In sedinta Consiliului Local- Nehoiu de ieri!

Ieri, in sedinta Consiliului Local Nehoiu, au fost aprobate doua proiecte de hotarare importante care vin dupa o alta hotarare importanta aprobata luna trecuta si anume reabilitarea strazilor din orasul Nehoiu. In sedinta de ieri a fost aprobata reabilitarea si modernizarea Casei de Cultura Gheorghe Baiculescu- proiect prin care consiliul local reintra in joc in sensul ca au prins din nou finantarea. Cealalta  hotarare se refera la modernizarea bazei  sportive de la stadionul orasului. Daca finantare exista, mai ramane sa le vedem finalizate si speram sa se intample asta cat mai repede.

Comentarii

  1. Pana acum de ce nu s a facut nimic ??? De promisiuni facute inainte de alegeri suntem satui.. pt dvs mult respect si speram sa veniti in fruntea nehoienilor ... dar din partea dreapta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am criticat deseori actuala administratie,dar nu aveam cum sa nu semnalez asemenea obiective importante pentru orasul nostru.Daca ele vor venii si nu avem de ce sa ne indoim de asta, nu poate decat sa ne bucure.Nu sunt un sceptic chiar daca am un acut simt critic,sunt optimist pentru ca altfel nu se poate.Am mai vorbit si a facut-o si presa judeteana, de gaurile din bugetul local ale fostei administratii, asa ca nu este deloc tarziu dac se intampla sa se realizeze aceste hotarari.Stiti ca eu am criticat anul trecut pierderea finantarii de la Casa de Cultura,asa ca nu este un proiect inceput de fosta administratie cum cred unii.Daca celalalt si-a propus sa faca drumuri si nu le-a facut,nu inseamna ca daca le fac acum, sunt proiectele celuilalt,fara sa mai spunem ca ar fi avut timp douazeci de ani.Daca se fac nu cred ca mai conteaza de cine,iar de facut mai sunt muuuulte de facut,abia de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca ati mai asfaltat si Vl Nehoiului Chiar daca stiati ca urmeaza sa spargeti asfaltul Parca e sti Dorel din celebra reclama Singura diferenta e ca inca nu ai nimerit cablul de inalta tensiune

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca ati asfaltat si drumul de la Podu Negru la Gura Techi??/

    RăspundețiȘtergere
  5. Drumul de pe Valea Nehoiului se va reabilita dupa ce constructorul va termina lucrarile de apa si canal acolo.Intra in obligatiile constructorului sa faca asta si pe banii lui .Asa prevede contractul.Aveti multa dreptate, dar sunt lucrari si institutii diferite si este greu sa armonizezi lucrarile.Despre drumul de la Gura Teghii, va pot spune ca am votat proiectele,sunt prevazute lucrarile,numai ca eu nu sunt decidentul ci altcineva.Cu siguranta urmaresc acest lucru, dar am mai spus-o,atat imi permite pozitia mea deocamdata.Daca as avea o pozitie decisiva si as fi un decident,va rog sa ma credeti altfel ar sta lucrurile, va asigur.Functie de ce se va intampla,voi lua si eu o decizie pe care am sa o anunt la timpul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot pune pariu, fara emotii, ca drumul judetean de la Podu Negru la Furtunesti se va asfalta in primavara dinaintea alegerilor locale din 2016. Sper totusi sa nu conteze pentru cei care se vor bate cu pumnul in piept ca au faurit asa o realizare mareata.

      Ștergere
    2. Prefer ca lucrurile sa stea asa cum sunt decat "Proiect Nehoiu" sa aiba o pozitie decisiva si sa fie un decident. Doamne ai grija de noi, oropsitii, si da-i lui "Proiect Nehoiu" puterea de a lua decizii intelepte pentru el cat si pentru comunitate, la timpul potrivit.

      Ștergere
    3. Apreciez ironia fina,dar lucrurile cam asa stau.Imi doresc ca si dvoastra sa avem un oras frumos, din pacate atat pot face eu.

      Ștergere
  6. Drumul pe Vale Nehoiului va fi facut de firma cu care sa negoiat cu garantia de 20% se stie PRODFOR doar bate la usa campania electorala. si sa mai turnam o spuma de asfalt sa scoatem ochi la electorat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Drumul de pe VN nu se asfalteaza de primaria Nehoiu ci de catre Cj.In alegerile ce bat la usa interesele sunt diferite si va fi dificil.Vor fi niste alegeri de care pe care,asa ca nu se potriveste logica dvoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai dreptate. Inaintea alegerilor prezidentiale nu se vor cheltui bani in teritoriu in beneficiul cetateanului-alegator. Fiecare tabara mizeaza pe "investitiile anterioare" adica pe primari.

      Ștergere
  8. In fond mandatul are patru ani si la sfarsit de mandat se trage linie.Actualul proiect care se deruleaza astazi in Nehoiu a inceput in 2009,cu studiu de fezabilitate,proiect si acum executie.Unde ar fi norocul sa avem la fiecare scrutin electoral cate o investitie noua.Daca se face in interiorul mandatului atunci este bine,nu avem de-a face cu o promisiune neonorata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări