Astazi in Consiliul Judetean Buzau !

Astazi in plenul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Buzau, am ridicat o problema care sper sa se finalizeze pozitiv pentru locuitorii orasului Nehoiu  si de ce nu,  de pe intreag colegiul 1. Valea Buzaului.Restructurarea administratiilor financiare, a facut ca pe Valea Buzaului sa existe doar o singura administratie financiara, cea de  la Patarlagele.Pentru o singura si simpla adeverinta de venit, un cetatean pleaca la Patarlagele de atatea ori pe an, de cate ori are nevoie de aceasta adeverinta si are.Pentru angajare,pentru stabilirea unui dosatr de ajutor social,pentru scoala si pentru ce nu , dar pentru toate acestea, un cetatean trebuie sa se deplaseze la Patarlagele .Daca scopul descentralizarilor ,al restructurarilor este eficientizarea ,debirocratizarea si aducerea deciziei cat mai aporoapoe de cetatean, atunci in acest caz, daca nu se rezolva ceva, inseamna pur si simplu dispret,  ori eu nu pentru asta m-am implicat in politica.Presedintele CJ mi-a promis ca va chema  directorul ANAF in vederea rezolvarii acestei probleme, cu ajutorul primariilor din localitatile respective, care au  obligatia  sa rezolve problemele cetatenilor lor.In fond, un protocol ,un calculator si un modem pe care CJ este dispus sa le achizitioneze, ar face ca cetatenii de la Nehoiu, Siriu, Gura Teghii  sau Parscov,sa aiba rezolvata problema in discutie, la nivelul primariei de care apartin.    Cu stima Doru Ctin Muzgoci.
       
ULTIMA ORA: Incepand de astazi, Claudiu Corcodel este presedinte interimar al PDL Nehoiu.El a fost  instalat de  pesedintele interimar al PDL Buzau dl Raul Florescu si dna Florina Stoian.

Comentarii

  1. De cand Bigiu il cheama la ordin pe presedintele ANAF - Gelu Stefan Diaconu!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma in timp ce dumneavoastra faceti ceva pentru noi ceilalti viseaza la furaciuni pentru ei si acolitii lor.Bine gandita problema .Eu am fost de doua ori anul asta la Patarlagele.Continuati asa va rog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dl Diaconu ,CJ prin presedintele sau poate chema orice institutie si sef al acesteia pentru ca o face in numele" parlamentului judetean" adica in numele cetatenilor judetului Buzau.In fond toata lumea este in slujba cui ?In cazul amintit de mine este vorba de impiedicarea unei birocratii excesive, care face sa sufere toata lumea.Justitia,politia,finantele ,toata lumea lucreaza in numele statului roman, care stat prin institutiile sale trebuie sa aiba grija de cetatenii sai.Am chemat la CJ si politie ,si armata si alte institutii cu care colaboram.Nu vad unde este problema daca trebuie sa colaboram pentru bunul mers al treburilor.Cum credeti ca s-a ajuns, sa putem lua cazierul de la Patarlagele si nu de la Buzau cum era pana acum, prin hotararea CJ.Personal ma voi prezenta la directorul ANAF pentru asta, tocmai pentru ca initiativa imi apartine si va asigur ca nu va refuza sa discutam problema.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dvs nu stiti ce vorbiti domnule, bateti campii. Ce expresii sunt astea: am chemat, va chema? Puneti mana pe o carte de administratie publica si invatati care sunt serviciile si directiile din subordinea CJ, mai lasati abureala cu parlamentul judetean. Una e sa te consulti la nivel institutional si alta e sa...chemi. Limbaj de lemn...

    RăspundețiȘtergere
  5. As putea si eu sa spun ca sunteti prost crescut, dar nu o fac .Eu nu bat campii, eu scriu pe un blog al meu, pentru cei care sunt interesati de ce si cum fac eu .Acesta nu este blogul unei institutii.Daca sunteti intrigat de faptul ca nu am folosit formule standard, atunci va comunic ca probabil institutia CJ a folosit indiscutabil termenii invocati de dvoastra.Eu cunosc tipul acesta de oameni "Ilie stie tot" care cauta nod la orice, pentru demonstra privitorilor cat de inteligenti si curajosi sunt.Pentru inceput atat ,recunosc mi-a displacut tonul si inchei afirmand ca, EU chiar stiu ce vorbesc ,poate preaistetii nu ma inteleg.In fond, ce este asa greu nde inteles, CHEMAM institutia ca impreuna sa impiedicam o birocratie excesiva, sau sunteti lucrator al finantelor ?La Brasov lui Cancescu ii aratati degetul aratator intr-o situatie asemanatoare?Mai sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei care au ceva de spus sa spuna,ceilalti sa isi vada de treaba,ca multi isi dau cu parerea fara sa li sa ceara,fara sa stie ce zic.Foarte buna initiativa,felicitari dl Doru!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dorule, scuza-ma, dar esti praf.
    Autorul primului comentariu - dupa parerea mea, baiat destept la propriu - ti-a intins o nada.
    A zis, ironic, cu cratima, decand Bigiu il cheama la discutii pe presedintele ANAF , Gelu Stefan Diaconu.
    Nu te-ai prins ( gramatica, bat-o vina ) ca, NU pe autor il chema Gelu Stefan Diaconu, ci pe seful ANAF-ului, iar, tu ai inteles altceva.
    In concluzie, ai grija la semantica! Si totodata putina informare nu ti-ar strica ( in urma reorganizarii ANAF din vara trecuta, nu mai exista la nivelul judetelor functia de director. Nu e o schimbare de forma, ci de substanta. La Buzau , seful fiscului se numeste ,, Sef de administratie judeteana,, , care nu are niciun cuvant de spus cu privire la ceea ce afirmi tu. Functia de director se afla la regionala Galati,or mi-e imposibil sa cred ca Boss-ul de acolo, se uita in gura lui Bigiu),

    RăspundețiȘtergere
  8. In loc sa vorbim despre subiectul in cauza, incercam sa ne aratam ascutimile mintii si divagam de la subiect."Esti praf""nu sti nimic etc" si gata cu scandalul.GSD este din Nehoiu ,lucreaza in Brasov ca economist ,la orele 14.00 avea toate aceste date pe facebook iar la 21.00 cand am ajuns acasa le stersese."Semantica ,gramatica"totul pentru a arata ce !?Era vorba de seful fiscului de la Buzau, care in acceptiunea publica a ramas tot director si nu de Bucuresti sau Galati.Vom vedea ce se poate face ,sa indreptam o eroare care aduce prejudicii tuturor si punct.Hai ma Dane ce dracu terminati cu prostiile !

    RăspundețiȘtergere
  9. mai traiesti nea Doru sau ii lasi iar pe Corcodei sa puna mana pe Nehoiu? Era bine sa fi plecat dumneata din PSD ca astia n-or sa te impinga candidat niciodata. Si in curand psd va fi mai urat in Romania decat a fost pntcd in 99 si pdl in 2012.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate astazi sunt in masura sa va comunic si punctul meu de vedere vis a vis de "sa puna mana pe Nehoiu".Mai intai as vrea sa comunic unor" revendicatori" ca fara decizia mea de la un moment dat, astazi altul era discursul, s-au imi permit sa spun, ca eu as fi castigat mult mai detasat.O sa revin odata .Apoi,pe o erodare publica pe care actualul edil o inregistreaza, nu vad de ce nu reactioneaza (sau poate nu stie) si sa-si clarifice problemele.Toate aceste zvonuri amplificate si prin presa cum ca, ba Lungu are toate partidele ,ba Corcodel are in mana toate partidele, este o stupizenie fara margini, daca ar fi asa si din partea unuia si a celuilalt.Dincolo de razbunarile celor doi, eu vin si spun ca viitorul nu apartine fostului primar Corcodel,mai vin si spun ,ca eu am facut o singura data greseala de a ma lasa pacalit de oameni care nu m-au meritat, ca sa ma exprim intr-un fel elegant despre domniile lor.Toata lumea se delimiteaza de toata lumea si am vazut ca o face si Claudiu, aliniindu-ma chipurile lui Alexandru Corcodel in delimitarea sa .Probabil s-a vazut ca eu nu am avut intelegeri politice paralele cu cele ale partidului, cu niciunul din invocatii mai sus.Claudiu isi cauta partide in disperarea de a comfirma ca politician, iar dl A Corcodel face ce stie el mai bine.Eu am vrut sa demonstrez cand ma intalneam cu Claudiu , ca putem sa ne comportam civilizat, band o cafea, s-au stand de vorba si cu alti oameni din alte partide, de orientari diferite.De trait traiesc si ii observ cu atentie pe toti actorii politici din Nehoiu.Traiesc deci exist si o sa se vada asta .Nici nu ma sperie si nici nu ma incanta niciunul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect si bine punctat tot ce ati spus.Trebuia sa va "delimitati " si dumneavoastra Unii prin ce facsi cum fac imi provoaca scarba pentru ca ei ar trebui sa stea precum strutul cu capul adica nu ei trebuie sa ia primii piatra.Nu lasati sa va calce in picioare toti calicii pripasiti in politica pe care nu o pricep ,nu o inteleg si al caror singur scop este furatul - si la unii si la altii.Stati linistit ca oamenii vad nu sunt orbi.

      Ștergere
  11. No, tu Doru erai mai bun cand erai la PDL, erai un baiat de nota 10

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo domnule Muzgoci.Nu va lasati speriat de Corcodel ca sinteti ma frumos si mai destept ca el.Eu va votez. Spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  13. vad pe dracu oamenii, mai ales la Nehoiu.Ii prostesti cu o sacosa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu, la Nehoiu nu-i mai prostesti cu o sacosa ,cunosc bine treaba si o sa vedeti.Cat priveste "teama ",cred ca din aceasta cauza am avut multe probleme.Curajul nu este vazut cu ochi buni, iar lasitatea este confundata cu bunatatea.In rest chiar imi vad de treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI CUNOSTI BINE TREABA CU SACOSA....GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE.

      Ștergere
  15. Dorule, daca esti inteligent pune-ti un om apropiat si inteligent la PMP sa-ti tina locul ca nu faci nimic cu PSD-UL. Si ia-l in ultimele luni inainte de alegeri la primar. Altfel face cu ochiul ori la PNL ori la altii si-si trimit slugile acolo sa incurce treaba.PMP va avea scor la toamna.Desigur ca Claudiu s-a dus la pdl doar sa nu-l ia cineva puternic si sa-i incurce treaba lui tacsu care asteapta un scor prost al pnl-ului la europarlamentare sa-l preia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e adevarat, Corcodel jr nu are nicio treaba cu poltica, s-a dus sa faca prohodul si sa ingroape definitiv PDL care l-a distrus pe fostul primar.

      Ștergere
    2. Corect, Muzgoci, in naivitatea dumneata(ca de naivitate nu se poate spune ca duci lipsa) speri ca te poti pune cu Gavriloiu presedintele si sa te propuna candidatul PSD. Niciodata nu ai sa vezi asa ceva. Ala baga si bani daca e nevoie, bani pe care tu nu ii ai. Si te si uraste. S-au blindat in structura cu neamuri si nu mai poti sa-i desfaci. Ei vor hotari.

      Ștergere
    3. Eu cred ca de fapt Corcodel A. il va sustine pe Claudiu si nu invers. Mergi si tu cu ei ca aveti sanse mult mai mari impreuna si puteti face ceva pentru orasul asta. Nu te mai lua dupa toti fariseii care iti rad in fata dar vor sa te vada picat.Separati veti pierde si ne va conduce tot un oportunist.

      Ștergere
    4. De acord cu dvs,o singura obiectie am.De ce sa se duca Doru langa Claudiu si nu invers?Tinand cont de faptul ca Doru are destula experienta politica,a demonstrat ca are caracter si curaj, cred ca e mai buna variantaaceasta .In plus ,chiar si Claudiu a recunoscut ca nu a facut politica niciodata, deci nu prezinta incredere in fata oamenilor.Daca impartiti voturile,va ramane tot Lungu la putere.

      Ștergere
    5. Claudiu unde sa se duca langa Doru, la PSD? la primar ? esti foarte inteligent...

      Ștergere
  16. Dragii mei ,este prematur sa se faca acum calcule politice.Va venii momentul cand partidele de la centru, vor face calcule reci, seci si orice aranjamente locale idioate vor pica.In rest sa faca toata lumea politica, sa se implice toata lumea,pentru binele democratiei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnul claudiu nu stie ca e interzisa campania electorala in afara perioadei stabilite de lege? Insemnele electorale si sigla partidului umplusera piata ieri. Noi nu avem organe de ordine care sa dea amenzi? Domnule Doru o sa te convingi cine e Claudiu si ca ce naste din pisica soareci mananca. Pe el il chinuie razbunarea nu dragul de a lupta pentru cineva. Va pleca din partid cand va vedea ca in politica trebuie sa bagi bani. Nimeni nu te tine de vedeta si nimeni nu-ti da bani. Tacsu avea bani de campanii pentru ca stransese la chimir din tunurile cu afaceri. El o sa se faca de ras daca nu s-a facut deja. Cata rautate are asta in el, n-a avut nici tacsu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Domnule Muzgoci aveti grija ca Corcodel jr considera atacurile politica atacuri la persoana. Adica am spus ca nu cred ca va face nimic la PDL.Sa nu va bata cumva. Am citit la el pe blog un comentariu anonim in care i se recomanda ca trebuie sa se delimiteze de dvs. ca politica dvs. a distrus Nehoiu ca l-ati pus pe Lungu primar, etc. Acest comment nu l-a considerat atac la persoana si l-a publicat. I-a placut. I-am raspuns individului ca politica dvs. a facut ca multi oameni sa aiba un loc de munca pe vreme de criza, ca ati facut lobby permanent pentru spital, scoli si drumuri si ati reusit sa miscati lucrurile si sa faceti lucruri bune, palpabile. Deasemenea am scris ca ati fost primul care v-ati delimitat de primar si nu e vina dvs. ca acesta are probleme cu legea. Acestea nu i-au convenit domnului Claudiu C. si nu le-a publicat fiind considerate atacuri la persoana dumnealui. Zice ca nici dvs. nu aveti voie sa publicati adevarul ca-l deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  19. Un sfat.. Cand te implici mai mult decat trebuie,risti sa ajungi cu sufletul facut.
    BUCATI . . . . .

    RăspundețiȘtergere
  20. Bravo domnule Muzgoci ai ajuns sa-ti scrii singur comentarii anonime si sa raspunzi la ele. Ti se pare normal? Eu iti citesc inca de qla inceput blogul dar de la o vreme ai luat-o intr-o directie gresita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar la asta ma gandeam cand am citit articolele de mai sus cu Domnul corcodel si Domnul Muzgoci!

      Ștergere
  21. Ce sa fac si eu,in unul ma laud ,in altul ma critic iar in altul va public pe dvoastra.Oricum, multumesc pentru incredere !

    RăspundețiȘtergere
  22. A ,prietene iti raspund imediat :ai vrea tu si "telectualul care te pastoreste, dar loc am si inca unul in banca 1-a.

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnu Doru nu credeam ca o sa va vad cum stati si le luati de la Corcodel jr..Se delimiteaza de dumneavoastra si de tacsu de parca dumneavoastra ati fost in echipa cu dl Sandu .Parca dumneavoastra ati beneficiat de pe urma guvernarii ultimilor 20 de ani la Nehoiu .nu este corect ce se intampla .Dumneata nu ai furat cu nimeni si asta o vorbesc oamenii prin oras.Poate ar trebui sa luati atitudine si sa nu-i mai lasati sa va murdareasca ,pentru ca nu este corect.Dumneavoastra pe blog ati suparat, dar nu ati jignit pe nimeni si este o diferenta de educatie net in favoarea dumneavoastra.Cred ca mai aveti multe de spus si abia de acum inainte experienta acumulata isi va spune cuvantul..Va da pdl primar in actuala formula!?Banuiesc ca lui doru nu are cum sa-i fie frica daca nu i-a fost frica pana acum si ar trebui sa iasa la atac pana nu va fi prea tarziu.Nu cred ca lasitatea s-a asternut peste oras numai pentru ca unii nu-si merita locul castigat sau au diverse probleme.Explicati oamenilor ce se intampla astazi in Nehoiu.Sunteti astazi vinovat ca Lungu a ajuns primar?Explicati va rog odata ,dar nu intr-un comentariu ci intr-o postare pe acest subiect .Este nevoie.Va salut.

    RăspundețiȘtergere

  24. Postări
    Pagini
    Comentarii
    Publicate
    Î

    Ma gandisem si eu sa fac asta si am s-o fac.In ultimile zile am fost mai mult preocupat de munca mea si nu am avut timp sa citesc zicerile locale.Sa aiba" succesuri"oamenii dar nu este deloc bine sa ma supere.Eu am demonstrat ce pot face si am un proiect pe care-l cant pe aici ,altii acum trebuie sa demonstreze ceva.Eu pot enumera ceva in viata si in politica - self made man(sper sa fi scris corect)Frica nu am si nici nu trebuie sa demonstrez acum .Loc este destul pentru toata lumea dar nu pentru impostori si ipocriti.Sa fie clar ,nu stiu ce calitati am sau nu fata de altii, dar sigur si sincer sunt CINSTIT si tot ce am este facut prin munca CINSTITA.Nu stiu daca toti pot spune asta .Faceti politica fratilor, dar nu ma suparati!

    RăspundețiȘtergere
  25. W...?Omul frumos în ziua de azi e cel ce urca invers pe scara,înfruntând nu numai turma care coboara, dar si insultele ei !
    Dan Puric.
    Sa nu uiți niciodata cine esti,sa nu lași oamenii sa te transforme în cine vor ei sa fiii.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce tot spune Dorule, Claudiu despre tine? Ca tu esti un tradator si ca nu poti face parte din echipa lui?A uitat cand l-a destituit d-na Florina Stoian din functia de director pentru ca ducea copii de scoala pe stadion la mitingul lu' tac-su si urla ca le arata el jegurilor din PDL cine e? A uitat cum s-a judecat cu stimabila doamna inspector sef si o injura prin cancelarie iar acum umbla brat la brat? El se considera creatorul adevaratei opozitii din Nehoiu, reformatorului PDL-ului? El, care nu-l intereseaza decat sa fie sef de partid (nu conteaza care), nu poate sa te accepte langa el. Il eclipsezi. El e NIMENI IN DRUM in politica. In mintea lui bolnava crede ca daca apartine unui partid politic in ascensiune va tine cineva cont si de el la adevarata judecata.Mi-e mila de el.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări