Sa nu uiti, Darie !

Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca unul care se vrea a fi politician local, a afirmat raspicat ca "la Nehoiu, cu PSD voteaza doar retardatii, betivii si pensionarii ". In viziunea persoanei in cauza- aceia care pana mai ieri il votau pe distinsul domn Corcodel, care a fost timp de doua mandate PSD-ist, iar alte doua manadate liberal.
Distinsul domn, numit nu ales, ceea ce este altceva, m-a improscat cu noroiul caracteristic noului PDL uitand sa spuna al carui membru a fost pana mai ieri.  Cate strazi a asfaltat "'telectualul lu' tata" in cele patru mandate de primar si unul de viceprimar? A uitat sa ne spuna cum a facut Alexandru Corcodel retrocedarile la Nehoiu si cum a ajuns domnia sa aiba astazi 2ha de livada la Setu care costa undeva la 200 000 EU. Cum a ajuns sa fie proprietar de terenuri in Nehoiu ca un veritabil mosier, victima a autoritatilor comuniste.
Eu inteleg multe. Inteleg ca frustrarile nu-ti dau pace. Ca nu mai poti momentan nici sa iti varuiesti gardul vilei daca nu mai ai "argati" si bani la discretie....Dar sa pozezi in omul fara pata, justitiarul daruit de Dumnezeu Nehoiului, este prea mult.
In ultima perioada auzim cum distinsi bugetari cumpara restaurante, bucati din defunctul IFET, case pentru "prietene" parca intr-un dispret total fata de economia in criza. Chiar toti suntem "prosti, retardati si pensionari" !? Se pare ca nu toate "mustele fac miere" iar unii se joca de-a politica fara sa observe ca nu sunt altceva decat jucatori de septica, confundandu-l cu marele joc pokerul.
Drumurile la care m-am referit nu sunt o minciuna, sunt o realitate. O realitate pe care incercam sa o infaptuim. Asa  cum anul trecut am inceput drumul de la Colti iar anul acesta il terminam. Mai mult, in acest an incepem si drumul spre Gura Teghii.
Noi, in doi ani de mandat am inceput ceva, fata de anii cand altii au acumulat doar averi. Depozitul de la gara Nehoiasu si casa de la Valea Lupului nu sunt cumparate de un simplu si cinstit bugetar ci de un veritabil om de afaceri fara afacere. Cele 56 de miliarde ingropate de distinsul domn Corcodel si care ar fi trebuit sa fie tranformati in reteaua de canalizare de la Lunca Priporului s-au dovedit o mare si imensa teapa. O lucrare care nici astazi nu functioneaza iar TCH-ul lucreaza paralel cu aceasta negasindu-i utilitatea.
Bani ingropati, asa cum ingropati au fost si cele 18 miliarde cat a costat pana la acest nivel de executie casa bantuita care se vrea noul sediu al primariei Nehoiu. Apropo... licitatia a fost adjudecata pentru 11 miliarde Pe ce se vede s-au cheltuit 18 miliarde?
Cele aproape 50 miliarde cu care a fost "cadorisita "actuala administratie au fost datorii facute de administratia Corcodel. Sa fie clar iar cei care stim nu uitam asta.


Ca sa ne aducem aminte de unde am plecat, o sa revenim asupra subiectului. acum ca ne-am facut incalzirea. Nu inteleg inca deloc lipsa de reactie a actualei administratii. Ne tot intoxica unii cu ideea ca doar Lungu are probleme cu justitia. Total fals! Aceasta afirmatie i-a adus in final si demiterea d-lui Petre Ion din functia de consilier local al PDL Nehoiu. Purtatorii de lesa ai cateilor lui Preda de la Buzau i-au servit pe tava d-lui Corcodel A. "dusmanii politici " din campanie, asa intelegand ei sa-si rasplateasca membrii fideli. Asta explica de ce la PDL Buzau, a ramas femeia de serviciu, Cezar fara oaste, catelul sau si Florescu purtatorul de zgarda.
Poate nu s-au facut toaten cele ce s-au promis in campanie dar macar un singur lucru tot a fost infaptuit. S-au destructurat nucleele de rautate din jurul fostului primar. Greselile actualei administratii de la Nehoiu nu justifica virulenta cu care ataca cei care ar trebui sa taca. In politica nimeni nu este vesnic si asta trebuie sa o sti de la inceput. Prea multa rautate si prea multa mincina, manipulare si ipocrizie la cei care ar trebui sa taca.

Comentarii

  1. Exceptional!!!
    Cei 4 mascarici care ameninta si instiga, niste exclusi ai societatii care simt frustrari si care indraznesc sa transmita ca NOI trebuie sa beneficiem de respectul lor, mai ales de cel al beizadelei nervoase, sa se intoarca la golaneala lor de maidan! Corcodeii si-au incheiat dictatura in data de 10 iunie 2012. Ei nu merita respectul nostru.Daca saracia doare, la munca! Bravo, Muzgoci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e! Cu subiect si predicat sa se spuna despre afacerile si tunurile "amaratului" de Corcodel, om sarac fara masina. A cumparat tot pe-aici, se pare ca si cantina la care va fi administrator domnul Ionut Arion. Sigur ca s-a improprietarit cu livezi, pasuni si paduri, si disperatul de fiu-su urla ca Lungu are si el niste capre si inchiriaza pasuni. Atata lumina sa mai aiba in ochi cata cinste si corectitudine a stat la baza prosperitatii lor. Bine ca am scapat de niste nemernici. Inapoi n-o sa-i mai aduca nici diavolul!

    RăspundețiȘtergere
  3. uau uau uaaaau! niste domni "cinstiti" se vor agita foarte tare si vor ameninta ca ne trimit pe toti in puscarie vai cum mai tremuram de frica lor!!!! cum o fi avind tupeu doctorul Nehoiului sa vorbeasca de plagiat???? a insirat o lista cu 50 de carti pe care le-a scris dar... surpriza... nu el e autorul lor. raspunsul unei universitati este ca nu-l cunoaste pe printisor...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tacerea e de aur. E greu sa nu reactionezi insa e mai sanatos uneori. V am sfatuit candva sa inchideti acest blog si sa va vedeti de afaceri. Faptele unui om sunt cele care conteaza, ele creeaza reputatia sau o distrug, insa vorbele...ele sunt repede luate de vant si amestecate, rastalmacite , pripit aruncate,,, Disputele de acest gen in spatiul public nu au de a face cu razboiul, acesta fiind o preocupare tipic barbateasca. Poate plebei ii place circul, insa , chiar facand parte din aceasta, pe mine ma incearca o imensa amaraciune asistand la disputa copilareasca a doi barbati care isi propun nici mai mult nici mai putin sa ma conduca, sa ma reprezinte, sa mi faca viata mai usoara. Asumati va si nu mizati niciodata pe memoria scurta a celorlalti. Noroiul caracteristic noului PDL nu difera cu nimic de cel al vechiului PDL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu am vorbit despre un adversar sau un coleg in termenii pe care-i face domnul la care faceti referire.Si vorba "ceea, omul este mult mai titrat ,un intelectual rasat, cum nu gasesti multi in Nehoiu.Spuneti-mi si mie o femeie, care a avut parte de articole porno din partea mea, asa cum le-a avut o dna, care pana amai ieri faceau parte din aceeasi echipa si isi imparteau posturile si banii.Sigur uneori am gresit dand drumul la anumite comentarii,dar mi-am facut mea culpa si nu o data .Eu nu am scris pentru "plebe" eu am amintit si am precizat cateva lucruri.Domnisorul care scuipa venin, nu va iesii nesifonat din razboiul asta.Am descoperit ca cei doi actualul si fostul erau ombilical legati de tot felul de afaceri si se copiau unul pe celalalt plini de admiratie reciproca.Nu am fost si nu voi fi amestecat in niciun fel de afaceri urate cu ei si ca ei.In postarea mea, am venit cu niste precizari, semn ca se acumulase cateva aspecte care trebuiau clarificate ,asta apropo de"memoria scurta " la care ati facut referire.Nu putem sa tac, pentru ca eu incerc totusi sa fac ceva in orasul asta, iar aceste hahalere vorbesc numai de bani,care a furat mai mult decat celalalt.Sa nu va sperie, suntem totusi doi oameni diferiti si vedem viata total diferit,eu am muncit pentru tot ce am, el a primit mai mult decat merita.Cu respect va salut DCM.

      Ștergere
    2. Cu acelasi respect , justificarile dvs. nu-si au sensul, asa cum am precizat, faptele vorbesc despre un om, iar de cinstea dvs nu ma indoiesc. Spun doar ca parte din ceea ce se publica (s-a publicat) uneori pe acest blog nu va reprezinta, asa cum nici ceea ce publica sau este publicat pe celalalt blog nu il reprezinta pe dl. Corcodel jr. Cand m-am referit la memoria scurta, nu m-am gandit decat la faptul ca pe acest blog s-a ridicat pentru prima data piatra. Eu unul apreciez oamenii dupa ceea ce fac, nicidecum dupa ceea ce spun. Facand o analiza la rece a evolutiei nivelului de trai , al meu si al celor din jur, sincer, guvernarile de dreapta m-au convins. In rest.... VOT eram demonstrandum. Viitorul va vorbi.
      Succes va doresc.

      Ștergere
  5. Domnule Muzgoci, in luna februarie pe acest blog ati publicat mai multe articole in care anuntati locuitorii din Basca Rozilei ca in 2014 vor pasi pe un covor asfaltic nou, ca banii au fost alocati printr-o ordonanta de urgenta a guvernului din 2013 !?!!, ca in primavara se va face licitatia, pe mana scurta ati si anuntat castigatorul(Dobrica). Suntem in luna mai deja, acum ne anuntati ca inca nu s-a facut licitatia, e posibil sa fie contestatii, dar sa stam linistiti. De ce nu s-a facut licitatia in martie sau cel tarziu aprilie daca banii au fost dati din 2013? vreti sa asfaltati in octombrie,noiembrie, decembrie? asteptati alegerile?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt iubitor al d-lui primar si nici fan PSD...dar Claudiu Corcodel este extraordinar de slab politician...pana acum votam cu PDL..ADIO...si n-am cuvinte ...cata agresivitate domnule sa ai tupeul sa spui ca voteaza doar betivii si nu mai stiu cine cu PSD..rusine..
    Cred ca va provoaca sa faceti la fel dar daca i veti raspunde cu agresivitate sunteti ca el...dati domnule dovada de intelepciune si lasati-l sa faca campanie cu Stan ca nu se uita nimeni la el...Corcodeii sunt terminati de mult da ei nu stiu se agata de partide ...vai vai ce rusine pt un asa-zis intelectual al orasului sa afiseze pe blogul lui mizeriile alea ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma voi stradui sa raman aici ,ce am avut de spus am spus.Ba spune ca nu reprezint nimic ,ba spune ca am fost platit gras.Pai daca nu ai valoare nu poti fi platit.Trebuie sa fi dereglat rau sa afirmi ca ai vazut tu cu Lungu mi dat bani mkie in secretariat.Adica mi-a dat si i-a mai trecut si secretara in registru .Face referire la o ipotetica boala a mea, punand semnul egalitatii intre un hot si un om bolnav, pentru ca asa sunt ei.Le doresc lor si familiilor lor ,celor dragi sa aiba aparte de asa ceva ,poate asa vor intelege ce enormitati scot mintile alea bolnave.Mi-e teama dle doctor ca o sa cam iasa scantei si ti-o spun si-n fata procurorilor cu care te-ai cam obisnuit.E greu sa fi singur,e greu sa ramai pe picioarelew tale la 40 si la 65 de ani.Invatati-va!

      Ștergere
    2. Doctorilă va rămâne un mare comandant de blog trist. Armata lui se compune din 3 locotenenţi şi mai trişti decât el. Nehoiu nu e la dispoziţia unui flăcăiaş învăţat cu slugi şi bani publici pentru mofturile lui. Nu aminteşte deloc de procesul pe care îl are şi el cu primăria, unde i s-au refuzat nişte excepţii, ba chiar s-a cerut să i se pună sechestru asigurator. Este în zadar să se mai chinuie pe blog în faţa noastră. El e exemplul de furat ca-n codru atâta vreme cât nu poate să spună . Dvs. să vă vedeţi de treaba dvs. chiar dacă asta înseamnă să îl aveţi adversar pe Lungu. E nevoie de adversari, nu de mascarici.

      Ștergere
    3. Am vrut sa zic " cata vreme nu poate sa spuna de unde a avut 100 miliarde pentru amarata aia de casa." Mereu ne spune ca a lamurit treaba cu casa. Nu a lamurit nimic.

      Ștergere
    4. A lamurit treaba cu banii furați din bugetul local de taică-su asa cum a lamurit-o si cu banii furati de doctorul in furaciuni din bugetul liceului.Ar trebui sa-i fie rusine sa mai intre pe poarta scolii,sau sa iasa pe strada.

      Ștergere
    5. Nu a lamurit nimic nici cu ce afurat de la scoala. sa-i fie rusine doctorului in furaciuni.

      Ștergere
  7. Niciodata eu nu am amintit ca un anume drum va fi facaut de Dobrica,niciodata.Apoi,ce tine de dispozitiile legale nu mai este treaba mea ,eu nu sunt legiuitor.Va rog sa mai cititi inca odata ,pentru ca postarile sunt marturie.Noi vorbim de cand incepe ,dar au trecut 25 de ani de cand nu s-a facut nimic pe acest drum si au mai fost primari si consilieri judeteni de la noi.Ce am avut de spus am spus,nu ma repet.Asta cu alegerile etc. va pot raspunde -doar au mai fost alegeri si...!Legislatia prevede niste termene,niste etape si eu am ami spus-o ma bat si ma zbat pentru orasul meu(a se vedea presa),dar nu sunt presedinte sau nu stiu ce parte executiva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania e o tara de tot cacatul,iar Nehoiu pute.Mi e scarba de tot ceea ce se intampla.M am saturat sa va citesc si sa va aud balacarerile de ambele parti.Amandoi sunteti o adevarata rusine pentru acest oras.DA, AMANDOI! Nu aveti decat sa ma injurati.Sfidati orice urma firava de bun simt.
    Politicienii se bat si se injura, dar ciolanul conteaza!
    Haideti cu toti la vot sa ne indeplinim “datoria civica”. Hoti imputiti care va autodenumiti politicieni, astazi si maine si in vecii vecilor, amin!
    M am saturat de Muzgoci, de Corcodel ,de Mandrila, de vice ,de Gigioaca,de Dorel ...m am saturat de voi toti.As pleca si maine. De ce nu plec?Pentru ca parintii mei sunt aici; si alte rude apropiate; prietenii la fel. Pentru ei nu plec, altfel m-as duce sa spal veceuri in Occident (in Romania traiesc intr-un veceu de fapt!) si tot m-as simti mai mandru (si as castiga mai bine) decat aici, unde am o “slujba calificata” corespunzatoare pentru 21 de ani de studii. Gata, mi-a ajuns pana peste gat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa te inteleg, dar nu prea vad cu ce ti-am gresit eu.Poti doar sa nu intrii aici si ai scapat de" scarba".Daca ai intra si tu in politica, asa bine intentionat cum se pare ca esti, se va gasi cineva ca si tine, cum faci tu acum cu mine, sa-ti spuna ca-i este scarba.Daca spui ca ai 21 de ani de carte, hai sa facem o analiza, cine pe cine injura si cine a fost prins la butoiul cu miere.Am afirmat ceva, pentru ca oamenii pot uita usor si pot proba asta.Este suficient sa faci o plimbare prin oras si sa te convingi.Este suficient sa vrei sa iesi din ignoranta.Pe mine ma ameninta toata lumea cum ma da afara, acum,dupa alegeri,dupa Paste etc ei si!?Care este problema ?Sau vreti sa-i las pe astia sa fure in liniste?Nu-i las.Nu vedeti ca nu au cu ce sa ma acuze ,deschideti ochii?Sunt om cinstit fiule si oamenii ca mine trebuiesc incurajati, nu sa primeasca palme peste bot.Faceti diferenta intre un ipocrit si un om cinstit, nu-i puneti botnita!Altfel poate sa spuna neantelegandu-l nimeni, ca trebuie sa se alinieze si el hotilor..Sa devina O MARE SCARBA.Sunt un cetatean onest ,cinstit,pot gresi dar nu sunt virusat ca astia.Am o firma de cativa ani buni, functioneaza si nu am nici 10%din averile acestor" bugetari".Deschideti ochii!Voi fi cosmarul lor.

      Ștergere
    2. Bravo! Asa e.

      Ștergere
  9. Muzgoci scrie un articol dupa care comenteaza si-si raspunde si la propriul comentariu... Era odata o emisiune " acesti bolnavi care ne guverneaza"...

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Dorulet, esti praf frate.ai ajuns de rasul curcilor.iti scrii singur comenturi, ca si anonim.nu te mai intelege nimeni.or sa te dea afara si de la PSD..poate te-or primi aia de la PMP.AI ajuns pe cele mai inalte culmi, ale prostiei omenesti.nu te mai crede nimeni.cred ca si peste 20 ani, o sa ne spui, cat de mult a furat Corcodel. ZIC mintene frumos.aburestene cu altceva.tu chiar nu poti acuza pe nimeni , trecand de la dreapta, la stanga.cred ca esti o mare ,,Varza''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai vroiam sa ma inscriu la P.M.P.daca se duce domnul Muzgoci,ma retrag!

      Ștergere
  11. Printisorul a zis la pizzerie ca fiul dvs. a rupt oglinzile si stergatoarele masinii de la firma lui Lungu, in luna noiembrie si tot el a aruncat din masina dvs SEAT manifeste impotriva primarului. Vedeti ca nu e bine cand se fac prietenii doar ca sa fiti impotriva altcuiva?

    RăspundețiȘtergere
  12. Vezi ca te instiga oamenii lui Lungu impotriva lui Corcodel.Nu fi prost!

    RăspundețiȘtergere
  13. Da cum sa nu,baiatul meu cand vine acasa arunca manifeste,distruge masinile lui Lungu,scoate limba la Corcodel urcandu-se pe ziduri.In nesimtirea mea, eu in loc sa nu mai ies din casa,ma si mandresc cu baiatul meu .Tot Nehoiu este oripilat de ororile facute de fimiu.Vai de noi in ce hal gandim.Multumesc Cerului ca este acolo unde este si isi vede de treaba lui.Eu chiar am prieteni in timp ce unii nici macar nu au cunoscut sentimentul si nici nu-l vor cunoaste.Nefericiti mai sunt.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa va fie rusine celor care vorbiti urat la adresa baiatului lui DM.Este un om cu care ar trebui sa va mandriti.In timp ce altii de varsta lui isi beau mintile pe la Cherry,baiatul asta isi castiga painea singur si este un jurnalist exceptional,cu licenta si masterat.L-ati vazut vreodata in transmisiune directa???Face cinste orasului nostru,dar nesimtii nu stiu sa aprecieze.

    RăspundețiȘtergere
  15. Datele medicale sunt confidentiale.Nu se fac publice.Cartile pe care le-a scris domnul profesor sunt publice insa.Noi nu stim ce inseamna acele coduri pe care le explica dinsul dar ar putea asa cum sta ore intregi sa scrie comentarii foarte lungi,sa ne puna fotografii cu toate cartile publicate.Daca este autor atunci este pe coperta si are cate o carte din fiecare. A publicat atatea documente inutile asa ca poate publica si pozele tuturor cartilor sale,ca sa se termine cu indoiala.La cautare Google apare o singura culegere scrisa de mai multi profesori printre care nasul domniei sale.O stim pe aceea pentru ca ne-a obligat Corcodel tatal pe atunci primar s-o cumparam, fiecare scoala cate 20. Verificati la scoli ca si acum stau culegerile acelea in magazie. Nici macar nu erau pentru nivelul claselor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  16. CORCODEII SUNT INTRUCHIPAREA HOȚIEI SI A NESIMTIRII.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am inchis subiectul ,ce am avut de zis am zis.Caracterul mizer a fost lasat sa iasa la "lumina".Intre un atac politic si unul subuman este o diferenta si JUR ca voi rezolva problema.Incompatibilitate exista si dupa mandat ,o sa se vada asta.Ma doare undeva daca va fi nevoie de viitorul meu...politic ,am mai demonstrat asta ,dar vai tie ,cel ce mai starnit.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cantina este cumparata de Corcodel cel batran, ca de fiecare data prin terti. Doar nu isi imagina cineva atat de fraier ca un afacerist smecher din Bucuresti investeste intr-un restaurant cantina care e intr-un orasel fara potentiala clientela. Se foloseste de Dobre ca sa fie praf in ochii fraierilor. Nici Radu nu era prost sa vanda, dar a fost obligat. Am auzit ca o sa vina si Lidl la Nehoiu, asta va fi traznet pentru nehoieni, ca sa avem ceva concurenta si calitate

    RăspundețiȘtergere
  19. Am de facut o observatie si nu e indreptata impotriva vreunei persoane, E un adevar acceptat de toata lumea. La Nehoiu PDL a fost dintotdeauna o fronda impotriva lui Cocodel. A fost singurul partid care l-a infruntat. E un paradox dar si o pierdere mare pentru partid sa se trezeasca peste noapte cu un presedinte impus care e tocmai un Corcodel. Sa vezi cum pe un fluturas scrie ca numele lui gireaza un partid care nu era de acord cu dictatura Corcodel e o coarda prea mult intinsa. Gestul are dus intors.Acum se pare ca se vor convinge cei doi, tata si fiu cat valoreaza numele lor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu poti spune ca "un partid" era impotriva dictaturii lui Corcodel. Un partid nu inseamna o mana de oameni. Impotriva lui Corcodel erau cativa care s-au raspandit, care au parasit partidul, in principal din vina lui Preda. Nu vreti acum ca PDL Nehoiu sa se desfiinteze ca a plecat Muzgoci, Stoichita,Nedelcu si altii. Nu ati fi vrut ca P-DL Buzau sa stea cu mainile in san si sa asiste la neputinta si neimplicarea lui Petre.Pentru un partid importante sunt voturile nu cine il conduce. Claudiu Corcodel nu este Alexandru Corcodel. Hai sa vedem de ce este in stare ca e proaspat in politica... Si va asigur ca nu seamana cu tatal.Deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu te mai lua de Claudiu ca iti faci mai mult rau.O sa se ia si el de tine pentru ca e un nesabuit si un ciolanist. Tu informeaza si atat si ignora-l total ca esti oricum cu 7 clase peste ei toti ca om.Tie nu au ce sa iti reproseze decat maruntisuri. Ei au dosare penale si tot felul de rahaturi de dus in carca. Si cand spun "ei" sti bine la cine ma refer. Da-i in gat si fa-ti treaba. Ai un mare avantaj. TU ESTI CURAT!

    RăspundețiȘtergere
  22. eu am incredere in domnul Corcodel ca si in domnul Muzgoci!pentru a merge Nehoiu spre bine,trebuie mult dialog intre ei, fara"balacareli" si fara amenintari!cred ca fiecare dintre ei ar face cate ceva bun,respectandu-se!tzatismul asta, ni-l dau cei de sus dar noi,o mana de oameni,ar trebui sa ne ajutam, indiferent de natura politca!asa am avea si un primar care sa munceasca pentru comunitate.nicidecum pentru interesele proprii! il cred pe Doru ca sta in acest partid doar pentru ca e la guvernare,dar nu sunt de acord atata timp cat ai principii!nu sunt de acord cu ciorile vopsite chiar daca interesele sunt pentru popor!adica:ma fac frate cu dracul!"

    RăspundețiȘtergere
  23. DA, DA, DA...SA NU UITI ASTA !!! TU ESTI CURAT DORULE... AI CINCIZECI SI CEVA DE ANI DAR ESTI CURAT.PROBABIL SI ISUS DACA AJUNGEA LA VARSTA TA, FACEA EL CEVA NEPOTRIVIT. DAR TU ESTI CURAT CA LACRIMA. ASTA E AVANTAJUL TAU, DAR DE CE TE COMPARI CU CEILALTI, CANDIDEZI LA CEVA, EUROPARLAMENTAR CUMVA, PRESEDINTE CUMVA??? SAU PUSCARIABILUL ARE NEVOIE DE SPALATORI DE IMAGINE? SI ACESTIA TREBUIE SA FIE CURATI ! NU NE MAI ZICI NIMIC DE NICU VASILE, DESPRE DETURNARI DE FONDURI, DESPRE HOTIGHIDITRIA??? SUNTETI PRIETEN ACUM CU HOTII? SI NE PUNEAM SPERANTE IN DVS.....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări