SPITALUL NEHOIU ARE DIRECTOR !

 
  Incepand din aceasta saptamana, Spitalul Nehoiu are din nou director in persoana d-lui Onet Gheorghe care a mai fost implicat conducerea spitalului inainte de a iesi la pensie.
Venind din sistem, dl Onet se presupune ca are expertiza necesara sa conduca cu succes acest spital extrem de important pentru orasul nostru si nu numai. Intr-o perioada de trei luni, cat are numirea in acest moment, dl Onet trebuie sa puna pe picioare si Asociatia Comunelor care sa finanteze spitalul dar sa si relanseze economic acest obiectiv.
Noi  ii dorim mult succes!



                                       Cu stima Doru Ctin Muzgoci.

Comentarii

  1. la 23 de ani de la revolutia anticomunism , punem director un pensionar comunist de frunte. asta arata capacitatea poporului roman.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte adevarat mafia este prea mare

    RăspundețiȘtergere
  3. Între-o situație dificila,dl Onet a dorit sa se implice si sa-si pună experiența in slujba comunității,semn ca partidului ii pasa de problemele oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma, vezi ca se spune ca Onet a votat impotriva ta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e mafia prea mare..prostii-s suficient de multi...atat cat trebe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos articol. Cica "sa relanseze economic acest obiectiv"...cum ar veni sa-l duca pe profit. Un spital sa fie relansat economic de parca ar face productie. Cata desteptaciune pe autorul articolului. De fapt, da, spitalul din Nehoiu produce morti pe banda rulanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai nene poate ai vrut sa zici EXPERIENTA nu EXPERTIZA , oricum ramane un hot si un excroc dar tu il lauzi ca te-a ajutat in campanie ( din spate ) sau pe la spate...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări