneriat politic".Eu am intrat pregatit sa fac echipa nu sa-mi fac echipa ,ceea ce este altceva,dar este greseala mea ,pentru care am platit.Poate ar fi trebuit sa remarcati ca nu am intrat in "noroi"sau ca nu sunt partas la ilegalitati.Mandatele se castiga greu si se pierd usor, important de acum inainte este sa fi curat.

      Ștergere
    3. Degeaba le ametesti ca pe dracu. Ai intrat intr-un parteneriat politico-economic(el a povestit cu lux de amanunte ce i-ai cerut) cu Lungu. De asta ai intrat si in psd. Daca ai fost dezamagit si Lungu nu si-a mai tinut promisiunile pentru ce ai mai ramas in PSD? E greu sa recunosti dar Lungu te-a amagit mai ales cu distrugerea lui Corcodel(razbunarea e dulce!!) si te-ai gandit ca el nu poate conduce primaria fara tine(s-au gasit destui sfatuitori). Odata instalat la butoane a inceput sa-i placa, a uitat termenul de 6 luni. . Ai crezut ca psd-ul o sa-i dea peste mana sa te lase si pe tine dar uite ca nu s-a intamplat asta. Au crezut ca primarul face jocurile la alegeri dar s-au inselat si ei. De obicei cand incerci sa stai cu curul in doua luntrii te uzi. Boscodeala nu e prost sa-si dea seama ca psd-ul la Nehoiu a devenit afacere de familie si incuscreala dar merge pe ideea "prosti da multi". Pe tine chiar daca te apreciaza te vede singur si fara sustinere,iar psdistii fac toate eforturile sa te discrediteze. Te vei debarasa de ei prea tarziu ca sa mai contezi politic. PSD se faramiteaza, se autodistruge si DNA si ANI pun umarul la treaba.

      Ștergere
    4. Tu ai vrea sa ne indignam si cand ti se defecteaza masina. Capul face, capul trage, nu am batut toti palma la intelegerea voastra! Te-a tepuit, asta e, mergi inainte, roata vietii se invarte, uite ce necazuri are!!

      Ștergere
  52. De unde stiti ca nu am fost vehement cand se ridicau viloaie? Poate am fost, la fel de anonim ca si acum si tot pe blogul asta.Sau poate nu sunt bun decat atunci cand critic dusmanii tai?

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca v-am publicat inseamna ca nu mi-am protejat "prietenii"sau nu sunt permisiv, doar atunci cand sunt criticat eu sau "ai mei".Mai mult, eu ma adresez d-voastra politicos, in timp ce d-dvoastra........nu.Aici dezbaterea a fost la ea acasa,cand cineva a avut ceva pertinent si civilizat de spus.Mai in gluma,mai in serios, spuneam intr-o zi prietenilor la o cafea ca, am deschis drumul discutiilor libere, intr-o perioada cand nu prea multi aveau curajul sa o faca.Acum au toti, sau aproape toti.Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  54. Discutii libere sunt oricum doar nu suntem pe vremea lui Gheorghiu Dej. Acum este si internet, facebook, etc. Faptul ca exista un blog politic e bine.

    RăspundețiȘtergere
  55. Asa este dle,dar de ce nu semnati atunci?

    RăspundețiȘtergere
  56. http://ziuadebuzau.ro/…/ultima-ora-procurorii-dna-fac-perc…/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări