OGLINDA OGLINJOARA CINE-I CEL MAI FRUMOS DIN.... NEHOIU !

"Uite asa o barba avea, uite asa o pieptana" cam asa am putea incepe randurile ce urmeaza vorbind despre politicul si politicienii nehoieni. Care politicieni!? Ce ii defineste ca sa fie numiti politicieni si ce criterii avem atunci cand ii numim pompos OAMENI POLITICI?
Este adevarat ca pe fondul unui "sic tranzit gloria mundi" a unora, altii se vad conducatori, iar unii cred ca a sosit momentul sa iasa din mumificare si sa mai domneasca inca doua decenii, impingandu-i pe altii si nu putini, la ganduri negre. Ca sa fi politician local, trebuie mai intai sa ai o recunoastere in interiorul organizatiei din care faci parte, sa ai o recunoastere in comunitatea pe care vrei s-o reprezinti, adica sa vezi daca te vor si cati te vor si dupa aceea poti spune, sunt om politic local. Daca dintr-un accident ajungi totusi aici si castigi, in fata adevarului si a problemelor reale, o cam dai in bara, te faci de ras si pe tine si pe cei care te sustin.
Cineva cu cas la gura, sugera zilele trecute ca sunt pe acelasi palier al judecatii publice cu Alexandru Corcodel. Mai sa fie! Eu tot ce am, nu am facut din bani publici, nu sunt murdar la gura de asa ceva si nici nu-mi tremura gura, cand ma gandesc la tortul mult visat - banii publici, cum le tremura lor. Eu nu am fost niciodata partenerul politic si de afaceri al lui Corcodel "mumificatul" si nici nu trag de dosare penale sub suspiciunea devalizarii bugetului local. "Cine-si pierde amintirea propriului trecut, isi pierde personalitatea" spunea Pirandelo, iar noi se pare ca am uitat frumusetea de oras pe care ne-a lasat-o dl Corcodel in 20 de ani, "bunatatea si bunul simt" pe care l-a cultivat in orasul nostru.
Daca orasul  este intr-un santier, care creaza disconfort, investitie de care avea mare nevoie, daca  actualul primar are de rezolvat legalitatea unor masuri  in instanta, asta nu inseamna ca-l legitimizeaza pe dl.A Corcodel sa vorbeasca. Nu -mi face deloc placere sa revin asupra unor subiecte spinoase din anii trecuti, dar daca va fi nevoie voi reveni. Ca sa le fie clar chibitilor mangaietori de barba, care se incurajeaza unii pe altii, fac precizarea ca nu-mi pare rau ca l-am sustinut pe Lungu in detrimentul lui Corcodel, imi pare rau ca Lungu nu m-a ascultat, nu s-a tinut de cuvant, deruland proiectul pe care l-a inceput cu succes cu mine, dar
l-a continuat cu oameni nelegitimati politic si de aceea traieste ceea ce traieste.
STOP! Se vorbeste prea mult de nevestele celor implicati politic si de ce-si doresc ele, se vorbeste despre amante si cu cat si-au sporit averile ca si in cazul rudelor, dar nu se spune nimic de ce ne facem cu crescatorii de animale care nu au unde sa-si hraneasca animalele, ce facem cu drumurile si locurile de munca promise de toata lumea, ce facem cu tinerii care in loc de locuri de munca le oferim baruri,cluburi si scandaluri.
Astazi Nehoiu arata altfel, macar la nivelul perceptiei publice, iar de rusine nu are de ce sa-mi fie rusine chiar deloc. Am demonstrat ca ma pot supune unui proiect public, ca pot sacrifica orgoliul in beneficiul grupului, iar toate astea ma fac sa dorm linistit, sa fac cu placere ce fac si nu ma culc cu gandul la "oare ce vor spune maine anchetatorii?"!
Voi tot la fel? Eu am ca proiect de viitor problemele generate de drumuri, scoala, spital, si locuri de munca pentru cei mai in varsta dar mai ales pentru tineri, incat am ajuns ca pe unii sa-i enervez cu insistenta mea. VOI ce aveti in afara de razbunari, ura si ciolaneala. Ce va propuneti?Nu se vede nimic!

Comentarii

  1. W..?Omul frumos în ziua de azi e cel ce urca invers pe scara, înfruntând nu numai turma care coboara,dar și insultele ei ?
    Dan Puric .

    RăspundețiȘtergere
  2. W..?Doru,sa mu uiti niciodata cine ești ,sa nu lasi oamenii sa te transforme în cine vor ei sa fiii,nu uita ca esti un om minunat.! Frumos . . ? .? .? Frumos ar fi.sa ai oamemii.lânga tine,fumoșii la suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te culci linistit Dorule cand sustii un partid de hoti si mafioti? Dormi linistit Dorule cand mii de tineri , oameni calificati, doctori, ingineri, apuca drumurile strainatatii pentru ca psd-ul este preocupat doar sa-si umple buzunarele si sa se mentina cu orice pret la putere? Ai constiinta curata Dorule cand aproape zilnic oameni importanti ai partidului pentru care alergi sa-l mentii la putere sunt cercetati, arestati, condamnati pentru mita, trafic de influenta, deturnare, delapidari? Asta-i tara pe care ne-o propui tu ? Pacat de tine, pentru ca odata aveai constiinta si chiar erai iubit pentru modul corect in care gandeai si actionai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper sa raman acelasi in orice situatie.Cred ca pana acum am demostrat asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca se pare am pus degetul unde doare, baietii au inceput sa faca ce stiu ei mai bine -sa injure, dar uita ca tipul asta de argument nu este pentru mine,poate in alte timpuri.Nu-i mai dati tot timpul cu arestarile nationale ca nu port eu raspunderea unor indivizi numai ca sunt in acelasi partid cu mine.Ma intereseaza Nehoiu pentru ca aici traiesc .Nu m-am dat cu nimeni ,articolul nu "spala "pe nimeni ci doar aduce aminte.Din punctul de vedere al relatiei cu Lungu nu s-a schimbat nimic si nici nu se va schimba.Dupa niste clarificari acolo unde trebuie ,voi pleca.Asa ca stati linistiti.Sunt izolat atat cat vreau eu si cum vreau eu.Mi-ar place sa discutam pe argumente si nu pe "ba tu" daca vreti ,daca nu lasati pe altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care baieti dorule ? cu care te lupti acum , sa stim si noi !

      Ștergere
  6. Te-ai încăpăţânat să crezi în beizadeaua însetată de sânge... Tu nu vezi ce vede toată lumea? Că e distrus de ură şi răzbunare? Că îşi permite să ia în râs pe toată lumea şi îşi bate joc de defectele fizice ale tuturor? Munca unui om deosebit cum este profesorul Drăghici o aseamănă cu o femeie cu barbă. Este nesimţire. Se tot laudă cu performanţele lui. NICI LINGURA LA GURĂ NU ŞTIE S-O DUCĂ FĂRĂ TACSU !!! Jegoşenia caracterului cu care a scris şi acel blog porno va fi eticheta lui pentru toată viaţa. Dorule eşti dedicat muncii tale şi partidului tău aşa cum e el cu bune cu rele? Arătaţi-le dictatorilor bolnavi că nu au ce cauta în faţa nehoienilor. A trecut vremea şacalilor. Tu măcar vorbeşti de spitale, şcoli şi drumuri. El repetă ca o moară stricată că obiectivul lui e LUNGU. Să îşi rezolve treburile cu Lungu nu cu ajutorul nostru.
    Să faci bine să ne publici comentariile ca să vadă toată lumea că ne pasă

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mai conteaza ce s-a intamplat intre tine si Lungu dar daca se apropie corcodeii de primarie sunteti amandoi vinovati. Macar corcodelul batran era diplomat. Asta tinar e diavolul in persoana. Arunca flegme peste tot ca un borfas ce a fost toata viata. A avut tupeul sa spuna ca a organizat el PD si l-a luat de la zero. Pai cine sa vrea sa lucreze cu el si cu niste vagabonzi? Cand PD era pus pe picioare de Doru si dl. Titu si apoi de fiul dinsului claudiu se infrupta cu corcodelul batran din bugetul nehoiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo. asa credem multim. dar nu o spune, decat pelq colturi.

      Ștergere
  8. W..?,,Cel ce are credința,are...un rezervor interior de curaj,speranța,încredere,calm si siguranța ca totul va ieși bine-chiar daca pentru ceilalți poate parea ca se va termina foarte rau,,.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din totdeauna scopul principal al acestui blog a fost informarea.In comentarii au aparut si rafuieli intre persoane,grupuri etc.In spam am o multime de comentarii care incearca sa se rafuiasca cu Claudiu, numai ca aici nu este hasnaua orasului, dar nici coaforul sau cabinetul de cozmetica al lui Claudiu.Este problema lui daca incearca sa bage batul prin gard si o face de cateva zile, il asigur insa ca greseste,GRESESTE AMARNIC.Asadar ,daca vreti sa va revarasati nervii pe mine ,publicati la Claudiu, o porecla acolo se va gasi si pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Muzgoci,ca sa va delimitati de beizadeaua corcodeliana,pe care in urma cu doi ani il numeati printisorul care si-a facut viloiul cu banii din bugetul local,facandu-si, ca doctor ,un transplant de primarie in curte,uitati ca v-ati baut in cateva dimineti cafeaua impreuna si republicati comentariile din 2010,2011 ,dar mai ales pe cele din campania electorala din 2012

      Ștergere
  10. Cine crezi ca are nervi pe tine domnule? Inafara de primar si cativa psd-isti din conducere pe care i-ai catalogat ca fiind nelegitimati politic nu ai suparat pe nimeni, nu ai atacat pe nimeni. Aluzii referitoare la cas la gura si la fostul primar nu supara pe nimeni, acesta nu mai are aparatori, toti au fugit de el. Pe noi ne surprinde ca nu ne explici politica partidului tau, cresterea taxelor, accizelor, scaderea numarului locurilor de munca, cresterea somajului, coruptia, adica promisiunile din campanie ca doar nu esti consilier judetean independent. Adica vrem explicatii domnule Muzgoci cu argumente. Despre asta sa ne informezi, nu ce se intampla prin Nehoiu ca asta vedem si noi mai bine, nu esti tabloid. Si lasa, nu te mai victimiza ca pe blog la Claudiu ai fost comentat politic nu la felul cum te imbraci sau cum mananci...Si ti se mai comenteaza spusele tale uneori. Si daca tie ti-e frica sa publici ce nu poti explica sau nu ti se permite de sefii tai, normal ca oamenii cauta ca intrebarile lor pentru tine sa fie publice. Asta-i rolul opozitiei, tu esti la putere domnule, trebuie sa raspunzi!!! A226 rII.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana la urma la ce partid mai activezi Dl Muzgoci PSD. PD-L PMP PNL zic si EU.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dle,"nici eu nu stiu, nici lumea nu va sti" vorba lui Minulescu, dvoastra ce credeti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS.De ce ma intrebati ,nu vedeti ca toate partidele au stapani si sunt gata de campanie ,mie mi-a ramas doar PPDD,PRM,PER,etc.

      Ștergere
    2. daca celelalte au stapani dvs.nu mai aveti loc, adica nu puteti fi decat sef?

      Ștergere
  13. Mai pe scurt ne intrebam ce ne sfatuiti, cu cine sa votam? Cu PSD si actualul primar?

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-17017876-cad-baronii.htm. am auzit ca acesta este un blog de informare. Informati populatia si cu aceste aspecte va rugam!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu ne intereseaza Claudiu Corcodel nu mai insistati ca vrem sa va intaratam impotriva lui pentru ca noi scriam aici cand el nu avea nici un stress. Ne intereseaza pozitia dvs la alegerile acestea si cu ce echipa veti merge. Parerea mea este ca voturile sunt suficiente pentru cele doua partide PSD si PNL. PD ar fi fost interesant cu Dl.Petre sau Stoichita dar asa....... e jale mare

    RăspundețiȘtergere
  16. In aceste alegeri, dupa multi ani nu am niciun fel de stacheta de trecut.Partidul nu mi-a dat sarcini precise asa ca ...... asa cum am mai spus, voi transa totul dupa alegeri.Dl Petre este in partid, asa ca aveti reprezentare acolo.In ce ma priveste, desi nu am sarcini clare eu sunt membru PSD.

    RăspundețiȘtergere
  17. Du-te Dorule inapoi la PDL, ce a fost a fost intre tine si Cezar P.
    E orgolios pentru ca are o o functie si asteapta sa faci primul pas dar acolo e locul tau poti sa o iei cum vrei. Acolo ai facut treaba si nimeni din Nehoiu nu poate sa comenteze procentele PDL pe vremea ta. Trecerea la PSD a fost o greseala pe care toti au facut-o macar o data. Nu te mai duce pe locul 2 nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asta inseamna orgoliu!!! Noi votam cu un om intr-o echipa si maine plecati din echipa aia. Ce adresa de mail are presedintele PDL pe tara? Vrem sa trimitem semnaturi sa se refaca echipa la Nehoiu

    RăspundețiȘtergere
  19. Petre il reprezinta pe Lungu in PDL.De asta am plecat si noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dl Petre voia altfel stateau lucrurile acum.Este un om corect ,de bun simt si care face cam toti banii pe acolo alaturi de alti cativa oameni de treaba care au mai ramas.In sedintele la care am participat si eu in CL dl Petre, pentru ca asa este corect sa-l numim, a spus corect si a facut ce trebuia sa faca un om de opozitie.Este adevarat ca nu poti cere unor membrii PDL astazi , sa-l urasca pe Lungu sau oricine ar fi el,asa cum l-au urat pe pe A.Corcodel. Asta nu inteleg noii lideri PDL Nehoiu, si nici "martienii" care conduc astazi PDL Buzau.Daca ei un partid si le vorbesti membrilor tai pentru a insufletii lupata, despre istoria recenta si succesele din campaniile trecute, care te indreptatesc astazi sa speri ca o sa castigi. Imi vine greu sa-l aud pe Claudiu cum le-ar aminti membrilor si simpatizantilor PDL care sunt, cam ce probleme i-a facut Doru,Gabi si toti cei care au trecut pe aici,tatalui sau.Nu ?Sau poate o sa vina Florescu sau dna FStoian s-o spuna, dansa avand si amintiri foarte placute, de la mesajele de apreciere trimise de A Corcodel, cat a fost sefa la invatamantul buzoian.Interesant nu ?

      Ștergere
  20. W..?Da Doru au dreptate oamenii,care te îndeamna sa te întorci la PDL.Ca sa faci ceva frumos pentru comunitatea în care traesti,cât vei fi la PSD nu vei avea niciodata sansa.Si sti de ce ?Pentru-ca ca Ei PSD nu au sa te lase sa le strici jocurile . . .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu a facut pana acum , ce sa mai faca de acum incolo ?

      Ștergere
  21. Adevarat!E singura modalitate sa le arati tuturor cine esti si care le e locul unora.Ai facut PDl de 30% cand in Nehoiu dicta Corcodel sa se stie!Acum e joaca de copil mai ales ca electoratul tau se va indrepta dupa tine.Preda stie ca doar tu poti sa faci treaba la Nehoiu.Cand era Corcodel primar Preda se multumea cu locul 2 aici dar acum nici macar ultimul loc nu il ia.Dispare de pe scena politica.Dupa alegeri macar se va lumina ca PDL a ajuns la Nehoiu o gasca de golani.Unde e echipa aia de altadata pe care a stricat-o Anghel si ai pus-o tu pe roate???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doru ar fi fost la PD-l ce este acum la PSD daca nu era o persoana acolo care a avut curajul sa fie impotriva lui Corcodel. Si s-a aliat cu Doru exact pe tema asta!! Il mancau Stancii si Grigore cu fulgi cu tot(daca acum l-au invins doua femei...) , Anghel era impotriva, Fane Zota facea balet, Gauran astepta la cotitura, Posea il antipatiza pe fata, etc.. Nu avea nici un sustinator adevarat. Multi se temeau sau turnau la Corcodel. Masluisera si votul cu candidatul in 2008, trebuia sa candideze Toader care nici nu fusese membru. Au votat ordinea pe lista de consilieri in birou si Doru a iesit pe locul 5. Dar atunci a dat cineva cu pumnul in masa pentru ca il considera pe Doru cel mai potrivit in lupta contra primarului Corcodel. Si s-a dovedit ca in sensul asta a gandit bine. Pacat ca Doru nu a invatat niciodata lectia modestiei si va publica niste comentarii doar de dragul de a se recapitaliza politic desi stie ca pe unii ii deranjeaza minciuna si exagerarile. Anghel nu a stricat nicio echipa la Nehoiu, a facut chiar un lucru bun, ne-a incurajat sa luptam, ne-a invatat din experienta lui politica sa fim si diplomati cand trebuie, ne-a dat incredere in noi,pot sa insirui multe. A condus pana s-a creat o ierarhie, pana s-au cernut valorile. Ne-a aratat ca stie si sa piarda. Preda are problemele lui in partid nu mai poate de Nehoiu si de Doru.

      Ștergere
    2. N-am spus-o cu nicio rautate. Dar lumea trebuie sa inteleaga si in primul rand Doru trebuie sa inteleaga ca nu este si nu s-a nascut la Nehoiu un Mesia politic. Fara echipa si fara prieteni adevarati care sa aiba incredere in tine si nu la prima greseala sa te tradeze nu faci nimic. Si tu acum asta trebuie sa faci daca vrei ceva. Sa-ti faci echipa ta. Daca nu poti, atunci iti dai seama ca nu esti acel lider extraordinar care te crezi. Atunci a fost usor, era o echipa destul de mare creata deja la PDl, a fost necesar doar sa iei functia, acum trebuie sa demonstrezi, nu mai e nicio echipa disponibila care-si asteapta un lider. In psd sunt prea multe orgolii, nici sa nu te gandesti.... Te multumesti cu locul 3-4 ??

      Ștergere
    3. Daca asta am lasat eu pana acum sa se inteleaga, imi fac mea culpa deoarece este o greseala, Din cate imi amintesc si scrisul ramane, am tot vorbit de ECHIPA indiferent unde am fost.Daca dvoastra ati vazut in mine un om de 3-4, atunci asa sa fie .Va rog sa parcurgeti lista de care vorbiti ca am gasit-o la PDL si sa-i luam pe rand care ,cum si cand au venit in PDL.A construi nu inseamna a defrisa si cu mentalitatea asta am venit si in PSD pana in alegeri.Desii eram contestat de unii ,eu am fost cel care l-a convins pe Florin sa nu dea pe nimeni afara, sub lozinca "o usa deschisa,un om castigat"Daca s-a uitat ,asta este.Eu am cerit organizatiei ca lupta dupa alegeri sa inceteze, in favoarea administratiei.Daca se recunoaste sau nu ,are mai putina importanta.Ca lucrurile sa fie clare, eu cred in echipa si succesul ei(vezi discursul meu de la depunerea juramantului actualului primar)Va salut.Cand voiam sa candidez se spunea "pai vrea ciolanul""nu renunta"acum ca m-am supus unui deziderat "a fost platit""a tradat" nu era cel care tragea dupa el , ne-a tras inapoi etc.

      Ștergere
    4. Sunt prieten cu Ovidiu ,dar nu el a creat echipa ci nea Titu(Dumnezeu sa-l odihneasca).Evident ca a avut si el rolul sau dar atat.Dar nu vreau sa vorbesc de trecut doar ca fiecare stia pentru ce munceste.Eu pe locul 5 ,hai ma C.... ?Evident ca echipa m-a scos in fata, ca tot vorbeam de echipa.Astazi PDL este un capitol inchis pentru mine.

      Ștergere
    5. I-am raspuns celui care afirma ca tu ai facut PD-L de 30% la Nehoiu "ca sa se stie", pentru ca tu nu i-ai raspuns , sa se inteleaga ca asta e adevarul. O echipa nu o face un om,nici nea Titu(Dumnezeu sa-l ierte) nu a facut o echipa. Niste oameni cu aceleasi obiective politice se strang acolo, se sfatuiesc, fac politica si aleg un lider. Asta nu inseamna ca el a a facut organizatia. E adevarat ca daca liderul e puternic si apreciat , mai vin si alti oameni de valoare. Daca nu , unii pleaca si le iau locul altii mai putin educati sau pregatiti.Pai da locul 5, ai uitat cand s-a votat secret ce loc sa ocupe fiecare pe lista de consilieri in sediul de la han? Nu vreau sa mint, dar au fost si oameni vechi pd-isti care au plecat(Jarcau, Chiroiu Dumnezeu sa-l ierte). Asa ca puteai sa-i raspunzi admiratorului ca au muncit multi la Pdl, pentru un sediu, pentru mobilier, altii au venit la de-a gata. Unii la alegerile interne au adus zeci de membrii , altii au adus sub 10.. Vezi ca noi nu uitam, nu confisca tu Pdl-ul ca vorbim si noi.

      Ștergere
    6. Hahaha, ce fain le intorci cum iti convineee... Daca a castigat Lungu, vezi discursul de la investire ca echipa a castigat de fapt (pt ca erai in echipa)... Cand te lauda unul pe tine ca ai facut ceva,( ca de castigat nu ai castigat nimic), nu mai amintesti de echipa!

      Ștergere
    7. in pd-l cand ai venit tu erau mult mai multi decat au ramas dupa ce ai luat tu presedintia. erau multi dar nu prea faceau nimic concret, adevarul asta e... le era frica de Corcodel, dl Stoichita care s-a opus intradevar lui Corcodel murise, asa ca abia dupa ce au vazut ca tu , Gabi, inca vreo doi cu fapte si mai multi cu vorbe nu va vindeti si nu va e teama, au mai venit si altii. care nemultumiti, care pentru ciolanel, in fine i-ati motivat voi cumva. Sa nu uitati chefurile de la Stanescu, mare om , mare caracter.

      Ștergere
  22. Domnilor,doar nu o sa incep eu acum sa arunc cu noroi in PDL si in cei care-l conduc acum.Nu am s-o fac.Claudiu si-a dorit un partid,si-a dorit sa faca politica si sa castige alegerile, foarte bine.Face cam pe tot ce am facut si eu si altii, dar asta este problema lui.Daca ai intrat in lupta politica este greu sa nu superi sau sa nu fi suparat .Iti asumi. Tutea spunea ca "daca nu vrei sa te murdaresti pe pantofi ,nu face politica".Am vrut sa clarific niste treburi si cam atat.Sa ma ameninte pe mine direct sau aluziv, face o mare greseala.Aceeasi greseala o face si dl A.Corcodel care isi permite sa ma ameninte si-mi trimite mesaje uitand ca in seara castigarii alegerilor, eu am fost cel care i-a oprit pe cei care voiau sa patrunda si sa-l scoata din primarie (atunci cand dadea foc la hartii)EU AM FOST.Am vrut sa arat ca se poate sa fi domn,sa fi civilizat, dar daca nu se poate, atunci un pantof eu pot sa-i dau si astazi ,n-am nicio retinere.Timpul domniei sale a trecut.Atat am spus doar si il rog inca odata sa nu fiu provocat, ca-i jale mare ! In Nehoiu lucrurile nu vor ramane asa .IIn scurt timp o sa clarific si ineptiile despre fisc,spital,drumul de pe VN si alte otravuri aruncate chipurile de admiratorii adversarului meu politic.r al 2-lea,al 14-lea.Doi ani am stat cumintel-cred ca incep sa ma supar,Doamne si cata carne de tun am !

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa este. Doru a oprit coloana, sunt zeci de martori printre care si penelistii care erau tristi in fata primariei. Lui Corcodel i s-a permis sa scoata nasul dupa doi ani prin fiul care face pe ingerasul dar nu pacaleste pe nimeni. Auzi la el, va actiona penal. Este mai rau decat Mantarau care dadea in judecata pe toata lumea sau baiatul ala in cirje de pe Nehoias. Tot Nehoiul le va arata care le e locul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Fii rau.Arata-le tu ce poti si la PDL si la PSD la toti.Da si in Corcodisti si in Lungisti ca se poarta urat.Nu te lasa!Loveste-i napraznic!!!Salveaza-ne tu Dorule ca numai tu ai ramas cinstit si corect astia sint niste lepre.Si tu ai curaj
    Ivan cel Groaznic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreti sa fiti ironic iar eu apreciez oamenii de spirit ,cu simtul umorului.Suntem totusi int-o zi de sarbatoare mare si o spun cu subiect si predicat si cu mana pe inima, orice credeti unii si altii- SUNT CINSTIT,si asa doresc sa raman,CHIAR SUNT CINSTIT.

      Ștergere
    2. PS.La PSD eu nu am avut conflicte cu nimeni din echipa care a castigat alegerile.Eu sunt doar victima nevestelor celor doi sefi, atat.

      Ștergere
  25. Corcodel A. te face praf in alegeri si stii asta.Nehoienii s-au saturat deja de tine si de Lungu si de toate finele si rudele voastre si il vor iar pe Corcodel.Tu reactionezi asa pentru ca ti-e fricaaaaaaaaa!Nu stii decat sa ameninti si sa sari la bataie pentru ca asa iti dicteaza caracterul.Ala are 12 clase peste tine la administratie publica. Corcodel nu am auzit sa ameninte ca ii da un pantof vreunui adversar in 20 de ani de primarie.Ti-ai pierdut echilibrul Dorule.Da mesajul asta daca ai curaj cum te lauzi ca nu am jicnit pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu care credeam ca are simtul umorului.Aia cu nevestele se voia a fi o ironie dar.....Ce sa am eu de impartit cu domniile lor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca blogul asta este o "latrina"atunci cum se vor numi cele care in postari iti lasa senzatia ca citesti pornografie.Va aduceti aminte de articolul "Stop jocurilor murdare pe internet "a fost o delimitare clara fata de ce i se intampla dne Cojocaru ,fata de care am avut multe rezerve,si atitudini critice, dar nu am putut sta cu mainile in san si sa vad ca un cadru didactic ,mai ales femeie ,este umilita intr-un asemenea hal.A fost o rusine pentru cel care a facut asa ceva si a fost pentru prima data, cand mi-a fost rusine ca fac parte din lumea in care traiesc.Atunci am fost sunat si am primit mesaje de la oameni cu care incetasem sa mai am relatii ,semn ca in fata degradarii umane ne solidarizam.Nu sunt ipocrit sunt doar consecvent.Poate am mai gresit si pe aici nu neg asta ,poate atunci cand am dat drumul la anumite comentarii ,dar niciodata postarile nu au fost altceva decat subiecte sub semnul veridicitatii scumpe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauti scapare la PNL. NU TE PRIMIM.

      Ștergere
    2. Vine la PMP.Il primim noi.Tu i al pe Corco al batran ,sef la PNL.Spalati va pe cap cu el.

      Ștergere
    3. Nu te va intreba nimeni pe tine daca o sa vin ,cum nu au intrebat la psd.Acolo unde ma duc o sa castig,ai sa vezi.

      Ștergere
    4. Ce sa caute la noi la PMP ? Sa stea la comunistii lui la psd ca ne-au nenorocit.

      Ștergere
    5. Si la PPDD il primim. Cu Doru o sa castigam sigur

      Ștergere
    6. experienta...mai exista ppdd?

      Ștergere
  28. Pe vremea cand politica se facea fara blog era mai bine. Era politica de la om la om in teritoriu nu ascuns in spatele unui calculator de unde se pot spune vrute si nevrute pe un ton sau altul. In orice caz nu e discurs politic sau civic pe blog ci doar amenintari si ura. Vreti sau nu intrati si dvs. in acest cerc. Faceti un sondaj de opinie rapid si fara costuri si verificati ce parere au oamenii de blogurile acestea. Sunt foarte putini cei dornici de scandal. Majoritatea vor liniste si masuri concrete. Nu-i intereseaza de casa lui Lungu cum nu i-a interesat nici de cea a lui Corcodel jr. pentru ca cine poate oase roade dar daca e sa arate cineva cu degetul spre Lungu nu Corcodel jr e acela. Sa ne lase pe noi sa judecam cine e mai murdar. Nehoienii nu au aterizat azi in Nehoiu si nu sunt usor de pacalit. Dvs. daca va amintiti v-am spus in campanie la locale in piata la mici ca prea va lasati sufletul sa o ia inaintea mintii. Lectiile sunt bune pentru toti. Asa invatam.

    RăspundețiȘtergere
  29. Aveti o anumita eleganta in exprimare pe care Claudiu nu o va avea niciodata. El se foloseste de oameni si cand nu mai are nevoie de ei, ii arunca. Nu a ajutat pe nimeni decat daca a avut un interes.El nu a lucrat pentru oameni, oamenii au lucrat pentru el.Cred ca acum va dati seama ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ai devenit penibil rau.Nu mai intru pe aici.adio

    RăspundețiȘtergere
  31. Bine au mai picat alegerile acestea ca sa se trezeasca si sa isi dea seama ca lumea nu mai merge cu capul plecat in fata dictatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Trebuia sa iti dai seama cine e Corcodel. ,,ce naste din pisica,soareci mananca,,.La ce te asteptai,Doru?Pana la urma tu ai fost (esti) un om politic , el este un biet profesoras care a trait din desaga plina cu galbeni a tatalui.Chiar nu te am inteles cand va vedeam in pizzerie de multe ori la cafea.Sunt atatia oameni cu care poti vorbi, dar tu le ai intors spatele.Acestia se simt jigniti cand te vedeau de mana cu Corcodel.

    RăspundețiȘtergere
  33. Lasa-ne cu corcodeii ca numai despre astia vorbesti de cateva zile. Mai bine zii daca mai ramai in PSD sau ce ai de gand

    RăspundețiȘtergere
  34. Nici nu am inceput si nici nu continui.Cu el nu aveam nimic ,credeam ca este altceva si chiar eram curios.Ma apuca pe mine sa schimb lumea,sau sa arat eu ce buni sunt oamenii.Vai de mine.

    RăspundețiȘtergere
  35. Da pana la urma cu ce v-a enervat Corcodel C. ca eu un am inteles de aici si nici de la blogu lui.Sunt si alte lucruri pe care nu le-ati spus?

    RăspundețiȘtergere
  36. Doru am sa te rog ceva foarte important pentru toti.Nu intra in jocul celor doi competitori pentru ca lumea aprecia cum si despre ce vorbeai tu in ultimul timp.Oamenii vorbesc si de ala si de ala si vad cum se bat pe ciolan ca sacalii.Sa nu-ti para rau ca te-a inlaturat lungu pentru ca el a pierdut nu tu.Poate pe termen scurt sa ti se para ca ai pierdut dar pentru viitor nu.toti vor sa te provoace dar tu nu trebuie sa intrii in discutii cu niste indivizi care si-au aratat adevarata fata.Doru asculta-ma timpul lui lungu dar si al corcodeilor a apus.Crede-ma.

    RăspundețiȘtergere
  37. Veniti va rog sa vorbim daca avem argumente, despre ce este de facut ,ce s-a facut bine si ce nu .Nu o sa stau sa moderez rautatile unora si altora sau asazisa mistocareala damboviteana.Pentru cei care ma vreti afara de oriunde si oricum ,le spun doar :Stati linistiti ,tot o sa ma vedeti si va rog sa ma credeti, mult mai des si mult mai puternic.

    RăspundețiȘtergere
  38. Sai ia dracu de corcodei...

    RăspundețiȘtergere
  39. Hai baieti ,suntem in saptamana mare ,unii mai tinem post ,va rog opriti-va !

    RăspundețiȘtergere
  40. Corcodel Claudiu!!!!!!! Ce se naste din pisica soareci mananca!
    semnat, Nicolae Filimon

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări