Rezultatele alegerilor europarlamentare - Nehoiu 2014 !

     
 Am luat in calcul doar principalele partide, astfel ca procentul il veti afla in comentarii.

1.Sectii de votare                PSD                PNL              PDL              PMP                                            
2. Liceu                              156                  64                  45                  47
3. Basca Camin                  135                  62                  22                  14
4.Badarlegi                         46                    46                  9                    14
5.Vinetis                             54                    17                 12                     1
6.Valea Neh biserica          124                  45                 30                   32
7. Prund Arsele                   118                  33                22                    7
8. Lunca Pripor                   126                  49                23                   20
9. Casa de Cultura              168                   83                42                   43
10. Curmatura                     83                    13                 3                     1
11. Chirlesti                        126                   39                22                   13
12. Paltineni                        163                   66               27                    18
13. Mlajet                            184                  43                22                    19
14. Lunca Mare                  169                    98               27                     2        
15.Valea Nehoiasului         146                    11               29                    10
16.Basca Pod Vinetis         147                    55               11                      7
17. Valea Nehoiului (sus)   216                   68               33                      17
Total-----------------------------------------------------------------------------
                                               2161                 705                377                276
Sunt in masura sa va ofer rezultatele votului de astazi, fara a lua in calcul celelalte partide si candidatii independenti. PSD a castigat alegerile la Nehoiu si vom vedea maine daca si cine va fi entuziasmat sau nu. Numele unora se pare ca nu mai inseamna mare lucru.  Hulitele "marmote" au fost aproape sa bata marile nume, reusind victorii in cateva sectii de votare, in fata mai titratilor AC si CC de care a ramas doar aroganta.
Din  9760 inscrisi pe liste au fost la vot 4800 de cetateni. 1281 de voturi au mers catre alti candidati.






             
     
             


Comentarii

  1. uimitor!!!!! 27% din nehoieni s-au saturat si de corcodei si de lungu si de milea... Doamne ce bazin de nemultumiti care totusi au mers la vot!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mircea Diaconu cit aluat?

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S.D. nu va mai laudati cu prostia celor care v-au votat!Mie mi-ar fi rusine!Doru,stii foarte bine ca lumea de bine nu se afla in partidul tau!Macar abtineti-va fratilor!!

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S.D. nu va mai laudati cu prostia celor care v-au votat!Mie mi-ar fi rusine!Doru,stii foarte bine ca lumea de bine nu se afla in partidul tau!Macar abtineti-va fratilor!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari PSD Nehoiu pt castigarea alegerilor!
    Domnul profesor de matematica, ar trebui sa stie sa calculeze mai bine voturile PDL inainte de a afirma ca a castigat alegerile la Nehoiu. 377 de voturi nu este o cifra castigatoare a alegerilor in NEHOIU. Da dovada de prea multa aroganta si se pripeste f mult, cand afirma si ca vor castiga in toamna alegerile prezidentiale. Un bun lider de partid nu face astfel de gafe, decat poate Antonescu, dar el sigur va fi taxat de partid pt rezultatul dezastruos de la nivel national al pnl pe care il conduce, inca. Deocamdata s-a vazut ca numele lor nu mai valoreaza prea mult in Nehoiu, iar o mare parte din voturile sale, au fost luate deoarece, tatal AC si-a sunat toti prietenii pe care i-a rugat sa voteze cu PDL-ul fiului. Din punctul meu de vedere, tatal ar trebui sa demisioneze din pnl pt acest fapt, iar daca nu o face, atunci pnl nehoiu ar tb sa se sesizeze si sa-I retraga sprijinul politic si mandatul de consilier. M

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu doctor viseaza frumos. PSD are peste scorul pe tara iar PDL are sub scorul general. PNL are tot peste scorul la nivel national asa ca numele Corcodel de pe fiecare fluturas a insemnat 3 lulele. E greu sa traissca familia corcodel asemenea palma. In fiecare sat a obtinut in medie 20 voturi iar la centru unde se presupune ca i se citeste blogul a avut 45 de voturi. Campanie i-a facut tacsu care si-a miscat ciolanele peste tot dar chiar si asa toata lumea e de acord ca vremea lor a trecut. pa si la revedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am spus pe blog dlui Corcodel ca Cezar Preda la Nehoiu l-a pagubit de cateva procente. Este un politician terminat cel putin in judetul Buzau. S-a jenat sa publice, semn ca este pe cale sa devina politician fara coloana. Discursul revansard nu mai tine la Nehoiu, pentru mine prezenta scazuta si cei care nu au votat partidele mari e un semn bun. Se asteapta un independent. Lumea s-a saturat de politicieni de meserie si orgolii personale.

      Ștergere
    2. Am si eu o curiozitate: cine e responsabil de faptul ca PNL a avut un procent atat de mic, cine a tras partidul in jos?

      Ștergere
    3. Cine sa fie ,cei care conduc astazi.Asta pentru ca nu au stiut sa contracareze sabotarile din interior(vezi cazul consiglierului pieton).Stiu ei ce trebuie facut.

      Ștergere
  7. Telefoanele au zbarnait si de o parte si de cealalta, si nu este vorba despre a cui masinarie a functionat mai bine ci de un fapt concret : insumate voturile dreptei nu depasesc pe cele ale PSD. Dreapta a demonstrat cat a fost la guvernare ca pune mai presus interesele personale decat pe cele ale populatiei, nesfiindu-se sa intre cu japca in pensiile si salariile unor oameni pe care, acel sistem economic promovat de marile valori de dreapta abia ii mai sustinea : acel sistem economic in care de 10 ani se mentine acelasi salariu minim pe economie, cel care, sufocat de taxe si impozite mai ceva precum birurile boierilor, face evaziune la greu in favoarea sa dar si a unor functionari ai STATULUI. Este un lucru general stiut ca putzini salariati din sistemul privat muncesc in mod real doar pe salariul minim pe economie, asa cum si multi salariati din sistemul public nu si-ar justifica in veci nici macar oglinda retrovizoare de la nu-sh ce limuzina. Mazare a facut case saracilor, demonstrand , printre altele, ca statul poate construi si cu costuri decente. Videanu a revolutionat arta plantarii bordurilor si a panselutelor in capitala. Ca daca n-ar fi fost arta, n-ar fi costat cat toata operele pictorilor renascentisti sau modernisti la un loc :D
    Dreapta ne mai arata ceva : este scindata, imprastiata, incoerenta, fara un scop comun. Fiecare din liderii PDL,PMP,PNL face apel la unitate dar sa fie el liderul. Stanga nu s-a dezbinat , indiferent de natura scopului propus, a ramas unita. Iar ca model social, prefer in aces caz, modelul stangii. Si-ar mai trebui invatat ceva : oamenii voteaza oameni, nicidecum ideologii. Mircea Diaconu e o lectie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Halal de tine, Mazare a facut case saracilor... care saraci daca nu era Mazare primar poate nu erau saraci...sau psd...Da Doamne cat mai multi saraci in Romania sa ramana PSD la putere o suta de ani!!!

      Ștergere
  8. Nu inteleg despre ce echipa vorbeste doctorasul ca nici macar in poza de grup nu are mai mult de 4 nehoieni.Care echipa?A umblat corco bezmetic peste tot pe unde a dat cu botu si a facut cateva voturi in fiecare sectie pentru blogerul doctor.Era vorba ca este un blog senzational.Unde sunt voturile celor care deschid blogul de sute de mii de ori?Unde sunt colegii lui de scoala intelectualii?Unde sunt slugile?Dupa 20 de ani de corcodei lumea imparte voturile.Dupa 2 ani electoratul lui Lungu a ramas acelasi iar al lui Corcodel a scazut de 10 ori. Milea sta bine incepator fiind.Stefan Neagoe sta bine chiar si fara campanie.Tinerii l-au preferat pe el si nu pe don doctor.Sa nu uiti corcodele ca ce ai scos acum nu e inceputul ci sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate daca erai si tu in echipa Dorule mai crestea ceva procentul. Trebuia sa fi ramas toti impreuna. Prietenia cu serpii te-a costat si pe tine si pe partid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am fost prieten cu serpii,am vrut doar sa demostrez tuturor ca dincolo de politica oamenii pot ramane oameni.Nu este singurul meu esec, au mai fost si altele si altii.

      Ștergere
  10. Dilaule de unu am scapat tu urmezi

    RăspundețiȘtergere
  11. In PSD este stransa toata pleava societatii. Se vede ca de acolo faci si tu parte Muzgoci. Deci mai usor cu aprecierile ca nu-i toata lumea proasta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari dle Lungu .Sunteti in fruntea clasamentului. Cetatenii vor sa fiti la carma acestui oras. Aveti o echipa puternica.

    RăspundețiȘtergere
  13. Profesorul sisiit si-a luat teapa. Nu stiu cat de mult pricepe mintea lui ingusta, dar alegatorul nehoian pe care l-a jignit, ia demonstrat ca este pretuit ca si europarlamentarii PDL. Noroc cu piticu batran care a umblat din poarta in poarta impartind cate 5 lei la devotatii lui intelectuali de la 416 ca sa-i faca doctorului simtita prezenta pe esicherul politic nehoian. Intelectualii nehoieni cu care se lauda zilele trecute nu au dat cu stampila pentru profesoras. De ce oare? Daca-l intrebam pe domn profesor sigur va sari ca un cangur in sus si o sa afirme ca numai el e intelectual in Nehoiu si ca ceilalti sunt vanduti Psd-ului.Asta e valoarea, dragi nehoieni, a noului pol de "dreapta" din urbea noastra.Stima si respect celor care nu si-au irosit votul pe un asemenea element(e) local si europarlamentare.

    RăspundețiȘtergere
  14. PDL VA AVEA ALT PRESEDINTE LA NEHOIU.GATA CU TACANITII CARE NU AU SOMN NOAPTEA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa nu- i mai duceti atata grija dlui presedinte de la PDL . Credeti ca nu stie cand e noapte si cand este zi? Calculeaza foarte bine si daca este cazul in mai multe moduri.Nu va puneti ca va depaseste.Corcodel este unic,dar unora le e greu sa recunoasca.

      Ștergere
    2. Unicul vostru sa nu se streseze prea tare ca timpul a fost calculat deja de altul care e chiar unic .Daca era atat de genial facea bani cu mintea lui nu traia din bugetul Nehoiului.

      Ștergere
  15. Personal am crezut ca numele poate insemna ceva si ca poate sa sara etapele ,pentru ca de fapt dl academician asta a facut ,a sarit etapele si nu este singurul.Am observat ca aceste alegeri au fost privite ca fiind o confruntare Lungu -Corcodel lucru pe jumatate adevarat.Am vazut cele mai proaste campanii de cand a inceput pe mine sa ma intereseze politica.Nu era greu sa vezi ca PSD va castiga ,asa cum nu a fost greu sa vezi ca PDL Nehoiu ,se lupta cu rezultatele propriului partid,nu cu Lungu sau cu mine.Am facut campanii in plina criza economica si politica, dar nu am avut asemenea rezultate probabil as fi fost executat.Sincer, 300 de voturi eu le luam si daca aveam candidat un gunoier,sa-mi fie scuzata aroganta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aveti mare dreptate domnule MUZGOCI.Dumneavoastra ati luat multe voturi, pe la ce partid ati fost.Intrebarea este ,unde sunteti dumneavoastra? Gargara asta ieftina pe care ne-o livrati,nu ne face sa va credem. Stanga a luat multe voturi, dar de ce nu ne spuneti si cum.? Sunteti la butoane, defapt sunt,caci dumneavoastra nu prea apareti pe nicaieri.Mai aveau un pic si aduceau si mortii la vot,ca pe cei muribunzi iau adus.Aceasta este marea forta de stanga.Penibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum sunt si nu sunt,vorbeam insa de rezultate trecute si viitoare.

      Ștergere
  17. Muzgoci cat de slab politician poti fi? Cei 377 de oameni care am votat cu Corcodel am votat pentru Corcodel nu pentru partid.Si suntem oameni de calitate mai intreaba si tu.Observ ca nu suporti intelectualii desi fiul tau are o facultate.Vezi ca ne jignesti si nu obtii nimic bun din asta. Ar fi bine sa te intrebi cati oameni ai tu spatele tau si care este calitatea lor. Nu am jignit pe nimeni si ar fi normal sa-mi publici comentariul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.Nu esti intelectual doar pentru ca ai o facultate.
      2.Nu vad unde am ironizat eu intelectualii cum spuneti dvoastra.
      3.Niciodata nu am obtinut sub 1422 de voturi si am ridicat pana la 2870 de voturi.
      4.Cei care se lupta cu amintirea rezultatelor mele sunt departe de adevar ,pentru ca intre mine si actualul ,a fost Gabi care a obtinut daca nu gresesc undeva la 700 de voturi(cat PNL astazi)si si-a permis sa ne mai dea si noua la locale ,tocmai pentru ca telul tuturor era sa pice dictatorul.Ce sa-i faci astazi s-au schimbat prioritatile.
      5.Eu nu sunt la butoane sunt un simplu membru si atat.
      6.unde este penibilul !?Daca va batut ,inseamna ca au fost mai buni,au luat voturi ,deci si-au atins obietivul si asta este ce conteaza.

      Ștergere
    2. normal frate ca doru rade de intelectualii lu peste daca fi-su a terminat o facultate care te face sa ai un salariu de cateva mii de euro nu unu care te duce la cateva sute de lei.e smecher?e!

      Ștergere
    3. L-am publicat tocmai pentru a arata ca unii nu au nimic sfant.Nici tu familie.copil,nevasta,mama ,tata,nimic.Si pentru ca veni vorba ,ti-ai dori si tu prietene drag.

      Ștergere
    4. E plina lumea de prosti cu facultate.Sunt de acord cu dl Doru ca un intelectual este acela care invata,munceste din greu si pune in practica ceea ce a invatat.De d-astia cu diplome cumparate ne-am saturat.

      Ștergere
    5. Nu trebuie sa ai studii terminate ca sa ai caracter. Oricine are personalitate. Dar dupa cum observam aici sunt mai multe tabere . Cei care nu au nici un pic de personalitate da fuga la tabara castigatoare; nu conteaza cine este la putere ptr. dumneavoastra. Din aceasta cauza ajungem pe marginea prapastiei.Fiti mai convingatori si mai responsabili. Nu iti trebuie facultate ca sa fi un adevarat om in societate.Unii dintre dumneavoastra nici nu scrieti corect.

      Ștergere
  18. Imi doresc din suflet ca acest orasel sa aiba oameni cu suflet nobil; oameni mai lasati- l pe dnul Corcodel ca v- a ajutat pe fiecare cand v- a ars sufletul si pe dnul Claudiu , dvs ii inraiti cu fel de fel de afirmatii ; oamenii aia au muncit ptr. a- si face o imagine si dvs le inveninati sufletul. Mi-as dori din suflet ca dnul Lungu sa ajunga la o intelegere cu familia. Corcodel si sa cladeasca ceva frumos in acest oras.Dle Lungu nu mai aplecati urechea la unul si la altul, eu cred ca cetatenii v- au ales ptr ca sunteti cel mai echilibrat si cel mai potrivit ca sa duceti la bun sfarsit ce nu a putut dl Corcodel sa termine si nu ca nu ar fi putut ci a avut o echipa de - a tras in jos in loc sa- l ajute.Avetti mare grija dle Lungu ce echipa va formati
    Oamenii sunt parsivi ei nici macar nu stiu ce vor de fapt .Aratati- le ca dvs puteti sa fiti prieten cu cu oricine chiar si cu familia Corcodel.Nu trebuie decat sa fiti corect in continuare.Sunteti bun ce sa mai discutam.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi pare foarte rau tovarasi dar nu ati castigat nici unii alegerile la Nehoiu ba chiar le-ati pierdut si corcodeii si mandrilistii. Nici macar jumatate nu au venit la vot si din ei abia jumatate a luat P.S.D. Asta inseamna ca actualul primar a mai scazut de acum doi ani iar Corcodel e dat uitarii. In 2012 am votat Lungu, Muzgoci, Bita, Genilia pentru ca am crezut in echipa tanara si noua. P.S.D. nu mai avea mumiile din 90. Doru striga pe strazi cat il lua gura ca e momentul schimbarii si lumea a crezut. Am luat teapa toti pentru ca imediat P.S.D. s-a dovedit a fi un partid care nu exista iar in jurul primarului s-au strans mustele lingaii si finii care toti s-au facut cat buhaii le atarna la toti burtile iar pe intelectuali si pe oamenii cu idei si cu respect in ochii cetatenilor i-a indepartat. Functionarii publici umblau disperati prin Nehoiu sa roage lumea sa mearga la vot iti era si mila de ei iar consilierii P.S.D. care nu au facut NIMIC in 2 ani beau in Primarie si se laudau cu rezultate bune. Am votat Mircea Diaconu si eu si parintii. La Nehoiu urmatoarele alegeri ii vor sterge definitiv de pe harta si pe Lungu si pe Corcodel. Lungu a demonstrat ca e foarte slab in politica si nu stie sa se foloseasca de oameni valorosi. La aceste alegeri trebuia sa aiba peste 60% dar nu se poate cu niste lingai in jur. Domnule Primar in politica nu trebuie sa iesi in vazul lumii cu capuse si cu paraziti ci cu oameni respectati de tot orasul. Sa fim seriosi cine sa-i respecte pe lingaii dvs? Sa auzim de bine, M.S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In conditiile in care primaria avea datorii foarte mari ,era greu de facut prea multe.Acum dupa incheierea lucrarilor ,incepe reabilitarea strazilor din centru.Consilierii isi fac treaba si intelegeti ca ei nu sun parte executiva.Enumerati niste persoane absolut onorabile,de care eu ma fac "vinovat"ca i-am adus in partid.Nu judecati in termenii astia aceste alegeri , pentru ca nu seamana unele cu altele.Cand te uiti pe cifre nu trebuie sa te mangaie doar procentul ,ci capacitatea de a fdeliza cat mai multi cetateni cu drept de vot.Din acest punct de vedere de la locul doi in jos este dezastru.Nici locul unu nu poate dormi linistit.Ce -ar fi fost ca cele doua partide PNL si PDL sa fi luat duminica (plauzibil fara probleme )300 sau cate 300 de voturi in plus?Era un dezastru?Era! Asa ca atentie mare.La Patarlagele ultimile alegeri pentru PSD au fost un dezastru 7-8 la suta iar PNL a luat 70 la suta.Acum PNL a luat 40 iar PSD aproape 25 fara sa iasa pe strada.Sunt multe de discutat.

      Ștergere
  20. Uite ca se poate,uite ca blogul meu are totusi o utilitate.Transmite mesaje.Pacat ca nu pot da drumul mesajelor trimise mie de unul mic,cret,frustrat care imi jigneste familia .O sa taci prietene,iti promit! Eu nu am o parere proasta despre oameni,nu-i jignesc numai pentru ca nu sunt de acord cu mine .Apropo, nu-i inteleg pe unii ce au cu mine,daca nu mai insemn nimic de ce ma mai injura?Valabil si pentru doctor.Fac distinctie intre a fi injurat de un anonim si toata lumea ,macar asta am invatat si eu in acesti ani asa ca nimic nu ma mai supara.Apoi ,mi-a prins bine aceasta "pauza" si pentru ca am putut fi un bun observator si pentru a ma putea ocupa serios de afacerea mea.Nu aruncati cu pietre pentru ca mai este mult pana departe.Pana atunci trebuie sa facem ceva pentru orasul asta .
    Va dau o stire:Astazi in sedinta de consiliu se va vota o hotarare prin care se aproba un proiect de reabilitare a strazilor din Nehoiu.Asta este o stire buna si este cred eu bine venita Prin Programul National de Dezvoltare Locala circa 2 milioane ,sunt alocate pentru reabilitarea strazilor, urmare a lucrarilor de care se fac in oras.

    RăspundețiȘtergere
  21. Se bucura corcodusul ca se face alianta cu PNL. Si daca Lungu pleaca la PNL???? E o idee care ii linisteste pe toti la Nehoiu mai ales ca echipa PSD e varza drept dovada ca nu a crescut ba chiar a scazut si sa vedem daca o lasa Lungu ce mai ramane de ea. Eventual ramane Doru la PSD. Nu stiu daca isi mai pastreaza mandatul de primar dar ar fi o idee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Sa plece Lungu la PNL si sa renunte la primarie cat mai repede. Asa ii linisteste pe toti la Nehoi si pe el primul

      Ștergere
    2. Sa plece Lungu la PNL...Unii chiar habar nu au pe ce lume traiesc. pai ce Lungu face politica? Sau pnl cumpara pentru cursa un cal terminat, numai bun de dus la abator? mai baieti, dupa prezidentialele din toamna-iarna, daca mai e totusi primar la acea data, lungu e un politician egal cu zero, nimeni nu va mai paria pe el, niciun partid...

      Ștergere
  22. Acesta este valoarea actuala a fostului primar si a familiei ,prietenilor,si acolitilor sai.Am votat cu PDL intotdeauna dar acum...Gata..iar cei ce inca mai cred in Corco ar trebui sa se reorienteze .Cei 370 de votanti ai sai sigur au avut pe timpul lui Corcodel ceva gras de castigat..ceilalti erau pacaliti de fostul primar cum sunt si acum de actualul dar se vor debarasa si de Lungu pe final de mandat.Asteptam o alternativa ..credibila... Am scris si pe blogul lui Claudiu dar nu prea l-a publicat..L-am informat ca nu contest calitatile lui de profesor dar sa ajunga sa iti jigneasca familia e prea mult..e zero barat sau iieste frica ca vei candida din dou la locale cine stie..se poate scrie pe blog si fara jigniri pt unu sau altu ...asa ca nu intra in jocul lu asta mic si pricajit...auzi la el spartan...ha ha hahahahahhah

    RăspundețiȘtergere
  23. Mai Dorule sau domnu Doru ma tu nu vezi ca psd are scorurile pe care le luai tu cand erai in opozitie impotriva lui Corcodel?Mai Dorule ai rabdare pentru ca viitorul suna bine.Hai pa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am votat cu echipa PSD adica cu Doru Muzgoci si Lungu Florin in ordinea asta ca voi sinteti conducerea PSD. Stim ca v-ati mai certat dar acuma ca este armonie si sinteti bine si rezulatele apar. Nu conteaza ca ati mai luat cate ceva ca toti iau si Corcodel lua.Tot inainte

    RăspundețiȘtergere
  25. Labarule de ce publici numa ce vrei tu.?Animal ce esti ti-o iei tu curand

    RăspundețiȘtergere
  26. Era firesc sa fiu alaturi de partidul care ma "gazduieste "desi pozitia mea nu era si nu este confortabila.Eu sunt un tip de actiune ,un luptator.Faptul ca am evitat sa -l deranjez pe Lungu ,nu inseamna ca m-am suit in caruta lui.Eu nu uit umilintele si nici nu puteam sa merg acolo ,pentru ca iar s-ar fi spus ca ma duc dupa bani de parca Lungu este Banca Nationala sau Trezoreria Statului.Probabil o sa plec sau asa cum sunt anuntat de mai bine de un an de zile ,voi fi din nou dat afara.

    RăspundețiȘtergere
  27. Apropo de reabilitare nu stiu daca sunteti la curent ca s-a votat in consiliu programul de reabilitare a strazilor din Nehoiu in valoare de 80 de miliarde iar CORCODEL A FOST SINGURUL CARE A VOTAT IMPOTRIVA in calitate de consilier PNL... Alo, il mai tineti la PNL pe veneticul asta care s-a imbogatit la Nehoiu si ne vrea pe toti saraci? Scoateti-l din consiliu ca venim si pichetam primaria si sediul PNL. Afara cu el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca stiu,doar nu era sa ramana asa dupa lucrarile astea.

      Ștergere
  28. Tu esti singurul care poate rezolva lucrurile. Fa un memoriu catre Blaga chiar daca nu il semnezi tu sau mai bine il semneaza mai multi fosti membri PDL si explica-i ce se intampla aici la Nehoiu cu disperatul asta care vrea sa conduca lumea cu 3 nebuni si care jigneste in stanga si-n dreapta. In prima lui luna in politica a decis sa demita membri care au vechime.Tu ai rezultatele alegerilor anterioare si poti face comparatia. In PSD si asa nu mai ai liniste. Vei si mai respectat daca iti reiei locul si echipa. Rasturnarile de situatii sunt intotdeauna gustate de public.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ineptii pot sa scoata unii..Idiots. Scrie-i tu lui Blaga, consilier judetean psd ca stii de ce nu merge treaba la Pdl Nehoiu, Si mai da-i si sfaturi de schimbari...Ce cretini.

      Ștergere
  29. Ei domnule,despre ce memoriu vorbiti cand "spartanii"anunta rezultat istoric ,desi nustiu la care din rezultate se raporteaza.Apoi daca Lungu nu mi-a dat bani asta fac acum ,fac bani si alerg foarte mult pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  30. A s vrea sa clarific cateva lucruri;Nu am luat in ras niciun votant nehoian ,indiferent cu cine ar vota acesta.Altii sunt cei care sufera de acest sindrom.Nu sunt in cautare de partid si imi este indiferent daca ma da Lungu sau oamenii lui lungu afara.De doi ani tot aud asta si nu vad ce mare greutate este sa dai un om afara.Ma da si din Nehoiu?Ce am vazut la aceste alegeri imi da dreptul sa sper ca inca mai este nevoie de mine.Nu vreau sa starnesc mania unui om sensibil pentru ca astazi am fost invitat sa merg intr-un partid, care a reusit un rezulat istoric !Lumea se schimba fratilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doru,mergi la PMP.Dupa,o sa vin si eu!iti spun mai tarziu cine sunt!Acolo va fi viitorul politic!

      Ștergere
  31. Vrem sa ne intoarcem la PDL si sa facem alianta cu PNL dar nu cu un nesimtit bagat cu forta pe usa din spate .La Nehoiu conditia ca alianta sa aiba loc este sa plece nebunul cu razbunarile lui cu tot .Si mai vedem noi daca avea voie cu mandat de interimar si vechime de o luna in.politica sa il demita pe dl. Petre .Cei care vrem sa ne intoarcem sintem mai multi decat cei care sunt acum membrii reali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevaratii pdl-isti nu ar scrie anonimi pe un blog psd-ist...Erau adevarati pdl-isti aia care bateau cu pumnul in masa in consiliul local in fata lui Corcodel -primarul si care l-au scos ca incompatibil din consiliile de administratie prin plangeri la prefect. Nu cei care se vaicaresc pe aici si-l deplang pe dl Petre de parca dansul nu stie ce sa faca, din cauza unui biet profesoras pamfletar si caricaturist. Nu va mai dati pdl-isti ca nu sunteti.

      Ștergere
    2. Mai multi si oportunisti. Cand se simte miros de friptura in atmosfera hop si voi. Cine v-a oprit sa va intoaceti in PDL inainte sa vina nebunul la butoane? Banuiesc ca mirosurile de la alte gratare. Asa ca ori acceptati nebunul pana se aseaza lucrurile ori stati unde sunteti si inghititi in sec.

      Ștergere
    3. Anonimului care a scris mai sus ca adevaratii PDL-isti nu ar scrie pe un blog pesedist. PRIETENE, nu scriati voi nici pe blogul PDL-ist (ca blogul asta a fost PDL la inceput) Acuma v-a apucat eroismul? Muzgoci si Gabi Stoichita au fost singurii PDL-isti la vremea aia care se bateau co Corcozaurul si cu cloaca lui. Da-ti numele eroule si iesi la bataie! SUnteti niste guristi si niste oportunisti fara cojones! Bravo Muzgoci. Te bati cu toti sub ce culoare vrea muschiu tau ca tu esti deasupra oricarui partid pentru ca nu esti un hot si nici un las! Bravo Muzgoci! Bravo MUZGOCI SI ATAT!Restul (inclusiv din PSD) sunteti niste lasi si care nu sunteti lasi sunteti niste gainari fripturisti si frustrati ca nu mai mancati banii lui Corcodel ( de fapt ai nostri). Ionut M.

      Ștergere
    4. Asa este Ionut M,ai dreptate.Curajul meu vine din independenta pe care mi-am creat-o,in sensul ca niciodata nu am vrut si nu am depins de banii lor murdari.Am construit o relatie corecta cu cei care am lucrat , bazata pe onestitate.Pentru mine PDL nu exista,este doar o statistica la zi.Actualul presedinte poate lua calitatea de membru oricui, chiar si mie care nu mai sunt,dar nu poate lua de niciunde spiritul care ne anima pe noi atunci.Clar. Cand eu am fost ales presedinte, in sala erau cam cate voturi a obtinut astazi partidul.Cand eram la PDL am publicat si m-am laudat cu biroul meu ,publicand numele persoanelor din componenta lui.La PSD s-a intamplat la fel si oamenii au votat.Cer dlui presedinte prea mult interimar sa publice lista persoanelor din BPL Nehoiu.Cati sunt?

      Ștergere
  32. cei care vreti sa se intoarca de unde ? aveti senzatia ca lumea se termina cu voi ? ramaneti unde ati plecat, oameni fara caracter ... ce, nu va mai ies procentele si vi se tzatzaie ca se reface alianta si o luati in bot ? Auzi la el, sobolanul vede ca ajunge corabia la mal si vrea sa se intoarca... Partidul nu este o pluta de care sa se agatze oportunisti, iar daca Petre a fost demis, sigur a depasit linia.... sa nu mai aud de voi,,astia care vor sa se intoarca, pentru ca partidul va pierde tocmai din cauza celor ca voi, care se tot intorc. Daca votez cu stanga, dau de voi, daca votez cu dreapta, iar dau de voi.... securistilor De scarba voastra pleaca romanii din tzara lor, dar oricum pe cei de teapa voastra nu va afecteaza. Daca erai PDL-ist nu plecai ca sa te intorci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris exact ceea ce voiam si eu, bravo. As vrea sa te cunosc! G.S.

      Ștergere
    2. Nu am obiceiul de a scrie printre randuri , ci cu randuri, referindu-ma strict la voiajorii de profesie, Ne stim, dar nu ne cunoastem.... Atunci cand politica va insemna ceva mai mult decat balacareala pe bloguri , dezvaluiri senzationale, promisiuni de campanie, etc. , cand scopul unei organizatii de partid fie si macar locale va fi "propasirea neamului" ci nu a neamurilor, poate ca nu se vor mai retrage pentru a pleca in alta parte sau poate nu se vor mai retrage deloc oamenii ..patrioti. Si ma opresc aici, pentru ca ceilalti sa nu sa se simta jigniti prin antiteza. Accept ideea ca nu toti oamenii ( alegatorii ) pot fi multumiti, dar nu pe cea ca toti pot fi mintziti. Prefer respectul aparent macar al concetatenilor mei decat dispretzul fatzis.

      Ștergere
    3. Eu prefer dispretz pe fatza decat ,,respect,, fals. Este mai cinstit asa credema. Un anonim neinsemnat

      Ștergere
    4. Miezul ultimei fraze este altul : consider ca daca mi-as lua un angajament fatza de cineva care m-ar vota, deci mi-ar delega interesele, ceea ce as face sa nu-mi atraga dispretzul celorlalti, ci respectul. Daca dumneata nu ai nici o problema cu parerea celorlalti ...este fix o viziune & optiune personala. Strict in context, sensul ultimei propozitii ar fi : Nu este deloc cinstit sa vinzi "gogosi" in campania electorala,, sa ajungi in varf, sa-ti burdusesti buzunarele , iar obrazul gros sa-ti tina pavaza dispretului celor pe care i-ai mintzit.
      Daca scot propozitia din context, ceea ce nu era cazul, sunt de acord, prefer opinia sincera a celuilalt in locul "periei de scame"
      Un anonim la fel de neimportant.

      Ștergere
  33. Nu intelegem de ce te freaca atata grija de PDL in loc sa faci imagine pentru PSD. Se aude ca ai o intelegere cu Corcodel fiul si faci tot circul asta pentru spectacol. Noi ne intrebam daca nu cumva esti tradator din nou. Nici campanie nu ai facut. De cateva saptamani numa de PDL scrii. Carei faza?! Nu te-am jicnit desi meritai asa ca ai putea publica asta ca altele nu le-ai publicat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia care cica vor sa se intoarca la Pdl de fapt nu le arde lor de grija partidului, le e necaz ca e presedinte Claudiu. Le e teama ca se face alianta si PDL va fi iar la butoane fara ei.Din decembrie 2012 la Nehoiu pdl nu are conducere dar nu a pus nimeni mana sa construiasca ci sa distruga. Acum daca s-a format o echipa, buna rea, nu le place, vor s-o schimbe? Cine? Niste oportunisti jegosi...Stati acolo unde ati plecat, pdl creste si fara voi.

      Ștergere
  34. Baieti, aranjamentele se fac mult peste voi toti cei care comentati si cei care conduceti partide la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Asa este cu conditia sa ai de partea ta un anume curent.Totusi nimeni nu trece cu usurinta peste vointa unei organizatii decat in situatii extreme.Am scris pentru ca era de scris ,O sa mai scriu.nu pentru ca m-ar interesa PDL in mod special si personal.Vreau sa va mai spun chiar daca ma repet ca imi este indiferent aproape oricine si mai de graba ma preocupa afacerile mele pentru ca din asta traiesc.Pot oricand sa renunt la politica ,am mai facut-o.Cotetarul sef vad ca-i da intruna cu "bolnav" de parca ar trebui sa-mi fie rusine.Mananca mai tot timpul ca nu stiu ce i-am facut eu familiei lui,tocmai pentru a-si crea un motiv sa ma atace, nu politic ci personal.Ati furat ca niste nenorociti impreuna si acum va urati ,ca altul fura mai mult decat celalalt si evident eu va impiedic sa furati linistiti jigodiilor.Daca nu o faci tu o sa spun eu cum a ajuns terenul de sub casa in proprietatea ta, cinstite profesor fara rezultate.In nesimtirea ta crezi ca poti sa te legi de familia mea si dupa sa vii sa-mi intinzi mana.In nemernicia ta nu sti sa sa faci diferenta intre un atac politic(ca sunt hot,prost ,nebun ,incompetent,needucat bla ,bla)si un atac la familia celuilalt,mai ales ca familia mea isi vede linistit de viata ei.M-ai calcat pe bataturi derbedeu flamand ce esti,beizadea care nu stie ce-i munca cinstita si ai sa platesti.

    RăspundețiȘtergere
  36. Dorule, prin targ se zvoneste ca aterizezi in PMP. Este ceva adevar sau sunt doar vorbe goale?

    RăspundețiȘtergere
  37. Vad ca PDL - sunt ingrijorati ca vor unii sa se intoarca in partid.Stati linistiti si conservati-va rezultaul ,nu se intoarce nimeni.Probabil cineva se gandea la o anume situatie.Tradator si curajos sunt doua cuvinte care nu prea se lipesc.Tradator era cineva care vota cu celalat partid si in niciun caz cel care pleaca.La Nehoiu s-a sacrificat partidul ,pentru a vedea dat jos un individ care devenise insuportabil.Toti au fost tradatori?Am rezultatele de atunci si eu cred ca a fost ratiunea nu tradarea ,cea care a condus la rezultatul din 2012.`Dupa noul PDL se pare toti au fost tradatori care l-au vrut dat jos pe tata si atunci a actionat ca atare si atunci i-a dat el afara.Vezi rezultatul PMP la Nehoiu care nu a existat in campanie si apoi judeca si vezi ce iese.Apoi daca esti spartan semnezi si-ti asumi cine esti ,nu vorbesti din spatele anonimatului.Se zvoneste ,despre mine se tot zvoneste ,dar nu se ia in calcul ca pot sa ma las de politica..Cand vad ce mari politicieni sunt pe piata ,cam asta este gandul care ma bate.Toate sperantele mele nu sunt legate doar de politica,mai sunt si alte lucruri de facut.

    RăspundețiȘtergere
  38. Decat sa va preocupe soarta PDL mai bine ati fi atenti la miscarea pe care vrea s-o faca Lungu. Vrea sa il puna viceprimar pe DOREL !!! Fratilor va dati seama ce ni se intampla? Cica nu are altul mai bun ca el. Poate pentru el e bun. Dar adio alegeri si voturi din clipa asta. Nehoienii nu inghit la infinit mizerii. L-am dat jos pe Corcodel care fura singur si i-am adus pe astia care au o clica de fripturisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La dvoastra este doar o chestiune de blazon?De ce n-ar fi Dorel.Cat si cum munceste un om nu conteaza?Daca echipa il doreste ,eu cred ca trebuie creditat cu incredere.Asta este democratie reprezentativa,iar Dorel are si el in spate voturi ca oricare altul.De ce trebuie sa-i luam gatul inainte de a vedea ce si cum face?

      Ștergere
    2. Dorule tata, m-ai dat pe spate cu democratia ta reprezentativa, si nici nu-ti dai seama cat adevar ai grait : Tu ai promovat, dragule, cat ai fost sef de partid, si ai mai face-o, daca ai mai fi, democratia reprezentativa , adica oamenii care aduc voturi. Da-l in p..la ta de competent , il dam afara, si punem un democrat reprezentativ, care aduce voturi la partid si bani la comitet ! Multumim ca ne-ai luminat in privintza viziunii tale, vezi-ti tata de afaceri si lasa-ne cu responsabilitatea sociala, ca nu stii altceva decat sulfareala ! Hai pa, ca partidul nu te va regreta, esti erodat precum Antonescu, merele putrede de unde le-ai infipt matale iti vor zice pas, iar restul comunitatii iti va zice bye bye ! E mai bine sa ne saluti dintr-un BMW al tau decat dintr-un Logan discutabil...Serios.

      Ștergere
  39. Nu va luati dupa zvonuri,atunci cand voi avea ceva de spus spun .Acest fapt mi-a adus poate multe neplaceri,dar mi-am asumat asta.Diversitatea de idei,chiar daca contestata uneori, s-a regasit aici.Scopul a fost in fond "iata ce gandesc si altii".Daca vorbim de adevaruri rostite ,putem discuta.In fond am gasit ceva mult mai atractiv,munca mea,afacerea mea.In fond nici nu-mi trebuie prea mult sa ma faca sa ma gandesc sa renunt la poitica.Am crezut ca putem fi dincolo de interesul politic si orgoliile personale. oameni.Se pare ca cineva avea dreptate cand spunea ca anumiti indivizi ar trebui definitiv scosi din joc.Eu nu sunt asa si incep sa ma caiesc.Nu am fost niciodata si am avut ocazia,bagat in afaceri cu iz penal.Am incercat sa traiesc departe de mizeriile care scarbeste si infioreaza lumea civilizata.Am crezut ca asa se formeaza o imagine ,pentru ca tot vorbea cineva de imaginea la care au muncit unii.De imaginea adevarata si de necontestat.Sunt multi hoti cu imagine buna dupa acest tipic .Faptul ca unii nu stiu cu cine au de-a face,nu inseamna musai ca au imagine.Ajut atat cat pot ,pe toata lumea care mi-a cerut ajutorul.Nu sunt un om cu arici la buzunar si mai mult am cheltuit decat am castigat, lucru ce constituie o rara avis in zilele noastre.Sigur nu vreau sa-mi fac o imagine idilica acum ,dar Dumnezeu mi-e martor,in afara de momentele de nervozitate sa spunem,AM VRUT SA FAC NUMAI BINE.Pot sta linistiti toti cei care se simt in pericol cu partidele lor ,pentru ca nu ma duc acolo.Daca as fi vrut, as fi facut-o de multe ori pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce naiba politician esti ca vad ca ti iai pus in cap pe totzi.Lungu isi face tot felul de planuri cum sa te beleasca aia de la pdl sa nu te vada dupa cat iai jicnit pmp dispar curand. Carei faza?!!

      Ștergere
  40. Cinstit.Care PDL !?Daca este asa cum spuneti,atunci ramaneti cu ce se vede.Nu va faceti probleme pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  41. Lasa sulfareala si zi a cui e si a cui a fost cantina! Sa vedem daca esti corect. E greu sa te pronunti findca esti prieten cu Radu . De fapt nu esti pt.ca si Radu te-a folosit. Ha ha omul de afaceri al deceniului!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Of Doamne ce superficial mai sunteti si nepoliticos, ca sa nu spun altfel.Asta nu schimba cu nimic faptul ca Radu este omul de afaceri al deceniului.Chiar este si realitatea spune asta.Si inca ceva ,suntem prieteni si nu de ieri de azi.

    RăspundețiȘtergere
  43. Asa si nu poti totusi sa ne spui a cui e cantina desi ne tot ameninti ca dezvalui tu afacerile lui corco. Dezvalui pe dracu esti fricos de mori..... Omul deceniului i-a facut jocurile lui Corcodel si acum a fost dat la o parte.

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce se mai aude Dorule despre asfaltarea drumului de la Basca Rozilei? Se face sau nu in 2014 ca s-au suptiat veniturile si nu prea mai sunt bani de piese de schimb la masina. Daca nu se face o vand si-mi cumpar un scuter.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai Dorule ca nu este nimic complicat sa raspunzi. Sunt doar 3 variante. Se face, nu se face sau nu stiu.

      Ștergere
    2. Nu va cumparati scuter.Se face.

      Ștergere
    3. Nu iti lua scuter ca se face.Numa ca nu se stie cand.asa ca mai bine iti ei caruta daca nu ai ca domnu consilier nu spune cand se face.

      Ștergere
  45. NU EXISTA ACEST OBIECTIV IN PROGRAM PENTRU 2014. POATE IN 2016, IN CAMPANIA LUI BAGIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept un raspuns pertinent de la un consilier judetean nu speculatii uioristice (vezi Uioreanu ca tot este de actualitate).

      Ștergere
    2. Speculatii "uioristice"!?Cam ce treaba as avea eu cu astfel de "speculatii"?

      Ștergere
    3. Voi de la PSD a-ti promis ca faceti drumul. Scrie in programul vostru electoral. Acuma nu mai vreti sa recunoasteti. Alta data sa nu mai mintiti oamenii!!! Domnu Bigiu are alte prioritati. A zis ca nu isi aminteste sa fi vorbit asta cu tine Dorule. Nu mai promite daca nu poti sa rezolvi tu ca te faci de ras.

      Ștergere
    4. Nu este prea inteligent din partea ta sa publici despre dnul Bigiu. Crezi ca esti distractiv?

      Ștergere
    5. Daca a zis el ca nu a vorbit ,nu a vorbit.Si totusi Ionit M nu vorbeste cu mine la per tu,este un baiat educat si politicos, cel putin asa stiu eu.Ce depinde de mine pentru astfel de lucruri am facut ,altii nu au facut nimic.

      Ștergere
  46. Consilierul judetean nu iti va raspunde. Drumul judetean 203K nu va fi asfaltat in acest an.

    RăspundețiȘtergere
  47. Am comunicat aici, ca am fost la Presedintele Consiliului Judetean si mi-a confirmat ca "se face".Sigur va pot spune ca ,exista hotarare de consiliu in acest sens.Mai mult ,a fost prins si planul de investitii din buget ,cu subiect si predicat.Si mai mult, sunt aprobate doua proiecte,unul cu finantare CJ ,iar celalalt cu finantare de la MDR.Interes exista,mai ramane sa vedem daca exista si vointa politica.Nu am niciun motiv sa ma indoiesc de buna credinta a presedintelui C.Bagiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un raspuns tipic politicianist cu multe cuvinte (comunicat, confirmat, proiecte, interes, vointa politica, buna credinta). Cu siguranta ca "se face" candva dar eu am intrebat daca se face in 2014. Apreciam mai mult un raspuns sec de genul "nu se face in 20014".

      Ștergere
    2. Dorule, stiam ca esti abil dar sa mai adaugi un 0 intre 20 si 14 ca sa aduci subiectul in derizoriu este mult prea mult.

      Ștergere
  48. Taci ma din gura ca nici nu te baga in seama Bigiu pa tine .Mincinosule

    RăspundețiȘtergere
  49. Domnul consilier judetean Muzgoci ne spune cu subiect si predicat ca proiectul este aprobat in planul de investitii pe anul 2014, este bugetat, deci are si finantare, dar mai trebuie sa vrea penisul lui Bagiu ca sa se faca ceva. Culmea este ca ne-o spune cu atata detasare si seninatate incat pare ceva normal ca un drum judetean ce deserveste peste 7000 de oameni si nu stiu cate firme sa stea la mana unui politician ales. Bine ca nu ne-a mai aburit ca data trecuta cu procedura licitatiilor. Acum e sincer, stam la p...lui Bagiu.

    RăspundețiȘtergere
  50. Ce tot vociferati ca nu este bun Dorel ca vice? El si-a aratat valoarea prin ceea ce a facut in satul lui, unde este iubit de alegatori. De ce nu ar fi bun ca vice? Da-ti voi alta propunere ca vice dintre consilierii PSD care sa fi avut macar aceleasi rezultate ca Dorel. Daca nu face fata, altul.Omul trebuie creditat cu incredere, nu dupa mofturile unora sau altora.Echipa ii da vot de incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo si eu vreau tot pe Dorel vice.Nu e altu mai bun

      Ștergere
  51. Muzghi vezi ca ti-ai batut joc de noi ca am luat mai multe voturi la PNL.Daca esti prost stai acasa si nu mai scrie prostii pe internet.O sa o pati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nu mai spune, dar tu de unde stii ma,esti vreun prezicator ceva?Sau ati luat-o cu totii razna?Nu mai scrieti ,mai fratilor, pe bloguri daca nu aveti nimic de spus.M-am plictisit de comentarii aberante din care nu inteleg nimic.Aveti vreo idee buna, vreo propunere,vreun repros? Toate se pot spune intr-un mod civilizat.Doru e prea rabdator, ca eu nici nu as publica asemenea ineptii.

      Ștergere
    2. Un individ se straduieste sa scrie "prost".Crede ca va semana furtuna pe aici.Il miros de la o posta.Scrie in numele unei familii,scrie in numele lui IonutM , in speranta ca accidental eu o sa ma cert cu acei oameni.Nu am de ce,asa ca" nervozatule insomniac"las-o balta.

      Ștergere
  52. Nu credeti ca unii folosesc aceasta posibilitate de a scrie pe internet ,doar pentru a arunca in spatiul public tot felul de invective la adresa unuia sau altuia ?Nu credeti ca ar trebui sa ne referim la subiectele puse in discutie ,cu argumente pro si contra, in speranta ca pana la urma am avea cu totii de invatat cate ceva?Am vazut de foarte multe ori comentarii scrise foarte bine,argumentate, dar care macar pe final ,aveau un atac la persoana urat ,incat m-am vazut deseori nevoit sa nu le public.In ce ma priveste nu am prea mari probleme ,pentru ca in atatia ani m-am calit suficient incat sa nu le iau in seama,sa nu le pun la suflet.As putea cu o precizie de peste 80% sa-i indentific pe acesti" prieteni",ei nu sunt intr-un numar asa de mare cum ar putea sa para.Mi-ar face mare placere sa discutam intr-un mod civilizat,la obiect si poate asa am fi noi primii ,cei care aduc civilitatea in spatiul public,macar la Nehoiu,la noi acasa.Numele blogului a fost pus in ideea ca trebuie sa facem ceva pentru Nehoiu,pentru noi si ai nostrii.Mi-ar face mare placere sa va ganditi la asta ,fie ca ma placeti sau nu ,fie ca va sunt indiferent.Incercati,unii chiar pot.Nu inseamna ca nu trebuie sa criticati,chiar urat ,dar nu cu trivialitati ,lasati pe altii s-o faca ,daca nu puteti sa-i impiedicati.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  53. In singuratatea lui,omul cu suflet negru spune ca eu as fi comunist.Eu care de 20 de ani imi castig existenta din privat.Eu care imi permit sa produc plus valoare si sa mai dau o paine si la altii,eu care am afise pe toti stalpii ca fac angajari ,sunt comunist.Sunt comunist eu caruia nu i-a dat tata buget de stat pe mana,eu care nu mi-am facut vacante pe bani publici,eu care in 1989 aveam 28 de ani si as putea continua pana maine.As putea amintii cum un "comunist"pentru care au lucrat zeci si zeci de oameni ,nu-si poate permite sa-si faca nici macar zidul casei unui bugetar de dreapta.Cata ipocrizie,nesimtire si tupeu porcesc la unul care se vrea vector de schimbare la Nehoiu.Daca taceai ,politician de dreapta te numeai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Cu amendamentul ca nici "Proiect Nehoiu" nu este in partidul care trebuie. Teoretic, doctrinar, ar trebui sa faceti rocada. Fenomenul este generalizat. In stanga sunt cei mai verosi capitalisti iar in dreapta cei mai verosi bugetari.

      Ștergere
  54. Nu-l mai baga in seama ca toata lumea rade de el ca s-a tacanit.

    RăspundețiȘtergere
  55. Mai bine comunist decat securist. Prietenii stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  56. Sunteti asa simpatici, voi, 'omul cu suflet negru' si 'omul bolnav'. Vedea-v-as in acelasi partid!

    RăspundețiȘtergere
  57. Pot pune un pariu daca vreti.PNL Nehoiu nu va dori sa faca parte din aceeasi echipa cu profesorul distrat.In ce ma priveste,eu o singura data fac o anume greseala,asa ca nu se pune problema sa fiu alaturi de un om de nimic.Un individ care nu respecta valorile familiei,nu respecta intimitatea altuia nu are ce cauta in societate,se autoexclude,ajunge la periferia ei.Mie poate sa mi se faca rau de ce prost mi-a harazit sortii sa ma lupt pentru ca in rest .......Se sperie precum calul de b......si asa ajunge sa-si scrie comentarii ,la ore din noapte cand ar trebui sa se odihneasca cu gandul la ce bani degeaba primeste a doua zi.Ceea ce face este PENAL cat Marele Zid Chinezesc de la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu o sa intru in jocul unui om de nimic.Dorm linistit pentru ca nu sunt hot.Nu am fost prins cu mana in butoiul public cu miere.

    RăspundețiȘtergere
  59. http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000045246&id_inst=114

    RăspundețiȘtergere
  60. Drumul spre iad este pavat cu intentii bune. Discutia se muta, in general, in media, asupra reprezentantilor statului care au dobandit averi fabuloase, asta fiind , pe buna dreptate o anormalitate care incepe sa fie sanctionata prin fatpul ca de vreo 10 ani incoace statul se reconstruieste. Nimeni nu spune nimic despre averile fabuloase dobandite de catre cei Top Forbes in 20 de ani , comparabile cu averi muncite in societatile normale, occidentale, in cateva generatii. Iar asta este manipulare. A se vedea cazul recentului milionar care s-a sinucis, si care a avut barbatia , inutila dealtfel, de a-si asuma consecinta faptelor lui. In societatea noastra a fi bogat este asociat hotiei, a fi sarac este asociat prostiei simple, inculturii sau chiar prostiei prin definitie de fi inadaptabil la o societate in care nu poti prospera daca nu fentezi,. daca nu furi. O societate sanatoasa se construieste si mentine cu oameni care au principii , care au educatia cuvantului dat si respectul fatza de semeni. iar acum voi trece la subiect : daca grupurile nu va accepta se datoreaza faptului ca nu sunteti asemenea lor . Daca in ochii unora ati dezamagit prin renuntatri alegeri, faptele va recomanda pentru a fi un lider. Poate ca tocmai a fi corect este un dezavantaj in societatea actuala.
    A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  61. Corecta radiografia dvoastra si ma bucur de fiecare data, cand cititorii PN ataca astfel de subiecte si atitudini din care ar trebui sa invatam cu totii.Intr-o anume situatie foarte multa lume a recurs la gesturi nemaifacute pana atunci.Cunosc multi oameni care au recurs la "renuntari"fara sa-si fi incalcat principiile.Vom vedea daca "a fi corect"este bine sau nu.Cred ca cel mai bine este sa te poti uita in oglinda fara sa-ti fie rusine ,fara sa constati ca se face cioburi,ca nu te poti uita in ochii apropriatilor ,a prietenilor,a familiei tale.Poti spune cu amaraciune ,am vrut dar n-am putut ,iar daca-mi mai dati o sansa o sa incerc din nou .Daca nu ,continu-ti viata,pentru ca vor venii altii si altii si vor reusi.Oameni buni si seriosi sunt multi,totul este sa-i cauti si sa-i gasesti.In ce ma priveste, mi-ar face mare placere sa constat la un momendat , dincolo de nu stiu ce culme atinsa a politici, ca oamenii spun "ESTE UN OM BUN". In politica stiu asta,ca bunele tale intentii vor fi demontate de altii, care vor arata cat de gaunos esti,cat de avid de putere esti,ce imoral esti,ca averea ti-ai facut-o furand desi tu nu te-ai atins de ban public niciodata, incat suspiciunea sa fie veridica sau plauzibila macar.Daca esti tare si crezi in ce faci continua,altfel se va sparge oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  62. Domnu doru ce exemplu ne da noua tinerii din nehoiu baiatul dumneavoastra care e numai cu nasul pe sus?Numai fite si restaurante de figuri prin Bucuresti pe facebook numai niste ochelari de fite si haine. l-au vazut cativa studenti din nehoiu cum se plimba prin regie cu un mercedes ultima fitza cu prietenii lui tot cu bani! si dumneata zici ca ai logan si esti cinstit?Si cum a ajuns sa lucreze in televiziune? Sa fim seriosi! Nu se bate cap in cap ce ziceti si ce se vede?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca l vedeai spaland parbrize la vreo intersectie erai satisfacut ? Mai intereseaza te dumneata de rezultatele scolare ale lui Bogdan..afla ce facultate a absolvit si poate asa ne vei scuti de a citi interpelari idioate si agramate pe acest blog

      Ștergere
    2. Nu ,nu trebuie sa fim asa duri.Cliseul trebuie demontat si judecat de la caz la caz.Nu-mi doresc in curte o beizadea,asta sa fie clar pentru toata lumea.Doamne cate as vrea sa fac pentru tineri,poate acum poate intr-o zi.

      Ștergere
  63. Dle va rog sa va mai ganditi inca odata la ce ati spus.Nu-mi place sa-mi implic familia in treburile mele politice.Bogdan a avut o masina modesta de alltfel ,dupa ce a terminat facultatea.Asa a fost intelegerea noastra.A terminat o facultate buna si de aceea lucreaza in televiziune.Si-a dorit asta de cand era in ciclul primar.Daca era intr-o masina scumpa ,nu era a lui,poate a unui prieten sau a televiziunii.Daca va ajuta nu pot spune decat, pe cuvant ca nu am avut niciun amestec.Daca lucreaza unde lucreaza,este doar meritul lui,in fond pentru asta a muncit,sa fie jurnalist.As putea sa spun multe ,dar ma-ti acuza de lipsa de modestie,chiar daca este fiul meu.Meseria lui Bogdan il face sa ajunga in locuri pe care nu le frecventeaza toata lumea si este tot consecinta muncii lui.Fiul meu munceste de dimineata pana seara sau noaptea ,cand se termina un eveniment si va rog sa ma credeti nu este usor.Viata lui poate sa para o poezie, dar este foarte grea si stresanta.Apoi,suntem trei care muncim in fond pentru unu si nu ma puteti acuza pentru asta.Iubeste Nehoiu foarte foarte mult si atunci cand are liber vine direct acasa la noi si la prietenii lui.Poate o fi facut si el greseli,dar hai sa fim seriosi ,nu a deranjat Bogdan societatea nehoiana incat mie sa-mi fie rusine cu el.Tinem mult la asta si eu si el sau macar ne straduim.Eu zic sa va urmati exemplele pe care le considerati dvoastra ca va sunt bune si nu pe cel al lui Bogdan daca il considerati nociv.Inchei rugandu-va sa va mai ganditi la ce ati afirmat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, ca niste cititori isteti ce suntem, ar trebui, prin comparatie, sa comentam despre Claudiu si tatal sau. La randul tau vei comenta ca nu este frumos, si nu-ti place, sa implici familia in treburile politice astfel incat oamenii sa te perceapa ca "ESTE UN OM BUN".
      Claudiu chiar are sanse la scaunul de primar, si NU pentru ca este destept, frumos si devreme acasa CI din acelasi motiv pentru care Florentin a devenit primar si anume aroganta primarului in functie fata de proprii cetateni. As vrea sa cred ca cetatenii Nehoiului nu vor mai vota impotriva cuiva ci pentru cineva.

      Ștergere
    2. Muzgoci orice ai spune fitu iti seamana la apucaturi adica este un prost. In timp ce tu incerci sa ne convingi ce bine crescut este Muzgoci cel mic si ce facultati nemaiintalnite a absolvit el ii da muie fostului si actualului primar si se pisa pe ei pe facebook in fata a peste 100 de tineri nehoieni.Este mai bolnav ca tine. Un putoi de copil care nu a facut nimic in viata lui nu are dreptul sa vorbeasca asa despre nimeni cu atat mai mult despre doi primari ai Nehoiului.Comentariile sunt de prisos duceti-va dracului la Panatau cu toata familia voastra de smintiti

      Ștergere
    3. Oameni buni, treziti-va! Doar nu vreti sa aveti un dement in fruntea Nehoiuui.Asta e mai dement decat tac-su. Ganditi-va la ce mostenire genetica are: crocodilul batran Xenia, bunicu din partea mamei care umbla nebun prin Siriu si s-a spanzurat, etc.Cititi blogul lui de la cap la coada si vedeti cum isi trateaza semenii, mai ales pe cei care nu sunt de acord cu el.Dupa el, in dementeala lui, toti trebuie sa fie de acord cu el, daca nu, vai de ei. Ia ganditi-va sa mai fie si primar...doamne fereste.E mai razbunator decat ala batran.Se crede ironic dar nu e decat un biet frustrat caruia i s-a luat casul de la gura.Auzi la el, ironie. Probabil nu stie ca ironia este atributul oamenilor destepti, deci nu e de nasul lui

      Ștergere
  64. Si eu ce sa spun acum, sa-l ironizez pe asta ,sa va spun ca gresiti,nu.Este obtiunea dvoastra si eu o respect.Vis a vis de chestiunea cu familia ,daca atat ati inteles asta este.Sa fiti sanatos ,dar sa stiti ca in chestiunea cu "omul bun",nu inseamna ca o sa stau sa ma umilesc, in fata la toti neavenitii din politica nehoiano-buzoiana.

    RăspundețiȘtergere
  65. Exact acest lucru il face pe Lungu sa piarda si s-a vazut ca e in cadere deja,aroganta.El nu iese nicaieri din birou,nu sta printre oameni.E exact cum ajunsese Corcodel in ultimii ani.Nu trebuie sa ai oameni pe teren in sate ci trebuie sa te duci tu intre ei.Nu ai nevoie de Dorei sau de fini care sa iti faca campanie ci trebuie sa iti faci tu ca primar.Cand ajungi iun functie trebuie sa-ti faci singur voturi.Actualul primar are acest handicap nepopularitatea. Pe oameni nu-i intereseaza dosarele lui penale sau ce trancaneste fiul lui Corcodel pe internet dar vor sa fii printre ei cat mai des. Stiti ce ar trebui sa va ingrijoreze domnule Primar? Faptul ca oamenii pe care-i platiti la legea ajutorului social si care stau cat e ziua de lunga pe canapea fara sa faca nimic spuneau ca nu va voteaza.In ziua de vineri dinainte de vot pana sa vina autocarul de Filaret vorbeau foarte urat de dvs. Este de neadmis sa nu va vrea nici cei la care le dati bani degeaba.Va salut si va doresc la toti intelepciune.Doru nu mai publica despre copilul tau,e un copil bun si nu are ce cauta in comentarii.Fiecare sa isi aiba grija de copiii lui.

    RăspundețiȘtergere
  66. Comentariul tanarului era totusi in limitele bunului simt si de aceea am facut-o.In rest ,sper ca primarul prin intermediul dvoastra sa ia act.In rest daca oamenii care-i fac campanie isi ating scopul, inseamna ca este ok.

    RăspundețiȘtergere
  67. VA FACETI RECLAMA GRATUITA LA COPII. SA VA FIE RUSINE. Ati publicat ce a zis nataraul ala sa aveti motiv sa va prezentati feciorul. De fapt sunteti intr-o continua campanie de imagine, familia Muzgoci, cu oftaturi ca ce ati face daca... ce ati drege daca...pe cine credeti ca pacaliti ?

    RăspundețiȘtergere

  68. Observatorul Buzoian

    Deputatul PNL George Scutaru îl acuză pe șeful CJAS Buzău că vrea să închidă spitalul din Nehoiu
    Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru îl acuză într-un...
    OBSERVATORUL BUZOIAN

    RăspundețiȘtergere
  69. Tocmai am spus mai sus, ca nu are rost sa amestecam membrii familiei neimplicati politic.Alminteri comentariul este pertinent si la obiect.Poate uneori,dar si in alte timpuri,am mai dat drumul la comentarii care trebuiau oprite si admit ca nu am facut bine.Intre timp am mai invatat cate ceva si nu mai scriu la suparare,scriu doar atunci cand consider eu si la rece sau cand trebuie.Pe final as face o recomandare,care ar face bine tuturor taberelor.Nu sunt alegeri maine si nu irositi energia politica pe scenarii pline de optimism imediat.Mai este cale lunga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Nu sunt alegeri maine si nu irositi energia politica pe scenarii pline de optimism imediat.Mai este cale lunga."
      Gura pacatosului adevar graieste. Tipic politicianului zilelor noastre. De ce sa-ti convingi electoratul sa te voteze (lucru care necesita munca continua) cand poti sa-ti desfiintezi adversarul in preajma alegerilor improscandu-l cu noroi, fie justificat sau nu!

      Ștergere
  70. Fiecare intelege ce vrea.Nu asta voiam sa spun, dar daca va convine sau va place continuati.Am precizat ca asta nu are nimic de-a face cu a sanctiona ,cu a critica.Doar cel care a implinit astazi doi ani de cand l-am facut simplu cetatean,dorea doar laude si pupaturi in fund.Nu,nu ca nu i-ar placea acest lucru si actualului ,numai ca lucrurile s-au mai schimbat.Era doar o invitatie la decenta,dar daca nu va place tonul, apelati la singurul intelectual din oras,savantul de renume mondial si el rezolva aceasta dilema.Va salut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-aș ruga să-ți recitești comentariul și să-mi răspunzi (dacă binevoiești) la următoarea întrebare: Care este legătura dintre cele două afirmații:
      1. "Nu sunt alegeri maine si nu irositi energia politica pe scenarii pline de optimism imediat.Mai este cale lunga."
      2. "Era doar o invitatie la decenta,"
      Ca bonus, dacă ai putea să explici în ce constă dilema (raționament cu două soluții, dintre care trebuie aleasă una, deși ambele duc la aceeași concluzie) că nu știu ce să-i transmit savantului.

      Ștergere
  71. Era o aluzie la mult trambitatul sfarsit de mandat si o iluzorie reintoarcere a regimului de trista amintire.Restul sunt vorbe,iar invitatia la decenta era pentru toata lumea.Sunteti un domn inteligent, asa ca las la laltitudinea dvoastra ce sa-i transmiteti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări