VISUL VA DEVENI REALITATE IN 2014 !

                             
Insusi Presedintele Consiliului Judetean Buzau a anuntat in programul de investitii pentru anul 2014 asfaltarea  dj 203k pe tronsonul Podul Negru - Gura Teghii si terminarea drumului Patarlagele-Colti, inceput anul trecut. Locuitorii satului Basca Rozilei, care au avut mult de suferit pentru ca drumul principal din satul lor devenise impracticabil, pot rasufla usurati. De anul acesta vor circula pe un drum civilizat. Cum in Consiliul Judetean  majoritatea este USL iar PSD este cel mai mare grup politic din CJ,  putem spune ca ne-am indeplinit obiectivul in ceea ce priveste interesul nostru in consiliu. Si aceste doua tronsoane de drum mai sus amintite sunt extrem de importante pentru Colegiul 1 al judetului de care apartinem! La toate acestea putem adauga si sprijinul CJ pentru Spitalul Nehoiu.
Sper sa am posibilitatea in continuare sa-mi reprezint cum trebuie orasul si zona in CJ Buzau.
     

Comentarii

  1. Sa nu zicem hop pana nu... veti primi laudele si multumirile dupa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ar fi sa mă catalogati după ce am spus ferm si ce s-a realizat ulterior ,as zice sa mă credeți .Asa a fost si cu tronsonul Colti,așa a fost si cu drumul de pe Valea Nehoiui.Doar o situație de nu știu ce forța majora ar face sa nu se realizeze.Sa vedeți totuși câți își vor asuma paternitatea, in momentul începerii lucrărilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti primul care a anuntat, asa ca veti lua laurii....

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu se pune problema asa.Am facut eu altele mult mai palpabile si altii fara sa le roseasca obrazul le-au adoptat.Eu sunt intr-o echipa si incerc sa fac auzit glasul vaii.Sa stiti ca nu este deloc usor sa-ti faci auzit glasul.Daca il ridici ca se te auzi mai mult, te dau afara,,glumeam evident si unii nu prea stau bine cu simtul umorului si nici al ridicolului .

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta am fost uneori excesiv in critici, ( uneori din cauza a prea multe "blonde" , recunosc , aspect pe care am reusit sa-l corectez in ultima vreme :) ) dar consider ca atunci cand a fost cazul am fost obiectiv in aprecieri. Exact de concretizarea actiunilor depinde imaginea dvs. pentru cei care au avut incredere acordandu-va votul . O analiza din afara imi spune ca de cele mai multe ori a contat echipa cu care ati lucrat, ( nu putem realiza nimic singuri ) , si ca de data aceasta se pare ca veti avea mai mult succes in realizarea obiectivelor propuse. Recunoasterea meritelor unei persoane atunci cand se construieste ceva este, in opinia mea, foarte importanta in aparitia unor constructii viitoare. Va doresc succes in continuare.
    Cu respect, A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da ,cred in echipa si s-a vazut asta .Stiu sa armonizez orgoliul meu cu al celorlalti, evident am invatat asta.Degeaba stiu, daca nu trece o zi in care sa nu aud "te da afara""au mai facut un memoriu" "presedintele nu se lasa""acum au primit ok" "acum se convoaca consiliul,consilierii" etc"Pana cand mama dracului sa tac !?Sunt doar vinovat, ca incerc sa dovedesc ca-mi merit locul, daca totusi am ajuns acolo.Atat !

    RăspundețiȘtergere
  7. ESTI MANCAT MAINE . DE DATA ASTA NU MAI SCAPI . SA VEZI LUCRATURA . UNDE TE MAI DUCI ACUMA ? NU TE MAI PRIMESTE NIMENI . O SA VEZI . PE MAAAAIIINE!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări