ADCN NEHOIU LA PATARLAGELE !

Despre democratie, fonduri europene, informarea cetateanului privind alegerile europarlamentare, nevoia cetateanului de informatie, spirit civic si administratie locala au fost temele puse in discutie astazi in sala de sedinte a Consiliului Local Patarlagele.
Partenerii  ADCN Nehoiu si Primaria Patarlagele, cu lectori de la Bucuresti, intr-o dezbatere vioae, antrenanta si utila.

Comentarii

  1. Ia uito pe cumnata in poza ce vioaie si antrenata e. 5 oameni mari si 1o copii, da mare inghesuiala a fost acolo. de interesante ce erau cursurile alea. Mai lasati ne cu prostiile cu fondurile si cu alegerile. Aauzi la ei ca invitati de la bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu inteleg ironiile! Doru M

    RăspundețiȘtergere
  3. A inteles cineva ceva? Din poza privire destepte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gherghiceanu si Sarbu, umar la umar. Da domnule, frumoasa fotografie. Am mai vazut cativa angajati ai Primariei Patarlagele si niste tinerei abia veniti de la un chef (adica fara nici un chef).
    Cu ce se ocupa ADCN-ul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ala nu era Sarbu. Poate m-am inselat. Calitatea fotografiei lasa de dorit. Accesati fonduri pentru achizitionarea unui aparat foto profesional. Asa poate nu mai apare toata lumea plictisita

    RăspundețiȘtergere
  6. Fotografiia este facuta undeva la finalul intalnirii, dar au fost mai multi oameni si astfel noi am ramas in picioare.Cei doi sunt impreuna la astfel de evenimente intr-un gest de normalitate chiar daca raman adversari politici.Personal am fost interesat de poza asta aratandu-l ca pe un gest de civilizatie si de normalitate, intr-o lume uneori prea nebuna si atinsa de rautati exagerate si exacerbate,dar cati stiu ce inseamna asta, si cat rau poate face tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va doresc sa aveti in PMP aceleasi rezultate ca in PSD dar nu acelasi sfarsit. Oamenii aia chiar va merita.
    Vezi ca era o gluma.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări