ULTIMA ORA :STIRI !

CALENDAR ORTODOX:Astazi este ziua celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena .Tuturor nehoienilor si romanilor care serbeaza aceste nume, le doresc multa sanatate si La multi ani!

Sport: 
Sportivul nehoian Marian Lungu (fiul actualului primar) a obtinut locul 5 la Campionatul European de juniori, care s-a tinut in Germania. Bravo Marian.

Politic:
- Viorica Floroiu va fi noul consilier local al PDL. Aceasta il va inlocui pe dl. Petre Ion demis inexplicabil de actuala conducere interimara a PDL.

- In  ultima sedinta a Consiliului Local Nehoiu, consilierii au adoptat o masura in stare sa evite traficarea izlazurilor de catre cei care NU au animale, in detrimentul adevaratilor crescatori de animale. Astfel au ridicat cuantumul concesionarilor pasunilor la nivelul subventiilor APIA. In acest fel, cei interesati doar de traficarea acestor pasuni vor fi descurajati. Lucrarile vor fi executate de primarie, iar proprietarii de animale vor avea unde sa le creasca. La interventia fostului primar Alexandru Corcodel, care a intrebat de ce nu s-a scos la licitatie o anume suprafata, acestia i-au raspuns ca a fost data unui cetatean care NU  are animale, chiar de catre domnia sa. Interesul  fostului  pentru pasuni, este generat de faptul ca domnia sa a crescut si creste ....animale.Este o moda nu ?

-Nicu Vasile a demisionat din PSD si din Consiliul Local Nehoiu Se pare ca va fi urmat in functia de consilier local dl Urjan Florin.

Justitie

-Procurorii  cerceteaza mai nou si starea de incompatibilitate a fostului edil, suparati fiind de faptul ca "hotii striga hotii". Imobile din domeniul public al orasului Nehoiu ,au ajuns direct sau prin inginerii financiare, in proprietatea familiei si a unor apropriati. Inproprietarirea unor persoane care nu au avut niciodata terenuri in Nehoiu, va face deliciul urmatoarelor luni si vor taia pofta celor care doresc o reintoarcere a lupului ,la stana unde deja a mancat aproape toate oile. Sa-si puna pofta in cui cel ce spune acum : "Nehoiu nu este al vostru ci al urmasilor urmasilor mei ".

-Unul dintre judecatorii arestati zilele trecute la Bucuresti are legaturi si cu Nehoiu,cu Foresta,cu vanzari ,cu lucruri controversate.Dragii mosului, se cam apropie de voi dragalasii de procurori si in "nesimtirea lor "vor intreba de activele Forestra,de terenuri si cladiri.Atentie!

Fiti cu ochii pe noi !

                   Cu stima Doru Constantin Muzgoci.

Comentarii

  1. La Multi Ani, Constantine !!! Dorule, tie personal iti doresc numai realizari, succese si multa sanatate! Si sa te reintorci la partidul unde este inima ta... Gabriel Stoichita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spuneti-ne si noua care procurori cerceteaza pe corcodel si pentru ce fapte? de cand? pentru ca la Lungu sunt informatii publice si clare, ditamai dosarele, unele in instanta. Dorule, chiar ai ajuns avocatul hotilor? Chiar ai renuntat la demnitate? pentru ce?

    RăspundețiȘtergere
  3. De deturnarile primarului Lungu si mai ales de problema COLTI nu zici nimic. Am primit ziaru si nu mai puteti tine ascuns. Intreba-l pe Vasile de ce si-a dat demisia. Ne dezinformezi intentionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu contabilizez procesele celor doi si nici nu le-am provocat eu.Dar nu voi fi eu vinovat si de asta.

      Ștergere
  4. Aveti rabdare pana dupa alegeri. Presedintele PDL a fost informat ce se intampla la Nehoiu, cum a fost pus partidul pe tava unui frustrat plin de ura. Excluderea lu Petre nu poate fi la mana unui cotetar,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie toata lumea sanatoasa si fiecare dupa inima sa.Nu ma mai intereseaza PDL.

      Ștergere
    2. Se aude ca te-au dat afara de la PDS si ai avut o cadere urata de aia scrii despre PDL. Imi pare rau daca este adevarat

      Ștergere
  5. La multi ani si tie Gabriel Constantin Stoichita.Multumesc mult si te imbratisez cu drag.Am facut cateva lucruri frumoase impreuna dar ca sa ataci un proiect nou, ai nevoie de parteneri ca tine si nu vreau sa te flatez cand spun asta.Poate am sa scriu despre asta .Il salut si pe Cristi si ai lui-felicitari pentru ce s-a intamplat.Cei care ne injurau atunci ,sunt astazi deosebit de basisti, dar mai vorbim.Va doresc sa va mearga asa cum va doriti iar pe tine te astept, mai avem multe de facut impreuna aici.Inca odata multumesc.Te salut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat, atunci cand crezi in ceva, orice sacrificiu este acceptabil chiar daca scopul nu este un beneficiu personal. Am avut proiecte aproape umanitare pe vremea aceea noi in Nehoiu, nu ? Din punct de vedere politic eu raman de dreapta si chiar si aici in Londra o sa votez PDL, pentru Monica Macovei, Traian Ungureanu chiar si pentru Stolojan. Regret sa vad balacareala in care se mentine clasa politica romaneasca la toate nivelurile. Daca inteligenta si timpul irosit in declaratii,comentarii si articole defaimatoare s-ar folosi in sens pozitiv romanii de pretutindeni ar fi un pic mai fericiti. Gabi S.

      Ștergere
  6. Afacerea Colti este problema omului de afaceri Lungu si nu a primarului Lungu in consecinta nu ma intereseaza .Ma intereseaza" afacerile"cu bani publici si imobiliare a fostului edil.Nu sunt avocatul hotilor, iar fiecare dupa faptele lui.Doamne cate sunt de spus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AHA! ADICA SUNT DOI OAMENI DIFERITI LUNGU.ESTI DUS CU PLUTA. NU MAI INTRU AICI IAR TU MERGI SI TE TRATEAZA. ESTI SPALATORUL DE IMAGINE AL EDILULUI.

      Ștergere
  7. Probabil nu strica sa mai si gandim un pic cand aruncam cuvintele.Atat ati inteles ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Echipa tanara de care vorbeste Cezar Preda are 3 membri si pe blogul unde acum se pupa Preda si intelectualul, acum o jumatate de an intelectualul il facea de doi bani pe Preda. Acum se lauda reciproc si fac poze impreuna. ASTA E POLITICA !!! Te bagi in ea unde-o fi, ca sa scapi de dosare. Noi votam ca prostii. Auzi la el tupeu, Corcodel in fiecare casa!!! Nu i-a mai vrut lumea nici in primarie pe Corcodei, caci conduceau toti, tata,mama, fiu si acum sa-i bagam in fiecare casa...

    RăspundețiȘtergere
  9. Marea suferinta "intelectualul".Cine crede in vorbele otravite ale lui Cezar Preda?Doar oamenii in suferinta.Apropo de dosare ,nu numai Lungu are dosare ,are si familia o duzina.Curajosul Preda si-a pus un presedinte de pae in persoana lui Florescu dar de fapt conduce Cezar Preda.Daca iese bine si nu are cum ,va spune ca el este la originea rezultatului ,daca nu are vinovat de serviciu,pe Florescu.Cel putin cat am fost eu in PDL ,Corcodel a denigrat conducerea partidului,pe Preda ,pe Stoian (Doamne si ce zicea),pe Basescu etc astfel incat, abia astept duminica sa vad cam cat valoreaza Corcodel ,numele din fiecare casa nehoiana.Pana la urma "telectualul se va lupta cu rezultatele mele,cu cele ale lui Gabi si dupa aceea cu cele ale lui Lungu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PDL nu mai este "pe val" ca in 2008 si 2009 cand a putut avea rezultate bune si la Nehoiu, dar nici in groapa ca in 2012 cand a avut rezultate catastrofale in toata tara nu numai la Nehoiu. Poate avea un scor multumitor, eu zic ca scoate peste 15%. Sa nu uitam ca sunt alegeri europarlamentare. G.S.

      Ștergere
  10. PS.Inca ceva ,cei de la 416 nu mai sunt 1500 cat avea Corcodel cat a fost primar ci vreo 450 ,dar acestia sunt la Lungu acum.Asa ca eu cred ,cifra de 1500 l-a facut pe politicianul intelectual ,sa aiba reactia cunoscuta la adresa votantilor PSD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte agresiva si nesimtita e stampila aia cu numele lui corcodel de pe flturasul electoral PDL. Si chenarul ala negru, poate o fi semn bun...

      Ștergere
  11. hai ca ne-am plictisit cu tunul de 2 milarde al lui Lungu, a scris sute de manifeste. surpriza e alta si nu-i va place corcodelului batran care era zilele astea in campanie la Paltineni, acolo unde a cotizat cu scoala de soferi, masina (tot rosie), post de administrator financiar la scoala, vacante si bani.

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti penibil si nu te mai vindeci de Corcodei. Daca sint asa neimportanti de ce te mai roade grija? Trebuia sa ai rabdare si sa incepi sa arunci cu noroi dupa. Te-ai facut de ras si atat. Ma asteptam la mai mult de la tine

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări