SPITALUL SI DRUMUL: "OBSESIA MEA" IN ACEST MANDAT!

Astazi, dupa ceremonialul de cinstire a veteranilor de razboi si unde am avut onoarea sa fiu prezentat de catre veteranii buzoieni generalului lor, ca fiind "omul care ne-a rezolvat problema cu transportul", cu optimism, am mers la presedintele CJ dl. Cristi Bigiu, pentru a discuta "obsesiile" mele de la Nehoiu: spitalul si cele doua drumuri (Valea Nehoiului si Podul Negru - Gura Tegii).
Dupa o discutie foarte serioasa si responsabila cu dl. presedinte Bigiu, sunt in situatia sa va comunic ca DJ 203k Podul Negru Gura Tegii, va fi scos la licitatie si functie de contestatiile ulterioare, se va trece la executarea lucrarilor mult asteptate, respectiv la asfaltarea acestui sector de drum. Referitor la Spitalul Nehoiu, discutia a fost una mult mai intensa dat fiind si importanta institutiei in discutie (subiect asupra caruia voi mai  reveni).
Deoarece se intarzia formarea asociatiei care avea scopul de a veni in sprijinul functionarii spitalului si la care CJ intra ca membru cu o cotizatie importanta, m-a pus in legatura cu secretarul CJ, care a promis ca, daca nu maine, in urmatoarele zile va rezolva problema, astfel incat dl. Onet (cu care am avut o discutie in acest sens), sa poata definitiva formalitatile juridice ale acestei asociatii.
Salut disponibilitatea presedintelui CJ de a rezolva problemele fata de care noi nehoienii avem o sensibilitate accentuata. Poate si pentru ca suntem, trebuie sa o recunoastem, cu mult in urma unor localitati, la care vrem sa ne raportam.
Cu stima DCM !

Comentarii

  1. fratilor, drumurile sint numai bune de rupt masinile"rusine"..

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Muzgoci ne spuneti si noua de unde ati copy-paste imaginea de mai sus? Belarus sau Caucaz? va e rusine sa mai fotografiati gropile din Nehoiu si Basca dupa doi ani de mandat? In vremea lui Corcodel le fotografiati si le publicati. O sa ramaneti toata viata mercenar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragalasule ,eu am aratat si gropile lui Lungu si nu o singura data pe aici,chiar daca asta mi-a adus multe neplaceri si o sa mai faca asta.Nu are cum sa-mi fie rusine, pentru ca dupa" doi ani de manadat" cum spuneti dvoastra avem macar un proiect, ceea ce altii nu au fost in stare 20 de ani.Apoi,eu nu sunt parte executiva ci doar consilier judetean,eu fac loby,vorbesc ,influientez, dar cam atat.Intra pe pagina mea de facebook si ai sa vezi ca am facut zeci de fotografii cu acest subiect.Daca mercenar insemna ca am plecat sa-l pot da jos pe Corcodel, atunci ma mandresc cu asta si as luao de la acapat, iar dta tot prost crescut ramai.Inca ceva ,spune-mi si mie un alt consilier judetean mai "harnic"pe care-l cunosti dta in ultimii 25 de ani ,de la noi din Nehoiu.

      Ștergere
    2. Asa...l-ati dat jos pe Corcodel si a venit " alt Corcodel"..!! Proiectul de care vorbiti probabil au mai fost vreo cateva pana acum...dar fara finalizare din pacate. Probabil la urmatoarele alegeri o sa mai faceti/faca unul!! Si tot asa...problema drumului e doar una..din multe altele! O zi buna

      Ștergere
    3. Ma bucur foarte tare ca am facut dintr-un tiran care lasa impresia ca Nehoiu este proprietatea lui ,un simplu cetatean,un om care merge cu autobuzul,sta la coada etc.Il dam jos si pe asta, care-i marea problema?

      Ștergere
  3. daca harnic inseamna sa dai din gura fara niciun efect, da, esti cel mai harnic. putini stiu ca matale dai din gura doar pe acest blog, la Buzau esti milelusel.vi si publici aici discutii ce le prinzi din zbor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Doru, dumneavoastra ati fost pe drumul care leaga Varlaam de Nehoiasu ? eu cred ca nu ! Face-ti dumneavoastra drumul acela zilnic cu masina sa vedeti cat de interesant e ! Degeaba e lauda cat drumul daca nu se face nimic, banii se toaca de unii ca dvs iar noi ramanem cu drumul acela care e mai rau ca in Cambodgia si dupa un bombardament arata mai bine ! Noroc cu tovarasu ca voi nu erati in stare nici macar borne km sa puneti ! Domnule Doru, am intrat din simpla curiozitate pe blog, cel mai bine ar fi sa se vada faptele, cu datul din gura e simplu, e plina tara si conducerea ei de asemenea oameni ! Rusine PSD si mai ales rusine tuturor din CJ Buzau ! si va doresc drumuri in viata ca cel de la Nehoiasu la Varlaam !

    RăspundețiȘtergere
  5. Dle este foarte simplu,eu imi doresc sa se faca,atat.Nu am nici o vina ca locuiti acolo si eu altundeva.Apropo,acest drum se va asfalta, al meu pe care-l fac zilnic ,nu se va asfalta nici in 15 ani si dvoastra nu aveti nici o vina .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări