ALEXANDRU CORCODEL-OUT DIN PNL !

                    
Ieri forul judetean de conducere al PNL Buzau, a votat excluderea din organizatie a fostului primar al orasului Nehoiu - Alexandru Corcodel. Probabil PNL-ul nu a putut trece peste faptul ca A.C a facut anticampanie organizatiei din care facea parte. Asta este "painea se mananca randuri" iar pentru ca tot veni vorba de paine, aceasta este foarte amara in opozitie. Nu este o problema cand imbatranesti , totul este sa imbatranesti frumos. Unii oameni stiu sa faca asta, altii nu. Stirea desi are importanta ei, nici macar nu se poate inscrie la rubrica "bombita de la Nehoi' ". Urmeaza sa plece si din Consiliul Local Nehoiu, chiar la prima sedinta din  luna aceasta (nu este exclus si o extraordinara). Vorba aceea: "dreptate pana la capat". Orgolios cum este, nu cred ca o sa rateze Lungu sa nu si-l  puna la butoniera.

Comentarii

  1. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. , Lungu este creatia lui Corcodel , el l-a scos din halat si Dacie si i-a creat conditiile de-a ajuns unde este. Nu stiu cata anticampanie a facut PNL-ului, mai degraba NU a facut campanie PNL-ului, alegand sa-si sustina fiul. PNL-ul uita cati senatori, deputati , si alte somitati isi datoreaza cateva mii de voturi lui Alexandru Corcodel. Marsavie , tradare, dezinformare si manipulare , cam asa as caracteriza politica nehoiana. Am mai zis-o intr-un comment : o sa va iasa pe nas Lungu...si a inceput cu cine nimeni nu se astepta, si va continua cu oricine are el senzatia ca-i este adversar, pentru ca nu are scrupule, ii lipseste eleganta, capacitate materiala are si nici prost nu e. E doar omul banilor si atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei,l-a dat PNL-ul nu Lungu.Mie mi-a iesit pe nas, dar asta-i altceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-am referit strict la d-stra,. ci la nehoieni in general. Si cata vreme PNL-ul Nehoiu e la butoniera lui Lungu, cam tot aia e... Iar daca as vrea sa ma refer strict la d-stra, as zice doar ca ati avut de-a face si stiti ce am dreptate cand il vad astfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicio problema,doar ca ma regaseam si eu in analiza dvoastra si atat.Cand se spun lucruri veridice, ele trebuiesc cunoscute.Asta am facut si eu.Corect surprins totul.

      Ștergere
  4. CAINELE MOARE DE BATRAN,SI..............DE GRIJA ALTUIA

    RăspundețiȘtergere
  5. LASA CA NE SCOATE PSD-ul LA MAL

    RăspundețiȘtergere
  6. Dorule nu ne-am mai vazut de multi ani dar cand am citit ce scrii nu mi-a venit sa cred. Nu mai esti tu cel de alta data. Am vorbit cu cunoscuti si mi-au zis ca ai probleme de sanatate. Imi pare rau ca ai ajuns asa plin de ura si de rautate. Toata lumea se distreaza de pornirile tale si nu iti spune nimeni ca oamenii sant razatori. Ai grija de tine si de familie. Nu-ti zic deocamdata cine sant ca imi e teama sa nu mi-o iei in nume de rau si sa ma urasti si pe mine. Vorbim vara asta daca iti revii ca trec prin zona

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mult ma bucur ca nu m-ai uitat,cand treci prin Nehoiu sa vi sa ma vezi.Apropo,nu ne-am vazut de atata timp si ultima data te pregateai sa-ti dai examenul de capacitate.L-ai luat ?Nu aveai cum, doar te pregatea un doctorand.Nu-ti face probleme eu nu urasc pe nimeni, doar ca uneori ma apuca mila si dispretuiesc prostii cu pretentii academice.Stiu ca atunci cand ne-am vazut ultima data ,dispretuiai hotii la fel ca si mine.Nu-i dispretuiai pe cei bolnavi,erai un om cu frica de Dumnezeu si nu voiai sa pice pe copiii tai sau familia ta.Sper ca nu ai devenit un neom fara frica de Dumnezeu ,pentru ca daca este asa ,nu ai ce cauta in preajma mea.Sa sti ca doar prostii rad de mine.Sunt intr-o perioada infloritoare a vietii mele,atat eu cat si familia mea.Nu ai inteles bine ,nu de mine rade lumea cum si ce scriu, sunt altii demni de asta.Sa sti ca eu nu am dosare penale,nu sunt anchetat,intr-un cuvant nu am probleme cu justitia si sa stai linistit ca nici nu o sa am.Te imbratisez cu mult drag si abia astept sa ne vedem ,sa vezi ce surpriza am pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am recunoscut si eu stilul pamfletar... :)) deh, nu a invatzat nimic din experienta cu valoarea numelui. Nu l-ai invatzat pe cand aveati o relatie umana, doi oameni , la cafea, ca , din experienta proprie, daca arunci cu noroi n-ai cum sa nu te stropesti ?! E crud tare , iar pozitia de start nu e deloc de pole position...are mult de recuperat, nu realizeaza ca-i cu tricicleta in formula 1...si tocmai i-a picat o roata . Daca ar fi dobandit pe bune ceea ce are ar fi realizat ca ceea ce crede nu face doi bani. Se numeste maturitate. Si bun simtz.

      Ștergere
  8. Disperarile DOCTORULUI CONSPECT alias C.C-itul
    Dragi cititori ai blogului de frustrat COTIDIAN DE NEHOIU
    Va rog sa ma intelegeti ca am ajuns in culmea disperarii.Tata a fost dat afara din partid (P.N.L),iar acum trebuie sa-mi disput suprematia cu el in minuscula organizatie PDL Nehoiu care detine actualmente circa 6 membrii (toti frustrati ca mine).Sunt disperat si am inceput sa jignesc oamenii mult mai scoliti decat mine.
    Ce sa-i faci? Asta sunt eu.
    Ce credeati , ca din sef de cotetari reuseam vreodata sa devin o valoare?
    La scoala, ca doar sunt doctoras in matematica, in timpul orelor pun copiii sa conspecteze la matematica iar eu ma joc pe tableta de-a masinutele sau socializez pe facebook.
    Avand foarte mult timp liber fac jalbe la Ispectoratul Scolar Judetean BUZAU.La ultima jalba m-am enervat si am semnat V.G.
    Pe blog eu spun ca fac pamflet , dar nu cunosc semnificatia cuvantului.
    Incerc totusi sa fiu , pret de cateva clipe lucid si sa va spun adevarul .
    Cand tata m-a titularizat pentru o zi la Liceul CFR Buzau eu obtinusem la titularizare nota 5,25. Orbit de furie ca Doctorul in Inginerie mecanica a luat prima nota pe judet la examenul de titularizare (8,87)m-am enervat si am inceput sa-l jignesc si sa scriu minciuni despre el.
    Trebuie sa recunosc ca in anul 2009 am locuit in apartamentul lui la Bucuresti timp de 2 saptamani si ca rasplata i-am rupt patul .Asa sunt eu, uit repede.Am impresia ca totul mi se cuvine.
    Si pentru ca tot sunt la capitolul "adevaruri"retineti: C.G este absolvent al Univ.Politehnica Bucuresti-Sef de promotie, este Doctor in Stiinte ingineresti-Domeniul Inginerie Mecanica; a absolvit doctoratul in 3 ani si nu in 7 ca mine.
    Eu am crezut ca in momentul in care m-a pus tata director la liceu cu "buricul verde" voi imparati lumea.
    Si astazi plang dupa functie.Cand d-na Florina Stoian m-a demis din functia de director pt. ca am trimis elevii pe stadion la mitingul electoral PNL in timpul orelor de cursuri , tata era pe cai mari la PNL si din inculta si educatoare analfabeta n-o scoteam.Si ce credeti? Astazi suntem colegi de partid.Era normal sa ne aliem, doar suntem de aceeasi valoare.
    As mai avea multe de spus dar frustrarile ma apasa si mi-am pierdut lucididatea.Promit ca revin si va voi dezvalui pana la capat adevarul despre mine.

    Cu multa sinceritate,
    Dr. Conspect
    P.S1. Eu seman vant........
    P.S.2. Data viitoare va voi dezvalui cum l-am titularizat ilegal pe profesoru' vopsitor-tinichigiu ( absolvent de S.H)(a se citi Spiru Haret nu Secound Hand)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum s-a răcorit un pic afară cum ai început să scrii sub anonimat. Las-o baltă Dorule că devii din ce în ce mai ridicol.

      Ștergere
    2. Da media la bac?

      Ștergere
  9. hmm Baiatu meu e doctor Ce ma georgeleeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  10. Primesc tot felul de mesaje gen "ai vazut ce ti-a facut Corcodeii?","te-ai saturat de Corcodei""ti-am zis noi"sau "ti-am zis eu" etc.Mai mult ,inteleg ca si actualul imi trimite astfel de mesaje ,vaz Doamne cat de mult m-am inselat eu.Ei bine ,tuturor le raspund ca ,daca ar fi sa o iau de la capat as proceda la fel.Nu pornesc de la premiza ca toti adversarii mei cu care intru in contact ,sunt niste jigodii.Faptul ca un prost cu aere de titrat ,crede ca asa va ajunge in varf ,aruncand cu noroi in stanga si in dreapta ,dar mai ales in membrii familiiei mele neimplicati politic ,nu inseamna ca eu sunt cel care a pierdut.Filozofia mea de viata are in centrul ei urmatoarele"prietenii vin ,e mai greu sa-i pastrezi".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe prieteni nu conta niciodata, pe dusmani de fiecare data ! Iar oricare din prietenii de care te-ai folosit candva, iti poate deveni oricand dusman.

      Ștergere
  11. Nu stiu cat de mult a castigat PNL prin excluderea d-lui Corcodel , insa sunt convins ca nehoienii ar castiga mult mai mult prin excluderea actualului primar (cu p mic si f mic ) de acolo de unde nu-i e locul. Cu exceptia faptului ca a concesionat pasunile , ca atribuie contracte celor din anturajul sau, ca a investit in stadion doar pentru a avea ce cumpara, ca gestioneaza mizeria , la propriu , creeata in oras de lucrari contractate pe vremea fostului, ca nimeni altul de ineficient , ca a concediat din primarie pe cei de care avea el nevoie mai putin dar care aveau nevoie mai mult de salariu, ceilalti inghesuindu-se sa-i dea limbi in fund ( vulgaritatea isi are rostul ei, ea exprima mizeria gestului ) la fel ca fostului, caruia dealtfel ar trebui sa-i fie recunoscatori ca pe langa faptul ca i-a angajat le-a adus si facultate in Nehoiu ca sa-i faca inspectori si sa le dubleze salariile... dati-mi un exemplu macar de o actiune / realizare concreta ! A fost schimbare de dragul schimbarii si astept argumente in masura a ma contrazice !

    RăspundețiȘtergere
  12. Aproape frumoasa analiza dvoastra, mai putin continutul primelor doua randuri unde fatalmente vorbiti de un rau mai mic decat celalat,dar raul tot rau ramane.Faptul ca dati ascultare scriierilor unui individ care are multe motive pentru a dori sa se intoarca la "stana",asta nu inseamna ca este si adevarat ce spune.In scurt timp eu o sa va pun niste documente la dispozitie, pentru a va putea convinge de ipocrizia unor pretendenti politici.Marota asta cu pasunile apartine fostului primar, care concesiona dlui Mares toate pasunile nehoiene, fara ca acesta sa detina macar o oaie sau o vaca, in timp ce fermierii cu sute de oi sau zeci de vaci , se caciuleau pe la Chiojdu,Siriu, Panatau sau prin Baragan.Faptul ca in ecuatie intra acum si caprele actualului, nu inseamna ca trebuie sa-i cerem sa le eutanasieze ,doar pentru ai face pe plac Corcodelului.Sunt doar niste animale, care trebuie sa aiba si ele unde sa pasca, in conditii de egalitate si legalitate, tocmai pentru ca stapanul lor este intamplator primar,dar vom mai discuta.Nehoiu are de unde sa-si multumeasca fermierii, cu conditia ca la impartirea pasunilor sa participe DOAR crescatorii de animale. In nici un caz.nu cum facea Corcodel cand punea pe cineva sa-l reclame pe unul, doar pentru a avea un motiv sa-l scoata in afara licitatiei.Batalia a fost pe fondurile APIA, care au ajuns in buzunarele ghiciti cui?A fost vorba de bani multi,de multe miliarde si am scris despre asta.Referitor la stadion pot spune doar ca, el nui va ajunge niciodata in mana cuiva.Faptul ca acum a aparut o oportunitate de a prinde niste bani cu destinatie pentru modernizarea stadionului, nu cred ca este nimic rau.Acolo la stadion alta este problema, dar si aici voi reveni.Limbile sunt la fel de pufoase si scarboase ca si la celalalt si tine de educatia fiecaruia, a celui care primeste si a celui care da.Lucrarile contractate de celalat au lipsit cu desavarsire.Visteria primariei a ramas in urma guvernarii corcodeliste cu o datorie de 50 miliarde,cu gradinita si primaria noua despuiate doar de spaga si cam atat.Lucrarile de azi din Nehoiu nu sunt nici ale actalului nici ale fostului, sunt strict ale Companiei de Apa.Argumentele de mai sus, sunt doar 0,1% din motivele care m-au facut si pe mine si pe altii sa sustinem schimbarea.Admosfera aceea infecta,teroarea,curvasaria ,hotia ,minciuna care domneau atunci in Nehoiu, i-au facut pe toti sa sustina un singur candidat, indiferent ce spuneau partidele lor..Nu aveam la vremea respectiva de ce sa ne indoim ca ar putea iesii bine,pentru ca atunci in imediata apropiere a lui Florin, erau oameni cu experienta, astazi insa este altceva.Pana la urma "fiecare pasare pe limba ei piere".O Doamne, cate vor fi spuse si cate trebuiesc spuse.Voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ideea de baza este : s-a schimbat un singur om si nimic in plus, Obiceiurile sunt aceleasi, lipsa de implicare in problemele reale ale orasului este mai evidenta ( daca se poat spune despre ceva care lipseste ca este evident ) ... aveti dreptate, nu aveam de ce sa ne indoim ca n-ar putea iesi bine, schimbarea era necesara, insa eu tot cred ca a fost schimbare inutila, si in locul unui rau ( caruia i-ati recunoscut ceva merite acordandu-i recunostinta in lipsa la Gala Proiect Nehoiu ) nehoienii au ales un lup in blana de oaie. La vremea respectiva ziceam la randu-mi : un om care a facut din rahat bici, care sa mi si trazneasca, ar trebui sa se ridice la nivelul perceptiei celor care l-au ales, insa , chiar presupunand ca are putinta ii cam lipseste vointa. Iar asta este grav. Daca apreciez in mod pozitiv ceva, este faptul ca a inceput sa dea Casei de cultura macar un dram din destinatia acesteia : am vazut spectacole cu copiii orasului, si , sincer, nu ai cum sa nu tresari de emotie cand constati ca se poate ....munca d-lor Teodor, Titu Vanatoru , Paganini ( unii chiar iau in deradere porecla, insa eu ii apreciez talentul ) fiind zic eu, pusa in valoare asa cum este bine. iar copiii sunt inceputul.
    Cei care-i sunt alaturi, in "echipa", sunt strict optiunea d-lui si si-o asuma.
    Ideea de baza era : nehoienii au dorit schimbare in mod pozitiv, rezultate concrete, in timp scurt, imediat, ori.,un sondaj de opinie pariez ca ar fi net in defavoarea actualului. Si am senzatia ca rezultatul va fi acelasi si la sfarsit de mandat,

    RăspundețiȘtergere
  14. Ideea de a da un premiu pentru intreaga activitate la Gala PN fostului ,venea din nevoia de reconciliere,de pace ,nu pentru meritele sale deosebite, pentru ca nu avea.Toti cei care au hotarat atunci nu erau prietenii lui Corcodel si cu toate astea i-au dat.Am dat tuturor fie ca mi-au placut fie ca nu.Daca am laudat astazi pe fiul lui Lungu nu inseamna ca deja ma pup cu Lungu.Aici la noi la Nehoiu daca nu-i faci rau cuiva ,daca nu-i dai in cap nu-i esti dusman.Toata aceasta atitudine pacifista a mea m-a costat.M-am trezit umilit de Lungu care imi datora multe,m-am trezit umilit si de Corcodel ,care din hotul hotilor ,pentru faptul ca Lungu este pus cu botul pe labe a prins curaj (nu aripi ).Cel putin celui mic ii era frica sa iasa din casa ,iar acum ne da lectii de moralitate.As vrea sa va aduc aminte doar cum intervenea in familii pentru ai dezbina si sa-i manipuleze el.Nu judecati totul numai in negru ,pentru ca desi observ nu sunteti fan Lungu ,totusi recunoasteti si dvoastra ca niste oameni in mandatul lui fac ceva bun.A fost un inceput si in continuare se vor pune lucrurile la punct.Lungu va merge in sfera afacerilor pentru ca acolo-i locul lui ,nu la primarie,pentru ca este la fel de clar ca nu are nimic cu asta .Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Candidati sau nu candidati domnule Doru?Asta vrem sa stim.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum a aparut cuvantul candidatura, cum au si aparut cuvintele pretioase la adresa mea.De ce oare teama asta!?Nu cred ca sunt bun de candidat pentru ceva,dupa tiparele voastre.Nu mi-am facut averi din bani furati incat sa va pot da si voua,nu am case multe,masini la preturi nesimtite,amante rusinos de tinere ,deci nu indeplinesc criteriile voastre pretioase.Unul ma face bolnav si imi spune ca are de cine rade in aceasta situatie.El este un ateu prost,iar eu il rog pe Dumnezeu sa nu-i dea lui,copiilor lui ,fratilor lui sau mamei lui vreo pedeapsa similara cu cea de care rade.Iarta-l Doamne ca este prost si nu stie ce face!

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumoasa isprava pentru cetatenii acestui oras .Dupa doi ani ,primarul care s-a ales,dlLungu a intrat la puscarie pentru HOTIE

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări