Duminica vom afla valoarea numelui !

           
A plecat la colindat cu gentuta pe spate, in pantofiori lui care abia acum incep sa se toceasca. Pentru ca cel care mimeaza modestia circula cu" ia-ma nene ". El, cel care a manipulat Nehoiu timp de 20 de ani, incepe sa iasa la vanat, intocmai ca sarpele toamna. Consilierul PNL Alexandru Corcodel, face campanie electorala fiului pdl-ist,care se afla in cautare de glorie si  privilegii pierdute. Furia si ura sunt marca inregistrata Corcodel.
Este si de inteles asta pentru ca oamenii au lasat case neterminate, terenuri neluate cu japca si razbunari nestiute. (vai voua celor care l-ati tradat!) Nu toti improprietaritii au mai vrut sa vanda ulterior "pomenile" binefacatorului lor, asa ca mai vrem un mandat sa definitivam niste afaceri?
A. Corcodel probabil spune acum :" Combinatiile care abia acum ies la lumina, produc foarte bine (chirii, dividente) asa ca de ce as mai munci? As vrea sa fiu iar sef, ca ati vazut ce constatari a facut fi-miu vis a vis de votanti . El este doar "mai intelectual" decat mine. Se poate!".
Isi spune asta in barba in fiecare seara, amagindu-se, pietonul sef de la Nehoiu. Probabil se gadeste asa: "Echipa care a castigat este destructurata. Lungu nu stie inca cu ce se mananca politica si administratia publica. Ionut viseaza la sprijinul lui Florin, iar eu am o sansa."
Numai ca duminica va castiga PSD iar noi vom sti cotatia numelui  reactualizata dupa noua realitate, care asa cum este si trebuie sa fie - va fi  crunta. Va afla si Corcodel ca Mos Craciun nu exista. Vom visa in continuare frumos la o reintoarcere, cu conditia sa-i creasca cota. Daca nu... gandul ramane unul pervers, pentru ca duminica va fi ziua dezamagirilor. Va castiga PSD !

Comentarii

  1. Muzgoci tu la ce partid mai iesti ca auzisem ca teau dat afara de la PSD ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invatam si noi sa scriem?Si dupa aia iti spun. Promit.

      Ștergere
  2. Fostu primar Corcodel a facut campanie si la noi in Lunca Mare pentru PDL.Noi am crezut ca face pentru PNL da ne-a zis sa votam cu Claudiu ca este la PDL.Nu am crezut da vad ca comfirmi si tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este normal sa-i faca campanie lui fiisu.Tu nu i-ai face baiatului tau dc ar intra in politica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca eu as fi consilier PNL si fimiu la PDL, cum sa fac campanie pt fimiu/? mai intai as demisiona de la pnl.

      Ștergere
  4. Telectualul a facut si o declaratie homofoba ce il va costa scump dupa alegeri, PSD castiga, PNL pe locul 2 si PDL se reface dupa alegeri fara furiosi cu doctorate comandate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anormalul incepe sa fie normal si atunci ne supunem cu placere.Inca nu ati vazut nimic,hora abia de acum inainte incepe.Pentru ideile si pozitia mea am fost dat afara.Eu nu sunt un plimbaret decat in situatia in care mi se forteaza mana.De muncit am muncit oriunde am fost.Pe acest blog sau spus adevaruri usturatoare nu rautati nu minciuni.Cand eu scriam ce scriam nu ascundeam urmariri penale,nu faceam lustru la canapelele DNA-ului etrc. ci informam.Adevarul spus pe jumatate nu este adevar.Nu o sa scriu de Lungu mai mult decat am facut-o si am facut-o destul.Nu ma intereseaza pe mine litigiile comerciale ale firmei lui Lungu.Greselile pe care am crezut eu ca le-a facut ca nou primar, nu am ezitat sa i le taxez ,asa ca nu -mi vorbiti mie de ipocrizie bla ,bla(unuia din spam).Decat sa ajung ca unii ,mai bine imi vad de treburile mele.Nu-mi curg balele(scuzati expresia)la ciolanasele care sunt si care au fost.Mi-as dori sa fiti corect informati si aici este vorba de toti aceia care intra pe acest blog.Cei care va osteniti sa scrieti poate pentru a-mi face viata amara ,va spun sincer:Nu va mai osteniti,nu ma afecteaza,am ceva vechime in bransa si stiu ca nu tot ce zboara se mananca.Orice nehoian onest va intelege exact ,cam ce se intampla in orasul lui si cam cate parale face fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca erai destept si experimentat Dorule, ai fi simtit ca te lucreaza Corcodeii, ei stiau ca tu nu ai zile multe in PSD pentru ca de la inceput te-ai impus si i-ai innebunit de cap pe toti. Te comportai de parca doar tu stiai ce e aia politica iar ceilalti eram toti niste prosti. Ne-ai facut cu ou si cu otet mai ales pe Lungu apoi ai facut alianta cu Claudiu care te-a lucrat la fix si te-a intaratat sa scrii toate mizeriile la el pe blog in comentarii si el la tine. Ai scris si la tine lucruri neadevarate doar nu crezi ca toti suntem prosti. Ai fost avertizat de mult ca organizatia Nehoiu se va scutura de tine daca esti impotriva iar tu ai amenintat cu Buzaul si cu mai nu stiu cine. Ne-ai intors spatele definitiv desi multi nu iti facusem nimic. Nici macar un salut barbatesc nu ai mai schimbat cu noi. Tu te-ai dat cu Corcodeii si radeai de noi si de femeile noastre. Noi nu ne-am luat de femeia ta, cu asta se ocupa prietenii tai intelectualii care sunt din ce in ce mai schizofrenici. Lasa horele ca nu ne intereseaza. Joaca in ce hora vrei. Tu nu stii cand vrei liniste si armonie si cand vrei hore si jocuri murdare. Noi nu putem sa tinem pasul cu tine. Tu crezi ca noua ne pica bine cand te vedeam ranjind alaturi de Corcodei? Aia au vrut doar sa-si acopere c...ul cu obrazul tau asa cum fac cu toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  7. te supui cu placere anormalului ? Bravo domnule...maine-poimaine aflam ca esti conqita wurst!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nebunaticule de ce zice anonimu ca esti homo?

      Ștergere
  8. Quot Vot eram Demonstrandum, Votez Doru Muzgoci candidat independent la urmatoarele alegeri de primar !

    RăspundețiȘtergere
  9. Votul este o indatorire cetateneasca.Ar fi foarte bine daca toti nehoienii si-ar exercita acest drept.Nu trebuie sa intoarcem spatele Europei, pentru ca o prezenta slaba la vot demonstreaza ca nu ne intereseaza ce se intampla cu noi in parlamentul european. Speram ca prin votul nostru sa indepartam pe cei care au denigrat Romania pentru interesele lui Base.Sa scapam de Macovei, Ungureanu, Diaconescu si alte scursuri purulente din PDL.Haideti la vot fratilor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai ma Muzghi scri odata...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări