Dupa doi ani

Astazi se implinesc doi ani de cand la Nehoiu s-a produs schimbarea care a produs atata durere unei familii, convinsa si azi, ca si atunci, ca i se cuvine totul. Devenind simplu cetatean, Sandu gusta si el din micile mizerii pe care le facea altora si nu au fost putini la numar. In general aceia care nu-i premareau "realizarile". Pentru unii au fost mici mizerii, dar pentru altii au fost destine schimbate, proprietati furate si destine modificate, ca doar n-o sa ne amintim de frumusetea drumurilor din timpul stapanirii lui Sandu si a bunei armonii din societatea nehoiana. Din pacate, unele apucaturi nici astazi nu au disparut, dar ele nu mai au amplitudinea de pana acum doi ani. Nu ca ce se intampla acum imi umple sufletul de bucurie si de mandrie. Dar mandatul este doar la jumatate. Sa vedem si sa tragem linie. Nu voi ezita sa trag si de data asta, indiferent ca le convine unora sau nu. Lui Sandu i-am tras-o!

Comentarii

  1. Proiect Nehoiu9 iunie 2014, 14:06

    Situatia mea nu este una pe care mi-am dorit-o.Situatia mea politic vorbind,dar desi este asa,nu-mi pare rau ca am scapat Nehoiu de un tiran si care-i bucura doar pe cei care-i mancau din palma.Am auzit si am vazut multi nemultumiti de actualul ,dar la intrebarea "daca ar fi maine alegeri cu cine ati vota din ei doi ?"mi s-a raspuns indubitabil ca nu cu piticul.Nu ar mai vota nici cei care-i mancau din palma,asa ca lasati-ma cu reveriile eftine.Pentru publicul larg chiar daca nu a facut mai nimic,nici nu i-a umilit cum o facea Sandu.Va multumesc pentru cuvintele frumoase .Impartirea Nehoiului in "ori esti cu mine, ori esti impotriva"se vede si din comentariile pe care le-am primit,dar nici nu v-am vazut curajosilor iesind sa-l sustineti pe Kimir Sandu la ultimile alegeri.Sa nu credeti stimabililor ca la urmatoarele alegeri se va da o lupta in care va fi votat cel care a furat mai putin.Am auzit ca se plange ca nu este servit "ca la carte"dar a uitat cand pe unul ca mine pur si simplu l-a izgonit din Nehoiu cu firma,ca ma tinea 30 de zile sa-mi dea o hartie ca locuiesc la adresa x.Poate voi care a veti aspiratia piticului vi se parea normal ,dar oamenilor asemenea mie nu si nu au fost multi.Nu-mi reprosati mie ca l-am dat jos ,ca doar nu ati luat atitudine civica atunci cand si fostul si actualul ma umilea ,doar pentru faptul ca eu spre deosebire de multi ,eu vorbesc,eu iau atitudine.Daca eram pupincurist eram bine merci,daca pupam fundul lui Lungu asa cum ati facut-o multi dintre voi cu Sandu ,alta era situatia.Eu am vorbit si pe vremea lui Sandu si pe vremea lui Lungu.Eu nu am fost si nu voi fi doar un simp[lu lipitor de afise, desi am lipit foarte multe sau destule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă luciditate, cât altruism. Ești minunat. Îmi vine să te mănânc. Cu fulgi cu tot.

      Ștergere
    2. si nu te intrebi de ce nu esti niciodata in "situatia pe care ti-ai dorit-o?"...nu cumva matale vrei si cu aia in dos si cu sufletul in rai?

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Invidios dar nu hot,invidios dar nu prost si as putea continua asa mult si bine.

      Ștergere
    2. Observ că ai continuat totuși cu două "anonime". Asta cum se numește?
      Şmechereăla!

      Ștergere
  3. Chiar daca nu s-au schimbat prea multe in Nehoiu in doi ani ,poate din motive obiective,s-a produs o schimbare epocala,au picat corcodeii.Oamenii sunt mai linistiti,fara tirania piticului si megalomania puiului de pitic.S-a vazut la alegeri,ca in mod rusinos,dupa ce a stapanit Nehoiu 20 de ani,a obtinut 300 de voturi,care sunt mai degraba ale vechilor PD-Listi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă dreptate ai Dorule! Să-nțeleg că l-ai votat pe puiul piticului! Oi fi și tu vreun spartan!

      Ștergere
  4. Este corect ce ai spus mai sus Doru si eu care nu sunt multumita de cum este Nehoiu nu as mai vota Corcodel.Ce Nehoiu sta doar in Corcodel ?Doamne fereste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta da noutate. Doruțule știam că ești curvă dar una masculină. Să te dai și de genul feminin este de-a dreptul odios. Ar trebui să te lași de politică și să te apuci de muzică.

      Ștergere
    2. "09.06.2014 18:02
      Asta da noutate. Doruțule știam că ești curvă dar una masculină. Să te dai și de genul feminin este de-a dreptul odios. Ar trebui să te lași de politică și să te apuci de muzică."

      P-ăsta de ce nu-l publici curajosule? Ce n-are limită de bun simț!

      Ștergere
  5. Am publicat ca nimeni altul comentariile care-mi erau ostile, dar in limitele bunului simt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru asta ai o bilă albă. Vezi, nu te ostilizez fără motiv.

      Ștergere
    2. Hai, nu-ți fie frică de dialog. Ești surprins? Asta-i bine. E foarte bine.

      Ștergere
    3. Şi ca să te zvârcolești în noaptea asta află că nu sunt puiul piticului.

      Ștergere
  6. Bogati si nefericiti.Asa sunt cei doi corcodei.Printisorul are un risc crescut de a suferi de boli mintale si asta din cauza banilor.Cum i a mijit mustata cum ia dat tacsu cu banii pe la gura.Teama de esec, de singuratatea care ii inconjoara le dezvolta fobii.Acesti oameni au nenorocit orasul nostru.16 ani primar + 4 vice, faceti socoteala si vedeti cati ani v au mancat din viata cesti tirani.Imi amintesc tirania primarului, nu am uitat o si cred ca multi si au facut cruce ca au scapat de el.
    PRIMARUL CU N. AMANTE.sa i fie rusine de ceea ce a facut, cate familii a distrus, cum asmutea fratii intre ei, rudele , cum vorbea angajatilor, cum stateai la usa lui pentru o hartie care era OBLIGAT PRIN LEGE SA O ELIBEREZE.Salariatii primariei erau sclavi la el si la fisu acasa..mi ar trebui ceva timp sa stau sa scriu tot ce faceau salariatii, obligati fiind de acest moldovean care a venit in gumari de la ,,Cuca Macaii.,,
    Nehoienii au luat o decizie acum 2 ani, vor lua alta peste 2 ani, indiefrent de ce vrea Corcodel inapoi nici dracu nu il mai vrea.Iar fisu e de 3 ori mai al naibii decat tacsu, il cunosc f bine.
    Sper sa terminam cu acestia doi care nu mai inseamna nimic ptr oras si sa vb de ceea ce face actualul primar, bune sau rele.
    O zi buna va doresc!
    D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Începi să-ți revii Dorule. Măcar ai semnat D.

      Ștergere
    2. Plus stampila binecunoscuta:"o zi buna va doresc"!

      Ștergere
  7. Dragii mei nu va mai obositi sa-mi trimiteti injuraturi ,pentru ca ele nu mai au de mult efect pentru mine.Credeam ca putem dialoga pe principii ,pe idei daca aveti ,asa ca nu are cum sa aiba efectul pe care-l doriti pentru mine.Valabil pentru toate gastile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai vorbit urat de domnu primar si stiu sigur ca o sa ai necazuri

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite v-am satisfacut pofta si v-am publicat,dar sincer crezi ca-mi pasa?Inteleg ca sunteti un sfatuitor al actualului insa nu stiti cum sa-l consiliati mai bine sa scapati de mine,sau sa credeti ca mi-ati face un mare rau?Situatia este ridicula pur si simplu si nu pentru mine ,va rog sa ma credeti.Si dintr-o parte si din cealalta vin astfel de" amenintari"care ma fac sa zanbesc.Mi-e teama c-o sa planga ambele tabere daca exista ,desi par ca ar exista.Vedeti-va totusi de necazurile voastre ,pentru ca se pare nu sunt putine.Pana la urma pentru mine este distractie,iar daca esti consultant politic da-ti repede demisia.Probabil vreti sa vedeti "sange",o sa vedeti !

    RăspundețiȘtergere
  10. Vedem noi al cui e sangele. Distreaza-te cat mai poti

    RăspundețiȘtergere
  11. Am obosit eu de cand tot ma dati afara ,si-mi este sincer mila sa vad ca singura mangaiere care va mai ramas, este amenintarea sub anonimat.Ma amuza faptul ca toate taberele se simt amenintate, fara ca eu sa fac ceva,fara sa inteprind ceva ,poate doar de frica ca ei stiu ce pot ,dar deocamdata nu au de ce sa se teama "sunt Ionel cel cuminte"."Multumeste-te cu ce agonisesti fara munca si lasa-mi macar soarele meu" parca Diogene catre Alexandru.Unii se cred mai destepti decat ceilalti ,asa ca imi trimit mesaje ,chipurile in numele celorlalti.Doamne ce rau au ajuns unii ,nici macar verde in fata nu au curajul sa mi-o spuna.Parca ii si vad pe unii cum spun "principil meu este .."sau "eu ii spun omului in fata" ,adevarul ca mi-e mila.Trebuie sa recunosc ca am avut totusi privilegiul de a primii mesaje de la oameni care chiar m-au facut sa explic,poate si sa rosesc(doar pentru lucrurile gresit intelese) ,dar injuraturilor nu le raspund, decat asa cum i-am raspuns lui Sandu in seara alegerilor ,cu aplauze demne de dispret.Pai ma vedeti voi pe mine,ca trebuie sa-i spun ceva unuia din astia si o fac sub anonimat?Asta pentru ca tot ma acuza unii ca eu raspund la mesaje scrise de mine sub anonimat,asa cum o fac "prietenii mei"la cantatul de aur al cocosilor.Sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar la comentariul in care vorbeam despre principii de ce nu ai raspuns si de ce nu l-ai publicat domnule? Stiu, pentru ca ai rosit si nu ca nu ai fost inteles ci tocmai pentru ca mai sunt unii care te-au inteles prea bine. Faptul ca ti-e frica de adevar si nu publici in loc sa explici daca ai ce, indica si starea ta de frica. Si daca eu mi-am pierdut timpul sa-ti spun ca nu ai principii sunt multi care stiu si ei dar nu-si mai pierd timpul sa-ti spuna! De tine nu te poti ascunde...

      Ștergere
  12. Ti-am citit blogul mai intai din interes si acu din mila. Iti raspunzi singur si vorbesti singur. Dai raspunsuri la comentarii care nu exista. Esti mort politic izolat. Daca tu zici ca te distrezi cand esti de plans ai mari probleme si trebuie cineva sa-ti spuna. Intreaba-i pe cei apropiati poate familia si vezi ce parere au.

    RăspundețiȘtergere
  13. Babilonia cu Spitalul Nehoiu continuă. Astăzi, episodul 3.
    Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
    0 voturi • 14 vizualizari • 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

    Similare
    Dispută tranşată, pacient vindecat! Uite cum s-a rezolvat războiul Scutaru-Vasilescu!
    Demagogie cu paturile din Spitalul Nehoiu
    Scutaru iese la atac! Liberalul îi dă cu tifla lui Ponta
    „Am înţeles că n-am înţeles nimic!” . Acesta pare a fi motto-ul şedinţei de marţi de la Instituţia Prefectului care a avut ca scop deblocarea situaţiei apărute în urma intenţiei CJAS Buzău de a propune desfiinţarea a nouă paturi din Spitalul Orăşenesc Nehoiu.

    Medierea făcută de prefectul judeţului, Maria Buleandră, care i-a adus la masa discuţiilor pe preşedintele - director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Buzău, Corneliu Vasilescu, şi pe directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Daniela Dumitru a rămas, în practică, fără rezultat. Soluţia, agreată în timpul discuţiilor de ambele părţi, a fost aceea ca fiecare spital din judeţ, mai puţin Spitalul Judeţean, să cedeze câte un pat, astfel încât, prin realocare, Spitalului Orăşenesc Nehoiu să îi fie redus doar un pat din totalul de 119.

    Înţelegerea urma să fie consfinţită, miercuri, în cadrul unei şedinţe a comisiei mite CJAS-DSP, şedinţă în care lucrurile au luat o nouă turnură. Practic, reprezentanţii CJAS Buzău, patru la număr (Corneliu Vasilescu, Simona Anghel, Paula Grigore şi Florentina Murariu), au votat o altă realocare, în timp ce delegaţii DSP, în număr de trei (Daniela Dumitru, Venera Acsinte şi Celine Toader), au votat pentru tăierea unui singur pat din aşezământul medical de la Nehoiu.

    În urma acestui vot, Spitalul Orăşenesc Nehoiu va rămâne fără 8 paturi din cele 119 existente ceea ce, automat, înseamnă reducerea sumelor alocate prin contractul cu CJAS cu circa 400 000 de lei. Situaţia creată pune în pericol însăşi funcţionarea spitalului care deserveşte populaţia de pe Valea Buzăului.

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,aplauze demne de dispret,, daca erau aplauzele tale intelegi ca tu esti demn de dispret

    RăspundețiȘtergere
  15. Informaţii dosar

    Informaţii generale

    Părţi

    Şedinţe

    Căi atac

    Citare prin publicitate

    Informaţii generale
    Nr. unic (nr. format vechi) : 2878/114/2013
    Data inregistrarii 09.05.2013
    Data ultimei modificari: 10.06.2014
    Sectie: Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal
    Materie: Contencios administrativ şi fiscal
    Obiect: pretentii acţiune în regres
    Stadiu procesual: Fond

    Părţi
    Nume Calitate parte
    ORAŞUL NEHOIU Reclamant
    PRIMĂRIA ORAŞULUI NEHOIU Reclamant
    CORCODEL ALEXANDRU Pârât
    CORCODEL CLAUDIU Pârât
    GRUPUL ŞCOLAR TEHNIC NEHOIU Pârât
    DIRECŢIA GENERALĂ A FINANŢELOR PUBLICE - TREZORERIA BUZĂU Pârât

    Şedinţe
    23.06.2014
    Ora estimata: 09:00
    Complet: CAF6
    Tip solutie:
    Solutia pe scurt:
    Document:

    06.06.2014
    Ora estimata: 09:00
    Complet: CAF6
    Tip solutie: Amână cauza
    Solutia pe scurt: Respinge excepţia decăderii din dreptul de a depune precizări asupra cauzei invocată de către pârâtul Corcodel Claudiu şi pârâta DGRFP Galaţi prin AJFP Buzău ca fiind neîntemeiată. Respinge ca fiind neîntemeiată excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune invocdată de către pârâţii Corcodel Claudiu şi Corcodel Alexandru. Respinge ca fiind neîntemeiată excepţia lipsei calităţii procesual active a primăriei oraş Nehoiu invocată de către pârâtul Corcodel Claudiu. Respinge excepţia lipsei calităţii procesual pasive a pârâtului Corcodel Claudiu , ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei calităţii procesual pasive a pârâtului Corcodel Alexandru ca fiind neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei calităţii procesual pasive a DGRFP Serviciul de Trezorerie Buzău . Admite excepţia invocată de pârâtul Corcodel Alexandru privind inadmisibilitatea cererii de chemare în garanţie formulată de către pârâtul Liceul tehnic N. Iorga ( fostul GRup Şcolar tehnic Nehoiu ) . Cu recurs odată cu fondul. termen 23.06.2014 pentru când vor fi citate părţile.
    Document: Încheiere de şedinţă 06.06.2014

    alte informatii se gasesc pe net- tribunal Buzau unde este pe rol si procesul cu sechestru asigurator al fiului

    RăspundețiȘtergere
  16. Cel care iti trimite mesaje urate la adresa familiei tale cu diminutive si alte uratenii este nimeni altul decat Manu si profesorul distrat.Unul dint-o tabara altul din cealalata tabara cum ai intuit si tu.Atentie mare !

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai Doule, cum dracu rezisti cu atatia prosti? Sunt atat de multi prosti in jurul tau incat nici nu sti ce mare poti sa pari intre ei! MARE OM esti si vei fi mereu! Te-am condamnat cand am vazut ca ai intrat in politica. La Nehoiu e o mare mocirla de gainari, smenari si oligofreni! PSD PNL PDL au si oameni ok, simpli militanti dar sunt condusi de niste cretini! Ori iesi primar si faci curat ori renunta la politica definitiv si traieste-ti viata altfel. Nu are rost sa te mai complici in mocirla cu porci!
    PS: Chiar daca esti in PSD iti spun. NU IL SUPORT PE LUNGU! AI sute ca mine care oricand vor fi in spatele tau si aduc alte sute dupa ei. Dar doar pentru tine. Noi cu Lungu nu votam iar pe Corcodel il vrem trimis de unde a venit cu tot cu fi-su ala turbat! Ai dat unu cu burta de pamant! Mai punem noi de data asta un primar jos dar urca-te tu pe cadavrele lor si hai sa facem dracu ceva !

    RăspundețiȘtergere
  18. Stiu si asta si nu ma intereseaza ,dar......ma opresc aici.

    RăspundețiȘtergere
  19. O sa facem multe desi am crezut ca momentul ideal de a face un pic lucrurile sa mearga a fost 2012.M-am inselat.Nu aveam de unde sa stiu ca lucrurile iau o asemenea turnura.Nu am putut sa ma aliniez in spatele unor atitudini si fapte de neanteles.Cu toate acestea nu-mi pare rau ca am reusit sa scapam de un om care a imbolnavit Nehoiu.Am crezut ca numai cu pace si blandete se poate ajunge la o reconciliere.nehoiu sufera pentru ca o mana de oameni au terorizat comunitatea prin practici de politie politica,nepotism ,afaceri necurate parca tocmai facute cu scopul de al face pe om sa spuna "toti sunteti la fel".Daca as fi convins ca asa este, chiar mi-as vedea de treburile mele,dar nu cred.Cred in schimbare cred intr-o atmosfera prietenoasa la Nehoiu.Totul trebuie sa se poata gasi dirijorul care sa dea tonul.Asa este, peste tot sunt oameni absolut seriosi si corecti si in PNL si in PSD.

    RăspundețiȘtergere
  20. IN SFARSIT CORCODEL ALEXANDRU A FOST EXCLUS DIN PNL !!!
    URMEAZA FIUL CA SA NE LINISTIM CU NEBUNII CARE FAC RECLAMATII ANONIME PESTE TOT SI AMENINTA DE PE UN BLOG.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu poti fi membru PNL si sa faci campanie PDL.Este inadmisibil.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nici presedinte PDL inainte sa fi membru PDL si sa transmiti prin blog ca ai pretentii sa faci aliante cu cine vrei tu. PNL nu face aliante cu blogeri. Corcodei la munca baieti nu la conducere!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mai Doru,ce are ma Marius Urjan de sta beat in baruri si te blesteama mereu ..eu stiu ca tu vroiai sa-l pui nustiu ce Director la Hidro...mare hahalera s-a lins de tot pe bot si am auzit ca rad cei din primarie de el ..pai el e de nasul tau mai cu atitudinea asta ..face familia de ras si pe toti inginerii...daca nu isi revine nici nu-l mai salut pe strada cine se crede el?e un mic nimic ...cica toata ziua sta pe blogul tau sa te injure ..mai mai ce om.se lauda in pizerie la un asazis prieten ce ti-a mai scris el acolo

    RăspundețiȘtergere
  24. Este un tip "curajos"si cam la atat se rezuma viata lui.Nu este singurul care are astfel de indeledniciri.Comentariile au rolul de a incuraja dezbateri,unii insa in pana de idei ,recurg doar la reflexul animalic care-i domina.Trebuie sa bifeze si ei ceva la capitolul "realizarile zilei"sau vietii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Urjan il injura si pe Claudiu pe blogul lui trimitandu-i niste comentarii f obscene. vezi daca te lauzi aiurea la bautura...dee. Atata poate si il duce capu, atata face si el

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări