MINCIUNI ADEVARATE!

                 
Nu o data am scris despre Casa de Cultura si menirea acesteia in Nehoiu. O fac si acum. Daca exista un singur om care imi spune ca rolul ei este acela de a produce altceva decat cultura eu ma inclin respectuos.

Riscam sa fim din nou manipulati si mintiti frumos, tocmai pentru ca asta ne place. Pentru ca suna bine. Un zvon strabatea Nehoiu in lunile din urma. Un zvon conform caruia eram amenintati ca se doreste vanzarea stadionului. Nu se spunea ca ar fi vorba de un proiect care  ar avea ca scop modernizarea bazei sportive a orasului, Ca erau bani destinati pentru asa ceva si ca demersurile erau facute pentru a pune la dispozitie stadionul pe perioada lucrarilor Companiei Nationale de Investitii. Evident, uita sa spuna ca mai apoi, stadionul urma sa se intoarca in proprietatea si administrarea orasului, asa cum este normal si firesc. Am fost la cateva intalniri la care oameni care stiau cum stau lucrurile nu aveau interes sa explice asta.

Dadea bine la ipotetica zestre de voturi a celor care urmareau acest lucru. Nici actualii administratori ai Nehoiului nu se chinuiesc in a explica situatia. Poate pentru ca ei nu cred ca poate fi credibila o asemenea informatie. Acelasi lucru ar fi trebuit sa se intample si cu Casa de Cultura care ar beneficia de investitii de 30 miliarde lei vechi si de care am avea mare nevoie. Nu se poate pentru ca, dupa acelasi calapod al manipularii, ea nu poate fi predata CNI pentru inceperea lucrarilor deoarece trebuie eliberata de sarcini.
Nu! Corcodel nu a vandut-o! A inchiriat-o insa  pentru 20 de ani in ultimile lui zile de mandat, asa cum a facut si cu magazinul de bijuterii - extrem de necesar si util  pentru nehoieni. Cand va expira termenul, multi dintre noi nu vom mai fi. Pentru ca 20 de ani, cand tu ai 50....inseamna mult.

Solicitam primariei sa publice chiriile spatiilor din Casa de Cultura. Asa, ca sa stie tot poporul. Evident, daca unul a facut o prostie la un moment dat, nu trebuie si noi sa mergem pe aceeasi idee. In loc de suspendare a contractului pe perioada lucrarilor s-a cerut rezilierea contractului, incurcand si mai mult datele problemei acestei inchirieri cu iz penal. Asadar, pentru ca avem un bar si un magazin de bijuterii, nu putem beneficia de o modernizare a lacasului de cultura. Poate ca o ancheta a organelor de cercetare penala s-ar impune aici pentru ca niciodata nu s-a stiut in CL despre asa ceva. Mai mult, fostul primar nu inchiria un spatiu comercial pe o perioada mai mare de un an, tinand astfel comerciantul legat de interesul domniei sale. Daca actuala conducere nehoiana, fie el primar sau viceprimar, fie partidele de care apartin, nu reactioneaza conform legii si stau paralizati de minciunile lui Corcodel vom avea alte dezamagiri.
Vor fi vanati de fostul edil facandu-le viata un calvar, asa cum ne-a facut-o tuturor timp de douazeci de ani. Un amic imi spunea zilele trecute ca daca ar fi sa fie....el nu ar mai sta cu mine de vorba, aluzie la perioada nu de mult apusa cand oamenii in Nehoiu se ocoleau in functie de tabara politica  in care se aflau. Aceasta tema m-a indepartat de un amic, care manipulat fiind de "familia salavatoare" mi-a reprosat lucruri peste care nu am putut trece. Ce sa-i faci?! Ma mai insel si eu uneori. In fond, atat cat pot nu voi permite nimanui  sa  impiedice venirea  banilor in orasul in care pe care toti pretindem ca-l iubim. Insa vom vedea cine are caracter si cine nu. Bineanteles ca in apararea onoarei nepatate a "famigliei foarte, foarte  penale" voi fi facut bolnav, balos, analfabet, hot care a devalizat fabrica de tricotaje etc, Asa cum ii sade bine unui cadavru didactic fara rezultate.

Adevarul ramane totusi unul cam dureros!

Comentarii

  1. Puiul de tigan-moldovean este in pana de idei, nu mai stie decat sa jigneasca.Asemenea jeg de presedinte nu cred ca are pd-l nci in cel mai sarac sat din judetul vaslui sau botosani. Rusine pentru pd-listii vechi care nu-l arunca din partid pe acest impostor care nu a intrat in politica decat cand i s-a inchis robinetul banului public deschis de bulibasa..

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate daca nu ati folosi anumiti termeni ar fi mai bine ,am arata ca noi suntem altceva ,chiar daca nu-l ajuta cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-ai facut de ras.Tot Nehoiu fierbe din cauza necazului de la Cimitir si tu sari sa il aperi pe Lungu. Imi pare rau pentru tine dar nu mai esti credibil si ai aratat cat de frica iti este de Lungu. Va acoperiti unii pe altii in PSD dar ti-ai sfarsit prost cariera politica

    RăspundețiȘtergere
  4. Aici vorbim de cu totul altceva,de minciunile care au intoxicat Nehoiu acoperind niste nereguli istorice.Daca se va pierde finantarea si din pacate probabil se va pierde, tin ca vinovatii sa plateasca material si penal.Daca la cimitir asa cum spuneti s-a intamplat ceva ilegal, sunt convins ca legea nu va ierta pe nimeni,dar nu ne vom opri in loc numai pentru ca s-a intamplat ceva intr-un anumit loc,asa in compensare.Intradevar, la ce valori au aparut in politica locala in ultimul timp,cariera mea politica este in maaaare pericol.Oameni de mare valoare si de o probitate morala de invidiat,dar care nu sunt in stare sa injghebeze acolo un birou politic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minima moralia-Corcodeii vorbesc despre hotii fara rusine si fara bun simt.Tupeul acestor indivizi avizi de putere a atins cote alarmante dle Muzgoci.Aveti perfecta dreptate cand spuneti ca cei care tac devin complici la indobitocirea nehoienilor.Faptul ca Lungu si ai lui o tin di greseala in greseala nu justifica "invierea"acestor badarani fara Dumnezeu.Bine faceti ca nu raspundeti in acelasi mod pentru ca oamenii vad.Multi l-au blocat pe facebook scrbiti de obsesiile lor si de limbajul nedemn pentru o beizadea cu pretentie de educat.Nu dumneata esti de ras ci chiar ei cu liota lor de oameni de nimic.Depozitull de la Nehoiasu al cui este?Terenuri,paduri ,aud mai nou cantina ,casa la Valea Lupului in cateva luni,casa lui fisu.Din ce traieste fostul daca nu munceste?Stiu si vad multe dar nu-l inteleg pe Lungu de ce nu reactioneaza asa ca un primar.Blocati ciuma sa se apropie din nou de orasul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este frumos sa vorbiti asa despre un om care a fost primar atatia ani.Credeam ca va cunosc da am ramas perplexa cand am citit .Sa va fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  7. Nenorocitilor pesedisti sa termina curand cu voi.Cat platiti la spatiul din Casa de cultura jegurilor ? Da prietenu tau Vasile Nicu cat plateste? Si tu cine esti sa-ti dai cu parerea Muzgoci care ti-ai ars fabrica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu iti raspund rugandul pe Dumnezeu sa te ajute sa simti si tu ce am simtit eu cand mi-a ars fabrica.Daca nu ai fabrica, poate casa,asa sa te inbogatesti si tu,cum m-am imbogatit eu in urma focului.Doamne iarta-l ca nu stie ce spune.Cam asa gandea si mentorul tau in 2008 ,si lui i-a ajutat.Doamne iarta-ma!

      Ștergere
    2. Iar eu iti raspund asa sa te ajute Dumnezeu dupa cat minti cand spui ca esti cel mai cinstit om si nu ti-ai tras bani din politica si nu i-ai tapat pe toti de bani la PD si Loganu ti l-ai cumparat cu banii din salariu si de la Tricotaje nu ai iesit pe poarta cu un capat de ata si multe altele. Asa sa te ajute Dumnezeu. Corcodel nu-i mentoru meu dar nici tu nu esti si nu pacalesti pe nimeni cu atitudinea ta ca oamenii s-au saturat de cinstiti ca tine.Esti ridicol

      Ștergere
    3. Amice esti idiot,politica imi datoreaza mie multi,multi bani.Adica am bagat in politica multi bani,pentru ca mi-a placut,pentru asta nu pretind nimic si nu cer nimic.Eu am vrut si in ritmul asta nu voi recupera nici in 15-20 de ani banii care i-am cheltuit in politica.Repet nu m-a fortaqt nimeni,a fost un hobi.De la Tricotaje am iesit chiar cu mainile in buzunar,fara un capat de ata,pentru ca fabrica era privatizata de 3 ani.Daca sunt ridicol pentru ca spun ca sunt cinstit atunci imi doresc sa raman asa ridicol si de aici inainte.Am facut multi oameni,am ajutat multi oameni si nu mi-am recuperat nici cheltuielile cu telefonul sau carburantul consumat,pentru ca asa se face ,cel putin eu asa am facut.Nu exista nimeni care sa-mi spuna ca eu sunt un spagar nenorocit,un om fara cuvant.Pot face o lista imensa cu astfel de oameni care nu cred ca au sa-mi reproseze ceva.Unii dupa ce i-am ajutat au luat distanta fata de mine dat fiind noile conditii si noua conjuctura.Nu am cerut nimanui sa se sacrifice pentru mine.Cu acuzatii din acestea ieftine ,nu ma demoralizati pe mine, ele sunt doar rodul simtamantului romanesc "nu-mi place x sau y"dar atat."Ai grija ce-ti doresti, ca sa-ar putea sa ti se indeplineasca"parca asa se spune.

      Ștergere
  8. Dupa ce fostul primar a intrerupt o traditie foarte veche, aceea a Festivalului National "Toamna Buzoiana", s-a gasit acum un descreierat (patronul firmei care detine discoteca din incinta Casei de Cultura) care, din interese meschine, pune in pericol o finantare foarte importanta (30 miliarde lei vechi) imperios necesara in acest moment pentru desfasurarea activitatilor din acest obiectiv cultural. Pentru ca toti cei care au calcat pragul Casei de Cultura in ultimul timp au vazut starea de degradare in care se afla aceasta. Si acum, cand in sfarsit o echipa de oameni a reusit, cu mari eforturi, sa obtina o finantare cu care nu se stie cand ne vom mai intalni, niste interese de grup fac ca acesti bani, deloc putini si pe care bugetul local nu ii va putea furniza niciodata, sa se piarda. Toata lumea se plange ca nu se reuseste atragerea de fonduri pentru oras si toti cei care au lucrat vreodata cu finantatori, fie ei interni sau externi, stiu cat de greu se obtine o finantare nerambursabila de o asemenea valoare, cate eforturi implica. Acum vedem si care sunt cauzele care duc la aceste esecuri, si anume oamenii de doi bani si interesele lor meschine.
    Regretul ca o astfel de finantare se poate pierde este cu atat mai mare in aceasta perioada in care s-a putut vedea o adevarata revigorare a activitatilor culturale desfasurate in Casa de Cultura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revigorarea p... S-au aciuat toti mosnegii betivi si puscariasii in Casa de Cultura. Se imbata in Casa de Cultura si pipaie fetitele de 12 ani slinosii. Halal cultura! Si tu Dorule nu te preface ca nu stii despre aceste lucruri

      Ștergere
    2. Saracele fetitele de 12 ani probabil cauta biblioteca si nimeresc mereu barul...

      Ștergere
    3. Nu de bar e vorba. Eu spun de copiii care vin sa se pregateasca la dansuri si la muzica ca se vorbea de "revigorarea activitatilor culturale". Aveti grija pe mana cui va dati copiii

      Ștergere
  9. Cei care mai puteti face ceva pentru locuitorii acestor locuri, in loc sa va jigniti, se poate sa faceti ceva util si real? Toata lumea stie cine au fost si sunt "Corcodeii" sau actualii conducatori ai orasului Nehoiu. Fondurile europene sunt pe cale sa se deschida... Sunt curios , ca orice cetatean, daca este vreo persoana capabila sa prezinte un proiect de reabilitare a drumurilor, ca la Basca se respira un aer foarte curat... In urma camioanelor care trec cu lemne este o placere sa respiri. Sunt sigur ca locuitorii acelui sat cer cu disperare sa se faca ceva.... Si sunt multe altele care nu se rezuma numai la casa de cultura... Caminele culturale ale satelor se dau in concesiune, dupa care devin devin baruri.. Cel putin asta am vazut in ultimii 15 ani. Nu pot face mai mult rau cetateanului pentru ca nu mai pot sau incepe sa le fie frica. Dar nu e vina lor. E a noastra, ca nu suntem capabili sa alegem un tanar potrivit la conducere. Ne lasam batranii induplecati de o sticla de ulei si o punga de zahar... E vina noastra, nu a altuia... Eu nu am vazut pe nimeni in strada sa ia atitudine... Cel putin sa atentioneze autoritatile cand ceva se face spre raul locuitorilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar pe Programul Operational Regional 2014-2020 ce va fi lansat efectiv la inceputul anului viitor exista posibilitatea depunerii de proiecte pentru reabilitarea drumurilor judetene, asa cum este drumul de la Basca Rozilei, dar unicul solicitant eligibil va fi Consiliul Judetean Buzau, in calitate de administrator al drumului. Daca Consiliul Judetean, unde exista reprezentanti inclusiv din orasul nostru, va dori sa obtina finantare o va putea face.

      Ștergere
    2. Pai daca nu ai vazut pe nimeni in strada sa ia atitudine desi asa vrei de ce nu dai tu exemplu? pe tastatura e simplu...

      Ștergere
  10. Aveti mare dreptate d-le sau d-na "anonim din 13 sept.,ora04:43,se tot jignesc intre ei si nu se face absolut nimic.Se cramponeaza toti de activitatea lui Corcodel.Pentru numele lui Dumnezeu terminati odata!!!Tot poporul se plange de vechea "mostenire"-Ceausescu,noi nehoienii ne tot plangem de fostii,de actualii...si totusi noi i-am ales.Bun,ne-am inselat o data.ne-am inselat de doua ori,ce-i de facut totusi?D-le Muzgoci,fara suparare,ce evenimente culturale mai au loc la casa de cultura???Da,probabil trebuie bani pentru renovari,ca pentru orice cladire,dar cum ramane cu reabilitarea drumurilor din satele invecinate???Pe vremuri la casa de cultura se tineau spectacole cu trupe de actori consacrati dela noi din tara,spectacole de muzica populara(sunteti tanar si nu cred ca le-ati urmarit).ACUM,CE ACTIVITATI CULTURALE se mai desfasoara,un congres al vreunui partid cu oameni pusi sa retina locuri in parcare(am vazut asta).Am scris mai demult despre satul Mlajet,m-ati asigurat ca se vor lua masuri.Din fericire s-au mai sesizat si alti cetateni,din nefericire se pare ca degeaba...Vor mai fi alegeri ,,,si ce!!! Repet:vin ai nostri,pleaca ai nostri,noi ramanem tot ca prostii-acum am spus-o pana la capat!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. D-le Muzgoci, cine este patronul discotecii ("activitate culturala")din incinta casei de cultura,de ce cu banii din chiriile spatiilor inchiriate nu s-au intretinut spatiile,cine a incasat acesti bani, (au fost asa doar sume modice?)in contractele lor nu s-au stipulat si clauze privind intretinerea spatiilor???.Intrebari,zic eu extrem de simple!Si inca ceva:nu-l tot pomeniti pe fostul primar,prezentul primar ce a realizat pina acum,ca nu i-am simtit "prezenta"(a se citi realizarile!!!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu merg si la discoteca si am facut si voluntariat la asociatia din Casa de cultura cand eram elev. Spatiile arata foarte bine si nu cred ca trebuie renovate.Cred ca primaria incearca sa se descotoroseasca intr-un mod urat de oamenii care muncesc acolo si sa aduca altii care ,,corespund,, politic. Poate ii face domnnu primar discoteca fetei lui asa cum se aude

      Ștergere
    2. Mda,numai ca asta este gandire doar de chibit discotecar ,nu de nehoian responsabil.

      Ștergere
    3. Uitati-va, va rog, cum arata Sala Mare a Casei de Cultura si cum arata Sala de conferinte. In Sala Mare a inceput sa putrezeasca lambriul de pe pereti, iar in Sala de conferinte peretii si parchetul sunt total degradati. Inca o iarna in care sa se infiltreze zapada de pe acoperis va distruge total aceste doua spatii. Investitia aceasta este imperios necesara.

      Ștergere
    4. Eu tot nu vad ce legatura este intre sala mare a casei de cultura care este stiut ca trebuie reparata si discoteca pe care vrea sa o confiste domnul primar. Daca nu aveti argumente sa ma convingeti nu este frumos sa ma faceti chibit. Toti tinerii de varsta mea merg in Cluburi inclusiv fiul dvs si nu cred ca ii numiti chibiti discotecari sau iresponsabili pe toti

      Ștergere
    5. Legatura este urmatoarea: Imobilul Casei de Cultura este privit ca un tot unitar si nu pe bucati, iar legislatia prevede ca imobilul sa fie predat IN INTREGIME catre Compania Nationala de Investitii pe perioada derularii investitiei. In acest sens, toti chiriasii Casei de Cultura, cu exceptia celor 2 pomeniti in articol, au fost de acord cu rezilierea contractelor, punand pe primul plan interesul comunitatii. Daca un agent economic precum doamna Gociu, care da de munca mult mai multor oameni decat "patronasul", a fost de acord cu rezilierea contractului pe perioada derularii lucrarilor, atunci refuzul celui care se da drept patron al discotecii (si al celor din spatele lui) nu il pot interpreta decat ca pe o bataie de joc la adresa comunitatii nehoiene. Personal, nu cred ca avem nevoie in Nehoiu de astfel de asa-zisi investitori, care nu fac decat sa puna piedici si sa isi bata joc de munca atator oameni.

      Ștergere
    6. Sunt trei firme care nu au fost de acord cu rezilierea contractelor de inchiriere si inca vreo patru sau cinci firme care au reziliat contractele si functioneaza ilegal in Casa de cultura fara nici un act sau contract ptr punctul de lucru . Vorbiti de investitii de miliarde fara sa spuneti nimic despre firma constructoare si cine ar beneficia de acesti bani . Credeti ca ii pasa unui primar care abia stie sa citeasca, de cultura acestui oras? Ii pasa lui Muzgoci de "Toamna Buzoiana" sau de "Balul bobocilor" ?
      E vorba doar de bani, banii care ar intra in multe buzunare, bani obtinuti abuziv si ilegal de o firma constructoare ai carei proprietari stim foarte bine cine sunt .
      Sunt interese mari in joc dar nu in beneficul cetatenilor din Nehoiu.

      Ștergere
  12. Si inca ceva as mai intreba:de ce este ponegrit d-l profesor Claudiu Corcodel?Nu inteleg,v-a predat matematica vreodata si v-ati dat seama ca ar fi incompetent?D-lor, nu am nici in clin nici in mineca cu politica,dar sa jignesti un om din punct de vedere profesional numai pentru faptul ca iti este adversar politic,mi se pare prea mult!!!Nu au rezulltate bune elevii ?Pai cum sa aiba, mai ales majoritatea care provin din mediul rural,care au avut si au profesori suplinitori "fabricati"la facultati "la distanta",pe banii parintilor???Nu ma contraziceti,chiar nepotul meu a trebuit sa fie transferat de la profilul mate-info la alt profil,Este vina d-lui profesor ca unii copii nu fac fata acestei stiinte care este matematica si care este ca un lant ,ai pierdut o veriga ai pierdut tot...???Este vina multora,a copiilor ,a parintilor.D-nii profesori se straduiesc,dar de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere!!!Asa ca terminati cu jignirile!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am facut matematica cu dl Corcodel si este super profesor. Degeaba se incearca denigrarea lui ca este un om competent si recunoscut. Noi faceam probleme de pe culegerile scrise chiar de dumnealui si nu mi se pare corect sa vorbeasca unii si altii urat doar pentru ca este in alt partid. Eu am terminat liceul in 2004 dar cand am venit la Zilele liceului in 2010 am fost impresionat de cat de bine arata scoala dupa reabilitare si este tot meritul dlui Corcodel. Aceste lucruri sunt cunoscute de elevi,profesori si parinti si nu este frumos sa permiteti unor oameni carora poate nici nu le-a placut scoala sa jigneasca pe blogul dvs. un asemenea om. AP

      Ștergere
  13. Celor din spam:Dragii mei nu aveti voi injuraturi care sa-mi strice ziua mie si familiei mele ,asa ca nu va mai osteniti.Daca as fi maso ,as intra la "prietenul meu "pe blog si mi-as lua portia ,dar nu o fac.Bolnav,homosexual,balos,debil sau cum vreti voi ,dar curat,cinstit,dar mai ales liber.Terminat politic ,dar atunci de ce va temeti ?Neinteresant ,dar atunci de ce ma cititi? Radeti!?Radeti,radeti dar rasul este pe voi.Spuneti ca nu am bani, dar va spun ca am mult mai multi bani decat aveti voi pentru avocati , ca sa scapati de "mititica" ,asa ca plangeti-va pe voi.Cei care scriu asa ceva nu sunt decat niste scursuri care trebuiesc tratati ca atare,mai ales ca nu am facut rau la nimeni,nu asta a fost scopul meu.Nu aveti nimic,nu aveti Dumnezeu,nu aveti familie,nu aveti prieteni,nu aveti NIMIC,NIMIC.Ma doare undeva de primaria voastra,de profilul de edil pe care il doriti.Nu am fost,nu sunt,si nu voi fi niciodata hotul pe care il doriti voi.Va fura din banii scolii,va fura din banii comunitatii ,iar voi va doriti firimituri,oscioare aruncate de altii.Nehoiu nu sunteti voi,sunt miile de oameni cinstiti care se pare nu vor mai fi pacaliti.Valabil si pentru actualii care cred ca vor fi vesnici.Va asigur ca nu va fi asa.Vedeti-va de laturile voastre, pentru ca pe mine de mult nu ma mai intereseaza aspiratiile voastre de pigmei frustrati.Sunteti niste panarame care sunt roase de invidie, pentru ca astia fura mai mult decat ati furat voi ,aici este cheia.Nu voi radeti de mine, eu rad de voi lasilor!
    Pentru restul comentatorilor;Respect punctul dvoastra de vedere, chiar daca nu sunt intrutotul de acord cu ele,dar va rog fiti atenti si sa snctionati derapajele tuturor.Vedeti ce caini hraniti ,pana nu va fi prea tarziu.Priviti in fata cu optimism, nu inapoi cu manie.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Muzgoci daca sunteti asa de linistit cum sustineti de ce faceti in tot felul oamenii pe blogul dumneavoastra? Mie mi se pare ca dumneavoastra sunteti cel mai agitat si nici Lungu nici Corcodel nu va baga in seama. Cel putin in ultima vreme numai despre Corcodel scrieti dar el nu mai este primar de mult si am inteles ca nici in partid nu mai este deci de ce va temeti asa tare?

      Ștergere
    2. Eu ma agit pentru cei "agitati"ca mine, nu pentru "linistiti"ca dvoastra."Faceti in tot felul oamenii pe blogul dumneavoastra",va rog sa exemplificati.Cred ca cititi elucubratiile celuilalt si mi le atribuiti mie.Eu v-am dat voie sa-l laudati pe blogul meu,dar aratai-mi si mie un singur comentariu ,o singura fraza frumoasa despre mine acolo.In liceu elevele se mai indragostesc de profesorii lor si atunci judecata nu este obiectiva.Ma opresc totusi aici.Apropo.si dna Cojocaru si Milea si Toader sunt profesori,dar mai ales colegii idolului dvoastra.Va respect totusi punctul de vedere, dar nu mai emiteti judecati de valoare ,pentru ca riscati sa cadeti in desuet.

      Ștergere
  14. Din ce se aude finantarea nu va fi pierduta, contractul de inchiriere al discotecii urmand a fi anulat, intrucat a fost incheiat fara respectarea pevederilor legale (fara licitatie). Problema este ca procedurile de reziliere a contractului vor dura ceva timp, iar starea tehnica a Casei de Cultura impune interventia de urgenta, cel putin in ceea ce priveste acoperisul acesteia. Sa speram ca nu va fi prea tarziu, iar acei minunati copii care au inceput sa reprezinte cu brio orasul nostru la diferitele festivaluri nationale vor mai avea unde sa faca repetitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ca se incearca sa se faca si lucruri pentru care este destinat acest lacas.Copiii sunt solutia sau una din solutii.

      Ștergere
  15. Deci,nu mai inteleg nimic.Nu pricep acest "raspuns"Nu-mi dau seama cine v-a jignit,ma depasesc aceste aspecte si cred ca este pentru ultima data cand mai scriu ceva pe acest blog.Am crezut ca pot fi niste comentarii constructive,sau macar niste puncte de vedere.Cu bine si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am oferit sansa stimabile sa va spuneti punctul de vedere.La Basca oamenii i-au interzis primarului sa inchirieze caminul pentru un an de zile.Corect,dar a fost totul transparent,nu pe furis,nu hoteste,nu pe 20 de ani.Daca nu vreti sa intelegeti,nu intelegeti si gata.Cu tipul asta de gandire nu o sa ajungem nicaieri,nimeni si niciodata.

      Ștergere
    2. Cine te-a suparat iar Dorutu?oamenii sunt rai cu tine?

      Ștergere
  16. La mine este o chestiune de principiu.Nu am nimic cu Adi ,ba chiar mi-era simpatic si el stie.Acum insa, aud ca achieseaza si el ideii ca Bogdan mi-ar scrie articolele.Eu scriu bine sau rau , de cand Bogdan era elev la 5-8. Terrminati cu elitismul afisat ca nu meritati aceasta titulatura.Abia astept sa ne intalnim sa lamurim si problema amenintarilor.Nu e bine dl Adi,nu e bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Muzgoci in general oamenii care scriu detin o anumita cultura si cel putin regulile elementare ale gramaticii limbii romane. Ceea ce faceti dvs. aici este o manelizare a scrisului. Sa nu mai afirmati vreodata ca "scrieti".

      Ștergere
    2. Dle Proiect Nehoiu nici eu nu aveam nimic cu dvs. pana m-ati facut "patron descreierat". Se pare ca ati acumulat multe frustrai de-a lungul timpului lucru care a dus la pierderea barbatiei. Numarul meu de telefon este public si dupa ce va hotarati sa luati legatura cu mine cautati-ma.
      patro'nasu

      Ștergere
  17. Tinere,cred ca ai gresit "andrisantul".Imi vorbesti mie de "barbatie"si atunci ma vad nevoit sa ti-o arat.Frustrari eu nu am si nu o sa traiti voi sa ma vedeti frustrat.Stapanul tau face si el referiri la "barbatia mea", cred ca frustrarea trebuie cautata in alta parte.Ca sa fiu in ton,semnez;patro/nasul/vostru.

    RăspundețiȘtergere
  18. PS .Unde te-am facut eu "patron descreerat"!?Asa pentru cultura mea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Au mai intrat comentarii care se refera doar la bani,ai lui Lungu si ai lui Corcodel.Nu conteaza cum a ajuns "hogeagul "asta Casa de Cultura,nu conteaza miile de oameni care locuiesc in acest oras.Conteaza interesele lor marunte,prieteniile,spagile si nimic altceva.Unii au fraternizat intre ei,iar altii au fost calul troian pentru a compromite totul si pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ba Dorule astia sunt tampiti sau ne cred tampiti pe noi. Daca primaru a reziliat TOATE contractele mai putin cele 2 cum se face ca nu a plecat NIMENI din Casa de Cultura? Toate firmele functioneaza ca si pana acu. Inseamna ca toti ceilalti stau ILEGAL in spatiile respective ca nu mai au contracte ori ca nu s-a reziliat NICI UN CONTRACT si atunci cei 2 au dreptate sa isi apere pielea.Unul vinde covrigi pe o parte altul haine second pe partea cealalta partidele sunt la locul lor si restu. Daca doamna Gociu nu mai are contract cum am citit aici inseamna ca sta ilegal in Casa de Cultura?Eu nu cred ca a reziliat nimic Lungu si vrea doar sa le faca felu celor 2 iar tu ai fost prins la mijloc. Si daca ar fi reziliat toate contractele cum isi mai iau oamenii spatiile inapoi ca la licitatie vine oricine poate te duci chiar tu.Lamureste-ma si pe mine cu treaba asta ca nu miroase bine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Valabil este pentru toata lumea indiferent cine este.CNI-ul nu incepe lucrarile fara ca imobilul sa fie eliberat de sarcini.Stiu sigur insa ca vinovatii vor plati pentru pierderea investitiei.Acest lucru trebuie sa se finalizeze fara istericale si cu mult discernamant.Nu fac eu un capat de tara din asta dar nici nu voi permite unui ......sa ma ameninte pentru parerile mele semnand ca mafiotii.Vizionarea filmelor interzise copiilor este o certitudine.Legea romaneasca sanctioneaza dur santajul si amenintarea si aici avem de a face cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare mie sau incercati sa scoateti vinovati pe altii decat cei care sunt intradevar de vina pentru pierderea investitiilor ? De ce ascundeti anumite informatii cum ar fi aceea ca tuturor chiriasilor din Casa de Cultura li s-a promis refacerea contractelor (fara licitatie) dupa trei luni , timp in care primaria s-ar fi dus cu " jalba" ( degrevata de sarcini) in bat la CNI ca sa obtina marea finantare , finantatorii n-ar fi stiut nimic despre acordul primariei cu chiriasii, ar fi dat banutii mult ravniti de firma constructoare si toata lumea ar fi fost fericita. Toata treaba asta este foarte ilegala si a fost pusa la cale de primaria acestui oras iar CNI- ul nu mai finanteaza acest proiect de reabilitare deoarece a primit informatii despre aceste ilegalitati .

      Ștergere
  22. nici eu nu cred ca este vorba despre "rezilierea contractelor", cel mult de suspendarea lor in perioada lucrarilor... e firesc si logic...altfel se poate astepta mult si bine !

    RăspundețiȘtergere
  23. Dorule cred ca ai pus botu la vrajelile lui Lungu. Publica un singur contract reziliat daca esti sigur de ce spui publica-l pe a lui doamna Gociu si voi fi de acord cu tine in continuare. Oricum te sprijin dar mi se pare ca te manipuleaza de la primarie

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu mai complicati lucrurile ,ceeace spun nu are nimic cu sustinerea lui Lungu si prigonirea unor bieti oameni de afaceri.Eu aparam un principiu,cine mata esti tu primarul..........c....de iti permiti sa inchiriezi un edificiu public cu destinatie precisa,pentru o perioada de 20 de ani ?Restul judecati dvoastra ,eu stiu ce sa fac.Inca ceva,daca sunteti alaturi de mine,atunci stiti ca mie nu mi se arunca petarde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destinatie precisa, zici ? Acel spatiu din Casa de Cultura este construit special sa fie un loc unde tinerii din Nehoiu sa-si petreaca timpul intr-un mod distractiv . De cand ma stiu si am o varsta respectabila , in acel spatiu a fost discoteca .
      Ce va mai rog domnule, daca aveti coloana vertebrala, nu mai trimiteti in spam comentariile ce contin cu adevarat informatii incomode ptr primarul simpatizat de dumneavoastra. Va este frica sa admiteti ca aruncati cu noroi in niste oameni care nu au nici o vina? Ii aratati cu degetul pe cei care s-au opus abuzurilor si ilegalitatilor primarului .

      Ștergere
    2. Cred ca gresiti,eu nu am ezitat sa-l critic pe primar niciodata,nici in postare nu l-am evitat.Eu o fac cu nume si prenume si chiar dvoastra v-am dat aceasta sansa.Cat timp nu ati folosit formulele utilizate la ceilalti blogari,ati fost publicat.Eu chiar am coloana vertebrala nu numai afirm ca am,dar ma rog, cine sunt oamenii "cinstiti",cine sunt imaculatii care au facut bine Nehoiului?Poate nu stiti ca eu aveam interdictie sa iau un spatiu in Nehoiu nici macar la o firma privata,nicidecum la stat.Nu-i mai putin adevarat ca nici acum nu am dar este alta poveste.Eu am fost alungat cu firma din Nehoiu pentru ca pentru o adeverinta de spatiu asteptam 30 de zile si multe altele ,in timp ce altii luau asa batand din palme.Pretindeti ca iubiti Nehoiu dar numai daca mai are carne pe oase,pentru ca in rest sunt doar simple sforaeli.Nu va plac pentru ca spun cinstit si verde in fata,pentru ca nu au de ce sa ma apuce,pentru ca nu am intrat si nu intru in combinatii penale.Va place sau nu o sa-i demasc pe nenorocitii astia indiferent de consecinte.M-am saturat de ipocrizia unor tenii care stau cu buzunarul deschis la banul public.De data asta las totul la o parte si o sa-i dezbrac pe multi.

      Ștergere
  25. Nu are legatura cu concurenta dintre tine si doamna Gociu. Ziceam ca nu are cum sa fi reziliat contactul si tot odata sa functioneze inca in Casa se Cultura. Vorbim de cea mai mare firma de aici care da de lucru la multi oameni. Daca ea a reziliat contractul cred ca trebuia sa il rezilieze si ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu nu sunt in concurenta cu dna Gociu,noi suntem colegi,parteneri si ne ajutam.Nu stiu eu ce a discutat primarul cu firmele din CC ,dar stiu ca nu va pune in dificultate o firma de productie cu zeci de oameni.De altfel am mai spus aici trebuie sa se gaseasca solutii pentru ambele parti.Eu nu sunt demolator,eu vreau respectarea legii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Gociu impreuna cu sotu ei sunt niste oameni deosebiti. Cred ca se incearca atragerea ei in PSD. Primarul i-a reziliat contractul si acum o are la mana. Sunt la mana lui acuma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ca o sa-i ia si eu i-as lua, tocmai pentru ca sunt oameni deosebiti.

      Ștergere
  28. Am sa va rog sa comentati subiectul din postare, nu comentariile celorlalti.Va multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  29. Muzgoci Doru esti aparatorul penalului Lungu. Toata presa judeteana scrie despre cat de penal e Lungu si tu nu scoti o vorba. Daca pamantul ala vine peste case si morminte esti direct responsabil alaturi de Lungu pentru ca tu ni l-ai bagat pe gat si acum incerci sa ii salvezi imaginea si il sustii. Prin tacerea ta ii aprobi actiunile. Numai necazuri ne-ati adus si lucrurile nu vor iesi deloc bine pentru voi. A inteles toata lumea ca vrei sa ne abati atentia de la aceste probleme extrem de grave dar nu ai reusit decat sa arati ca esti blat cu primarul. Eu nu mai cred nimic din ce spui

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa plece TOTI din Casa de Cultura si sa ramana numai cei 2 sau 3. Abia atunci isi au rost discutiile de aici. Am impresia ca sunteti dezinformat si incercati sa ne convingeti pe noi ca "marile" proiecte sunt blocate la Nehoiu din cauza unora pe care nu ii suporta primarul actual. Am vorbit cu Adi patronul dicotetecii sambata seara si mi-a spus ca nu are contract pe 20 de ani si nici macar pe 10 cum ziceti aici si ca a investit foarte mult in discoteca (se vede asta) si Lungu vrea sa il arunce in strada invocand gaselnita asta cu CNI. De ce nu ne spuneti a cui e firma care executa lucrarea ca sa intelegem si noi de ce atata zbatere si atatea incalcari ale legii? Daca ati fi in locul patronilor respectivi ati REZILIA contractul care este singura dvs. sursa de existenta? Nu prea cred. Nici eu nu cred ca doamna Gociu a reziliat contractul ca ar fi o mare greseala. Sa zicem ca Lungu nu mai este primar peste o luna atunci ce face domna Gociu ca urmatorul primar poate sa aiba alta parere mai ales stiind ca Lungu are asa o simpatie pentru anumiti patroni? Suntem oameni de afaceri si nici eu nici dvs. nu am rezilia un astfel de contract. Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai jucam cu vorbele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Firma care ar trebui sa execute lucrarile se numeste CONCAS si este a baronului buzoian Gagu Ionel. Dati o cautare pe google dupa gagu-concas si va veti convinge cat de penal e omul.S-a lamurit treaba si cred ca v-ati dezumflat si dvs. dle Muzgoci. Din partea mea era bine sa inceapa lucrarea sigur mai faceau ceva penal Lungu cu astia

      Ștergere
    2. De unde dracu scoateti astea,mai oameni buni.Asa ati zis si despre spital.De unde stiti d-voastra, daca nici nu a avut loc licitatia, iar pe asta nu o organizeaza Lungu !?

      Ștergere
    3. Sa zicem ca unii mai stim lucruri. Daca dvs. nu le cunosteti inca nu inseamna ca nu sunt adevarate.

      Ștergere
    4. Nu,eu stiu cum va manipuleaza cel pe care-l credeti ca stie.Nu stiti nimic cu tot respectul si nici nu vreti sa stiti.

      Ștergere
    5. Veti vedea ca am dreptate si poate vom si discuta dupa daca aveti puterea sa recunosteti asta

      Ștergere
  31. Proiect Nehoiu15 septembrie 2014, 15:30

    Cand am fost dat afara ,toti spuneati ca nu am avut niciun merit,bla,bla,acum cand este de reprosat ceva "tu ni l-ai bagat pe gat","tu esti de vina"fain,foarte fain.Uitati-va d-voastra in postare si vedeti ce am spus eu si cum ar fi trebuit sa se procedeze.Eu nu vorbesc si nu gandesc in termenii firmele lui x si firmele noastre.Eu vorbesc de un interes public.Acelasi tratament l-ar fi avut si in cazul in care facea Corcodel asta.Am votat in consiliu asa ceva cand eram CL Nehoiu.Rezilierea sa apara in momentul in care s-a facut cu incalcarea legii ,in rest nu am nicio problema cu cei care isi castiga painea intr-un anumit fel,cinstit si legal.Apoi ,sa-si faca toti afacerile dar nu pe spinarea mea(a se citi contribuabil).In fiecare an ,Casa de Cultura primea de la bugetul local sume de 5-6 sute de milioane, plus acele studii de inpact energetic ,in fiecare an trase la imprimanta si facute de acelasi V Constantinescu(miliarde dlor).Mai mult,pentru ca cineva facea referire la mine,eu am investit si am in proprietate tot ce am,asta pentru ca am vrut independenta.Nu as baga niciodata zeci de mi de EU intr-un local public ,care stiu ca nu va fi niciodata al meu.Sustinand un principiu am fost de partea lui Lungu,pentru ca in realitate noi nici buna ziua nu ne dam,dar nici nu pot tace doar pentru ca unii si-au gasit un sac de box ,dupa ce au stat cu botnita 20 de ani.Daca nu se face "este incapabil",daca se face inainte de licitatie"cu ce firme?"pai ce Dumnezeu.Nu atrag atentia la nimic ,asta este realitatea si o sa vedeti ca dincolo de pretul politic, unii vor plati penal.Referitor la situatia din Lunca Mare ,vad ca autoritatile au inceput sa faca cercetari si vor da in final un verdict."Ceea ce este este,ceea ce nu este ,nu este".!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insinuati cumva ca renovarile din discoteca s-au facut cu bani de la primarie ? Daca da, inseamna ca primarul actual a contribuit si el cu bani de la contribuabili ca dumneavoastra, deoarece din cate stiu, ultima renovare a fost facuta anul trecut in vara si a fost destul de substantiala .

      Ștergere
    2. Eu nu insinuez,am spus ca stiu,stiu cum a inceput totul.Este treaba dvoastra daca nu vreti sa stiti.

      Ștergere
    3. Pai chiar asa, lumea pune intrebari si vrea raspunsuri..chiar in orasul asta nu se poate respecta legea? ca si la Basca la camin, ala nu avea hotarare de consiliu, nu avea contract de inchiriere sau concesiune si se apucase de renovari. cu ce drept? nici in vremea comunistilor nu era asa o bataie de joc!

      Ștergere
    4. Observati totusi ca transparenta a facut sa nu se intample asta.Oamenii nu au dorit ca locatia de acolo sa le fie luata nici macar pentru un an si cu destul de multi bani.

      Ștergere
    5. Ce transparenta domnule? Oamenii i-au intrebat ce cauta si ce fac acolo, asa au aflat si au luat atitudine. Ce transparenta?

      Ștergere
  32. Milea a venit in PSD si ti-a ocupat locul daca intelegi ce zic.Poate nu stiai ca vad ca te tin in bezna colegii de partid. Tu iesi la inaintare si altii culeg roadele

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte bine ca avenit.Eu sunt unde sunt si daca vreti stiam asta inaintea dvoastra.Ora exacta se da totusi de la Buzau.Locul meu nu mi-l ia nimeni sau poate il dau eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: Inca ceva, dl Petre I a venit la PSD si bine a facut.

      Ștergere
    2. Daca stiati de ce nu ne-ati spus si noua. Ne ziceti numa ce va convine...... Incercati sa ne manipulati da nu o sa reusiti. Va scapa multe lucruri in ultima vreme. Si locu de la Bz cum il dati pe bani ....

      Ștergere
  34. Proiect Nehoiu16 septembrie 2014, 15:53

    Exista aceasta perceptie gresita ,ca se plateste nu stiu ce post sau ca partidul iti da nu stiu ce sume.Nimeni nu da nimic,cu exceptia ca poti fi propus pentru vreo functie undeva mai mult sau mai putin bine remunerata.Asta cu ti-a dat ala nu stiu ce suma, este pentru tugulani,este pentru fraieruti.Locul la Bz este de, ori pleci tu ,ori te da afara,clar.Ironiile ieftine tin pentru categoriile enumerate mai sus, nu si pentru mine.Mi se rupe de absolut orice si oricine,dar sigur nu vad bine pe multi.
    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
  35. Chestiile astea spune-le unora care nu au facut politica niciodata. Daca ti se rupe de absolut orice si absolut oricine, pune-ti pofta-n cui de la vreo candidatura la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  36. Da ,da abia astept o lupta intre binecunoscutii candidati,abia astept.Cine a zis ca va candida la Nehoiu?

    RăspundețiȘtergere
  37. Stie cineva, cine a eliberat o autorizatie pt amplasarea unui cimitir pe o ripa ,care de zeci de ani nu a crescut macar un pom.Oare de ce nu sau facut case si in acel loc?Cine sia asumat raspunderea PRIMARIA SAU EPISCOPIA! Hai sa fim realisti,avem apa in cavouri de la inceput si avem si acum.Nu mai aruncati mortul in curtea altuia ca este pacat.Nu inteleg de ce dl crocodel nu scrie si de cele doua alunecari din apropiere,care sint mult mai grave,si nu a mai defrisat nimeni.Oare sa fie URA sau NATURA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pacalesti pe nimeni nici macar copiii mici. Stie toata lumea ca din cauza defrisarii a plecat rapa. In Germania si alte state civilizate il legau direct pe Lungu pentru UN SINGUR ARBORE taiat din zona de protectie ce sa mai zicem de jaful care e acolo. Nu o sa sfarseasca bine Lungu si nici ceilalti implicati. Pastrati ,,explicatiile" pentru anchetatori nu va mai fortati pe bloguri. Iar tu Dorule ziceai mai sus ca are cine sa investigheze dar ai inceput sa dai mesaje pro Lungu ca nu-i vina lui ce e la Cimitir. Hotaraste-te si ori le dai pe toate ori nici unul

      Ștergere
    2. Le dau pe cele care au ceva de spus .Nu ma sperie atitudinile critice,argumentate sau neargumentate,dar care sa aibe un pic de decenta.Sper ca nu doriti sa le dau si pe cele in care-mi este injurata familia?Cu alea ma delectez eu .Am vazut ca-mi scrie si idioti pe care i-am ajutat.Ei sunt cei care confirma spusele"fa bine daca vrei sa ai dusmani".

      Ștergere
    3. Individul anonim cu ,,avem apa in cavouri,, nu are nici un respect pentru mortii nostri. Stim exact ce familii au cavouri si nici unul dintre membrii acestor familii nu a dat acel mesaj. Ii dorim omului lui Lungu care a scris mesajul respectiv sa aiba parte de ,,apa in cavou,, daca asa a ajuns sa isi bata joc de cele sfinte.Domnu Doru aveti mai multa grija cu ce publicați ca sunt lucruri cu care nu se glumeste.

      Ștergere
    4. Este corect ce spuneti ,dar este corect si "ii doresc dlui Lungu"?Nu credeti ca genul asta de mesaj seamana mai mult a extremism?Eu am publicat doar pentru a se vedea diversitatea in gandire,nu pentru a improsca cu noroi pe unul sau pe altul.Doar nu o sa credeti ca Lungu a facut inadins ca mormintele sa fie rascolite?Probabil iar o sa primesc reprosuri ca ii iau apararea lui Lungu ,ca si cum scopul meu este sa-l "daram " pe acesta.Poate daca invocati un lucru cu care nu "se glumeste"atunci ar trebui mai multa moderatie.Am inteles ca o extraordinara a CL Nehoiu a hotarat sa se faca un studiu geo in zona respectiva pentru remedierea problemei.Este o stire dar si un lucru bun ca s-a intamplat.Sa speram ca va da si roade cat mai curand,doar si primarul si vicele sunt locuitori in Lunca Mare.

      Ștergere
    5. Sunt foarte competenti cei din CL Nehoiu si vor face ce nu a pututu ISU Buzau.Hai mai Dorule ca nu te stiam asa credul. Dupa ce au prapadit padurea de protectie si s-a infiltrat apa Lungu si Milea incearca sa dea vina pe panze freatice si pe geologie? Vezi ca nu ne-am tampit toti in orasul asta. Daca lasau copacii in pace era bine da acuma e prea gogonata.Si mie mi se pare ca incerci sa ii tii partea lui Lungu si nu merita .... Nu este frumos nici sa se dea vina pe Episcopie sau pe Primarie ca nu s-a gandit nimeni ca va veni dupa ani de zile unul ca Lungu sa taie padurea asta in care este INTERZIS sa se miste un singur arbore dupa cum zic cei de la silvic.Nu are rost sa-l mai protejati pe Lungu ca lucrurile sunt prea vizibile si el e curand istorie

      Ștergere
  38. Daca te mai gandesti inca serios sa mai candidezi pentru primar la Nehoiu, daca vrei oameni seriosi si sinceri langa tine, oameni care sa nu te tradeze, renunta la dublul limbaj, la dubla personalitate, la dublul adevar. Renunta la adevarurile scrise pe blog pentru cititori si imagine in timp ce cunoscatorilor le spui alte variante. Imaginea nu ti-o poti face numai tu. Lauda de sine nu miroase a bine. Ar fi momentul sa te hotarasti ce vrei sa faci pentru ca deja altii strang randurile si cauta oameni pentru lupta.

    RăspundețiȘtergere
  39. Gata,s-a terminat, nu mai exista nicio sansa.Toti si-au luat pozitia de start,au ocupat locurile,mai ramane doar o formalitate -depunerea juramantului.Daca au fost stransi si "oameni pentru lupta"adica spartanii, atunci lucrurile sunt clare,nici nu vad de ce as mai incerca ceva.Domnule ,in doua luni de zile o echipa desteapta ,rastoarna toate eforturile si toate calculele facute de ani si ani.In rest sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  40. oare de ce in acea sedinta extraordinara a CL nu s-a hotarat si sanctionarea pe cale administrativa si a celor vinovati de calamitatea din lunca mare.
    in ceea ce priveste ca si primarul si vicele sunt din Lunca Mare............nu se cunoaste

    RăspundețiȘtergere
  41. Numarul mare al comentariilor,arata ca subiectele in discutie sunt foarte sensibile.Dincolo de pasiunile politice, aproape de limita extrema la Nehoiu,edilii nostrii trebuie sa acorde o atentie sporita problemei.Ce pot sa sper eu ,este ca o sa si faca.Pentru inceput avem o hotarare de CL,mai trebuie si o investitie.

    RăspundețiȘtergere
  42. Domnule Muzgoci nu te mai chinui atata sa ii faci imagine lui Lungu ca oricum nu te va sustine daca pica. Intr-o discutie la primarie s-a si exprimat ca mai degraba il sustine pe Corcodel decat pe tine ca macar cu ala stia ce urmeaza dar la tine a avut deceptie mare si nu poate sa te ierte niciodata pentru ce i-ai facut. A zis mai urat dar nu pot scrie aici chiar toate cuvintele ca sunt nepotrivite.Nu inteleg de ce il tot lauzi ca nu te suporta nici el nici cei din PSD

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu face nimeni imagine nimanui,nici macar mie.De dezamagit nu cred ca a spus Lungu asa ceva,dezamagitul eu sunt si el mi-a facut mie, nu eu lui.Asa si trebui sa se sustina reciproc ca doar ei au fost prieteni si vad ca tin aproape unul de altul.Am mai spus ,nu trebuie sa fie nimeni ingrijorat de mine ,mai bine de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mai Dorule dar singur cine esti? Lumea nu prea te cunoaste si cine te cunoaste nu prea zice de bine.Fara PSD in spate nu poti face nimic. Eu cred in tine dar nu mi-a placut ca a venit Milea in PSD ca l-a adus special pentru tine sa nu poti sa faci tu ce trebuie pentru noi nehoienii

      Ștergere
  44. Singur sunt doar Doru Muzgoci.Nu sunt un hot,nu am fost amestecat in mizerii,dar lumea vorbeste nu prea frumos de mine si nici nu sunt cunoscut.Au o mare sansa hotii cunoscuti,pentru ca da,ei au notorietate si lumea ii vorbeste foarte frumos.Ce dracu aveti ma, scrieti-i celuilalt sau dupa stil,mai mult de jumatate el scrie aici.Doar este inteligent nu!?Pana la alegeri unii mor de moarte naturala,de batranete,chiar nu intelegeti ca ma lasa rece primaria voastra.Sustineti-va unii pe altii pentru ca va meritati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu e hot pana nu e condamnat. Cine esti tu sa pui etichete? Sa fi hot trebuie sa fi si un pic inteligent.

      Ștergere
    2. In tara in care un candidat este ales in timp ce este arestat de 3 saptamani tu atat ai de spus ca nu esti hot si nu ai fost implicat in mizerii! Astea sunt singurele argumente pt a fi ales conducatorul orasului? Inseamna ca ignori numarul hotilor si al celor care traiesc pe langa ei din urbea noastra. Aici este un cult al smecherului hot neprins sau nepedepsit. Acestia sunt admirati.

      Ștergere
  45. Ha ha ha ha ha ha ha ha,pentru cele doua replici din spam.

    RăspundețiȘtergere
  46. Este clar, noaptea mintii. Corcodel va avea cea mai spectaculoasa revenire in conditiile in care Nehoiu nu este in stare sa gaseasca (cel putin clasa politica) un adversar pe masura. Si daca justitia nu i-a gasit inca nimic sa-l infunde inseamna ca chiar o fi curat si merita sa se intoarca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu il promoveaza pe Claudiu. Nici unul din ei nu e patat. Lungu a incercat sa ii infunde dar nu a reusit si a ajuns tot el la fund.Nu are nimeni ce sa le faca si ala tanar e mai destept ca tatal lui.Merita sa fie primar. Daca te impaci cu el aveti amandoi de castigat

      Ștergere
    2. Recunosc ca in ultima perioada am alergat dupa el si dupa tatal lui.Inca mai alerg.Voiam sa vad ce pozitie imi rezerva,iar eu voiam sa le fac cunostinta cu cineva.Ambitios cum sunt tot o sa le fac la un moment dat,cunostinta evident.Aveam la mine si un inalbitor,pentru a fi mai curati in virtutea viitoarelor alegeri.Le-om rezolva noi pe toate!

      Ștergere
    3. Vai de curu tau Dorule. A alergat el Lungu dupa ei cu toti banii lui si te.ai gasit tu sa faci ce nu a facut Lungu. Cred ca nu are timp de tine acu da daca intri in vizor nu te vad bine. Te casapesc astia de n.ai timp sa respiri.Tu nu ai realizat cat de nesemnificativ esti pentru razboiul asta? Mie imi pari ca un pechinez pe langa un ciobanesc mioritic.Stiu ca nu.i corect da asta.i viata!

      Ștergere
  47. Am auzit ca o sa candidezi la primarie

    RăspundețiȘtergere
  48. Si eu am auzit ca o sa candidez.Corcodel merita pentru ca este curat,este un om bun,cinstit,merita sa-l alegem pe viata.Are dosar,deci merita sa -si desavarseasca opera la Nehoiu.Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar putem sa-l alegem pe viata?Nu mai faceti glume domnu Doru!

      Ștergere
    2. S-a dat vreo lege in sensul acesta?Eu sunt de acord cu dl Corcodel dar pe viata mi se pare cam exagerat....

      Ștergere
    3. Nu putem pe viata dar din 4 in 4 ani se poate. E singurul primar care nu avea program de audiente, te primea oricand daca erai din fundul Stanilii sau Vinetis. Pe asta nou nu-l gasesti niciodata, e plecat la procese. Daca Corcodel a invatat din greseli si isi schimba vechii fripturisti si pupincuristi, va fi un primar remarcabil. Cel tanar sa mai astepte, Muzgoci tu nu ai echipa, chiar nu ai oameni, te lupti ca Don Qijote cu toata lumea si de fapt cu nimeni.

      Ștergere
  49. Lita Petre si-a luat in serios rolul de lider politic. A promis la BZ ca face curatenie in Nehoiu ca va are la mana pe dvs. si pe Lungu. Si-a asumat ca Iohannis scoate peste 50% la Nehoiu ca voi sunteti santajabili si nici nu va aratati in campanie.Eu nu prea am incredere in omul asta ca vorbeste ciudat si e periculos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e frumos sa va luati de un om batran ca nea Lita. Veti vedea ca va face treaba buna cu doamna directoare Cojocaru.Este clar ca PNL are oameni mai buni si mai educati decat PSD la ora actuala orice ati zice! Intelectualii vor conduce!

      Ștergere
    2. Eu il cunosc destul de bine pe nea Lita si este un om bun. Nu este periculos

      Ștergere
    3. Si este si intelectual nu? mor de ras...

      Ștergere
  50. Asta nu stiam,dl Petre este noul presedinte PNL.Il felicit cu sinceritate.Este o exagerare,pentru ca nu stiu cu ce ma are la "mana".Noi nu am avut nici relatii de afaceri nici politice.Oricum felicitari si bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot crede ca tie firca si de securistu Lita

      Ștergere
    2. Imi e scarba cu mosneagu asta basit ca ii miroase gura. Nu stiu ce legaturi are dar si eu am fost de acord cu el presedinte ca asa trebuia oricum ciupisem ceva cand am votat.Cred ca plec la alt partid ca nu mai suport.Mai bine o propunea cineva pe doamna Cojocaru ca stiu ca si-ar fi dorit da nu a avut nimeni curaj ca asa au fost ordinele

      Ștergere
    3. De ce il feliciti domnule pe Lita ca nu e el presedinte! Nea Petrica Posea e presedinte si el va fi vicele lui Corcodel.Asa sunt jocurile facute dupa plecarea lui Bigiu

      Ștergere
  51. Cu ce te stie Radu B ca am asistat la o discutie cand zicea ca sterge cu tine pe jos? Nu a zis mai multe dar era foarte nervos pe tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu ma are la mana dator cu un pahar de vin bun ,sapatamana trecuta l-a dat el si acum trebuie sa-l dau eu.De felicitat ii felicit pe toti cei care au fost alesi sau numiti ,indiferent cine este.In ce ma priveste "singur, atat de singur"si Doamne ce bine este!

      Ștergere
  52. Nenea Muzgoci, de ani de zile ne povestesti ca, Corcodel are dosare, ca a facut ca a dres, nenorociri,etc. Ca sa va credem publicati aici ca nu e niciun secret numarul dosarelor, instantele care il judeca ca sa cautam si noi pe internet sa vedem. Pentru ca la actualul primar se stie clar, Curtea de Apel Ploiesti, inculpat, termenele,etc. Plus cele de la DNA inca in cercetare dar in care s-a inceput urmarirea penala impotriva lui. O sa ne spuneti ca dosarele sunt la politie. Pai asa oricine poate avea o plangere si sa fie cercetat, dusmani are destui. Dar e trimis in judecata Corcodel azi in ziua in care vorbim? Asta ne intereseaza domnule Muzgoci. N-o fi Corcodel asa de c...os incat sa nu-i poata face nimeni nimic de atatia ani cand avem atatea nume grele in puscarie. Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai are dosare,are diplome(i-am dat si eu una,pentru intreaga activitate)nu are case,nu a furat,este un tip profund moral,cred ca ar trebui sa-l alegem pe viata ,cum cerea cineva.Este rezolvata si asta nu ?

      Ștergere
    2. Eu m-as bucura sa vina Corcodel. Numa el ne mai scapa de nenorocitii astia.Poate faceti echipa ca stiu ca isi strange oameni si locul tau nu e langa Lungu

      Ștergere
    3. Tu nu strangi 200 de voturi, el are oricand 2000.Cum sa vina langa tine? Pe el il suna Tariceanu, Udrea, pe tine nu stiu cum sa te alunge ai tai.

      Ștergere
    4. Udrea nici macar nu l-a primit in birou.Tariceanu...........este cam nimeni,iar el este 3,14.Vom vedea.

      Ștergere
  53. Prietena dvs. Cojocaru s-a propus singura presedinte la PNL si nu a votat-o nimeni. De rusine nici ea nu s-a mai votat. E de rasul curcilor. Au facut numai mutari gresite astia la PNL. L-au dat afara pe Corcodel si i-a luat locul Ionescu si dupa o luna Ionescu a zbughit-o la PSD.Era altceva PNL cu Corcodel dar acum e tarziu ca s-a dus omul tot la liberali dar la PLR Tariceanu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce crezi ca prietenul tau Corcodel nu o stergea la PSD?

      Ștergere
  54. Cred ca trebuie facuta o delegatie urgent din 100-200 de persoane, din toate categoriile socioprofesionale si mers la el pentru a fi induplecat sa se reantoarca.Functie de cat de convingatori o sa fiti ,se va vedea si rezultatul.O reantoarcere ar putea fi maracata cu serbari populare,cu jocuri de artificii ,ceremonial demn de o asa personalitate.Si pe aceasta am rezolvat-o.

    RăspundețiȘtergere
  55. Vad ca uniii dintre d-voastra transmit mesaje,pentru cei din partidele de la care proveniti,fara sa va referiti la postarea initiala.Cineva spunea ca actualul nu primeste oameni in audienta.Gresit,primeste chiar prea multi,pentru ca au fost invatati prost.La Primaria Patarlagele nu ai sa vezi niciodata grupuri de oameni in anticamera primarului.Nu ai sa vezi niciodata oameni care sa vina la cersit bani ,pentru ca edilii de acolo nu i-au obisnuit asa.Imi trimit oameni la munca si se intereseaza daca au dorit cu adevarat munca.In 2008 fostul a interpretat o fraza prin care spuneam ,ca voi incuraja munca si nu mana intinsa la primarie ca "ala va va lua ajutorul social".Erau la vremea respectiva 1500 de asistati social, daca nu ma insel.Consecinta se cunoaste.Vad ca nimeni nu pomeneste de ce se face sau bagatelizeaza asta ,dar nu este vina d-voastra,vina este a celor care ar trebui sa-si promoveze ideile si proiectele.Sunt timizi si sovaielnici in a reactiona pe masura.Dupa alegerile din toamna asta ,incepe un alt ciclu si anume ,toata lumea isi va fixa obiectivul 2016.Localele sunt punctul 0 de la care se porneste in politica.Niciun scrutin electoral nu se compara cu cel local.2015 va fi un an al tatonarilor ,al tintelor,al gruparilor.Va fi distractiv tare de tot la Nehoiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu i-a invatat prost, asa le-a zis in campanie, daca ies primar veniti la mine...ori ai uitat?

      Ștergere
  56. Nu,nu asta a fost discursul din campanie.De fapt in campanie eu am fost cel care facea cunoscut programul.Mai mult mi se cerea asta.Campania a fost una sub semnul prudentei.Unele lucruri incep sa prinda contur,altele sunt intarziate si de altii dar si de situatia economica a Romaniei.Faptul ca suntem scapati de frica,este un bun castigat.Este adevarat ca,nu toti serveau acelasi fel de mancare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica scapati de frica? Adica tie iti e frica de Corcodel ca ziceai ca nu ai nici o gara cu nimeni. Uite cum te dai de gol!

      Ștergere
    2. Eu vorbeam de multi altii,nu de mine.Eu cred ca am demonstrat ca am ceva sange.

      Ștergere
  57. PS Nu prezentati situatia catastrofal ,pentru ca nehoienii au dat cel mai bun scor electoral din judet la ultimile alegeri.Se cam bate cap in cap ,cu catastrofa prezentata de unii pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  58. Presa spune ca Bigiu a plecat la PSD cu 18 primari PNL si 6 PDL. Este cumva și primarul orașului Patarlagele printre ei?

    RăspundețiȘtergere
  59. Răspunsuri
    1. Jenant! Mi-e rusine ca sunt.......

      Ștergere
    2. Vedeti oameni buni ca e numai gargara si propaganda din partea lui Muzgoci? Nu a fost in stare sa publice nici un numar de dosar cae sa-l priveasca pe Corcodel.

      Ștergere
    3. Lasa-l ma dr......in pace,crezi ca asta ma intereseaza pe mine acum Corcodel?Daca il iubesti, mergi alaturi de el in campania asta si vedeti cate voturi luati.Ti-am spus ca-i curat,ce mai vrei?

      Ștergere
    4. Cred ca si tu mergi langa el in campanie ca sunteti colegi acum....

      Ștergere
  60. Daca Ponta iese președinte, și n-as vedea alt deznodământ decât dacă dispare fizic din cauze naturale sau mai putin naturale, ar trebui sa-i ridice statuie lui Bigiu, in Piața Daciei. Oricum, este omul momentului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Tradatorilor sa le ridicam statui. Cu cat tradeaza mai mult cu atat mai mare sa fie statuia! Iar oamenilor de caracter ce sa le facem? Bigiu este un om de afaceri care nu poate sa scoata doua vorbe si a reusit pana la acest moment in politica prin cele mai infecte manevre ajungand in final la tradare. Viitorul lui este unul incert iar PSD il va folosi si apoi se debaraseaza de el. Bigiu nu este ,,omul momentului,, ci tradatorul momentului, nimic spectaculos

      Ștergere
    2. Circula niste clisee care au scopul de a demola niste oameni.Dl Bigiu a a vut o traiectorie in politica, reusind sa fie,prefect,senator,secretar de stat si presedinte cj.Intamplator nu a avut acest traseu.Politica se face pe voturi,ai sau nu ai capacitatea de a aduna un nr de voturi.

      Ștergere
    3. Corect spus. Sa nu uitam totusi ca dl Bigiu a fost la vremea aceea singurul prefect fara studii impus de sfera afaceristilor. Daca era un politician adevarat ramanea la PNL pentru ca acum viitorul lui politic s-a scurtat brusc indiferent de rezultatul prezidentialelor. Sa nu uitam de parerea dlui Boscodeala despre dl Bigiu sa nu mai spunem despre dl Mocanu care abia il asteapta. In PNL era un nume acum nu va mai reprezenta nimic

      Ștergere
  61. PSD avea 46 de primari in urma alegerilor din 2012.Avea peste 50%din totalul de 87 de localitati ale judetului Buzau.Acum zestrea a crescut, asa ca .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de tradatori-profitori e plin PSDul, nu-i asa Dorule? Faceti partidul comunist si asta e! Pacat ca tu nu ai nici un beneficiu, esti complet izolat, daca a mai luat si consilieri judeteni la psd Bagiu. eu zic sa treci repede la pp-dd ca te dau astia afara imediat, nu mai au nevoie de tine. Binenteles ca mai ai varianta sa mergi la sultan cu capul plecat. Nu ar fi prima data.

      Ștergere
  62. Pai, vezi ca am variante?Vezi ca te contrazici? Curajosule anonim!

    RăspundețiȘtergere
  63. cu ce ma contrazic curajosule pe blog? de ce nu esti pe ARENA NATIONALA NU TI-AU DAT invitatie? la ditamai consilierul judetean.

    RăspundețiȘtergere
  64. Ha ha ha,ce spirit de observatie ai inteligentule, pentru ca am doua nunti astazi si am trimis mai multi membrii din familie.De altfel nu sunt singurul in aceasta situatie.L-am trimis pe Corcodel ca el este in cautare de partid puternic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am impresia ca singurul fara partid esti tu la momentul asta. Dupa tradiție Nunțile sunt noaptea deci puteai sa te duci si la București si la Nunți. Te-ai înmuiat Dorule si nu e bine.Nu stiu de ce nu recunosti ca esti pe dinafara. Nu este nici o rusine

      Ștergere
  65. Poti crede ce vrei,pentru ca de doi ani ma tot dati afara,maine ,luni,dupa alegeri,dupa congres etc.In realitate,un om nesemnificativ ar fi dat afara intr-o singura zi.Nu spun ca as fi putut si eu beneficia de momentul creat de ordonanta, dar nu o fac.Adevarul este ca ma doare fix in c........ de tot ce debitati voi pe aici.Ma dar ce mama dracului tot ma .... la melodie,pentru ca de facut rau, nu am facut nimanui (cu exceptia exului).Nu poti dormi de grija mea?

    RăspundețiȘtergere
  66. Iti dai seama ca si pe noi ne doare tot in c..... de ce debitezi tu aici. Minciunile tu le spui si te-ai dat pe fata. Cum puteai sa beneficiezi de Ordonanta ca nu aveai unde sa pleci! Oricum este urat sa ne vorbesti asa numai pentru ca nu iti convin parerile noastre. Sincer cred ca e numai gura de tine si acum te porti ca un copil razgaiat. Poate in curand ne si injuri

    RăspundețiȘtergere
  67. "Sa nu primiti magari la masa......."este tot ce pot spune unuia care crede ca se pricepe.Te rog schimba canalul.Nu mi-e frica si nu mi-e rusine,altii ar trebui sa traiasca cu acest sentiment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In fabula concluzia este:" daca esti bou, nu primi magar in casa"!...

      Ștergere
    2. Prin anii "80 suna cam asa :"O vaca s-a iubit cu-n bou,Dar bou-i bou si ce sa-i faci,El se iubea cu alte vaci...":Morala este cea pe care ati spus-o d-voasta mai sus.

      Ștergere
    3. Ce treaba are magaru? Fabula e alta, un magar vai de mama lui, slab si prigonit de toti, batea la toate portile(partidelor) sa fie primit. Unui bou i s-a facut mila de el , l-a primit , l-a ospatat. A doua zi boul a plecat la munca. Cand s-a intors, magarul era calare pe vaca lui, dupa care urmeaza morala:"daca esti bou, nu primi magar in casa"...

      Ștergere
    4. Prin anii "80 se canta o parodie muzicala,din care am citat eu.Intamplator o stiu,pentru ca o interpretam cu colegii mei.Asta era!

      Ștergere
  68. Mai Dorule din 70000 de pesedisti cati au fost nu ai avut loc nici macar la casa de bilete.Nu da partidu nici doi bani pe tine.Eu n-as indura umilinta asta. La cate ai facut tu pentru ei trebuia sa ai locu asigurat dar in politica se uita repede.Nu are nimic eu te sustin la orice partid mergi in lumea asta....

    RăspundețiȘtergere
  69. Sunt devastat,nu-mi gasesc locul prin casa, nu stiu ce sa mai fac.Cred ca o sa plec din tara .O invitatie puteam primi si eu,ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  70. Ti-a tras-o Florin.De cand te asteapta....

    RăspundețiȘtergere
  71. Pentru a face doi oameni fericiti,pe tine si pe el,merita .A,am uitat,ti-ai completat biroul?

    RăspundețiȘtergere
  72. Numai un prost mai mare poate sa vada "minte "la un prost banal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai necaji degeaba Dorule. Asa este lasat pe lumea asta unii mai frumosi altii mai urati unii mai destepti altii mai cinstiti... Tu esti cinstit ca asa sustii. Oricum e loc pentru toti sub soare sanatosi sa fim!

      Ștergere
    2. Nu ma necajesc dragule, spre deosebire de tine eu le am pe amandoua ,asa ca nu am de ce sa fiu necajit.

      Ștergere
  73. Dorule ce dracu,nu vezi ca multe comentarii sunt scrise de fisu lu Corco si care au ca scop iritarea ta?Iti lasa impresia ca sunt scrise de Florin sau oamenii lui dar in realitate sunt scrise de el si de cei de la clubul lui Adi.Vezi ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  74. Ce se mai intampla cu procesele celor doi Corcodel?Le-au ridicat sechestrul de pe case?

    RăspundețiȘtergere
  75. Daca esti cinstit cum te pretinzi Doru Muzgoci te rog sa publici asta:Cele trei masini Hunday ale familiei primarului sunt inregistrate nu pe numele lor ci pe numele firmei lui Strajeru.Cred ca nu va vine sa credeti dar acele masini (nu stiu astazi)au fost luate pe numele lui Strajeru,ma rog al firmei lui.Trebuie cercetat. Pentru ca daca este asa nu prea este in regula,deoarece primaria a contractat un credit pe cinci ani ca sa-i plateasca banii lui Strajeru.Din cate stiu numai penalitatile erau undeva la treisprezece miliarde ,penalitati pe care curtea de conturi a cerut sa fie recuperate de la vinovati.Daca stiti ceva va rog sa dezvoltati.In legatura cu subiectul Casa de Cultura se pare ca CNI a acceptat sa lucreze asa cum sunt acum adica fara sa mai scoata pe cineva din cladire.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum sa te vedem,d le consilier.esti dator sa raspunzi nu sa te faci ca nu sti.Daca ai sange ,raspunde.Probabil ca jnici nu o sa publici asta.

      Ștergere
    2. Eu am publicat,dar vad ca nu veniti cu precizari in plus.Vedeti ca am sange?Si cu ce ma ajuta?Glumeam evident.

      Ștergere
  76. In Lunca strangem semnaturi sa il demitem pe primar. Ne-am saturat de prostiile lui si nu mai avem rabdare sa il ridice.Vrem sa avem si noi un viitor. Am vorbit si cu oameni de pe Valea Nehoiului si din Bisca. Nu ne intereseaza politica da asa nu se mai poate. Am facut o greseala foarte mare cand l-am ales dar nu a fost bine. Ii asteptam pe toti interesati. Nu santem impotriva PSD dar cu asta nu se mai poate. Jos Lungu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știam de procedura de demitere a Președintelui ca urmare a suspendării acestuia de către Parlament dar n-am auzit de vreo procedura legala prin care cetățenii sa-l demită pe primar înainte sa-și încheie mandatul.
      Si unde se strâng semnături? In Lunca pe dreapta! Si ce scrie în capu' de tabel?

      Ștergere
    2. Legea nr. 286/2006 pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale nr. 215/2001 (publicata in Monitorul Oficial nr. 621 din 18 iulie 2006) prevede ca :
      - mandatul unui primar poate inceta ca urmare a unui referendum local avand ca obiect demiterea acestuia [art. 73 alin 1];
      - organizarea referendumului trebuie solicitata de cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot [procentul trebuie realizat in fiecare dintre localitatile componente ale comunei, orasului sau municipiului];
      Nehoiu Barfe pune mana si cauta pe google nu mai fi puturos/oasa.Promiteai mai mult la inceput.In capu'la tabel poti fi chiar tu daca doresti

      Ștergere
    3. Nehoiu Barfe daca ai avea un ID serios si mai ales real ti-am explica despre ce e vorba. Pana strangem un nr semnificativ de semnaturi pastram lucrurile acoperite sa nu interfereze lacheii lui Lungu.Vei afla si tu odata cu restul

      Ștergere
    4. Am sa ma documentez dar am o presimțire, și anume ca ce este mai important ai omis.

      Ștergere
  77. Sfarsitul e aproape, PONTAITI-VA!!!!...PONTAITI-VAAAA!!! :))))))))))))))))......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-oi fii vrut sa sugerezi! Numai tu știi.

      Ștergere
    2. Ne omoara Tonta. O sa murim ca tontii!!! TONTAITI-VAAA!!! :))))))))))))))))))))))).......... Esti dus cu plutaaaa anonimuleeee

      Ștergere
  78. Era unu care cerea numere de dosare ale lui Corcodel. Ia de aici : http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000045315&id_inst=114..........Si iti mai dau daca vrei. L-am vazut azi pe nea Sandu in masina cu Gabi Stochita. M.am frecat la ochi dar nu m.am inselat, ei erau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doru tu iti bati joc de noi sau nu mai verifici ce publici? Am intrat pe dosarul asta si este civil nu penal. Ce pana mea e asta numa atat aveti impotriva lui Corco? Dupa 20 de ani de primarie un amarat de dosar civil.... Sunteti de tot rasu sau asta e chiar curat

      Ștergere
    2. Si care-i baiu? Daca nea' Sandu a făcut autostopu', Gabi trebuia sa-l lase-n ploaie ca pe un maidanez? Poti sa zici ce vrei despre Gabi dar nu și ca n-ar fii sufletist.

      Ștergere
    3. Anonimo scuza.ma da esti idioata. Poti sa te freci si la p..... da asta nu e dosar penal. Incercati degeaba ca nu gasiti. Omu e bazat am verificat si eu

      Ștergere
    4. Nu stiu daca trebuie sa ma supar pe prietenul meu Doru, pentru ca publica "Barfe" despre cat de sufletist sunt eu, inca ca nu sesizez daca e ironie. Si cand autorul e anonim moderatorul preia raspunderea. Sau felicitarile.

      Ștergere
    5. Anonimului cu postul din 23 septembrie, 22:49

      Tot ce-i posibil ca Sandu sa fii fost suficient de isteț sa nu lase urme scriptice evidente cu care sa-l poată agăța justiția intransigenta dar dacă observam realitatea, evidenta, n-avea cum sa prospere doar cu venituri salariale de bugetar. Doar privind imobilul juniorului, care este cât se poate la vedere, îți pui nenumărate întrebări cu raspusuri diverse.

      Ștergere
  79. Nehoiu, trezeste-te ! Stam ca prostii si comentam ca anonimi pe un articol scris la comanda, despre toate nemultumirile noastre . Primarii au furat si or sa fure intotdeauna, mai mult sau mai putin, totusi JAF si BATAIE DE JOC ca acum n-am vazut si n-am simtit, ca cetatean al acestei localitati, niciodata. Daca nu e inca o lege prin care cetatenii unui oras sa-l demita pe un primar corupt si lacom, ar trebui inventata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nevoie de nicio lege. Din 4 în 4 ani avem posibilitatea sa schimbam primarul dacă nu ne place cum a gestionat urbea. Dar dacă nu participi cu minimum de efort și sa mergi sa votezi atunci vei avea primarul unei minorități. Este ca la 6/49. Nu joci, cu siguranță nu câștigi.

      Ștergere
    2. Aveti perfecta dreptate iar lege exista dupa cum am citit mai sus

      Ștergere
  80. Sunteti idioti? Un dosar in care ti se pune sechestru asigurator pe case e o bagatela?

    RăspundețiȘtergere
  81. Gabi e baiat istetz si e un castig la orice partid s.ar duce.E posibil sa bata palma cu Corcodel ca stiu ca Lungu i.a tras tzeapa ca multor altora.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu Dorule i-ai tras teapa cand ai fugit de la PD.Se aude ca l-ai si inselat. Din cate stiu Gabi are o parere urata despre tine

      Ștergere
    2. Si astazi am vorbit cu Gabi la telefon,iar in ultimul timp ne-am intalnit de mai multe ori.Judeca tu!A,era sa uit si astazi ma intalnesc cu el.

      Ștergere
  82. Vorbe ,barfe,pareri ,intr-un cuvant cam asa este si societatea nehoiana.Scindata,pasionala,partizana,orgolioasa si din aceasta cauza ne-au condus oameni care nu ne merita.Fiecare vrea binele dar in felul lui daca se poate pentru el si ai lui.Cand ajung sus ,isi fac gasca si preseaza unde si cu cine poate.Adepti se vor gasi oricand.Cand am publicat barfa despre Gabi ,am publicat-o pentru ca imi facea placere sa constat ca el exista,ca este viu si nu pentru ca as fi preluat o anume ironie ,a unuia care ar fi vrut sa fie ironic cu el.Oricand si la orice ora ,as face din nou o echipa cu Gabi.Petarde cu 'se strang semnaturi pentru demitere"au darul doar de a mai colora paleta comentariilor ,care oricum in marea lor mnajoritate nu vorbesc despre subiectul pus in discutie.Altii vad catastrofe in Nehoiu, de parca acum a coborat din avion in urbea noastra.Catastrofa a pornit prin anii "94 la Nehoiu.In rest, sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorule baietii zic ca tu esti Nehoiu Barfe.Asa de rau ai ajuns?

      Ștergere
    2. Am auzit si eu de listele alea si nu e barfa.Ar fi bine daca le iese. Poate candidezi chiar tu la primarie important e sa se schimbe ceva ca asa nu se mai poate

      Ștergere
    3. N-as fi vrut sa te laud dar ai punctat frumos de data asta.

      Ștergere
    4. Multumesc pentru apreciere,macar o data.Publicand mesaje pe care altii le ocolesc, mi-am obijnuit cititorii cu critici la adresa mea.Ce ne facem,pentru ca unii pe aici ,spun ca TU sunt EU?

      Ștergere
    5. Doru ai inceput sa vorbesti singur si nu e bine deloc.Ai si cosmaruri?

      Ștergere
    6. Ma,cosmaruri chiar nu am,pe bune.Iti jur ca mai linistit si mai calm ca acum nu am mai fost de mult timp.

      Ștergere
    7. Inseamna ca te-ai impacat cu ideea ca te-au lasat pe afara.Asa sunt si condamnatii aia la moarte calmi si senini

      Ștergere
    8. Nu vorbi de funie in casa spanzuratului ,paraca asa se spune.Ma impac cu ideea ca sunteti cativa in fata mea si asta imi da starea de liniste de care vorbeam.

      Ștergere
    9. Nu prea se intelege.Mai pleaca si altii din PSD?

      Ștergere
    10. Îmi cer scuze dacă ți-am provocat neplăceri legate de speculațiile identităților din spatele unor pseudonime. Intenția mea este aceea de a ma delimita oarecum de enorma masa de anonimi dar fara sa-mi divulg identitatea. Momentan, nu-mi permit acest lux. N-ar fi rau, dupa parerea mea, sa-si creeze mai multi astfel de bloguri sa nu mai apara in comentarii un sir compact de "Anonim".

      Ștergere
  83. Se aude ca pleci de la PSD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se aud multe.Ba ca plec,ba ca sunt dat afara,ba ca nu ma vrea nimeni ,ba ca ma vrea cate cineva."Niciodata sa nu spui niciodata".Nu se stie ,dar sigur voi fi aici,desi mi-ar place sa fiu acolo unde trebuie.In general ,este bine sa fi acolo unde trebuie sau unde esti dorit.

      Ștergere
  84. Ati punctat bine, e bine sa fiti acolo unde trebuie si unde sunteti dorit!

    RăspundețiȘtergere
  85. Vreau telegrafic sa lamuresc niste lucruri daca erau nelamurite: 1. Nu sunt certat cu Doru si nici nu am de gand, confirm ca ne-am intalnit si astazi in public chiar. 2.Am fost suparat pe el si chiar am fost prea dur in declaratii cand a plecat la psd in 2012 si voia sa ia cat mai multi pdl-isti cu el iar eu voiam sa-i tin cu mine. Dar asa e in politica, mai exageram lucrurile important e sa nu ne dusmanim si sa recunoastem cand gresim. 3. In politica se mai intampla sa mai iei si tepe daca te increzi prea mult in promisiuni, eu am luat-o aveti dreptate dar nu de la Doru. 4. In cateva zile optiunea mea politica va fi publica si vizibila sa nu mai fie confuzii. Totusi militez pentru reconciliere locala. S-a mers prea departe, Nehoiu are probleme grele si are nevoie de oamenii care au luat voturi de la cetateni sa-i reprezinte, sa munceasca, sa construiasca, nu sa stea prin salile de judecata. Nu este normal ce se intampla! Gabi S.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări