DRUMUL PODUL NEGRU -GURA TEGHII VA FI ASFALTAT IN 2014 !

Iata ca inceputul anului  2014 aduce vesti bune. Drumul judetean 203K Podul Negru - Gura Teghii, va fi asfaltat pe o distanta de 10 km. Asadar, locuitorii satului Basca Rozilei si cei din Gura Teghii, vor vedea cum arata asfaltul dupa mai bine de 20 de ani. Astazi, in sedinta Biroului Permanent Judetean Buzau al PSD, dl Presedinte C. Boscodeala a anuntat proiectele incluse in Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) precum si solutiile negociate pentru colegiul 1.
Printre prioritati se numără continuarea drumului Patarlagele-Colti si asfaltarea DJ 103k Podul Negru-Gura Teghii. Vestea ca in sfarsit cineva se ocupa de aceasta problema nu face decat sa ii bucure pe nehoieni dar si pe locuitorii din Gura Teghii -Varlam. Tot in PNDL de anul acesta apare si un obiectiv nou pentru Nehoiu ce consta in finantarea unui proiect care prevede un SISTEM DE CANALIZARE SEPARATIV IN SATELE NEHOIASU-LUNCA PRIPORULUI.
Atat presedintele organizatiei cat si Vicepresedintele CJ Buzau Petre Neagu au subliniat aportul si insistenta consilierilor judeteni, in elaborarea solutiilor prezentate. In fiecare an ca semn al lui "IATA CA SE POATE" incercam sa facem cate ceva si sa lasam ceva in urma noastra la sfarsitul mandatului sau atat cat suntem lasati sa-l avem.Dupa banii in plus primiti de spital (care avea mare nevoie)iata ca bugetul 2014 se arata in culori optimiste.Dupa vestea ca spitalul a primit niste fonduri suplimentate (avea mare nevoie) iata ca bugetul 2014 se arata in culori optimiste.
Pana astazi am ezitat sa promit cuiva asfaltarea drumului judetean 203 k. Acum insa, promisiunea are in spate decizia politica negociata de astazi, care se va gasi in bugetul 2014 al Consiliului Judetean Buzau.

Comentarii

  1. nu doar vorbe...vrem fapte

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi aduc aminte cum se spunea si cand am vorbit despre drumul de pe Valea Nehoiului.Tot cam asa.Astazi am avut certitudinea .Asa se vorbea si anul trecut despre drumul de la Colti si s-a realizat.Eu vorbesc acum despre un drum bugetat, nu despre promisiunea ca vom avea un buget pentru acest drum,cum am facut de altfel pana acum.In fond asa este, sa asteptam sa-l vedem realizat.In general nu ma lansez in vorbe fara acoperire,poate un pic am demonstrat asta.Acum doar v-am informat si evident am promis.

    RăspundețiȘtergere
  3. asteptam de ani buni asta...numai promisiuni...ne-am cam saturat,insa speranta moare ultima:)

    RăspundețiȘtergere
  4. de ani buni asteptam asta....doar promisiuni si dezamagiri,insa speranta moare ultima:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Drumul Valea Nehoiului a fost o bataie de joc, macar nu ne mai aminti de el. Facut de mantuiala si facut varza dupa un an de catre cei cu santurile. Sunt 2 randuri de alegeri anul asta de aia ne face drumul dar sa se duca dracului TOTI ca nu mai iesim la vot!!! Unde e sprijinul lui Ponta pentru primarii PSD? Cati bani au dat de cand i-am ales? Ii mai alege dracu. Povestea asta cu avioane cazute si oameni morti la datorie asteptand ca statul sa-i salveze ne-a facut sa intelegem cat suntem de prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bani s-au dat si se dau incontuinuu. Unii i s-au dat la un mare constructor de crese si gradinite. Alti bani si e vorba de miliarde ii numara o apropiata a cabinetului 2 pe nume de cod LeVeSica devenita adhoc ingrijitoarea pasunilor si islazurilor nehoienilor, pe care sincer nu am vazut-o in campanie langa PSD. Ehehe, 2 ani ca maine trec, atunci sa vedeti focuri in sobele de la primarie...

      Ștergere
  6. Locuiesc in satul Basca Rozilei. Intradevar acest drum nu a mai fost asfaltat sau reparat capital de peste 25 de ani. Promisiuni am primit mereu. Stiu ca Doru Muzgoci s-a zbatut pentru finantarea acestui proiect. Eu ii promit ca daca in anul 2014 se asfalteaza acest drum si se face cu simt de raspundere(ATENTIE) nu ca spoiala de pe Valea Nehoiului care acum nu mai exista, il vom sustine la orice va candida noi cei din Basca.

    RăspundețiȘtergere
  7. ar cam fi cazul sa il reparati si nu doar la suprafata ca peste 2 ani sa se strice din nou.Toti banii ar trebui investiti in reparatia drumurilor nu in buzunarele unora....asa au promis toti ca vor face ceva..au ramas doar promisiunile dar sa speram ca de data asta sa se treaca la fapte!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi,recunoastem cu totii ca nu s-a facut nimic pe acest sector de drum, de mai bine de 25 de ani,si atunci nu putem spune ca premierul nu are grija de primarii sai.Bugetul orasului Nehoiu nu este un buget rau, ramane insa administrarea judicioasa a banului public si identificarea prioritatilor.Pe Valea Nehoiului, Compania de Apa are obligatia sa aduca drumul la stadiul la care a fost, in momentul inceperii lucrarilor.In trei ani exista obligatia prin contract sa se vina cu strat de uzura.Am primit un raspuns oficial in acest sens de la Directia de Investitii a CJ..

    RăspundețiȘtergere
  9. cum spun unii . . . bla, bla, bla . . .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cum sa comentez asa ceva,dar v-am facut placerea sa va public.

      Ștergere
  10. Premierul nu trebuie sa aiba grija doar de primarii sai sau de votantii sai ca bugetul se face cu taxe si impozite de la toti cetatenii nu numai"de la primarii sai"...Aici ati cam dat cu batu'n balta...Naravuri politicianiste.

    RăspundețiȘtergere
  11. I-am raspuns unuia care se plangea de faptul ca premierul nu-i ajuta pe primarii sai(aluzie la un anume primar plin de realizari)Eu vorbeam de proiectele pentru intreaga Vale a Buzaului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiam despre aceste proiecte cu mult inainte,pentru ca ele au fost discutate in partid si la discutiile pe care dl presedinte C.Boscodeala le are cu consilierii judeteni in fiecare luna.Acolo venim cu propuneri,cu idei cu solutii iar vicepresedintele nostru in CJ dl Neagu Petre le implementeaza in proiectul USL.Distributia o face presedintele nostru si cel al CJ. dupa care se supune votului in plen.O problema o va constitui masinile de mare tonaj care vor circula pe el ,unde sper eu ,o interdictie ar rezolva problema ,sau o ruta ocolitoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deszapezirea la Nehoiu , varza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Utilajele lucreaza de azi dimineata , nu e normal ca unii sa stea in casa si sa astepte primaria sa le dea zapada din fata blocului sau portii.Puneti osul la treaba.Chiar se lucreaza..dar asta e nu poti face minuni numai D zeu poate.

      Ștergere
  14. Da asa este si la mine pe drum a venit utilajul.Poate nu ar strica un pic de intelegere.Am lopatat astazi cat pentru 10 ani.Cand a venit utilajul, m-a gasit facand partie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am ajuns la concluzia ca nu prea este nici minte. Unde sa dam zapada de pe trotuare si de pe masini si din parcare? Unde sa o dam ? In loc sa se vina cu o wola, cu o raba sau tractor cu remorca sa se care undeva zapada de pe carosabil, utilajele o feresc tot in parcari si pe trotuare. Duminica la ora 12 in orasul NEHOIU nu aveai unde sa parchezi sa-ti iei ceva de la un magazin. Nu erau lucratori de la primarie, de la 416, doar vicele si Gabi Stan in fata primariei.Si la noi nu a fost viscol, dar totusi era cod portocaliu in tot judetul, care au fost masurile? Ce sa ne mai dam dupa deget, nu se vede nicio schimbare esentiala, romanul in weekend nu lucreaza, e mare pacat.Si la noi, desigur toate nenorocirile se petrec in weekend.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate, in localitatile din Ardeal, zapada se care pe campuri, la rau, oriunde, nu se arunca pe masina vecinului. Se pare ca edilul, napadit de probleme personale nu mai are nici un chef de administrare. Cine-l opreste sa scoata un A4 si sa renunte. Noi avem nevoie de un primar activ si racordat la problemele cotidiene..

      Ștergere
    2. Te puteai duce la magazin si fara masina!
      E greu pentru cei obisnuiti sa se duca si la WC cu masina!

      Ștergere
    3. Asa e prostule, la magazin ma puteam duce si fara masina ca magazine sunt peste tot , dar eu stau la Mlajet si aveam nevoie sa iau medicamente...

      Ștergere
    4. Orasul Nehoiu nu este doar in centru, in fata magazinelor. Ati auzit de Catiasu, Vinetisu, Mlajet, Badarlegi, etc? Daca va uitati pe fereastra din apartament, de la caldurica, sigur ca nu se vede nimic. Pesimisti si extremisti. Mai puneti osul la treaba si lasati blogurile, si sigur va veti intalnii si cu utilajele in teren si cu oamenii.

      Ștergere
  16. Raman la parerea ca trebuie sa prezentam mai multa toleranta in astfel de situatii.Sigur ca semnalarile dvoastra trebuiesc luate in seama ,dar nici sa vedem totul catastrofal asa cum o prezinta uni.Aseara am luat legatura cu cei din primarie pentru o situatie la Basca si mi s-a raspuns pe facebok ca au luat masuri.Sunt convins ca in cursul zilei de astazi ,situatia se va ameliora si oamenii vor intra in programul lor normal ,asa cum este si firesc.Eu am vazut salariatii pe teren ,semn ca se lucreaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene,ma vezi pe mine sa ma caciulesc la "autoritati" hai sa fim seriosi.Am spus ce am vazut la acel moment dar daca vrei astazi nu mi-a placut deloc.

      Ștergere
    2. DA, SIGUR CA PUTETI ORICE....

      Ștergere
  17. Ce stiti de scoli? se invata maine? dati un comunicat pe fb ca nu ne informeaza nimeni.
    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu nu se invata nici astazi nici maine(marti).

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce gospodar primarul de la Nehoiu???pai cum sa nu fii gospodar cand cari zapada cu masinile de la firma scuza-ti-ma de la firma sub acoperire a domnului BURLACU normal bani in buzunarul cui sa intre, la domnul PRIMAR.Mai domnu' primar chiar ne crede-ti prosti?poate vine domnul Dragnea si la Nehoiu.Unde esti tu Tepes Doamne?

    RăspundețiȘtergere
  20. Unde sunt oare utilajele alea mari de la ELSID. Domnule Doru, cititorii dumneavoastra au memoria cam scurta sau doar "se misca popular". Cred ca ati uitat sa le spuneti cititorilor ca singurul motiv pentru care mai sunteti in partid si consilier judetean se datoreaza faptului ca urmatorul pe lista este PNL-ist si PSD nu-si permite sa piarda un loc in consiliu. Vad ca va cam place "dragostea cu sila".

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma nicusor cu n,nu ma supara.De data asta ai intrecut masura si ai sa platesti, o sa vin la o mediere.Nu eu sunt cel cu promisiunile stufoase despre ELSID, eu sunt si am fost adversarul ELSID.Eu sunt cel care trebuie sa va intrebe pe voi, unde este acum marele investitor ELSID ?Intra in arhiva si o sa te convingi eu am fost consecvent cu asta si cu multe altele.Daca s-ar fi pus problema sa cum afirmi tu, iti jur, aveam demisia scrisa si stiu asta multe persoane si de la Buzau si de la Nehoiu.Pot sa gresesc,dar niciodata nu o sa ajung un pupincurist gretos pentru un pumn de arginti.O sa te caut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări