Retrospectiva dezamagirii scrisa cu stiloul sperantei !

In sfarsit, am ajuns la finalul unui an nebun, pe care il  astept sa se termine pentru a putea incepe cu speranta un 2014 in care nimic nu ma mai poate surprinde. Am avut parte de toate in aceste 12 luni! Am avut parte de tradari, de umilinta si de rautate si perfidie in cea mai pura forma. Am avut parte de injuraturi de la oameni carora le-am facut bine, de la oameni carora le-am aratat daca nu prietenie, cel putin amabilitate si generozitate. Unele le-am meritat, ca raspuns la incapatanarea cu care eu refuz sa cred ca "politica-i curva", pentru ca este facuta de oameni si aici este problema. Cred cu incapatanare ca oameni deosebiti  exista inca, numai ca trebuie sa-i cauti, asa cum in fotbal, pentru conturarea unui 11 ideal, cauti continuu si pana la urma gasesti.
Mai nou am inceput sa fiu injurat si de cei carora acest blog le-a servit drept tribuna. Aici au putut sa isi exprime ideile prin comentarii anonime si asa am ajuns sa fiu injurat doar eu pentru "curajul" unora pe care i-am protejat.
Proiect Nehoiu a fost in continuare o Agora. Aici v-ati informat, ati participat la dezbateri publice ale unor subiecte arzatoare sau ati putut sa vedeti ca publicitatea politica poate imbraca si o alta forma decat cea de pe afisele electorale cu burti prea mari si guse prea nesatule. Unii au fost criticati mai mult sau mai putin dur de mine sau de dvs. iar altora le-am spalat camasa mai bine decat orice alt inalbitor. Am ajuns chiar sa fauresc gulere albe pentru gaturi nedemne.
In mai toate cazurile am fost un om de buna credinta iar intentiile mele deloc rele. Ma pregatesc insa sa iau distanta rapid si sa ma detasez de partea urata a anului 2013.Ca un optimist incurabil ce sunt am capacitatea sa o iau de la capat sau sa continui sa ma bat pentru ideile mele. O sa incerc sa readuc in discutie proiectele care ne intereseaza pe toti si pe care eu le-am tot trambitat pe aici, si asupra carora voi reveni, cu riscul de ai scandaliza pe unii sau pe altii.In asteptarea unui an 2014 in care nimic nu ma va mai  surprinde ,va doresc tuturor nehoienilor din tara si din strainatate,prietenilor Proiect pentru Nehoiu un an mai bun,mult noroc,multa sanatate,fericire si un sincer si calduros La multi ani!

                                                                         Cu stima, acelasi Doru Ctin Muzgoci.
         




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări