A MAI TRECUT O ZI !

Experienta de viata dar si politica pe care o am, m-au invatat sa am rabdare, situatie noua pentru mine, desi sunt cunoscut ca fiind un temperamental. Stiu ca asteptati sa vorbesc vis a vis de situatia nedorita nou creata in care ma aflu in ultimul timp, in partid si in spatiul public. Mai intai a trebuit sa las lucrurile sa se cristalizeze, apoi a venit acea tragedie pentru  familia noastra care m-a facut sa ma tin departe de polemici, si nu in ultimul rand  postul Craciunului care m-a indemnat sa-mi las obrazul sa-mi fie biciuit. Macar in aceasta perioada. In aceasta luna trebuia sa tinem gala Proiect Nehoiu. Stiu totodata ca multi dintre dvs. mi-ati scris sa o tinem indiferent de situatie, dar voi reveni cu detalii despre acest eveniment in zilele urmatoare.
Mi-as  dori ca membrii biroului organizatiei PSD Nehoiu sa fie inspirati de spiritul Craciunului atunci cand decid in privinta membrilor acesteia. Si deasemenea sa ia putin si din intelepciunea si maturitatea liderilor judeteni, care astazi in BPJ au declinat excluderea mea. Acestia au gasit motivele invocate ca fiind insuficiente, lipsite de temei si neconvingatoare pentru o astfel de sanctiune la adresa mea. Sunt convins ca unii isi vor demonstra consecventa si de azi inainte, dar eu ii invit sa se inspire din experienta pe care eu am impartasit-o la inceput!
Fiti calmi, si multa, multa rabdare !

Comentarii

  1. " Experienta de viata....m-au invatat sa am rabdare, situatie noua pentru mine...desi sunt cunoscut ca un temperamental".... Mai rar asemenea asociere contradictorie de termeni in aceeasi fraza.. !!! Bre nea Muzgoci, NARCIS din mitologie era un mic copil pe langa tine. In loc sa spui " sunt temperamental" sa spui " sunt cunoscut ca un temperamental" e culmea infatuarii, e un altfel de a spune "mai prostilor eu sunt cunoscut !!!! ". Te-ai tampit dracului de tot. Esti varza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai e cunoscut mai prostule ca altfel nu ii citeai tu blogul si nici nu iti dadeai cu parerea pentru ca nu il cunosteai! Vezi ca esti prost? Eu ti-am zis! Esti prost! Baga la cap cat de prost esti! :-)))

      Ștergere
  2. Hai la motorina !!!! Motorina ieftina avem !!!
    Mai ieftina la finu soferu decit la pompa!
    Nu prea se poate trai din salariu asa e? Ce sa faci nene, la stat sint salarii mici

    RăspundețiȘtergere
  3. au trecut 13 zile... la care zi te referi?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări