BAILE DE LA SIRIU VOR FUNCTIONA DIN NOU!

         
Zilele trecute primarul din Siriu, Cornel Dumitrescu,  mi-a cerut sa-l sprijin in vederea intrarii comunei Siriu in circuitul turistic al judetului Buzau, din care paradoxal nu facea parte.
Am trecut la fapte, avand sprijinul total al dl-lui Presedinte Constantin Boscodeala,  a Vicepresedintelui CJ dl. Petrus Neagu, si speram ca pana la sfarsitul lunii, sa avem o hotarare de consiliu in acest sens. De aici, pragmatismul, inteligenta, si ochiul de administrator al dl primar, vor face ca acest proiect sa capete viata cat mai curand. Din discutia cu acesta, am  retinut faptul ca domnia sa se gandeste de mai mult  timp la acest proiect iar acum i-a sosit timpul sa prinda viata.
Apa termala va fi adusa prin conducta pe terenul public, pe care il administreaza Primaria Siriu iar de aici, cei care vor dovedi ca au bani si bune intentii, sunt asteptati sa investeasca in turism.

Doru Ctin Muzgoci.

Comentarii

  1. Cam putintei interesati de fondurile alea europene...invizibile in zona Nehoiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Primarul de la Siriu cam stie ce face si ce vrea,eu atat cat pot, il voi sprijini.Cei care nu vor pune ochii pe banii europeni, nu au ce cauta in administratie de acum inainte.Cei care nu inteleg mersul lucrurilor in zilele noastre, nu au ce cauta pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Extraordinar! Vor merge la bai cei 500 de angajati pe care i-a promis domnul Muzgoci!
    Sa fim seriosi! E o mare gogorita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar fi fost dupa mine ,poate acum va numaram cei 500 de angajati, dar nu sunt in situatia asta.Apoi,este problema dstra daca nu credeti in nimic si in nimeni.Eu cred ca ar trebui sa credeti mai mult in oameni, chiar daca unii va dezamagesc. DM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca situatia din Nehoiu se poate schimba insa cred ca niciun politician local nu este in stare de acest lucru. Primeaza orgoliile personale. Ar trebui sa aducem niste nemti, sa le dam cheile si sa-i lasam sa faca treaba pe care noi nu suntem in stare.

      Ștergere
    2. Ca sa fie ca dumneavoastra, dincolo de promitzator in campanie, ce-ar trebui sa ajungetzi : dictator ? NU crede nimeni in nimic si nimeni dintr-un simplu motiv : cei ce ajung acolo unde sunteti dvs. nu reprezinta decat pe sine si pe nimeni altcineva. Eventual pe ceilalti, o data la 4 ani.

      Ștergere
  5. Dati-mi un nume de politician care credeti dumneavoastra ca ar putea schimba ceva in Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  6. EU,daca imi permiteti, fara sa fiu acuzat de lipsa de modestie.Si mai sunt, totul este sa le acordati cedit si sa nu mai afirmam -- NU ARE BANI -ca pe o lipsa de caltate.DM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU....EU...EU...EU...Ce va spuneam domnule Corcodel ??

      Ștergere
  7. 1.De ce nu ati candidat dumneavoastra la alegerile de anul trecut?
    2.Veti candida la urmatoarele alegeri?

    RăspundețiȘtergere
  8. Raspuns:1.Asa am crezut ca este bine la acel moment,viata este cea care demonstreaza daca am gresit sau nu.
    2.Pana la alegeri mai sunt niste ani,iar in politica se pot intampla multe pana atunci,deci este prematur sa vorbim de alegeri in acest moment.DM.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca veti candida ar fi bine ca lumea sa va cunoasca proiectul cu mult timp inainte.
    Cred ca asa ar fi mai bine decat sa li se arunce in fata cu o luna inainte de alegeri o brosura in care sunt propuneri nerealiste dar numai bune de luat ochii alegatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. It's very straightforward to find out any matter on net as compared to books, as I found this piece of
    writing at this web page.

    RăspundețiȘtergere
  11. always i used to read smaller articles or reviews that as well clear their
    motive, and that is also happening with this post which I am reading here.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări