La mulți ani Andrei si Andreea,la mulți ani romani,La mulți ani România!

Pentru ca astăzi este ziua Sfantului Andrei  ocrotitor al romanilor ,iar mâine sărbătorim ziua noastră naționala ,doresc sa transmit tuturor acelora care poarta numele Andrei si Andreea ,precum si tuturor romanilor oriunde s-ar afla ,multa sanatate,fericire,mult noroc si LA MULTI ANI!

Comentarii

  1. CE PARERE AVETI DESPRE NOUA SITUATIE DIN SCOALA NEHOIASU?!!

    RăspundețiȘtergere


  2. Anonim2 decembrie 2013, 13:10
    Nu cunosc nimic din ce au hotarat autoritatile referitor la scoli.Desi in acceptiunea unora eu trebuie sa tac, pentru a demonstra ca fac ceva, totusi spun ca sunt multe solutii, care fac ca scoala amintita sa existe si de aici inainte.Evident ma declar impotriva inchiderii scolii, indiferent care ar fi ea, asa cum am fost si sunt, pentru functionarea spitalului in orasul nostru. Voi reveni.DM

    RăspundeţiȘtergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spital? Care scoli? Pe astia nu-i intereseaza asa ceva. Au creat numai haos in Nehoiu. Bugetarii o duc mai greu decat pe timpul crizei lui Boc. Nici pe vremea aluia nu s-au redus atatea locuri de munca. De ce sa taci? Faceti si voi ceva constructiv, nu va mai laudati numai cu proiectele Corcodelului, ca nu suntem prosti. Proiectele promise de voi unde sunt? Asta este schimbarea promisa?

      Ștergere
  3. Hahaha, acest blog s-a transformat in calendar crestin ortodox. La multi ani Mihail, Gavril, Andrei, Gheorghe, Nicolae...Mor de ras, Muzgoci, ai dat in mintea copiilor sau acum ti-ai revenit?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări