Comentarii

  1. Corcodel vorbeste doar de dosarele altuia ,dar uita sa le aminteasca pe cele care apartin familiei Corcodel tata si fiu.Dosarele lor incep sa produca cutremure in cel mai scurt timp iar asta micu a reusit sa scandalizeze tot Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred că nu trebuie luat prea mult în seamă.Nu trebuie o analiză amănunțită ca să vezi că acea casă este rodul unor bani nemunciți, adunați de tatăl său prin ,,inginerii financiare” pe vremea când era primar.Sunt familii de profesori care nu au reușit să adună atâtea nici într-o viață de om!Profesional nu a excelat în ceva anume.Câți elevi se pot mândri cu el ca profesor? N-am auzit să fi avut vreun rezultat răsunător ca profesor de mate. A încercat să fie manager la școală, dar nu am auzit vorbindu-se la superlativ.Poate își găsește menirea în calitatea de lider de partid.Având în vedere violența verbală manifestată până în prezent, nu cred că va avea prea mulți adepți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam ca in scoala exista audit de la Inspectoratul Judetean. Se pun intrebari angajatilor in legatura cu neregulile descoperite din perioada "dictaturii" corcodeliste.Ala micu incearca sa il intimideze pe reprezentantul ISJ dar nu si-a gasit omul.. Se iau la verificat facturilecu semnaturi falsificate, cu obiecte care nu se regasesc in scoala, cu zilieri fantoma care au primit sume importante din bugetul scolii, etc. Va tinem la curent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Claudiu este fiu de TEHNICIENI, nu de intelectuali. Categoriile socio-profesionale au o clasificare stricta, nu dupa cum isi doreste domnul Claudiu. Nu de altceva dar sunt leat cu parintii lui si suntem absolventi de scoli tehnice. Si nu e cea mai populara persoana din Nehoiu ci cel mai popular PERSONAJ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama ca sunteti un om extraordinar de educat si am avut multe de invatat din mesajul dvs. Cred ca sunteti leat si cu mine dar eu sunt doar o simpla muncitoare nu absolventa de scoli tehnice ca dvs. si familia Corcodel. Cred ca nici nu o sa-mi publice dl. Doru mesajul din cauza diferentelor sociale si profesionale dintre noi dar totusi scriu si eu ca sa ma aflu in treaba pana vine fiica mea de la Club. Ma intreb unde sunteti tehnician ca poate va cunosc sau poate am copilarit impreuna ca in copilaria mea toti erau TEHNICIENI. Este ca in filmele turcesti. Cred ca va fi un soc pentru dl. Claudiu sa afle ca parintii lui nu sunt ceea ce credea el ca sunt. Din cate il stiu va fi devastat. Pe domnul primar Lungu il cunoasteti din copilarie? Si el era tot tehnician in ciment cred. Toti sunteti tehnicieni in Nehoiu numai eu nu m-am putut face tehniciana ca nu m-a lasat mama. Poate acum la batranete ma fac si eu tehniciana dar nu stiu la ce facultate trebuie sa merg sa fiu in rand cu lumea. Nu stiu cum se zice mai corect tehniciana sau tehnicianca?

      Ștergere
    2. Stimata doamna, nu mi-as permite sa ofensez o femeie si nici vreo categorie sociala. Generatia celor nascuti intre 1950 si 1955, poate pana in 1960 avem scoli tehnice. Suntem tehnicieni. Nu ne rusinam. Parintii lui au fost tehnicieni ca si noi. Mama dumnealui nu a avut functie de conducere. Tatal lui a fost singurul sef de sectie fara studii, printre ceilalti 11 ingineri. Nu mai amintim motivul. Poate era capabil. O clipa am crezut ca sunteti doamna Angela cea care se semneaza in comentarii la domnul Claudiu. Pe urma mi-am zis ca n-ati risca o disputa cu mine mai ales ca ne cunoastem BINE.

      Ștergere
    3. Nu puteti fi leat cu domnul maistru pentru ca dansul are copii mari, nu mai sunt de cluburi. Pacat ca nu v-a lasat mama dvs sa mergeti la scoala ati fi avut ocazia sa apreciati aceasta instituitie mai mult decat clubul scris cu majuscula. Daca la ora 3 dimineata problema dvs e nivelul de studii al familiei Corcodel si nu unde e fata dvs....

      Ștergere
  5. Haideti ca ne-a inebunit printul cu talentul lui de lider de partid.Niciodata nu o sa fie un lider pentru ca si-a facut intrarea pe usa din dos.Auditul s-a cerut de anul trecut si e important sa se faca.E bine sa fie facut public la final cum obisnuieste si dumnealui sa posteze documente.Ca sa vezi,e presiune politica! Sa zicem,ca betivii retardatii si cei de la ajutor voteaza cu PSD.Intelectualii sunt ai lui,nu?Atunci unde sunt ca in jurul lui se vad doar 3 insi.Obraznic si violent n-o sa ajunga nicaieri.Dupa alegeri se va scutura partidul de el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este. Printisorul o tine sus si tare ca el e din neam de intelectuali cu functii de conducere. Are un fix cu functiile de conducere. Sandu are scoala tehnica miniera si Xenia are o scoala de laboranti. Cand a venit Amalia fata lui Sandu Purice la fabrica de mobila, fata avea facultate de chimie si a preluat laboratorul. Ea era inginer chimist adica intelectuala. Atunci Sandu si-a pensionat nevasta pe caz de boala. Se pare ca toti din familie sufera de sefie. Nici pana la venirea fetei lui Sandu nu a condus ea laboratorul ci o alta doamna Petroiu. Avem memorie de lunga durata indiferent cat isi imagineaza profesorasul ca ne spala pe creier. Si degeaba insista cu organele care au controlat casa lui pe noi pe toti ne intereseaza daca poate spune DE UNDE A LUAT BANII PENTRU CASA, PESTE 1OO DE MILIARDE. Lungu are afaceri de ani de zile. Ca sunt faciue curat sau nu asta e alta poveste dar are casa facuta de 15 ani din afaceri. Doru are o afacere din care a putut sa faca si el cate ceva.Profesorul din ce a facut casa, din salariile parintilor intelectuali? Asta trebuie sa ne raspunda ca sa ne convinga pe toti ca e un om bine intentionat. De unde ai avut atatea miliarde intelectualule?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa lamurim niste lucruri pentru ca domnul Claudiu refuza sa le facem publice pe blogul lui.Eu am parinti intelectuali si sunt la randul meu intelectual la fel ca si sotia mea. Mai am 2 frati intelectuali. Nu am putut aduna intr-o viata cat sa ne facem o vila care costa 200 000 Euro la rosu. Domnul a ridicat-o in doi ani si doar cu materiale de calitate superioara. Nu cred ca ati vazut OSB sau rigips pe ea. Aici este problema lui, acuza pe altii de afaceri oneroase si bani iliciti dar el nu poate demonstra de unde a avut banii. Indiferent cat ocoleste el subiectul aceasta este singura intrebare a oamenilor si-i va fi pusa frecvent. Daca isi vedea de treaba lui nu avea nici lumea treaba cu el dar el se vrea lider si revolutionar, vrea sa darame sisteme politice. Nu se poate doar sa scriem pe blog tampenii trebuie sa si aratam lumii cine suntem cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate sunt eu mai prost si nu inteleg dar cineva sa ma lumineze unde scrie urat despre mama lui Claudiu pe acest blog? El a spus ca e fiul unor intelectuali cu functii de conducere iar cineva a spus ca doamna a fost laboranta. Asa o stim toti laboranta la mobila. Ce mare scandal? Cand s-a privatizat mobila noua conducere a vrut chimisti cu facultate. A scris cineva ceva urat de doamna? Claudiu a scris de doamna Lungu ca ea conduce primaria. Nici pe vremea lui Corcodel nu era altfel. Misca cineva fara sa stie ... doamna? La doamna Lungu in curte nu sunt argati angajati la primarie cum au fost la familiile Corcodel. De ce se ataca atat? Mai baieti mai incet cu amenintarile ca noi va stim pe fiecare doar n-am trait in China.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar de angajatii scolii care lucrau zi lumina la el la casa si erau platiti din banii scolii?
    Pana si copilul de la scoala era asteptat tot de angajatii scolii sa fie dus acasa.Si noi tot in Nehoiu traim si vedem ca unii au atins culmea tupeului. Hotul striga hotii..Cred ca ia luat Dzeu mintile sau poate ...Abia acum vede cum e sa traiesti dintr-un salariu... de intelectual.A ales prost momentul sa se "afirme".Chiar nu e mimeni in jurul lui sa il aduca cu picioarele pe pamant? Sau le e frica sii atraga atentia pentru a nu fii atacati si ei? Chiar nu vede cat e de penibil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne e frica deloc de el, cel putin in scoala. Plus ca daca l-ati cunoaste bine v-ati da seama ca el e zmeu doar pe tableta. In realitate nu are curaj sa se uite in ochii nimanui si sa atace. Momentul afirmarii nu e prost dar e proasta educatia primita. Km de randuri scrise noaptea pe blog demonstreaza ca lui ii este frica, nu noua. Ce ati dori sa facem, sa-i spunem ca are probleme? Pentru asta vom apela la personal calificat, ca sa nu considere ca e hartuit politic. Rabdare!

      Ștergere
  10. Frumos spus" PSD voteaza doar betivii, asistatii social si ratatii societatii".Dar "intelectualul "PDL-ist uita ca acesti alegatori l-au votat pe tac-su doua mandate de primar PSD ca sa poata sa-i faca casa si sa-i dea o functie de conducere de unde sa suga ca o lipitoare banii publici?Asa se vrea el lider de partid? Cu astfel de afirmatii denigratoare? In clica lui, daca ne uitam atent, nu sunt decat aceleasi categorii de persoane.Niciun intelectual.Unde s-or fi ascuns? Aflam noi pe 25 mai. O seara frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-a atras atentia faptul ca desi aveati toate motivele din lume ,nu ati reactionat la atacurile mizerabile nedemne de un cadru didactic.Se vede treaba, ca domnia sa nu este obisnuit sa poarte o polemica cu nimeni in niste limite civilizate.Continuati sa va ridicati deasupra urii si badaranismelor dlui profesor.Politica nu este o scuza sa-ti dai poalele peste cap.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce pot eu raspunde unui asemenea om.Am alte probleme de rezolvat decat sa polemizez cu un om in agonie.Eu noaptea dorm,ma odihnesc pentru ca am mult de munca ,nu stau sa scriu pe blog.Spre deosebire de altii care au insomnii pentru ca nu stiu ce sa raspunda a doua zi anchetatorilor ,eu ma gandesc ce si cum sa fac maine.Eu cred ca dumnealui ar trebui sa iasa din logica de COTETAR si sa se gandeasca la copii pe care-i are in bac,in olimpiada sau ii are in pregatire pentru asemenea activitati intelectuale, pentru ca tot le face placere unora sa se dea "intelectualul sef".Eu stiu ce inseamna un atac politic si unul nervos,isteric,bolnav.Apropo de bolnav ,oare ar trebui sa-mi fie rusine daca as fi bonav,sau ar trebui sa-mi fie rusine daca sunt hot dovedit ,daca am ajuns la periferia societatii prin comportament !!!??Eu am o famile la care TIN si care nu intra cu bocancii in viata nimanui ,drept pentru care am datoria sa o apar CU PRETUL VIETII MELE.Procurorii nu stau pe la usa mea,nu-mi este teama sa vorbesc la telefon pentru ca ma asculta nu stiu cine ,pentru ca nu am nimic de ascuns.Nu tremur si nu dorm pentru ca procurorii imi sechestreaza averea ,pentru ca este facuta atata cata am ,cu munca cinstita nu cu furaciuni.Nu urasc pentru ca nu am de ce,eu nu sunt in pericol cu nimic ,iar tot ce am am dobandit prin munca mea.Daca as fi fost convins ca -l are pe Dumnezeu aproape i-as fi spus ,dar convins fiind ca-l are pe diavol ,atunci voi proceda crestineste -Fereste-l Doamne de rele si ai grija de el si familia lui.In rest sa auzim numai de bine si sa avem fiecare dupa inima noastra.Voi reveni!

    RăspundețiȘtergere
  13. Faceti ceva sa nu mai vina Corcodeii la putere. Cu Florin este foarte bine si toate merg bine. La primarie facem ce vrem si avem mult timp liber.Crocodilu era dictator si ne punea la munca.Va rugam frumos sa ramana tot Florin sau cineva de la PSD ca sigur ne intelegem si va votam

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări