SEDINTA CONSILIULUI JUDETEAN DE JOI,EXTREM DE IMPORTANTA PENTRU NEHOIU !

   
 Joi 27.02.2014. sedinta Consiliului Judetean Buzau are printre alte importante proiecte si investitii in judet, una care nu poate decat sa ne bucure pe noi nehoienii dar si pe cei din Gura Teghii.
Pentru mine hotararea REGINA, este cea in care se aloca bani pentru drumul 203k Nehoiu (Podul Negru -Gura Teghii) si care va scoate din noroi pur si simplu, cetatenii din Basca Rozilei al caror drum devenise impracticabil. Mai mult, sumele aferente acestui drum au fost repartizate prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.28|2013. Acest lucru va face ca drumul sa fie indubitabil asfaltat anul acesta. Chiar daca ar fi posibil sa fie ceva contestatii in urma licitatiei care va avea loc in primavara, anul acesta vom merge pe un covor de asfalt nou, pe o distanta de 8km, incepand de la Podul Negru spre Gura Teghii. Portiunea de 2km intre Basca si Furtunesti, care face obiectul unei lucrari mult mai mari, nu va fi asfaltata in acest an. Suma alocata acestui tronson de drum este de 52 598 000 lei. Tot joi, asa cum am mai spus, se vor aloca inca 1000000 lei pentru cei 4 km de drum  ramasi de sfaltat pana la Colti. Trebuie remarcat faptul ca 203k  mai beneficiaza de sume, dar pe tronsonul Maracineni Podul Muncii si o reabilitare de pod la Vintila Voda. Bucuria nu va fi doar a nehoinilor si acelor din Gura Tegii. Va fi si acelor care fac afaceri in zona, dar si a turistilor. Pana acum au fost doar vorbe, fara de care nu se poate totusi, acum a sosit momentul sa lasam loc faptelor. SE POATE!

Cu stima Doru Ctin Muzgoci.

Comentarii

  1. Sa speram ca e o greseala la suma, 52 mil lei vechi inseamna 11,2 milioane euro. pentru 8 km de drum judetean, afica aproape 1,5 milioane de euro pe kilometru. E pret de autostrada. Reveniti cu precizari dl Muzgoci. Va multumim pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa da. Sa inceapa lucrarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. In urma ruperii USL din aceasta seara , care credeti ca va fi noua majoritate in Consiliul Judetean si daca credeti ca totusi proiectul refacerii DJ 203 K se va face dle Muzgoci? Care credeti ca va fi pozitia pnl la nehoiu fata de psd si primar? isi va pune psd si viceprimar asa cum este logic ?

    RăspundețiȘtergere
  4. 1.Niciunul din cele doua partide nu a cerut refacerea aliantelor locale, daca oamenii se inteleg pe plan local.Au fost cazuri cand aliantele locale ,au fost facute peste dispozitiile de la centru.La Nehoiu nu vad de ce s-ar rupe .Poate daca PNL ar avea ambitii paralele cu cele ale PSD, daca ar dori pentru ei postul de primar.
    2.In mod normal proiectul cu 203K nu vad de ce nu s-ar face indiferent de majoritati.
    3.Pentru linistea tuturor ,la aceasta ora va pot spune ca ,alianta in CJ va functiona se pare fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bagiu a declarat inca de sambata ca vrea sa se rupa usl... nu uita ca boscodeala a fost total impotriva lui. antonescu a dat semnal aseara sa se faca orice alianta la nivel local. nu prea sunteti la curent...pai psd de ce ar mai tine un vice pnlist? il vrem pe Gavriloiu vice sa fie interimar dupa.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Care este problema ?Decizia de rupere la nivel national este una si colaborarile la nivel local este alta.Atat in judet cat si in tara au mai fost si alte aliante locale, altele decat cele sub umbrela USLColaborarea de la Nehoiu a fost doar vointa noilor alesi de la Nehoiu.Personal am fost impotriva acestei colaborari impotriva firii de la Nehoiu(va rog nu intelegeti ca eu as avea ceva cu membrii PNL)ci pentru faptul ca nefiind obligati ne-am aruncat cu totul in bratele adversarului, impartind un succes total, care era doar al nostru.Apoi,nu vad de ce nu-l puneti pe dl Gavriloiu daca doriti pentru ca nimeni nu va interzice acest lucru.Chiar daca eu nu am fost de acord, asta nu inseamna ca nu trebuie sa continue cu ei, in aceeasi formula daca s-au inteles..Apoi dl Gavriloiu este presedinte, nu un simplu membru si in calitatea pe care o are poate influienta lucrurile si este responsabil alaturi de primar, de tot ce se intampla la Nehoiu,bine sau rau.Daca dl Gavriloiu, ar depune efortul pe care-l depune incercand sa ma dea pe mine afara din partid, care mai fac cate ceva totusi ,ar avea rezultate frumoase si multi ar sta astazi cu botu pe labe,cum se spune..Atentie la eventuale catastrofe,uneia mai rezisti ,dar la doua mai greu si unii nu vor ierta asta,nici partidul,mai ales el, pentru ca nehoienii sigur nu iarta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gavriloiu vice. Suntem de acord. El este si cinstit nu s-a murdarit ca vicele semnand acolo unde nu-i fierbea oala. PNL sa-si vada de treaba daca au rupt alianta. Ei au vrut asa. Sper sa ne reprezinti ca si pana acum la Buzau Dorule

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba voi sunteti sanatosi? Astia de la PNL au plecat, adio! Hai sa punem niste oameni seriosi in functii. Schimbati vicele ala odata ca ne face de ras si pe Cojocaru la scoala si restul. Ce, nu sunt oameni in PSD? Sau sunteti blat cu PNL-ul si nu vreti rezultate la alegeri? Eu nu mai votez USL ...un umil votant PSD NU USL

    RăspundețiȘtergere
  9. Este clar ca te-a deranjat mesajul meu. A meritat sa-mi dai un raspuns dar nu a meritat sa-l publici. Pacat, aveam alta impresie despre tine. Ai curaj dar nu mereu

    RăspundețiȘtergere
  10. Toti se lauda la un pahar ca" eu spun lucrurilor pe nume", "eu spun omului in fata"si alte astfel de ipocrizii.Da, am curaj si am MEREU,dar nu sunt rau si prost.

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am indoit de tine dar dupa ultimele evenimente ti-ai revenit. Tine-o tot asa ca ai sansa ta

    RăspundețiȘtergere
  12. Umbla un alt zvon nou cum ca dl Claudiu ar vrea presedinte la PDL Nehoiu. Tot respectul pt dansul dar de ce neaparat presedinte? Are experienta politica, are 100-200 de adeziuni in buzunar(nu goale)? Ce anume il recomanda, numele? multumesc pentru publicare.

    RăspundețiȘtergere
  13. In mod normal ar trebui sa-l intrebati pe dl Claudiu daca are astfel de intentii si nu pe mine .Dl Claudiu nu mi se confeseaza mie si nici nu-mi permit sa-i dau eu sfaturi ce si cum sa faca. In politica locala, numele domniei sale inseamna mult,apoi dl Claudiu nu este un pustan ci are in spate niste ani de catedra, direcor de liceu si nu vad de ce nu ar fi bun sa se implice in politica.Cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe domia sa.

    RăspundețiȘtergere
  14. l-am intrebat dar nu raspunde. parerea dvs. este ca e bun de presedinte? Ati fost presedintele pdl.

    RăspundețiȘtergere
  15. Va prefaceti ca nu ati inteles intrebarea, o repetam : DE CE NEAPARAT PRESEDINTE??

    RăspundețiȘtergere
  16. "In politica locala, numele domniei sale inseamna mult" ? Nu mai spuneti, cat de mult? Inseamna ca e fiul unui om care nu insemna NIMIC sau doar istorie urata, cum bine scriati in acest blog si cum inca mai apare in sectiunea din partea dreapta la cele mai citite articole. Daca nu poate construi, Corcodel darama. Asa ati scris si asa a facut. Vi se pare intamplator ca acel articol a avut multe vizualizari? Inseamna ca lumea a considerat ca scrieti adevarul. Acum veniti si spuneti ca numele Corcodel inseamna mult. Nici macar coerent nu mai sinteti. Normal ca nu publicati comentarii obiective chiar daca le semnam. Incercati sa va protejati imaginea dvs nu pe a lui Corcodel Claudiu care e abil si se foloseste de dvs. Sa nu dea dumnezeu sa se apropie iar Corcodeii de putere, ca sa vedeti cum veti fi batjocorit de catre ei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule DORU nu stiu ce sa mai cred???azi in plin centru Nehoiului angajati ai primariei si de la ajutor social urcau in autobuz sa mearga sa sustina partidul doamnei UDREA.am votat psd si acum domnu primar a intrat in opozitie?Asi vrea sa stie si domnul Boscodeala .Poate pe aceasta cale afla s-au nu-mi publicati mesaju?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E dreptul fiecarei persoane sa plece unde are nevoie, sa sustina pe cine crede de cuviinta, si asa mai deoarte. Primaria nu apartine cuiva anume, cu atat mai mult vreunui partid anume, iar beneficiar de ajutor social nu este sinonim cu sclav. Securitatea comunista a disparut, se pare insa ca naravurile nu. Si daca ar fi sa fie asa...data viitoare ganditi cu mintea inainte de a vota.

      Ștergere
  18. Domnu primar nu poate impune ce partid sa sustina angajatii sau cei de la 416.ce faceti , i-ati urmarit, faceti politie politica? huo, comunistilor, paraciosilor, fuga la boscodeala.

    RăspundețiȘtergere
  19. Lungu a trecut la Partidul Misacarea Populara. Crede ca il scapa acestia de problemele PENALE. A trimis un autobuz plin de oameni de la 416 si functionari publici la miting la Buzau. Le-a dat bani de drum si de bautura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a trecut nicaieri. Stie ca pierde primaria si vrea cu tot dinadinsul sa nu ajunga pe mana unuia care merita. Sa o spun drept vrea sa-l impiedice pe Muzgoci sa candideze din partea vreunui partid puternic pentru ca va castiga. El crede ca va si reusi sa-l opreasca. Habar nu are ca majoritatea oamenilor pentru care caracterul e in fata banului il dispretuiesc si-l vor vota pe Doru indiferent de contracandidati...

      Ștergere
  20. Este corect ce spuneti si bine ar fi ca oamenii sa aiba din proprie initiativa un asemenea comportament democratic.Numai ca" hotii striga hotii"unii dintre ei sunt membrii PSD si strigau in gura mare ca eu as avea legaturi cu PMP !?Functionarii evident ca au voie orice, dar sigur nu au voie sa faca politica, asta stiu sigur.Eu cred ca sunt fortati sa faca ceva ce ei nu vor sa faca si atunci nu este deloc bine.Sunt multe comentarii aici in spam cu nume si prenume si se pare ca fiecare cartier si-a trimis oameni acolo-Lunca Mare,V Nehoiasului,Paltineni,Nehoiu,Badarlegi.Este bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Functionarii publici au voie sa faca politica, in limita statutului Dupa cum vedeti, pot fi membri ai formatiunilor politice, fara a face parte din structurile de conducere ale acestora. Doar functionarilor publici de rang inalt le este interzisa apartenenta la formatiuni politice, prevedere inutila dealtfel, despre care pot paria ca nu se respecta, De asemenea, exista o limitare in exprimarea opiniilor sau propagandei politice, dar doar in timpul exercitarii atributiunilor de serviciu.
      Aveti dreptate, probabil unii din acestia sunt oarecum fortati , insa de refuzat seful cand iti ordona ceva...e cam contra vantului.. Unii au ramas fara paine pentru mult mai putin.

      Legea 188 / 1999

      Art. 27. - (1) Dreptul la opinie al funcţionarilor publici este garantat.

      (2) Este interzisă orice discriminare între funcţionarii publici pe criterii politice, de apartenenţă sindicală, convingeri religioase, etnice, de sex, orientare sexuală, stare materială, origine socială sau de orice altă asemenea natură.

      Art. 44. - (1) Funcţionarilor publici le este interzis să ocupe funcţii de conducere în structurile sau organele de conducere, alese sau numite, ale partidelor politice, definite conform statutului acestora, ale organizaţiilor cărora le este aplicabil acelaşi regim juridic ca şi partidelor politice sau ale fundaţiilor ori asociaţiilor care funcţionează pe lângă partidele politice.

      (2) Înalţilor funcţionari publici le este interzis să facă parte din partide politice, organizaţii cărora le este aplicabil acelaşi regim juridic ca şi partidelor politice sau din fundaţiile ori asociaţiile care funcţionează pe lângă partidele politice.
      (3) Funcţionarii publici au obligaţia ca, în exercitarea atribuţiilor ce le revin, să se abţină de la exprimarea sau manifestarea publică a convingerilor şi preferinţelor lor politice, să nu favorizeze vreun partid politic sau vreo organizaţie căreia îi este aplicabil acelaşi regim juridic ca şi partidelor politice.
      Art. 45. - (1) Funcţionarii publici răspund, potrivit legii, de îndeplinirea atribuţiilor ce le revin din funcţia publică pe care o deţin, precum şi a atribuţiilor ce le sunt delegate.
      (2) Funcţionarul public este obligat să se conformeze dispoziţiilor primite de la superiorii ierarhici.
      (3) Funcţionarul public are dreptul să refuze, în scris şi motivat, îndeplinirea dispoziţiilor primite de la superiorul ierarhic, dacă le consideră ilegale. Dacă cel care a emis dispoziţia o formulează în scris, funcţionarul public este obligat să o execute, cu excepţia cazului în care aceasta este vădit ilegală. Funcţionarul public are îndatorirea să aducă la cunoştinţă superiorului ierarhic al persoanei care a emis dispoziţia astfel de situaţii.

      (2) Constituie abateri disciplinare următoarele fapte:
      ………………………………
      h) desfăşurarea în timpul programului de lucru a unor activităţi cu caracter politic;

      Ștergere
    2. Metoda autobuzul nu este noua, nu este cazul sa avem accese de pudibonderie..ea face parte din traditia perioadei comuniste si post-revolutionare. Atunci cand vorbele politicienilor se vor regasi in nivelul general de trai, vom putea vorbi despre responsabilitate. Insa cata vreme inca mai ducem aplaudaci pe la congrese sau alte intruniri...e manipulare . Din pacate cei care se lasa luati ca sa umple sali , asa cum aplauda pun si stampila. Ultimii conducatori au creat o realitate pe care care nu au vrut sa o recunoasca , preferand iluzia creata de catre slugoii din teritoriu, n-au sfarsit in manualul de istorie in rand cu cei de seama.

      Ștergere
  21. Ii multumim domnului primar ca asigura pluralitatea politica si la Nehoiu. Saptamana aceasta am aflat ca il cheama la ordin cand vrea pe seful Pdl-ului. Stim ca are la picioare si organizatia PNL. Acum e clar ca si PMP se aliniaza cum zice Lungu! Ce mai vreti domnilor, dl. primar e tare. Cred ca si jupanul Corcodel crapa de invidie, nici in cele mai bune vremuri ale lui nu a controlat tot spectrul politic din oras. Sa va mai aud ca Florin nu se pricepe la politica!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, Florinel. Sa controlezi si de la Mandresti toate partidele!!! Esti peste Corcodel, ai ce ti-ai dorit. Simpaticule de Lunca Mare! Ai numai (n)ASI in maneca! ADIO !

      Ștergere
  22. Din fericire Dumnezeu exista!! Avocatul care s-a lasat convins sa-l reprezinte maine nu a vrut sa-i ia nici un ban. I-a spus ca e o cauza pierduta. nu poate decat sa mai amane un termen, maxim doua. In luna aprilie deja se va da sentinta. In octombrie -noiembrie vom avea un nou primar.

    RăspundețiȘtergere
  23. iar ti-e frica si nu stiu de ce . da drumul la mesaje sa ne radem . hahaha

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu am nimic impotriva vreunui comentariu, citesc si analizez fara sa comentez opinia fiecaruia. Vreau doar sa va aduc la cunostinta ca in Primaria Nehoiu la fel ca in toate primariile, nu toti angajatii sunt functionari publici. Nici macar jumatate nu sunt. Functionarii publici sunt cei cu studii superioare care ocupa functii de inspectori si sefi servicii iar restul sunt angajati pe dreptul comun al muncii, nu pe SFP. Ei nu sunt constransi de obligatia de a nu fi membri ai unor partide politice. Restul nu comentez pentru ca nu stiu despre ce este vorba, doar atata voiam sa va spun, ca nu oricine este angajat la primarie primeste statututl de functionar public

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am nimic impotriva vreunui comentariu si citesc si analizez ceea ce vrei tu sa exprimi.Oare crede cineva de pe bogul acesta ca a plecat vreun salariat al primariei la miting sau ce-a fost acolo FARA STIREA PRIMARULUI? Chiar atat de fraieri ne crezi? Primarul a instaurat teroarea in Nehoiu si nu misca nimic de genul asta fara voia lui, deci sa nu ne pierdem in detalii inutile.
      Nu ne intereseaza latura legala a problemei ci faptul ca primarul PSD a trimis oameni la manifestarea PMP. Nu stiu daca este ilegal dar este sigur imoral, mai ales ca primarul striga pe toate drumurile ca Doru este simpatizant PMP si a incercat sa-l dea afara din PSD, cand de fapt primarul insusi avea intelegeri prin spate cu PMP. De doua ori IMORAL!

      Ștergere
  25. Asa cum v-am informat, avocatul edilului incearca o prelungire a condamnarii, a inaintat azi o cerere de stramutare a dosarului. Cererea se judeca la ICCJ in termen de 30 zile. Cererea nu poate fi motivata cu orice fleac. Doar daca in timpul procesului i s-au incalcat grav drepturile inculpatului la aparare sau i s-au respins neintemeiat probe sau cereri intemeiate.Dupa cate stim, nu a avut decat 2 termene, la ultimul cerand o amanare ca nu are avocat. Asa ca putin probabil sa-i fie admisa cererea. Cererea de stramutare nu suspenda procesul, i se va da un nou termen(poate ultim) rapid sau poate chiar sa ramana in pronuntare de sentinta.

    RăspundețiȘtergere
  26. DORULE, poti sa te pregatesti de alegeri.Din nefericire te vei confrunta iarasi cu Alexandru Corcodel. Fa-ti echipa de oameni adevarati. Ar fi culmea ca Lungu sa-l finanteze iar pe Corcodel, dar n-ar fi imposibil....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, MARELE FINANTATOR Lungu va investi direct in Corcodel dupa cati pumni si-au tras. Bine ca nu ai scris ca-l finanteaza pe Claudiu Corcodel ca era mai de crezut. Ha ha ha

      Ștergere
  27. Pai depinde pe cine crede mai razbunator dintre Corcodel si Muzgoci. Doar nu credeti ca va paria pe o gloaba cracanata cu paltonas pe ea....Sigur isi va baga codita.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca pasiunile incep sa dea in clocot si nu este bine.Daca au fost sau nu salariatii la miting, are mai putina importanta pentru mine(repet pentru mine).Poate doar atunci cand vrei sa vi la putere si promiti ca tu esti altfel.Daca au fost oamenii aceia la Bz,in fond ei nu au nicio vina ,doar au mai fost si nu este prima data .Vad ca se vorbeste de razbunari si nu este teritoriul meu.Oare pe cine m-am mai razbunat eu?Pot ignora anumite persoane ,dar in nici un caz nu ma razbun.Da mi-au fost aduse acuzatii ca as avea legaturi cu miscarea, dar asta doar pentru a ma compromite in ochii colegilor mei de la Buzau.In relitate ,eu ori sunt intr-un loc ori in altul ,dar niciodata cu fundul in doua luntii.Eu stiu ca mizeriile vor iesii la suprafata ca si adevarul de altfel ,asa ca nu fac decat sa astept.Daca nu se vede asta ,este treaba combinatorilor.V-as ruga sa nu facem noi aici justitie ,dar am dat totusi drumul la comentarii ,pentru a se vedea starea de spirit care domneste astazi la Nehoiu.Avem o conducere care trebuie sa se axeze exclusiv pe problemele celor care i-au ales si ne-au ales.In ce ma priveste ,am de rezolvat cateva lucruri pentru Nehoiu ,daca voi fi lasat in pace si sper sa le realizez ,cu mijloacele de care dispun astazi .Deoarece superiorii mei din partid ,se pare mi-au ascultat si mie vocea ,am toate motivele sa ma regasesc in proiectele pe care partidul le are pe valea noastra si ma straduiesc pentru asta.Daca nu sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  29. Da cine zice ca oamenii aceia sarmani au vreo vina? si-au stricat o duminica sa faca o plimbare cu autobuzul, sa bea o berica, un suc, sa manance un sandvish, sa o vada pe Udrea, etc. Binenteles ca nu au nici o treaba cu PMP si nici nu vor avea pe viitor, dar daca asa au fost rugati ei sunt cetateni onorabili si au incredere in autoritati. Daca li se dadea o stampila si un buletin de vot, probabil ca si votau, care e problema? Pana la urma turma trebuie condusa...ori de un preot ori de un primar...de data asta i-a trimis primarul.

    RăspundețiȘtergere
  30. Si daca dupa ce il trimiti acolo omul constata ca i-a placut ?Daca a fost asa ,este o greseala politica maaaaaare.

    RăspundețiȘtergere
  31. Faceti misto ? Ce sa le placa? Nu au inteles nicio jumatate de propozitie si aia in niciun caz nu le-au promis ajutoare sociale ci locuri de munca? Cine vrea loc de munca in loc de ajutor social din cei care s-au urcat in autobuz? Probabil au si injurat in gand....

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu oameni buni ,nu au fost numai de la ajutor au fost si domni si doamne bine imbracate ,au fost si oamnei acre au loc de munca ,au fost si membrii de partid.Unul dintre ei, mi-a spus mie in perioada alegerilor interne incercand sa fie ironic ca eu"sunt prea bun si trebuie sa plec de la Nehoiu"in timp ce presedintele se bucura de vaz Doamne umilinta mea .Da prima acuzatie adusa mie ca motiv de excludere a fost ca as fi la PMP. Apoi, vazand ca nu sunt probe in sustinerea unei asemenea bsurditati(eu eram in CJ si membru PSD) au dat-o cu blogul si scandalizarea batranilor ca le supar alesii cu blogul meu.Pana la urma, de aceea a fost creat acest blog ,sa supere pe foarte multi dintre cei care calca stramb.Si asa va ramane.

    RăspundețiȘtergere
  33. Stefan Neagoe primar!!! Vrem primar tanar...

    RăspundețiȘtergere
  34. Ultimile doua comentarii nu pot fi aprobate pentru ca ar iesi din tiparul comentariilor suficient de civilizate aprobate pana acum.Nu mai introducem salariatii primariei in jocul asta, pentru ca nu este cazul, iar faptul ca un tanar sau niste tineri, au ales o anume cale de a reusii sa se impuna la organizatia judeteana din care fac parte, este doar o experienta prentru ei la inceput de drum.Haideti sa-i lasam sa creasca ,sa creasca frumos.Stefan este un tanar ambitios care se impune si profesional,are vointa,are posibilitati, trebuie doar sa cresca frumos.

    RăspundețiȘtergere
  35. Sub aripa buhaiului cresc frumos si demn tinerii... iAr ai loat-o pe aratura...

    RăspundețiȘtergere
  36. Bravo iar ai dat-o de garduri cu tinerii ambitiosi.Daca cu dinastia vrei tu sa faci campanie ne-ai convins. Eu m-am saturat de tradatori.

    RăspundețiȘtergere
  37. Se reabiliteaza 203k in 2014 sau sunt doar vorbe?

    RăspundețiȘtergere
  38. Lasati-l in pace pe Muzgoci ca e bulversat. Incepuse campania pentru alegeri si deja s-a desumflat isi pune ghetele in cui , Lungu va fi achitat.

    RăspundețiȘtergere
  39. Asta -i doresc si eu sincer lui Florin,eu nu sunt din aceeasi tulpina si cred in Dumnezeu nu in razbunari.Poate nu o sa candidez ,doar am mai facut-o, asa ca va las cu Corcodel sa va luptati, vorba unuia "si daca castiga"?Eu nu sunt bulversat prietene "sti vorba aceea cu chelul,,,,O seara linistita, asa ca a mea.

    RăspundețiȘtergere
  40. Corcodel nu va mai fi niciodata un candidat pentru cetateni. Poate doar pentru el dar nu-l va gira nimeni. Indiferent cat se joaca tanarul Corcodel cu un blog pe care comenteaza cativa liceeni CORCODEL NU NE VA MAI REPREZENTA NICIODATA ! Pacat de tine ca nu stii niciodata ce vrei. Potential ai o gramada dar esti labil si lunecos cand e vorba de politica. Aici pe blog l-ai facut praf pe Corcodel si acum le ridici statui si lui si lui fi-su. Si ce daca nu publici comentariul, oamenii nu sunt prosti.

    RăspundețiȘtergere
  41. Uite ca l-am publicat.Pentru voi am fost bun doar cand il criticam pe Corcodel acum ca eu sunt "la o parte"se vede valoarea voastra.Prefer sa-l critic pe Corcodel asa cum vreau si cand cred eu, dar nu cu asemenea indivizi."odata vede nasul......finului"

    RăspundețiȘtergere
  42. S-au vazut atatea reevaluari in politica!! Si oricum suntem blestemati sa alegem dintre rele raul cel mai mic...

    RăspundețiȘtergere
  43. Daca pe blogul lui Claudiu posteaza liceeni, aici remarc ca posteaza fie posesori de glob de cristal ce prezice viitorul, fie judecatori de la tribunalul Patirlagele, poate chiar procurorul de caz o fi cel care afirma ca Florin va fi achitat. Nu scapa fara urecheala...macar o condamnare cu suspendare ar confirma existenta statului de drept, nu a parvenitului postrevolutionar. In conditiile in care a umplut autobuzul cu aplaudaci pentru Udrea, minunea ar fi doar ca judecatorul sa fie vreun exuberant simpatizant portocaliu. Avand in vedere ca d-na Merkel prefera telenovelelor filmele vechi , pe cele gen comisarul Catani, mai ales episoadele cu final fericit .( a se face o lunga trecere in revista a condamnarilor relevante din ultima vreme ) condamnarea cu suspendare ar fi echivalent cu a castiga la loto, adica probabilitate mica, bucurie mare. Nu este vorba despre ceea ce-i doresc eu aici cuiva ( eu unul sincer i-as dori sa nu fi facut in asa fel incat sa ajunga vreodata in boxa acuzatilor , nu doresc nimanui sa ajunga in inchisoare nemeritat ), ci de cum se prezinta faptele.
    O seara linistita, asa, ca a lui Doru. Si ca a mea.

    RăspundețiȘtergere
  44. Doru trebuie sa aleaga mai intai el insusi un partid care sa-l impinga spre primarie. Ca independent nu are sanse mari. PSD-ul nu-l va propune daca se mentine actuala echipa de non-valori.

    RăspundețiȘtergere
  45. Partidul inseamna mai mult de interesul personal al doua trei persoane.PSD este un partid care nu intamplator are in sondaje scoruri inalte.Apoi eu nici nu ma gandesc la altceva decat sa pot face cate ceva din pozitia mea de astazi.Am mai spus, ma simt bine aici iar de viitor nu are sens sa vorbim in termenii astia ,dar nici nu opresc pe nimeni.sa faca asta .In fond scopul este acela de a va informa dar si de a ma informa.O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  46. http://www.academiacatavencu.info/actualitate/zece-masuri-pe-care-ar-putea-sa-le-ia-ue-impotriva-rusiei.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări