Anturaju' este tot si asta nu se va schimba



Hai ca nu m-am mai distrat de multa vreme! Azi am zis ca e o zi speciala si profit de ocazie sa multumesc dusmanilor mei ca exista. Fara ei....viata ar fi plictisitoare. De ce am inceput postarea cu o piesa a baietilor de la BUG MAFIA ? In primul rand e singura pe care o cunosc si in care astia nu folosesc un limbaj obscen.
In al doilea rand vorbeste despre un adevar: Anturajul te defineste! Esti incojurat de intelectuali? Esti un intelectual. Esti inconjurat de oameni cu bani?Esti un om cu bani, sau cu potential. Esti inconjurat de prosti si de tradatori? Esti...folosit.
Anturaju' este locul din care ne vin cele mai multe idei. In urma unor discutii cu oameni care au intentii bune, vei obtine o idee buna. In urma unor discutii cu niste filantropi, vei scoate din palarie solutia reducerii numarului de copii abandonati. Intelegi? Inconjurat insa doar de tradatori vei sfarsi prin a fi tradat. Sau, in cel mai bun caz vei reusi sa te folosesti si tu de cei care se folosesc de tine pentru a-ti atinge un obiectiv obscen pe care nimeni nu il poate intelege. Nici macar tu cand te uiti in oglinda dimineata.

Anturajul iti da putere?
Da. Un om puternic inconjurat de oameni care poseda colana vertebrala si nu doar o limba uda, moale si lunga, poate fi un lider adevarat! Uite Leonidas! A avut langa el 299 de spartani ( el era al 300-lea) mereu gata sa lupte si sa moara cu arma in mana pentru un scop nobil: si-au aparat pamantul cu propria viata! In schimb Iulius Caesar....Ei bine, mosu' a sfeclit-o pentru ca nu si-a ciulit urechile mai bine. Si Brutus i-a dat-o! Ca Brutus e prost dar siret. Si prostii sunt prosti...da' multi!
Acum sa va arat si de unde mi-a venit ideea de a explica celor puternici de ce anturajul ii face slabi! Trebuie sa precizez ca nu cunosc personajul ( Pe bune, nu-l cunosc!) ( si aici era partea in care trebuia sa ma credeti).
Totul a pornit de la una dintre postarile mele de pe blog!Una din alea multe la care niste saraci cu duhul si cu vorba publica fasaieli ale frustrarilor unor oameni care nu au nici sange in instalatie si nici ce face cu timpul lor.


 Dupa ce ma injura bine, individul care s-a prins ca m-am prins cine e s-a gandit sa ma atinga la "coracon" repede pana nu il chem la "tratative". Si mi-a trimis asta. Hai ca-i buna!


Mai baieti! Mai oameni buni! Ce dracu faceti ma cu timpul vostru? Unde va e demnitatea? Ce le veti povesti voi nepotilor la batranete? Fii vostri vor putea sa spuna " Tata a fost om de onoare ma! Sa nu zici de tata nimic!".
Ganditi-va ma ca maine-poimaine va duceti " în loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea" si pupincurismul si ce ramane? Amintirea. Care amintire ma?! Ce ati facut voi pe lumea asta sa-si aduca aminte cineva de voi cu placere? Nici nevestele nu o sa va planga ma!

Hai ca m-am distrat destul cu voi azi! Mana pe treaba ca de-aia v-au trimis nehoienii acolo, nu sa imi faceti mie vizualizari pe blog sau sa ma injurati pe la colturi.



Comentarii

  1. Ha, ha, ha. Altul care s-a intepat.

    RăspundețiȘtergere
  2. era de asteptat sa imceapa tradarile

    RăspundețiȘtergere
  3. eheee.parca a inceput sa prinda viata blogul asta.. nu ma pot abtine sa nu scriu asta (nu am scris niciodata pana acum)...

    RăspundețiȘtergere
  4. NICULE, URMEZI ! VEZI CE-A PATIT STAPANUL TAU .?FA-TI BAGAJELE!

    RăspundețiȘtergere
  5. nicusor ii va spune maine primarului ca totul este in regula. ceva de felul: <>

    RăspundețiȘtergere
  6. In ziua de ieri, numai vesti bune, Cezar Preda a demisionat. Sper sa se refaca vechiul PDL la Nehoiu acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. E alta melodia care se potrivea aici!BV Muzgoci!Incepeti sa te adresezi iar tinerilor care ti-au votat primarul si care au crezut in tine!E praf tot. Da-i jos si trimite-ne altu.Am avut incredere in tine nu in el!

    RăspundețiȘtergere
  8. ...aaa...da. Anturajul ne defineste in majoritatea timpului ce l petrecem pe acest pamant. Dar, din proprie experienta cred ca , fiecare din noi, cautam anturaje mai elevate decat conditia normala, pentru a mai "urca " o treapta pe scara evolutiei umane.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viaţa asta-i bun pierdut
    Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
    Şi-acum ar vrea un neam călău
    S-arunce jug în gâtul tău:
    E rău destul că ne-am născut,
    Mai vrem şi-al doilea rău?

    Din zei de-am fi scoborâtori,
    C-o moarte tot suntem datori!
    Totuna e dac-ai murit
    Flăcău ori moş îngârbovit;
    Dar nu-i totuna leu să mori
    Ori câine-nlănţuit.

    Cei ce se luptă murmurând,
    De s-ar lupta şi-n primul rând,
    Ei tot atât de buni ne par
    Ca orişicare laş fugar!
    Murmurul, azi şi orişicând,
    E plânset în zadar!

    Iar a tăcea şi laşii ştiu!
    .............................................(Decebal catre popor)....Cosbuc.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiu daca veti afisa acest mesaj, dar mi se pare bizar ca iarasi va luati de salariatii primariei. domnule oamenii astia MUNCESC, nici nu sti ce inseamna sa lucrezi in administratie, sa lucrezi cu oamenii, eu am lucrat, nu ai habar. doar scri si ataci oameni nevinovati. DOMNULE, sau DOAMNA anonim nici nu cunosti legea. NU SE MAI ACORDA SALARII DE MERIT in admninistratie.de ani buni. vorbesti vorbe in vant. dar unii dintre salariati chiar merita domnule salarii de merit desi, fara salarii de merit lucreaza pana tarziu, sambata , duminica, ca totul sa fie bine si tu arunci cu noroi in ei. putina rusine nu ai, domnule?
    eu am intrat in primarie, am avut de rezolvat anumite probleme, ca orice cetatean, si m-am adresat acestei domnișoare jurist. Domnule draga, nici nu ma gandeam sa rezolv aceasta problema, am fost personal la Buzau si nu am putut rezolva nimic, am cheltuit bani, am pierdut timp, dar fata asta a dat telefoane la Buzau, telefoane la Patarlagele, la un moment dat am vrut sa plec dar pur si simplu nu m-a lasat sa plec decat atunci cand am rezolvat problema.si am rezolvat-o. ii multumesc pe aceasta cale pentru simplitate si devotamentul de care da dovada.nu trebuie sa aruncati cu noroi in ea decat daca faceti ceva mai mult decat ea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa recunosc ca mi-a scapat acest comentariu si cred ca cineva a vrut, nu sa transmita un mesaj, ci sa loveasca in dra Meluzina.Da,nu este corect si mie mi se pare ca lucrurile in ce o priveste pe dra Meluzina sun OK.Daca alta data i-am reprosat anumite lucruri, astazi cred ca isi face treaba corect si va rog sa ma credeti ca i-am urmarit pe salariatii primariei in mod special.Asa si trebuie sa se comporte un salariat la o primarie ,discret,departe de lupta politica si conectati la problemele pe care le au de rezolvat si nu sunt putine.Sunt convins ca fostii colegi ai lui Miron au o strangere de inima si isi dau seama ca nu este corect ce s-a intamplat.Mi-ar place sa aud ca salariatii de la primarie lucreaza in echipa ,sunt o echipa ,ei sunt cei care raman si asa trebuie, politicienii vin si pleaca.Din pacate cei care ar trebui sa calmeze lucrurile mai rau le inflameaza.Cu oameni pusi unul impotriva celuilalt,nu faci decat sa inrautatesti lucrurile,n-ai cum sa faci administratie eficienta.Sa folosesti necazul unui om,saracia lui,lipsa serviciului santajandu-l si fortandu-i mana sa-si paraseasca prietenul,colegii, este o MARLANIE FARA MARGINI,este o ofensa adusa omeniei,prieteniei EDUCATIEI daca o ai Cred ca trebuie sa intelegem cu totii ,ca nu un anume salariat este vinovat de necazul nostru,si ca ne-am face un bine daca i-am lasa in pace.ALTA ESTE DUREREA NOASTRA..

    RăspundețiȘtergere
  12. Unui anonim care incepe cu "Dorule ma doare capul..."-ai incredere in mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dorule, tu cred ca de profesie esti critic. pe perioada lui Corcodel criticai absolut tot pe Corcodel senior, pe Corcodel jr, pe Cojocaru, functionarii primariei, deci practic tot. acum ctritici tot tot dar in celalalt sens, pe cei din echipa cu care ai fost in alegeri. ma intreb E MORAL ce faci? Ce exemplu dai tu generatiei viitoare, de ASA NU., de ce esti rau si nu injcerci sa faci ceva constructiv pentru oras nu numai distructiv. cetatenii de aia te-au votyat nu sa-l critici pe Lungu, cel alaturi de care ai fost si datorita cui ai fost ales consilier judetean. nu te mai inteleg. nu ionteleg de ce facvi jocurile lui corcodel. ce ti-a dat?

    RăspundețiȘtergere
  14. "Ai incredere in mine" zise lupul catre miel....hahaha...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări