Să cumpărați mai multă alifie! Poate nu vă ajunge.

Am găsit acest sortiment de cremă pe internet. Și îl aduc în atenția dumneavoastră pentru că mă tem pentru sănătatea unora, mai ales după ce au fost tăvăliți prin praful din Nehoiu imediat după ce oamenii normali și civilizați i-au azvârlit de pe unde își făcuseră culcuș. Și așa acolo era plin de șobolani... lături, mizerie și mulți pureci. Și curve....Ce era acolo!!
Bine că am deratizat eu. Mi-e frică să nu se lase cu ceva complicații acum pentru bieții de ei. Zău așa! Boala asta nu are scăpare, dar măcar vă poate ajuta să duceți o viață normală. Se manifestă prin mâncărimi duse la extrem în partea dorsală (de la statul mult pe banul public probabil!). Ceva de nedescris. Cu sângerări... Eiiii! O adevărată tortură. Nu se tratează sub nicio formă prin muncă cinstită. S-a constatat totuși o ameliorare pentru cei ce pierd nopțile pe blog-ul personal, dându-și comentarii singuri și înjurând copiii oamenilor. Copiii sunt civilizați. Nu își pierd timpul cu toți bolnavii pentru că au STUDII de terminat. Mastere, Istitute diplomatice și mai și muncesc. Chestii pentru oameni cu adevărat de succes, nu pentru paraziți sociali cu frustrări de beizadele (și folosesc acest termen pentru că eu chiar am proprietatea termenilor).
Să lăsăm vorbăria că oamenii ăștia chiar au nevoie de ajutor! Vă arăt eu aici dragii mei cum arată crema și mergeți să o căutați pe unde puteți că eu nu vă dau că nu am avut nevoie de așa ceva. Eu merg cu Dumnezeu înainte. Fără ură. Fără invidie.

* Acest articol (de bun simț, adică fără pornoșaguri) este un pamflet. Tratați-l/vă ca atare!


Comentarii

  1. Astazi cand am coborat in Nehoiu primul lucru de care am fost intrebat a fost:"cand iei PNL?""la cine renunti ?"etc.Vreau sa precizez foarte serios si va rog sa va aduceti aminte ,am incercat aici sa nu ma joc cu cuvintele,sa informez ,sa spun adevarul.Petardele nu sunt in obiceiul meu,pentru ca eu nu ma joc.Daca altii o fac este treaba lor.Poate pentru a duce in derizoriu totul,poate nu cred in nimic si in nimeni,dar eu nu o fac si nu am facut-o niciodata ,chiar daca unora nu le-a placut asta.Stiu ca se fac eforturi disperate de a arata ca toti sunt o apa si-un pamant,ca toti sunt niste nenorociti, niste prosti,numai ca eu nu cred asta.Cred in viitor ,in schimbare ,ca singura alternativa la furaciuni,smecherii,subtilizarea banului public pentru noi si ai nostrii.Eu nu raspund anonimilor din spam,pentru ca nu am partener si atunci ignor.Am mai facut-o dar in situatii cu totul si cu totul speciale, cand se impunea asta.Dupa ce a fost aruncata petarda cu PNL ,au aparut mesaje gen"Ionut zice despre tine""dna Cojocaru zice ""in casa la Manu se discuta"etc intr-o incercare de a ne arunca cuvinte grele unii altora.Nu am facut-o si nu o fac,pentru ca eu nu am nimic cu persoanele invocate, dar nici cu altele.Nu mi-a facut nimeni nicio propunere, iar minciunelele cu "dat afara"pe x sau y sunt tensiuni false si idioate.Daca mergi intr-un partid nu dai afara ci aduni ,altfel pornesti cu stangul si asta arata ca nu ai stofa pentru asa ceva.Detensionezi si nu incordezi o atmosfera.Poate nu as primi pe cine cred ei ca ar trebui sa intre pe usa din dos, prin nu stiu ce alianata ,dar in rest nimic .Asa se face, nu cum au facut unii ,care ramasi in logica de campanie isi vanau proprii membrii.Rezultatul l-am vazut.Acesta stare de spirit demonsrteaza daca mai era nevoie ,ganduri ascunse,actiuni vendeta care otravesc inimile unora.Spun ce am de spus ,dar nu ma incarc cu ura ,am mai spus-o,pentru ca eu vrea sa fac din viata un lucru frumos ,nu un calvar care sa-i macine si pe cei de langa tine .Cu atat mai putin cand este vorba de politica si relativitatea ei.Cei din PNL nu au de ce sa ma urasca pe mine,eu sunt cel care a muncit foarte mult sa-i scape de monstru.Intr-un fel sunt "eliberatorul" pentru multi si vreau sa raman asa.In rest ,sunt unde sunt si am rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie s-o dai afara pe Cojocaru

    RăspundețiȘtergere
  3. De dat afara pe dna ar putea s-o dea doar pietonul sef ,pentru ca celalalt nu are valoare.Cum ceilalti membrii nu mai doresc sa lucreze cu "saracul satului",pentru ca oamenii au prins gustul libertatii si al respectului de sine,ramane doar sa-si administreze averile care au inceput sa iasa la suprafata.Doamne cat a mai "strans"si asta! Daca nu stiti, o sa le scot eu la suprafata,"aveti putintica rabdare".Un exercitiu de imaginatie,eu in PNL negociind protocol de colaborare cu pietonul sef.Interesnat nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea Dorule, nu se poate sa ne faci curiosi si sa ne lasi asa. Nu este frumos. Maine trebuie sa merg la munca, dar nu voi fi in stare de nimic pentru ca nu cred ca voi inchide vre-un ochi in noaptea asta. O sa stau cu ochii pe pereti intrebandu-ma: oare ce-au strans sarmanutii?

      Ștergere
  4. "A luminat multe generatii"!!!!!???"Ti-ai dracu"de prostovani cu aere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presupun ca este replica la ceva ce se afla in spam.

      Ștergere
    2. Pietonu' sau telectualu'? Inclin sa cred ca pietonu' caci dottore oricum nu-si ia profesia in serios. Pentru el este importanta doar imaginea, si puzderia de titluri si titlulete pe care le vaneaza. De cand a pierdut jucaria preferata (directoratul) are un singur obiectiv: VENDETTA.

      Ștergere
  5. Nu mai discut cu prosti. Pa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care ai ba, asa buna parere despre tine? Te-ai molipsit de la blogul academic. Acolo am aflat ca ne impartim in doua categorii si anume in nobilime si pulime, fara sa se specifice criteriile impartirii. Hai pa si tie. Sa-ti fie tacerea usoara!

      Ștergere
  6. "Prosti spun ca invata din propria experienta,eu prefer sa profit de experienta altuia"Atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu din experienta altui prost! Ar fi trist sa profiti de experiente prostesti.

      Ștergere
  7. Ceva se intampla. Lipsa comentariilor de pe bloguri un timp atat de lung prevesteste o furtuna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vor fi multe furtuni.Uite va dau eu o stire.Astazi la Bz am aflat ca "pietonul sef" de Nehoiu o sa ia PNTCD!!!!!????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i știre! Mai există PNT! Credeam ca este istorie sau faci mișto de noi, necunoscătorii?

      Ștergere
    2. Sunteti prost Informat. Eu stiu ca nu l-au dat afara din PNL. Verificati ca este inteles cu Bigiu si nu au facut decat de ochii lumii spectacol

      Ștergere
    3. PNL fara Corcodel ia sub 10% la Nehoiu. La europarlamentare multi au votat PNL pentru fostul primar

      Ștergere
    4. Asa este, s-a vazut asta judecand dupa rezultatul PDL, cand a girat cu numele sau.PNL are oameni,are structuri ,dar sigur ii mai trebuie ceva.Eu stiu ce, dar nu-i treaba mea.Cred ca nici Corco nu se iluzioneaza ca va mai conduce PNL, dupa cate s-au intamplat.

      Ștergere
    5. PNL-ului ii trebuie un lider cu mustață. Fi tu Dorule, cel care ne aduce lumina. Nu ne lăsa în bezna. Observ si tonul moderat, nu mai este pietonul sef, este Corco.

      Ștergere
    6. Nu eu sunt acela care se zbate sa-si achizitioneze un partid.In ce ma priveste am mai spus ce am avut de spus, cu privire la partide si oamenii care le compun.

      Ștergere
    7. PS.Sa nu credeti ca nu am observat ironia ,dar nu ma atinge.La experienta mea,am cam vazut ce le poate piele tuturor.Daca am mai fost si eu tras in piept de cate un fraerica, nu inseamna ca mi-am pierdut luciditatea.

      Ștergere
    8. Daca ai fost tras in piept de "fraerici", tu ce poti fi?

      Ștergere
    9. Un fraer evident, dar pentru simplu fapt ca eu am fost de cuvant si am facut greseala ,nu o singura data ,sa cred in anumiti oameni.

      Ștergere
  9. Am mai spus asta si repet,eu nu fac "misto"niciodata de cititorii mei,chiar si atunci cand unii au atitudini tendentioase.Este o stire pe care am auzito pe o terasa in Bz, care este frecventata de oameni din sfera afacerilor si politica.Am mai auzit acolo si lucruri mult mai tari despre anumiti oameni din Nehoiu, dar mi s-au parut prea bombastice,asa ca nu le dezvalui.Este totusi vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu face nimeni "de ochii lumii"intelegeri de acestea,dar nu este exclusa o reevaluare.S-au vazut lucruri si mai si.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări